Riktigt roligt och riktigt kallt!

Hallå!
Tänkte börja med vad jag gjorde i går ;P Jag åkte aldrig till min farmor iallafall! :D Så.. Jag vaknade och åt frukost. Senare efter både duschning och fixning så beger jag och Sara oss in till stan :) Där skulle vi träffa Jossan, sagt och gjort ;> Både jag och Jossan var i behov av en ny tröja så vi gick mest och tittade på det. Till slut hittade vi det vi sökte, för mig blev det en vinröd tunika/tröja och för Jossan två linnen, ett blått och ett grått :D Vi kännde oss nöjda och åkte hem till Jossan.
Där satt vi mest och kollade på tv och efter ett litet tag skulle Sara till Linnéa så att hon drog dit >.< Jag och Jossan satt yttligare ett litet tag på hennes rum men sen blev vi så grymt hungriga att vi var tvugna att gå ner och äta :) Efter maten fixade vi oss för att senare på kvällen gå till Tobbe =)
När vi kom till Tobbe var Larsson, Alex, Danne, Kim, Emil, Lukas och självklart Tobbe där. Vi gick in och började mingla ;) Jennifer och Isa kom också dit senare på kvällen ;D Det blev en väldigt roligt kväll men så klart blev det lite tjafs också :( Men sånt hör väl till antar jag.. Snackade också med Amanda om lite allvarliga saker och fick lite tröst av Lukas efteråt. Tack för det :)) Jag ville ju såklart att André skulle vara där men han hade andra planer så det gick dåligt :/ Jag får hoppas att jag får träffa honom idag istället :D
Tillbaka till gårdagen. Alla skulle dra från Tobbe typ vid 1, tror jag det var. Jennifer, Isa och jag åkte in till statiol ;P Jag visste inte vad vi skulle göra där men så blev det iallafall xD Polisen kom och började gorma också .. ;O Fattade inte riktigt vad som hände eftersom att jag inte snackade med dom men men .. Jennifer, Isa och jag gick tillslut och satte oss på Matstället för att värma oss :) Efter ett tag kom Erik och hämtade mig, vi hämtade sedan Sara och sen åkte vi hem! ;> När vi kom hem tog jag och Sara oss en macka var och sen gick jag och la mig :)

Idag ska jag väl bara slappa och hoppas på att jag kan träffa André :) Men han kommer väl sova till 5 och jag har träning klockan 6 .. Så det blir säkert inget av det :( Får vara med honom någon annan dag :* Nu ska jag äta frukost och sen se på tv >.< Hade!

Puss&Kram

Nu har allting börjat

Äntligen är den första skolveckan avklarad! Skönt somfan :D Den har faktiskt gått ganska snabbt ;P Jag måste erkänna att jag inte mått så bra några dagar nu, så att om det är någon som undrar varför jag varit nere så är det bara hänt en sak men det är lugnt nu :) Imorgon ska jag åka till farmor och det ska inte bli så roligt men god mat blir det ju alltid (a) Jag kommer hem på söndag igen och sen är det bara att gå tillbaka till skolan :O Fuck plugget..

Nu måste jag ringa till pappa för att kolla om jag har hämtning ikväll från andré.

Puss&Kram

Då var den dagen förstörd.

