Vikarie var det ja

Som vikarie fick jag tillbringa en hel dag med underbara små knoddar. Okej, dom var 4-5 år men det tycker jag är ganska litet. På eftermiddagen fick jag till och med gå över till den andra avdelningen där de allra minsta går. Jag blev kär i nästan alla! De är så sjukt söta.
 
Jag kan i alla fall säga att dagen var otroligt rolig. Jag blev bjuden på ett 5-års kalas och jag fick inte någon att börja gråta! Den sista timmen av arbetsdagen stod jag och knuffade på när småbarnen ville gunga. Jag kan inte ens beskriva hur sött de var! Det fanns en liten kille som bara ville sitta och gunga hela tiden. Mamma sa sedan att han skulle kunna gunga en hel dag om han fick. Tror ni man tycker om att gunga då eller? Så sjukt söt. 
 
Summa summarum gick allt bra. Till och med för mig som aldrig gått någon utbildning inom det området. Jag hoppas att det går lika bra imorgon. Då ska jag nämligen dit igen!
 
Nu blir den mys i ziperallen, film och lite godis. Var ju nyss på träning så tänkte unna mig det idag också.
 
Dålig webcam-bild men va fan.. Alla har väl redan sett en nyduschad tjej med turban?!
 

Man ska unna sig ibland

Nyttigheterna har jag redan börjat med men då pizza ligger kvar i kylen från igår då vi inte hann laga någon mat, kan jag inte låta bli. Till lunch fick det därför bli lite pizza och en somersby som också fanns kvar i kylen från i lördags. Gött!
 
 

Jag drömmer ofta

På senare tid har jag börjat drömma allt mer. Jag som nästan aldrig brukar drömma mardrömar har börjar göra det mer och mer också. Speciellt om jag somnar framför TVn. I natt drömde jag att jag blev tillsammans med Gavin DeGraw och att vi sjöng tillsammans inför tiotusentals människor. Det var mäktigt. Och konstigt. Han var dock mycket snyggare i drömen än i verkligheten. 
 
 

Vikarie är roligt

Min dag som vikarie är avslutad och det känns jätteskönt. Trots att jag har haft roligt är det skönt att sluta. Jag är trött som ett as då jag klev upp halv sju i morse vilket jag typ inte har gjort sedan jag gick andra treminen i tvåan. Jag sitter och väntar på att mamma ska sluta så att vi kan åka hem och laga mat. Klockan sex börjar jag ju på Allstar. Som pricken över i:et spelar Luleå Hockey idag. Det är borta match vilket betyder att det kommer vara mycket folk under serveringen. Bara tiden går fort så bryr jag mig inte. Jag vill bara lägga mig ner i min varma sköna och mjuka säng. Jag får helt enkelt tänka på att det är pengar som rullar in.
 
Vad har ni haft för er idag?
 
(Ingen bild då jag sitter kvar på föskolan och väntar på mamma)
 

Jag hatar rubriker

Ikväll har jag jobbat fem timmar - fick gå hem lite tidigare för att jag ska upp tidigt imorgon. Allt gick bra med tillståndet och jag ska alltså vara vikarie imorgon. Jag är så sjukt nervös att jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till. Mamma säger att det kommer gå bra så länge jag är mig själv. Det tror jag också. Men tänk om någon av dem börjar gråta? Eller måste gå på toaletten? Då får jag fan ta mig i skinnet! Jag måste ju ta i tu med min bacillskräck någon gång i livet. Eller måste jag? Hur som helst tror jag att det kommer bli jätteroligt!
 
Det kommer i alla fall bli en lång dag imorgon då jag ska jobba på förskolan 8-16.30 och sedan börja på Allstar klockan 18 och jobba till 23. Men vad gör det? Som sagt, jag tror att det kommer bli superkul!
 

