Jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Har inte packat ett enda plagg än. Håller fortfarande på att bestämma mig vad jag ska ha med mig. Lyssnar på Veronica Maggio och kan knappt fatta att jag kommer se henne om bara några dagar. Det är sjukt. Har längtat så otroligt länge på den här dagen så nu kan jag knappt fatta att den är här. Längtar till att träffa alla där nere också! Finns inga ord för hur jag känner just nu. Jag är glad. Jag mår bra. Jag är lycklig. Livet är så sjukt jävla bra.



Gjorde ett par shorts av ett par byxor jag fick av syrran. Snyggt och graaaaaaatis!

Gillar min nya keps

Jag trodde inte ens att jag passade i keps... Men visst är jag sjukt het?


My california king

Jag håller på att packa och insåg ganska snabbt att jag inte kan ta med allt jag har tagit fram. Jag suger på att packa.. Tar alltid med mig för mycket och vill alltid ha med allt. Nu gäller det verkligen att prioritera, vi ska ju faktiskt bara vara borta i en vecka. Borde skaffa någon som packar åt mig nästa gång. Med min fart kommer jag aldrig bli klar. Musiken är på på högsta volym så förhoppningsvis behöver jag inte sitta här hela kvällen. Slår på speed-läget. Om jag har något vill säga.





Köpte en keps idag. Ganska fin va?

Igår hände det mycket

1) Tog bort min två centimeters utväxt.
2) Åt efterrätt före middagen.
3) Snackat en massa skit.
4) Vunnit i spelet "Allsång på skansen".
5) Förlorat två av tre matcher mot flickorna från E.
6) Somnat med halva kroppen på sängen och halva utanför.
7) Blivit väckt 03.00 och varit tvungen att gå upp.
8) Somnat om som en stock.

Och ja, det var väl ungefär det.















Nu glider jag in till stan för att inhandla det sista inför resan. Hej så länge.



Ångra sig kan man göra imorgon

Gårdagen var så sjukt grym! Jag hade jätteroligt och jag ville aldrig att kvällen skulle sluta. Fick bevittna folk som hookade av alla dess slag, spya, dansgolvet bildas på två sekunder och en hel del annat. Att jag har ångest över saker idag behöver jag inte berätta om. Kvällen slutade inte heller som planerat vilket var synd. Hade gärna sett att den slutat på ett heeeelt annat sätt..

Ikväll tar vi nya tag igen fast ute i Antnäs. Gamla gänget ska återförenas och det ska bli jätteroligt! Det blir dock väldigt lugnt, jag måste ju ladda upp inför veckan. Tre dagar kvar! Fan vad jag längtar.












Nu drar jag iväg för midsommarfirande

All in ikväll.


Anywhere you are, I am near

Glad midsommar på er allihopa! Kul att vi har tur med vädret.. Nåja, vad kan man begära? Vi fick utlandsvärme på den enda veckan som betydde något. Studentveckan. Jag klagar i alla fall inte. Nog hade det varit skönt med stekande sol så man får färg på kroppen men jag tycker det är mysigt med regn. Man får gå med ett paraply när man är ute, det är inte värre än så.

Tjejerna rullar in vid 14 ungefär och då börjar vi göra oss klara. Jag ska börja redan klockan 13 så att jag verkligen inte behöver stressa. Vad ska alla ni solstrålar göra idag? Blir det att umgås med familjen eller med vännerna? Hur som helst önskar jag er alla en underbar dag och gör ingenting som jag inte skulle gjort.


Midsommar förra året.



I'm forever keeping my angel close

Kom precis hem från Jossan. Tanken var att jag skulle fortsätta vidare till Trolltjärn där ett par underbara människor befinner sig men jag har sån fruktansvärd huvudvärk så jag stannar hemma. Borde nog gått och lagt mig för flera timmar sen. Men nu sitter jag här ändå medan klockan börjar närma sig småtimmarna.. Imorgon får jag inte stiga upp senare än 12 om jag ska hinna ta mig ut till Rutvik, äta, fixa mig och sedan vara tillbaka på Bergnäset klockan fyra då midsommarfirandet börjar. Jag känner på mig att det kommer bli fett. Imorgon kör vi. På riktigt.


I ljuset av solnedgången

Nu är det inte länge kvar!



(Och angående packlistan, tog den från P&Ls hemsida. Ta alltså allt med en nypa salt).


Bus på G med mina brudar


I can feel it all down deep inside

Har varit på Afropower och handlat resorb, öronproppar, skavsårsplåster, allergimedicin och liknande inför den kommande veckan. Det går inte att beskriva hur taggad jag är och hur mycket jag längtar! Det går heller inte att beskriva hur panikslagen jag är över att sova i ett tält i fem nätter, bara kunna gå på bajamajor och inte kunna duscha ordentligt. Dock överskrider lyckan och längtan paniken och jag börjar faktiskt tro att jag ska klara det här. Vi kommer träffa så mycket underbart folk och se så grymt många bra artister så det kommer vara mer än värt det i slutändan.






