Om minnet kan svaja

Sara har gått i flera veckor nu och försökt komma på vad en låt heter. Hon har anklagat mig för att gå runt och sjungt den och ha den på min spotify. Jag hade ingen aning om vilken hon menade och sa bestämt att hon måste tagit fel på person. Nej, hon var sten säker. Idag, för ungefär en minut sen kom hon på vem som brukar sjunga den. Kan ni gissa vem? Nämligen Kim. Kände mig faktiskt lite lättad, trodde för en stund att jag drabbats av minnesförlust.

Här är den i alla fall.. Stone Sour - Through glass

Är det min tanke hon ser eller dina röda kinder som avslöjar mer

Torsdagar är värdelösa. Än så länge i alla fall. Eftersom jag inte har något projekt på gång så kan jag lika gärna stanna hemma. Idag var dock lite annorlunda. Istället för att tycka att dagen var värdelös gjorde jag något av det. Anna, Linn och jag gick till Kulturenshus och pluggade. Vi svarade på en massa historia frågor som är till provet på fredag nästa vecka. Vårt första prov som tvåor. Nervöst. Nej, egentligen inte.

Björkis.

Nu drar jag ut på hyss igen



Spegel spegel som smutsigast i landet är...

Den tjugonionde september tvåtusentio

Jag förstår ingenting. Antingen lever min Spotify ett eget liv eller så lägger någon in låtar på den. För några veckor sen såg jag att ett tiotal John Mayer låtar hade lagts in och det stod att det var jag som hade lagt in dom. Så var då inte fallet. Jag tog bort alla eftersom jag inte lyssnar på honom. OCH det konstiga är att nu är dom tillbaka igen! Och det står än en gång att jag är jag som lagt in dom. Någon med samma problem eller blir min spellista hemsökt? ...

You wish you'd stopped and turned in time

Minns ni biljetten ni skulle gissa vad det var till? Det var så klart en Idol-biljett! 12 November. Here I come.




Jag hatar att ta farväl...

I natt var en av de hemskaste nätterna på fruktansvärt länge. Vi fick dåliga nyheter igår om vår farfar så vi (Sara, Erik & jag) bestämde oss för att åka ner till honom i natt. Vi tänkte tanken och ingen av oss skulle kunna leva med att "vi hade chansen, men tog den inte". Strax innan 03.00 var vi där. Vi satt där, medan han sov och bara kände hans närhet. Vi sa nästan ingenting alls, vi tittade på varandra och vi visste exakt vad dom andra kände. Vi satt där i över en och en halv timme innan vi var tvugna att åka hem igen. Jag skulle kunnat sitta där hela natten. När vi väl reste oss upp för att ta farväl kändes det som om vi bara suttit där i 15 minuter. Läkarna vet inte hur lång eller kort tid han har kvar men nu har vi i alla fall gjort det vi kunnat. Jag är glad att vi åkte.

Nu är det bara att vänta. Hold on and be strong.

Melissa Horn

Inte bästa kvalitén men jävligt bra låt!



Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Inga ord

Medan jag längtar mer än jag någonsin längtat på ett telefonsamtal får jag veta en av de värsta sakerna man kan få veta. Fan, fan, fan. Det får inte hända. Snälla, inte nu. Inte sen. Aldrig. Fan.


Den tjugoåttionde september tvåtusentio

Vaknade imorse efter att ha sovit otroligt gott. Natten kändes jättelång, jag älskar den känslan. Allt var i sin ordning men efter morgonkisset upptäckte jag att vattenstrålen från kranen inte var lika stark som vanligt. Jag tänkte inte mer på det och fortsatte med mina morgonrutiner. Kaoset utbröt när jag skulle borsta tänderna. Det kom inget vatten ur kranen! Jag sprang runt som en galning och missade nästan bussen för att jag inte visste vad jag skulle göra av tandborsten som jag redan hade stoppat tandkräm på. Tillslut gick jag in i köket och provade kranen där och till min förvåning sipprade det ur lite vatten. Jag borstade tänderna, hann till bussen och kom i tid till skolan. Yeay me.

