Ge mig nåt som tar mig någonstans

Gårdagen var fullbordad. Jag hade så enormt roligt och Lasse W var lika gudomlig som vanligt. Fan vad han är bra alltså. Jag får gåshud bara av att jag tänker på det. Ikväll blir det däremot inte festival eftersom vädret är så himla dåligt. Plus att det inte finns några artister som jag vill se. Därför känns det bättre att inte åka dit och spara lite pengar. Det är ju faktiskt Luleåkalaset nästa helg vilket kommer bli enormt roligt! Melissa Horn for laaaajf.

!

Förut fanns du i mina tankar vissa stunder. Förut kände jag dina dofter ibland. Förut drömde jag om dig lite då och då. Förut inbillade jag att jag såg dig några gånger. Förut sågs vi ibland och bytte några ord. Förut älskade jag dig.

Nu finns du i mina tankar ofta. Nu känner jag dina dofter hela tiden. Nu drömmer jag om dig varje natt. Nu inbillar jag mig att jag ser dig överallt. Nu ses eller pratar vi aldrig. Nu hatar jag dig. Åtminstone för att du en gång fick mig att börja älska dig.

I´m a sexy bitch

Jag har äntligen vant mig vid håret och börjar tycka att det blev fint. Det är rätt så mökt jämfört med det jag hade förut. Ni får se bilder imorgon för nu ska vi taggaaaaaaaaaaaaaaaaa. Om ungefär en timme bär det av till Piteå och festival. Imorse när jag vaknade var jag inte alls sugen men nu börjar jag nästan bli hetsig. Haha, det ska bli jätteroligt. Om ni vill vara säkra på att stöta på oss ska ni stå längst fram vid Lars Winnerbäck klockan 23.30 på Stora scenen. Där kommer vi garanterat vara. Ha en bra kväll, vi ses i dimman. Ciao.


......

Sitter med färgen i håret. Fan vad lång tid det tog... Nu är det bara 20 minuter kvar. Håller tummarna.


A world through a pair of glasses

Grymt är mitt enda ord. Godnatt.


Look out

Trampar in till staden med kubbet i högsta hugg!


Jag måste bara hitta en roll

VAAAAAAAAAARMT! Kom nyss från solariet. Dum idé då det blev jättebra väder ute. Nåja, jag kände i alla fall att jag behövde sola.. Min färg håller ju på att försvinna helt! Känner mig blek och jag har lovat mig själv att ALDRIG bli så blek igen som jag var innan den här sommaren. Fy fan. Usch.

Jag blev nyss enormt sugen på att dra ihop gänget och sätta mig någonstans och grilla, spela kubb och bara ta det lugnt i solskenet. Bara umgås och skapa några riktiga minnen. Gud så mysigt. Fast när jag tänker efter hade jag nog hellre velat åka ut med båten till en ö och sitta på några klippor hela natten. Det om något hade varit mysigt. Nästa sommar. Nästa sommar då jävlar.




Jag somnade den natten i tron på att allt var en del i en kärlekshistoria

Jag tror att jag fått syn på den sötaste killen i världen.


Påmind om gamla tider

Kvällen har bjudit på både det ena och det andra. Medan kvällen fortfarande var ung hade jag träning. Det gick jättebra. Efter en stund efter att vi kommit hem kom Johanna, Niklas och Joel på besök. Vi bakade än en gång chokladbollar och sen spelade vi kort. Niklas den torrisen åkte ganska tidigt men de andra två gick just. Vi hann prata om ganska mycket också. Det var roligt, känns som att det var ett grymt bra tag sen. Jag har i alla fall haft en jättebra kväll/natt. Tack hörni.







Steg för steg

Här är mitt projekt steg för steg. Det finns säkert ett lättare sätt men ÄLSKAR man att klippa och rita ska man definitivt välja det här sättet.

1. Du börjar skriva ut din text från datorn.



2. Sen klipper du ut bokstäverna.



Tänk på att om det finns fler av varje bokstav behöver du bara klippa ut en!



3. Rita nu upp bokstäverna på det svarta klisterpappret. Här måste du tänka på att rita upp bokstäverna fel väg.



4. Sen hittar du en slav som klipper ut bokstäverna åt dig för andra gången så du slipper göra det själv.



5. När du är klar med klippandet är det bara att mäta upp på väggen var du vill ha texten och sätta upp lasern (om du har någon). Annars är tumstock ett alternativ.



