Jag gör precis vad jag vill

Åker och äter sushi. Tar mig under tiden frisk luft också. Lovely.



Köpte nya solisar igår. Snygga va?!


Har ni tänkt på samma sak som jag?

Jag har tänkt på det här ett jävligt bra tag nu. Eller varje gång jag använder dom. Varför är handtagen på tygpåsar alltid lite lite för långa. När man går och håller den i handen tar den då och då i marken vilket är sjukt irriternade. Tygpåsen går inte bara sönder utan det känns också som att man har världens längsta armar. Då får man antingen hålla den hängandes över armen eller hänga den över axeln. Dessutom är inget av dom speciellt bekvämt. Därför väljer man att hålla den i handen vilket man efter ett tag kommer på att inte fungera och så byter man runt på dom tre positionerna och folk runt omkring tror att man är dum i huvudet. Det vore helt enkelt mycket lättare att korta av banden lite..



Passar på att göra lite smygreklam för mina klasskompisars företag "Message on fabric". Dom har även skit snygga tröjor med samma tryck.

Snälla skjut mig?

Fy fan vad jag har gjort bort mig. Jag tror aldrig att jag har varit så nervös som jag var i dag. Aldrig någonsin. Frågan är varför? Okej, jag vet svaret på det och det är ändå sjukt löjligt så jag säger ingenting. Varför ska man alltid skämma ut sig när man är nervös genom att bli knallröd i ansiktet? Jag ville bara sjunka genom jorden. Dö, dö, dö rödhet. Seriöööööst. Pinsamt. Åh, herregud. Tröstar mig med orden jag fick innan vi åkte hemmåt. Tack. Tack. Tack.

Det värsta är att jag vet att Jossan ligger och dör av skratt i sin säng just nu. Fy fan för dig Jotti.

Life is good!

Den här dagen blir fan bara bättre och bättre. Den började med en sjukt trött Maria eftersom hon ännu en gång gått och lagt sig alldeles för sent. Nu däremot är jag enormt pigg och så otroligt glad! Det är inte något jättespeciellt som har hänt utan bara småsaker som att det var en annan jättegod maträtt än den som stod på matsedeln och att jag kanske ska på en roadtripp söderut i landet senare idag. Glädjeruset glider genom kroppen och det kommer det säkert göra ett bra tag till. Jag mår så otroligt bra just nu. Ingenting kan förstöra det här.


Jag saknar dig. Otroligt mycket.



Jag hatar att du bor så långt bort.

Linkin park - The messenger

Den här låten är något så jävla bra. Jag får rysningar efter hela ryggraden varje gång jag lyssnar på den. Problemet är att jag kan lyssna på den på repeat i flera timmar. Jag brukar alltid spela sönder låtar som jag tycker är bra eftersom jag lyssnar på dom precis hela tiden. Det ska jag inte göra med den här. Det ska jag verkligen inte göra.


Trött tjej och nu med brännskador

Det blev en lång natt. Dock inte med effektiv pluggtid utan med massor med prat och lite pluggande. Vid 03 började vi nöta in allt och när klockan var 04.20 kunde vi allt. Då var det bara att gå och lägga sig. Jossan somnade direkt och jag snart därefter. Nu så här efter att ha skrivit provet känns det bra. Jag vet att jag har klarat det.

Det har varit full växel i hela dagen och det är först nu när jag satte mig ner som jag inser hur trött jag är. Slutade skolan klockan fyra, åkte hem, åt lite och åkte på gymmet. Tränade core i 30 minuter, sen åkte jag hem och började med maten direkt. Och här sitter jag nu. Med brännskador i ansiktet eftersom jag just öppnade ugnen medan jag satte ner huvudet och glömde den enormt varma luften som alltid strömmar ut. Bra jobbat. Mycket jävla bra jobbat.


Fuck historian

Kom just hem från årets första cykeltur med Jossan. Den hade rikting mot Konsum för att inhandla nödproviant till kvällen/natten. Jossan och jag har nämligen satt oss i skiten. Igen. Vi har historieprov imorgon och vi har knappt öppnat boken.. Hör nästan en sån där mörk raspig röst som finns på filmer säga "This is not good".

Nåja, vi går i alla fall inte och lägger oss förns vi kan allt. Hoppas bara anteckningarna är allt.