Once there was this boy in my bed

Svarta ögon klär mig.


Mina nya älsklingar.

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen

En helt vanlig bussresa hem gjorde mig enormt arg idag. Några killar i 12 års åldern kanske, hoppade på bussen vid Ålgatan. När vi var två hållplatser från Mjölkudden centrum går en av dom längst fram i bussen och tittar på sina kompisar utanför. Helt plötsligt så hailar han. Han står flera miuter där framme och vänder sig om, fortfarande stående med högra armen uppe, när vi åker förbi hans kompisar.

Jag blev jättearg och tänkte "Vad fan håller han på med?". Jag började undra om han ens vet vad Hitler har gjort och vem han egentligen är. Jag får inte ens fram det jag vill skriva. Vad händer med världen?! Eller med ungdomen? Tyckte han att han var cool när han gjorde så eller? Jag är fortfarande helt chockad. Jag började faktiskt riktigt fundera om barn nu för tiden vet något om förintelsen för det verkar inte som det. Jag funderar fortfarnde och kommer fortsätta fundera en stund till.


Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut

Bildspelet sket sig totalt! Som tur var gick Sara och jag upp ändå och snackade lite och sen var alla nöjda. Vi gjorde det bästa av situationen helt enkelt, så som man alltid ska göra. Efter mötet åkte vi direkt till hallen för att ha träning. Till en början gick det så där men i slutet gick det jättebra. Med första matchen på söndag måste jag komma in i spelet igen nu.. Ibland känner jag mig som om jag vore på en hockeyplan. Alltså, jag fattar ingenting alls och känner mig bara ivägen. Antar att det blir så när man varit sjuk och inte tränat på hur länge som helst.

Jag sitter och tittar på Jakten på lycka just nu och den är så himla sorlig. Vilka förhållanden människor kan leva i/på egentligen. Det är sjukt. Man kan skratta sig lycklig att man har det så bra som man har det.

 Sängen ropar, inte högt men den ropar. Lika bra att gå och lägga sig. Jag har ju inte världens längsta sovmorgon imorgon. Godnatt.


Best night ever

Ett inlägg igår var tråkigt, eller hur? Anldeningen var att vi blev kidnappade. Med ögonbindlar åkte vi ungefär vid 14.00 till anhalt 1. När vi var framme steg vi ur bilen och blev nästan döva av några skott. Vi skulle nämligen skjuta lerduvor. Smart som jag är siktade jag med fel öga MEN träffade en ändå. Jag är nöjd. Efter det var det raka vägen till anhalt 2, eller vi hämtade upp Jossan först men sen var det raka vägen. Medan vi åkte, fortfarande med ögonbindlar, gissade jag i alla fall rätt på att vi var på väg över gamla gäddviksbron. Anhalt 2 visade sig alltså vara paintball! Exalterade och peppade som vi var började vi så snabb som möjligt. Tjejerna mot killarna. När Erik och Emilia dök upp stod det 1-1 och det var krig på riktigt. Efter två timmar, några rediga blåmärken och ett skott i huvudet nöjde vi oss och åkte till anhalt 3. "Energi påfyllaren".

Därefter åkte vi till John och åt upp dessa energi påfyllnings pizzor. Sen bar det av till anhalt 4 som var nere vid älven. När vi kom dit stod det en badtunna där med en massa levande ljus på. Det fanns också en bastu i närheten uppvärmd och redo att användas. Där satt vi några timmar och tittade på stjärnorna, spande på sateliter och bara tog det lugnt. Vi såg ett stjärnfall också. Fan vilken fin kväll det var. Tack. Tack. Tack.

Jag har inte fått bilderna än men John har tagit en massa och säkert "jättesnygga" på till exempel när vi går på led med ögonbindlar och irrar runt. Haha. Ni får se dom senare. NU: Back to work. Jävla bildspel.

Bara för att det inte ska bli så tråkigt så lägger jag upp en bild som inte alls har med det här att göra.


