Still I can see it in your eyes

Första dagen på lovet är nästan helt avklarad. Steg upp klockan elva och gjorde mig klar för att åka in till stan med Sara. Hittade lite grann men köpte ingenting. Dock tror jag att jag måste åka in till stan imorgon också för att köpa lite av det jag provade. Hittade bland annat en tuffare skjorta som kommer bli jättesnygg till sommaren över ett par jeansshorts och en T-shirt eller ett linne.

Medan Sara åkte och tränade mötte jag upp Felko och Nikko på Roasters för en latte och lite skitsnack. Det var trevligt och man har alltid roligt med dom två. När vi kände oss klara åkte jag och handlade med Sara och pappa. Det var en upplevelse och jag skrattade hela tiden. Sara och pappa var hopplösa. Allt slutade med att Sara aldrig mer skulle handla med pappa igen. Toppen, mer saker till mig!

Från förra Roasters besöket. Ser dock jävligt fläckig ut.. Frågan är varför?

Live and learn, at least I live

Vi tog in en kändis i garderoben i lördags. Närmare bestämt en gång världens starkaste man, Magnus Samuelsson. Han var snäll och fick ha kepsen på sig. Varför vet jag inte. Antar att man får förmåner när man är känd..


The depth of life will dim my temptation to live for you

Det slog mig just att jag inte har sett en spindel på jag vet inte hur länge. Jag hatar spindlar och bara för att jag skriver det nu så kommer jag säkert svälja en inatt. Mums.


Säg vad ni vill

Jag är irriterad. Igår slutade jag jobba vid tolv för att jag hade så ont i huvudet. Istället för att åka hem och sova åkte någon annan stans för att ta det lika lugnt. Jag kom dit, somnade nästan direkt för att huvudvärken hade fått mig att börja må illa. Jag sov till strax innan tre, följde med till Sunderbyn för att hämta upp någon för att sen åka och hämta upp Sara, Emil och Felix på Allstar så att de skulle slippa ta en taxi hem. Jag ringde Sara och frågade om dom skulle med men det skulle dom inte. Eftersom hon satt på jobbet och pratade började alla säga att jag hade ljugit om att jag hade ont i huvudet. Och det är det som gör mig så himla irriterad. Vad är det för skillnad på att åka hem och sova och åka till en kompis och sova? Ingen alls om ni frågar mig. Jag erkänner att det låter lite konstigt och hur konstigt det än låter så får jag ångest om jag sitter hemma själv en lördagkväll. Därför åkte jag inte hem.

Jag hatar när jag måste försvara mig och när folk tror att jag ljuger. Jag är inte sån. Men jag har svårt för att vara ensam när jag vet att de flesta i min närhet är ute och gör annat. Sån är jag. Därför blir jag irriterad när jag blir anklagad för saker som inte är sant. Varje misstag för med sig en lärdom. Jag lärde mig definitivt något.


Jag är spritt språngande galen

Det är nästan så att jag borde säga att idag mår man som man förtjänar. Och nu gjorde jag just det. Jag började jobba klockan 22 igårkväll och det kändes som att jag inte varit där på evigheter! Och det var väl sant också. Det var en lugn kväll och jag hade jätteroligt. Jag älskar fan det där jobbet. Och jag älskar människorna jag jobbar med och människorna jag träffar. Bara för att vara snäll drog jag alla över samma kant nu. Fy fan vilka svin det egentligen finns på krogen... Men några riktiga guldklimpar också. Det är dom man lever på om nätterna.

Ikväll gör jag om samma sak igen fast med start klockan 21. Vi ses där fyllon. Jag längtar. 



Förresten såg jag nyss en fågel bajsa utanför mitt fönster.

Äntligen känner jag igen mig själv

Jag tror att jag hittat tillbaka till mitt rätta jag. Alltså den klantiga sidan av mig. Igår frågade jag Jossan om det inte heter fotplanta sig istället för fortplanta sig. Jag har alltså i hela mitt liv trott att det heter fotplanta sig. Fråga mig inte varför. Aningen har jag inte hängt med på lektionerna eller så har alla mina lärare pratat otydligt. Vid det här tillfället står Jossan och Johanna och asgarvar åt mig.

