The future will be whatever we make it

Vaknade just. Det är en ny dag och det känns bättre. Har match om någon timme, fast jag ska nog inte spela... Jag har blivit jätte tjock i halsen och det gör ont också. Typiskt att det ska bli såhär när det är matcher jag verkligen vill spela! Jag får väl vila idag och hoppas på att det är bättre imorgon så jag får min hämd på Kalix. Gud vad jag har längtat och så blir jag sjuk! Men jag ska göra det bästa av situationen och vila mig i form tills imorgon :D

Nej, nu ska jag gå och lägga mig ett tag igen. Sängen ropar på mig!

Is it to late to save me from myself?

Sitter fortfarande hemma. Varför ska det alltid bli såhär?! Det är bara grymt jobbigt, kanske inte för dig men för mig. Det var guld att du kom förbi men jag hatar när du säger att jag inte kan följa med. Jag vill det, jag vill vara i din närhet och göra saker tillsammans med dig. Vill du också det? Blir bara mer svartsjuk och börjar alltid tänka konstiga tankar som gör allt värre.. Jag förstår bara inte, jag kanske borde göra det men jag gör det inte! Jag vet inte vad jag ska säga, skäms du över mig?



Jag älskar dig, det vet du!

Steal my melody

Dagen har varit bra och den blev ännu bättre när jag kom hem och middagen stog serverad, friterat och ris. Mums, det var länge sen jag åt det så det var enormt gott. Det blev till och med friterade bananer och glass till efterrätt. Lyxigt värre!

Jag vet fortfarande inte var jag ska göra ikväll. Väntar faktiskt på att André ska höra av sig, men som vanligt så tar det ju ett år! Det är tydligen fest i antnäs och han nämde något om det, men får se vad det blir. Jag ska nog kolla runt lite och se vad alla ska göra så kanske jag hittar något som jag fastnar för. Det kommer iallafall att bli en lung kväll eftersom att jag har match 11.20 imorgon >.< Suck, men på lördag kan jag vara ute längre, jippi!

Nej, nu ska jag ringa till min sega pojkvän och kolla vad han håller på med. Adjöss


What´s the meaning?

Can I really trust you?...

Say it out loud

Jag tror att idag är den första dagen jag verkligen tyckte att det var tråkigt att komma från skolan. Vi hade som sagt musikal hela dagen, det var sjukt roligt! Vi gick igenom nästan alla låtar och hittade på lite koriografi, så dans blev det också. Vi har också börjat få till lite kläder, manuset är klart så nu ska man väl bara komma ihåg replikerna.

Skönt att det snart är helg. Förhoppningsvis så ska jag göra något rolig. Hoppas att André inte åker bort, så kan han vara med mig istället (a) Nu ska jag se vidare på One tree hill. Bye

Lite bilder från dagen (:


Kläd provning.


Fika stund.


Mumsigt.


Gull Jossan <3


Always and forever


     

Tack för alla stunder jag får tillbringa med dig hjärtat <3
Jag älskar dig.


Ingen natt är så lång, att den inte följs av en gryning

Halva veckan har redan gått, tiden går verkligen fort nu. Hade läxförhör idag i skolan. Tog det med storm fast jag bara pluggade tre gånger igår kväll, i och för sig var det bara engelska glosor. Vi hade ingen idrott idag heller så det blev sovmorgon till klockan halv 10 idag. Skönt att få sova lite längre! Vi hade bara fyra lektioner idag så timmarna bara flög iväg. Hips vips så slutade vi, det var skönt eftersom att jag började få ont i huvudet.

Jag längtar jättemycket tills imorgon. Då ska vi bara ha en en lektion på hela dagen, musikal. Det ska bli enormt roligt men jag slår vad om att jag både kommer få ont i huvudet och i halsen. Nu ska jag se Oth, vi ses!

Let yourself be inspired

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag vet att jag inte skriver så ofta men det beror fortfarande på att datorn inte fungerar hos mamma. Nu sittar jag hos Jossan och har äntligen chansen att skriva lite. En snabb genom gång om helgens händelser.. 

Fredag. Jag var på stan med Jennifer och Natalie. Jag inhandlade ett par byxor och en tröja. När Natalie skulle gå till optikern gick jag och Jennifer på Max. Hon åt och jag tittade på eftersom att jag inte kände mig hungrig. Det tog en evighet för Natalie att bli klar och under tiden hann jag bli enormt hungrig. När klockan nästan var halv 7 och Natalie äntligen hade kommit bestämde vi oss för att vi skulle bege oss hemmåt. Vi gick förbi ett korvstånd och Natalie fick för sig att hon ville ha en korv. Eftersom att han som sålde korvarna inte var där gick hon bara dit och tog en och åt upp den i ett nafs. Både jag och Jennifer fick oss dock en tugga. På kvällen satt jag bara hemma eftersom.. Aja, jag orkar inte ens förklara varför.

