Grattis gumman!

Pernilla Lövgren är värd ett stort grattis på sin 16-års dag. GRATTIS GRATTIS GRATTIS!
Hoppas du haft en bra dag, kärlek till dig <3



Jag har solen i ögonen

Dagen har egentligen inte varit så jobbig förutom att jag haft panik över att hitta en present till André. Han fyller som sagt 18 hela år imorgon. Som tur var hittade jag en present. Jag tror att han blir glad eller jag vet att han kommer bli det. Ni får veta vad det är på onsdag eftersom jag inte kan skriva det nu och imorgon kommer jag ha så mycket att göra, så jag kommer nog inte hinna blogga något.

Fick veta idag att vi inte har någon estetisk verksamhet nu under höst terminen och kommer därför ha sovmorgon till 10.30 på Tisdagar. Fast det är klart, dom skulle ju ändra schemat så det kanske inte blir så. Men man kan ju alltid hoppas!

Tog mig äntligen tid och beställde kläder förra veckan så nu längtar jag bara till dom kommer. Skulle verkligen vara skönt att få in lite nytt i garderoben. Jag vet inte hur länge sen det var jag rensade där, måste ta mig tid att göra det snart. Orkar inte med att ha kläder fulla golvet för att det ligger kläder i byråerna som jag inte använder. Nu har jag bestämt mig, en ändring måste göras.. Snabbt!

Jag ska gå och lägga mig tidigt idag eftersom jag ska vara på Kulturenshus klockan 07.00 imorgon bitti. Så nu blir det att lägga sig i soffan och coola ner och när jag är så trött att jag inte ens vet vad jag heter ska jag gå och lägga mig i sängen. Så ser min kväll ut, hur ser eran ut? Puss

Pics!

Ingen bra bild men Jonatan och Niklas leker Star Wars (grymt roligt!)


Igår gjorde Sara och jag en marängswiss ((:


Vi spelade lite Guitar Hero. Jag älskar dig <3


Old old old.


Meee.


Stockholm - Avslutning med Antnäs. Jag saknar det redan... <3

090930

André sov hos mig i natt och idag har vi gjort absolut ingenting fast ändå väldigt myckt. Vi har vaknat, beställt pizza, åkt till min pappa, spelat bland annat guitar hero och spelat geni, varit ute och åkte hem till André. Vad har ni gjort denna lördag?

André har just lagat mat och håller på att ställa fram på bordet. Egentligen är jag inte så jättehungrig men jag kan ju inte låta bli att äta när han har ansträngt sig så. Vad gullig han är. Maten kallnar, jag skriver imorgon om jag hinner. Ska till F21 och träna men kanske när jag kommer hem! Sovgott, puss

Jag är trött

Nu sitter jag ny duschad och väldigt trött i min sköna soffa. Simon och Tomas är igång på tvn och jag hade alldeles strax tänkt att ringa André. Han tyckte visst inte om mina nya chinos... Men har han en åsikt? Okej, ibland. Jag är enormt stolt över mig själv att jag lyckades träna två gånger idag. Jag vet att jag har sagt det många gånger men nu ska jag verkligen ta tag i träningen och inte sitta och vräka i mig en massa godis och kakor. Jag börjar redan nu inför Beach 2010..

Nu ska jag bara ta det lugnt, kanske hämta mig en macka så jag återhämtar mig. Sovgott, puss

I´m sick and tired of it all

Idag slutade 11.05 och det kommer vi att gör varje torsdag. Snacka om skönt, eller hur? Efter vi hade slutat kilade Jossan och jag till Inpuls och tränade. Det var enormt skönt. Vi sprang och körde lite mage. Jag har hittat min favorit övning! När vi tränat klart duschade vi (så klart) och sedan gick vi en sväng på stan. Jag hittade äntligen ett par chinos! Jag som har letat som en tok på sista tiden.

