Grattis på Morsdag!

Nu ska jag till stugan och fira mammorna. Hoppas ni gör något fint för era mammor idag, de förtjänar det! Ha en trevlig dag, puss på er.

Äntligen får man ta fram sommarklänningarna!

In the midnight hour

Hemma igen! Åkte faktiskt in till stan senare på kvällen och mötte upp några kompisar. Vi gick runt eftersom vi för tillfället inte hade någon bil att åka i. Vi träffade massor av folk och tillslut hamnade vi utanför Kioskpiraten med alla nära och kära. Det var roligt till en början men sen började det bli kallt och folk började åka hem. Jag måste erkänna att det då blev ganska trist..

Nu sitter jag och väntar på att André ska komma hit. Jag är enormt trött och tror att jag ska sova lite innan han ringer och väcker mig så jag måste gå ner och öppna porten. Hoppas ni hade en bra kväll, pussar

Why can´t you try?

Just nu sitter jag och äter en jättegod vaniljglass. Tittar samtidigt på filmen Reine & Mimmi i fjällen men den slutade nu. André sa att han och Snell skulle plocka upp mig så fort de lämnat av några, hoppas jag inte får sitta och vänta alltför länge. Då hittar jag på något annat.

Imorgon är det Morsdag och nästan hela släkten ska träffas i stugan för ett litet firande för våra underbara mammor. Hoppas att det är jättebra väder så att jag kan ligga och sola en stund och kanske till och med ta mitt första dopp. Eller skit i kanske, jag ska ta mitt första dopp!

Så här ser jag ut ikväll.

Cause I´m a bad girl

Nu är jag hemma igen. Eller det har jag varit ett tag så jag har lyckats få i mig lite mat också - Grillad Karré med potatissallad. Mamma och jag åkte och satte oss vid Lulsundet (ca klockan halv 2) och väntade på att Sara skulle springa förbi. När vi satt där fick vi se dagens tragedi. Det är svårt att förklara men en kille från gymnasiet hade fått vätskebrist (tror vi) och sedan blivit helt out of his mind. Han slog sig ur en ambulansbil och sedan på något sätt hamnat nere i vattnet. Det var gyrmt obehagligt att se, fick rysningar på hela kroppen. Jag hoppas verkligen att han klarar sig!

Mamma och jag åkte till stan med bilen sen istället så att det skulle gå fortare. Jag köpte ett par skor som jag hittade igår. Svarta ballerina från Indiska. Nu ska jag hoppa i  i duschen så jag kan börja fixa mig inför ikväll. Det blir nog bara att åka bil och sånt som hör till så mycket fix blir det nog inte.. Nu måste jag skynda mig, ha en bra kväll allihopa. Puss

Så här såg jag ut idag. (Ursäkta röran i bakgrunden!!)



De nya skorna.


Is this my life?

Äntligen en ny dag. Dagen igår blev inte alls som den borde ha blivit, det var mer negativitet än positivitet. Skaburbian var iallafall sjukt bra och även fast jag inte kunde många låtar försökte jag sjunga med så gått jag kunde. Det är bara att njuta av musiken ändå.  

Ikväll är det cruising här i Luleå. Jag vet inte hur det blir och jag vet inte ens om jag orkar bry mig. Jag vill bara att den här kvällen ska sluta bättre än den igår.. Men det är faktiskt helt upp till dig hur det blir med den saken. Iallafall så springer min syster kretsloppet idag (en runda på 6-6,5 km) och mamma och jag ska nog ta en liten promenad in till stan. Får som vanligt se hur denna kväll tar mig.. Blir det med storm eller som ett slag i ansiktet?

Ni kan ju höra av er om ni hittar på någonting roligt. Ska göra mig klar för staden nu, pusspuss

Rock hard and fuck safe

Kom just hem. Det blev stan iallafall och jag kom dit ungefär vid halv 12, sent jag vet. Skaburbian Collektive spelade 00.10 och självklart var man tvungen att stå längst fram! Vilket drag det var och i början var det ett sådant tryck så att Isa, Jossan och jag nästan blev mosade mot scenkanten. Fast det var väl egentligen mest för att André och Snell stog hoppandes bakom oss.. Det blev en ganska misslyckad kväll för min del men jag orkar inte gå in på varför. Eller slutet av kvällen blev iallafall bra.

Nu sitter jag trött som fan och väntar på att André ska komma. Hoppas att han inte kommer så sent! Gud vad mysigt det ska bli att sova tillsammans, varmt och gosigt. Det bästa måste ju ändå vara att vakna upp tillsammans.

Orkar verkligen inte skriva någe mer eftersom jag är så enormt trött. Vi hörs imorgon. Sovgott, puss

Kvällen genom bilder.





Suddig bild jag vet, men jag blev knuffad hit och dit hela tiden
så det var inte så lätt xD

Jag vet men det går inte!

Jag vet att jag borde gett upp för länge sen men jag älskar dig alldeles för mycket. Jag kan inte. Det går inte.

090529

Idag är det fredag och jag har haft ont i huvudet lika mycket som alla andra dagar i veckan. Jag börjar tycka att det är väldigt irriterande, måste verkligen gå till en optiker. Iallafall så har jag fått tillbaka yttligare ett HK prov som jag också fick mvg på. Det vore konstigt nu om jag inte höjer mig.. Skoldagen för övrigt var väldigt lugn.

