Hejdå, Luleå

Jag kom på att jag inte berättat varför jag ska bort och vad jag ska göra. Det är så här att pappa bjöd med Sara och mig på en resa ner till Stockholm. Själklart tackade vi ja. Jag vet faktiskt inte riktigt vad vi ska göra men det blir iallafall Grönan och en massa shopping (hoppas jag). Sen tror jag att vi ska åka båt eller nått. Någon rundtur tror jag att pappa pratade om. Det kommer bli jätteroligt och jag har hört att det ska bli bra väder också! Det kommer bli toppen. Skönt att komma bort ett tag..

Idag har jag gått på stan och köpt hårinpackning så att mitt hår inte ska bli så slitet. Skönt att jag har gjort bort det. Nu sitter jag och väntar på mat och sen klockan halv sex ska jag och kolla min hals. Om ni inte visste det så har jag haft problem med halsen ett bra tag nu. Sen jul tror jag att det är. Mina halsmandlar är gigantiska och jag har svårt att svälja. Så det ska jag kolla upp idag, känns enormt bra!

Sen, klockan 20.03 går tåget. Jag säger bara - Here I come, Stockholm! Vi hörs när jag kommer hem. Om inte pappa har med sin dator. Då kan vi höras från huvudstaden. Nu ska jag äta, pusspuss

Vi är inte såna som i slutet får varann

Hej igen. Nu har jag varit i Gammelstad och både ätit glass och en chokladboll. Jag vet, jag får sluta upp med sånt nu är jag inte tränar (a) Man vet ju aldrig, en dag kanske jag vaknar upp med en kula till mage och det vore inte bra.

Skämt och sido så jag jag snart äta och sen tror jag att jag ska följa med Sofie till Björksgatan där hon ska tatuera sig. Hoppas att det blir av den här gången. Får se hur lång tid det tar, jag ska hur som helst till André sen. Hoppas att André jobbar länge så slipper jag ha dåligt samvete över att jag inte hann träffa honom så länge.. Jag åker ju som sagt bort imorgon.

Nej, nu måste jag ringa till André och styra upp det här. Puss på er

Allvarliga grejer

Nu är jag tillbaka och det var som jag förfarade. Det brann. På någon däck/någonting affär bakom Max. Jag har ingen aning om hur den började eller någonting eftersom jag inte har lyssnat på radion. Men jag tror inte att det blir någonting kvar av den där affären för när jag kom dit stod allt i lågor. Jag tror till och med att taket rasade in. Det var ganska hemskt faktiskt..

Nu ska jag åka till Gammelstad och göra Sofie och Anneli sällskap. Kanske ta en glass också..

Det syns inte så bra men..




Och så kan jag bjuda på en bild från igår ;>

Dead and gone

Nu är jag än en gång vaken ganska tidigt, till och med före min syster (det brukar jag aldrig vara på sommaren!). Jag har sovot ganska gott med jag hatar när folk kommer och väcker mig. Gud, jag ska till att börja med (om jag är jättetrött på kvällen) slå av ljudet på mobilen. Om inte det funkar får jag helt enkelt slå av den. Sen hatar jag också när famljemedlemmar kommer in i mitt rum och ska ha en massa saker.. Jag blir tokig. Kan jag aldrig få sova?

Jag vet inte vad jag ska göra idag. Det är så fruktansvärt bra väder idag också så det är inte acceptabelt att sitta inne. Sofie meddelade för ett tag sen att hon jobbade idag också och ville att jag skulle komma dit. Det ska jag göra. Umgås med henne och Anneli och äta glass, mums! Det är allt jag behöver en sån här sommardag.

Jossan åkte till Kiruna idag. Jag kommer sakna dig gumman! Fast jag ska ju själv åka till Stockholm på fredag. Men jag kan väl sanka henne därifrån?