Intressant konversation vid skolbänken

Vi hade en väldigt rolig och ganska givande konversation i skolan idag. Allt började med att Linn sa "Jag tror att alla killar kan suga av sig själv". Anna och jag sa bestämt nej, att alla killar inte kan det. Linn fortsatte med sin teori och både hon och Anna böjde och vände på sig själva för att försöka nå ner. Enligt Anna måste mannens könsorgan vara minst en halvmeter långt för att dom ska kunna suga av sig själva. Linn ändrade sitt påstående till att alla i alla fall måste kunna slicka på den. Jag skrattade hysteriskt åt deras misslyckade försök och fortsatte att hålla fast vid Annas och min teori.

Senare in i samtalet ställde vi oss frågan: Vem fan skulle vilja kunna suga av sig själv? Vi tänkte väl att det inte skulle kunna vara så tillfredställande. Linn slänger ut sig roliga kommentarer och Anna och jag vill lägga ut det på facebook. Det tyckte inte Linn om. Därför skriver jag det här istället.

Så nu är frågan killar, kan ni alla suga av er själv? Kan vara bra att veta nästa gång er pojkvän frågar om ni vill göra hans lilla grej lycklig. Om ni inte är på humör jag ni bara svara: Gör det själv.



Vi slåss för Luleå

Lyckan är total just nu! FY FAN SÅ JÄVLA BRA!





Hehe.

Söndag

Det var jätteroligt att jobba igår. Det var mycket folk och roligt folk. Träffade och snackade med en kille som måste vara världens härligaste! Han var så jävla rolig. Han var ett rikigt sånt där guldkorn som gör kvällen lättare att gå igenom. Fast han kom inte från Luleå.. Synd.

Idag har jag spelat match. Jag var riktigt taggad när vi åkte hemifrån men när jag kom till sporthallen och insåg att vi var sju spelare och inte hade någon coach, blev jag mindre taggad. Det blev dessutom inte bättre av att en spelare råkade foula ut sig i andra perioden. Men inga sura miner för det! Hon kämpade oerhört bra och vi gjorde massa poäng tack vare henne. Matchen slutade med förlust eftersom vi helt enkelt inte orkade. Sånt händer ibland och det är bara att lägga det bakom sig och tagga om. Springa mer på träningarna skulle också underlätta.

Nu sitter jag bänkad framför radion och ska lyssna på hockeyn. Det suger när den visas på kanaler man inte har. Irriterande. Mycket irriterande.


Luleå Hockey

Än en gång förbereder jag mig till att åka och titta på hockey med de två nervvraken. Sara hänger med idag och ett till nervvrak kommer nog också, om hans ögon är bra. Slänger i mig lite gröt som mellanmål så att jag orkar heja och inte svimmar innan middagen. Kom igen nu Luleå! Ta tredje raka.



You're growing desperate from the fight

Kvällen igår var helt puckad. Vad hände med folket? Precis alla raggade. Visst är det kul men ibland går det till överdrift. Vissa förstår inte ett nej helt enkelt. En av vakterna var tvungen att skicka iväg en kille för att han vägrade gå därifrån. Han försökte till och med få med mig hem ännu en gång när han hämtade ut jackan. Som jag sa, för det mesta är det roligt när killarna raggar men ibland vill man bara skratta dom rakt i ansiktet. Fast det gör man inte.

Jag älskar när det kommer folk man känner också för då får man kramas. Igår fick jag kramas jättemycket. Det tycker jag är härligt. Man får extra energi och blir mycket gladare. Så då vet ni. Om ni känner mig och jag ser arg eller bitter ut, ge mig en kram så blir allt mycket bättre. Eller om jag ser glad ut, ge mig en kram ändå. Bara för att.





Vi byggde ihop en egen stor spegel så att vi båda kunde få plats.

Du är inte en i mängden men jag är en utav dom

Det blev både Grey's och ett x antal inspelade avsnitt av Big brother. Sen så klart en powernap också. Nu sitter jag nyduschad och fräsch i köket och tänkte börja laga mat. Jag har faktiskt redan börjat med eftersom jag är en kvinna kan jag ju göra två saker samtidigt.