Lördag. Det blev en snabb vända på stan med Jossan och jag köpte ett linne. Vi tog en fika också eftersom att båda var enormt hungriga. Inte det bästa att stilla hungern med en Kardemumma kaka, men det fick räcka tills jag kom hem. André kom på kvällen och för det mesta tog vi det lugnt. Det gick absolut inga bra filmer på tv så det blev att titta på X Games som i och för sig är jävligt bra. Jag kom också på att jag någon gång under min livstid ska göra en backflip på cross. Då skrattade bara André åt mig, fast jag vet att han gärna skulle vilja titta på.

Nu känner jag att om jag skriver nå mer så kommer ingen orka läsa klart så jag avslutar och säger att jag ska åka och träna nu. Nu är det bara att ta nya tag inför den kommande veckan, lycka till Maria.

There's nothing like you and I

Måndag och början på en ny vecka. Dagen började med en utflyckt på skidor tillsammans med flickorna. Jag måste säga att vi var enormt duktiga. Den här gången var det faktiskt Sara som trillade först.. Haha. Idag har vi mest fått plugga till SO provet som vi hade sista timmen, så det har egentligen varit en ganska lugn dag. Var med Jossan efter skolan, kändes som att det var en evighet sen ;O Ska vara med henne imorgon också eftersom att hon fyller år. Jag längtar, speciellt efter tårtan..

Nu ska jag vara duktig och plocka ur diskmaskinen. Byebye^

It´s one ocean to cross

Jag tog beslutet och ringde till Jennifer iallafall. Vi bestämde att jag skulle komma. Någon timme efteråt satt jag i bilen in mot bergnäset. När jag kom dit satt Jennifer och Isa och smaskade på varsin kladdkake muffins och jag var inte sen med att hugga in på en själv. De hade verkligen lyckats, muffinsarna var enormt goda fast jag orkade bara trycka i mig en. När väl Pillan kom låtsades vi att vi hade ätit upp alla muffinsar. Hon blev ledsen men sken upp igen när vi visade henne de fyra sista. Efter ett tag kom Sara, vi fixade och donade och tillslut begav vi oss till Tuna. Det var tydligen fest där.. Vi kom dit och insåg att det satt fyra personer i en liten lägenhet och vi undrade om man verkligen kunde kalla det för fest. De andra tänkte åka till Örnäset, så Pillan, Sara och jag gick hem till mamma. Där satt vi några minuter och sen åkte vi hem.

Lördag. Jag åkte till André ungefär vid fyra kanske. Vi låg och kollade på tv ett tag, sen blev André hungrig så vi gick in till köket. Där satte jag mig och pluggade en stund, fast det gick ju inte så bra. När vi väl begav oss in i hans sovrum igen kom vi på att vi skulle "slåss". Jag vann ju såklart (a) Efter det satte vi på "A walk to remember". Jag grät ju såklart och jag såg att André pressade tillbaka tårarna.. haha (a) Efter det var vi trötta och somnade båda två.

Idag har jag pluggat. Provet är imorgon och det känns inte så bra faktiskt, men jag har väl bara mig själv att skylla. Nu ska jag gå och plugga lite till, fast det blir väl att sätta sig framför tvn med resten av familjen och titta på "National treasure" istället.. 

I´m not asking for much

Helg igen, det betyder att man slipper skolan i några dagar. Toppen, jag behöver jag verkligen just nu. Har äntligen skrivit klart energirapporten. Jag är inne i en sån där när allting är trist och tungt period igen. Jag hatar det verkligen och det värsta är att jag tar ut att på dom i min närhet. Förlåt för det! Det är som att den här rapporten har dragit lusten ur mig. Eller kan det vara någonting annat? Jag har ingen aning, jag orkar inte fundera på det nu.

För ikväll har jag inga planer, Jossan är borta igen. Jennifer, Isa och Pillan skulle någonstans och jag tror inte ens att jag orkar fråga om jag får följa med. André ska vara med Snell... Ser ut som att kvällen kommer bli ypperligt tråkig. Får se om jag ska vara med André sent ikväll eller om det blir imorgon.

Nej, nu ska jag rycka upp mig och försöka hitta på någonting! Kanske ringer till Jennifer ändå..

It´s hard to admit

Jag måste erkänna att det var en liten spel insident idag på skolan. Det var nämligen så att Jag, Jossan och Jonna fick för oss att vi skulle spela Fia med knuff. Sagt och gjort. Vi satte igång att spela och det gick enormt bra för mig och mindre bra för Jossan. Min tur höll inte i sig länge. När jag hade gått nästan ett helt varv med alla mina spelpjäser förberedde jag mig på en säger seger. Självklart kommer Jossan och knuffar ut en.. Jag blev förstås helt galen och vräkte ur mig några kommentarer. Spelet började nu bli på liv eller död. Jag kände mig för att ge igen på Jossan och när hon nästan hade gått ett helt varv och det var min tur att slå, så hoppades jag verkligen att tärnigen skulle visa rätt antal prickar så jag kunde knuffa ut henne. Jag slog och både jag och Jonna gallskrek av lycka för att tärnigen visade rätt antal prickar! Jossan blev ju galen och vräkte ur sig en del kommentarer hon också.