Nu måste jag bara gå ut och kolla vad som händer. Det kommer jättemycket svart rök från något bortanför träden in mot stan. Jag måste gå och kolla vad det är. Ut och sola idag och ha en alldeles underbar dag! Puss

Love lockdown

Hemma igen efter en helt otrolig dag. När Sofie kom hit åt vi bara lite och sen bar det iväg in till stan. Hon kollade på träningsbyxor och hittade ett par som hon köpte. Vi gick och bokade en klipptid till Sofie, spelade shack utanför Kulturenshus, lämnade tillbaka filmen och åkte hem. Dock var vi bara hemma en kort stund för att hämta mina moppe nycklar, sen åkte vi till Gammelstan till Anneli som jobbar där på ett café som jag absolut inte minns namnet på. Väl där pratade vi och fikade. Gud så gott det var i den här sommarvärmen! Det blev en hel del skratt också eftersom Sofie skulle försöka lära sig bland annat kassan för att hon ska jobba där ikväll och i helgen.

Det är raggarkväll i kyrkbyn ikväll (där dom jobbar) så åk dit och fika! Jättegott fika och god dricka. För er som är singel kanske hittar er livs kärlek där, så missa inte chansen!

Jag har inte fått tag på André på hela dagen så jag vet inte om jag ska dit ikväll eller inte. Om jag inte ska det åker jag nog till kyrkbyn och tittar hur det går för dom. Någon som vill följa med?

Nu ska jag möta upp Sara och Johanna på udden. Sola är det som gäller! Eller iallafall umgås. Hade bäst, puss. Huj

En helt undebar dag

Kan ni tänka er att jag är vaken nu? Jag som brukar stiga upp klockan två varje dag.. Jo, men det är faktiskt sant. Sofie ska komma snart. Vi ska vara här ett tag sen ska vi åka in till stan. Vi kanske åker till udden eller till henne efter det och solar eftersom det är så otroligt bra väder! Hoppas att det fläktar lite från havet på stan, annars kommer jag nog smälta bort av värme.

Jag tror att Sofie hade en hel del saker som hon behövde titta på i stan, inte jag. Det enda jag vet att jag måste göra är att lämna tillbaka en film som jag och Jossan lånade - Festival. En sån jävla bra film, jag älskar den.

Hade bäst, nu ska jag göra min klar för the City. Pusspuss 

Dagen outfit.

Tur att jag köpte shortsen! (Jag vet att jag är vit!)

I´m doing my thing

Hej igen. Nu är jag faktiskit irriterad, märkte just att mitt Spotify har försvunnit. Jag har installerat det två gånger redan men det försvinner varje gång datorn stängs av. Någon som vet vad man ska göra?

Igår åkte jag till Pernilla som vi bestämt. Sedan mötte vi upp Jossan på stan. Vi gick runt ett tag och Jossan informerade både mig och Pillan om att det fanns shorts på rea på H&M. Vi gick dit och det blev varsitt par shorts för oss alla. Ett riktigt kap skulle jag vilja säga!

Idag har jag bara tagit det lungt. Jag vaknade upp vid 06.20 när André skulle iväg till jobbet. Efter det hade jag svårt att somna om men jag föll tillslut in i en djup sömn, som efter ett tag  visade sig inte vara så djup. Jag vaknade åter igen vid 9-10 tiden av att en av hans hundar skäller. Jag försöker somna om men hunden slutar inte och jag blir galen. Jag öppnar dörren och innan jag ens hunnit säga någonting tittar han på mig och vet exakt vad jag vill, eftersom han springer iväg och gömmer sig under en säng. Detta upprepas ett par gånger fast jag skriker istället TYST medans jag tittar strängt på hunden med mitt öga av järn. Tillslut får jag nog och stiger upp vid 12 tiden.

Jag kom just hem från Alvik där jag varit en trogen hejare när jag tittat på Sara som spelat match. Träffade John och Micke där så jag umgicks med dom. Roligt hade vi iallafall och varmt var det. Passade på att sola lite samtidigt, klyftigt gjort av mig. Nu ska jag fortsätta se på So you think you can dance. Det är så himla roligt att se dom som går vidare, dom blir så glada! :) Det är roligt att glädjas åt andra, fast jag håller med om att skadeglädjen är den enda sanna glädjen. Mohahaha.

