Jag dansar men jag känner ingenting alls

Valborg än en gång då och jag sitter och taggar inför kvällen med extermt hög musik. Har just sminkat mig klart. Jag har stressat som ett as enda sen jag kom hem från Kvantum för att jag har trott att jag varit sen. Precis när jag ska ringa till Jossan och fråga var hon är och om hon inte kommer snart ser jag att jag är en timme fel i tiden. Bra Maria. Bra.

I alla fall...

På fem timmars sömn ska jag orka med en grillfest och jobba till 03.30. Som tur är har jag inhandlat digestive bars och dextro så med hjälp av dem klarar jag nog av kvällen galant. Förhoppningsvis.


Dom skickar ju ändå nya

Jag är oerhört trött i kroppen men fy fan vad skönt det känns! Jag kan definitivt vänja mig vid att leva så här.

Har suttit här på skolan nu sen halv nio. Har ätit frukost, läst massa bloggar, snackat med några lärare, sett lyxfällan och hängt med några från kassen som varit på räknestugan. Vi börjar om några minuter och jag är redo för att skriva den där jävla debattartikeln. Eller är jag? Jag vet fan inte. Nåja, nu kom Virpi (läraren). Önska mig lycka till.

Dricker bara upp min sista cola

Jossan och jag började prata idag om träning och hur mycket vi skulle vilja väga. Det är inte så att vi vill gå ner i vikt för att vi tycker att vi är överviktiga utan bara för att få en finare kroppsform och helt enkelt må bättre själva. Jossan har redan att upp ett mål vilket jag inte har hunnit fundera på ännu. Dock tog jag det på allvar och bokade ett spinningpass som pågår i 45 minuter imorgon klockan 07.00. Nu fan ska jag ta tag i det här! Förut har jag aldrig tagit godislöfterna jag haft på allvar men nu har jag bestämt mig. Jag har verkligen det. Från och med imorgon, då jävlar.


Gränsen del typ 82

Jag blir alldeles full av skratt när jag tänker på fredagens efterfest. Olle, ordvitsarnas konung, hade följt med till barren. Det började ganska lugnt men sen spårade det ur. Det fanns ingen hejd på honom! Han drog vits efter vits efter vits. Vi andra skrattade så att vi grät. Jag hade träningsvärk i hela magen i flera dagar efteråt. Jag tror till och med att vi väckte dom som hade gått och lagt sig med våra skratt. Ingen kunde sluta.

Olle planterade dessutom idén att gå under barren. Han visste att det fanns en lucka under soffan i vardagsrummet/köket och liksom tråklade in idén om att öppna den i Erics huvud. Några minuter senare befann vi oss alla under baracken. Där hängde vi en stund men blev sen uttråkade och gick upp igen.

Jag kan alltså sammanfatta fredagen med ett enda ord: Kick ass. Torsdagen och lördagen vad dock inte så mycket sämre. Mer om det senare. Annars kommer ni somna innan ni har läst igenom halva inlägget.






Jag lagar mat



Det här ser egentligen bara ut som ett patetiskt försök att få er nyfikna på vem jag ska bjuda på middag. Fast så är inte fallet, snart kommer det någon. Måste skaffa mig en bättre kamera så att den otroliga mysfaktorn strömmar genom bilden.

Ge mig massage

Smärtan i nacken dödar mig snart. Vad fan har jag gjort?! Jag vet inte. Eller kanske. Vågar inte tänka efter.

Har massor att göra idag. Läsa igenom en massa mördar texter om genmanipulation och förbereda mig inför att skriva en debattartikel imorgon under lektionstid. Måste göra en sak inne i stan också. Hemlighet, hemligehet, hemlighet. Jag älskar hemligheter. Ibland.

Nu är ENP tydligen ett zoo

- Finns det elefanter i Turkiet?
- Det finns en elefant i ettan.

(Vi tittar oss omkring och inser att vi alla tänker på samma person).

Hahahahahahahahahahahahahahahah. Dör.


Kan man ha en bollkropp Josefine?

Jag har helt enkelt inte orkat skriva något om resan idag. Har inte haft någon riktig inspiration och då är det både jobbigt och tråkigt att skriva. Men va fan, vad har ni gjort idag? Jag har sovit jättelänge, sett klart lejonkungen 3 som jag somnade till igår, suttit på balkongen i solskenet och pluggat matte, tränat, duschat och sett på tv. Just nu sitter Jossan och jag vid mitt köksbord och chillar pung. 

