Godnatt



Hur börjar snacket gå nu?

Jag älskar sommaren. Minns ni?






Liksom. Bah. Daah.

Puh. Eller inte. Jag vet inte än.. Jag vågar inte spåna i något jag gjort idag. Vet i alla fall att jag klarade historian vilken känns skönt. Får se nästa vecka hur det blev med FEKen och NKn. Hoja, jag vill inte tänka på det.

Jag sitter och tittar på Ung och bortskämd.. Det är nästan lite irriterande. Ingen av dem vet hur man ska bete sig och ingen av dem tar ansvar för att saker i huset blir gjort utan alla gnäller på varandra. Dessutom kan de inte prata heller, de har "liksom" som standard ord och använder det minst tre gånger i varje mening. Man kan inte låta bli att skratta lite. Både irriterande och roligt. Kan det bli bättre?



Den tjugonionde november tvåtusentio

Jag tycker verkligen om att vistas i mitt rum nu. Har fått upp hyllorna, fått bort kartongerna och har lite nya saker. Några ord ska upp på garderoben, kanske några på väggen, en tavla ska hängas upp och en grej till sängen ska också fixas innan allt är klart. Trots det känns det himla bra. Jag vill bara ta hit alla jag känner så de får se!

Med doftljusen tända ska jag nu byta sängkläder och sen krypa till kojs för att orka upp till skolan imorgon. Har ett prov och två läxförhör. Visst håller ni tummarna för mig? Ja, jag tänkte väl det.

Mysighetsfaktorn försvann såååååååå häääääääääär mycket på bilderna. Bara så ni vet.



Till julen hör julmust

Har tagit en paus ifrån FEKen och har plockat upp allt ur kartongerna som jag hade kvar i rummet. Skönt att äntligen få det gjort. Jag har städat rummet också och tvätthögen är ingen hög längre utan allt ligger huller om buller på golvet istället. Så typiskt mig. Jag är en riktig slarver. Ibland i alla fall. Jag kan hålla ordning, bara jag vill.

Ska in till stan en snabbis med mamma också för att köpa en sak eller två till rummet. Ska göra det suuuuupersnyggt! Tar några klunkar till ur min julmust och taggar till för att gå ut i kylan. Fast kan ingenting annat än att tycka att det är lite mysigt ändå..

Tog på mig en mössa för stämningens skull.


I want a perfect moment

Dagen har börjat bra. Mycket bra faktiskt. Tack.

Om man fick magrutor av att skratta skulle jag haft 18 stycken

Jag kom just på en sak som hände igår på Allstar som var sjukt roligt! En kille kom fram till garderoben för att lämna av sig jackan. Jag sa hej och han svarade med HALLA. Jag blev jättechockad och var tvungen att stanna upp och kolla om jag verkligen hade hört rätt. Jag trodde bara det var i min kompiskrets vi sa så... Grymt roligt.

En annan sak också. Jag gick runt bland allt folk och plötsligt sa en kille hej till mig. Jag tittade på honom och sa hej tillbaka. Då stäcker han fram handen och presenterar sig. Jag tar hans hand och presenterar mig själv. Han ser att jag inte är intresserad eller rättare sagt har bråttom eftersom jag tittar mig omkring som en idiot så han går därifrån. Lite senare när jag går tillbaka ser han mig igen och jag måste vända ryggen till för att komma förbi. Då ser han att jag jobbar där och hans ansikte får ett mer förstående uttryck. Han kanske till och med blev glad..



Jag blir dum av dig

Igår var första gången jag någonsin hörde att jag är snyggare utan glasögonen. När blev det dåligt att se smart ut liksom?

Glasses?


Or no glasses?


Vad tycker ni?

Den tjugosjunde november tvåtusentio

Att göra roadtrippen igår var något jag verkligen behövde. Det var jättekul och sällskapet var perfekt. Vi fick oss ett redigt gäng med goda skratt. Tack så mycket. Kvällen däremot var konstig. Jag var på jättebra humör men i vissa lägen blev jag fruktansvärt less när en kille till exempel kallade mig "fitta" och sa att jag var dum i huvudet. Tur att han gick precis efter det för annars hade vakterna fått eskortera honom ut. Jag var så grymt arg. Sen hände några andra saker som jag inte ens orkar ta upp. Jag antar att det är sånt man får stå ut med. Nåja, jag var i alla fall inte på dåligt humör när jag slutade. Så jag somnade gott.

Nu: Mat och plugg.

Lunch i bilen. Muuuuums.


Jag har visst plyttat hemifrån.


Obligatoriska Köttbullemenyn och en cheesecake.




Djurmagasinet.


Efter att ha köpt en påse skumtomtar åt mamma möttes jag av den här lappen när jag kom hem klockan fem i natt.