Efter skolan gick jag på stan ett tag med Joppa, Sara och Micke. Jag hittade ett oerhört snyggt linne nu till sommaren som jag bara var tvungen att köpa. Sara köpte ett diadem som hon kanske ska ha på balen och ett par solglasögon. Det blev ingenting för de andra.

Ikväll blir det att hänga med boyzen. Sofie är ju som sagt bortrest så jag får se/hoppas att det blir fler tjejor än mig. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra än, får helt enkelt se.. Som vanligt. Ni vet det är inte lätt för killarna att riktigt bestämma någonting.. Men det blir nog bra.

Nu ska jag ta det lungt här hemma innan jag ska ut. Förresten så ska det bli enormt bra väder imorgon så ut och rör på er, sola gör vad som helst. Nu kommer sommar värmen!

Stan.

Sara är modell för mitt nya linne, jag dekorerade det med ett
skärp också.


Rygg.

When it was good

Idag hade jag ingen ork alls. Kände redan när jag steg upp imorse att jag var helt slut. Jag har sovit dåligt hela veckan och jag lovar att jag kommer vara död efter skolan imorgon. Vill bara sova och träffa älsklingen så klart. Men när vill jag inte det?

Efter skolan gick Jossan och jag hem till henne. Vi båda skulle plugga och tänkte att det var lika bra att gör det tillsammans. Det är just där jag sitter nu, hos Jossan. Tur att jag åkte hit, hade varit så grymt tråkigt hemma. Plus att det var länge sen vi bara var. Jag älskar verkligen att vara med henne. Hade nästan glömt hur roligt vi kan ha tillsammans. Oacceptabelt.

Får se vad som händer till helgen. Det är ju cruising och jag hoppas att jag får plats i en bil denna gång. Om jag inte får det ska jag vara med Jossan och vi ska hitta på något. Vad det  får vi se, men roligt kommer det bli. Det vet jag!

Nu ska jag gosa ner mig i Jossans säng och bara ta det lugnt, kanske somnar en stund? Det vore skönt.

You can´t hurt me anymore

Såg Grey´s nyss och jag blev alldeles gråtfärdig.. Issie får bara inte dö! Serien skulle aldrig bli sig lik om hon inte fanns med. Som ni kanske förstått är jag en freak som bara måste se vartenda avsnitt. Det är mitt absoluta favorit program tillsammans med One three hill.

Jag kan faktiskt berätta att jag tror att jag snart ska beställa hem en hårförlängning. Jag har alltid velat ha långt hår så jag tänkte att det är väl lika bra att testa, eller hur? Jag hoppas att det blir bra, skulle bli ypperst ledsen om det inte funkar. Men det återstår att se.

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag kanske inte får ont i huvudet imorgon. Sovgott, pussar 

I never claimed to be perfect just very good

Jag har ingenting att göra så jag kan lika gärna roa mig med att lägga upp lite bilder från idag.


Amanda tycker att jag ser ut så här.. Jag vet inte riktigt om det
är positivt eller negativt xD


Amanda ritar igen, denna gången William ;b


Jag skulle vara snäll och rita Amdanda som äldre kvinna och...


Detta var bilden jag fick tillbaka.. Hm, är jag snygg eller vad? ;)

Less..

Jag blir så trött på alla lögner. Varför lova något som man vet att man inte kommer hålla?

It´s all about love

Det var synd att det har varit så dåligt väder idag, annars skulle jag solat. Känns att det verkligen behövs nu om jag ska hinna få lite färg innan skolavslutningen. På tal om skolavalutning så har jag inte bestämt vad jag ska ha på mig än. Jag har två alternativ så jag är inte nära ett panik anfall iallafall, vilket känns väldigt bra.

Efter skolan blev det att gå på stan ett tag. Det blev en ny bikini överdel, örhängen och två hårband. Nu inväntar jag bara den riktiga sommaren så jag får visa upp den nya bikinin.  


You rock my soul

Jag kan så mycket som säga att engelska redovisningen gick förvånadsvärt bra. Jag snubblade inte på orden och jag var faktiskt inte ett dugg nesvös, jag kanske börjar göra framsteg i mitt redovisande? Det skulle passa jättebra om min scenskräck är borta till på måndag eftersom jag då ska redovisa ett jättestort So arbete. Men jag kommer nog vara lika nervös som jag brukar vara. Någon som har något bra tips till en som blir nära intill panikslagen innan en redovisning?

Vädret idag har varit toppen, iallafall den mesta delen av dagen. Har tyvärr inte haft något långt hål idag så jag har inte haft tid att sola. Det är synd för det blir alltid jättevarmt och underbart skönt vid väggen mot skolgården. Imorgon har vi engelska prov och jag hoppas som vanligt att det ska gå bra. Jag har inte pluggat något förns idag efter skolan och nu orkar jag verkligen inte plugga nå mer. Så det får helt enkelt gå som det går.