Berätta om mina händelserika dagar skulle jag göra ja. Då fortsätter jag med tisdag den 22 Mars. Vi jobbade på som fan med UF på skolan. Jag byggde ihop ett bord och vi sprayade det svart. I och med det förstörde jag min klocka som jag av misstag glömt ta av mig. Den skinande vita färgen har nu fått ett släng av små svarta prickar. Pappa kommer döda mig. Vi fick i ordning allt inför mässan och på kvällen åkte jag till Golfängen/Bergviken (lär mig aldrig!) för att titta på hockey. Tre nervvrak satt i en soffa och totalt flög upp ur sina liggade positioner när vinnarmålet kom. Skrek gjorde vi också. Dock skrek dom två bredvid mig mest eftersom jag tyckte jag hade för ljus röst. Jag åkte hem alldeles för sent och var jättetrött morgonen efter. Antar att det är sånt man får ta när man har roligt.

To be continued..



Sommar, sommar, sommar.

Sit down it's just a talk

Nu är det äntligen fredag och jag är helt slut. Inte för att jag har gjort så mycket utan för att jag kombinerat för lite sömn med hård träning. Jag berättade ju om mitt träningspass igår och idag på idrotten skulle vi ha badminton men tydligen hade dom ändrat sig så vi hade cirkelträning istället med inrikting core. Halleluja. Det var äckligt jobbigt men på grund av det hoppar jag över spinningpasset jag hade tänkt gå på senare i eftermiddag. Då kan jag sova och vila ut ordentligt innan jag börjar jobba ikväll. Skönt.

Slängde just i mig lite mat och nu blir det att aktivera soffläget, slå på Grey's och bara njuta. Jag kommer somna på fem röda. Det är då ett som är säkert.


Den thugofjärde mars tvåtusenelva

Det har varit tre mycket händelserika dagar. Jag slka försöka berätta allt men jag kommer ta det i omgångar så att ni orkar läsa det. Jag kan börja med idag för att annars måste jag tänka så mycket vilket jag absolut inte orkar göra just nu.

Jag vet inte om jag berättade det men UF-mässan hölls i Jokkmokk så det är där jag har spenderat min dag. Och i idrottshallen och köket. Dagen böjade tidigt, klev upp tjugofem över sex. Mässan öppnade klockan nio och där, i montern, stod vi till kvart över två då prisutdelningen började. Tyvärr vann vi ingenting men tyckte absolut att vi hade en god chans i "Bästa monter". Men det var ju gubbar som valde vinnarna och antar att dom inte hade samma smak om vad som var stilrent och snyggt. Men hey, vi är glada ändå.

Jag kom hem tjugo i sju, bar in mina saker och började tagga inför min första träning på tre veckor. Den gick hyffast. Med tanke på att jag inte tränat på så fruktansvärt länge är jag nöjd. När jag kom hem slog jag på radion och började köra mitt magpass på köksgolvet. Det är såååå jobbigt men jävligt skönt nu efteråt. Tröck just i mig två bananer och håller alla tummar på att Luleå vinner nu!!! Mitt hjärta klarar inte av all spänning. Speciellt inte när jag inte kan se...











Den dubbelhäftande tejpen vill inte släppa. Vi tog in extrahjälp i form av Jonatan, Sten och massa ettor. Jag kände mig som en bitch. Det var kul.

Absdefghijklm

Jag lever. Har bara inte tid att blogg för tillfället. Jag jobbar jättemycket med UF eftersom mässan är på onsdag. Vi hörs imorgon! Hoppas ni mår bra. Det gör jag.

Jag är snygg




Det var fredag

Jag kom hem från Rutvik för ungefär två timmar sen. Vi hade en ortoligt härlig och mysig kväll. Den började med massor av prat, sen fortsatte den med hockey, lite BB och sen bastu. Efter bastun gick vi upp igen, lyssnade på musik. När klockan var ett halv två kom vi på att vi ville ha glass och tur som fan var det för vi hade glömt att slå av bastun. Det hade inte varit så kul att vakna till brandlarmet tjutande i öronen. Som jag sa till Sofie: Det var ödet.

Lördag alltså. Jag tror att jag ska spendera ena delen av dagen på skoter och andra delen på Allstar. Utöver det ska jag göra absolut ingenting. Jo, förresten! Jag ska fixa handtaget till vår kopp med papé mache. Men utöver det ska jag inte göra något annat. Jag känner mig utvilad och är nu jättesugen på att åka ut i den fina vädret. Solen lyser och det är nollgradigt. Fan vad livet är bra.