Det är inte lätt att vara ödmjuk när man vet att man är bäst

Jag skulle bara köpa det viktigaste inför peace & love men hittade så klart lite annat också... Har försökt intala mig själv att dom också var viktiga men det går inte så bra. Jag är i alla fall sjukt nöjd över mina köp och om ekonimon får lida lite grann göra det väl ingenting? Jag har ett jobb och jag kommer få lön. Ibland måste man få unna sig lite också.






Nu drar vi in till stan



Röda ögon 4-life.....

Du är någon annan nu i och för sig

Nu orkar jag inte mer idag. Har suttit i princip hela dagen och hållt på att fixa med bloggen. Det är en jävla massa som ska ändras hit och dit och småsaker som ska justeras. Det blev en tillfällig header också. John ska hjälpa mig med en my men tills dess får den se ut så här. Men inte blev den väl så dum?

Det är fortfarande lite småsaker som måste fixas men det tar jag imorgon eller någon annan dag då det är pissväder ute. Nu ska John, Sara och jag spela Sequence! Jag ska vinna. Jag kommer vinna.


Blaaaaa bla

Bloggen är under ombyggnad (som ni kanske ser). Tog tag i det nu när vädret ändå är så dåligt. Den är inte klar än på långa vägar, men måste dra in till stan en sväng så den får se ut så här. Ni får leva med det.

Ciiiiaaaao.

My life would suck without you

Har sovit bort dagen igen men vem fan vill gå upp när man bara hör smattrande utanför fönstret? Jävla regn. Är på ett sätt på väldigt bra humör och på ett sätt på ett väldigt dåligt. Låg vaken länge i sängen igårkväll och kunde inte sova för att en massa tankar rullade runt i huvudet. Var tog mitt enkla liv vägen? Eller när försvann dom jag tycker bäst om? Jag hatar regniga dagar för det är då alla tankar sätts på rull. Man har ingenting att göra så det enda alternativet är... Att tänka. Kul. Jag måste kolla när mamma kommer hem från jobbet så vi kan åka och handla så att jag kan sätta mig och pyssla lite. Då får jag tankarna på annat.

TVn fungerar inte heller. Livet suger.


You still have all of me

Vårt internet har inte fungerat idag igen men jag har ändå inte så mycket att berätta. Jag sov bort dagen och tur var väl det, det har snart regnat i 24 timmar och man har inte kunnat vara ute. Jag åkte in till stan för att träna vid fem och fick en fin överraskning när jag fick höra att spiningpasset vi befann oss på var en timme och inte en halvtimme som jag trodde. Tog mig igenom det passet för att sen inta coren. Ingen kommentar på hur allt gick men jag överlevde i alla fall.

Nu ligger jag i soffan men undrar om jag ska dra mig vidare. Kan ju faktiskt bli kul..


Natten är ung och jag ligger vaken

Missade i princip allt på F21 idag eftersom jag behövde min skönhetssömn. Dock blev jag väldigt positivt överraskad när det uppträdde massa artister på Rix FM festivalen som jag inte visste skulle uppträda. Det var bland annat Swing Fly, Ulrik Munter, Christian Walz och Loreen. Dom var jättebra och vilken röst Loreen har! Det är sinnes.

När vi kände oss mättade på sång och regnet trängde sig på åkte vi hem till pappa för att äta middag. Jag exprimenterade med glassen och gjorde två efterrätter - Marängswiss och min alldeles egna snickersglass. Det var så sjukt gott! Kanske borde satsa på en karriär inom det..




Åker ut till F21...

... Och möter upp pappa, Erik och Lena. Ciao.

    

Känslan när fingrarna är iskalla och sedan får komma in i värmen

Jag hatar känslan av att inte veta om jag har gjort rätt val. Jag vet varken vad jag ska ta mig till eller hur jag ska hantera situationen. Jag kan heller inte ändra på mig nu eftersom det går inte att ändra på det som redan har hänt eller på det som har sagts. Jag vet eller snarare känner att du glider ifrån mig och kvar står jag med dumstruten på. Jag hatar livets alla stadier och att man aldrig kan styra över sina känslor. Det ska alltid finnas en massa tvivel. Varför måste livet vara så komplicerat? Eller snarare.. Varför måste mitt liv vara det?

Off to work


I still...

... haven't forgot you.

It feels like more than distance between us

Eftersom hela huset surfar på samma internet, samma roter, har vårt internet inte fungerat de senaste dagarna. Ganska irriterande med tanke på att jag har gjort massor men inte kunnat berätta det för er. Självklart glömmer jag också bort det jag hade tänkt skriva och så blir det ingenting av det.