Säg ingenting till mig, det hörs på stegen när du går

Tanken var att jag plus några galningar skulle åka motorcykel idag. Det bestämdes någon gång i veckan och jag har sagt enda sen dess att det kommer bli svin kallt men har bemötts av kommentarer som "Nej, det ska vara fint vänder", "Det ska vara sol i massor" och "Sluta nu, det kommer bli bra". Men med hela 6 grader ute kan jag äntligen säga - VAD VAR DET JAG SA! Känns himla bra. Jag älskar när jag har rätt och andra fel. Det får mig att må bra. Mohaha.

Bara att klä på sig alltså. Om ni ser en motorcykel med en michelingubbe på, då är det jag! Var redo med kameran. Kan bli en galet rolig bild.

Gammal goding.


Vi ser var kvällen bär

NU: Idoltittande hos min blivande granne! You have to love it. Byeeee


Jag går hem med en tredjedel av mig

En vän ringde till mig idag och berättade en fantastisk nyhet. Jag kastade mig upp två meter i luften och skrek allt jag kunde av lycka. Ögonen fylldes drastiskt med tårar och ena sidan av munnen befann sig i jordens inre och den andra uppe på månen. Lyckan är total. Eller om det här går vägen kommer den i alla fall bli det. Tack, tack, tack! Säg att jag är tokig men jag längtar som satan till på måndag. Håll tummarna och alla era tår för mig nu, okej? Jag behöver verkligen det här. Nu jävlar.



Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?

Bara jag som längtar? Den verkar sjukt bra! Otroligt bra. Dock... Vi alla har väl hört rykterna om att Harry Potter kommer dö i sista filmen. Jag när jag såg trailern började jag fundera på det där. Tänk om han dör? Tänk om han verkligen gör det? Då skulle ju allt liksom vara förstört. Jag minns när jag såg första filmen när jag var liten och blev helt besatt av trolleri. Jag spelade Harry Potter dataspelet konstant och jag önskade att Hogwarts fanns på riktigt. Det var tider det.  

Nåja, här är i alla fall den nya trailern till nästa Harry Potter film.

http://video.se.msn.com/watch/video/ny-trailer-till-harry-potter-har/ah2pmob6

Gissa vad? Gissa vad? Gissa vad?

Gissa vad det här är för biljett? Kan lova att den är till något jävligt roligt. Eller vänta, det kan jag omöljigt veta nu eftersom jag inte vet vilka som kommer att vara där..

Ett av mina äldsta gossedjur och hans tjej får äran att bevara den tills det är dax.





Den tjugotredje september tvåtusentio

Sitter och gör ett bildspel med sjukt massa bilder från Frankrike. Det går piss. Ingenting går som jag vill. Datorn med powerpoint vill bara bråka och jag lovar att snart åker den på stryk! Vissa bilder går inte att klistra in och några bilder är spårlöst försvunna. Jag kan inte ens komma på något jag gjort för att förtjäna det här. Livet är verkligen orättvist ibland. Fuck it, som Johnny sa. Great expression. Problemet är att det ska vara klart till på Söndag... Kill me.

Min dator inom en snar framtid.



BRA! NU HAR SPOTIFY SLUTAT FUNGERA OCKSÅ!! Lovely. Verkligen.


Det som en gång var vårt blev mitt

Det här var en jävligt ovärd skoldag. Inga lektioner och bara John och jag från UF gruppen. Nåja, lyssnade och deltog ypperst lite i ett politiksamtal. Det enda jag kan konstatera efter den här dagen är att öronen användes väl och jag är fullt redo för nästa matte delkapitel! Bring it.

NU: Powernap till One tree hill avsnitt.


Jag kände dina ögon den natten

Och jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand..



                                                                                                 - Melissa Horn

Jag har asberger, jag kan inte ändra mig

En överraskningsfest närmar sig och vi har fått en packlista. Innehållande två saker.. Än så länge i alla fall.

- Oömma kläder.
- Badkläder.