Du vet allt om mig

Träningen ikväll gick hur bra som helst. Bättre än någonsin. Typ. Nu ska jag krypa till kojs och tagga inför IKEA imorgon! Jossan, Emil, John och jag beger oss dit vid lunch imorgon. Jag har en lista och Jossan har en lista. Vi får väl se hur motiverade killarna är efter en stund. Dom kommer väl lägga sig i soff eller säng avdelningen och ligga där tills vi är klara.

Nu ska jag sova så jag orkar med att jobba imorgon också. Som tur är börjar jag 22 så det är inte ett så långt pass. Får bli hög på Dextro och coca cola. Haha. sov gott nu hurrni.

Jag har aldrig hört något liknande

"Den som kommer och hämtar kon när den blir gammal heter kofångare, den sitter oftast framme på bilar" Seriiiiöst. Jag skrattar ihjäl mig.



Hittade videon på Cassis blogg.

Jag har en noshörning på armen


I wish I was a punk rocker

Fan. Kom tillbaka ner till skolan för en stund sen efter att ha varit och ätit lunch. I och med det glömde jag att låna om mina svenskaklassiker böcker för tredje dagen i rad och hämtade inte datorn från Malin. Därför måste jag nu gå hela vägen upp till gymnasiebyn i den här fruktansvärda kylan och få en hjärna av is igen. Den här undebara dagen blev just ett rent helvete.  


Den tjugofemte november tvåtusentio

Jag är så jävla trött. Det är så jävla kallt ute. Och jag har så jävla mycket att göra. Okej, kanske inte sååå mycket att göra eftersom jag sitter här. Jag ska i alla fall precis börja plugga företagsekonomi, vi har prov på tisdag och jag kan ingenting. Det är sjukt svårt.

Annars sitter jag bara och funderar på min dröm jag hade i natt. Den var enormt bra och mysig.. Ja, jag måste säga mysig. Det är helt rätt ord.

Happyface

Jag har varit på jättebra humör hela dagen idag och skaffat mig ett par rejäla magmuskler. Jag har skrattat så det är inte sant idag.. Inte bara på skolan heller. På kvantum och i bilen med Sara och mamma också. Herregud.

Ikväll är det match som gäller. Vi har träningsmatch mot Höken igen och allvarligt... Tar vi dom inte nu slutar jag att spela basket. Uppkast 20.30 i Örnäshallen. Jag taggar till med hjälp av Tove Styrke, så med hennes röst ur högtalarna tar jag det lugnt en halvtimme innan vi ska åka iväg.

Har ni haft en lika bra dag som jag? Det hoppas jag.





Jag trodde att jag visste allt om henne men tydligen inte

Han: (Ger Jossan en hundring)
Jossan: Jag hade inte behövt någonting för idag.

Hm, frågan är egentligen vad hon fick pengar för? Eller, vill jag ens veta...?


Hurra för reningsbadet

Jag sitter allvarligt och gråter. Han är bäst. Jag är kär.



Kommentaren från Andreas i slutet är så jävla rolig! Den om reningsbadet alltså, komiskt med tanke på att som hänt. Hahah, jag dör.


Kanske en tabbeblogg?

Gårdagens tabbe upptäcktes idag. Jag har klagat och trånat efter att köpa en ny mascara och igår tog jag mig äntligen i kragen och gjorde det. Jag gick hem med mitt köp och kände mig oerhört glad. Imorse när jag skulle använda den upptäcker jag att jag råkat köpa en brun istället för svart. Jag insåg mitt misstag och slog mig själv i pannan. Hur fan kunde jag göra det igen? Ja, jag har gjort exakt samma sak en gång förut. Bra jobbat. Bra.




Kul att få en kommentar. Woho! Ett tips är att skriva vem det är ifrån, det är mycket roligare att svara då.

Jag är intelligent

Jag kan säga hej på 15 olika språk. Hej, halla, hello, ciao, hei, bonjour, sveiki, olá, alo, ahoj, hola, merhaba, szia, tere och salam.


Att "halla" är något svenckt och internt och jag har suttit på Google-translate behöver ingen veta.


One down, four to go

NK-läxförhöret avklarat. Fonetisk skrift prov, pantomim tal och två texter att skriva kvar. Hoja.

Godnatt


Tur att mamma är omtänksam

Jag blev chockad idag när jag öppnade frysen. Specialpris på skinka eller? När jag frågade mamma var hennes svar: Jag tänkte bara att du skulle få tänka lite mer på *******. Jaha, tack så mycket då mamma.


Bara för informationens skull

Har suttit i flera timmar och funderart på vad det är som luktar illa här hemma men har inte kommit på vad det är. Nu kom jag på att det kanske är jag själv som luktar... Borde nog planera en dusch innan middagsgästerna kommer. Mamma har bjudit över Erik och Emilia. Mysigt.

PS. Vill någon frivillig städa mitt rum? Jag hinner inte. DS.