Jag har fått något extra sug efter coca cola och falukorv. Eller salt över huvud taget. Jag dör. Jag är inte speciellt mätt men jag är inte direkt hungrig heller. Jag är sugen. Otroligt jävla sugen. Någon som har ett tips på vad man ska göra förutom att äta ihjäl sig? Vore uppskattat.  



Sommaren är verkligen på väg nu. Det känns så otroligt bra.


En triangel har vinkelsumman 180 grader

Dax att ta tag i matteplugget då. Har prov imorgon och har inte ens öppnat boken någon gång undet lovet. Men vad hade jag förväntat mig liksom? Det är klart att den inte ens blir rörd när jag har lov och det är klart den definitivt inte blir rörd när jag har lov och befinner mig i gränsen. Som tur är har jag ganska bra koll på vad vi håller på med så förhoppningsvis kommer det gå bra.



Ännu en bra start...

Det är fan inte roligt när man ligger och sover och väcks av att telefonen ringer oavbrutet. Särskilt när ingen av dom i andra änden vill någonting speciellt. Dock tänker jag på det från den positiva sidan, dom saknar väl mig för mycket på skolan. Det måste vara därför. Det kan bara vara därför.

Syskonkärlek.


Den tjugofemte april tvåtusenelva

Uppdaterar imorgon med en sammanfattning av resan och säkert lite annat. Kan bli kul. Kika in då om ni vill höra de sjukaste historierna. Folket där uppe är ju fan inte friska i huvudet. Fast fan vad jag vill dit igen. Jag ska dit igen. Jag ska, snart.






Två bilder orkar jag lägga upp åt er idag. Varsågod, ni behöver inte säga tack.


Fucka upp är mitt andranamn

Okej lyssna, okej det är alltid likadant 
samma gamla visa när jag går ut
Försöker spela tuff men är långt ifrån tålig
Jag skiter i vad och jag skiter i krav
Nu är det du och jag och du gör min dag
För ikväll är vi kungar som aysan sa
spelar ingen roll för jag är nice idag
Bara bonda med folk i min närhet
Blicken är ärlig, jag bjuder på kärlek
Från en till en, snurra runt igen
och jag struntar i allt för det är en ny dag sen
Klockan är fem och jag vägrar gå hem nu
Vet du vad, låt oss fucka upp igen nu


Jag har fuckat upp igen, ja
Jag har ingen kontroll
Men, det är okej o spåra ur o rensa huvudet på moln


John är fan bäst

I all stress efter vår skotertur idag gick jag in i duschen och duschade med min klocka. Bra jobbat igen Maria. Bra jobbat.

Hinner inte skriva något om gårkvällen eller dagens bravader nu eftersom vi snart ska gå ner till Grönan. Hade i alla fall en jävligt rolig kväll igår och den ska bli lika rolig ikväll. Det kan ni skriva upp. Klackarna i taket dårå. Jag gillart.

Puss. Puss. Puss. Puss. Puss. Puss. Puss. Puss. Puss. Puss. Puss.

Bra Maria. Bra.

Förretsen... Första dagen i gränsen och jag har redan gjort bort mig. På tåget upp pratade Sara och jag om norrmän. Jag sa en massa om att jag verkligen inte förstår vad dom säger och så vidare. Vilka kommer inte och sätter sig i bubbelpoolen med oss medan vi väntar på John? JO, NORRMÄN! Jag höll nästan på att dränka mig. Jag ville bara sjunka ner i bubblorna och ner genom golvet. Jag förstod inte ett enda jävla ord. Okej, nu tog jag kanske i.. Men något i den stilen var det. Fy fan vad pinsamt det var. Efter allt för många pinsamma tystnader var jag dock tvungen att berätta min situation. Då gjorde dom narr av mig och frågade om dom skulle prata engelska, tyska eller kanske till och med franska. Jag skrattade bort det men där efter fick John agera min tolk. En av killarna började prata om något och tittade på mig. Mitt i en mening kom han på att jag inte fattade någonting, stakade sig och la över blicken på John istället. Då ville jag sjunka genom poolen igen. Förhoppningsvis träffar vi dom inte igen.. Då skulle jag nog bara gå där ifrån.