Jag har inte tid att skriva något mer nu eftersom jag ska kila iväg på basket träning. Två träningar på en dag. Visst är jag duktig? Puss



JC - Rea 119 kronor :)


Punkt

Jag är jävligt less. Jag förstår inte. Förstår dom inte? Jag vet inte riktigt vad jag ska känna egentligen. Kan jag vara sur på dig? Nej. Det är inte ditt fel det vet jag, men jag blir ändå fruktansvärt less eftersom jag får lida. Jag vet inte vad jag ska tro eller vad jag ska skriva eller säga. Jag känner mig oviktig fast ändå viktigast i världen. Jag kan inte förstå. Vill jag förstå?

För en tid som bara går och aldrig kommer igen

Vi hade inte vanliga lektioner idag heller, eller vi fick en lätt skrivuppgift men det var allt. Det känns nästan ännu bättre nu än vad det gjorde i måndags när vi började. Nu känns det verkligen som att det här är linjen för mig. Jag kommer få chansen att uppleva enormt mycket roligt och möta massor med nya människor. Jag ser fram emot det.

På tisdag fyller min älskling 18 år och jag känner paniken ända upp i halsgropen eftersom jag fortfarande inte har någon present till honom! Jag vill köpa något som han kan ha kvar hela livet och inte något som bara ligger och skräpar. Någon som har en bra idé på vad jag kan köpa? Jag kan tyvärr inte skriva vad jag mer tänker göra eftersom även han tittar in här ibland.

Inte nog med att André fyller år den dagen utan jag och nio andra från klassen vara med och hjälpa till på Boden Luleå dagen. Dagen kommer börja redan klockan sju då vi ska samlas på Kulturenshus. Sen kommer vi nog vara där ända fram till fem halv sex. Jag får skynda mig hem efter det så jag hinner gratta och mysa med André riktigt länge!

Nu ska jag vila eftersom jag har ont i huvudet. Snälla säg inte att det ska börja igen? Varför håller jag på att vänta med att göra en synundersökning? Det måste, måste verkligen ske snart!


Always get back up

Andra skoldagen var enormt lärorik och rolig. Vi hade sovmorgon till klockan 10 som var grymt skönt. Innan vi gick på lunch delades vi in i sex olika grupper och fick ett uppdrag. Varje grupp fick 100 kronor var och vi hade från 11.45 till 14.30 på oss att få dom pengarna att växa så mycket som möjligt. Vi fick göra nästan vad vi ville. Min grupp (liksom alla andra grupper) valde att köpa billigt fika och sedan sälja det dyrare. Min grupp gick 170 kronor plus. (Hela klassen bestämde att vi skulle dela de pengar som alla grupper tjänat ihop lika = 179 kronor/grupp) Jag och Amanda fick vinsten från våran grupp. Jag har alltså tjänat 89.50 på skolan idag. Helt okej tycker jag!

Blir nog ingen träning för mig idag, har grymt ont i huvudet. Ska gå och äta och sedan vila lite, puss

(Jag har köpt mina enormt snygga block på Åhléns och Timari)


New

Snyggt va? ;>


090824

Jag har börjat gymnasiet.
Jag har varit på "Amerikanskt cocktailparty".
Jag har gjort bort mig!
Jag har köpt grymt snygga skolböcker.
Jag har kommit hem och sovit i två timmar och tjugo minuter.
Jag börjar tio imorgon.
Jag har egentligen ingenting att skriva.

Say what you want about me

Skolan börjar imorgon och jag är absolut inte nervös. Jag vet inte riktigt vad jag känner, har blandade känslor. En sak är säker och det är att det ska bli jättespännande och se vilka typer man hamnar i samma klass som. För er som inte vet det så ska jag gå entreprenör programmet. Det känns jättebra och jag är extremt nöjd över att jag ändrade mig i sista stund. Nu känns det som att Ledarskap inte hade varit något för mig..

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen bredvid Jossan. Jo, tro det eller ej men vi ska faktiskt gå i samma klass! Puss


If it´s all I ever do

Klev upp halv 12 idag för att se Sara gå modevisning i Smedjan. Hon var skit snygg och kläderna var riktigt fina. Jag kände mig lite avis faktiskt.. Efter visningen gick Jossan och jag på stan en stund och äntligen hittade jag ett par jenas! That´s just my luck.


Fick inte riktigt någon bra bild men den här får duga :)


Dom är skit snygga på!

