En lördagskväll som denna

Jag har jättetråkigt. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på heller. Just nu sitter jag i alla fall och söker jobb och äter lite nötter. Det är ganska skönt men gör mig väldigt rastlös. Vad gör alla ni ikväll? Jag hade velat spela biljard. 


Jag tycker fortfarande inte om Rubriker

Det betyder väldigt mycket för mig att ni fortfarande kikar in här även fast det är glest med inlägg. Jag ber åter igen om ursäkt. Jag har väldigt mycket att göra nu och vintermörkret gör mig så otroligt trött att jag i princip bara sover, äter och jobbar just nu. Jag hoppas att ni har överseende med det och har tålamod. Jag kommer bli bättre. Det vet jag. Dessutom har jag skaffat mig en ny telefon nu och i den kommer jag använda blogg-appen. Där igenom hoppas jag att jag kommer kunna få upp lite fler inlägg utan någon extra ansträngning. 

För övrigt så sitter jag i soffan med en ansiktsmask. Gurka is the shit.
 

Bekännelser på kvällskvisten

Jag vet att jag är SÄMST på att uppdatera just nu (eehhh typ den sensate tiden) men jag har bara fullt upp. Jag känner att tiden inte räcker till och allting känns väldigt jobbigt ibland. Som nu. 

Det som dock är det jobbigaste precis just nu är att jag ligger hemma i soffan. Ensam. Ni vet mig och min ångest när jag vet att några jag känner till exempel är ute på krogen och jag ligger ensam hemma... Jag vet inte ens varför jag känner så. Jag vill inte göra det men ändå smyger känslan sig på. Det är himla jobbigt. Och patetiskt. En hemmakväll är ju hur underbar som helst! Och för att inte glömma EGENTIDEN. Det måste vara något fel på mig. 


Än en gång kan rubriker ta sig

Ojojoj, mycket har hänt sedan sist. Så mycket att jag knappt vet vad det är. Lucian är i alla fall slut vilket känns enormt tråkigt. Som tur är kommer vi att träffas igen. Vi har varit med om så mycket tillsammans och jag tycker om alla tjejerna så otroligt mycket. Det har varit en väldigt givande och rolig tid och jag är glad att jag fick vara med om det.
 
Av hela mitt hjärta så vill jag skriva jättemycket just nu men ingenting kommer fram i rätt ord. Jag kanske är för trött? Ska gå och lägga mig om bara en liten stund då jag ska upp tidigt och träna imorgon. Sen blir det julklappshandling!! Har, hör och häpna, bara köpt EN julklapp hittills. Jag har faktiskt lite smått panik över det. Men det är bara att tänka positivt, har ju fyra dagar kvar till julafton! Det är ingen riktig jul om man inte har upplevt julklappshetsen.


God, glad, härlig Lucia

Idag är det Lucia på riktigt och jag klev upp för en halvtimme sen. Vi ska nämligen vara vid frukosten klockan sex. Visst har jag sagt att vi checkade in på hotell igår?! Det är helt underbart. Första visningen idag är här på hotellet klockan 06.45. Sen flyter det på och det sista vi gör är en julkonsert på Kulturens Hus ikväll. Vi har fartfyllda dagar framför oss men Gud vad roligt det ska bli!

Igår under förberedelserna i kyrkan.
 

When the dark times comes, I will think of the light

Nu var det alldeles för länge sen jag skrev på den här bloggen. Jag har faktiskt främst fokuserat på Luciabloggen den senaste tiden vilket har resulterat i att den här har stått still. Fast det är slut med det nu! Jag har endast en vecka kvar tillsammans med luciagänget. Det känns tråkigt. Väldigt tråkigt. Men jag måste tänka positivt! Även fast det är svårt. Det här är en upplevelse och en erfarenhet som jag, trots att jag inte blev Lucia, inte skulle byta bort för allt i världen. Allt vi har sett, alla människor vi har träffat och allt vi har gjort har varit otroligt roligt och självklart något som jag aldrig kommer att glömma.