Världens bästa Sofie

Jag har just anlänt till Rutvik och Sofie för en kiss ass kväll. Det känns skönt att vara tillbaka här, det var ett tag sen nu eftersom hon inte bott hemma på väldigt länge. Vi ska ha en riktigt skön kväll med hockey, bastu, mat och massa prat. Det behöver jag. Det behöver vi. Får se om vi stannar här hela kvällen eller om det blir någon sorts utgång. Hur som helst kommer det bli en underbar kväll!


Jokkmokk here we come

Jag älskar Lakkapää, Nordchark och ****** *****! Tack som fan.




Puss och..

... gonatt.


Regn är underskattat

Vet ni vad jag vill ha? Regn. Massor med regn. Jag längtar så fruktansvärt mycket till sommaren då det ösregnar ute och det enda man kan göra är att sitta inne och lyssna på det. Eller lägga sig i sängen och somna till droppandet. Det är inte ofta man uppskattar när det regnar men nästa gång det gör det ska jag bara njuta! Hålla om någon ska jag också göra. Bara sitta i någons famn och lyssna på regnet. Det är fan livet det.


Rosa i BB rakar armarna

Mamma: Där har man väl inget hår?! Fast juste, hon är ju lite utlänsk så hennes hår kanske är svara.

Jag. Dog. Av. Skratt.

..

Det är farligt att både Plastikdoktor 90210 och Cheaters sänds efter Big Brother på vardagarna. Man kommer ju inte i säng förns vid 01.00.. Jag är dödstrött.


When I was young

Var alldeles för less igår för att skriva ett till inlägg. Vad fan håller Luleå på med? Lite vilja och kämparglöd tack. Trots två förluster i rad tror jag på vinst imorgon. Även fast det ser mörkt ut eftersom Djurgården har medvind. Dax att bryta den då liksom. Kom igen nu.

När började jag skriva om hockey förresten? Juste, det var efter jag blivit världens hockeynörd och skriker "domarjävel" på match utan att tänka på det.


Vi vill se Luleå krossa Djurgården

Matteprovet gick bra. Tror jag. Känns ganska bra i alla fall. Dagen har inte varit så innehållsrik i övrigt. Efter lunch åkte jag och var hårmodell vilket var jättekul. Fick en superfin frisyr av Lina. Ska se om jag kan ragga bilderna på den sen.

När jag kom hem, kring fyra, gick jag direkt och la mig i sängen. Jag var så fruktansvärt trött! Jag sov tills alldeles nyss, sprang nästan till datorn för att jag skulle hinna blogga innan jag ska iväg på hockey. Luleå kan slå ut Djurgården idag och det vill jag inte missa! Det kommer bli skitkul. Vad har mina solstrålar gjort idag?

Bilder går inte att ladda upp så ni får ett sånt här tråkigt inlägg igen...

Den femtonde mars tvåtusenelva

Jag har tänkt blogga flera gånger idag men har helt enkelt inte hunnit. Inga långa raster i skolan och eftersom jag verkligen tänkt skörpa till mig nu och satsa på skolan den sista tiden som är kvar, har jag inte heller haft igång datorn under lektionstid. Vuxenpoängen bara regnar över mig.

Vi slutade vid tre idag eftersom vi inte hade någon historia men Jossan, Linn och jag satt ändå kvar till fyra. Ja, vad ska man säga? Vi hade ett väldigt intresannt samtal. Efter det åkte jag hem och började plugga. Och sen dess har jag pluggat. Matte, matte, matte. Det enda jag har i huvudet nu är variablar, andragradsekvationer, mer om andragradsekvationer, multiplikation av parenteser, algebra, kvaderingsregler, konjugatregeln, faktorisering av uttryck och andragradsekvationer i faktorform. Det är nästan så att det kommer ut olika tal ur munnen på mig varje gång jag öppnar den vilket inte är okej. Min hjärna är trött och behöver vila. Dock har jag ändå inga mer tal att räkna...

Jossan ligger i alla fall och sover i min soffa. Det har hon gjort ett tag nu. Det får mig att känna mig bäst i världen. Eller ja, i alla fall bättre än henne. För tro mig, hon sover inte för att hon kan allt vi har prov på imorgon...

Bild jävlel som inte vill laddas upp!

I rather pretend

Försov mig imorse igen så det blev snabba puckar. Klev upp, klädde på mig, sminkade mig, gjorde frukost och sprang till bussen på endast 20 minuter. Borde jag inte få någon slags medalj för det? Jag har nog aldrig varit så snabb förut och ingen jag känner heller.