Kvällen igår spenderades @ Tobbes place. Det var grymt dött där när vi kom dit men efter ett tag kom det en massa folk och det blev faktiskt roligt. Det hände inte något speciellt som är värd att skriva om. Det enda jag kan säga är att jag hade en riktigt rolig kväll och det kändes bra att jag spenderade min sista helg innan skolan börjar med dom människorna. Den enda jag saknade riktigt riktigt mycket var André. Pillan också. Jag får hoppas att jag träffar André idag istället.

Nu ska jag slå på tvn och vila lite. Förhoppningsvis somnar jag en stund, jag skulle behöva det. Känner mig helt slut i kroppen, fast det beror nog på att jag har så mycket träningsvärk. Vad ska ni göra ikväll?

Bilder bilder bilder!

Isa fisa <3




Love yah!


Kiss babe ;>


Brother and sister =)


Generöst av mig att bjuda på den här bilden, eller hur? ;)

Jag älskar dig <3

Jag har faktiskt glömt att berätta en sak. Precis för en vecka sedan hade André och jag varit tillsammans i 2,5 år! Visst är det länge? :O

 Jag älskar dig, André <3


You are a part of me now

Det blev en riktig myskväll igår hos Sofie. Vi såg på tv, spelade kort och pratade en hel del. Självklart så förlorade jag i vartenda spel vi spelade. Fast jag tror fortfarande på min teori om att jag då måste ha en extremt tur i kärleken. Men det är klart, ändå fast jag vunnit i spel har jag haft tur i kärleken i 2,5 år nu. Min teori kanske inte funkar ändå?

Sofie och jag hade lite roligt igår när vi skulle gå och lägga oss. Och nej André och Alex, vi hade inte lebbsex! Utan vi skickade lite frågor till 118100. Jag skickade till exempel - Vem är Viktor Bergström? Och fick till svar :

118100 tror att Viktor Bregström är en kärleksfull människa med fördelar som de flesta inte vet om. Just nu har han fått upp ögonen för en kvinna som han inte tänker avslöja vem det är. Annars tycker han om att åka längdskidor och paddla kanot.

Jag vidarebefodrade smset till Viktor och frågade om det stämde och undrade om han hade en kvinna på G? Jag möttes av ett avslöjade sms imorse. Haha du är lite sjuk, ha nja är väl du i såna fall huney. Haha, det enda man kunde göra åt det var att skratta. Det var så likt Viktor så det är inte sant. Men det är klart Viktor - Jag gillar dig också. Det är sjuk att det finns människor som sitter och hittar på sånt där. Dom borde nästan få ett pris eller nått för ett extremt onödigt men grymt humoristiskt arbete.

Nu ska jag titta om jag kan ta mig något att äta. Har faktiskt träning på en och en halv timme. Jag vet, super tråkigt att ha träning på en fredag.. Men skit samma, jag ska komma i form! puss


Vi spelade Mix-Max och det blev faktiskt oavgjort!


Vi spelade kort också.


Gullis :)


Jag fick två par trosor också! Tack <3

Hm

Nu upptäckte vi att Simon och Thomas börjar klockan nio. Jag har alltså stressat i onödan! Suck. Det ska hon få igen för.

Back in business

Jag klippte mig idag, det var grymt skönt! Har ni någornsin tänkt på att det är grymt jobbigt att sitta och titta på sig själv i ungefär en timme? (Eller hur länge man nu klipper sig). Det tänkte jag på idag. När man sitter och tittar på sig själv hela tiden hittar men verkligen de fel man har i ansiktet. Till exempel så sitter mitt höger öga lite nedanför det vänstra. Jag tycker det är sjukt jobbigt, eftersom när man väl hittat ett fel så tänker man på det hela tiden. Om ni inte har tänkt på det så gör det nästa gång ni klipper er. Det är nästan så störande att det blir roligt.. Haha.

Tittade just på bilder och en video på Alex och Sofie från när dom var i Turkiet. Dom kom hem igår BTW! Fy fan vad fina bilder säger jag bara! Dom är så enormt fina tillsammans och jag blev nästan lite avis.. Man såg verkligen hur lyckliga dom är tillsammans och därför ville jag bara gråta. Nu låter jag som värsta tönten men det var sant! Jag hoppas att dom alltid kommer vara tillsammans. Puss på er!


