Jag blir straffad

Jag har inte skrivit något idag eftersom jag har internet förbud i två veckor. Start idag. Tänkte bara att jag skulle säga det så ni inte tror att jag dött. Jossan kommer väl få uppdatera med lite bilder då och då. Ha det bra! Vi hörs igen den 6 September. Ciaaao.


En fundering

Jag kom att tänka på en sak när jag såg en taxi från Råneå här i Luleå idag. Hur långt kan man egentligen åka med en och samma taxi? Kan jag åka här ifrån ner till Stockholm eller kan jag åka från Piteå upp till Haparanda? Möjligtvis från Piteå till Happis men om jag frågade om dom kunde skjutsa mig ner till Stockholm hade dom nog tittat snett på mig och bett mig ta flyget. Fast allvarligt.. Finns det några regler för hur många mil en taxi får köra på/för en körning? Jag måste verkligen kolla upp det.


Jag är enormt förvirrad......

Var inne och glodde lite på Topshops hemsida och blev lite chockad. Får man med ett par bröst om man köper det här linnet eller? Om så är fallet skulle jag klickat hem två stycken. Bara så man har några att välja mellan liksom..


Sånt här får bara inte hända

Ännu en meningslös första skoldag. Fick inte se dom nya ettorna, fick skåp, fick lite information och fick schema. Som för övrigt var ganska bra. Eller bra var väl att ta i, helt okej då. Efter det var det bara att åka hem. Vi börjar gå efter schemat imorgon vilket känns tungt men det var ju ändå tvungen att hända någongång så varför inte redan imorgon? Jag tror att det ändå kommer bli rätt så bra.

Nu till något viktigt. Eller snarare hemskt. Jag blir riktigt upprörd när jag ser sånt här! Jag får som inte ens fram några ord.. Dessa två tonåringar blir slagna till döds för att folk TROR att dom begått ett rån. Ingen av alla människor som står och bevittnar dödsmisshandeln gör något. Ingen. Jag blir riktigt arg. Vi borde lära dom lite vett... Fy fan.

Ni kan se videoklippet HÄR!

Vakna med the voice from Maaaariaa

Första dagen i skolan och det är säkert bara jag som är klar en halvtimme innan jag ska åka. Härligt... Nåja, bättre än att försova sig.



Har man tid så har man.





Framtiden är inte vad den brukade vara

Jag såg just världens BÄSTA Max reklam! Försökte hitta den på youtube men tror att den är för ny för att finnas där.. Jag lovar att lägga ut den om några veckor när den är lite äldre. Fy fan så rolig!!

Förresten gick träningen så där... Dock kommer jag ha sjuk träningsvärk imorgon! Träningsvärk + skola, lovely. Taggad? I´m not.

When you love someone but it goes to waste

Fullt upp hela morgonen. Okej kanske inte riktigt fullt upp men jag har städat hela rummet och snyggat till och mamma har fixat lite i resten av lägenheten. Vi har nämligen några som är intresserade av vårt place på besök. Det känns nästan overkligt. Nu tror jag till och med att det visade sig att det är Saras fotbollskompis mamma och hennes kille som är här. Haha, världen är allt bra liten. I alla fall så känns det helt overkligt att vi ska flytta här ifrån. Den här glädjen kommer jag kunna leva på enormt länge. Bara ciruks två månader kvar.. Awesome!

Jag lyssnar på lite musik och taggar upp inför träning. Vi ska löpa först och sen träna basket. Jag längtar riktigt mycket tills jag får ta på mig matchstället igen. Det är inte länge kvar nu. Dock är jag rädd att basketen kommer få lida om vi har mycket i skolan.. Nåja, får ta dagen som den kommer. Nu ska jag äta! Och nej, det blir inte lasagne................ Suck.

Jag hade i alla fall en jävligt bra gårdag! Oskar L levererade. Tyckte jag i alla fall.

























Damn, he´s hot!

Vill inte gå och lägga mig utan

Jag blev förbannat sugen på lasagne! Herregud, hjälp mig alltså....

See you!

Nu gör vi stan! Ciaaaaao.