Jobberbjudande

Eftersom jag inte var trött igårkväll var jag uppe ganska sent vilket resulterade i att jag inte klev upp så tidigt idag. Men ibland får man ta sovmorgon utan att få dåligt samvete. Mamma ringe och väckte mig i alla fall och ställde mig en fråga. Hon undrade om jag ville jobba på förskolan, där hon arbetar, imorgon. "Varför inte?" tänkte jag. Jag behöver något tillstånd som hon skulle kolla om jag kunde fixa på internet. Om det går att göra det så blir jag vikarie imorgon. Känns faktikst bra. 
 
 

Helg full av liv

Äntligen en lugn stund. Efter att vi varit på Expert och Media Markt i fredags förberedde jag mig för jobb och jobbade sedan till klockan 23. Sambolambon ringde sedan och vi möttes upp hos hans vän och såg den nya Johan Falk filmen - Spelets regler. Den var superbra! Och jag har liksom aldrig insett hur snygg Joel Kinnaman är förrän då. Nu måste jag nästan se de andra filmerna också. I går, lördag, jobbade jag tio timmar och sen var det spelkväll hos några vänner som gällde. Jäklar var trött jag var men fan vad roligt vi hade! 

Annars är det faktiskt första gången jag använder min nya dator. Den är fantastisk! Den kommer komma till användning kan jag lova. Äntligen har jag en egen fungerande dator. 
 
 

Liksom alla andra

Precis som rubriken avslöjar var jag också på Expert idag. Sambolambon ringde mig klockan 09.00 i morse och sa att utförsäljningen skulle börja klockan 10.00. Jag ringde John som hade lovat att följa med mig och berättade nyheten. Båda två tänkte att det inte var någon brådska eftersom de flesta faktiskt jobbar. När vi väl kom dit trodde vi inte våra ögon! Kön var gigantisk. Klockan var ändå bara tio i elva men det var tydligen fler människor än oss som ville se vad som gömde sig inne i butiken. Jag skulle ha en dator så det var bara att ställa sig längst bak och se glad ut. Efter två och en halv timme kom vi in i butiken. För att göra en lång historia kort slutade allting med att vi åkte till Media Markt och köpte en dator där. 
 
Bra dag. Bra slut. Den är ju i och för sig inte slut än. Men ändå.
 
Här är vi nästan halvvägs.
 

Stretching our legs

Idag har jag gjort nytta. Jag har sökt jobb, cyklat lite grann och gjort ärenden på stan. Eller ja, jag köpte lite kläder och en sminkväska av några presentkort jag fick i fredags. Snart ska jag laga middag och ikväll blir det basketträning. Det kommer bli hårda träningar i veckan eftersom vi inte gjorde så bra ifrån oss i helgen, det har vår tränare redan informerat oss om. Men det ska bli skönt. Inte roligt. Men skönt.
 
Nu ska jag ta mig en huvudvärkstablett, sätta igång med maten och sen vila lite innan det bär iväg till Antnäs.
 
 

På tal om matcherna i helgen...

... Spelade vi stundvis bra men det fungerade inte riktigt. Vi förlorade därför båda matcherna. Jag tyckte ändå att vi spelade ett rätt så bra spel och är nöjd med min egen insats. Fast det kanske beror på att jag blev matchens lirare den första matchen...
 

... Och den andra matchen.
 
 
Under alla mina år som basketspelare tror jag att jag aldrig blivit tilldelad matchenslirare så därför tycker jag att det är okej att skryta lite. Känns som en otroligt bra start med tanke på att förra säsongen inte var så lovande för min del. Jag längtar otroligt mycket till matcherna drar igång och jag ska verkligen ge järnet!
 

Så mycket att göra, så lite tid

Det var över en vecka sen jag skrev sist men tro mig då jag skriver att jag har tänkt att blogga varje dag! Ända sen jag kom hem från Umeå har jag haft fullt upp. Jag har städat och möblerat om hela lägenheten, jag har fyllt år, jag har haft försäsongs-cup och haft födelsedagskalas. Jag har även hunnit med att vara otroligt bakis, vilket jag aldrig någonsin blir annars, ätit på både Max och Mc'Donalds och bakat jättemycket. Jag har mycket mer att skriva men jag lägger upp några bilder istället som säger lite mer.
 