 
Så här fina var mina älsklingar igår <3


Gröna och fina :)


Det här var dagens outfit ;>

Uppenbarelse

Jag har funderat på en sak. När jag inte har någonting att göra och har tillgång till dator under tiden skriver jag väldans mycket på bloggen. Och när jag inte har tillgång till dator.. Eller det säger ju sig självt att jag inte kan blogga då. Men tänk då när skolan börjar och jag får en alldeles egen dator. Uppenbarelse! Då kommer ju blogg inläggen bara snubbla in. Det är väl bra? Plus att jag kommer ha något att göra varje dag jag inte har något att göra. Och det där lät väldigt dumt..

Promenad dax

Nu tänker jag äntligen ta tag i dagen och gå ut och gå med mamma en sväng. Det är nog en bra idé eftersom jag har riktigt känt hur magen har växt idag när jag ätit så mycket. Speciellt Ben & Jerry´s glassen som jag tryckte i mig för en stund sen (a) Hoppas att ni inte har varit lika slöa som mig idag, det är nästan skamligt. Vi hörs, puss


Ego. Bild från igår :)

Balen @ Nordkalotten

Här kommer bilderna jag lovade från balen. Jag laddar dock bara upp några eftersom det är över 200 bilder. De bilder som inte kommer in här kommer in på Pixbox. Titta gärna där. Mitt användarnamn där är - maariiia. Enjoy!


Fix before.


My girls och fin bilen vi åkte dit med ;)


Amanda och Amanda ;D


Johanna, Jonna och Amanda :)


Josefine, Pernilla och Maja <3


Av någon anledning skulle alla säga "kuk", där av de konstiga
minerna xD


Jag och Amanda <3


Boyzen :) <3


Vad kan jag säga? Det var jävligt roligt iallafall! :D


Fantastika tjejor :)


Isa och Jennifer <3


Några lärare ((:


Lärarbandet, så enormt bra!


Vi sjöng Super Trouper.


Våran mentor ;>

Lite skolavslutnings bilder kommer upp senare.

Nästan perfekt

Klockan är kvart i sju och jag ligger åter igen i sängen. Jag är en tragisk människa. Haha, jag har absolut inte gjort någonting i dag. Jag har bara suttit framför tvn och tittat på enormt många avsnitt av Mama´s Boys och Paris Hilton - My new BFF. Det har jag roat mig med och på köpet fick jag Herr Huvudvärk på besök. Det är verkligen inte meningen att jag ska sitta inne soliga dagar, får bara ont i huvudet. Men som ordspråket säger- Gud straffar somliga genast. Och jag kan lova att jag är inräknad i de "somliga".

Imorgon är det Måndag igen och alla börjar än en gång jobba. Vad ska jag då hitta på? Fast det är klart, imorgon tror jag att jag ska vara med Pernilla. Jag vet inte vad vi ska hitta på fast det blir ju alltid något. Annars kan vi ju faktiskt åka hem till mig och äta Jordgubbstårta. MUMS!

What I´m going through is hurtful

Midsommar blev absolut inte som jag hade tänkt mig.. Jag frågar mig själv - som vanligt? Men det kanske ska vara så eftersom att jag blivit van? Svaret är nej. Det ska inte vara så här. Antingen gör du något eller så gör jag..

Igår kväll tog jag det lugnt tillsammans med Sara, Emil, Daniel, Felix, Olle och Jocke. Vi satt hos Daniel och såg på film. Först blev det Lejonkungen 3 och sedan Pirates of the Caribbean. Fast på kvällskvisten fick jag ont i huvudet och kände att jag ville åka hem. Och tro det eller ej så fick jag sova ensam inatt... igen.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Egentligen borde jag inte sitta inne just nu eftersom det är jättefint väder ute. Men så klart är jag hos mamma och har ingenstans att gå ut enskilt och privat utan att någon ska titta och därför sitter jag inne. Jag funderar på att antingen åka hem  till byn eller till André. Nu ska jag iallafall ta mig något att äta, puss på er.

Blåbärspaj och djupa tankar

Just nu sitter jag hos Jossan. Vi har för en stund sen både bakat och tryckt i oss blåbärspaj. Sju himelens vad gott det var! Pratade med mannen för en stund sen också, gud vad less jag blir. Varför förstår inte killar att dom ska vara snälla och gulliga med oss flickor? Speciellt när vi befinner oss i den tiden i månaden då vi inte vill göra annat än bara ligga i sängen och sura. Gör som vi vill och inte säg emot, så enkelt är det!