Igår kväll jobbade jag i alla fall från 18.00-03.30. Även fast jag hade mina Reebook Easytone kan jag säga att jag hade gode ont i fötterna. Det värkte ända upp till låren när jag gick och la mig i sängen igår/imorse. Jag vette fan vad jag ska ha för skor för att slippa plågas. Dock lindrar välkänt folk smärtan för mitt jobb blir så mycket roligare när man kan stanna och snacka lite då och då. 

 

Åker och övningskör igen. Vad gör man inte i brist på annat?


Hemmakväll med mamma

Nu är det vara vinet som fattas.


Har solat hela dagen



Och nu drar jag in till stan en sväng och sen blir det att övningsköra för hela slanten. Övar start i backe, backa runt ett gatuhörn och parkera idag. Önska mig lycka till.

Golfade för första gången i mitt liv igår

Sen hade vi lite roligt också. Sara var offret.


Istället för att spara, slösa

Följde Jossan på stan idag så att hon kunde köpa det sista till Turkiet. Förstår ni att hon åker imorgon?!!! Det är helt sjukt. Jag vill också åka.  

I alla fall intalade jag mig själv att inte köpa något eftersom vi köpte tågbiljetterna till P&L igår. Det blev en tröja ändå. Det var ju faktiskt på rea. Sjukt snygg till ett par shorts längst fram på Veronica. Drömma får man väl i alla fall?



Nu ska jag äta lunch/middag. Hårdbrödmacka med ägg, två ägg utöver det och keso. Så jäääääääävla gott! 

John tyckte i alla fall att det var roligt


Jag är rik

Hittade just över tvåhundra kronor i min tröja!! Hur kunde jag glömma att jag lagt dom där? Nu är jag glaaaaaaaaaad.

Jag vet hur du ser ut i inga kläder

Jag är trött, lite irriterad på att ingen förstår vad som gäller när man säger en sak och är ännu mer myggbiten. Jag kanske har blivit brun idag men jag kommer ändå inte vara snygg imorgon eftersom jag kommer ha feta röda fläckar över hela kroppen. Snyggt med bara ben och armar då liksom. Not.

Trött. Less. Trött. Trött. Less. Trött. Less. Gonatt.

Här skulle det stå en rubrik som jag inte har kommit på än

Det stod party på gårdagens schema och det kan man lungt säga att det blev också. Vi satt ute i solen och förkrökade och blev bitna av en massa mygg. Min rygg ser förjävlig ut om jag ska vara ärlig. Och kliar nå fruktansvärt gör den också. I alla fall hade vi en jätterolig kväll med många härliga människor. Städningen idag vad dock lite mindre rolig. Ska man ha kul så ska man liksom...

Idag har Jossan och jag som sagt städat och sen bara legat ute i solen. Tror att vi låg där i fyra-fem timmar trots att vi höll på att svettas ihjäl. Trodde nästan att vi skulle rinna bort där ett tag för att det var så sjukt varmt. Som tur är har jag blivit brun så jag slipper känna att det var bortkastad tid att ligga där och svettas om en gris.

Nu ska jag äta ägg (första gången i hela mitt liv jag har kokat ägg själv) och sen bege mig mot stan och sedan vidare mot mjölkudden för att hämta min cykel som jag så snällt lånade ut åt Linn i söndags. Jag vet, jag är en bra kompis.

(Kamera jäveln jävlas med mig och sladden till mobilen har jag slarvat bort (glöm hos Jossan tror jag) så ni får bilder från Narvik)






Letar efter nått att säga som kan ändra allt

Jag ska skärpa mig med inläggen nu.. Dock är det lite svårt eftersom jag numera är bosatt hos Jossan. Hennes föräldrar är bortresta så här lever vi vuxenliv. Dock tar vi det lugnt i soffan, är ute på stan, lagar mat eller sover. Jag har inte ens min kamera med mig.. Hur tänkte jag där? Ja, det vet jag inte ens själv. Imorgon ska jag dock hem och visa vad jag inskaffade och pysslade ihop idag. Jag är supernöjd!

Just nu hänger jag med Jossan och Jossi. Jag är jättetrött och kommer väl somna när som helst i soffan.. Fast det gör ingening, det gjorde jag igår också.


Hej hej, jag gillar hampisar.

Sooooooooool

Hej hej. Jag lever! Har bara haft fullt upp de senaste dagarna. Nu ska jag i alla fall in till stan med Jossi och Jossan för att titta på balen. Kommer väl bli lika avis som vanligt. Men va fan, bara att härda ut. Ett år kvar. Heja heja.

Solen står högt upp på himlen

Jag kilar över till Jotti för att äta våffelfrukost i solen. Ja, ni läste rätt.. Frukost.