I'm the only one

Den här dagen är den bästa på länge. Helkroppsmassagen var hur underbar som helst och jag ville aldrig att den skulle ta slut. Nu är jag helt mjuk i kroppen men snart kommer den väl vara intrasslad i knutar igen. I alla fall efter de kommande dagarnas snowboardåkning. Och skoterkörning. Dock blir inte min plånka så glad om jag går på en massage till så dom knutarna får väl afterskin ta hand om (Mamma, läs sömnen).

Nu ska jag fortsätta lyssna på när John försöker lära Sara att lösa Rubikskub. Efter det ska vi spela kort. Heja på mig, okej?

Om inte kan ni dra åt helvette.


I am ready to fly

Jag har haft en så himla bra dag att jag inte kan annat än gå och lägga mig med ett leende på läpparna. Så klart ler jag också över att dagen för att åka till gränsen äntligen är kommen. Imorgon klockan 10.30 avgår tåget från Luleå Central. Fan vad skönt det ska bli. Jag håller båda mina tummar på att vädret kommer vara bra hela helgen. Det tycker jag att jag förtjänar.

Jag vet inte hur mycket jag kommer hinna blogga där uppe men jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan. Kan i alla fall berätta vad vi har för planer inför morgondagen. När vi anländer kommer klockan vara ungefär 16. Då kommer vi bara ta det lugnt och göra oss hemmastadda i Johns enkla boning. Klockan sex kommer Sara och jag gå ner till spat och få massage. Efter det möter John upp oss där nere och vi kommer ta det lugnt i bubbelpoolen och där kommer vi förhoppningsvis befinna oss resten av kvällen.

Kameran är med och jag ska verkligen försöka ta många bilder nu. Det här är ju en upplevelse som måste dokumenteras! Kilar i säng nu. Det är viktigt att jag inte försover mig imorgon.. Det vore ju bedrövligt.


Så här har jag spenderat dagen

På en altan med världens bästa syster och världens bästa Amanda.



Nu: Packa.

Nattsuddar

Varför har jag inte bättre självdiciplin? Kan man köpa sånt eller kan någon ge mig lite? Skulle verkligen behöva det. Jag vet inte varför jag går in och tittar även fast jag egenligen inte vill. Eller vill jag? Jag vet inte. 

Nu har min rumpa somnat. Går och lägger mig. Sover förhoppningsvis bort allt jag funderar på. Ja, förhoppningsvis..


Vissa sover bort hela dagen. Jag går på bio.

Ringde till John nyss. Han hade inte stigit upp än. Medan han fortsätter att ligga i sängen beger jag mig in till stan och ser Water for Elephants på bio. Med mamma. Ibland måste man få unna sig lite alone-time med morsan också. Det var länge sen vi gjorde något tillsammans (bara vi två) så det ska bli super härligt. Min mamma är bäst. Hör (läser) ni det? Hon är bäst.


Blev några inköp idag också

Klev upp tjugo i elva och gjorde mig klar för att möta upp Sofie i stan. Väl där lunchade vi på Mat & Prat och sen begav vi oss ut i djungeln av kläder, smycken och skor. Jag har bestämt att inte slösa några mer pengar nu på sommarkläder innan jag åker till gränsen. Där kommer det garanterat bli en del utgifter och sen ska ju P&L biljetten betalas också. Det är inte gratis. Trots detta var jag tvungen att köpa två saker idag.. En på rea så den gills inte. Jag köpte alltså bara en sak. Bra jobbat Maria!

Glitter 59 kronor.


Kapphal REA 20 kronor.


Nyckelhalsbandet ska jag göra om. Resultat och mer om det senare.


Taggar inför finalen med...

Filmklippet "Jag hatar tjocka barn" från youtube. På något vänster kunde jag inte lägga upp klippet så om ni vill se det får ni helt enkelt gå in och titta själv. Jag rekommenderar det. Sök på titeln och klicka in på videon med denna bild..



Ni kommer inte bli besvikna. Jag lovar.


Mighty fine prices

Jag är så jävla glad, lycklig och stolt över mitt lag! Vi har vunnit tre matcher av tre möjliga. Imorgon är det final och vi ska göra allt för att vinna. Vi siktar mot guld men vi vet att det inte kommer bli en lätt match. Vi måste kämpa hela tiden och verkligen vilja ha bollen. Försvar måste vi också spela, som aldrig förr. Annars är silvret vårt.

Var på Dollar Store idag och hittade den här skylten.. Arvidajsur säger väl allt?