Jag känner att jag fortfarande stör mig på att hela mitt inlägg med mina egna åsikter om Therese mordet försvann. Jag vet inte varför men antar att det beror på att det är ett allvarligt ämne. Vart är världen på väg egentligen? Vänner dödar vänner. Tonåringar dödar tonåringar. Det är fruktansvärt! Man tror att man kan göra vad som helst och vad man vill utan konsekvenser, jag tror nästan att det är något som är inbyggt i hjärnan från födseln. Men det är bara att inse, man är inte odödlig.. Det är man inte. Man kan dö även fast man har hela sitt liv framför sig. Det enda som behövs för att det ska ta slut är en känsla..  En känsla som en människa har inom sig. Det ska inte vara så. Det får inte vara så..

Vila i frid.

Nu funkar det

Nu tappade jag helt lusten till att skriva. Mitt inlägg som jag skrev och "sparade och publicerade" är faktiskt helt borta! Jag hade skrivit jättemycket och sagt vad jag tyckte om mordet på Therese Johansson Rojo och delat med mig av mina åsikter och så försvinner det bara.. Åh, det är verkligen inte min vecka!

- Jag har kraschat med moppen
- Pixbox fungerar inte
- Jag får vänta en hel dag till innan jag får träffa André
- Det går inte att uppdatera
- Och sist men inte minst ska jag ha mens också.. Suck!

Idag har jag iallafall gjort någonting tillsammans med min mamma. Vi var på stan och både hon och jag fyndade riktigt rejält. Hon köpte tre tröjor och för mig blev det fyra. Ikväll blir det att åka till Karlsvik och titta på när min syster spelar fotboll. Hoppas att det blir en spännande match, annars kommer jag nog somna. Nu ska jag ta en powernap innan jag åker, puss på er!

Tre T-shirtar och en sommarfräsch blommig kofta.



Puss och godnatt

Har just sett klart Wallander - Mannen som log. Det var nog den längsta och tråkigaste filmen jag har sett på länge.. Det enda positiva jag kan säga om de två timmarna som varit är att filmen iallafall höll mig sysselsatt.

Tidigade ikväll såg jag Desperate Housewives som tydligen var det sista för säsongen.. Sug. Programmet var jättelångt och superbra och tror ni inte att det slutade så där spännande som det alltid brukar göra?! Mike gifte sig iallafall med någon men man fick aldrig se vem. Jag tror att det är Susan, jag tycker att dom passar så bra ihop plus att dom har ju ett barn tillsammans, MJ. Vem tror ni att det är? Susan eller Katherine?

It dosent work!

Åh, vad less jag blir när saker och ting inte går som man vill. Nu har jag försökt jättelänge med att lägga in bilder från balen och skolavslutningen på Pixbox, men det går bara inte! Jag förstår inte varför heller.. Jag har inte laddat upp bilder på jättelänge så det borde inte vara tomt utrymme.. Vet någon om det är något fel på uppladdningssystemet? Har ni också såna här problem? Snälla säg att jag inte är ensamen, jag håller på att bli galen!

This is my faith

Ja, då har man fått både skratt och medkänsla när man berättat om kraschen. Haha, fast jag förstår er som skrattar.. Det var väldigt klantigt gjort.

Jag mötte upp Sofie i stan och vi gick mest runt och tittade på ballerinaskor till henne. Mitt i allt sko sökande gick vi in på Vila där jag faktiskt hittade mig en skjorta, en röd en. Är ni förvånade? I love rött, så enkelt är det.

Ikväll ska jag och mamma bara ligga i varsin soffa och titta på en film, Wallander tror jag det blir. Vi ska till och med baka chokladbollar, jag undrar om jag ska klaga på att jag har ont och tvinga mamma att göra dom.. Fast kan jag verkligen vara så dum?

Kommer bli skit snyggt med ett skärp till.


Keep up the good work

Jag har bara en sak och säga och det är att jag har lyckats trilla med moppen! Klantigt jag vet men det var ju tvungen att hända någon gång. Jag körde alltså på parallellvägen på väg in till stan när jag mötte en liten lastbil (som tog upp hela vägen). Jag körde in på en vändningsplats och bromsade. Då hände det. Gud vad duktig jag är..