Igår vaknade jag av att Saras väckarklocka ringde xD Hon skulle tydligen sälja fika för att Baik skulle ha något jubileum ;P Senare när det var min väckarklocka som ringde slog jag ju självklart av den de typ så där 100 första gångerna den ringde (a) När jag väl vaknade och var pigg blev jag chockade över att jag inte hade så mycket träningsvärk som jag trodde jag jag skulle ha :D Jeey me!
Efter att tag komm mamma in för att kolla om jag var vaken :) Hon ville att jag skulle följa med och titta på soffor till lägenheten, eftersom att jag inte hade några planer inför dagen så blev det mycket riktigt så att jag följde med. Efter att vi hade tittat, utan framgång, åkte vi förbi min kusin Alicia ((: Hon är så grymt söt att jag skulle kunna kidnappa henne! :$ Man kan ärligt talat inte slita blicken från henne, hon är så enomrt charmig med sitt halv långa hår, sina jättesmå händer och fötter, sitt ur gulliga skratt och såklart sina fruktansvärt söta danssteg! :) Jag blir bara glad då jag tänker på henne, tihi :P Men nog om min kusse nu :)
Där efter skjutsade mamma mig till Jossan. Vi gjorde inte så mycket och efter att Jossan hade ätit middag åkte vi hem till mig ;> Hos mig såg vi film, Tre bröder & Djävulen bär prada =) Sen spelade vi Yatsy och hittade på en egen liten fånig lek med tärningarna xD Haha, kul hade vi iallafall! 
Jag måste bara få säga en sak. Ni som inte visste det får veta det nu, att Emil (Jossans pojkvän) är på semester på Cypern xD Han hade slut pengar på telefon och det betydde att Jossan inte hört av honom på 3 dagar. Hon började genast spekulera i om det hade hänt honom någonting x)) Hon tjatade och tjatade på att han var död osv. (Lite humor fanns det i det hela såklart, så att ni inte tror att Jossan är värsta sykopaten som inte kan vara utan sin pojkvän i men än 12 timmar!) Men vem kunde klandra henne!?? :O Jag vet själv hur det känns att försöka klara sig i flera dagar utan kramar och kyssar! Det är ju nästan rent av omöjligt .. Och det blir dagens RIS. "Att vara utan sin pojk -flickvän i mer än 12 timmar borde vara olagligt". PUNKT!

Nu sitter jag här för mig själv och börjar fundera om André antingen glömt mitt telefonnummer eller helt enkelt bara glömt bort mig xD Han skulle nämligen ringa men men ..
På tal om ingenting så längtar jag SKIT JÄVLA MYCKET tills vi ska flytta in i lägenheten på mjölkudden :D Får den som sagt på onsdag. Jippi! Det känns som att vi har väntat i evigheter på att den dagen då vi flyttar in skulle komma, men nu är den bara några få dagar bort :)) I'am soo excited!

Godnatt and goodbye alla festare ;> Ha en fortsatt trevlig kväll ;)

Puss&Kram


Konstgjord andning, tack?!!

Tjänare ;> Jag kan meddela att Jossans hår blev jättefint och vi passade på att färga lite utväxt på mig när vi ändå höll på :D Vi tog bara färgen som blev över från Jossan så det blev inte hela håret med en klar förbättring blev det iallafall :)) Tack för det Jossan ;)
Igår ( torsdag) gick jag på stan på dagen för att hitta en present till Pillan ;P Det blev en rosa tröja och ett halsband i matchande färg ;) Sedan på kvällen hade jag träning, första träningen efter sommarlovet! Jag kan meddela att jag har varit pinsamt lat och inte tränat ordentligt på hela sommaren :/ Skulle dock träffa våran nya tränare som skulle ha fys med oss xD Det började lite lungt med att jogga lite lätt, tänkte att det här klarar jag nog :D Sedan kom vi fram till en backe där vi skulle springa en massa gånger upp och ner :O Gjorde armhävningar, situps, upphopp mm. Jag kan säga att jag rent av höll på att avlida efter 1 timmes 10 minuters träning :O
Senare på kvällen åkte jag och Sara till Felix för att kolla film (Kopps!) :D Höhö. Jag fick som jag ville (a) Efter vi hade sett den filmen skulle Emil, Olle och Felix packa för att de ska och fiska i Kittelfjäll (tror jag det hette) ((: Så då GICK jag och Sara hem ;P (Inte första gången). När vi väl var hemma blev det bara att kolla lite på tv för att sen var jag så extremt trött efter både en tur på stan, träning och gång hem så jag gick och la mig >.< Tänkte: Gud, vad skönt jag kommer att sova!