6. Sen är du klar på ett kick!





Sådär. Sex enkla steg till en snyggare vägg. Allt du behöver ha innan du börjar är ett svart klisterpapper som finns att köpa på Coop och en text så klart. Lycka till.

Den tjugoåttonde juli tvåtusentio

Jag har just kommit hem från Boden. Mamma, Sara och jag tog en liten road trip dit för att titta på väggord. Sara skulle också titta om hon hittade en present till en speciell person. Och så lite koll som jag har vet jag faktiskt inte om hon hittade någon...

Jossan skulle ut till klubbviken idag så jag ska försöka sätta upp texten själv på väggen nu. Fast jag tror att det kommer gå bra med tanke vem som gjorde mest sist. Haha. Hon är söt den där Josefine. Nåja, det är väl lika bra att börja så att det blir klart någon gång idag. Önska mig lycka till.









(Jag undrar om min granne hatar mig nu för att jag spelar hög musik och högtalarna står mot väggen. Tyckte jag kände någon som bankade i den nyss................. Hm, jag kanske höjer lite till).

Trött hjärna och dålig fantasi = Ingen bra rubrik

Vi blev inte klara med texten idag eftersom vi inte ville stoppa upp laserna på väggen när klockan blev så mycket. Den låter nämligen en del och som ni vet är våra grannar sura som alla citroner i världen tillsammans. Det får alltså göras klart imorgon. Jag längtar!

Sara, Johanna, Jossan och jag har bakat chokladbollar, spelat kort och bara suttit och pratat om allt mellan himmel och jord de senaste timmarna. Det var jätteroligt och enormt avslappnande. Tankarna fick dras iväg på något annat än de som funnits inne i huvudet ett tag nu. Skönt.

Imorgon ska vi upp ganska tidigt. Om det blir som planerat vill säga.. Ska kanske en sväng till Boden också. Sen ska jag baka och träna. Fullt upp. Sovgott, ciao.


Jag kan inte lysa upp den väg du springer

Medan jag väntar på Josefine "Snigeln" Hjorth sitter jag själv och pysslar lite. Snart är alla bokstäver utklippta. I alla fall för första gången.. Haha, det här kommer ta tid! 


Trött

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så jag tror inte att jag skriver någonting alls.

Idag börjar veckodagen med ett T

Fick inte ett så roligt uppvaknande imorse. Åskan gick som bara den! Jag försökte somna om några gånger men förgäves då det kom nya åskknallar hela tiden. En skrämde skiten ur mig. Då var jag tvungen att gå upp och kolla med mamma om hon också hört. Det hade hon ju så klart. Sen gick jag runt en sväng i lägenheten och drog ut lite sladdar (undrar varför eftersom stömmen ändå hade gått!). Jag tittade även hur många grader det var ute eftersom jag fått veta att det var "jättevarmt". Det var 12 grader. Allt som allt var jag vaken i en timme och var därför grymt trött när jag sedan skulle kliva upp. Därför sov jag till klockan ett.

Nu är jag i alla fall uppe och nyduschad. Ska äta frukost och sen bege mig in till stan och möta upp Gullbullen. Vi ska bland annat handla ett "klisterpapper" till min vägg. Nice. Ha en bra dag allihopa, det kommer nog jag. Ska ju klippa och klistra så mig går det ingen nöd på. Ciao.

Regn.


Naturell.

Bildbomb














Efter många svordomar för att lasern inte ville det jag ville och typ 90 minuter senare blev vi äntligen klara. Bra blev det!!

Imorgon misshandlar vi min vägg. Jag laddar upp med lite majs. Mums.


Sweet dreams.


Första dagen på veckan börjar med ett M

Sitter hos Jossan. Jag skulle hjälpa henne med att lägga upp en text på hennes vägg. Det slutade med att jag la upp hela texten medan hon låg i sängen. Nåja, nu vet jag i alla fall att jag ska säga nej nästa gång Jossan ber om hjälp. Jag har fått insikt i vad det egentligen betyder..

You may say I´m a dreamer, but I´m not the only one

Jag har haft beslutsångest nu i nästan en vecka över vilka dagar jag ska ska gå på PDOL. Jag har längtat som satan för att se Dead by april men har äntligen bestämt att jag inte ens ska gå på torsdagen. Detta på grund av två anledningar. 1: ATT JAG SKA SE AVATAR I 3D DÅ!! 2: Det är ingen annan som spelar på torsadag, skulle slösat både tid och pengar. Fredag-Lördag är alltså bokade för festival. Lovely.