Nu är jag officiellt en moppebrud! 

My heart skips a beat

Nu har jag varit dålig på att uppdatera igen känner jag, men igår när jag skulle blogga dog internet så det blev ingenting av med det. Jag klev just upp och fort som fan ska jag försöka bege mig in till stan, eftersom min bror tydligen är magsjuk.. :/

Måndag och första dagen på sommarlovet (igår) blev en lugn dag. Jag steg upp klockan två och satte mig direkt framför tvn. Försökte blogga lite men det gick ju som sagt inte. Vid tjugo över sex kom Niklas förbi en sväng, han hade varit på bilbingot och ätit en hamburgare. Vi satt och tittade på tv ett tag men sen kom pappa och gav mig 50 kronor för att vi skulle gå ner till sporthallen och spela. Så blev det också. Vi satt där i två och en halv timme men ingen av oss vann någonting. Det är ju skandalöst, vi får väl helt enkelt satsa på nästa gång, eller hur?

Nu ska jag åka in till stan och vänta där på Sofie, vill verkligen inte vara hemma just nu...

Am I free?

Något som min pappa, min syster och jag har pratat om ett tag är att åka en sväng til stockholm i sommar. Nu är det bestämt och jag kommer för första gången åka tåg. Jag och pappa åker ner på fredag vecka 26 med tåget och Sara åker flyg ner tidigt nästa morgon. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra än men en sak som jag och Sara måste göra är att gå på Grönan. Det blir man aldrig less på.

Vi tittade nyss på vilka konserter som skulle vara medan i var där och jag blev jätteglad för en stund när jag skulle få se Flo Rida. Men det visade sig att den spelningen skulle hållas en vecka senare. Kände bara hur humöret sjönk..


I lost myself in us

Nu är jag hemma igen efter att ha spenderat natten och halva dagen idag hos André. Ikväll ska jag bara ta det lugnt hemma och se på en film eller två. Just nu är det Bones som visas på tvn, det är rätt bra faktiskt. Jag gillar såna där mordserier lika mycket som jag gillar skräckfilmer, det är så roligt när man sitter och gissar vem mördaren är och tror att man vet men sen visar det sig att det är någon helt annan. Är man lättroad så är man.

Imorgon är det officielt sommarlov. Det känns verkligen inte som det.. Men jag har nog inte riktigt fattat det än. Jag och André satt och pratade och han sa en sak som jag började fundera på: Du går inte på någon skola, du har ingen klass. Hur känns det egentligen? Ja, hur känns det egentligen? Det känns både jättespännande och hemskt. Även fast jag vet att jag kommer in på det jag vill så kommer ändå tankarna, tänk om. Det känns lugnande att Jossan och jag kommer gå i samma klass. Då finns det iallafall ett välkänt ansikte. Nu ska jag titta vidare på Bones. Ha det bra, huj.

(Det kommer in bilder och videos från balen senare!)

Mumma

Kvällen går åt åt att titta på film och äta en massa godis! Puss

En obekväm sanning

Hallå, nu har jag inte uppdaterat på väldigt väldigt länge men veckan har varit helt hysterisk. Fixat inför balen och sedan skolavslutningen. Båda eventen blev jätteroliga och hur bra som helst! Gud vad roligt vi hade. Balen blev super bra och kvällen igår var väldigt lyckad. Förutom att jag blev vitte till en hemsk sak. Men det vill jag inte skriva om..

Nu måste jag skynda mig för jag ska snart bli hämtad och bege mig in till stan. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på men något blir det ju alltid. Ha en bra kväll era socker söta läsare, puss puss

No shit..

Dagens upplevelse förutom min brors studentbal var att jag just för ungefär 10 minuter sen åt en möglig macka! Eller jag åt inte upp den utan åt och svalde typ fyra tuggor. Fy fan så äckligt! Ni som känner mig vet att jag är ganska så basillrädd.. Eller jag tar jätteogärna i offentliga handtag, tar absolut inte ens i påsen som ett mögligt föremål ligger i och så vidare.. Så då kan ni ju bara tänka er hur jag reagerar efter detta.. Springer till toaletten och spottar som ett svin! Om jag inte hade pratat med André i telefon hade jag fan tryckt fingrarna i halsen och spytt. Säger bara fy fan så jävla äckligt!