Kom och hälsa på om du har vägarna förbi

Har ni haft en bra dag hittills? Det har jag. När Amanda kom hit med sin tremänning hann vi prata lite skit och ta igen det vi båda gjort under sommaren. Vi har ju inte hunnit ses så mycket så det var mycket uppskattat. Jag bjöd över John på middag och nu efter duschen så här inväntar jag Gullbullen. Vi ska mysa hemma hos mig en stund och sen åker vi nog ut till Udden ikväll igen. Vi får hoppas på att inga poliser kommer och drygar sig den här gången.... Då är jag nästan beredd på att ge dom en höger.

NU: Fix på G.



Moulin Rouge!

I miss someone to hold when hope begins to fade

Händelserik kväll igår. Jag vet absolut inte hur jag ska beskriva den men jag kan alltid försöka... Strulig början. Dagens goda gärning gjordes genom att hjälpa en okänd person till toaletten då han mådde fruktansvärt dåligt. Den goda gärningen kompencerade jag senare med att gå och hålla en cider i handen på Musikens Makt. Bra Maria, mycket bra. Man ska vara snäll, men inte för snäll. Det har jag lärt mig nu. Som tur var var det bara ett missförstånd och det gick bra. Kvällen fortsatte med prat med mass onyktra personer, mat och deap talk på hög nivå. Avslöjanden och tårar. Jag måste säga att jag ändå hade ganska roligt,

Sara ska klippa Amanda om en stund så sitter och väntar på att hon ska komma. Medan vi gör det ska vi titta på Lotta på bråkmakargatan. Hon har just flyttat hem ifrån. Fy fan vad söt hon är.. Man kan ju ingent annt än älska.









Man måste bjuda på sig själv.

Ett, två tre. Fanta och rosé

I can see myself in the mirror. Let´s goooo Jottan.

Weird 10

Om ni fortfarande inte vet vad ni ska hitta på ikväll så är det här ett litet roligt tidsfördriv. Only for you guys. Pöss.

1. Jag sjunger/pratar med i de flesta reklamer som går på tv.
2. Jag sover aldrig på mitt hår. Jag virar alltid upp håret med fungrarna i en boll (utan snodd) innan jag lägger huvudet på kudden.
3. Mitt upp i alltihop kan jag säga ett citat från en film och förvänta mig att alla ska veta vilken.
4. Jag kan störa mig till döds på folk som går med luvan på jackan eller tröjan ut och in.
5. Jag stör mig också på ouppfostrade människor. Kanske dumt, men jag gör det ändå.
6. Som ni kanske minns hatar jag mögel. Och då menar jag verkligen hatar! Varje gång jag tagit i en förpackning eller en påse med något mögligt i måste jag gå och tvätta händerna. Jag får helt enkelt tanken att möglet "hoppat" över på mig, fast jag inte ens rört det.
7. Jag gillar inte att känna mitt hjärta slå när jag ska sova. Jag får som för mig att det helt plötsligt ska sluta slå.
8. Jag har ingen aning varför men jag brukar alltid lämna lite dricka kvar i glaset varje gång jag dricker något.
9. Jag märker ord. Det är jätteirriterande jag vet, men det är så himla roligt om personen blir arg.
10. Jag tar aldrig i offentliga handtag eller liknande. Jag tycker bara att det är så himla äckligt. Jag äter heller aldrig ur saker som vem som helst kan äta ur. Till exempel en godisskål som står framme på en affär.

Jag är också lite knäpp ibland, det är helt normalt.

I will just go crazy

Helgen har börjat och nu känner jag paniken enda upp i halsgropen. Egentligen borde jag tycka att det är roligt att träffa klasskompisarna och framför allt se alla nya ettor. Men på något sett har jag som jag sagt tidigare börjat inse hur jobbigt det här året kommer bli... Förhoppningsvis kan jag komma över den här känslan och njuta av sista helgen och sen njuta av skolan. Oj, jag kan knappt fatta att jag skrev det där...

Magen kurrar argt och jag ska äta medan jag funderar på vad mitt dagtidsfördriv ska bli. Hur många ska på Musikens Makt ikväll?