Nu måste jag sluta. Sofie sitter vid mina fötter och stressar mig. Hon vill gå ner och titta på Simon och Thomas. Det är väl bäst att jag slutar innan hon mördar mig. Puss


You still have all of me

Jag ställde väckarklockan på 11 men så lat som jag är så steg jag inte upp förns 20 i 12. Än så länge har jag lyckats gått på toa och duscha. Nu sitter jag i soffan minst lika trött som jag var när jag vaknade. Jag måste verkligen börja ställa tillbaka dygnet nu. Vill ju inte vara jättetrött på måndag då första skoldagen börjar.

Idag ska jag gå på stan med Pillan och shoppa loss, iallafall om jag hittar något fint. Fast jag känner mig lite fattig eftersom Erik skulle låna 500 kronor av mig igår för att han inte hade några egna pengar. Sånt kan jag faktiskt bli lite less på. Att han ska göra en sak och sen "glömmer" han. Det gäller vem som helst för den delen.

Nu ska jag kolla bussar in till staden. Hoppas det går någon i lagom tid så jag slipper stressa. Ha en jättebra dag, puss


I want to have you near

Hej hej allihopa! (Som Sofie skulle ha sagt). Jag kom hem för en timme sen och det blev inte något nattbad idag. Där emot blev det grillning på Trolltjärn. Det var bara Jossan och jag från början. Alla andra svek oss.. Tråkigt. Nog för att jag tyckte att vi hade det grymt mysigt där för oss själva. Jag fick till och med upp en eld! Fast det tackar jag Jossan för eftersom det var hennes torra ved som gjorde att jag kunde glänsa med elden. 

Efter vi hade suttit där ett tag och myst på och grillat korv så kom Emil och Martin förbi. Dom hade med sig cola, bullar och mer ved eftersom våran hade tagit slut. Vi satt där och lyssnade på musik, pratade och bara myste på tills klockan var kring 00.40. Då började det faktiskt bli riktigt kallt. Så vi började bra oss hemmåt. Nu är det verkligen officiellt, sommeren håller på att ta slut..

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och sova. Jag är riktigt trött faktiskt. Imorgon blir det stan med Pillan! Ska bli grymt roligt. Godnatt och sovgott, puss


Min grymt fina eld.


Den bjuder jag på!


Du är bäst <3

Tyvärr blev inte många bilder så seriösa så ni får nöja er med dom här.

Anonym?

Juste, det är någon som har kommenterat förra inlägget med Anonym. Någon som vill säga vem du är? :))

All I am is you

Än en gång vaknade jag hos André och begav mig hemmåt kring halv ett. Jossan skulle komma och hjälpa mig möblera om i mitt rum. Jag kände verkligen att det behövdes. Jag måste komma på hur jag vill ha det så jag kan börja sätta upp saker på väggarna. Det finns verkligen ingen personlig känsla i mitt rum just nu känns det som. Iallafall så blev jag riktigt nöjd med resultatet. Det känns mysigt nu (fast jag inte har något på väggarna!). Än så länge har jag bara en tavla att hänga upp och det räcker inte. Jag ska skriva ut några bilder på nära och kära och sätta upp så jag får den känslan jag vill ha. Jag tror att det kommer bli riktigt bra tillslut.

Ikväll har jag träning. Den börjar om 45 minuter ungefär och jag ska köra moppe dit (den är på björks idag) så det känns som att jag borde röra på mig. Efter träningen blir det grillning och nattbad. Hoppas jag! Vet inte hur många vi blir än men det ska bli grymt härligt. Fast det kommer väl vara minus grader i vattnet. Men skit samma, det är ju roligt iallafall! Puss

Rummet från dörren.


Från tvn.

Det är ganska litet och jag vet att det var fult med två olika påslakan men
jag orkade inte byta bara för kortets skull..

Mysigt va? =)


I can´t let go

Idag har dagen gått åt till att gå på stan med Gullbullen. Vi åkte in vid tre och sedan har tiden bara kastat sig iväg och hipps vipps så vad klockan sex. Jag köpte ett armband och några klämmor och för Gullis blev det hårspray och ett linne. Vi gick till Subb också, Gullbullen tog en räkmacka och jag fikade bara eftersom jag inte var hungrig.