Resterande tid av dagen har liksom bara glidit förbi. Har hunnit med en del också. Dock inte räknat ett enda tal på den sista mattelektionen som var kvar innan provet.. Det känns ju inte som det bästa val jag gjort. Och nu fick jag hemska flashbacks från helgen. På tal om dåliga val alltså. Alkohol gör dumma saker med en. Mycket mycket dumma. Haha.



Jossan kissade medan jag drog fram kameran. När hon insåg vad jag skulle göra dök hon ner på golvet och skrek "Jag vill inte vara med på någon jävla kissbild". Då vet ni varför hon sitter på golvet. Tänkte till er som trodde att hon druckigt liiite för mycket..

Kvalitativ underhållning


Del 2 bildbomb




































Seven days and seven nights

Vi firade linnsan fruktansvärt hårt igår. Det var superkul och för en gångs skull tog jag massor med bilder! Och folk tog massor med bilder med min kamera också, så jag slapp lägga ner oändligt med tid på det. Dock hade dom oftast fel inställning så bilderna blev alldeles suddiga, men förhoppningsvis är en del av dom användbara.

Just nu sitter jag och väntar på hampisar, som mamma lagar. Och pommes frites. Dagen-eftermat nummer 1. Ska bli gott. Kom just på att Carl och Jacob gjorde en massa trolleritrick för Jossan och mig igår. Vi blev riktigt frustrerade när vi inte fattade hur dom gjorde. Dock avslöjade Carl ett av dom, men eftersom att minnet sinar kommer jag inte ihåg det. Tur för honom för han glömde nog bort att en trollkarl aldrig avslöjar sina trick.























Del 2 bildbomb kommer senare.


Lyssna för allt ni är värda

Sån här musik lyssnade jag väldigt mycket på under en period i mitt liv. Ganska många låtar som handlade om självmord och låtar som på något sätt hade en låg stämning över sig. Jag mådde inte dåligt och var absolut inte självmordsbenägen själv men under den här perioden var det helt enkelt lättare att lyssna på sånt än någon annan musik. Jag hade en person i min närhet som hade problem. Och jag hjälpte till. Om inte jag hade funnits där, hade den här personen inte funnits i livet idag. För att hantera situationen jag var mitt uppe i var musiken min utväg.

Jag är enormt glad för allt jag gjort för den här personen. Jag är glad att hon har livet i behåll och jag är glad för vad jag lärde mig. Ingen kan bestämma hur ditt liv ska se ut eller vilka människor du ska träffa. Ingen kan heller med säkerhet säga hur du ska reagera i olika situationer. Det är du som har kontrollen över ditt eget liv. Ta vara på den kontrollen och försök att alltid se en mening med det som händer. Det är inte lätt att ensam bära på något stort. Våga be om hjälp och våga ta emot den. Ingen är ensam.

Min soulie - Big rob
 

Kari Karu - Sober


Välkomnar ljuset - Fonky fresh


Mina tårar blir till blod - Fonky fresh



Saker att ogilla. Del 1

Jag ogillar offentliga toaletter. Grymt mycket. Jag ogillar främlingars toaletter och jag ogillar många andra toaletter också. Ibland önskar jag helt enkelt att jag var en kille. Dom slipper sätta sig på den där äckliga ringen med äckligt många bakterier. Jag ogillar helt enkelt toaletter.

Och förresten.. Visste ni att bita på naglarna är likadant som att slicka på en toalettstol. Samma snuskighetsgrad alltså. Äckligt va?




Vissa dricker saltvatten för att det är gott. Jag dricker det för att jag måste..


Den elfte mars tvåtusenelva

Försov mig idag (igen) så det blev ingen räknestuga som jag hade tänkt. Den är ändå inte obligatorisk så det gjorde ingenting. Första lektionen blev alltså NK. Vi såg en jätteäcklig film om celler och hur bland annat en människa blir till. I början ser fan fostret ut som en sjöhäst. Jag blev faktiskt lite äcklad.

I slutet av filmen fick vi en supertrevlig överraskning då Alm, en föredetta klasskamrat, glider in i klassrummet. Alla killar klappade händerna av glädje och han lyser upp allas ansikten. Jag tror faktiskt att det är fler än jag som saknar honom.

Egentligen har jag inte slutat än men jag valde att inte vara med på idrotten. Dels för att jag fortfarande är sjuk och verkligen vill bli frisk och dels för att jag börjar jobba klockan 16. 16.00-03.30 idag alltså. Långt pass men mycket pengar. Känns oerhört bra. Dock kommer jag inte kunna blogga men ska försöka slänga ihop några tidsinställda inlägg. Bara för er skull. Visst är jag snäll? Ja, jag vet.