My feelings

Dagen började med att jag vaknade när André skulle iväg, alltså vid kvart över sex. Somnade om och steg sedan upp klockan åtta, tog moppen och åkte in till stan. Halvägs in såg jag att bränslet höll på att ta slut, jag fick panik och trodde att jag skulle få soppatorre innan jag ens kommit till Gäddvik. Så blev inte fallet och jag tog mig till Statoil med en blinkade bränslemätare. Jag tankade och begav mig ut till udden. Sedan har dagen bara gått åt till att sola, kasta freesbie (stavning) och vait social. 

Just nu sitter jag hos Sofie och hon håller faktiskt just i denna sekund på att sätta i löshåret på mig. Känslorna är lugnare än vad jag trodde, blev nog av med all nervositet igår redan. Nu hoppas jag bara på att det blir bra! 


They call me freedom

Idag har vi allvarligt talat BARA fikat i skolan. Dagen började med att vi städade lite på Son, på engelskan fikade vi, därefter hade vi svenska där vi också fikade. Sen hade vi lunch och till vår stora otur hade vi spanska som nästa lektion där vi skulle göra fruktsallad.. Så om ni ser en köttbulle rulla fram på udden imorgon så är det säkert jag!

Imorgon har vi mentorsdag och den ska vi spendera på udden (som ungefär resten av skolan!). Hoppas det blir bra väder så att samtidigt som man spelar brännboll kan bli lite brun. Som jag just skrev ska vi spela brännboll och det blir säkert några andra lekar också. Vi kanske till och med badar? Sen slutar vi nog vid 12 skulle jag tro.

Det blir faktiskt så att jag sätter i löshåret imorgon, gud vad jag längtar! Fast jag är samtidigt jättenervös.. Ska också (klockan 18) åka in till Stadsparken och se på min bror och hans flickvän. De har bal och vi ska självklart vara där och fotografera! Nu ska jag se så att jag packat ner allt inför imorgon och sedan bege mig till André. Godnatt på er, puss 

Dagens kommentar

Jag måste bara lägga upp en dagens kommentar också. Det var så att min Hk lärare sa detta när jag frågade om mitt betyg. Det kanske inte är världens roligaste. Meningen med denna kommentar var egentligen god med själva förmedlingen av den var rolig.. Här kommer den: 

"Ni i 9B gör varandra bra." 




Där ha ni den. Sovgott, puss.


I know you´ll be near

Förlåt för dålig uppdatering idag men jag har verkligen inte haft tid. Slutade skolan klockan 11 eftersom So lektionen var inställd. Efter det gick jag runt och kollade mina betyg och sånt, i nu läget vet jag iallafall att jag kommer gå ut med hela FEM MVGn! Jag är extremt nöjd och hoppas naturligtvis att jag har höjt mig i något till ämne.

Vid ett åkte jag in till stan med Jossan. Hon köpte ett par skor och en väska och för mig blev det hårfärg. Som det ser ut nu ska jag sätta i löshåret på onsdag och jag är gode nervös. Vad gör jag om det blir katastrofalt?

Efter stan hann jag bara komma hem och vända och sen bar det iväg igen in på bio. Det blev med Jossan och inte med André, Alex och Sofie som det var tänkt.. Vi hade grymt roligt och filmen var hur bra som helst! Jag rekommenderar den stark. Så för er som gillar humor, lustiga typer och en riktig hangover, sätt er i bilen, tryck ner gasen och spinn iväg till närmsta biograf! Den får ni verkligen inte missa..

Dagens outfit.

A day without you just isn´t fair

Sitter just nu och väntar förväntansfullt på att Söndagsparty med Filip och Fredrik ska börja. Har inte gjort något sedan jag skrev sist.. Ville bara berätta att just nu det enda jag går och väntar på är att få mina betyg. Jag vill ha dom nu, nu, nu! Vill bara se vilka ämnen jag har höjt mig i och vilka jag har kvar sen tidigare. Grymt spännande!