Jag har gjort en sak idag. Kan ni gissa vad det kan vara? Efter vi hade varit på Subb kände vi att vi ville go craaazy och det slutade med att jag gjorde hål i örat! Gullis gjorde det också för den delen. Det är svårt att förklara men det är verkligen i örat. När jag kommer hem kan jag lägga upp en bild på det. Det blev skit snyggt! Jag är hel nöjd. Nu vill jag bara göra hål i naveln, ett till hål i örat (kan visa en bild på det senare) och kanske hål i tungan. Vad tycker ni? Är hål i tungan snyggt och skulle jag passa i det?

Nu ska jag lätta min rumpa från Gullbullen och bege mig till André. Undrar om han kommer lägga märke till mitt nya hål? Puss

Fredag till söndag

Jag har åkt till farmor.
Jag har hjälpt till att måla två sidor av ett hus.
Jag har fikat, sovit och ätit. I mängder!
Jag har hälsat på min farfar.
Min rumpa har varit bortdomnad i 2,5 timme.
Jag har kommit hem och sett Usain Bolt slå världsrekord på 100 meter.
Och jag kommer lägga upp bilder när jag kommer till mamma.

I'm gonna miss you

Det blev en sen tur till André igår. Jag kände att jag verkligen var tvungen att prata med honom. Det är lugnt, allt är bra mellan oss så ni behöver inte oroa er. Idag åkte jag hem vid ett och var hemma och tog det lugnt ett tag. Sen följde jag med pappa när han skulle hänta Sara. Hon jobbade sin sista dag idag. Både jag och Sofie är övertygade om att hon faktiskt hade det roligt. Sara var inte ens i närheten av så mycket som vi gnällde. Hur ska vi kunna klara oss i arbetslivet egentligen?

Jag packade just de saker jag behöver ha med mig för att åka till farmor. Vi ska ju åka dit ner och jobba. Sara och jag ska måla ett hus medan pappa och Erik ska göra något annat. Det blir iallafall hemfärd på söndag istället för på tisdag, skönt. Då har jag sista sommarlovs veckan till att göra precis vad jag vill. Nog för att jag har kunnat gör det hela sommaren.. Och ändå känns det som att jag inte gjort någonting. Varför känns det alltid så? Jag tror nästan att jag måste börja planera mina sommrar.

Jag ska ta en massa bilder i helgen så ni får se vad vi har gjort. Ha en jättebra helg och hoppas att eran är fylld med en massa roliga saker! Nu måste jag vattna blommorna innan vi åker. Puss


It's a hard time

Det började regna och åska igår så jag åkte aldrig hem. Hade istället en mysig kväll med André och nybakade bullar. Jag kom hem för några timmar sedan och försökte ladda upp ett inlägg men datorn laggade ihop. Så jag hinner inte skriva så mycket nu eftersom jag skart ska åka och träna. Basket är det den här gången. Det ska bli jätteroligt eftersom det var så länge sen.

På fredag blir det att åka till farmor.. Jippi. Nu måste jag åka! Puss puss

You are burning through my darkest night

Hallå där. Jag sitter ensam hos André just nu. Alla jobbar. För en liten stund sen satt jag ute i solen och nu verkligen forsar regnet ner! Tur att jag gick in när jag såg det stora svarta molnet. För övrigt så har jag inte gjort så mycket idag. Tittat på tv, ätit, solat, lagt patiens och gosat lite med katten. Jag tror att jag ska vara här tills André kommer hem. Har ändå inget annat för mig och som sagt så ös regnar det ute! Jag skojar inte, det här är nog det väsrta regnet jag har sett på länge..

På tal om att åka hem så har jag ändå ingen lust att göra det eftersom jag upptäckte igår när jag körde hit att de har lagt nytt grus på vägen. Det är verkligen skit svårt att köra nu! Jag vågar absolut inte köra fort för jag lovar att då kommer jag trilla. Kan ni tänka er stora feta gruskorn, ja vi kan säga stenar som ligger över hela vägen? Och så kommer jag där med min lilla moppe. Det är redan skrivet "Dödsdömt" i stjärnorna. Ni får helt önska mig lycka till på min väg hem.