Ledtrådar vi fått angående festen är: Det kan bli smutsigt. Det kommer bli blött. Och det ska ingå en kundvagn. Vi har också fått berätta vilken vår favorit pizza är.

Någon som har något förslag på vad det kan vara? Jag väljer att inte fundera på det och kommer bara vänta på nästa sak att packa. This is going to be awesoooome.


Jag vet inte var jag ska ta vägen

Absolut min favorit kille i idol just nu.
Ögongodis x 9384692t6588292946401010473295632946105739259326502


When it all comes down to one

Bra dag. Bra humör. Började 09.40 eftersom lärarna på skolan var på någon föreläsning. När jag kom till skolan var alla stolar ute i "samlingsrummet" (eller vad man nu ska kalla det). Alla elever skulle alltså sitta och lyssna först på Majvor, sen Anders (tror jag???!?!) efter det en tjej från något företag och sen Johnny från Ung företagsamhet. Han var lätt bäst. Så himla rolig och hade galet sköna uttryck och tankar. Det blev en lunch på Max idag då det var leverbiff på skolan. Usch. Efter det åkte Jossan, Anna, John och jag ut till Company line för ett möte. Det gick jättebra! Nu känns det verkligen som att vi är igång med UF. Niiice.

Oj, det där blev en jävligt snabb summering av dagen.

Ikväll blir det bio med min favorit Sofie och Tobias. Men nu har jag ett bildspel att göra....

Snökul.


Dagens outfit





Ignorera alla kläder på golvet. Jag är tjej, okej! Ibland får man ha så.


Happy?

Om ni är på dåligt humör och älskar tabbar kanske det här kan göra er gladare.

http://video.se.msn.com/watch/video/goalkeeper-epic-fail/1jjs95ifz

Do you see me as I see you?

Jag hade glömt bort hur roligt det är att vara på teknikenshus. Tur att jag kom på det idag då. Har varit där hela dagen tillsammans med några andra från klassen och elever från jokkmokk och kiruna m.fl (mitt minne kommer inte ihåg fler skolor än så).

Dagen började med att de från Ung företagsamhet presenterade sig och sa vad vi skulle göra under dagen. Sen blev vi indelade i grupper och tilldelades olika "case", antingen ett från från Vattenfall eller LKAB. Min grupp fick ett från Vattenfall och vi skulle komma på en design till en mobilladdare som skulle fungera utan elektricitet, samt hur den skulle fungera. Förutom det skulle alla grupper göra en reklamfilm om en produkt ingen visste vad det var. Väldigt intressant och roligt om ni frågar mig. Mycket skratt och tårar har utbrutit idag. Ni som inte var där, missade något.

Jag designade SKITSNYGGA armband som tar upp energi från solen och rörelse från kroppen och lagrar det så man senare kan ladda upp telefon och liknande. Himla fiffigt.


Självklart var jag tvungen att göra ett papper. Det är ju standard.


Och en sån här bild får man då ens kamera lever ett eget liv. Saknas bara att det skulle finnas en ande/ett spöke på bilden. Trist att jag inte fick med det som redan härjar i längenheten.

Björkliden del 1































Bilderna kommer i omgångar. Orkar inte ladda upp alla på en gång.

Hopplöst

Jag och många andra har säkert funderat varför hörlurarna lever ett eget liv? Jag skulle gärna vilja veta varför dom ALLTID trasslar ihop sig och är omöjliga att få isär när man en gång väl stoppat ner dom i fickan. Någon som vet eller har en teori? Dela gärna med er i så fall. Less tjej.

Den nittonde september tvåtusentio

HEEEEEEJ! Saknat mig? Det hoppas jag.