Nu känner jag mig ensam igen efter att Elvira åkt så jag tar med mig Jossan och åker på bilbingo i Antnäs. Då är jag omringad av en hel sporthall full med människor. Om jag känner mig ensam då, ja då är jag fan inte frisk.


Don´t go

Om ungefär en och en halv timme åker Elvira hem... Jag vill inte. Jag vill att hon ska stanna längre. För alltid. Jag saknar henne redan.

...

Vissa kvällar är svårare än andra.

It´s far from over

Jag kände diskrimineringen ända in till ryggmärgen idag när Andréas googlade på roliga basketövningar för att han hade dålig fantasi. Mitt upp i allt ihop får han upp "Skottövning för tjejer", "Andra basketövningar för tjejer" och liknande. Som om tjejer inte alls kan göra det killar kan... Pfft.

Den tjudofjärde juli tvåtusentio

Kvällen igår blev ju minst sagt galen. Den spenderades i stan och med massor av folk. Det var enormt roligt. Jag kan inte säga så mycket om kvällen eftersom vi inte gjorde mer än att sitta och prata och gå till Max en sväng. Låter inte så spännande men det var faktiskt himla roligt.

Bilderna får tala för sig själv.














Nu: Träning.

Night out

Vi har hållt på att göra oss klara i hm.. Ja, några timmar. Alltid är det något som ska krångla. Om det inte är sminket så är det håret. Snart får jag väl någon rolig impulsidé och rakar hela huvudet. Eller vänta nu, det skulle jag nog aldrig göra.

Vi är i alla fall klara nu och sticker in till stan. Party tonight? Let´s go.


Note to everybody

Alla ni som älskar mig där ute. Den här parfymen önskar jag mig. Förväntar mig att en trillar ner i brevlådan eller finns att hämta ut om cirkus en vecka. Tack på förhand.


Nu gör vi stan


Förändra sig kan ingen men bättra sig kan alla

Efter att Elvira anlänt åkte vi en snabbis hem till mig för att äta och sen bar det iväg till stan för att se Shrek 3 i 3D. Den var bra. Förväntade mig mer effekter men den var himla rolig. Precis min humor. Så det var ett plus.

Just nu ligger en Luleåbo och en Umeåbo i min säg och degar. Vi har det jättemysigt faktiskt. Imorgon gör vi stan osäker och senare på kvällen hittar vi på galenskaper. Det är bara att se upp. Den här helgen kommer bli rolig. Det slår jag vad om.


Pappa i ett nötskal

Ni som är flitiga och läser tidningen (NSD) varje morgon borde ha sett ett uppslag om Frankrikeresan jag var på. Pappa ringde mig si så där 08.54 imorse bara för att berätta att en av mina bilder var med i tidningen. I nattmössan som jag var mumlade jag något om att jag skulle titta på det sen. Det roliga är nu att han hade helt fel! Det kan omöjligt vara jag som tagit bilden eftersom jag är med på den. Förstår inte vad han babblar om. Fast jo, jag förstår egentligen..





Det står nämligen "Sara Burström Flodin" i tidningen.. Alltså FEL! Men man borde ju tycka att pappa borde se skillnad ändå..

Bra att ha i åtanke

För att visa att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger till liksom bara för att motionera sig.

Den som lever får se

Vartenda sandkorn verkar åka till Trästocks idag. Fy fan vilka svikare... Fast det är klart. Det är bara de riktigt coola som stannar kvar i Luleå. Ikväll kommer Elvira och jag längtar så fruktansvärt mycket! Det är nästan två år sen hon var här sist tror jag, så jag kan knappt fatta att hon ska komma.

Nu ska jag dra in mot stan för att möta upp Jossan och Amanda. Idag är det soooooool! Yeeeeeeeeah. Ciao.

Nattjobb

Har hållit på med en ny header i nästan en timme nu... Bloggen är alltså under renovering. Igen.

A dream is a wish that your heart makes

Middagen var underbar och eftersnacket också. Om man nu kan kalla det så. Vi delade minnen, pinsamma minnen, sjöng och skrattade otroligt mycket. Fy fan vad härligt familj alltså. Jag hittar som inte ens några ord att skriva. Huvudet är blankt. Kan väl dels bero på att jag är lite trött och att det inte hänt så himla mycket. Detta betyder alltså att det var alldeles för länge sen jag var med Jossan... Det går inte en sekund utan att det händer något när vi är med varandra eller att vi gör bort oss. Det hör som till.