Nu ska jag gosa ner mig i sängen och sätta på en riktigt bra film! Puss


Kladdigt kladd

Just nu sitter Sofie och jag och spelar 500. Jag leder på 465 poäng mot hennes 310. Vi har just bakat en kladdkaka som blev riktigt god fast lite torr. Trist alltså, jag tycker att dom är godast när dom är så kladdiga att man måste äta dom med sked. Vad tycker ni? Hur vill ni ha era kladdisar?

Nu ska jag fortsätta att spela skiten ur Sofie. Vi hörs, puss


En mysig helg

Idag hade jag tänkt gå på stan men Sofie hade inte packa något och hon åker klockan 06.00 imorgon. Så hon ska komma hit så ska vi bara ta det lugnt. När hon åkt hem sen tror jag att jag ska åka och träna.

Här kommer lite bilder frn helgen.

Två av mina grymt söta kusiner :)


Hela familjen ;>


Joppa och Jag vann reält!


Germandön.


Det var grymt skönt!


Vi hade luftpistols tävling..


Gissa vem som fan?

JAG SÅKLART!


Godnatt, godnatt


My weekend

Jag kom just hem och är nästan dyng blöt! Det regnar och åskar ute. En snabb sammanfattning av helgen.

Lördag. 11.00 - Klev upp och klockan ett började dopet. Vi sjöng och det gick jättebra! Efteråt fick vi både smörgåstårta och fika, det var guld värt.

Mellan 16.00-17.00  kastade vi loss i Granudds hamnen och tuffade iväg mot Neptun. Det var redan mycket folk när vi kom dit. Vid sju var det middag - Grillad kyckling, potatissallad, vanlig sallad, mangoraja sås, tsatsiki och bröd. Det var hur jävla gott som helst! Jag åt mig jättemätt. Vi flickor (Joppa, Peson, Sara och jag) blev utmanade av några boys i kubb och vi skulle få 100 kronor om vi vann. Ärligt talat så krossade vi dom. Och så blev alla 25 kronor rikare. Mot kvällen blev det levande musik och Sara, Peson och jag sjöng Free Falling inför alla där. Det var roligt. Fast roligast var nog en tants kommentar till oss. "Gud vad duktiga ni var! Jag blev helt chockad!" Vadå, trodde hon att vi skulle vara dåliga eller?

Söndag. Vaknade kring halv elva. Vi åt lite och gick upp på land för en tipsrunda. Pappa och Lena vann, Sara och Joppa vann, Erik och Emilia vann.. Hm, undrara vilka som inte vann? Jo, juste. Amanda och Maria! Haha, sämst. Amanda åkte hem halv två eftersom hon hade match klockan fyra. Vi andra åkte till Germandön, där min tremänning har stuga. Där åt vi, åkte ring och badade badtunna. Det var grymt skönt!

Nu vet ni hur min helg har varit, har eran varit bra? Jag är jättetrött och tror att jag ska hoppa ner i sängen. Sovgott på er, pussar.

Nu blir det av

När jag steg upp imorse märkte jag att jag var först uppe. Det är helt otroligt! Det brukar alltid vara någon som är uppe före mig, eller det brukar vara Sara, haha. Jag har just ätit frukost och tryck i mig en bulle också. Det var grymt gott. Nu är det bara en och en halv timme kvar tills vi ska sjunga. Det ska bli jättespännanade!

Idag är det bestämt att vi ska åka ut med båten eftersom det är familjehelg på Neptun. Fast jag orkar inte följa med om jag inte får någon med mig. Jag vill absolut inte känna mig ensam igen! Blir så tråkigt om alla andra har med sig någon, då kommer jag bara känna mig påtränglig.