Jag är hemma nu och har haft en sjukt rolig helg i Björkliden. Eller dagarna har varit ganska tråkiga, förutom fredag då vi vandrade i bergen. Det var underbart. Vi skulle jobba där uppe men jag vet inte om man kan kalla det för jobb. Vi delades upp och killarna röjde sly och fixade fram någon led om jag uppfattat det rätt. Vi tjejer där emot hade hand om loppisen. Vi satt i en soffa och dog både lördag och söndag och det kanske kom 25 kunder under båda dagarna. Vi sålde saker för ungefär 1000 kronor sammanlagt. Sakerna vi skulle sälja var bland annat mögliga soffor, mögliga dynor, mögliga stolar, frysar, trasiga dörrar och microvågsugnar. Vi gav i princip bort vissa grejer. Det var i alla fall jävligt värt eftersom vi kommer få säsongskort där uppe. Sweet.

Att umgås med klassen var också enormt kul. Men... Det som hände i Björkliden, stannar i Björkliden. Det är något ni bara får leva med. Det som finns på bilderna jag kommer lägga upp är allt ni får veta.

Orkar inte lägga in bilderna från kameran idag. Ni får dom jag tog med mobilen istället.

Trött och slapp Anna.


Vi spelade Neger och president (som jag suger i) så jag var tvungen att ta kort på min hand när den aldrig varit bättre!

Just don´t let me down

Jag är trött och slut efter allt springande fram och tillbaka och hit och dit. Min hjärna är trött också efter allt tänkande på vad som måste med. Jag höll ju faktiskt på att glömma en massa saker. Jag är i alla fall nästan klar nu och ska bara lägga ner det sista imorgon. Sen bär det iväg ciruks 45 mil uppåt. Jag har aldrig varit i Björkliden så det kommer bli en upplevelse. Jag älskar äventyr och det är ingen tvekan om att det här kommer bli roligt!

Ska hoppa i duschen innan jag går och lägger mig. Är alldeles för lat för att kliva upp och göra det imorgon. Ha en bra helg när nere i Luleå. I will miss you. Byeeeeee.


Remember all the things we wanted

Skolan var lugn idag. För första gången i år fattade jag vad vi gjorde i matten, satt vid facebook på hålet och svamlade med John på UF lektionen. Vi gjorde faktiskt nytta också.

Nu är jag just hemkommen efter att först ha åkt och hämtat en ryggsäck hos mina kusiner, handlat inför imorgon och varit hos pappa för att hämta skor och dylikt. Då kanske ni förstår att jag packar just nu. Jag kommer ta med mig alldeles för mycket kläder. Det är typiskt mig, så gör jag alltid. Mycket mat blir det också. Nåja, det kommer bli jätteroligt!

Öh, juste... Nu kom jag på att jag inte ens berättat var jag ska åka. Jag ska med klassen till Björkliden och arbeta. Med vad vet jag inte än, men det blir säkert bra. Jag är enormt taggad och förhoppningsvis lär vi känna varandra bättre också. Kan nog inte ens beskriva hur roligt det här kommer bli!

Hm, åter till packandet. Ikväll är det ännu ett avsnitt av Idol!!!!!!! Hoppas att ni inte missade det från Luleå igår. Jag skrattade så att jag grät. Det var skit kul.

14 September.





17 är en meningslös ålder

Jag vet att jag har uppdaterat dåligt idag men jag tycker att jag haft en bra orsak till det. Efter skolan var det bara att åka hem och börja baka. Först chokladbollar och sen tårta. Jag lyckades grymt bra med båda. Inte för att det är svårt men jag tycke att jag var duktig. Redan vid fem började snyggingarna droppa in. Det har varit en jättebra dag och tack för alla gratulationer! Och presenter. Ni kommer få upp bilder på alla presenter senare. Okej, inte precis alla. Varför får ni fundera över själva.

Alla har gått och Amanda och jag sitter och tittar på Miss secret Agent 2. Jag är trött.

Hur jag gör tårta (Bara för att): 1. Gör marsán sås.


2. Sylt.


3. Glöm inte att slå på musik.


4. Marsán sås på.


5. Vispa grädde.


6. Grädde på.


7. Grand final: Strössel med något gullig/cool form.



Vad är det för dag idag?