Jag hoppas verkligen på dig och mig

Jag känner själv att jag inte har uppdaterat så flitigt på senaste. Måste bero på att jag är sjuk. Min hjärna fungerar inte som den ska och därför kommer jag inte på något bra att skriva. Ska försöka bättra mig. Jag lovar.

Men nu då? Jo, jag sitter bänkad i soffan och ska se hockeyn som just började. Måste ju se morbror göra bra ifrån sig. Kom igen nu Luleå! Sen blir det kanske Big brother eller att gå och lägga mig. Har en fullproppad dag imorgon och måste bara pigg tills dess så jag behöver sova mycket. Och gå och lägga mig tidigt. Får se hur bra jag lyckas med det.




I like shooting stars

Ingenting speciellt har hänt idag. Förutom att jag fick världens sämsta start på dagen.. Tack Sara. Annars har jag bara haft en lektion och sen varit på ett möte. Med projektet jag är med i. Visst är jag duktig som äntligen har hittat ett?! Fast om jag ska vara ärlig så hittade det mig..

För tillfället sitter jag och trycker i mig tacopaj för allt vad jag är värd. Jag funderar också på om jag ska träna ikväll eller inte.. Det är inte så bra om man bara har lite ont i halsmandlarna va? I så fall måste jag stå över den här träningen också. Känns nästan som att jag har slutat basket.. Jag ber till Gud om att bli frisk nu.

Bild.

Den nionde mars tvåtusenelva

På bussen hem bevittnade jag en av säkert världens roligaste saker. Pänt och jag sitter och pratar och plötsligt ser vi det.. Busschaffören sitter och diggar och sjunger med till musiken. Det är inte något sånt där fjes diggande eller mimande utan det är med en riktig inlevelse. Det kändes som att jag tittade på en musikvideo. En riktigt dålig en men då kanske ni kan tänka er känslan? Kändes bra att låten precis var slut innan min busshållsplats kom. Annars hade jag fortsatt åka bara för att titta lite mer.

Nu blir det massor med glass för min onda hals och ett avsnitt med Top Model. Seee you.


Att misstolka är lätt

Maria: Sara, har du öppnat något av tuggummipaketen?
Sara: Nej.. Hurså?
Maria: Nä, jag tänkte bara om jag kunde få ett..?
Sara: Nej.
Maria: Varför inte?
Sara: För att jag har köpt dom själv!
Maria: Så jag kan inte få ett bara för att du har köpt dom själv?
Sara: Jaha, du vill bara ha ett tuggummi!

Eh, ja..


Inget Big brother ikväll inte

Jag kom nyss hem från Hockeyn och jag är fortfarande helt upp i varv! Fy fan vilken match. Jag trodde att jag skulle få gå hem sur och jävlig där ett tag och bad till och med Micke skjuta mig. Vi skulle liksom ha skjutit varandra om Djurgården vann.. Hur som helst vann Luleå efter ruggiga 22 sekunder in i förlängningen. Skönt att vi slapp stanna så länge. Har ju faktiskt en engelska text som fortfarande måste memoreras...

Och på tal om ingenting har jag glömt skriva att min bästaste bästa Linn fyller 18 år idag! Grattis grattis gratiiiiiiis. Äntligen lagligt på krogen. Du också... Nåja. Om några månader är det också min tur.


You change your position, you're changing me

Dagen började ganska bra. Nu går det utför..

1) Jag hittade övermögliga kakor i skolans frys. Tvättade händerna tre gånger efter det.
2) Pänt och jag gick till Stinas för att köpa en semla. När vi kom dit var dom slut.
3) Jag har ingen aning om hur jag ska tolka "Rollen är summan av de normer och förväntningar som hänför sig till en viss uppgift eller position".
4) Kom på att jag fortfarande måste memorera ett A4 engelsk text till imorgon. Great.
5) Jag börjar FEKen nu och jag har inte hämtat böckerna.

Antar att vissa dagar måste vara sämre än andra.

I'm heartbroken

Det slog mig precis att det är fettisdagen idag! Jag ska gotta mig en semlor. Inte en, inte två utan fem. Eller ja okej, kanske riktigt inte fem.