Nu måste jag skynda mig. Avgång till Antnäs går 11.50, eller det var då vi skulle åka men Erik ligger fortfarande och sover så vi får se hur det blir med det. Jag ska iallafall vara klar i tid. Ha en jättebra dag! Puss


Hjärta till min bror

NAE, nu kom han med en tallrik med både makaroner och köttbullar till mig! Gud vad gullig han är <3

Love me sweet

Idag har jag haft fullt upp. Klev upp kring 11, åt lite och åkte sedan till Jossan eftersom vi skulle gå en sväng på stan. Jag hade såklart glömt mina pengar hemma och var tvungen att åka hem. Jag mötte upp henne igen utanför Åhléns. Det inhandlades både det ena och det andra. För mig blev det en väska och en sjal. För Jossan blev det en väska och en ny navel piercing. Jag hittade ett jättesnyggt armband som jag absolut måste gå och köpa någon dag!

När jag kom hem duschade jag och sen gjorde jag mig klar för att åka till Per. Där var Sofie, Alex och Per såklart. Jag kom dit och Sofie hjälpte mig att ta ut löshåret och sen åkte vi till Alviksträsk för att hämta upp André. Vi kom inte på något roligt att göra så vi gled runt i stan ett tag. Sen satte vi oss på Reggaestenarna, pojkarna blev hungriga så i var en sväng förbi Max också.

Nu sitter jag hemma och är hungrig som satan! Tur att min bror håller på att göra köttbullar, han är snäll han. Ibland. Fast så är det väl alltid med syskon. Jag måste verkligen få något i magen nu, vi hörs imorgon. Sovgott, puss

090806

Kom just tillbaka från stan. Det var mycket tittande och jag inhandlade en BH och en bikini underdel eftersom min förra verkligen inte matchade min nya överdel. Det blev lite små saker också så som smycken. Sofie köpte en BH, ett par trosor, en tröja och så blev det lite smycken för hennes del med.

Om en timme ungefär ska jag åka till mina kusiner i Gammelstad. Den älsta fyller 10 år. Så det blir mat och fika för hela slanten. Han har en ett år yngre bror och en lilla syster också. Dom har blivit så stora! Snart skaffar dom väl flickvän och tar körkort.

Nej, nu ska jag ta det lugnt framför tvn innan vå åker iväg. Vad har ni gjort idag? Puss


Have a nice day

Godmorgon. Jag har varit uppe i drygt en halvtimme för att gör mig iordning för att åka till stan. Sofie och jag skulle åka till stranden men det blev stan istället. Det funkar det också, det är säkert inte så mycket folk eftersom det är jättefint väder. Idag ska jag titta efter den där saken till André, hoppas att jag hittar något. Förresten har jag fått mina sommarjobbs pengar nu! Fast jag ska nog spara det mesta. Det blir utgifer på André och sen är det stopp. Eller okej, jag kommer inte kunna låta bli att köpa något åt mig själv..

Sara kom just hem för lunch. Hon jobbar ju nu, stackarn. Det känns verkligen skönt att jag redan gjort bort mitt. Jag är glad att jag gjorde det. Nu ska jag äta med henne, så jag är klar när Sofie kommer. Ha en bra dag och bege er ut i solen! Puss

Years ago, when I was younger..

Har ni tänkt på vilken låt som är Sommarplågan 2009? Det har jag och det finns en överlägsen vinnare! Kan ni gissa vilken jag tänker på? Juste, Eurovision vinnaren Alexnader Rybak men låten - Fairytale. Den hörs ju överallt på radion och den är inte ens bra. Har ni lyssnat på texten? Haha, herregud. Förlåt Norge men den är ur kass! Det som iallafall är ett plus är att han faktiskt är ganska söt, charmigt leende har han också. Fast det är nog det enda. Tycker ni som jag eller har ni en annan låt som radion är värd att slänga i väggen varje gång ni hör den? En kul grej att veta.

Iallafall, för er som absolut vill höra den igen lägger jag såklart upp en video. Godnatt, puss

 

I could never let go

Jag är grymt stolt över mig själv för att jag gick och tränade idag. Jag sprang mest för att jobba på konditionen men det blev lite mage och armar också. Det var enormt skönt och nu är det bara att hoppas på att jag har träningsvärk imorgon.

Kvällen gick åt till att sitta i bio mörkret och titta på den omtalade filmen Somaren med Göran. Den var bra men hade absolut inte min typ av humor. Jag tyckte aldrig att jag skrattade samtidigt som alla andra. Att gå och se den när man är trött är något jag skulle rekommendera.