Incident igår och en sjukt less Maria

Måste berätta lite om gårdaden. Efter att vi varit och sjungt (sjungit?) gick Sara och jag på stan en sväng och sen åkte vi hem. Jag kollapsade i sängen för att jag var så trött och sov till klockan sju. Då kom Amanda om väckte mig, med maltesers!! Klockan 20 började jag jobba. Helt okej dag.

Det jag egentligen vill säga om gårdagen är att vissa människor är ju fan inte friska. I alla fall inte med alkohol i kroppen. Vissa är hur gulliga som helst när dom har tappat nummerbrickan till jackan när vi säger att vi tyvärr inte kan hjälpa dom förns alla ha gått. Dom förstår att det är deras eget fel. Vissa personer däremot... Var ska jag börja? Jag brukar kunna sansa mig men igår rann det över. Först var det en tjej som vinglade runt och höll på att riva ner kassan. Som tur var fångade Emilia den innan den föll i marken. En annan tjej blev helt galen och ropade fula saker till både oss och vakterna. Då blev det ett jävla liv. Rätt åt henne. Synd bara att inte polisen var där.....

När våra väskbrickor är slut brukar folk också bli irriterade men de flesta brukar ändå förstå. Igår kom det ett par med en ryggsäck och när jag sa att brickorna var slut började dom vara dryga och otrevliga. Jag blev riktigt jävla less då killen försökte få det att låta som att jag var helt dum i huvudet och inte kunde någonting. Jävla idiot. Jag sa åt honom att han inte behövde låta så och det enda jag fick tillbaka var att JAG inte skulle låta som jag gjorde. Hela konvesrationen slutade med att han tog ryggsäcken och tittade på mig med en sån jävla blick och hånflinade "Ha en trevlig kväll". Jävla idiot äckel.

Bra. Nu har lite av ilskan från igår släppt. Ingen tvekan om att det finns speciella karaktärer här i stan.... Idag på ett dåligt sätt. Hoja.



Med glada tankar tar jag motivationen till mig och börjar plugga. Hur fan ska jag hinna göra allt?


Seee you soooooon

Stressa. Stressa. Stressa. Klev upp för inte allt så länge sen... Fortfarande trött efter gårdagen. Vi ska någonstans och sjunga idag så pappa ska hämta upp oss om cirkus 10 minuter. Jag sitter och äter varma mackor för fulla muggar och har knappt klätt på mig. Det här kan bli jobbigt....

Det kan liksom inte ändra på någonting

Igår gick jag ju inte på träningen för att jag övade på min redovisning som jag tillsammans med min grupp skulle hålla idag. Tror ni att min grupp får hålla den? Nae. Då blev jag less. Nästa gång mamma säger att skolan går först ska jag inte lyssna. (Mamma om du läser det här så ska jag alltid lyssna).

Just nu sitter jag och ser Smallville medan Sara klipper Niklas. Alla tre har kommit fram till att den här serien har spårat ur totalt. Det går typ åtta olika säsonger på TV samtidigt bara på olika tider. Det är alltså omöjligt att hänga med och det har börjat hända sjuka saker i avsnitten. Jag fattar ingenting. Ändå är det på något sätt hur bra som helst. Clark är snygg också. Bra, då har vi den biten avklarad.

 

Nu: Duscha.
Snart: Äta.
Senare: Sova middag.
Ännu senare: Se idol.
Sent: Jobba.

Det är vad jag tycker

Kan det finnas något töntigare eller mer pinsamt än att lägga upp någonting sånt här på sin logg på facebook? "Alla som puffar mig NU är lite smått kåta i mig! Lägg upp i din logg och se vilka som puffar" eller göra tester som "Vem kommer du ha sex med nästa gång?" eller "Hur många kommer du ligga med i helgen?".

Jag tror fan inte det. Sänder bara ut desperata signaler. Hoja.

Jag roade mig med lite annat

Om man har tråkigt kan man göra så här....

Klottra ner ett recept.



Ta fram alla ingredienser och om ni inte har allt... Improvisera.



Börja pyssla.



Bli klar raket snabbt.



Gör exakt som receptet säger. I det här fallet, ställ allt i frysen i en timme. Och träna under tiden på din redovisning. Okej, det sista hittade jag på själv men det spelar ingen roll...

Helt klar.



Jag gjorde för fyra personer, men om man är ensam hemma får man äta upp allt själv. Bara så ni vet. Jossan, om jag inte kommer till skolan i morgon så vet du varför.


Jag slipper i alla fall få puckar i huvudet

Den powernapen var behövlig och välförtjänt. Dock ångrar jag att jag tog den.. Nu måste jag både vara hemma från träningen och hockeyn. Hade verkligen velat se hockey, speciellt med min nya fina Luleå Hockey halsduk. Haha. Jag hade i och för sig velat träna också. Men min mamma har sagt att skolan går före och då gör den det. Man måste lyssna på mamma.


.

Killen: Alla är vi HOROR!
Maria: Jag också?
Killen: I allra högst grad!

.... Jaha, man tackar för den.