Min bästa vän

Spela mig på radion

Kvällen har spenderats på hälsanshus med ögonen på fotboll. Eller okej, det var meningen att jag skulle ha ögonen på det men jag insåg att det var roligare att prata. Jag såg i alla fall alla målen.. Det är väl det som räknas, eller?

Imorgon är det Musikens Makt som gäller. Jag tror att det ska bli roligt.

PDOL







HAHAHAHAHAAHAHAHA.


BARA för att Matildas tunga var så förbaskat röd!




















Bjuder på den bara för att vi hade så roligt!








Vi hade väldigt roligt med den där rosen.. Haha.

Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här

Jag måste medge att jag inte är så värst förtjust i serien Two and a half men men det här avsnittet, eller just den här delen i avsnittet måste ju vara det bästa som finns! Jag älskar låten, den är så dålig att den blir bra.


Goda vanor

Jag har börjat mitt nya liv, så här såg min frukost ut! Lätt att göra, gott och nyttigt. Kan det bli bättre?



Jag tycker att det är godare utan skal så jag tar bort det innan.




Mums.

Om flytten

Som ni kanske vet så ska vi flytta. Vi har letat lägenhet ett bra tag nu, i stan och lite utanför. Nu har vi fått en på Bergnäset, Västra villavägen närmare bestämt. Flytten är planerad i slutet av oktober och jag är jätteglad! Inte bara för att Gullbullen bor bara några hus längre ner på samma gata utan också för att vi slipper Mjölkudden, dom citronsura grannarna och den lyhörda miljön. Det spelar heller ingen roll att det ligger utanför stan, det här kommer bli så grymt bra ändå. Allt jag har att säga är - Life is so good.

Mamma försökte med hela sitt hjärta beskriva för mig hur det ser ut.. Det gick inte alls bra.
Här är ritningen i alla fall..

Shotgun

Någon fler än jag som också kör det här med shotgun? Hahaha, den här reklamen var därför precis i min smak. Have 2 love.


Den artonde augusti tvåtusentio

Godmorgon. Ja, jag har sovit så här länge. Dagen blev oerhört lång igår då jag såg HELA första säsongen av Grey´s med start ungefär klockan nio på kvällen. Det var så värt.

Vad händer idag då? Jag har ingen som helst aning. Känns som att alla jobbar förutom jag.... Det är inte bra. Synd att det inte var varmt ute, då kunde jag i alla fall solat. Frågan är om jag ska orka åka in på gymmet och träna fast jag har träning ikväll. Vad ska jag annars göra i fem och en halv timme? Hm, jag vet inte. Jag börjar i alla fall med att äta frunch.

I Stockholm var vi på IKEA och så här snäll var jag då!

Lite bilder

Jag som tänkte lägga upp en massa bilder idag! Men självklart har jag glömt kamera sladden hos pappa.. Nåja, några mobilbilder får räcka för den här gången :)



Världens godaste efterrätt!!!


ASGOD sallad!


Ett två tre.. Nu

Jag vet inte om ni hört eller vet någonting om något som heter Midnattsloppet som hålls i Stockholm. Det var i förrgår kväll och iår dog två personer. Jag tycker att det är fruktansvärt hemskt och sorligt. Därför vill jag tillägna tre tysta minuter till dem som dog just under det här loppet.  

Ett, två, tre.. Nu.

Natten kommer aldrig

Nu jävlar är jag hemma igen och kan börja blogga som vanligt! En vecka kvar av sommarlovet och jag har verkligen panik. Jag har börjat inse hur jobbigt det här kommande året kommer bli. Dock har jag hört att det är det roligaste också.. Nåja, om ett år kan jag berätta vad jag själv tyckte. Jag ska i alla fall göra det bästa utav den här underbara veckan.

Solen skiner och jag sitter inne som en trogen bloggare (bloggerska?). Fast jag har faktiskt legat ute hela morgonen så jag får vara inne några minuter. Stockholms resan vad bra. Ingenting mer än det. Det bästa var Pizza Hut och Grönan. Och Andreas Grega SÅKLART. Fy vad han är underbar! Men om jag ska vara ärlig var det allra bästa att komma hem.

NU: Något.