Fredag heter dagen idag :) Vaknade kanske vid 0730 för att vända på mig, men knappt innan jag ens lyft en arm kom smärtan! Träningen från kvällen innan hade börjat kännas, jag kände hur det värkte i hela kroppen. Det var det värsta jag kännt på länge.. 
Har gått på stan idag igen (börjar bli en vana nu). Köpte en skit söt tunika ;> Träffade några gulliga människor på stan men dock några som är mindre gulliga! :@ Åkte till Jennifer ungefär vid halv 5 för en för träff med flickorna innan det bar iväg mot Waldorf ((: Isa var redan där och 10 minuter senare hade Pillan och Jossan också kommit. Nu var hela den vilda flocken samlade! ;) haha.
Väl framme på Waldorf, satte vi oss ner, fick menyerna och beställde >.< Våra munnar gick i ett och det verkade som att det alltid fanns ett nytt hett ämne att diskutera :) Alla var jätte hungriga när maten kom och alla bara kastade sig över sin rätt xD Det måste nästan ha sett ut som vi inte hade ätit på en hel vecka ;S Efter att vi hade ätit var vi ju tvugna att beställa efterrätt också. Den pressade alla i sig (a) Efter mycket skratt och pratande bar det iväg till Jenfan ;> Där vi tog mickarna i högsta hugg och började sjunga Singstar :D Det var mycket roligt. "Singstar får 5 av 5 toasters. KANONKUL!" ;) Det spelet kan man nog aldrig nöta ut ;O När det började gäspas lite här och där var det nog dax att bege sig hemmåt ;P 
Nu är jag hemma och ska snart sova. Det känns som att jag kommer ha extremt mycket mer träningsvärk imorgon än vad jag har idag .. Jag längtar inte :O Får se vad det bli imorgon, kanske dra ut med flickorna :) Nu har jag inte så mycket mer att säga än: Att jag tycker att alla borde kolla in en hel skön låt! Den heter: I kissed a girl - Katy Perry. Tycker att det är en grymt härligt låt + att den är lite annorlunda :)) Enjoy! Men godnatt & sovgott :D Hade!

Puss&Kram
 


Det kan gå åt helvette ;)

Hej allihopa ;D Idag har jag inte gjort någonting ;O Jävla sur väder!
Jag köpte väskan som jag ville ha idag iallafall :) Sara ville ha sällskap till doktorn så jag gav henne en hjälpande hand och följde med ;> Nu har jag just kommit till Jossan och jag ska göra slingor i hennes hår ;P Vi hörs senare, hade ;D

Puss&Kram

Sommarväder, stan & mord!

I veckan har jag mest varit på stan :) Jag har inhandlat en mascara, ett par vita knästrumpor och nya trosor :P Hela veckan har jag gått och tittat på väskor och jag tror faktiskt att jag har hittat en ;D Ska nog gå till stan idag eller imorgon och köpa den :) Nu när man har gång avstånd till stan är det lätt att ta en tripp dit när man inte har någonting att göra xD Torsdag, fredag, lördag och söndag har det varit jättebra väder! :D Men idag har det gått tillbaka till samma gamla skit väder :O Jag hade inte träffat André på 4 dagar när jag väl träffade honom på stan när jag och Jossan var ute och nattvandrade :) (Lördag) Före det spelade vi Yatsy (har ingen aning om hur det stavas) och Monopol, där Jossan vann i båda spelen :( xD Efter att vi hade varit och drällt på stan skulle Jossan hem för att vara med Emil :) Sara hade kommit hem från Boden där hon hade varit och spelat fotboll, så jag var med henne :) Sedan gick vi till stan igen för att Sara skulle ta ut pengar ;> Då träffade vi André, Viktor, Linus, Joppi, Grunk, Jennifer, Nathalie och Isa :) De var påväg till Joppi, vi följde med dom en bit men sedan följde André mig och Sara hem :) Han skulle åka till Joppi senare men han sov hos mig isället >.< Dagen därpå (söndag) låg vi och drog oss länge i sängen, när vi väl steg upp var det dax för middag xD Efter middagen gick vi ut :) Vi träffade Joppi, Viktor och Linus på grillen bredvid tågstation ((: Sedan gick Joppi och köpte cigg ^^, Efter det gick jag och André hem igen. På kvällen skulle vi åka till André och Marianne hämtade oss i stan =) På vägen till André såg vi en igelkott innan vi stannade på Statoil ;P När vi väl skulle åka där ifrån var bilnycklarna borta xD Men Marianne hittade dom tillslut >.< När vi nästan var hos André sprang en hare ut på vägen! :O Marianne bromsade och den sprang in i skogen men när vi började köra igen sprang det ut på vägen en gång till. Vi körde en bit men vände för att se om vi hade kört på den :/ Vi såg den ligga där på vägen, söt var den och den sprattlade lite med benen .. André sa att vi var tvugna att köra över den igen. Sagt och gjort .. Hemskt men den kunde ju inte ligga och lida! R.I.P lilla hare!
Senare när vi kommit fram såg jag och André film, Tjenare kungen och Good luck Chuck :) Sen var jag så jävla trött så att vi gick och la oss :) Nu är jag pigg igen men André sover ju som vanligt xD Men nu ska jag kila ;P Hade toppen i sur vädret! :D

Puss&Kram

Förlåt!