Jag har solsken hela tiden

För att hålla mig fräsh och inte bli lika blek och äcklig jag var förra vintern har jag börjat sola. Jag älskar det. Jag håller på att somna varje gång och jag drömmer mig hela tiden bort till varmare breddgrader. Idag började jag tänka på en dag i sommras. En dag på klubbviken. En dag med mycket sol och underbart sällskap. Det var den dagen jag blev en räka. Det var en bra dag.



I alla fall, idag när jag gick in i rummet möttes jag av en konstig syn. Huvudkudden låg en halvmeter ifrån solariumet, på golvet. Den första tanken som dök upp i huvudet var att två personer hade haft kul där inne. Jag bytte rum..




Den artonde november tvåtusentio

När klockan ringde i morse trodde jag inte att det var sant. Jag var så fruktansvärt trött! Jag gick som en zombie fram och tillbaka i längenheten. Ögonen sved.

Nu sitter jag i skolan och har faktiskt fått någonting gjort. På en torsdag! Helt otroligt. Lina, Frida, Jossan och jag har börjat med ett projekt. Bra att vi äntligen har tagit tag i det så vi inte ödslar ännu mer torsdagar. Tack för den underbara idén Frida och Lina! Det här kommer bli jättebra. Ni få inte veta någonting till vi kommit i gång lite mer... Gå och var nyfikna nu.

Kanske en ledtråd?

Ingen kommentar

Hoppas ni skrattade ordentligt åt mitt misstag tidigare idag för ni kommer aldrig tro vad jag gjorde för en stund sen... Jag TRILLADE I DUSCHEN! Helt jävla otroligt.



















Gick ni på den? Det hade kunnat varit sant... Om jag var jävligt dålig, men det är jag ju inte. Pz out. Sov gott, hej.


Gå på ris

Än en gång lyckas jag briljera med min oändliga klantighet. Jag tänkte vara snäll och koka ris, både för att få en god middag och göra Sara glad. Jag skulle öppna det nya rispaketet och vad händer om inte att hela plasten enda ner till botten av paketet går sönder och allt ris strömmar ut på golvet. Vad har jag gjort för ont för att förtjäna det här? En fråga jag jävligt gärna skulle vilja ha svar på.


Titta! Min tumme är större än mitt huvud! Shiiiiiiit

Får se hur länge jag står ut innan jag bryter ihop av tålamods brist

Maria VS. Illustrator. The game has been started.


I am going to find out

The digging is on! Det här ska bli roligt. Eller ska det? Vet faktiskt inte vad jag ska känna. Skit samma.


Spåkulan

"God afton Maria

Plåga dig inte med bekymmer. Snart kommer bättre tider. Var stark"

God afton Spåkulan

Jag plågar mig inte med bekymmer. Snart kommer jobbigare tider. Jag är svag.


För att inse att spåkulan verkligen ha rätt måste man skriva motsatsen, läsa allt högt och känna inom sig vilket som gnager mest. Jävla facebook.


Hur jävla dum får man vara?

Nyss höll jag på att kasta CD-spelaren i väggen för att jag inte kom in på min facebook och trodde att någon hade hackat den IGEN! Kände hur det började koka inom mig och skulle så klart genast gå in här och skriva att jag blivit av med min tredje facebook. DÅ... När jag håller på att skriva in lösenordet inser jag att jag bara hade skrivit in fel lösenord. Jag hade skrivit in det jag har till bloggen... Bra Maria. Mycket bra.

Jag är inte en i mängden men du är en utav dom

När Jossan slutat jobbet gick hon förbi mig och vi gick sen tillsammans hem till henne. Vi hade bestämt att vi skulle plugga Shakespeare. När detta inträffade var klockan ungefär halv sju. Nu är klockan nio och vi har fortfarande bara översatt alla texter. Men NU ska vi skriva ut allt och börja plugga på det. Provet är i morgon och jag känner på mig att det här med att lägga sig tidigt idag sakta seglar iväg. Typiskt...

Sunday Bloody Sunday - U2


And it's true we are immune
when fact is fiction and TV reality
And today the millions cry
We eat and drink while tomorrow they die


Den femtonde november tvåtusentio

Jag hatar människor som ljuger. Jag hatar människor som överdriver. Jag hatar när människor får mig att tro stenhårt på någonting och sen säger att dom skojar. Jag hatar att inte veta sanningen och jag hatar fortfarande att jag alltid hittar fel killar. Var är alla snälla, glada och helt underbara? Komsi, komsi.

PS. Bakgrundsbilden är fortfarande kvar för er som undrar. DS.

I am concerned

Felix hade min dator under matten. Jag blev oroad när jag insåg vad han hade sysslat med...


Put on a smile and do your thing

Klockan drog ju så klart iväg igår och blev lite mer än vad jag hade väntat mig innan jag äntligen somnade. Idag var det bara att ta smällen för det. Skulle vara i Antnäs kvart över elva för att döma matcher på ett minisammandrag. Tre matcher senare var mar 200 kronor rikare. Det var lätt värt det och det var helt klart därför jag gjorde det. För pengarna alltså.