Ska jag falla, ska det finnas tid att falla fritt

Alla blir vi lite extra nojiga på Fredag den 13. Jag kompenserade det med att gå på Gröna Lund och åka Fritt fall för första gången. Jag dog inte och jag har haft en underbar dag ute på Djurgården. Jag låter ju nästan som en riktig Stockholmare. Haha, great. Eftersom man inte är i Stockholm så ofta provade vi även att äta middag på Burger King. Det funkade det också. Nu sitter jag i Norrviken och förbereder mig än en gång för avfärd mot stan. Andreas Grega spelar i Kungsträdgården och jag kände att jag ville dit. Jag tvingar helt enkelt med dom andra. Det känns jättebra!

Vad har ni gjort denna olycksdrabbade dag? Någonting speciellt?

Alla bilder läggs upp när jag kommer hem. Orkar inte ladda in dom på flera olika datorer. Ja, det är för jobbigt för mig.

NYHET!

Nu kan jag äntligen berätta!!!! VI SKA FLYTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D:D:D:D

Stockholm dag 2

Hej. Saknat mig? Jag har saknat er. Allt har varit jättebra hittills utan att kommentera tågresan. Jag gillar helt eneklt bara inte att sova på tåg. Eftersom vi kom fram väldigt tidigt igår sov vi mesta delen av dagen och sen besökte vi staden en sväng. Idag hoppade vi upp, mötte upp pappa i stan och gick en shopping runda. Jag hittade ett linne, en tröja och en jättesnygg skjorta! Äntligen. Har fem dagar kvar så jag antar att jag säkert kommer hitta något mer. Sen mötte vi upp Alex en sväng också. Lika roligt som vanligt. Arton tummar upp.

Just nu sitter jag i lägenheten utanför Sollentuna och tittar på tv och äter marängswiss. Mycket gott och mycket avslappnande. Imorgon ska vi åka till IKEA och någon dag, förmodligen Fredag, ska vi på Gröna lund. Jag har redan intalat mig själv att jag ska åka Frittfall.. Hm, vi får väl se hur det går med det.

Linne 149;- Skjorta 199;- Tröja 149;-


Standard att köpa Tom och Jerry kex! (Det slank med en chokladboll också)

Den åttonde augusti tvåtusentio

Godmorgon Sverige och Hej då Luleå. Ikväll åker jag till Stockholm och gör gatorna osäkra där. Ska bli himla roligt och hoppas att jag hinner träffa lite bekant folk. Det skulle vara guld värt.

I alla fall, anledningen till varför jag är så lycklig just nu (ja, jag är fortfarande världens lyckligaste!) kan jag tyvärr inte berätta. Inte redan. Så Gullbullen och ni som vet, ssssssschhhh. Det är inte riktigt fastslaget än så mamma ville att vi skulle ligga lite lågt ett tag. Men inte fan gör det mig någonting!! JAG ÄR ÄNDÅ LYCKLIGAST I VÄRLDEN!!!!!!!!! Fy fan så roligt!

Nu ska jag packa ihop lite saker här hos mamma och sen bege mig till pappa för fortsatt packning. Jag kommer vara borta i en vecka och hoppas att pappa har med sig internet. Jag ska i alla fall försöka blogga så mycket som möjligt. Kameran kommer självklart vara med och jag ska ta så mycket bilder att jag får kramp i fingret. Okej, kanske inte. Men många bilder ska jag ta! Tjolahopp, nu måste jag kila. Ha en jättebra dag. Tjingeling, ha det king.

JOSSAN FÖR FAAAAAAN!!!


!!!!!!!!!!!!!!!

JAG ÄR NOG DEN LYCKLIGAST PERSONEN I VÄRLDEN JUST NU!

Bajs

Jag är ungefär såhäääääääääääääääääääääääääääääääär arg just nu.

Som hund och katt

Ni vet filmen "Som hund och katt"? Den man nötte när man var liten. Eller den jag nötte när jag var liten. Det ska komma en tvåa!!! I 3D till och med! Biopremiär den 11 Augusti. Den måste jag se. Finns ingen tvekan.