Inga bilder från igår

Första dagen på båten gick otroligt bra och det var otroligt kul. Nästa lördag är jag uppskriven igen och eftersom det är studenthelgen är jag förberedd på kaos. Men det fixar jag! Är man bäst så är man..

Efter jobbet igår gled jag hem för att sedan åka och bada bubbelpool, få massage, dricka lite vin och tidlöst stirra in i en öppen eld. Tack. Tack. Tack som fan för en jättemysig kväll. Såna behöver man ibland.

Nu: Duschen!

BBB tonight

Intog stan i förmiddags vid 12 för att byta ringen jag köpte igår till en mindre storlek och hjälpa Jossan att hitta något att ha på sig i helgen, respektive nästa helg. Jag är glad att jag tog mitt vita linne istället för den svarta tröjan som var på väg att åka på när jag klädde på mig imorse. Satan så varmt det är idag! Dock gör det mig lite nervös eftersom det kommer vara jättemycket folk på färjan ikväll. Kör mitt första pass med start 16.30 ikväll och jag hoppas folket behandlar mig bra. Det värsta som kan hända är ju att jag tappar ut mat eller spiller rödvin på någon vilket gör att jag vill springa och gömma mig..

Försöker styra nervoriteten med lite mat i magen. Gaah, jag börjar om två timmar. Hjälp.




Mellistips 2

Jag kom hem från bion för en stund sen och kände mig jättesugen på någonting. Eftersom jag försöker hålla mig nyttig rotade jag fram något ur kylen och gjorde det jag kunde. Det blev en Hallon -och banansmoothie. Lätt, nyttigt och är klart på fem minuter! Gör så här..

Skär bananerna i bitar och lägg dom i en bunke.



Tina eller låt hallonen vara frysta. Det spelar ingen roll.



Blanda i yoghurt.



Mixa ihop allt så det blir slätt. Om ni inte har en mixer/stavmixer kan ni vispa med elvispen. Det fungerar lika bra. Häll sedan upp i glas och avnjut en jättegod smoothie.



Jag använde mig inte av något recept så jag improviserade med mängderna. Gör det ni också eller leta upp ett recept på nätet om ni är osäkra!


Baksmällan 2

Nu åker jag in till stan för att se Baksmällan två. Har hört att den är grym! Ha en bra kväll kompisar.


Tag tre, betala för två





Armbandet fick inte vara med.


Tur att juni bara är en månad av tolv

Olycksmånaden håller i sig. Gick in till stan med mamma för att bland annat hämta Eriks bil. I stan köpte vi årets första mjukglass och gud så god den var tills... Mitt hår blåste rakt in i den. Till och med strösslet fastnade. När jag kom hem tog jag cykeln och cyklade till elljusspåret där jag skulle springa en runda. På vägen dit får så klart jag punktering på bakdäcket. Ilskan var vid det här laget total. När jag väl tagit mig till spåret och sprungit en bit får jag världens mjälttugg och det känns som minst ett dussin knivar sticks in i min mage varje gång jag tar ett andetag. Sist men inte minst när jag lyckats komma hem skulle jag öppna en burk med majs. Självklart tappar jag ut majs på golvet när jag ska skaka om burken lite. Borde jag kanske gräva ner mig eller? Jag tror fan det.








Gårdagen i lite bilder











Vi spelade kubb också men jag blev så tävlingsinriktad så jag glömde bort att ta bilder. Nåja, ni vet ju hur det ser ut när man spelar kubb liksom.

Ingenting jag säger spelar längre någon roll

Äntligen börjar det likna första juni på vädret. Det har varit mulet hela dagen och känslan för att skolan snart är slut och att det snart är sommar har liksom sakta glidit iväg. Nu har den dock kommit tillbaka och jag hoppas att den är här för att stanna.

Första juni har hittills fört med sig enormt mycket lycka...

1) Slutbetyg i Historia A och Småföretagande.  
2) Skratt så att magen vänt sig ut och in.
3) Gratulationer till Mika som klarade sitt sista prov av en hel hög.
4) Hittat smycken till skolavslutningen.
5) Och sist men inte minst att jag bara har labbrappotrerna kvar att göra.

... Och lite mindre lycka.

Utöver det här har det hänt massa annat också. Efter att Mika bjudit oss på en lyckans-fika (tack igen!) begav vi oss bort till södra hamn och mot Röda korset. Det var så klart stängt så det blev bara att gå tillbaka igen. När jag sitter på bussen hem kommer jag på 10 meter innan min busshållsplats att jag ska trycka på stopp! Bussen lyckas på något sätt hinna stanna och jag hoppar av. När jag precis ska öppna dörren till trapphuset kommer jag på att jag inte har någon nyckel och ingen är hemma. Som tur var var hyresvärden hemma så han var snäll och låste upp. Som pricken över i:et har jag nu också drabbats av världens mördar hicka. Juni kanske inte riktigt är min månad, eller vad säger ni?