Wheels^

Hej igen ((:
Igår var det Wheels på schemat :) Vi steg upp kring 9 och sedan var vi där på området ungefär halv 2 ;P Det var massor med gamla bilar och mängder med roliga frisyrer ^^ Vi stannade där tills typ 4 ;O Blev väldigt less efter typ den första timmen xD På kvällen åkte vi mest runt i Manges epa >.< Det var ganska roligt först med efter ett tag blev det långtråkigt eftersom att man åkte samma runda hela tiden xD Det blev kallt också ju närmare 12 slaget vi kom^
Nu låter det som om jag bara tyckte det var tråkigt med så var det inte ;P Vi träffade en del härliga människor, pratade och åt :D Under dagen och kvällen såg vi några roliga filurer också ;) Tex, Vi såg en kändis! :D En kille från Skellefteå som var med i Idol förra året eller året före det :) + att jag så såg Jesus och Umeås tjockaste man.. i underställ! xD Då fick vi alla ett gott skratt iallafall x)) 
 När vi skulle hem var det en tjejkompis till Manges syster som skulle åka med. Hon var skit full och precis innan vi skulle åka drack hon ännu mer xD Hon skrattade och levde om i bilen men efter ett tag så blev det tyst^ Hon hade alltså deckat.. Ett tag efter det var hon tvungen att spy! Sebbe (elviras bror) tvär stannade bilen och hon öppnade dörren och spydde. Då blev det fart på alla som satt där i och alla flög ut ur bilen och sprang iväg åt olika håll x) Jag var nog den som sprang längst bort där ifrån (a) Sedan knäppte dom lös henne så att hon inte skulle spy i bilen. Då ramlade hon ur bilen, rakt ner i sin ny upp kräkta spya och deckade! Det blev en dramatisk upplevelse där jag nästan började spy själv^^ Vi fick inte liv i henne och hon svarade inte på till tal, så vi ringde till Manges mamma som kom :) När dom kom spydde hon lite till och började gråta för att hennes mage krampade :/ Manges mamma ringde till tjejens mamma som kom ett tag senare. Vi hade då stått där i typ 45 minuter :O Efter mycket slit och muskler av pojkarna fick de in henne i mammans bil och så var vi påväg hem till henne. Väl där fick de hjälpa till och bära in henne i lägenheten >.< Vilken lirare! x) Jag och Elvira stannade iallafall i bilen och väntade :P Pojkarna kom och det var äntligen dax att åka hem!

Det blev en hel gelen kväll full av lärdomar iallafall ... 

Puss&Kraam

Vad i?

Jag och Elvira var ute och gick med Bosse (hennes hund), jag pratade med Jossan i telefon och plötsligt hoppar det någonting in i skogen typ 3 meter framför oss! Vi blev skit rädda och jag råkade skrika i telefon :s Förlåt Jossan om jag gav dig en hörsel skada .. <3 Både jag och Elvira började titta oss omkring och in i skogen, men utan framgång. Vi såg ingenting :p MEN.. Då kom det en räv springandes över vägen :) Den var skit gullig mem stor och rätt så skabbig xD haha^ Det var iallafall den som hade skrämt oss :P

Tänkte också berätta att jag fick en vild idé härom dagen >.< Jag tänkte att jag skulle göra några situps, eftersom att jag inte tränat på ett tag x) Jag satt på mitt rum och började pumpa (a), jag gjorde 50 st och sen 50 st igen och sedan yttligre några ^^ Ganska duktig kände jag mig, men bara fram tills dagen därpå. Jag hade en sån grym träningsvärk i magen att jag nästan skämdes! ;O Fast värre var det ändå dagen efter den dagen, då jag varken kunde sätta mig upp, skratta, nysa eller tom nudda magen för at det gjorde så fruktansvärt ont! Jag har aldrig kännt mig så vältränad i hela mitt liv .. NOT! xD Det var nog höjden av pinsamhet^ Så nu vet ni alla det också.. Hoppas att ni skrattade riktigt gott, för att ett gott skratt förlänger livet! :D
Sleeptight everybody ((:

Puss&Kraam


Road trip!

Har åkt till Umeå dag :) Jag sov nästan hela vägen, sköööönt värre ;D Vägen är lång och det blir snabbt tråkigt, men när jag satt där i bilen och hade det som tråkigast hörde jag låten - Don't worry, be happy =) Efter det kändes allt mycket bättre :)) Resan gick väl bra i övrigt, vi krockade iallafall inte :D Positivt eller negativt, det får ni bestämma själva x)
Dagen började ganska grått eftersom jag började tänka på att jag inte skulle få träffa André på över en vecka.. :'( Men när vi just hade passerat gränsen in i Umeå kommun så hörde jag en låt som lyste upp min dag och det var, tro det eller ej, Markoooolio - Ingen sommar utan reagge xD Den gjorde iallafall så att jag började le :P När vi kom fram åkte vi en sväng till Elviras mormor, Anita. Hon gjorde mig ännu lite gladare eftersom att hon är så frään xD Fika bjöd hon på iallafall :D Gottgott! Sedan bar det iväg till Norrbyn, den by som ligger längst bort från civilisationen bortsätt från Alviksträsk >.< haha^ Väl där bar vi in alla grejer och jag gjorde mig hemma stadd :) Jag och Elvira gick ut och solade ett tag, då kom hennes två kusiner och hälsade på :) Roliga typer dom där pojkarna ^^, Maria (Elviras mamma) ropade på mat och vi gick in ;P Och nu ligger jag här som en strandad val och längtar tills imorgon och hoppas att det ska bli roligt :D Det blir gammla bilar och fotsvett ^^ Haha. Nej, nu har jag inte tid att ligga och skoja såhär! Måste gå och äta lite glass ;)
Skriver mer senare, om jag orkar .. (a)

Puss&kraam

Äntligen över..

Jag är inte så bra på att blogga, så förvänta er ingenting xD
Har äntligen konfirmerat mig och det känns väl bra :) Det var ganska roligt men långtråkigt. Har väl bara en sak att säga egentligen - Nu är jag kristen och tror på Gud xD haha!

Puss&kraam