Pengar ut, kläder in

Kläderna jag skulle visa förra veckan kommer här. Det var detta och kläderna + halsband i det här inlägget som åt upp mina pengar. Men jag är lycklig ändå. Ännu lyckligare än innan faktiskt.

Linne, Monki.


Jacka, Monki.


Shorts, Bik Bok.

This is my time to stand

Jag var på Kvantum för två-tre timmar sen. Då köpte jag ett paket glass. Ni vet ett sånt där paket med kartongaktig utsida? Nyss kom jag på att jag fortfarnade hade förpackningen i ryggsäcken. Bra gjort Maria. Tur att det inte hade börjat läcka.. Då hade jag blivit på ännu sämre humör.



I can't change

Eftersom mamma bröt sönder vår internetsticka igår har jag inte haft någon möjlighet att blogga. Plus att jag åkterhämtade mig från lördagens bravader och hade ändå inte orkat resa mig från soffan.

Ännu en måndag och en skoldag avklarad. Dock försov jag mig (bra jobbat så där första dagen efter lovet) och kom till skolan till vår andra lektorn.. Som visade sig vara mig enda. Jag gick alltså till skolan för en lektion. Det kallar jag tapper elev. När jag kom hem satt jag mig ner med engelskan som jag tydligen har till på onsdag och inte fredag. Tapper elev igen. Jag skrev väldigt mycket på den och sen slog det mig.. Hur lång ska presentationen vara? Då slutade jag skriva, la mig i soffan och slog på One tree hill istället. Jag menar, jag orkar ju inte skriva för mycket. I alla fall så sitter jag här nu igen. Med engelskan. Magen värker efter hunger och huvudet bultar lite lätt. Men vad gör det egentligen, när man är en tapper elev?!



Klackarna i taket

Har städat lägenheten, fixat och trixat en massa och nu sitter jag och väntar på sällskapet. Sen är festen igång! Ikväll slår vi än en gång klackarna i taket. Värre och bättre än igår. Jag är taggad. Väntar på min kram som jag ska få av en väldigt speciell person också. Musiken vrålar ur högtalarna. Jag är igång. I full gång.

Why won't you be the artist

Jag har suttit vaken en stund nu och funderat på vad jag ska göra av dagen. I alla fall den första delen av den. Mamma sitter mitt emot mig och när jag tittade ut genom fönstret kom jag på den underbara idén att vi ska ta en promenad på isen. Vi har slagit slag i saken och är på väg ut. Mamma ska bara sätta i en till tvätt i tvättmaskin och jag ska väl ta mig något att äta. Dock kommer mitt humör bli liiite sämre när jag ser alla skotrar åka förbi. Jag ska fan spara pengar så att jag kan köpa en. Jag vill åka fort, här ska det inte mesas. Får se om jag slår slag i den saken också.. Vad ska ni göra idag?


You wait for a silence and I wait for a word

Jag har just vaknat upp ur min powernap. Den var riktigt skön. Dock blev den lite längre än planerat men jag sitter i alla fall och äter nu. Ensam. Mamma skulle visst iväg och jobba ikväll och jag var jättetrött när hon åt och låg och sov i sängen. Så jag får faktiskt skylla mig själv. 

Efter att jag har ätit ska jag hoppa in i duschen. Sen ska jag börja göra mig klar, vänta på att Jossan ska sluta och sen packa ihop lite saker för att fortsatta fixa mig hos henne. När vi är klara drar vi vidare till antingen Mjölkudden eller Gammelstad för förfest. Och då är kvällen igång på riktigt så stör mig inte mer än nödvändigt. Ikväll slår vi klackarna i taket och det finns ingen som kan stoppa oss.





Feeeeest.

Man kan aldrig ha för många

Om ni har sett dom förut får ni se dom igen, om inte.. Presenterar jag nu mina nya älsklingar. Dom kommer användas flitigt i sommar! Scorett 699;-


En helvetes fin dag

Imorse/vid lunch gled Jossan och jag in till stan. Jag behövde lite saker för helgens planer och Jossan skulle köpa ett par skor. Det slutade med att hon köpte två. Josefine, du vet väl att din mamma kommer att döda dig? Hur som helst hittade jag det jag sökte och nu är jag överlycklig! En outfit till helgen avklarad. Puh. Nu gäller det bara att hittta den andra. Eller kanske låta den hitta mig? Det verkar lättare.