Imorse fortsatte jag att briljera. På väg till bussen trillar jag. Jossan hinner inte ens reagera så ligger jag på backen. Precis efter att min höft blivit bekant med det hårda underlaget blir det knäpptyst. Varken Jossan eller jag gör några ljud ifrån oss. Efter några sekunder brister båda två ut i skratt och jag får hjälp upp. Vi fortsätter att frittra ända fram till busshållsplatsen. Och jag som har sagt hela vintern att jag inte har trillat en enda gång. Där fick jag tillbaka för det. Bra jobbat!

Joni befarade nästan samma sak för några helger sen. Dock slängde han sig självmant i snöhögen i hopp om att uppleva känslan att "ligga på ett moln".


Jag drar mig sakta undan och solen följer med

Pappa håller på att göra om hemma inför fransmännens besök. Okej, det är inte bara därför men det är en stor anledning. Han jobbar på jättebra och jag vill bara berömma honom. Det blir sjukt fint! Han har bara gjort om Eriks gamla rum och vår lilla toalett än så länge. Det som återstår är mitt och Saras rum. Innan det projektet börjar måste jag rensa ur och kasta ut enormt mycket. Någon snäll själ som har lust att hjälpa till? I alla fall sparka mig i röven så att jag orkar börja..

Lilla toaletten omgjord och klar.


Lamporna i spegeln går att släcka så att man slipper bli blind när jag ska sminka sig. För er som undrade.. Bra jobbat pappa!

Ge mig blod och sand

Ni ska veta att det äger att jobba. Det äger helt och hållet att ha ett jobb. Att jobba på fredag äger dock inte. Jag är så less just nu att jag skulle kunna gräva en grop och lägga mig i den. Och kanske kliva upp om si så där 10 år.. Den enda kvällen då man inte vill jobba (jag vill alltid jobba!) finns det inte en enda själ som kan byta pass med mig. Är det karma eller? Ja, det måste fan var det. Frågan är bara vad jag har gjort för att förtjäna det?? ÅÅÅÅÅÅH, DÖ KARMAJÄVEL!

Jag orkar inte ens lägga in något bildhelvete. Lägger ner för ikväll. Hej.

Kan inte må bättre

Jag är superglad och mår bra. Jag har bara mig själv att tänka på och det känns så underbart. Jag vet att jag säger det ganska ofta.. Men nu är fan livet bra!


You are making the same mistakes

Hurrni. Nu ska vi prata allvar. Vad tycker ni egentligen om min header? Visst är den sjuuuuuukt tråkig? Jag håller helt och hållet med er. Fy fan vad less jag är på den. Jag har funderat jättelänge på att göra om den men har kommit på att jag vill göra den finare än vad jag själv kan göra. Därför har jag hittat en person som kan göra det åt mig. Han var lite tveksam i början men när jag tog fram sedlarna, då ändrade han sig. Så klart. Vad gör man inte för pengar liksom? I alla fall, det jag vill komma fram till är att jag nog ska vänta till sommaren med att göra om den. Då kan jag ta lite nya bilder och det blir som en ny start. Vilket känns jättebra.

Minns ni min förra?


Ensam är stark.


Jag gör bort mig

Vid gårdagens middag.. 

Mamma: Vad är det ni ska göra då?
Sara: Vi ska gå på en visning klockan tre.
Maria: När då? Idag?

Klockan var vid det här tillfället 17.40. Smart tjej. Mycket. Smart. Tjej.


I'm not free

Någonting som är grymt irriterande är när någon släpar sina fötter när dom går. Ännu mer irriterande är det när någon släpar en fot. Jag fullkomligt hatar det. Det ser slafsigt ut också. Jag menar, hur jobbigt kan det vara att lyfta upp fötterna ordentligt? En vanlig sak att skylla på är att skorna är "så tunga" eller att "jag har inte knytit dom".. Give me a break. Alltså kom igen liksom.