Nu är det så här.. att jag har ljugit för er! ;( Jag har just fått veta att Maja visst tycker om yoghurt :D Good for you Majsan :D Och förlåt till er andra som trodde någonting annat ;P
Förlåt en än gång till dig Maja! :) <3

Puss&Kram

Onsdag, just en dag i mängden

Just nu sitter jag hos André och han sover som vanligt :O Har jätte lite att göra så jag tror att jag snart ska gå och jävlas med honom :D Mohaha (a) Då kommer han att bli skit sur med det är sånna smällar man får ta :P Ska väl ta någonting att äta också :) Idag ska jag nog åka "hem", har flyttat från stugan (äntligen) till mormor och morfars lägenhet i stan :D Det ska bli jätte skönt! ;> Då blir det nog att gå på stan, har inte varit där på jätte länge! :O 
Jag hade bara tänkt att skriva en rad om vädret också.. Det är ju skit dåligt! :O När det ändå är sommar så kan det väl ändå vara lite sol? ;P Nog för att det börjar bli höst nu.. men ändå. Aja, skit samma xD
Grattis till alla som heter Kaj förresten, för att de har namnsdag idag :) Grattis grattis grattis till er! 
Nu ska jag äta :P Hade! <3

Puss&Kram 

a drop in the ocean.

Jag vet att jag inte har bloggat på en väldigt lång tid nu, men det har verkligen inte hänt någonting så jag har inte vetat vad jag ska skriva om .. Men nu kommer det ett inlägg iallafall :D
Igår vaknade jag ungefär vid 1, jag steg upp och visste inte hur jag skulle spendera min dag. Det blev att sitta framför tvn i 4 timmar xD Efter det kom Sara, hon hade varit hos Micke ;P Jag duschade och började göra mig iordning för att åka in till bergnäset =)) Jag skulle egentligen vara med André men han jobbade och det här var min enda chans att ens ta mig in till stan >.< (Sara hade match och skulle ändå till bergnäset).  Jag besökte Jossan som var med Emil :) Men Emil åkte hem när han upptäckte vilken mat Jossan och familjen Hjorth skulle äta x) Efter ett tag skulle Josefine åka till Emil för att vara med honom igen, jag och André hade inte kommit fram till hur jag skulle ta mig till träsket. Så när Jossan åkte iväg till Emil gick jag till Pillan, där Maja också var ((: Jag började gå och träffade Lukas på bron, han skjutsade mig över ;D (Det blåste och regnade faktiskt!).
Jag mötte också Alexandra, Lousie och Isa på vägen :) Väl framme kunde jag inte koden till lägenheten så jag fick vänta lite yttligare ute i det dåliga vädret, tills Pillan kom och öppnade ;> När jag kom in så satt Majs vid datorn och vi började snacka och skratta åt lite folk på pixbox xD Ingen direkt hobby, men väldigt roligt var det! Efter ett tag var Pillans rum som en bastu och vi gick ut och gick :) Vi hamnade på statoil för att Pillan skulle köpa mjölk för att Maja inte tyckte om yogurt ;) Hehe. Vi gick tillbaka och fortsatte med att titta på folk på pixbox, det var väldigt roligt och chockerande xD Fick ju reda på ett och annat (a) Mohaha^
Mamma hämtade mig mellan 10-11 tror jag ;P Nu skjutsade hon mig till André :) Han satt ju som vanligt vid datorn när jag kom >.< Marianne (Andrés mamma) sa att han skulle städa rummet men det vägrade han ju, såklart! xD Men efter ganska mycket tjat från både min och Mariannes sida fick vi han att börja städa :D Jag hjälpte till med att plocka upp saker ifrån golvet. Sen uttalade jag mig om hur äckligt jag tyckte att det var där inne och på så sätt fick jag honom att både dammsuga och dammtorka (a) Jag är faktskt stolt över honom! :D <3
Nu sitter jag, ett dygn efteråt, och väntar på att André ska vakna >.< Men han kan ju sova hela dagen så att jag tror att jag ska gå och väcka honom :) Hade så bra så länge, så ska jag verkligen försöka att blogga mer! =)

Puss&Kram