Hollywood hills forever

Nu är vi äntligen framme i Arvidsjaur. Jag vet inte om jag berättade det men jag har DM i helgen, därav befinner jag mig 14 mil ifrån Luleå. Skönt. Vi har inte match förns 21.45 ikväll så nu ska vi snart gå till hallen och se på lite andra matcher. Till exempel några killar från min klass som bara har stoppat ihop ett randomlag, det kommer bli kul. Dom kommer ju få spö. Ännu mer roligt.

Precis just i detta nu sitter vi och lyssnar på Rammstein. Fråga mig inte varför för jag har ingen aning. Antar att vi taggar inför ikväll. Kom igen nu laget.

Nya kläääääääder!

Hittade bland annat detta snygga linne och denna snygga väst inne på Monki här om dagen. På rea dessutom! Då blev jag överlycklig. Gick ut ur butiken med de två plaggen och en tröja + ett stort leende på läpparna. Nu längtar jag bara ännu mer till sommaren kommer.





Köpte också dessa snygga leopardmönstrade shorts på H&M i veckan. Jag börjar visa tendenser på shoppingberoende. Men va fan, är det snart sommar så är det!

 

Ingen bild nu heller, datorn kollapsar

Skönt med sista skoldagen imorgon innan över en hel veckas lov! Tror ni jag längtar något eller?! Först längtar jag till att få spendera hela denna helg med mitt lag uppe i Arvidsjaur och spela basket. Sen längtar jag till nästa vecka då jag ska till Amanda och gratta henne och till då Sofie fyller år (dock är jag inte hemma på hennes födelsedag vilket suuuuuuuger). Jag längtar faktistk mest av allt tills då jag lämnar Luleå och åker upp till Riksgränsen på onsdag!! Jag kommer aldrig kunna förklara hur mycket jag egentligen längtar. Ni får helt enkelt se bilder på det när jag kommer hem. Om jag kommer hem.

Jag har precis tränat klart på glosorna (alltså glosor egentligen, hade man inte det när man gick typ i femman?) som vi har till imorgon. Det känns som att jag kan dom nu men när jag väl sitter där imorgon kommer huvudet säkert vara tomt. Det skulle inte förvåna mig.. Mitt huvud har ju redan tagit lov.

Nu går jag och sover. Har faktiskt lite ont i huvudet. Natti natti.


Förlåt..

.. Jag ljög för er. Vi är den enda gruppen som är kvar. Vi fyra. Snacka om flitiga elever. Vi borde få ett pris.


I want to see a change

Jag måste säga att dagen har gått ganska fort. Klev upp alldeles för sent som vanligt och fick än en gång ta med frukost till skolan. Vi hade ingen juice hemma så idag fick det bli mjölk till mackan. Hatar att dricka varm mjölk men när man kommer till skolan är man så hungrig att man inte orkar ställa den i kylen innan man vill äta. Jag fick helt enkelt härda idag. Men det gick bra. Är man en hårding så är man.

Engelskan är bortgjord och det känns ganska bra. Nu sitter vi och gör en årsredovisning för att vi ska avsluta vårt UF-företag. Eller vi har pratat om att hålla det uppe även fast UF-året är slut så vi gör alltså bara årsredivisningen för att det ingår i kursen och för att det ska skickas in till Ungföretagsamhet. Vi har kommit en bra bit men har fortfarande ganska mycket kvar. Pänt och jag satt just och knegade med bokföringen som inte ville bli rätt. Som tur var fick vi tillslut till det.

Måste bara tillägga, för att bevisa hur jävla duktiga vi är, att är vi ett av de tre UF-företag från klassen som kvar på skolan och jobbar med det här. Guldstjärnor i kanten till oss.




By pizza pay with snakes

ENGELSKAN ÄR KLAAAAAAR! FY FAN VAD SKÖÖÖNT! Nu går jag och lägger mig. Kommer vara aptrött imorgon.


Oh boy

Är det någon fler än jag som inte kan äta en rostad macka med kaviar på utan att dricka oboy till? Det går ju för fasen inte! Dom hör ihop och så är det bara. Direkt man tar en tugga av mackan känner man hur gott det hade varit och skölja ner det med ett glas oboy. Jag gör dock alltid misstaget att ta första tuggan innan jag har blandat oboyen. Så till alla er som också tycker som jag, blands oboyen innan ni börjar äta mackan! Annars blir ni för ivriga för att få den blandad så snabbt som möjligt så ni kanske välter ut glaset... Det gjorde jag.