Det märks på saker hemma att det är några som fyller år. Idag ska det bakas tårta och sen kommer några snyggingar på fika. Men först måste man ju gå till skolan. Vi har en lång sovmorgon idag igen, till 11.40. Dock ska jag till läkaren 11.00. Det är ingenting allvarligt så var inte oroliga för mig, okej?

The birthday kid is out! Peace.



Det här låg på bordet när jag vaknade. Tack Mamma!


Tog kort på de röda rosorna vi fick i Söndags. Ja, dom är röda. Egentligen.

Believe in me

Efter första träningen igår kände jag "Ja, för fan" när Jossan frågade om vi skulle gå på Core - Spinning idag. Sagt och gjort. En halvtimme innan passet skulle börja cyklade jag in till stan för att hinna in en snabbis på apoteket. Innan vi körde igång med Coren sa jag till Jossan som var nojig över spinningen "Men det är inte så jobbigt. Man får ju själv välja motstånd". Schi fick jag på den. Jag var så slut och Jossan fick blodsmak i munnen. Jag ångrade verkligen att jag inte åkte buss in till stan efteråt. Det var alltså bara att trampa hem igen. Om jag inte kommer till skolan imorgon, så vet alla varför.


You have made the same mistake again

Måndag igen och Matte B har än än gång visat att den hatar mig. Eller att jag hatat den. Jag förstår verkligen inte, det är så jävla svårt. Nu är det verkligen död åt Matte B. Jag börjar bli trött också och det gör inte saken bättre. Jag vill hem. Jag vill sova. Jag vill se One tree hill. Jag vill ha glass. Jag behöver en kram.

..

Så här välkomnade laget mig. Jag tror inte inte att dom menade något illa egentligen.



(Ser ut som ingenting, men fick inte med blodet på framsidan. JAG LOVAR!) Haha.

The thing you want most in the whole world, is the thing you can´t have

Shit var jag har varit duktig idag. Har gjort bet.veten, städat och dammsugit lägenheten, följt Jossan på innebandy och fikat med släkten. Nog för att det sistnämnda bara är roligt. Fy fan vad jag älskar min släkt. Den är bäst. Det är synd att vi inte träffas oftare. Och ändå träffas vi rätt ofta. Det är riktigt mysigt att umgås med kusinerna och pussa på deras små kinder. Jag skulle kunna umgås med dom för alltid.

Nu laddar jag inför den första träningen på tre veckor. Be till Gud åt mig, okej? Det här kommer bli jobbigt. Hoja, känner redan nu att jag kommer sova gott ikväll. Be en gång till. Tack.


Den tolfte spetember tvåtusentio

Jottan och jag har vaknat tidigt och just skrivit klart vårt belönings -och tacktal. Duktiga b-rudar.

Jag måste städa idag inför att släkten ska komma på fika halv tre. Jossan har lovat att hjälpa till för att hon inte ville åka och tittat på innebandy i Pontushallen själv. Därför är jag snäll och hänkar. Jag blev därför plötsligt stressad och glömde bort det jag skulle skriva. Det kanske kommer tillbaka senare!

NU: STÄÄÄDA! GAAAH.


Du vill ha det du förlorat men mig får du inte tillbaks

Fredagkväll spenderades med Johanna, Sara, Niklas och Joel. Det var roligt. I alla fall sällskapet. Inte det vi gjorde riktigt. Eller jag har på senaste tiden faktiskt börjat tycka att det är skönt att vara ute och cykla på kvällen. Det gör mig lugn eller vad jag nu ska säga. Sara och jag varken orkade eller hade kläder för att cykla hem klockan två på natten så Johan var snälll och skjutsade hem oss. Tack än en gång för det!

Hela förmiddagen idag har jag hållt på med skolarbeten. Eller ja, jag steg upp halv 12 så sen dess. Har gjort lite på mitt argumenterande tal men John ska få hjälpa mig senare med det. Sen har jag läst över 20 sidor till i min engelska bok. Nu återstår det bara att svara på lite frågor om den. Och utvärdera städveckan. Problemet är bara att jag inte tog med frågorna från skolan. Dom ligger säkert och tryggt i mitt skåp. Bra jobbat Maria. Nåja, ska ta mig något att äta och sen fixa alla de där sakerna. Ingenting är omöjligt. Ta fram orken nu.