Som ni kanske märker är mitt humör inte på topp idag. Jag har bekymmer. Stora bekymmer. Oh Gud, hjälp mig.

Några bilder säger mer än några tusen ord






























Min teori om pannkaksfrågan

Jag berättade ju att jag alltid blir förbannad när någon inte tycker eller säger som jag. Nu har jag ingen anledning till att bli det längre! Jag har nämligen insett en sak som jag brukar tänka på vilket får mig att behålla lugnet. Gissa vad det är? Självklart är det att jag har rätt!

Nu tänker vissa: Aldrig! Är du dum i huvudet eller?!? Då svarar jag: Nej, det är jag inte. Svaret är så enkelt att jag har tittat i matbutiker och kokböcker och där står det att pannkaka är såna där stora runda, ungspannkaka är det som görs i ugnen och plättar är dom små runda. Jag vet att man inte ska lita på "media" men i det här fallet väljer jag att göra det. Det känns helt enkelt bäst så.


Jag har en jävligt bra känsla i magen

Jag fick äran att coacha idag. Tillsammans med Sara dårå. I början gick det jättebra och vi tog ledningen. Efter det tappade vi lite men behöll ledningen. I slutet av matchen trodde jag att mitt hjärta skulle hoppa ut. Så nervös var jag. Det slutade i alla fall med vinst och FAN vad skönt det var! Jag säger som Jenny: Det var en riktigt coachvinst! Och ja, det är klart att jag tar åt mig all ära. Tack Jenny!

Det känns som att ingenting kan förstöra min kväll nu, för så här glad är jag! Tack tjejer.

En fråga till

Jag har en ny fråga. Om man går och kissar precis innan man går och lägger sig, hur fan kommer det sig då att man kan vakna på morgonen och vara hur kissnödig som helst?!! Jag har ju liksom inte druckigt fem liter vatten medan jag sovit. Även fast det känns så..

Någon som kan svara? (Det är klart jag vet att jag kan söka upp det på google, men hallå. Hur roligt blir det då?)



Bilden har ingenting med inlägget att göra. Ville bara lägga upp ännu en bild på mig själv. Så klart.

En fråga

Jag har en fråga. Jag vet att alla säger olika, men vad är pannkaka för er? För mig är pannkaka dom tunna stora runda. Så jag vill veta vad ni tycker? Jag blir alltid lika förbannad när någon säger något annat.. Men nu slipper jag bli det, för jag har svaret på vad som är vad. Egentligen.

Så, vad är pannkaka för er?

Pannkaka?


Pannkaka?


Jag skriver ut min teori imorgon.

You can't deny how you feel

Igår bojkottade jag att ligga hemma hela dagen och åkte till Saras skola och färgade håret. Äntligen. Det behövdes verkligen så jag tog chansen och struntade i att jag var sjuk. Jag tyckte att jag hade väntat nog länge..

Åkte så vi var där 08.20. Jag tänkte att det skulle gå på några timmar men det visade sig att jag hade fel. Något jag inte visste var att dom skulle ha färgteori direkt på morgonen så jag fick sitta och vänta i 40 minuter. Men det gjorde ingenting, jag somnade nästan. Efter det skulle dom kolla igenom mitt hår, bestämma vilken/vilka färger jag var i botten och sen vilka färger jag skulle få. Färgningen var klar innan lunch och efter lunch stylade Sara mig. Klockan var närmare tre när jag kom hem och jag var helt slutkörd. Jag la mig i soffan direkt jag kom hem och sov till efter klockan sex. Så hänging var jag. Smart att vara uppe och flänga? Nej, inte speciellt. Egentligen.

Före:




Efter:




Det blev inga stora förändringar. Jag tyckte det jag hade förra gången var fint så jag körde på något liknande igen. Nästa gång blir det något annat. Jag lovar. Men just nu, då är jag nöjd.