Nu måste jag vila huvudet och försöka att få det jag läst idag att fastna. Ha det underbart bra tills vi hörs nästa gång, puss


Jag är livrädd

Nu har jag gjor klart inför engelska redovisningen imorgon.. Puh. Svenska boken blev dock inte utläst men jag får hoppas att det går vägen ändå. Dålig planering av mig jag vet! Eftersom vi haft flera veckor på oss att läsa ut den. Jag får verkligen skärpa mig nu.. Iallafall så väntar sängen på mig nu och jag ska försöka att sova så gott jag kan, får försöka att inte grubbla för mycket på redovisningen. Jag hatar verkligen redovisingar och jag skojar inte. Jag får rent av panik ibland men jag försöker att inte visa det.. Jag ber till Gud att det kommer gå bra imorgon. Sogvott, puss.

Hjärter dam

Här kommer jeansen och skorna som jag lovade ladda upp en bild på :)



Jeans - Gina Tricot
Skor - Sko Söder

Just stay the night

Nu har helgen passerat och den har varit kanonrolig. Det enda jag inte har berättat om än är ju faktiskt fredagen och lördagen så här kommer en sammanfattning.. I fredags gick jag och Sofie på stan en sväng och jag köpte (som jag sagt tidigare) de där skorna och jeansen.

På kvällen bowlade vi och jag som var så kaxig innan fick riktigt en smäll på käften. Jag förlorade alltså.. Den ungen fick tre strikar i rad och kom om mig på slutet. Hm.. Det känns som att det hänt förut? Efter den tunga förlusten åkte vi hem till Sofie för att spela 500 och se på film. Det blev ingen film, vi bakade kladdkake muffins istället. Precis när vi skulle börja upptäckte vi att det inte fanns några ägg så vi ringde till Anneli och Sofie som fick köpa och sedan komma. Vi bjöd in Boyzen också som kom lite senare. De högg glatt in och hade inga misstankar om att vi mixtrat lite med deras kakor. Eller efter första tuggan kanske..

Något som bara måste nämnas var att Viktor fick sitt hår avrakat. Det började med att vi bara skulle fixa till det eftersom Björn hade klippt det någon dag innan. Jag tror till och med att det slutade med att han fick halva sitt ögonbryn bort rakat också.. Stackars Viktor, jag tycker synd om dig!

Lördag = Ingen kommentar.

Nu har jag inte tid att sitta här längre, måste läsa ungefär 150 sidor i boken till svenskan till imorgon. Plus att jag måste planera en redovisning på engelska som också är till imorgon.. Be för mig, snälla?!


Sofie =)


Klart att man är bäst från början (a) höhö


Ledsen för att vi blev ensam kvar..


På väg till Rutvik såg vi en påkörd hare.. :(


No one can here me callin’

Idag vaknade jag tre minuter innan klockan skulle ringa. Bra gjort av mig. Hade ställt klockan för att jag inte skulle sova bort hela dagen och missa att gå på stan. Stan blev det iallafall och jag köpte både jeansen och skorna + ett rött nagellack. Tjusigt värre.

Kvällen ska jag spendera med Sofie och inte med min käraste som jag trodde. Men det blir utmärkt ändå! Sofie kände att det var väldigt länge sen hon bowlade och även fast jag varnade henne att jag är kung i det så ska vi iallafall bowla ikväll. Efter det ska vi åka hem till henne och titta på film och spela 500. Jag lärde henne det igår och hon tror att hon kommer vinna, jag säger bara aldrig!

Nu ska jag fixa lite saker och sen bär det av in till stan med moppen. Se upp alla på vägen. Om ni ser något som åker förbi som en raket på vägen, ta det lugnt! Då är det bara Moppe Maria som är ute och kör. Hade bra, puss




SVISCH!

How can I deny this feeling I'm feeling inside?

Sitter just nu och är helt slut. Jag har ont i huvudet och ska köra moppe hem till Antnäs snart.. Kul. Dagen har varit helt fantastiskt rolig. Hoppas att det blir lika bra väder i helgen som det var idag, då kan jag ligga ute och jobba med solbrännan samtidigt som jag läser i svenska boken som ska vara utläst till på måndag.

Imorgon ska jag åka in till stan en sväng för att köpa de där jeansen och skorna. Lägger upp en bild på dom senare. På kvällen vet jag inte vad som händer, jag tar det som det kommer. Nu måste jag verkligen åka innan jag somnar. Jag lovar att jag ska köra försiktigt så ni får läsa fler inlägg på denna blogg. Peace out, puss

I en by som heter Rutvik

Sitter hos Sofie och tar det lugnt. Gud vad skönt det är ute! Vi har varit till kiosken och köpt glass och tagit en tur runt i Rutvik. Vi satte oss vid skolan och solade. Det var grymt skönt och Sofie den ungen är ju hur brun som helst! Gud var sur jag blev när jag såg att hon hade fått en rand på magen av shortsen bara efter 15 minuter i solen.. Hm, det är orättvist! Jag kan ju bara drömma om att ha blivit brun..

Jag tror att vi ska åka hem till mig på ett tag. Vi ska antingen hyra film eller så hittar vi på något med booyzen. Vi får se vilket av det vi gör. Någon som kan tipsa om en bra film?

Here I go

Sitter just nu i min pyjamas framför tvn men frukosten i högsta hugg. Jag är enormt glad trots att det inte blev som jag hade tänkt igår. Jag ska nämligen åka till Sofie för första gången idag. Det ska bli grymt roligt! Jag antar att vi ska vara ute i solen och hitta på något eftersom det är så fint väder. 