Gullbullen och jag gjorde dom här godbitarna förra vintern. I år ska det bli en repris!

I see you all over me

Visste ni att efter varje gång man tränat, alltså tagit ut sig, inte bara gjort 10 sit ups har man direkt efter en "frizon" på 15 minuter? Då kan man tycka i sig hur mycket godis som helst utan att det tar. Anledningen till det är att man har så hög förbränning precis efter man tränat så kroppen hinner inte ta upp onyttigheterna. Bra va?!!

Så alla ni som vill vara nyttiga men älskar godis. Här är er lösning. Ni kan tacka mig senare. Det är lugnt.

Vissa är ju mer knepiga än andra

Kille 1: Så du har gått och blivit bög på grund av lathet?
Kille 2: Precis. Det skulle man kunna säga. Det är manligt också..


I´m counting all the assholes in the room

Har överlevt första dagen som brunett fast ingen kände igen mig. Bra jobbat!

Blev överraskad idag på skolan med ett nytt schema. Jag tittade inte så noga på det men det är sämre än det förra. Jag orkar inte med en massa håltimmar. Bara slöseri med tid.

Äntligen kan jag kalla mig frisk och kunde vara med på idrotten. Vilken befrielse. Vi spelade något i stil med amarikansk fotboll. Det var extremt roligt. Och halt. På söndag blir det första basketträningen på tre veckor. Andréas kommer vara stolt över mig. Över att jag äntligen lyckats bli frisk alltså. Konditionen är lika med noll så jag lär ju få det kämpit. Dock ska jag försöka kombinera basketen med gymmet så ofta som jag bara kan. Det är ju bara det att skit skolan tar upp all tid. Nej. Nu ska jag vara positiv. Det är ju trots allt fredag!

NU: Duschen.

Fortfarande tummarna upp för vädret.


Jag gillar inte sånt här

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den här situstionen. Hahaha. Jag känner mig pinsam. Eller ja, lite kanske. Ja, bara lite. Konstigt. Jag borde inte känna något egentligen. Vad händer? Hah.


I want you yo know that i dosen´t matter

Snart är det Idol. Det är precis i såna här stunder man önskar att man inte satt ensam. Idol är ju som till för pojkvän och flickvän och hela det där köret. Eller för familjen. Kul att man varken har en pojkvän eller en familj närvarande. Känns himla bra. 

Fast när jag tänker efter så gör det faktiskt det. Känns bra alltså. Nu kan jag äta hur mycket glass som helst utan att någon vet något.


You have to let go sometimes

Jag åkte till Porsön idag "open minded". Jag kan ju säga att det inte alls blev som jag tänkte mig. Men jag gillar det.




Från och med nu, från och med du

Godmorgon. Jag har haft en sjukt bra dröm inatt! Jag säger inget mer än att vi skulle åka fritt fall i Eiffelotornet. Annars kan det bli lite pinsamt.

Jag älskar vädret den här veckan. Det känns nästan som att det är sommar igen. Jag vill inte ha höst! Höst är egentligen en helt onödig årstid. Man vet aldrig vad man ska ta på sig för det är ALLTID antingen för kallt eller för varmt. Man får alltid kärleksproblem. Eller åtminstone om man är tillsammans med någon, så jag klarade mig ju det här året. Jippi. Det blir kallt också. Jag kan räkna upp fler saker men jag orkar helt enkelt inte. Jag vill tänka på glada saker. Och det är att jag snart fyller år! Bara 6 dagar kvar. Jag går runt hela tiden och funderar på vad jag ska få. Jag älskar presenter.

Nu blir det frunch och sen trampar jag iväg till Porsön. Där väntar en massa färger på mitt hår. I´m so excited.


Do you want to go to the seaside?