Jag älskar dig Sara

Jag vet inte hur många gånger jag sagt det men jag älskar dig. Du är bäst. Vet du det? Jag är så glad att jag har dig hos mig och bredvid mig varje dag. Jag skulle bli så tom utan dig. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till. Du är bokstavligt talat min andra halva och det går alltid att prata med dig. Du förstår mig. Med endast blickar förstår vi vad den andra menar. Det är så coolt. Vi har alltid roligt tillsammans och vi har gjort så otroligt mycket tillsammans! Vi kommer alltid att ha varnadra. Alltid.


















Jag har en främling på min loftsäng, det är inte samma som i går kväll

Jossan har hittat världens snyggaste jacka åt mig!!! Den måste inhandlas snarast. Jag är kär. Kär. Kär. Kääääär! Frågan är bara om jag vill ha den röda eller den blå? Eller kanske båda? Snälla hjälp mig. Har beslutsångest..



Jag har tappat kontrollen men det är okej att spåra ur

Ni vet då man har lagt sig i sängen och ligger så skönt att man bara skulle vilja sova, men man kan inte för att man har glömt att släcka lampan i taket? Då ligger man där jättelänge, ungefär 20 minuter kanske, och funderar på när man ska orkar ställa sig upp och gå miste om sin sköna position bara för att släcka lampjäveln.. Har ni varit med om det?

Det hände mig igår. Jag blev gode förbannad. Tillslut var jag så trött att jag var tvungen att släcka lampan och när jag la mig i sängen igen, somnade jag direkt. Det var en mycket bra lösning tycker jag. Då slapp jag ligga ytteligare 20 minuter och gräma mig över att jag inte låg lika skönt längre.



Hahahah.

Tell the world that I'm coming home

Det är sämre idag. Mina fingrar är uppsvällda som aldrig förr, handlederna, höfterna, anklarna, knäna och axlarna gör ondare än förut. Måste jag ens nämna att jag har ont i huvudet också? Om jag inte får provsvaren imorgon blir jag galen. Jag kan inte fortsätta knalla runt som en halvt invalid. Eller rättare sagt, jag orkar inte göra det.

Igår var det alla hjärtans dag. Hade ni mysigt? Det hade jag. Jag tror inte att jag hade kunnat spendera den på något annat sätt. Vid sju åkte Sara och jag in till stan. Till Tullgatan närmare bestämt. Där bjöd Filip och Alexander på middag. Erik och Anki var också där. Jag gjorde min första pannacotta som jag tyvärr inte hann smaka på. Det sas då att den blev jättegod och jag hoppas på det. Vi åt en underbart god middag och jag hann klanta mig ett x antal gånger under den och innan. Jag antar att jag kompenserade upp för att jag inte har gjort bort mig på flera veckor. Dom andra fick ju några goda skratt i alla fall..

Efter middagen började vi spela Monopol. Jag vet inte hur det slutade eftersom jag åkte hem till Fredrik en stund efter vi börjat spela. Jag hoppas bara att rätt lag vann! (Saras och mitt så klart!)

För att sammanfatta dagen och kvällen säger jag samma som förut. Jag tror inte att jag hade kunnat spendera den på något annat sätt. Jag hade jätteroligt. Tack.

Jag glömde ju så klart ta en bild men vi kan säga att mina såg ut ungefär så här. Eller ja, det var hallon i dom också i alla fall.

 


You won't know until you fucking try

Det har bara gått några timmar för alla att ta sig ut och till skolan och det står redan över hela facebook hur jävla kallt det är ute. Det är ganska sjukt tycker jag. Är det det första man gör när man kliver upp på morgonen? Loggar in på facebook och berättar för hela världen att det är -30 gradet här i Luleå. Jaa, tydligen..