Mitt enda bekymmer just nu är vad jag ska ha på mig eftersom jag tog nästan alla sommarkläder till pappa i förrgår (jag har alltid beslutsångets för vad jag ska ha på mig så därför måste jag ta med allt). Haha. Iallafall, det får väl bli ett par uppvikta jeans och en T-shirt.. Inget speciellt. Jag tror att jag packar ner ett par shorts i väskan också så jag kan byta om när jag kommer fram. Hade nämligen tänke köra moppe dit och då kanske det blir lite kallt med shorts? 

Hur som helst måste jag skynda mig nu. Önska mig lycka till. Jag kommer säkert köra fel eftersom jag bara varit i Rutvik en gång.. Haha. Ut i solen och ha det bra nu allihopa, vi hörs. Pussar och kramar 

Onsdagkväll

Kvällen gick åt till att bowla med Sara, Johanna, Micke och Filip. Jag ledde hela tiden förutom i slutet då Sara kom ikapp och tillslut vann med tre poäng.. Det var grymt irriterande men som sagt man kan ju inte vinna varje gång. Efter det åkte vi hem till mjölkudden och slog på en film - Låt den rätte komma in. Jag tycker att den var bra, lite gullig men samtidigt äcklig/hemsk.

Nu ska jag ringa min älskling och höra om jag skulle sova hos honom eller inte. Sovgott, puss


I love you just the way you are

Det har varit och kommer fortsätta att vara en slapp vecka. Måndag och tisdag spenderade jag inte i skolan utan på Hälsans hus där det var Skol DM i basket. Olyckligtvis förlorade vi (bergskolan) mot tuna med 1 ynka poäng i finalen så det blev ett silver för våran del. Idag onsdag hade vi cykelklassiker och var därmed lediga från skolan. Cyklade i Måttsund istället för i Antnäs eftersom det är kortare sträcka där (a) Imorgon är det Kristi himmelfärds dag så vi är lediga på grund av det och på fredag är vi också lediga. Snacka om skön vecka!

Idag har jag som sagt cyklat och efter det fikat och haft trevligt hos Petra (min spanska lärare). Det var såklart inte bara jag som åkte dit utan ungefär halva min klass också. Det finns en andledning till detta som är för lång för att skriva ner.. Åkte in till stan strax efter två och mötte upp Jossan. Det blev två diadem (stavning?) inhandlade och ett par skor och ett par jeans undanlagda som jag troligtvis kommer köpa på fredag.

Ikväll vet jag inte vad som händer eftersom det jag skulle göra sket sig. Får helt enkelt se vad det blir, kanske blir filmkväll eller något liknande :)

Lite bilder från dagen

Alla kom inte med på bilden xD






Måste bara lägga upp den här bilden för att Joels jonkning var
så snygg ;)


Sara gör en fin sommarbild ;b


Och tillslut måste jag lägga upp denna bild eftersom Amanda är så
grasiös, you go girl!

Say everything you didn´t say

Såg just att jag inte skrivit något på tre dagar.. Ovanligt för att vara jag nu för tiden. Det har hänt mycket i helgen så jag har helt enkelt inte haft tid att skriva. Kan dra en snabb genomgång över vad som inträffat:

Lördag. Mamma skulle på personal fest så hon hade köpt hamburgare och pommes som Sara och jag skulle laga till middag. Sofie kom över och hjälpte till och det blev grymt gott! Efter vi hade ätit plockade Viktor upp mig och Sofie och vi åkte till Kioskpiraten för att möta upp de andra. Vi åkte fram och tillbaka i bilarna och hade riktigt roligt faktiskt. Sofie, Sofie, Anneli (stavning) och jag busade lite med Viktors bil och jag tror att killarna blev lite griniga men det sket vi i. Riktigt roligt var det iallafall!

Söndag. Vaknade bredvid André kring 12. Jag kunde inte somna om så jag slog på tvn. André vaknade några timmar senare och vi gick ut i värmen. Vi spenderade hela dagen ute vilket var enormt skönt! Åkte hem sent på kvällen eftersom André skulle upp och jobba tidigt morgonen efter. Trist.

Lördag.

Sofie busar ;>




Jag älskar dig <3

Veronica Maggio - 17 år



Jag bara älskar den här låten!

BORIIIIIING

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv det som står i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Okej härligt :)

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Nehe okej ;) men vi hörs imorgon då :) godnatt baby <3

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Älskar dig <3 ja vi måste vara med varandra imorgon

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Förstår de! Men vad gör du då? :)

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Vi är redan här ;>

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Jag har inte haft något viktigt att göra :)

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Ojdå ;o Okej, hoppas att du kommer :)

8. Vad vill du höra mest av allt?
Jag är bara så less, grinig och trött

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
14.14

10. Din romantiska replik?
Va?? De skulle ju vara biologi? ;S

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Jo visst :)

This is new for me

Sitter just nu inne medan det är strålande sol ute, det är nästan en skandal! Eftersom jag om någon borde vara ute i solen och försöka få lite färg på kroppen.. Fast jag har en väldigt bra förklaring till detta. Är för tillfället hos mamma (och för er som inte vet bor hon på mjölkudden). Där har vi en balkong som ständigt ligger i skugga och en gård som hela tiden är invarderad av småbarn som skriker. Detta betyder att om jag vill sola måste jag ligga mitt i smeten av allt det här och det har jag verkligen ingen lust till. Men visst kunde det ha varit värre? Jag kunde ju ha sovit..