På tal om ingenting så blåser det fruktansvärt mycket ute. Min gardin får lida för det.

Picture a world for me where I can stay

Blev deprimerad igår när jag hörde på radion "Det fortsätter att vara stålande sol i hela Sverige. Förutom i norrbotten". Idag när jag vaknade blev jag ännu mer deprimerad då jag trodde att taket skulle gå sönder och regnet skulle komma in. Det lät då som det. Satan så dåligt väder det är! Är det nu man ska ladda hem någon serie och glo på? Kanke Grey´s, Vänner eller något liknande.. Det lät faktiskt himla skönt.

Jag rullade runt en sväng på stan idag för att köpa det jag hittade igår. Annars har jag inte gjort någonting. Skönt det, för jag är trött. Om en stund ska jag gå och göra mig i ordning för om någon timme ska jag på middag. Jag ska faktiskt till min blivande svåger och få mig en matbit. Innan det tror jag att jag måste vila lite... Ögonen SVIDER.

Några idéer på vad man kan göra en regnig dag? Min fantasi har drunknat.

Shortsen syns bättre på andra bilden.



I själva verket är jag kvar i mitt skal

Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat. Trött i ögat.

Nu går jag och lägger mig. Vi syns imorgon nattugglor. French kiss.

Fundering

Undrar vad sen svåraste maträtten att laga är?


Vi är bäst. När vi vill..

Juste.. Jag har glömt att berätta en pinsam sak som Jossan och jag råkade ut för i Lördags. Vi skulle till Bergviken och tog cykeln från Jossan. Vi ledde den över bron eftersom det var så lite luft i bakdäcket, vi tänkte nämligen pumpa det på Statoil. Smarta som vi är har vi ALLTID använt fel pump när vi varit där men nu var vi medvetandes om att det fanns en speciell cykelpump.

Det hela började med att vi ställde ner cykeln på stödet och försökte leta den rätta pumpen. Vi la märkte till en bil med ett gäng killar som stannade precis bredvid oss men fortsatte ändå. Jossan böjde sig ner för att ta bort korken på ventilen och jag började vicka på någon kran inne i det där lilla huset i hopp om att det var kranen till luften. Hon fick inte bort locket och jag vred på helt fel kran. Tillslut fick Jossan bort korken men den stora frågan var nu - Hur fan fungerar pumpen?! Vi stod och försökte lista ut det.. Väldigt länge. Vi skrattade hystriskt och som pricken över i:et sträcker en av killarna i bilen ut huvudet och frågar om vi behöver hjälp. Några minuter senare efter att vi själva har försökt få till allt ännu några gånger kommer en av killarna ut. På mindre än en minut har han fixat det och till och med pumpat båda däcken. Tror ni att vi skämdes något...?

Jag vet att ni alltid har undrat

Här har ni anledningen till varför min blogg heter som den gör. Brist på fantasi och en låt som just spelades. Det här var mer än tre år sedan...

Beatles - Summertime blues

You´ve got that someting

Det blev ingenting köpt på stan idag men imorgon när jag ändå ska växla pengar ska jag handla lite av det jag hittade idag. Bland annat ett skit snygg linne! Har också gjort dagens goda gärning genom att hjälpa John att bära in hans nya soffa i ett garage. Eller ja, jag puttade väl på lite grann..

Nu ska jag äta och efter det blir det att hänga upp tavlor! Äntligen. Sen måste jag lista ut vad det ska stå på tavlan jag ska göra själv. Eftersom jag inte får skriva direkt på väggen kom jag på en egen liten idé. Men mer om det får ni veta senare när det är klart. Ciao.

Live your life

Jag har sovit jättebra i mitt nymöblerade rum. Dessutom är jag mycket nöjd med resultatet. Nu längtar jag till att göra det helt klart! När håret har torkat ska jag åka in mot stan och göra några ärenden och köpa saker så jag kan fortsätta mitt lilla projekt. Jag älskar att pyssla så om några timmar kommer jag vara som ett litet barn på julafton.

Vad har ni för er idag? 

Allt detta rensade jag ur min garderob igår


P.S Bilden igår la jag bara in för att Jossan inte tycker om det. Ja, jag gillar att jävlas med dig gullet! ;)

Mums

Glömde självklart ta en bild men garanterar er att den här är snyggare.



Jag var alltså sugen på en lyxshake. Chokladsmak for lajf!