Jag har i alla fall just varit hos doktorn för att kolla upp vad det är som har invarderat min kropp. Jag hade till och med gjort en lista för att jag skulle komma ihåg alla symtom jag har/ har haft. När jag var klar sa hon att det som slog henne var att jag kunde ha/ha haft någon form av hjärnhinneinflamation. "Fan, vad snyggt.. Nu dör jag" tänkte jag. Får svar om några dagar skulle jag tro.. Nåja, hjärtat lät ju i alla fall bra!



Hade ju varit jobbigt om inte den här snyggingen fanns mer.. Men var inte oroliga. Jag ska ta det lugnt en vecka, det var precis vad doktorn sa.

Come tomorrow, because tomorrow I'll be gone

Jag har inte mått så bra idag, därför har jag inte bloggat. Vet inte riktigt heller vad jag ska skriva.. Så ni får den här videon. Inte för att dom sjunger så bra utan för att han i mitten är sååååå jävla snygg!


Den tolfte februari tvåtusenelva

Gårkvällen var händelsefull. Eller så inte. Vi gjorde inte speciellt mycket men hade sjukt roligt ändå. Jag vet inte riktigt vad mer jag kan säga om igår. Det var en skön och extremt rolig promenad in till stan förbi Statoil. Fan vad jag skrattade åt två fyllon som har samma namn och som börjar på J. Herregud så idiotisk man blir när man får alkohol i kroppen. Idiotisk men fruktansvärt rolig. Ibland i alla fall.

Idag har jag spelat match och sovit. Bokstavligt talat. Somnade när jag kom hem efter matchen, ungefär vid tre-fyra tiden, och sov ända fram till halv åtta. Jag var trött, men det får man också vara ibland. Igår när jag vaknade tänkte jag att jag för en gångs skull skulle sitta framför tvn en lördagkväll. Och se melodifestivalen faktiskt (säg det inte till någon). Men eftersom Andreas ringde så ska jag in till Olivers och jobba fem timmar. Kom igen Maria, tagga till nu. Nåja, vi får se hur det går med det. Jag är fortfarande trött..

Om ni aldrig har sett mig utan smink, här har ni chansen. Jag just nu.
 

Jag har inte viktigare saker att tänka på

Det slog mig just. Jag ska ut ikväll och har ingenting att ha på mig!! Och Jossan är inte hemma. FAN. FAN. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. Ja, även jag har såna här problem..

Hej då lediga helg

"KUL ATT JAG JUST TOG PÅ MIG ETT PASS PÅ OLIVERS! Dumt gjort, mycket dumt gjort! Åh, helvettes jävla kuuuuuuuk. Jag måste lära mig att säga nej.. Ååååååh, hej då min lediga helg. Jag borde söka hjälp! Fan. Fan. Fan"  - Skrev jag i ett mail igår. Efter jag tryckt på skicka-knappen började jag tänka efter och kom fram till att det kanske inte var så dåligt ändå..

För er som undrar har jag så dåliga minnen från Olivers, det är därför jag är lite anti. Saken som ligger bakom att jag svarade ja på att ta passet var helt klart Andreas fel. Han sa att han ville skicka över någon som var duktig, bra och snabb. Och då ringde han mig. Fattar ni? Jag är duktig, bra och snabb. Känn på den smällen. Nu känns allt mycket mycket bättre.

Jag håller ögonen öppna

Det var en person som vinkade till mig idag när jag gick ifrån skolan. Jag blev superglad och vinkade tillbaka. Problemet är bara att jag inte vet vem det var som vinkade...


Jag är inte alkoholist om ni trodde det

Jag har blivit bjuden på sprit idag. Jag tackade nej. Stark gjort Maria, starkt.


Inte ens för en sekund

I natt drömde jag att mamma dog. Drömmen var så verklig att jag trodde att det hade hänt på riktigt. Det går inte ens att förklara känslan jag kände när jag fick veta att min egen mamma inte fanns mer. Att jag aldrig mer skulle få krama henne, att jag aldrig mer skulle höra hennes röst och att jag aldrig mer skulle få berätta hur mycket jag älskar henne. Fy fan. Det var så jävla hemskt.