Jag har inte uträttat så mycket idag, bara varit och klippt mig. Det blev bra - Klippte lite på längden, klippte upp och klippte luggen som en blandning av snelugg och lugg. Kändes verkligen skönt att få bort det livlösa håret.

Frills^

Is it to late for me to come back?

Jag vet att jag inte har varit på pigg på att uppdatera idag men jag har varken haft lust eller tid. Har heller inte haft något viktigt att skriva om så jag tänkte att det är bättre att inte skriva än att skriva om något inte ens en sten vill läsa.

Som jag skrev tidigare har jag tillbringat lite tid av kvällen hos Gullbullen. Där rakade jag mitt halva ben som fortfarande var orakat sen rakningen här om dagen. Efter hon hade ätit cyklade/gick vi till Klara men på vägen "råkade" vi snubbla in på Kioskpiraten. Där köpte vi oss lite smått och gott. Väl hos Klara hade de (Klasson, Larsson och Robin) redan börjat grilla. Det tog inte lång stund innan maten var klar och alla samlades runt grillen. Sen blev det grymt kallt så vi gick in och tittade på film istället. Disturbia. Jag tycker att den är grymt bra men jag rekommenderar att om man ska se den flera gånger, se den med ganska långt mellanrum. Då kommer man inte exakt ihåg vad som ska hända och på så sätt kan man fortfarande sitta och bli lite små rädd. Great tips!

Nu ska jag ägna lite tid till att vara social med mamma eftersom hon fyller år idag! Sovgott, puss

Bilder från kvällen kommer här:

Me and Gullbullen ((:


Jag tycker att du är söt och jag älskar dig <3


That´s me ;>


Bara för att Jossan än söt!


Bara för att vi är söta tillsammans!


Min gottegris <3


Du är SÅÅ charmig!

Ett stort hjärta till dig, mamma

GRATTIS MAMMA! Jag älskar dig <3

In a land far, far away

Mådde inte bra idag när jag vaknade så jag åkte inte till skolan förns klockan 11.. Onödigt jag vet eftersom jag slutade 13.25, men jag var verkligen tvungen att gå på bilden. Fick veta idag att jag fått mvg på både budget inlämningen och på hk provet.. Vilken lättnad. Hoppas bara att slutbetyget höjs(!)

Efter skolan åkte jag in till stam. Mötte upp Sofie på Diva och sedan gick vi tillsammans till Helex för att träna. (Jag vet att jag är duktig). Vi tränade lite mage och mycket armar eftersom både Sofie och jag tyckte att det behövdes (a) Vi tränade faktiskt lite rumpa också, så André du kan inte klaga nu!

Just nu sitter jag hos Gullbullen och ska snart ta järnhästen och åka till Klara där både Larsson och Klasson är, tror jag? Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, hörde något om någon grillning så jag hoppas på det! Det blir iallafall en lugn kväll men mycket myys.. Ska förrsten upp och klippa mig imorgon klockan 12, äntligen!


I don´t know what to say

Jag förstår inte.. Det ska inte vara så här, det får inte vara så här!

Marias dissar lista

Jag hade tänkt att införa min egen dissarlista på bloggen. Om jag kommer på något jag inte gillar åker det direkt in på listan.

1. Först och främst vill jag dissa lögner. Jag hatar när folk säger att det ska göra en sak men gör en helt annan. Jag hatar också de som ljuger och sen inte kan stå för vad de sagt. Om man inte vågar stå för det man vräker ut sig är det lika bra att hålla käften!

2. Den andra saken som jag vill dissa är de människor man tror är ens vänner fast det snackar en massa skit om en. Vissa saker tål jag men en sak jag inte tål är när det visar sig att ens "vänner" har snackat en massa. Eller de "vänner" man tror kan bevara hemligheter men några dagar efteråt får man veta att de sagt det till någon annan. Om ni har något att säga, säg det direkt till mig istället för att viska det till någon annan.. Varför kan ingen bara vara ärlig?

Och det var nog allt jag hade att dissa denna gång. Hade bäst, puss


I am going insane

Jag börjar bli grymt less på nationella prov just nu, hade ett till idag.. Det muntliga i matte. Jag slutade klockan ett eftersom vi inte har någon elevensval längre. Skönt eftersom jag hade ont i huvudet. Det börjar bli en vana igen.. Jag måste verkligen försöka skaffa linser innan jag blir tokig! Klippa mig måste jag också göra, nu blev det mycket. Jag får gå in och boka en tid imorgon.

Jag har verkligen sovit dåligt i veckan och jag är grymt trött så nu ska jag ta mig en powernap. Snark, snark..

Välkommen till stora stygga livet

Tänkte bara lägga in ett stort grattis till min musik lärare som fick en son idag! :D GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS! Är enormt glad för eran skull, lycka till med allt!