I saw something up in the sky

Hela förmiddagen har gått åt till engelskauppgiften och snack om UFOn. Det har faktiskt varit väldigt givande. Jag tror helt klart att det kan finnas liv på andra planeter men jag är ju inte direkt övertygad om att det finns. Jag tror bara att det är sannorlikt. Det kommer jag nog fortsätta tro tills någon bevisar att dom inte finns eller att man kan bevisa att dom till exempel har landat på jorden. Vem kan liksom inte fejka en UFO-video? Jag har suttit och tittat på filmklipp på youtube men jag har inte sett någon/något som fått mig att tro att det verkligen finns någonting där ute.

Förresten har det tydligen krashat tre rymdfarkoster i USA för ett x antal år sedan, med nio döda aliens. Var är bilderna ifrån det då? Om det nu hade hänt hade det varit en världsnyhet och alla hade vetat om det. Och varför skulle CSI mörkat det? Hade det inte bara varit coolt att ha kontakt med typ Marsmänniskor? Dom kanske har någon växt eller liknande som vi kan använda till att bota cancer med? Vem vet? Inte jag i alla fall. Jag bara spekulerar vilket är ganska roligt. 

Vad tror ni? Finns dom, finns dom inte?

 


Den elfte april tvåtusentio

Kören gick så jävla bra och fan vad glad jag är! Vi firar med att göra chokladbollar här hemma. Äta glass och se Big Brother ska jag också göra. Fy fan vilken bra dag. Jag älskar mina kompisar också! Känns som att jag har sagt det för lite på sista tiden. Jag ska bättra mig. Ni är bäst! Ni är mitt allt. Tack för att ni finns. Ville bara säga det.




Även jag kan

Jag insåg just att jag hade tappat en av godisarna ur godispåsen jag hade igår på golvet. Jag hittade den nyss och åt upp den. Ganska bra gjort för att vara mig, tycker ni inte?! JAG ÄR STOLT!

You can go all the way back

Har jag sagt att jag ska till Gränsen på lovet? Skulle bara åka över helgen men kommer åka redan på onsdagen istället. Jag är så otroligt taggad att det inte ens går att baskriva med ord! Vi kommer ha så fruktansvärt roligt. Jag vill dessutom komma bort ifrån Luleå en stund. Liksom göra något som jag inte kan göra här. Och träffa John. Jag saknar honom. Jag saknar vårt häng. Till sommaren blir det bättre, då kanske vi blir grannar!!

Något jag också längtar till är kören ikväll. Jag berättade aldrig riktigt om den kom jag just på.. Det är alltså min gamla musiklärare från högstadiet som har startat en kör i min hemby Antnäs. Vi träffas en gång i veckan och sjunger, dansar och har jätteroligt. Eftersom vi precis har börjat håller vi just nu bara på att sjunga massa olika låtar så att Helena (gamla musikläraren) kan kolla vilka låtar och genrer som passar våra röster bäst. Det är verkligen otroligt kul men det är synd att det bara är en timme varje gång. Jag hade kunnat stanna hela natten och bara sjunga, sjunga och sjunga. Jag älskar det.



I nian. Vi i musikalgruppen uppträder på Ersnässkolan.

Problem a la stora

Min mobil lever sitt egna liv. Den börjar få fnatt. Allt som har med meddelanden och göra är helt fuckat ibland. Sms som ska till en person kan hamna i inkorgen hos en helt annan och liknande är det när jag vill radera konversationer. Då kan jag markera en och sen raderar mobiljäveln en helt annan. Jag har ju inte haft den speciellt länge heller. Skitmobil. Dock älskar jag den ändå av anledningar jag inte kan skriva här.

Tanken som går runt i mitt huvud är ändå: Om jag skriver ett sms som är tillägnad till en speciell person och det skickas till fel, vad fan gör jag då? Jag får helt enkelt inte skriva såna sms. Men hur ska jag kunna låta bli?


Count me in

Resterande tid av dagen kommer spenderas vid datorn med näsan i engelskaboken. Det är det söndagar är till för. Det är det dom är gjorda till. Jag har kommit på det nu. Vad annars skulle dom göra för nytta?


En mycket bra känsla

Jag har inte ätit godis till frukost på nästan ett år. Idag gjorde jag det.




Björnens dag

Hinner inte blogga mycket nu. Är jättestressad. Vi vann säsongens sista seriematch idag vilket kändes förjävla skönt! Vilket krigarlag vi är. I alla fall idag.