Enjoy this moment, this moment is yours

Klar med möbleringen för idag. Snart kommer väl grannarna upp och skriker för att vi drar saker hit och dit. Jävla sur grannar. Jag hoppas verkligen att vi får lägenheten vi suktar efter så att vi slipper dom där på våningen under.

Sitter och väntar på en special delivery från Max! Längtar tills den kommer, jag är så grymt sugen. Tro mig, ni kommer få veta vad det är.

Vill bara påminna er. Eller mig själv...

Fundering

Om alla får är vita. Varför är vissa svarta?

I don´t wanna be the reason why

Har i princip gjort Storheden osäker hela dagen idag. Sofie har handlat jättemycket fina saker och jag har fått grymma idéer till mitt rum. Vilket var bra eftersom nästa sak på min "To do" lista är just - Fixa i rummet. Äntligen tar jag mig tid. Efter att ha bott här i, vad är det nu.. två år? Har jag fortfarande inte satt upp en enda tavla i rummet och spegeln står fortfarande på golvet. Men nu jävlar... Det kommer bli jättefint!

Juste, ska rensa alla mina lådor med kläder också. Det kommer bli roligt.

Från i Fredags.




Lunchen. Otroligt god roslax! (Det hette faktiskt så)


Jag vet inte om Sara åt för mycket.....




Mami <3




Laxen gjorde något med Erik också..


One gone and one discovered

Medan jag drar mig till Sunderbyn för att sedan dra vidare till till exempel Storheden får ni lyssna på den här flickan. Hon är en duktig tjej. Har en bit kvar, men mycket duktig. Idag är det fullt upp!! Ciao.


It feels like I belong

Vi åkte aldrig till en strand men vi åkte förbi en i alla fall. Anledningen till detta var att molnen hade börjat dominera himlen och solen var förlorad. Efter att ha packat ihop saker från pappa och transporterat det till mamma tog jag en powernap på 30 minuter. Sen kom sara och drog mig i benet.

När jag vaknat till åkte båda två, alltså Sara och jag, in till stan för att möta upp Johanna, Oskar, Erik och Tomas och spela vollyboll. Vi fick åka genom hela Luleå för att hitta en vollybollplan som var ledig. Vi stannade till och med på Ormberget för att grilla också innan vi hittade någonstans att spela. Dennis korv var faktiskt ganska gott den här gången. Efter en vinst med många eleganta smashar av mig åkte vi till Lulsundet och tog ett nattdopp. Det var sjukt skönt! Dock lite kallt efteråt när vi bara hade tre handdukar till fem personer.

Imorgon ska jag hoppa upp tidigt (och med tidigt menar jag klockan tio) för att vara med Sofie. Hon ska få presenten jag köpte i Paris och om det är sol ska vi sola. Håll en tumme åt mig för att det ska bli bra väder. Snälla?

Grillning. Men killarna gjorde annat...


Mycket annat...






DET FANNS TYVÄRR INGEN BILD MED JOHANNA!! MEN HON VAR JU MED I ALLA FALL.


Den nittonde juli tvåtusentio

Hörde ni om den 32-årige man som spelat cp skadad och lurat försökringskassan på en stor summa pengar? Det enda jag kunde tänka på var hur länge han måste ha tränat...

Don´t hurt her anymore, just let her go

Sara ringde och väckte mig för en stund sedan och sa att vi skulle till stranden. Jaha, tänkte jag. Vad roligt. Sen sa hon åt mig att snabbt komma in till stan och ta med hennes bikini. Jag tänkte, bäst att jag gör som hon säger. Jag har just ätit frukost och nu ska jag alltså bege mig in mot mamma för att sedan åka till någon strand. Jag har alltså ingen aning om var vi ska. Jag följer bara order..

CIAO!

SVAR PÅ FUNDERING

Nu har jag tagit steget. Eller i förrgår för att vara exakt. Jag var på kvantum och äntligen frågade jag vad den där pinnen heter. Den heter KUNDAVDELARE!!! Trodde hon i alla fall.. Bara för att vara säker ska jag gå in på Konsum, Ica maxi och Coop och fråga. Man kan aldrig vara för säker.

Is it heaven or hell?

Är än en gång Boule mästare men denna gång tillsammans med Alexander. Vi vann till och med överlägset, fy fan vad vi är bra.

Träningen gick jättebra förutom att jag fick mjälttugg. Jag hatar det. Vet inte ens varför jag får det, kan få det även fast jag inte ätit före. Snälla kan någon tala om för mig varför man får mjälttugg?! Jag skulle ju kunna kolla upp det själv men jag orkar inte. Kalla mig lat för det är jag, i alla fall när jag vill.