I had this dream

Idag är det onsdag och vi hade ett till nationellt prov, denna gång i spanska. Det kändes som att jag chansade mig igenom hela provet men jag vet att jag har minst fått godkänt iallafall, vilket känns oerhört bra!

Efter skolan tvingade Sara med mig till Helex för att träna (fast jag egentligen var tvungen att åka hem och plugga) men jag är glad att hon gjorde det, eftersom jag inte tränat på ungefär TRE veckor! Skämms på mig. Det var faktiskt grymt skönt att träna igen måste jag säga, jag kände mig så fräch efteråt. Är faktiskt fruktansvärt nöjd över mig själv att jag lyckades ta mig dit. Måste bara tillägga att jag nu har TVÅ HELA veckor "testträning" på Helex, helt gratis dessutom! Den sekund jag fick veta detta var nog den mest glädjefyllda sekunden på hela dagen.. haha. Tack Joel för dessa två dunder tränings veckor!

Åt just upp glassen jag tagit fram åt mig själv, det var grymt gott och jag känner mig förtjänt av den efter mitt underbara träningspass. Nu måste jag skynda mig på toa så jag hinner tillbaka innan Grey´s börjar, det får jag bara inte missa!

I hate this, I really do..

Morgon pigg?

Sitter just nu med mackan i högsta hugg och blippar mellan The Tyra Banks show och Vakna med The Voice, det är ganska bra. Om jag ska vara ärlig så är jag faktiskt rätt så pigg. Ovantligt för mig, jag vet! För alla er som undrar varför jag är uppe nu kan få erat svar här:

Vi har nämligen idrott idag på morgonen och då ställer jag klockan senare så att jag bara kan hoppa i idrottskläderna (självklart så att jag får sova längre). Iallafall så steg jag upp och precis när jag skulle göra frukost påminner Sara mig om att vi kan ta den senare bussen idag eftersom vi även börjar tio över åtta istället för åtta. Suck, men det är ingen idé att gå och lägga sig, tänker jag och gjorde mig ändå en macka och satte mig framför datorn.
 
Där har ni det, men nu måste jag borsta tänderna och gå till bussen. Vi hörs senare, puss

Now it´s new rules

Jag läste Metro idag på bussen på vägen hem från skolan. Efter några sidor kom jag fram till horpskopen och var tvungen att läsa. Jag citerar:

JUNGFRUN - "Det kan ibland gå smidigare att själv
företa sig vissa saker är förlita dig på andras hjälp".


Jag funderade efter lite och kom på att det faktiskt stämmer! Jag förlitar mig alldesles för mycket på folk.. Och jag har märkt att det är en väldigt dålig egenskap. Därför bestämmer jag mig från och med nu att jag aldrig mer ska sitta och vänta på att folk ska göra saker utan jag ska ta tag i det själv!

New stuff

Det jag handlade  i Stockholm är förresten:

- En väska

- Underkläder

- En sjal

- En kofta

- Och lite smått och gott till André


Allt gick på ungefär 500 så jag tycket att jag har lyckats bra! Och jag hoppas att André blir glad över det jag köpt, fast det tror jag :)


Som ni ser så älskar jag rött något så fruktansvärt (a)

Out in the cold

Hade nationella i No idag.. Imorse tänkte jag "Herregud!" Men det var inte lika svårt som jag trodde, så det var grymt skönt. Efter skolan åkte Jossan och jag hem till mig. Vi har bara tagit det lugnt och jag har visat vad jag köpte i Stockholm. Sen gjorde vi mat och efter det har jag för första gången testat raka benen med en sån där manick som drar upp hårstråna. Det gjorde faktiskt inte så ont som jag trodde, det är nog bara Jossan som är lite mesig (a)

Nu ska jag gå och göra mig i ordning för att gå ut i kylan och titta på fotboll. Känns som att jag måste klä på mig mycket så att jag inte börjar frysa..

Älska mig alltid för annars biter jag dig i strupen så du dör

Äntligen hemma! Igår landade planet på Kallax kanske tio i nio eller något sånt? Jag har haft en enormt fantastisk helg, jag kan inte berätta allt även om jag skulle vilja, för då skulle det här inlägget bli hur långt som helst.. I stora drag så har vi - Shoppat, shoppat, gått på Gröna Lund, träffat kändisar, sovit, ätit och haft oerhört roligt såklart!

Vad kan jag egentligen säga om helgen mer än att vi har haft grymt roligt?! Jo, jag kan ju dela med mig om att vi träffade Kevin Borg medan vi snubblade runt på Gröna Lund. Gud, vad förvånade vi blev! Måste bara lägga till att det har byggts en ny berg -och dalbana som heter Insane och den var grymt rolig att åka! Det kittlar så där härligt i magen nästan hela tiden och jag älskar det verkligen! Det som var synd var att den var så enormt kort..


"Insane"

Nu måste jag vila ögonen ett tag innan jag svimmar av trötthet. Lägger senare upp min inköpslista under Stockholms resan. Den innehåller inte så mycket men lite smått och gott iallafall.. Puss

Still waiting

Haj alla sömntutur! Jag har redan varit uppe i ca 1 timme och en kvart. Duktig, jag vet. Klev upp så tidigt eftersom jag ville duscha i lugn och ro plus att om ungefär 10 minuter ska vi bege oss ut på stan. Det enda dåliga just nu är att det är jättemolnigt ute men som tur är ska det klarna upp! Bra, för då kanske vi går på Grönan idag iallafall.