När jag kom hem somnade jag eftersom jag bara fått fem och en halv timmes sömn inatt. Så blire när man jobbar kväll/natt. Bara att bita ihop alltså. Det var en lugn kväll igår fö övrigt men jag gjorde en tjej den största tjänsten hon någonsing kommer att få. Berättar mer om det senare.

Nu ska jag på en baskettunering. Jag ska inte spela men jag ska titta och ja, egentligen vet jag inte riktigt varför jag åker dit. För att det är kul och jag har ingenting annat för mig antar jag. Stressa. Stressa. Stressa. Måste sminka mig inför kvällen redan nu....... Jobbiiiiigt!

Förresten, grattis på födelsedagen Freeeeeedrik! Sup inte bort min tröja ikväll. Och ät mycket tårta.

It's not my name

Träningen gick sämst. Skyller på att det var för att jag inte hade mina värmebyxor på mig. Eller jag vet att det var därför. Har just duschat. Nu drar jag ut och glider en sväng med en vän. Skönt.

Sara gjorde en liten uppsättning också





Det kommer ta ett tag att vänja sig, men jag är nöjd.

Imorgon blir jag....

Vi spelade inte basket idag. Det är då ett som är säkert. Kanske att vi började göra det lite i fjärde men annars var det helt jävla katastrof. Jag orkar inte ens gå in på något mer. Dom som var där vet och det räcker.

Jag är dock inte bitter för det här för imorgon händer en jätterolig grej. Då säger jag nämligen hej då till min nuvarande hårfärg och till det blonda för här ska göras en förändring. Vet inte än vad det blir eftersom Sara har ganska fria händer. Dom har insperationsvecka och ska inspereras av en film de sett och temat är: Gammaldags rock. Kan bli riktigt kul. Vi får vänta till imorgon och se. Jag tror att det kommer bli jättebra. Sätter mig under saxen på samma gång så får jag det överstökat också.

Hej då fina färg.








All the way down

Innan jag somnade (vaknade för en timme sen) hade jag en sak jag skulle berätta. Nu vet jag inte var det var längre. Det är både jobbigt och irrterande att inte komma ihåg det för jag känner på mig att det var något viktigt.

Om cirkus en och en halv timme börjar matchen Brooklyn/Antnäs vs Höken. Jag är så jävla taggad! Jag hoppas flytet från träningen håller i sig idag också och att skyttet från förra matchen håller i sig men förbättras. Det ska bli enormt kul och vi ska vinna. Jag ber till Gud att alla är lika taggade och är villiga att kämpa lika mycket som jag ska. Kom igen nu. Nu kör vi.


Jag väntar på sommar

Äntligen har jag orkat jobba exakt hela lektionen och verkligen fått någonting gjort. Det känns jävligt skönt för nu slipper jag göra det hemma. Jag vet att jag har sagt det tidigare men nu ska jag ta tag i skolan och jobba på lektionerna även fast jag är skoltrött. Jag är skoltrött något så jävulskt. Men som sagt, jag ska sköta mig. Eller snarare skärpa mig.

Vad har ni gjort idag? Visst är det tråkigt väder? Hoja. Får se det från den positiva sidan - Snön försvinner!


En onsdag liksom alla andra dagar

Jag såg redan innan jag hade dragit upp persiennerna imorse att vädret var dåligt. Dock blev jag inte på sämre humör för det för jag tänkte att idag kan ändå inte bli sämre än igår. Igår vill jag glömma. Har inte varit så less på otroligt länge och jag hoppas det dröjer lika länge innan jag är det igen.

Idag ska jag göra till en bra dag. Även om jag känner mig less, ledsen eller arg innerst inne ska jag hålla fasaden uppe. Antar att alla mår bättre av det. Har jag hört i alla fall..

Lycka.

It takes a fool to remain sane

Är fortfarande lika less. Något som dock gjorde mig gladare var att The Ark kommer till P&L i sommar på sin avskedsturné. Det är lycka.





Skulle aldrig gått upp idag

Jag skulle ha sagt "Peppar peppar ta i trä". Kan det här allvarligt bli värre?! Fan vilken dag. Äckeldag. Och klockan är bara nio! Jag orkar inte med dåliga mornar och att mina planeringar inte går som jag vill.

Eftersom ingen inte har tid får jag helt enkelt efterlysa någon här. Gränsen, V.16, 22-24 April: Vem hänger med?