Jag älskar dig mamma och skulle aldrig kunna leva utan dig!


Tre goda saker man kan göra med pepparkakor + en helt onödig sak

Om ni är trötta på vanliga gamla tråkiga pepparkakor, prova då en eller alla av dessa alernativ. Det är huuuuuur gott som helst! Jag lovar.

1. Doppa pepparkakorna i iskall mjölk.
2. Doppa pepparkakorna i hallonsylt.
3. Krossa pepparkakorna i fil.

Onödig sak. Hålla en pepparkaka i handen och försöka krossa den med knogen så att man exakt får tre bitar. Om man lyckas får man önska sig något. Saken är bara den att man nästan alltid lyckas...

                                                                                   Fan, nu blev jag sugen på pepparkakor..


Jag älskar att vara hemma


Den sjunde februari tvåtusenelva

Det blev att vara hemma idag. Jag vaknade med en ännu värre huvudvärk idag än tidigare. Huvudvärken jag har är inte riktigt som vanlig huvudvärk, utan jag har ont bakom ögonen och känner ett tryck ovanför dom heeela tiden. Och ingen värktablett hjälper.. Om jag vaknar på samma sätt i morgon vet jag fan inte vad jag ska ta mig till. Jag har ingen aning om vad det kan vara heller. Nacken kanske? Någon som haft samma symtom som har några råd? Skulle underlätta jättemycket..

Idag har jag i alla fall gjort lite till skolan. Om jag är hemma imorgon också måste jag ta tag i det på riktigt. Jag hatar känslan av att känna press ifrån skolan... Att man inte kommer hinna göra klart uppgifter i tid och så vidare. Den värsta känslan ever. Nåja, ska lägga mig tidigt ikväll. Ska bara titta klart på Top Model 15. Gooo natt.

Hittade en gammal bild ni kan avnjuta medan jag sover.


I go left and you stay right

Jag har panik. Panik. Panik. Panik!! Jag visste att jag tog det för lugnt förra vecka... Nu känner jag att det börjar dra ihop sig. Inte blir det bättre heller av att jag ska ha ett samtal med cheferna på Allstar på tisdag. Det ska tydligen vara en sorts "arbetsintervju" där dom ska se om man är lämpad för det jobbet man har och om man ska jobba kvar eller inte. Vad fan ska jag säga?!?! Det kommer ju bara kännas dumt att sitta framför Sara och Henke eftersom man redan känner dom.. Det är ju en helt annan sak om man aldrig träffat människan/människorna. Åh, fy fan. PANIK! Hjärtat rusar trippelt så snabbt nu och kommer fortsätta göra det till den där jävla intervjun är över. Hoja..



Lindrar huvudvärken med Lasse W innan jag går och lägger mig.

Love can touch us one time and last for a lifetime

Ont i huvudet igen. Kan fan inte titta. Huvudjävel. Kanske borde kolla upp så att jag inte har en hjärntumör eller något... Det vore ju inte så kul. Drar i alla fall iväg ut till Antnäs och äter middag och går på möte. Jeeeeej.



Jag saknar min fina. Kom hem nuuuuu!


We'll stay forever this way

Hela den här dagen är åt helvette. Vaknade med världens huvudvärk, som om jag hade värsta baksmällan. Morgonrutinerna gick oerhört segt och jag var verkligen inte taggad för match. Det som var positivt var att matchen började klockan två och inte tidigare.. Matchen i sig var förjävlig. Ingenting funkade för någon i laget. Jag blir alltid lika frustrerad när jag får lägerna men inte sätter dom och det hände alldeles för många gånger idag. Det jag måste göra då är att vända frustrationen till energi och till något positivt, vilket är svårt. För att sammanfatta matchen finns det bara en sak att säga... Vi alla hade en dålig dag.

Dagen blir inte ljusare heller. Jag ska ju så klart jobba ikväll med start klockan 22.00. Jag är sjukt trött och otaggad. Igen. Därför ska jag gå och lägga mig nu och förhoppningsvis sova mig till ett bättre humör. Håll era tummar, annars kommer ni mötas av en väldigt otrevlig Maria ikväll...