Efter det åkte Sara och jag hem till pappa där vi slog på TVn och somnade båda två. Jag vaknade till när Erik, pappa och Lena kom hem vid fem och började med middagen. Jag somnade om och vaknade igen när den var klar. Det blev kött och klyftpotatis med smör och vitlöksstekta champinjoner, pepparsås och så klart bearnaisesås. Till efterrätt blev det friterade bananer och vaniljglass. Det var jag som hade bjudit in oss själa på middag eftersom det är Farsdag. Så pappa fick bara gilla läget och förbereda något gott vilket han lyckades otroligt bra med. Tack pappa. Glöm inte att jag älskar dig.

Efter allt gott var det dax för träning. Fy fan så jobbigt! Jag är helt slut i benen och armarna. Om jag inte har träningsvärk i morgon blir jag fruktansvärt arg! Jag kämpade som ett djur idag. Det måste ju resultera i något.

Nu ska jag titta igenom idol inspelningen efter fler underbara ögonblick där jag syns och sen ska jag sova. Så otroligt skönt.

Job-look

Idol tvåtusentio

Insläppet till Arcushallen igår var 17.30. Sara och jag åkte var där tjugo över fyra. Därav ingen blogguppdatering igår. Jag åkte bara hem efter skolan, duschade och fixade mig och sen åkte vi dit. Sen var jag alldeles för trött när jag kom hem.

Det var en helgalen kväll och jag älskade varje minut av den. Förutom att Elin åkte ut, Minnah skulle gjort det i stället.. Att vi hade stått ute och frysigt i ungefär två timmar och sen köat där inne i en halv resulterade grymt bra! Vi satt längst fram på Andra parkett. Vi såg jättebra och idolerna satt och stod precis bredvid oss när dom uppträdde, dom sprang också förbi oss flera gånger. Vi syntes i TV också, det var en upplevelse. Känns bra att vara TV-kändis.

I reklampauserna fick vi se alla idoler som åkt ut sjunga vilket också var sjukt bra. Jag tyckte Linda var bäst och Daniel.. Fan vad snygg han är. Tove (från förra året) sjöng också och jag vet inte om ni i TV-sofforna fick se det men hon var också duktig. Så klart. Kvällen blev dock förgylld när jag fick en kram och en puss på kinden av Peter Jihde. Det kommer jag aldrig glömma och jag ska leva på det hur länge som helst.

Egentligen går det inte att förklara kvällen med ord för den var helt magiskt. Och vilken stämning! En upplevelse i livet och något jag aldrig kommer glömma. Om ni får samma chans, ta den.













































Andreas Karlsson sjöng också.








Jag vet att bilderna inte är dom bästa, men va fan.. Det är ju minnen i alla fall.

Från och med nu är det här Jihde-kinden.

Trött trött trött

Dagen har varit lång och jag har ont i huvudet. Laila Bagges föreläsning var enormt bra och jag tror nästan att jag blev kär i henne. Genrepet var också bra förutom hur dom hade organiserat platserna. Jag säger bara stackars dom som kommer in sent och har köpt biljetter för första parkett.. Vissa av dessa plaster är riktigt jävla kassa! Bara så att ni vet. Jag hoppas dom sköter det där snyggare i morgon... Annars blir jag riktigt arg igen. Jag måste ha en bra plats. Fast jag sitter på andra parkett och då blir det nog lättare.

Jag hade bara mobilen att fota med så det kan komma upp någon enstaka skit bild här senare. Men jag orkar inte lägga upp några nu för mitt internet är så segt så jag får spunk. I morgon tar jag med mig kameran och då blir det förhoppningsvis bättre bilder som jag i så fall i stället lägger upp. Sov gott gullisar. Pz.

Den tionde november tvåtusentio

Nu är det bara en natts sömn och några dagstimmar kvar som skiljer mig ifrån föreläsningen med Laila Bagge och idolgenrepet. Det är skolan som har fixat det och jag tror att det kan bli jätteintressant att lyssna på Laila. Fast jag har ingen aning om vad hon ska prata om... Efter föreläsningen har vi en Kick-off med alla UF-företag. Jag vet inte heller vad som händer under den men det är säkert bra att bara där. Efter Kick-offen laddar vi om för idolgenrep. Kan inte ens beskriva hur mycket jag längtar efter det!

Med en händelserik dag framför mig ska jag nu gå och sova. Tänkte att det kunde vara bra så jag inte försover mig igen...

En ruskigt arg kottehäst.


Godnatt!

Life is good

Insåg just att jag missade idolerna på Kvantum!!! Fan fan fan. Fast det kanske var lika bra.. För jag hade nog svimmat om jag sett Olle på så nära håll. Han är så fruktansvärt snygg att jag inte hade kunnat behärska mig. Jag undrar hur det ska gå imorgon och på fredag. Kanske ska vara en sån där pinsam tjej som sitter och gråter i publiken? Vad tycker ni.. Hade inte det varit coolt? Nä, trodde inte det jag heller.