När jag gjorde ett kontoutdrag i tisdags hjulade jag i min fantasi när jag såg vad som fanns på kontot. Idag när jag gjorde samma sak var det inte lika roligt. Jag har gjort av med 2000 kronor inom loppet av några dagar. Jag frågade mig själv vad jag egentligen har köpt.. Efter en stund kom jag på det och kände mig genast mycket mycket gladare!

Så klart tar batteriet på kameran slut när jag ska lägga in bilderna på datorn. Och sån tur som jag har finns det inte ett enda användbart batteri i hela lägenheten. Likt. Så likt.

Njut av den här bilden på mig och Sara så länge. In France.


Bara så ni vet

Man vet att man har använt mobilen alldeles för mycket när man flera gånger i rad trycker ner tangenten "a" på tangentbordet i hopp om att man ska kunna ändra den till ett "ä".


Tonight was a good night

Min planering idag var dålig och bloggen blev lidande. Jag har just kommit hem från en enormt trevlig tjejkväll med tjejerna från Antnäs. Jag är helt lycklig inombords för att den här kvällen har varit så fruktansvärt toppen! Vi gör sånt här alldeles för sällan.. Fast när vi väl gör det, gör vi det ordetligt! Jag är väldigt glad att jag ägnade den här kvällen till dessa underbara flickor. Planen var att vi skulle åka till Maja efter kören (som jag för övrigt inte har berättat om) och se en film eller två. Det blev ingen utan vi pratade istället. Vi insåg att vi hade för mycket att uppdatera oss om så ingen av oss kände för att titta på film. 

Massor med skratt blev det också under kvällen och vi pratade om en hel del minnen. Jag vet inte om jag ska gilla hela minnessnacket eller inte.. Jag får alltid en sorgsen känsla i kroppen om att den tiden aldrig kommer komma tillbaka. Jag spinner alltid vidare på egen hand i mitt huvud och tänker att allt var så enkelt då. Och att man var så glad. Men egentligen är jag lika glad nu, fast på ett helt annat sätt. Man ska leva i nuet och uppskatta det man har, visst? Tiderna kommer aldrig tillbaka och det är bara att leva med det.

Jag tog (så klart) inga bilder ikväll utan det skötte Emma och Ellinor. Ska ragga fram bilderna av dom och lägga upp dom så fort som möjligt. Jag har ont i huvudet av allt prat, skratt och drucken saft så jag kryper ner i sängen. Imorgon åker jag in till Bergnäset igen. På ett sätt ska det faktiskt bli ganska tråkigt..

Den andra mars tvåtusenelva

Jag har sovit så fruktansvärt dåligt i natt. Jag har vaknat jättemånga gånger för att jag har haft så sjukt ont i mitt knä. Jag orkade inte tänka på det då så jag somnade om, gång efter gång. När jag vaknade hade jag fortfarande lika ont, plus att jag inte kunde prata. Inga ljud kom ut. Min första tanke var "FAN! Nu blir jag sjuk". Talförmågan kom dock tillbaka efter att jag varit vaken en stund. Skönt. Jag pratade med Pappa om knät och han sa korsbandet. Förhoppningsvis är det bara en mildare smäll som går över snart.

Idag har jag inte alls gjort mycket. Gick upp ur sängen vid 12 och började med engelskan. Nu har jag börjat på riktigt och inte bara skrivit det på bloggen. Jag har väckt Sara och gjort frunch (frukost+lunch). Sen suttit med engelskan igen tills jag tappade motivationen, loggade in på Facebook, på bloggen och slog på Spotify. Och här sitter jag nu.

Jag går och tar en dusch istället.



Duktig va?


Att glömma tid och rum kan ibland vara bra

Tränigen gick dåligt och övningskörningen hem gick dåligt. Till alla er övningskörande ungdomar där ute - Försök aldrig starta på trean. Det är omöjligt. Men nu.. Nu är jag glad och kvällen är räddad.


Jag vill inte ha mitt ex gratis..

.. Inte betala för honom heller.


Min dag hittills

Vädret har varit fantastiskt och jag hoppas ni har haft det lika härligt som jag har. Några bilder av min dag kommer nedan och jag har faktiskt inte så mycket mer ätt säga just nu. Ska börja med min engelska uppgift nu innan maten. Skönt att få det gjort.


























I just don't care

Jag ligger i soffan och min näsa visslar så där irriterande på inandningarna. Varför jag inte tycker att det är irriterande just nu vet jag inte...