Orkar. Inte. Vara. Vaken.

Dag sammanfattning

1) Vaknat.
2) Börjat äta på Bistro Norrland (teaterrestaurangen) igen. JAAAAAAAAAAAA!
3) Åkt långfärdsskridskor för första gången. Alla tummar upp!
4) Mött upp min fina.
5) Sett solsidan.
6) Varit på middag med min fina hos pappa.
7) Mätt mitt kroppsfett.
8) Skrivit blogg.
9) Jobbat.
10) Somnat.

(Tidsinställningen krånglade. Detta inlägga skulle publicerats natten till idag).

Aaaaah aaahhh aah

Igår var jag på Kvantum vid 15 tiden. Jag trodde inte mina ögon och blev chockad över att det fanns såå många gamla människor i Luleå. Jag har aldrig sätt så många gamla på ett och samma ställe! Jag skrattade lite för mig själv.. Och mamma trodde inte att jag var sann när jag berättade mina tankar för henne. Dock såg Jossan och jag en roligare sak idag. Nämligen en rullatorarmé! Skrattet välde fram ur oss båda och vi kunde inte sluta. Det var absolut det roligaste jag har sett på länge.



Tack Josefine

Frågan är varför man inte slutar äta då man är proppmätt? Jag dör snart. Eller snarare, min mage sprängs. Rulla fram på träningen ikväll? Ja, tack. Först måste Jossan bära mig till busshållsplatsen där jag ska bli upphämtad. Skönt att du ställer upp vännen <3

Hysteriskt roligt

"Fan vad skönt att vara tjock ändå. Allt blir så mjukt då."  Alexander Söderberg






In i busken lilla apa

Jossan är inne på sin internetbank och jag håller på att skratta ihjäl mig. Jag får känslan att hon har lite panik. Hon har höjt rösten och sagt att hon inte fattar någonting, hon pratar snabbt och hetsigt. Det är fruktansvärt roligt att lyssna på om jag ska vara ärlig. Hon är allt bra söt. Jossan, nu när du väl har blivit pensionär (enligt sture är pensionärsåldern 18 år) så måste du lära dig alla såna där tråkiga saker. Lycka till hjärtat. Jag finns inte här för att hjälpa dig. Jag är ju inte ens i närheten av min pensionsålder än...

Lägger in en bild när du var ung och dum. Heheh.


..

Just i detta nu suger det att jag fyller år så sent på året och just i detta nu suger det att jag jobbar på Allstar. Less. Less. Less. Less.

Jag tog en kula för dig

Jag tror att jag har börjat skriva på 10 olika meningar och fortfarande inte fått till en enda. Jag vet liksom inte vad jag ska skriva eller vad jag ska berätta. Jag har mycket jag inte har sagt än som handlar om vad som händer i mitt liv just nu. Jag tror inte jag ska säga det nu heller. Det får vänta. Ni ska i alla fall veta att jag är himla lycklig. Så här bra har jag inte mått på enormt länge. Allt flyter på som det ska nu.

Life. Is. Good.



Så här glad är min själ just nu.


Skrattretande

Du är patetisk. Patetisk. Patetisk. Patetisk. Du kan suga min kuk.. Den är i alla fall större än din.

Den första februari tvåtusenelva

Igår tittade Jossan och jag på Fråga Olle dokumentären. Nu kan vi allt om orgasmer, vilka sexlaksaker som är bäst och har brännande bilder på våra näthinnor från ett onanimaraton. Ja, man kan väl säga att vi upplevde allt som man inte vill uppleva igår och lite till. Det positiva är i alla fall att vi nu kan anda oss till en orgasm! Lets go and try it out maybe?

Nu ska jag försöka ta tag i en uppgift som vi ska redovisa i morgon. Jag fattar ingenting om den.. Jag vet absolut inte hur jag ska göra. Det är inte helt okej..