Det gör mig glad(are)

Ni minns väl att jag berättade att jag hade världens bästa dag förra veckan? Den gladheten håller fortfarande i sig och jag blir bara gladare då jag tänker på Påskhelgen. Då kommer det hända grejer. Fan vad roligt jag kommer ha! Bara allt löser sig.. Är en aning kluven för tillfället.


You make me laugh

Fy fan vad irriternade det är att se en person, känna igen den, veta att den är kompis med brorsans gamla killgäng men ändå inte komma ihåg vad personen heter! Jag har fan snart letat igenom hela facebook. Eh, nej jag är inte psyko.

Tack hej, fuck dej

Konstaterade idag att alla dagar i skolan är ovärda. Vad gör vi egentligen? Känns som att vi bara josar omkring fast vi har massor på G. Hur kan det komma sig? Fattar ingenting. Snart är det lov igen också! Fan vad tiden går fort. Men det är bra, för det betyder att jag blir 18 fortare! 

Kan 17 vara en mer värdelös ålder? Varför kan man inte bara hoppa över det och bli 18 direkt? 17 känns så litet och 18 så stort. Antar att det är för att man får göra allt då. Eller nästan allt. Dock kan jag leva med att vara 17 medan kompisarna också är det. Något jag däremot inte kan leva med är att fylla år i september. Hur drygt är inte det på en skala?! Det är ju fan nästan lika bra att gräva ner sig och inte komma upp förns sommaren är över. Eller jag tar tillbaka det där, för den här sommaren kommer kicka ass. Mycket mer än förra årets.















































Några av förra sommarens bravader.

Ännu en söndag har passerat

Ja, idag har jag inte varit särskilt vänligt mot bloggen. Inte mot er heller för den delen. Jag ber om ursäkt. Eller förresten, det gör jag inte alls. Min dag har endast varit ganska tråkig så jag skriver hellre ingenting än att jag tråkar ur er. Smart tänkt ändå va? Eller vill ni läsa om mina meningslösa dagar också?

Till er som svarar JA på den frågan:

- Vaknade kring tio i tre. Klev upp tio över.
- Åkte till Kvantum och köpte massor med glass.
- Åkte hem, stekte upp palt och åt det till middag.
- Fick paltkoma.
- Begav mig till Bergnäsets sporthall för att spela match.
- Gled hem, duschade och sen myst i soffan.
- Nu. Sova med stort S.

PS. Jag blev väldigt sugen på en (läs tre) naturella cheese från Donken. Synd att dom stänger på en kvart och jag har inget körkort. DS.

Det är inte varje dag...

.... Det ringer på dörren och det står en kille utanför med en stor röd ros åt en. Det hände mig igår.





Tack så mycket.


Blaaaaaa

Fan vad veckorna går fort nu för tiden. Det känns som att det blir fredag precis hela tiden. Den här veckan har gått ovanligt fort också. Det är ju inte varje vardag man åker 13 mil neråt i landet, har en underbar tid och åker hem igen på samma dag. Det är heller inte varje dag man äter hemgjord sushi med några av världens bästa på en torsdag. Man kan säga att jag halva min vecka har varit som en helg och därför känns den här helgen mer välkommen än många andra. 

Ikväll ska jag jobba på den fantastiska sportbaren och jag ser fram emot det. Jag älskar fan att jobba. Jag älskar det där stället. Ibland mer och ibland mindre, men jag älskar det. Helgen efter löning och jag hoppas att alla inte har spenderat upp sina pengar redan. Då får vi en väldigt tråkig kväll. Eller jag tar tillbaka det där.. Vi har aldrig tråkiga kvällar!

Bildjävel.

I will be in heaven

På kvällarna efter man har duschat vill man ta på sig något mysigt och mjukt för att sen bara lägga sig i soffan och varva ner. Problemet är att jag tycker det är så fruktansvärt jobbigt att hålla reda på de skönaste mjukisarna, det perfekta linnet/T-shirten och favorit huvtröjan. Alltid är det något av dom som är borta eller så ligger allt i tvätten. Då får man ta något av allt annat som finns i garderoben men inget är lika skönt. Just Därför klickade jag hem en One Piece idag. Tänk att bara behöva hålla koll på ett plagg?! Jag kommer vara i himmelriket. Längtar tills den kommeeeeeeer!




Gissa vilken färg jag har köpt? Ledtråd: Det är ingen i bilden ovan.