Ska bara smälta vattnet jag just drack och sen kilar jag iväg för att spela golf. Jag ska äntligen prova på riktig golf! Känner mig riktigt taggad.

Note to everyone
- Om ni bor i Rutvik och nära golfen borde ni hålla er inne de närmsta timmarna.

I can only tell you what it feels like

Hemma efter en sjuk kväll igår och en slapp förmiddag idag. Självklart var Jossan och jag så sega igår så vi missade brännbollsspelandet men det gjorde faktiskt ingenting. Kvällen blev ändå obeskrivlig. Roligt var det.

Nu förbereder jag inför träning som ska börjas med ett varv runt höträsket.. Om jag ska vara ärlig är jag inte så himla taggad. Fast å andra sidan ska det bli enormt skönt. Efter träningen får jag se om jag kanske beger mig ut till Sunderbyn för att umgås med Sofie. Det var länge sen. Alltför länge sen faktiskt.

Vad har ni gjort idag?


Den sextonde Juli tvåtusentio

Har rullat in hos Gullbullen och slängt mig i soffan. Här tänker jag stanna. I alla fall ett litet tag till (läs jävligt länge!). Dagen har varit helt underbar och kvällen också. Släkten är så sjukt rolig att umgås med och vara kring, speciellt när man tävlar. Självklart hade Anders och Anna gjort i ording lite lekar/tävligar som vi andra skulle få ta del av. De olika tävlingarna innehöll ärtpåsar, ett plank med hål i, bollar i olika former, ormar, en skottkärra och så klart en vinnare. Vem tror ni vann om inte jag! Priset var en guldmedalj som bestod av en Twix och en vinflaska. Hej Gratisfylla! (Mamma, ta det inte så seriöst).

Den senare halvan av kvällen spenderades på golfängen. Vi spelade kubb och Gullbullen och jag spöade skiten ur grabbarna. Girl power, jah man (y). Imorgon ska jag åka vattenskidor i stugan! Eller kanske, om jag på något sätt kan vistas i solen. Jag får väl helt enkelt ligga som en död val och sola ryggen i stället. Ni kan ju ringa där vid två tiden så jag inte somnar och bränner sönder den sidan av kroppen också. Det hade ju i och för sig varit himla läckert.

Mina ögonlock är tunga som två IKEA sängar och jag tolkar det som ett tecken till att gå och sova. Bilder visas imorgon så håll utkik! Sovgott med er. Kisses.

Gime the mekka van aand the fat tun tun tun

Hemma för ett snabbt stopp innan jag beger mig vidare till Sunderbyn. Hela morgonen och förmiddagen har spenderats på Ebbenjarka med lunch, tävlingar och massor av prat. Grymt mysigt och sjukt god efterrätt! Vad måste påpekas om inte det?

Jag ser fortfarande lite ut som en räka i ansiktet och det enda som gör att jag håller ut i dessa svåra tider är att det kommer bli brunt sen. Det KOMMER det, det tar bara lite tid.

Räkan herself.

I don't know how to stop

Ungefär 100:e gången jag smörjer in mig mid After sun nu. Herregud. Jag tror att jag ska tejpa fast en kylklabb på varje kind innan jag går och lägger mig. Får en bild i huvudet av detta och känslan som fyller mig kropp är - UNDERBART. Jag vill välkomna kylan.

I want you to keep me warm

Dagen har spenderats på klubbviken i en massa solsken. Det har varit helt underbart. Första båtturen är avklarad nu också. Fan vad jag älskar att åka båt. Då är jag lycklig. Sjävklart var dagen inte händelsefattig. Josefine Hjorth, John Hedam och jag somnade på stranden. Nu är jag röd på hela framsidan av kroppen och det bränner i hela ansiktet. Mamma är i alla fall snäll och kallar mig inte för "Räkan" utan hon sa att jag såg "fräsch" ut. Tack mamma det värmer.

Imorgon blir det uppstigning klockan halv nio för att göra sig klar och bege sig till Ebbenjarka. Min mormor och morfar firar att de ha varit gifta i 50 år. 50 hela år. Jag kan knappt själv fatta hur länge det är! Starkt.