Robin och Johan har varit här hos oss ikväll. Robin fick sitt hår tillfixat och Johan snyltade bara på kaffet. Och en soffplats. Antar att man får göra det också ibland. Jag känner mig krasslig och får se om jag lubbar iväg till skolan imorgon eller om jag stannar hemma tills jag ska färga håret. Skulle ändå bara varit i skolan i tre timmar annars.. Kanske är lika bra att vila?

Något annat jag har på hjärtat är bamba. Bamba. Bamba. Bamba. Bamba. Nu vet ni det. Bamba. Hahah

I got you!

If I could change one thing in life, I'd make time for us

När jag tittar på vårt schema ser det jättejobbigt ut men i verkligheten känns det rätt så slappt. Undrar om det bara är jag eller att vi haft några lärare borta i veckan. Jag tror på det sistnämnda.

Dagen har bjudit på några godbitar och några mindre goda bitar. Bytte UF grupp och tror verkligen på vår affärsidé. Fast den andra vi hade var också enormt bra. Har provat glasögon. Har längtat grymt mycket till imorgon då jag ska färga håret. Fått veta att vi ska göra ett argumenterande tal till nästa vecka (suck). Kommit på att vi har mycket i skolan.

Annars är det väl ganska lungt...

Broder Daniel - No time for us


Även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur

Genomgick just en klippning på Cut and style - A la Sara. Mycket bra och mycket fint. Tack så mycket.

Har fortfarande inte fått provsvaren från halsodlingen så jag vet inte om jag har något virus än. Fast jag har ju haft halsfluss ett x antal gånger och borde veta hur det känns. Men man vet aldrig.. Jag hoppas i alla fall att jag får reda på det snart så jag kan få medicin och bli bättre. Har en sån grym träningsabstinens! Jag blir galen...


Dagens konstaternaden

1. Det går fortare att cykla hem än att ta bussen.
2. Kemi är inte min grej.
3. Jag hatar Matte B.
4. Min cyklel gnäller/knakar mer för varje gupp jag åker i.
5. Jag saknar Jossan. Och Elvira.

Give me freedom

När lärarna är sjuka eller borta så blir det som idag. Jag börjar 13.10. Skönt. Dock var det inte lika skönt att vakna 07.25 av ett oerhört högt skrikande från våningen under eller bredvid. Jag trodde fan att väggen skulle gå sönder! I vissa fall skakade den som om det vore jordbävning och jag hörde en kvinnlig röst skrika bland annat "Stick här ifrån!!" och "Du förstår för fan inte". Jag blev faktiskt rädd. Nu längtar jag mer än någonsin tills vi flyttar. Snart är det bara en månad kvar. Håll ut.

Jag tog mig en rejäl frukost i alla fall. Kellogg's Special-K och till det dricker jag en massa B-vitaminer. Mums.


I don´t like pain. Anymore.

Mamma gjorde just en chokladbanankaka. Tror att jag ska ta mig en bit. Oh juste, jag tror att jag har halsfluss igen också. Nice.


Back in the game

Hola hola. Como te llamas? Me llamo Maria. Om ni hade glömt det.

Jag har inte glömt er minsann! Har tänkt på er varje dag. Tänk att jag inte bloggat på två veckor nu, stört ändå. Jag förstår att hälften av er har tappat intresset men jag hoppas att ni ska hitta tillbaka nu när jag gjort det. Igen. Börjar nästan bli en vana nu. Skämt och sido.

Idag är en väldigt speciell dag. Det är ingens födelsedag eller så. I alla fall ingen som jag känner. Ingen jag känner har namnsdag (tror jag). Ingen har vunnit på lotto eller fått en lönehöjning. Utan det spelas nämligen in en film här i Luleå idag. Vilken vet jag dock inte men det lär jag väl få veta i sinom tid.

Fan. Nu kom mamma hem med min mattebok.. Det betyder mer matteplugg och ingen fritid. Nåja, så går det när man är sjuk och missar de två första lektionerna och hamnar efter redan i början. Bra jobbat Maria, bra jobbat.

27 Augusti.