Jag har faktiskt sovigt fruktansvärt gott. Blev verkligen förvånad över att se hur fint det var här. Nu tjatar alla på mig att jag ska sluta skriva så vi kan gå.. Så jag måste väl göra som de säger, det hade ju inte varit roligt om det blev sju mot en..

This is fun

Nu är jag framme i stor staden, härligt värre. Sitter just nu på vandrarhemmet (mitt i stan) och är jättehungrig. Tur att jag tog med mig en macka! Plus att vi stannade på Ica innan vi gick hit, där köpte jag Fruktsoppa. Mums! 

Imorgon ska vi upp klockan 0900 för att bege oss ut på stan. Får se om jag verkligen kommer upp (a) haha. Senare på dagen kanske vi ska till Grönan. Jag längtar!

Jag vill bara hälsa en puss till min älskling André eftersom jag olyckligtvis inte fick någon innan jag åkte.. Jag älskar dig <3 Jag saknar dig.


Goodbye!

Nu är det snart avresa till Kallax flygplats och sedan därifrån till Stockholm. Nu är det äntligen dax! Skoldagen var som tur slapp men jag var ändå fruktansvärt trött när jag kom hem. Så jag packade och sen gick jag och tog mig en powernap. Det var grymt skönt!

Nu måste jag gå och äta så vi passar tidaplanen. Hade bra Luleå när jag är borta. Pussar och kramar.

Måste bara lägg upp en bild på min och Williams "matdejt" på HKn. Mycket fint blev det.
Potatismos och fiskgratäng med bröd.

There´s no easy way out

Nu sitter jag här igen. Kom hem från Sunderbyn för ett tag sen och för tillfället sitter jag och samlar mig för att göra omval till gymnasiet. Än så länge är mitt val hemligt för alla er där ute, höhö. Ni får väl fråga snällt om ni vill veta. Jag är verkligen jättetrött nu så jag måste verkligen göra valet så jag kan gå och lägga mig. Sovgott.

Får sova ensam inatt igen.. Du borde vara här, du måste vara här.

Night out

Nu ska jag bege mig en sväng till Sunderbyn med Gullbullen och titta på basket. Det ska blir roligt värre, hoppas ni kommer ha lika roligt som jag, hade! puss



 

Detta har jag på mig ikväll:
Chinos - Gina tricot
Tröja - Gina tricot
Sjal - Kappahl


 


From me to you

Jag sitter och tittar runt på youtube på personer som gör covers. Har hittat några riktigt duktiga och tänkte lägga upp dem så ni får njuta lika mycket som jag..De två första är samma låt men olika personer men iallafall, här kommer dom:

http://www.youtube.com/watch?v=EMRuxZ1ohBk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=K5SiKzZRmYI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=pB1kXDVRHaY (har lyssnat på honom flera gånger men blir lika mållös varje gång!)

http://www.youtube.com/watch?v=_9P-Fmk4Cqc (skön låt i början)

My charm is gonna get me through the night

Skoldagen var väldigt jobbig idag och det kändes som att den aldrig skulle ta slut. Som tur var blev jag klar med mitt första självporträtt som vi har i uppgift på bilden. One down, two to go..

Imorgon blir det att åka till huvudstaden med laget. Det ska bli hur roligt som helst! Vi ska shoppa och gå på Grönan. Jag längtar som ett barn efter klapparna på julafton. Hoppas det blir bra väder bara, så vi kan vara ute så mycket som möjligt.
Detta måste handlas:
- En väska
- Underkläder
- Vår jacka

Inte mycket men alltid någonting :) Nu ska jag ge min fulla uppmärksamhet åt Sex and the city som går på tv. Jag skriver senare, pussar

Roligt tidsfördriv

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 -vad står det där?

Flickan skuttade ner på golvet. Jag suckade leende.


2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

En soffa.


3. Vad var det senaste du såg på tv?

Djur polisen i Houston.


4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

23:19, failade med tre minuter.


5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Röster från programmet på tvn


6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

Klocna var före sex och jag var på stan med Jossan.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

Vad som stod på smset jag fick från Sofie.


8. Vad har du på dig?

Mjukbyxor, linne, kofta och underkläder.


9. Drömde du något inatt? I så fall -vad?
Nej, det var helt svart.


10. När skrattade du senast?

När jag tittade på klipp från Björn Gustavssons mellanakter i Melodifestivalen på youtube.


11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

Fönster, tavlor och en hylla.


12. Har du sett något konstigt på sistone?

En stegrande buss :O


13. Vad tycker du om den här utmaningen?

Enormt bra om man har tråkigt!


14. Vilken var den senaste film du såg?

Harry Potter och den flammande bägaren.


15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

Ett jättestort och fint hus, antar jag :)


16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

Lova att inte berätta för någon?! Ibland när jag går och lägger mig MÅSTE jag titta under sängen.


17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

Jag har ingen aning men det skulle vara något som var bra för mig och mina nära.


18. Tycker du om att dansa?

Med rätt sällskap är det riktigt roligt.


19. George Bush?

En vit man som styrde USA.