P.S Glömde säga grattis till min mormor i Tisdags när jag träffade henne så nu har jag kättedåligt samvete. Får säga det nu istället. GRATTIS MORMOR! D.S


Nattliv



Om ni vill göra denna film ännu roligare måste ni ringa till John Nordqvist. Han berättar alla detaljer. Enormt kul. Enjoy.

Fundering

Nu har jag funderat på en sak i över en månad. Ända sen Matilda sa det. När man är på en mataffär och lägger upp alla varor på bandet lägger man en pinne efter allt för att visa att man är klar. Den stora frågan är helt enkelt, vad heter den pinnen?

I like to move it

Jag och Kim Lilja blev just vinnare i boule. Nu inväntas kubb och där ska jag också briljera. Eller jag ska försöka.

Även fast jag sov två timmar igår på eftermiddagen klev jag ändå inte upp förns halv ett imorse. Jag behövde tydligen lite sömn. Det var molnigt och jag hade absolut inte dåligt samvete eftersom solen började titta fram vid ett. Självklart la jag mig ute på altanen och bara njöt av livet. Jag hjälpte pappa med att montera upp en pool också. Härligt att ha en sån på gården då det är så här varmt ute.

Som sagt inväntas nu kubb och jag håller på träna ordentligt inför mötet mot Fredrik. Juste, nu hör du. Akta dig. 




Life is too important

Direkt man kommer hem är det fullt upp igen. Det senaste dagarna har jag umgåtts med Jossan och Minna. I måndags åkte vi ut till min stuga där vi solade och badade. På kvällen yog vi en sväng förbi norra hamn och tittade på solnedgången. Efter det mötte vi upp Linn och Jennifer på trolltjärn. Där blev det grillning och jättemycket prat. Vi kom fram till att vi alla faktiskt är vi vinnare.

Jag sov hos Jossan och vi klev upp tidigt för att lägga oss på udden och steka ännu en dag. Sjävklart var det molnigt och började regna. Så vi bestämde oss för att gå på stan istället. Minna var den enda som handlade och köpte en skit snygg tröja och ett par enormt fina jeansshorts. Tumme upp för det.

Min mormor fyller år idag så efter stan åkte jag ut till stugan igen och åt jordgubbstårta. Vad mer kan jag säga än att jag var i himlen? När jag övergått i tårtkoma åkte jag hem till Antnäs, kollade igenom lite bilder från frankrike, somnade, vaknade och åt. Nu efter att ha spelat ett x antal kubbomgångar sitter vi alla bänkade framför tv och ska se på film. Mysigt. Eller egentligt inte eftersom jag får ligga själv i en del av soffan.. Måste styras upp.

När jag fixat internet till datorn där jag laddat in alla bilder från resan får ni se dom. Det lär inte ta så många dagar. Sov gott. Hoppas att ni inte saknat mig alltför mycket. Puss

Snabb uppdatering... Igen.

Ja, jag lever. Har just kommit hem från den sista dagen ute i Paris. Det har varit så otroligt bra så jag får gåshud bara av att tänka på det. Jag kan inte ens beskriva den här upplevelsen med ord för att den har varit så fantastiskt. Tyck att jag tjatar men att bo i Novéant var det absolut bästa jag gjort i hela mitt liv.

Det blir en tidig morgon imorgon då det är dax att packa klart och flyga hemåt. Det känns tråkigt men ska bli jätteskönt. När jag kommer hem ska ni få en mer exakt beskrivning vad vi har gjort de olika dagarna och jag kommer lägga ut en massa bilder. Har tagit många över 1000 stycken. Mjau.

Måste sova nu, ciao. Puss

....

Fy fan vad jag alskar det har stallet!! Nu ar jag saker pà att jag kommer gràta imorgon.. Jag langtar inte! àh.. Fan.

Det skulle stà nàgot bra men jag kom inte pà nàgot

Hola! Snabbt inkik igen. Pà kvallarna/natterna ar den enda tid jag har till att titta nàgot pà datorn om jag vill darmed dom korta och icke innehàlls fulla inlaggen. Ni kommer definitivt fà veta mer om vad vi gjort har nar jag kommer hem. Dagen idag har i alla fall varit enormt bra, liksom alla andra dagar sàklart. Jag kanner verkligen att jag kommer borja gàta eller i alla fall nastan borja gràta nar vi ska àka har ifràn.. Jag har blivit sà fast vid det har stallet och alla manniskorna. Det ar sjukt. En lattnad ar i alla fall att dom ska komma upp till oss nasta àr. Det ar inte sà himla lange kvar tills dess. Det galler att vara opptimist.