Tröstkaka.


Det är meningen att jag ska ta den till skolan på Fredag. Om jag kommer tomhänt har jag ätit upp den själv. Ni ser, det är bara en bit och den måste ju vara till mig?

It´s not monday morning

Jag kom till skolan och vi hade bara en lektion kvar, UF. Jag tyckte att vi fick jättemycket gjort och det är bra att vi är ute i god tid med affärsplanen. Det ska vara klar om två-tre veckor tror jag, 30 November i alla fall. Anna och Jossan var sjukt duktiga medan jag skulle säga att jag och John var lite mindre bra. Vi skickade iväg ett mail, ringde sjutton gånger till en kille som aldrig svarade, gjorde frågor till vår marknadsundersökning och skrattade så i alla fall jag fick ont i magen. Förlåt tjejer, jag lovar att nästa gång är vi lika duktiga som er.

Snöstormen idag sätter inte stopp för att jag ska vara på bra humör. Hade en grymt bra dröm i natt och den kan jag leva på hela dagen. Jag struntar i om det snöade så att man fick ont i ögonen, jag är jätteglad ändå. Idag invigde jag Fjällisen också. Jag kan då säga att jag verligen inte frös... Mumma.

Det här gör jag just nu.


Shit happens

Som jag skrev igår hade vi sovmorgon till 12.40 idag... Vad gör jag inte om inte försover mig?!!! Jag vaknade av att mobilen vibrerade och jag trodde att det var alarmet, det var det inte. Det var Jossan som ringde och klockan var inte alls 11 utan 12.30. Hon frågade var jag var och jag sa i panik att jag hade försovit mig! Hon lugnade mig genom att säga att vi inte hade någon matte och att vi börjar klockan 14 i stället.... Puh.

NU: ÄTAAAA.


....

Vi hade vårt roliga och vi hade vårt tråkiga. Now I´m done.


I walk around like i don´t know you

Jag tänkte skriva en liten deprimerande text om hur jag alltid hittar dom sämsta killarna och hur jag gör så att dom bra försvinner..... Men det tänker jag inte göra för jag klickade fram den här videon i stället. Hahah, där kan man snacka om galen tjej. Aggressionsproblem? Nå jåå.

Jag blev faktiskt lite rädd.

adhfeoijfbakhd

Ännu en ovärd lektion att börja dagen med. Vi hade ingen lärare och vi skulle se på film igen.. Någon irlänsk som dom sa "fuck" eller "fucking" i varenda mening. Bra ordföråd. Inte. Dock var den faktiskt lite rolig ibland. Vi har just haft historia, nu har vi FEK och senare har vi NK. Alla lektioner som är jobbiga på en dag. Eller historian är inte jobbig.

Förutom jobbiga lektioner är jag jävligt trött ocks.. Sover inte bra u för tiden. Jag hoppas att det går över utan att jag behöver göra så mycket. Orkar inte flytta på sängen om den står i en sån där zon.. Det skulle verkligen inte fungera i mitt rum. Jag har alldeles för många oviktiga problem just nu... Hänger med i genomgången i stället.


Den åttonde november tvåtusentio

Jossan åkte just hem härifrån och tog Patte med sig. Tro det eller ej men jag kommer nog sakna honom. Bara lite. Jag fick den här fina presenten för att jag varit snäll och tagit hand om honom. Det hade du verkligen inte behövt Gullbullen men tack så himla mycket.



Och glömsk som jag är får ni NU se mina inköp från veckan.

Från Monki 300;-


Också från Monki. Rea 125;-


Ett par helsvarta jeans också från Diva som jag inte orkade ta kort på.

Visste du det här om tjejer ?

- Hon älskar när du skriver "godnatt älskling" på kvällen..

- När hon inte har smink på sig, säg att hon är vacker även om hon ser förjävlig ut..

- Hon älskar när du leker med hennes fingrar eller hår när ni myser

- När hon kollar på dina läppar så vill hon att du kysser henne eller så vill hon kyssa dig..

- När hon kollar på dig och ler och kollar ner i marken så tycker hon att du är söt/fin..

- När hon biter sig i läppen vill hon bli kysst..

- När hon helt plötsligt skickar ett hjärta på sms/msn vill hon prata med dig

- Om hon är arg/ledsen vill hon att du ska hålla om henne..

- När hon puttar bort dig eller slår dig gå efter henne!

- Klicka aldrig upptaget när hon ringer, det gör bara saken ännu värre

- När ni är bland folk, håll henne i handen..

- Visa att du är stolt över henne, kyss henne framför dina kompisar..

- När ni myser i sängen/soffan, vartsom, viska i hennes öra att du älskar henne..

- Ring henne minst en gång om dagen och fråga vad hon gör och hur hon mår.. 