Sluta när du fått lagom

Hahahahhaahahhhahahahahhahahahahahahhahahhahahahhahahahahhahha. Det är inte bra att ha en egenskap där man triggas igång när någon utmanar en. Kom ihåg det. Det ska jag göra.

Den femte augusti tvåtusentio

Ja, man får säga vad man vill om kvällen. Den började bra i alla fall.. Slutet nämner jag inte.

Jag hade så mycket att säga, ändå ville jag inte säga någonting alls. Det var nästan overkligt.. Som i en dröm. Jag brukar gilla drömmar men inte den här. Nu vill jag vakna. Snälla låt mig få vakna upp.

När det soliga dagarna åter är komna

Nu har jag kommit in i ett sånt där hål igen där jag helt glömmer bort att blogga. FEEELÅT! Men idag hade jag ju faktiskt en anledning, det var jättebra väder! Eller det är jättebra väder. Jag har gått på stan hela dagen och försökt hitta mig några linnen inför helgen. Jag lyckades faktiskt, eller jag hittade linnen i alla fall. Dock vet jag inte om jag ska ha något i helgen, det återstår att se. Det beror på vad jag känner för just då.

Middagen ligger på grillen och vem är inte grillmästare om inte jag?!! Okej, nu ljög jag lite. Jag har hjälpt till att vända det då och då. Eller vänta,, Jag var bara med och valde köttet. Man kan väl få inbilla sig lite ibland?!

Efter jag ätit kommer jag åka in till stan för att inviga Luleåkalaset. Har ingen aning om vilka artister som spelar ikväll men jag ska ha roligt ändå. Ciao.

Carlings 99,50 kronor!




Lindex 149 kronor


Sen blev det ett par leggings också till när vintern kommer. H&M 99 kronor.

Du har min luft i ditt bröst

Jag har riktigt dåligt samvete över att jag inte berättat att jag skulle till min farmor. Nu har ni ju fått sitta i hela TRE dagar och undrat om jag fortfarande lever! Förlåt, jag ska aldrig göra om det. Jag lever i alla fall och är 200 kronor rikare. Tack fammo.

Där nere har det inte hänt annat än att Sara och jag målade klart bagarstugan. Sen var vi till Umeå en sväng. Det var ett bra tag sen jag var där, så det var skönt att se staden igen. Vi var förbi Johns lägenhet också för den delen! Den var jättefin och riktigt mysig. Hoppas att han kommer trivas.

Nu ska jag kramas med Gullbullen som jag har varit ifrån alldeles för länge. Vi har mycket att prata om så lika bra att börja, så det inte tar hela natten. Vad har ni gjort medan jag varit borta? Ciao.

Känn ingen sorg för mig

Köttfärssås och spagetti är grymt gott då man är sugen på det! Bara så ni vet.

För att jag ens ska komma ut ur lägenheten några sekunder idag åker jag till gymmet både för att träna och rensa skallen. Gymmet är en bra plats att tänka på. My third home, have to love. Ciao.


Follow my lead

Gör som jag och rösta på min kompis Linnéa för Årets bästa ungmammablogg! Jag håller alla tummar för henne.

Allt in behöver göra är att skriva en kommentar i det HÄR inlägget. Hon har nummer åtta. Make me proud!

KISSSSSSSES.


Om man inte fuskar vill man inte vinna nog mycket

Jag hade ännu en enormt trevlig kväll igår. Den påbörjades med tjejmiddag här på Mjölkudden med "the old girls". Efter middag, mycket skratt och många bilder trampade vi in till stan och Norra hamn. Solen hade nämligen börjat titta fram igen. På vägen dit mötte vi upp Joel och när vi väl satt vid vattnet kom Axel och Wille förbi. Med mycket att ta igen åkte vi till Roasters för en Kaffe latte. Där satt vi tills dom stängde. Jag undrar om dom var less på oss.. Haha.

Efter ytteligare en tripp till Norra hamn och ännu mer bilder avslutades kvällen där den påbörjades. Det är konstigt om jag inte känner av någon träningsvärk i magen idag så som vi skrattade igår. Tack för en jättetrevlig kväll gamla 9B:are. Det måste vi göra om.

NU: Äta lite.
SNART: Träning.