Nu ska jag sova for vi ska upp klockan 08.00 imorgon och gora nàgot jag inte kommer pà nu. Ville bara ge er nàgra livstecken sà att ni vet att allt ar bra. Sov gott! Puss

Lite kort

Nu har jag hittat hit igen. Det blir bara ett jattekort inlagg da jag borde vara pa vattenfestivalen nu. Eller egentligen for lange sen. Snart blir det frukost i alla fall och den ar enormt god! Inte alls som i Sverige. Har far man ju fan wienerbrod till frukost och det ar normalt. Naja, jag diggar det.

Snabbt om gardagen. Vi var nastan i Metz hela dagen och tittade runt. Aven pa kvallen da vi gick ut och bland annat dansade. Vi kom hem klockan halv fyra och det ar darfor vi ar sa sega idag. I alla fall.. Mer om det senare. Hoppas ni har det sjukt bra, det har jag! Pussar och kramar fran France.

Dag 1

Nu har jag varit i Frankrike i nagra timmar och jag ar fullkomligt foralskad. Alla ar sa sjukt trevliga och gastvanliga!! Jag alskar det verkligen. Jag kommer aldrig vilja aka har ifran.. Jag tror nastan att jag stannar har for evigt..

Det ar fullt schema imorgon sa jag ska borja gora mig redo for sangen. Jag ar egentligen helt spidad for att antligan vara har men jag maste verkligen sova. Det har varit en lang dag. En valdigt lang dag faktiskt.. Imorgon blir det nog utgang ocksa. Snacka om att det ska bli roligt! Ni far detaljer senare.. Au revoir. Sweet dreams.

France baby!

Nu är det endast några timmar kvar tills jag lämnar Luleå. Det är äntligen dax. Fy fan vad jag har längtat! Så klart har jag redan kollat vädret och vi kommer ha kring 30 grader varje dag. Skönt. Uppstigning klockan 04.00 imorgon så jag borde egentligen redan sova nu men jag har haft svårt att sova hela veckan och jag tvivlar på att det kommer vara lättare i natt. Jag är förvånad över att jag haft den berömda "resfeber" symtomen eftersom jag annars aldrig brukar känna av något. Men någon gång måste ju vara den första, eller hur?

Till er som jag inte träffat, Hej då och ha det jättebra här hemma. Jag kommer tänka på er när jag ligger i solen där borta. Eller vänta.. Det kommer jag inte alls. Ha det bäst i alla fall för det kommer jag ha! Vi syns när jag kommer hem. Bye.


En fundering

En sak jag alltid har undrat. Heter det gärningsman även fast det är en kvinna? För i så fall är ju det där med att "byta kön för en dag/dagar" redan fixat. Halleluja.

När sommaren är här, ska det höras på musiken

Jag börjar digga den här låten mer och mer. Nu tycker jag att den är riktigt bra och svänging. Perfekt till sommaren. Massor med tummar upp från mig!



Smått och gott

Gårdagens outfit. Såg efter halva dagen att det var Eiffeltornet jag hadepå linnet. Mycket passade med tanke på att jag åker IMORGON! Mina nya jeans också som jag glömt att visa upp.


Bio med flickorna.


Fruktstund på Kvantum. Jummy.


Vi åt lite jordgubbar och Johanna och Sara smakade på äpplen och Kiwi. Helt plöstligt fick jag syn på något jag ville prova..


Frukten heter Litchie (så stavades det i butiken). Skalet var ganska hårt men jag lycksdes dela den.


Den såg lite läskig ut men Johanna och jag åt upp hela ändå. Good work girl! Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara smaken eller konsistensen. Ni får helt enkelt gå och smaka själva.

Nu till det konstiga/roliga sammanträffandet! Som sagt hade vi aldrig sett denna frukt tidigare eller hört talas om den. I alla fall inte vad vi visste. Senare på kvällen när jag väl skulle färga håret upptäcker Johanna och Sara någonting på förpackningen..


På förpackningen är nämligen frukten som vi åt tidigare på dagen!! Hur coolt är inte det? Grymt coolt om ni frågar mig.

Happy birthday to myself

Blev just firad på min födelsedag, tre månader i förtid. Fick en digitalkamera av pappa och farmor. Och ett minneskort av min bror på det också. Fy fan vad härligt! Tack, tack, tack. Äntligen har jag en EGEN kamera som jag slipper dela med någon annan. Nu kan jag ta hur många egobilder som helst utan att någon kan bry sig. Great!