Som tur var gick alla därifrån med hälsan i behåll. Jag tror inte att det blir några mer spel för våran del på vääääldigt länge..

Don´t trust in strangers

Andra dagen och den jobbigaste dagen i skolan är avklarad. Nu känns det som att resten av veckan kommer gå jättesnabbt. I morgon har vi kort dag och på torsdag har jag både kör och musikal. På fredag har vi också en kort dag och sen kanske jag åker till Umeå, äntligen! Fast det är fortfarande inte bestämt men jag hoppas verkligen att det blir så.

Idag har jag varit med André ända fram till matchen. Han åkte hem under uppvärmingen eftersom att han tycker att det är så himla tråkigt med basket.. Suck! Han kunde ju iallafall ha stannat några minuter.. Men iallafall så spelade vi bättre än förra gången vi mötte Gladan 94 och nu vann vi med fler poäng. Känns skönt.

Imorgon ska jag åka in till stan efter skolan. Kanske vara ett tag med André eller Jossan, får se. Sen vid fem så ska Sara och jag till Bim (mammas moster) för att vara servitriser i några timmar. Jag tror att det kommer bli roligt, får hoppas att jag inte spiller ut kaffe på någon.. Då är det kört! Jag skulle tycka att det var enormt pinsamt och inte våga servera någe mer.. Haha, vilken tönt man är. Nej, nu ska jag inte tänka på såna odåd, jag tror att det kommer gå hur fint som helst.


You can put your past away

Äntligen har jag fått fingrarna ur och ska skriva ett inlägg. Fast jag kan egentligen inte säga att jag är lat, utan jag har varit hor min mor och datorn där har ju såklart kraschat igen! Suck.. Men Erik skulle fixa datorn igår, så jag får hoppas att han lyckades.

Det har inte hänt så mycket faktiskt. Kan säga att året inte alls började som jag hade tänkt mig och det kändes som att allt skulle gå åt helvette.. Vilket det också gjorde. Får hoppas på att året blir bra iallafall. Jossan har åkt till Kiruna och är borta fortfarande, som tur är kommer hon hem imorgon.. Eller det kanske var idag?! Aja, jag lär ju se på skolan imorgon. När jag ser henne ska jag springa fram till henne och ge henne en stor kram. Nu låter det som att hon har varit borta i flera veckor fast egentligen åkte hon i fredags. På något sätt känns det ganska tomt när hon är borta.

Hur som helst har André lämnat in skotern idag så att den förhoppningsvis blir lagad. Han har lovat att vi ska åka ut och grilla någon dag, så jag hoppas att det blir snart! Han har också sagt att han ska lära mig köra skoter.. Vi får väl se hur det går. Jag tror att det kommer gå hur bra som helt eftersom att jag är en naturbegåvning.

I´m still looking after you

Idag steg jag upp tjogo i tre. Det var länge sen jag verkligen sov länge på morgonen så det ver jätte skönt. Snart börjar skolan och jag kommer nog aldrig kunna stiga upp.. Jag får helt enkelt gå och lägga mig lite tidigare.

Jag pratade med André igår och vi kom fram till att han skulle komma till mig idag, men jag får se hur länge han sover.. Annars får jag väl hänga med på bio med Joppa och Sara. De visste inte riktigt vad dom skulle se, så antingen blir det "Yesman" eller "Allt flyter". Jag har verkligen ingenting vettigt att skriva så jag tror att jag ska ringa och försöka få André att vakna.. Önska mig lycka till!

Light my fire

Idag var det ännu en heldag i Övertorneå med laget. Vi delade buss med pojkar 93 och flickor 94, resan upp var ganska rolig faktiskt. Det blev en massa prat och skratt, även fast vi var trötta (iallafall jag). Våran match var först, alla spelade mot Koivakangas. Vi vann med 133-31, killarna vann med 64-61 och de andra tjejerna vann med.. Hm.. Jag har faktiskt ingen aning men dom vann iallafall. Dagen kändes lång och jag tror till och med att jag somnade under tjejernas match.

Mellan våran match och killarnas match åkte vi och åt. Vi lurade Carro (som är kändisfixerad) att vi sett Markus Fadervall, hon gick på det och alla vi andra började as garva när hon sa - Ja, men vi kan ju kolla oss omkring. När alla hade spelat klart begav vi oss hemmåt. Vi kom hem ungefär vid 19.30. Det hade varit en väldigt lång dag eftersom att vå åkte 08.20.. Jag kom hem och satte mig vid tvn, Daredevils visades och jag var fast. Såg den till 23.00, sen satte jag mig vid datorn och här sitter jag nu. Jag funderar på om jag ska gå och lägga mig snart. Är som sagt ganska sliten i hela kroppen.. Ska prata med André en stund och sen hoppa ner under täcket. Det är alltid lika skönt att gå och lägga sig efter en lång och jobbig dag.