20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

Jag har faktiskt ingen aning..

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?

Ja, det tror jag absolut!  


23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

"Välkommen till himeln" Kanske?


24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?

Josefine, Pernilla, Maja och Sara.


Together we are found

Var ledig idag eftersom skolan hade Operation Dagsverke. Det var grymt skönt att sova ut imorse. Direkt jag gick upp hoppade jag i duschen och tvättade av mig. Sofie smsade och frågade om vi skulle hitta på någonting. Jag sa självklart ja och vi bestämde att hon skulle komma till mig. Hon kom ungefär vid fem tiden och vi började direkt kolla om vi kunde fixa min blogg. Till en början gick det rent av åt helvete men som ni ser fick vi verkligen till det! Jag säger bara ett STORT TACK till Sofie som hjälpte till <3

Just nu sitter jag och äter Ben & Jerry och tänker på hur extremt roligt jag hade idag. Det har varit en underbar dag med en underbar tjej, puss på du <3

Jag tänker inte låta någon riva sönder mina vingar

Nationella kändes bra men alla vet ju vad som kommer hända då.. haha. Även för att vara veckans jobbigaste dag gick den ändå ganska fort. Fick tillbaka spanska provet och fick se att jag "bara" skrivit vg så jag kommer inte höja mig.. Suck. Fast egentligen behöver jag inte oroa mig eftersom jag redan har högt över medel på den linje jag vill gå.

Efter skolan skulle Jossan och jag på stan men vi åkte hem till mig först för att jag hade glömt alla pengar hemma. På väg in till stan igen när vi satt och väntade på bussen såg vi ett gäng härliga personer. En gubbe cyklade förbi med halva rumpan framme i denna vår kyla och en annan greppade hela sitt paket och snurrade runt. Gud så vi skrattade! Direkt vi kom in till stan blinkade Jossan med sina hamburgerögon så vi gick på Max och åt. Efter det begav vi oss ut i vår kylan igen och kollade runt. Jossan köpte ingenting men jag handlade inget mindre än min balklänning kanske?

Röd och fin, precis som jag vill ha det!

Hoppas att ingen har en likadan (a)

I will always have you

Jag håller med min vän Jossan och tycker att alla måndagar går så enormt fort.. Man kan verkligen undra varför? Och jag lovar att det inte är för att hon och Emil retar mig på matten.. haha.

Igår vad jag på stan en snabbis och hämtade ut min mobil som har varit på lagning väldigt länge nu. Fast det var värt det för nu kan jag iallafall höra vad motprataren säger. Efter det snubblade jag på André, Snell, Sofie och Per. Vi tog en sväng på stan och sen åkte André och jag hem till mig. När vi var less där åkte vi hem till honom.. Och brottades, haha. Det var grymt roligt. Fast han vinner alltid.. 

Nu måste jag kolla igenom lite matte eftersom vi har nationella prov imorgon. Hoppas ni kommer sova gott för det kommer jag göra i min nybäddade säng! Puss


090502

Sitter just nu och trycker i mig glass.. Pappa hade faktiskt en förvånadsvärt god glass hemma! Om jag hade sladden för att överföra bilder till datorn hade jag tagit kort på den >.<  Hockeyn är nu slut och tvn visar just nu upp en konsert som vi hade med skolan för ett tag sen. Det låter faktiskt bra eller inte allt kanske.. haha.

Måste bara få tillägga att jag har fått mig en liten liten solbränna på magen! *Stolt*



Har tittat på den här klänningen ett tag nu.. Tycker att den är jättefin,
får fundera på om jag ska köpa den ;)

I want to make you feel beautiful

Hallå alla hemmasittare! Om ni är som mig så sitter ni fortfrande hemma, jag fick olyckligtvis inte plats i någon bil. Hur tänker folk? Vem vill inte ha en snygg blondin i baksätet?!..

Hur som helst sitter jag just nu och ser på hockey, det trodde jag aldrig att jag skulle göra denna lördagkväll. Pappa sitter brevid mig och klinkar på gitarren, syster är i Klöverträsk hos Amanda (jag kanske skulle ha åkt dit ändå?) och min bror har isolerat sig inne på sitt rum. Det är bara att jag sitter och tycker synd om mig själv och glassen väntar i frysen..


För er som inte visste det så har pappa köpt en ny bil.. En liten bild bjuder jag på :)
(Ursäkta, ljuset)

Look for the girl with the broken smile

Valborg blev hur bra som helst, gud vad roligt vi hade! Iallafall till en början, men mer om det behöver jag inte skriva. Kvällen spenderade jag hos Alex mamma. Där var det en massa folk och jag träffade Sofie för första gången. Härligt! Mycket skratt och fjanterier blev det och det gjorde kvällen bara ännu roligare.. Det som förstörde allt var att jag skulle hem sen.

Idag är det lördag och jag kom nyss in efter att ha solat i ungefär två timmar (a) Jag måste ju jobba på solbrännan... Hm. Ikväll blir det kanske Piteå Crusing, får se om jag får plats någonstans. Annars vet jag inte vad jag ska hitta på, får väl dra med någon på bio eller nått..

Duschen är nu ledig och jag ska springa dit så ingen annan hinner före! Hade bäst, puss