Nu är det bara tre dagar kvar tills vi ska sjunga på dopet! Gud vad tiden gått snabbt. Jag undrar om jag kommer bli nervös.. Det tror jag inte, det ska bara bli så grymt roligt! Jag känner mig faktiskt hedrad över att hon frågade oss. Det känns jätteroligt. Jag gör det med nöje och pengarna är bara ett plus.. It´s just to kick ass!

Det var fullmåne ikväll, puss


Filmer

Lite videoklipp från PDOL och Rix. Dom är inte långa men skit samma =)






Ni får ursäkta Sofie och Sara. dom blev lite för uppspelta..

This is not the end

Igår var jag med Jossan. Vi åkte ut till min stuga för att åka ring, men det blev ingenting för att min morbror skulle ha båten. Nåja, det får bli någon annan gång. Väder knickedickarna har ju lovat bra vänder i minst en vecka framåt.

Sommarlovet är snart slut och jag har nästan ångest. Jag måste ta vara på tiden som är kvar och bara göra roliga saker, inte sitta inne och bygga fettceller. Det funkar inte! Idag vet jag inte vad jag ska göra mer än att jag ska gå och träna. Det behövs verkligen nu.. Jag tror att jag ska dra med mig någon till stranden också. Fast frågan är vem och till vilken strand? Äh, jag kommer säkert på någon.

Äntligen har jag laddat in bilderna från festivalerna. Här kommer några.

PDOL








LK






Puss

That's not the shape of my heart

Jag vet att jag har varit grymt dålig på att uppdatera på sista tiden men det beror helt enkelt på att jag är hos pappa. Jag kan inte lägga in något från mobilen eftersom jag inte har någon sladd. Därför får bilder och filmer från helgen komma upp lite i efter hand.. Det vill säga imorgon eller på onsdag.

Igår var jag på stan en jättesnabb sväng eftersom jag skulle kolla en sak till André men så klart hade dom inte kvar den.. Jag får köpa den någon annan gång, fast nu är det ganska bråttom eftersom han fyller år om så där 29 dagar.

Ungefär vid fem åkte Pappa, Lena, Erik, Emilia, Sara, Kim och jag ut med båten. Jag kände mig dock ensam eftersom André var för bakis för att följa med.. Fast det var roligt ändå. Mamma kom med motorbåten och hade en ring med sig. Sara och jag bestämde oss för att åka båda samtidigt. Det var grymt roligt och vi flög av flera gånger, haha. Det måste ha sett enormt roligt ut. Gitarren var med också och vi hade turen att Kim var kung på att spela! Alltså blev det en massa sjungade också, mysigt värre. Det var verkligen synd att André inte följde med..

Jag känner att jag har så mycket att säga fast jag tror att jag måste avsluta det här inlägget nu innan det blir alldeles för långt. Hoppas att ni ligger ute på strande idag istället fär att sitta inne som jag gör. Fast i och för sig har jag redan varit ute. Sågat med cirkelsåg och skruvat en trappa har jag faktiskt gjort. Att jag är duktig! Nu ska jag kila iväg, ha en jättebra dag. Puss

What ever you are going, can I come along?

Hallå hallå! Igår var det första dagen på Luleå Kalaset. Det började med att jag åkte till Sofie. Där gjorde vi oss i ordning och sen åkte vi till Per. Där umgick vi med Per, Björn, Alex och André. Det var grymt roligt. Klockan blev ganska mycket innan vi åkte in till stan. Vi missade såklart Ledin.. Hm. Förutom honom fanns det inte så mycket att se så vi gick mest bara runt och träffade folk. Sofie, Sofie och jag sjöng karaoke också, gud så roligt det var! Super Trouper var låten, haha. Kvällen slutade dock inte så bra. Inga fylleceller eller polis taganden utan bråk. Jag säger ju det, draman dyker alltid upp. Nåja, kväll blir det inget sånt! Ikväll ska vi ha roligt!

Jag sitter just nu med hår inpackning i håret och väntar på mat. Hoppas den är klar snart för jag håller på att dö av hunger! Nej, nu ska jag tvätta ur den här geggan och sen kräva att vi ska äta. Puss