Snodde listan från Emmelies blogg som ni hittar HÄR


En udda fundering

Brukar ni låsta toalettdörren även fast ni är ensam hemma? Det gör jag. Jag brukar tänka så här...

- Om någon bryter sig in vill jag ju inte sitta där med byxorna nere.

- Om någon bryter sig in och vill mörda mig blir det nog för pinsamt för den som hittar mig om jag ligger på toalettgolvet eller hänger över toalettstolen och blottar mig.

- Eller om någon kommer hem och låser upp ytterdörren kan jag ju liksom inte ställa mig upp, springa till dörren och låsa den.

Hm, ja.. Alla var vi våra udda funderingar.

Den mest ovärda dagen på länge

Helt jävla ovärd dag. Alla andra var ju lediga idag men inte vi. Som jag skrev igår skulle vi se film mellan nio och elva. När jag kommer till skolan visar det sig att vi ska se Shakespeare in love!! Den film vi sett på våra engelska lektioner och precis hann se klart innan lovet. Jag trodde knappt mina öron och höll nästan på att trilla av stolen. Var det sant? Ja, det var det. Men efter något dåligt kommer alltid något bra och i det här fallet var det att vi slapp se filmen. Och vi behövde inte se någon annan heller. Majvor berättade i stället lite om företagsamhet. Jag satt och knaprade i mig naturgodis och drömde mig bort till varmare breddgrader. Men Majvor, om du läser det här så lyssnade jag hela tiden.

Joseph Fiennes spelar Shakespeare i filmen. Mums.

Det är lätt att vara efterklok, lätt att se

Träningen gick så där och den var inte lika jobbig som jag trodde att den skulle vara. Skönt. Jag är ändå trött i kroppen vilket jag har varit hela veckan utan att jag ansträngt mig särskilt mycket. Plus att jag fryser ständigt.. Tror nästan att jag har något i kroppen. Jag ska klä på mig ordentligt när jag går ut och kurera mig så jag verkligen inte blir sjuk. Det hade jag inte tyckt om...

Jag glider över till Emil en stund för att fördriva tiden lite. Är dock inte ledig i morgon som alla andra utan vår rektor har kommit på att vi ska se någon film mellan nio och elva. Bäst för honom att den är bra. C u.

Jag gillar ruffs.



Bästaste freddi

Tack Fredrik för hyllorna! Du är en ängel. Nu jävlar ska jag få i ordning. Tack. Tack. Tack. Tack. Tack. Tack.


En gång i tiden var du min

Ja, jag klev nästan just upp. Behöver man mycket sömn så gör man... Efter att John hade skjutsat hem igår mig kom han upp för att skrämma Sara vilket blev ett totalt misslyckande. Istället tog vi ut Patte så han fick springa av sig i mitt rum. Jag kände att han skulle få komma ut lite mer. Tycker så synd om honom när han måste sitta inne i buren.. Det är så instängt.

Jag har ingen aning om vi har någonting i skolan till veckan och då tänker jag heller inte göra något skolarbete idag. Kanske tar och läser lite ur svenska boken eftersom den ska ju vara klar någon gång så jag får börja på nästa. Inte en snöboll i helvetet att jag kommer hinna läsa ut två stycken och göra en jämförelse och allt till deadline. Eller juste, man ska inte tänka negativt. I can do it!



Idag kommer du hem!

Kvällens Att göra

Kvällen i en tråkig punktformslista.

- Motionera Patte.
- Äta.
- Gå på hockey.
- Ta det lugnt i 20 minuter.
- Jobba.
- Åka hem.
- Sova.

Jag längtar verkligen till den sista punkten. Fan vad jag är trött...


Plötsligt sköt nån en man i min port

Jag sitter och äter glass. Jag är redan less på den och jag har halva skålen kvar. Ska jag orka äta upp? Svaret är självklart ja. Man kan ju inte kasta något så gott och underbart i soporna. Då är man inte frisk...

When I´m gone

Efter att ha krossat fingret i kassan, nästan fått en killes nummer utan att göra något eller ens vilja ha det, mött en kille som ville gifta sig med mig och fått en låtsaspojkvän för att bli av med min "blivande man" var kvällen väldigt lugn igår. Några äldra damer (läs kärringar) hånskrattade åt mig också när jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med kassan. Jag ville hoppa över disken och strypa hela bunten. Och juste, som pricken över i:et fick jag bevittna en catfight. 3 av 5 toasters. Kanonkul.

P.S Jag fick också höra raggningsrepliker som måste ha varit dom sämsta i hela universum. Jag fick mig ett par goda, väldigt goda skratt. Tack för det. D.S

Pz out

När man är en tjej med mycket planer har man svårt att få tiden att räcka till. Motionerade just Patte, jättelite för att han tydigen inte ville gå ur buren. Synd för honom. (Jossan han tas väl om hand om! Igår var han ute mer än en timme på kvällen). I köket sitter Johan och John och äter upp mina gifflar så jag måste skynda mig att skriva det här så jag får några själv. Fast det är klart... John köpte dom ju.