Frukost på sängen av Sambolambon.
 

Vi bjöd på middag.
 


Överraskningar på G.
 


Fick varsin tavla med våra namn på som vi sedan skulle "måla" våra händer på. Jättefin present!
 



Bakismat.
 

I Umeå

Efter en inte alls så ansträngande bussresa och 348 fartkameror senare kom jag äntligen fram! Nu har jag ätit middag och hängt med Elvira och Samuel en stund. Jäklar vad roligt det är att vara här!! Jag ska inte alls skriva mycket nu men imorgon ska vi gå på stan och jag har en del saker att titta på. Ska fortsätta vara social nu!! Var ju trots allt ÖVER ETT ÅR sen vi träffades....
 

Min längtan efter en liten cheese från Donken är så här stor just nu

 

Hemmafru

Jag tror att jag har slagit i huvudet. Jag blir jätterastlös när jag bara är hemma om dagarna och nu på senaste har jag bakat supermycket. Jag får för mig sent på kvällen att jag bara "måste" baka och gör något enkelt. I förrgår fick jag för mig att jag var tvungen att göra muffins så jag satta igång och gjorde några. Det fick bli tiger-muffins med inslag av mint då vi inte hade några andra ingredienser hemma. Jag som inte alls är bra på att baka har blivit en bakmaskin. Tur att bakverken faktiskt blir goda. 

Jag tvättar till och med. I och för sig brukar jag göra det annars också men bara då jag måste ha någonting speciellt rent. Nu tvättar jag Sambolambons kläder också liksom bara för att. Betyder det att jag har vuxit upp? Eller beror det kanske bara på att mamma är utomlands? Jag väljer att inte svara på det. 
 
 

A little roadtrip

Äntligen har jag hittat sladden till kameran igen! Jag slarvar alltid bort den eller lägger den på ställen där den absolut inte borde ligga... Nåja, nu är den i alla fall återfunnen och jag kan lägga in bilder från gårdagen!

På morgonen hade vi plåtningen som jag har skrivit om. Den Alexandra och jag skulle ha. Linn följde med och hjälpte till och det var himla roligt! Det slutade med att vi packade ihop alla grejer för att vi blev jagade av getingar. Vi sprang fram och tillbaka på stranden som galningar med allt vad vi nu hade i händerna. Om någon hade sett oss skulle vi nog blivit inlagda på ett hem för psykiskt störda...
 
Kvällen till ära begav Amanda och jag oss till Boden för att hälsa på Sarah. Hon skulle dessutom färga min utväxt och klippa min lugg som blivit alldeles för lång. Eftersom jag åker till Umeå imorgon ville jag verkligen ha den klippt. Sedan hade vi en mysig kväll och åkte hem en stund innan midnatt.
 
 
 
 

Jag skickade den här bilden till min pappa en gång..

.. Och jag vet fortfarnade inte hur han tog det hela. Han aldrig svarade något tillbaka och vi har än idag inte pratat om det.
 
 

No shit


Lördagen i all ära

Igår var det meningen att jag skulle jobba 12 timmar men eftersom det var så himla lugnt fick jag gå redan klockan 20. Om det var skönt? Oh ja. Hade så sjukt ont i fötterna och var faktiskt väldigt trött. Sambolambon som hade varit på bio hämtade upp mig och vi åkte och hälsade på några av hans vänner. Sarah som också jobbade fick sluta någon timme efter mig och skulle sedan hem till Boden. Vi kände oss extra snälla och skjutsade henne dit och fick samtidigt se på hennes nya lägenhet. Det var jääättemysiiiig! Det kommer bli superfint när hon väl har fått i ordning allt. Jag är så glad för hennes skull. 
 
Nu ska vi se klart Snow white and the huntsman som Sambolambon somnade till igår.