Ikväll blir det lite häng med Niklas och sen jobb. Jag räknar med att vi ses. Det är ju Fredag, då ska ni slå klackara i taket! C u


Drar. Till. Gymmet.

Jag har för mig att jag skulle skriva något speciellt men nu kommer jag verkligen inte på vad det var. Hm, det kanske inte var så viktigt.. Annars kommer jag nog på det senare. Ska i alla fall snubbla iväg till gymmet nu. Först blir det en säng på stan för att köpa nya jeans. Det behövs!

Jag saknar dig Jottan!!! Tre dagar kvar... Puh.

Ett härligt inlägg förtjänar en härlig rubrik

Som ljuset i mörkret har man bilder från glada stunder. Jag kommer aldrig glömma den här kvällen, heller inte när Jossan hade kepsen på sig och hur många bilder jag tog på det. Jag kommer inte heller glömma hur mycket jag skrattade åt just dom bilderna dagen efter. Tyvärr får jag inte lägga upp några av dom för då dödar Jossan mig. Och det vill ni väl inte? Nej, tänkte väl det.











Kan ju vara den fulaste bilden någonsin men ändå så fruktansvärt rolig.



Vi hade haft roligt

Det blev tyvärr ingen Skellefteåresa idag. Fan vad less. Hatar när man planerar något och så blir det inte av. Det är bland det värsta jag vet. I all min depression igår kom Emil och gjorde mig lite gladare. Vi lekte med Patte som BAJSADE på mitt golv. Skit äckligt. Det är därför jag aldrig ska skaffa mig ett djur. I alla fall så somnade båda två senare i min säng. Fullt påklädda, jag hade halsduk och mössa på mig så ni förstår säkert att det blev sjukt varmt. Dessutom hade jag glömt att bära ut Patte ur rummet så han levde om så att jag vaknade hur många gånger som helst. Ingen bra sömn i natt alltså. Trots det var jag duktig och klev upp klockan 12. Bra jobbat.

Bara för att ha något att göra tar jag mig an och översätter en massa Shakespeare texter. Kul liv. Icket.

...........

Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less.


Den värld vi aldrig vet av

Jag slutar aldrig förvånas av Niklas fruktansvärt dåliga planering. Får se om det blir tredje gången gillt, annars skrattar jag nog ihjäl mig.

Kvällen har varit mysig och jättetrevlig. Den har gjort mig grymt trött och det är väl lika bra att jag går och lägger mig nu. Ska åka till Skellefteå imorgon klockan 09.50 vilket betyder uppstigning åtta-halv nio för att hinna med bussen som går 09.11 eller 09.21 från Villavägen. Det kommer bli en helgalen dag där nere och jag ser fram emot att komma bort ett tag. Älskar känslan att komma hem igen. Den är gudomlig.


In the night

Jag blev två plagg rikare efter trippen till stan. En svart tunika och en skjorta. Ni får se hur dom ser ut imorgon. Kvällen är fullspäckad och den börjar med ett möte på Allstar klockan sex. Efter det bär det av mot sunderbyn för enormt mycket mys och andra galenskaper. Jag har en bra känsla i magen. Vad ska ni göra okväll?


Smile bitch

Då beger jag min in till stan för en sväng bland kläderna och sen besöka gymmet. Härlig kombination. Bra dag.


Ett, två, tre, fyra, fem, sex, sju, åtta, nio, tio

Att somna på soffan var nog det bästa jag gjort på jävligt länge. Fifahänget gick åt skogen... Får se om det blir annat ikväll istället då. Önska mig lycka till.

I'm gonna do right by you

Jag tänkte lägga upp en låt en kompis tyckte var bra men efter att ha lyssnat på den ångrade jag mig. Därför får ni en annan istället. Jag vet att jag har lagt upp den här tidigare men jag lägger upp den igen för att texten är bra. Lyssna och njut.

Robyn


Just don't fall recklessly,
headlessly in love with me

Den andra november tvåtusentio

Jag har just motionerat Patte. Han sprang lyckligt runt som en raket och gömde sig så klart i alla vrår han hittade. Han är inte lätt att få tag på heller. Helvete vad snabb han är. Jossan, om du läser det här ser du att han har det bra och förmodligen fortfarande lever när du kommer hem. Oj, skrev jag förmodligen? Ja, jag gjorde nog det.



Du vet att jag tar hand om honom. Han är min bejbis också. Saknar dig redan, hälsa London från mig!

En av många få

Jag uppdaterar bara nu dels för att ni ska veta att jag fortfarande lever och dels för att jag just har haft världens bästa bastuhäng med världens bästa Amanda Boman. Adam var också med. Världens bästa Adan Boman alltså. tack för en bra kväll. Nu blir det varmamackor (klämmisar). Mums! C u

Bilder säger mer än tusen ord