Imorgon blir det att gå på stan med Jossan och på kvällen blir det mys med "par bio". Jag hade fyra fribiljetter så jag bjöd med Sofie, Alexander och André. Det kommer bli väldigt mysigt. Filmen heter Baksmällan och verkar vara riktigt rolig..

I´m a believer

Gårdagen blev precis som jag skrev. Tog det lugnt och tittade på film, det var faktsikt riktigt skönt. Filmen som slogs på var Behind the mask. Den var äcklig och ganska läskig (enligt mig). Jag somnade såklart inför våran andra film, The Boondock Saints. Vaknade vid 03.40 igen och gick och la mig i sängen. 

Idag klev jag upp halv två gjorde ingenting förns jag tvingade med mamma och solade. Då var klockan tre. Det var tredje gången jag solade och jag kan säga att det syns att jag har blivit brunare. Nöjd! Efter det åkte vi och tränade, då var Sara med oss också. Vi tränade ungefär en timme. Hur kan det vara så lätt att åka iväg till gymmet och träna en timme medan att själv ge sig iväg ut och springa är helt omöjligt? Jag har konstaterat att jag själv inte har någon som helst självdisciplin och därför känns det jätteskönt att jag äntligen har skaffat ett gymkort.

Maten är snart klar och jag känner för att hjälpa till lite så vi hörs senare, puss

Du fattas mig

Nu är det bara två skoldagar kvar av hela nian. Det känns grymt skönt men känns ändå tråkigt. Har så många minnen därifrån och lärarna kommer jag, tro det eller ej, sakna. Men som sagt så kommer jag få nya minnen och nya lärare.

Kvällen igår spenderade jag i Kallviken, i Mackes stuga. Vi var fjorton stycken och det var grymt roligt. Eftersom vi var i ett hus och inga grannar jättenära så kunde vi spela hög musik och leva om så mycket vi ville, vilket var ett plus. Kvällen hade blivit grymt tråkig om vi var tvungna att vara tysta, det säger ju sig självt.

Ikväll blir det nog bara att ta lugnt och titta på film. Jag är faktiskt grymt trött. Måste bara säga att jag verkligen inte kunde sova inatt eftersom jag frös så mycket, plus att alla andra som inte var trötta var uppe och sprang. Puhh.. Nu måste jag gå och ta på mig ett par sockar så jag inte börjar frysa om fossingarna. Puss

Fredagen i bilder.









"Det är inte fel förns det är kört.."

Det första jag måste berätta nu är att redovisningen gick oerhört bra och jag tror att min lärare blev nöjd, hon satt då och log hela tiden och efter att jag pratat fick jag två tummar upp (Y) Jippi! Det känns bra att vi har gjort bort allt nu, eller inte riktigt allt. Har matte prov imorgon men det räknas inte.

Var på stan idag med Sofie. Jag fick min present och det var ett ursnyggt randigt linne i mina färger och allt. Tack gummis! Jag själv köpte jag ett linne, ett armband, ett hårband och några ringar. Nu laddar jag upp inför sommaren!

Fick hem löshåret idag också, det var lite mörkare än min hårfärg och hade en guldnyans i. Så fort som möjligt ska jag gå på stan och köpa hårfärg, det behövs ändå hur som helst. Nu ska jag göra mig klar till att åka till André. Sovgott, pussar 

Mina nya grejjor!

Till vänster är det linnet jag fick av Sofie, grymt snyggt!


Närmare titt på mitt nya linne, den har egentligen en ceris röd färg
men det lyckades jag inte fånga på bilden.


You can´t quit on me

Jag måste bara berätta att jag solade solaruim för första gången idag. Jag som har klaustrofobi, eller cellskräck (dock inte mycket, tack och lov!), trodde att jag skulle bli lite rädd när jag låg där med det gick jättebra. Nu när jag äntligen har börjat måste jag ta mig tid att sola igen, iallafall fram till skolavslutningen. Jag måste få lite färg innan den.

Imorgon blir det att gå på stan ett tag med Sofie, såg en jättesöt liten vit väska idag som jag kanske kan ha på balen. Så den måste jag titta på. Efter det får vi se vad vi hittar på, men det bryr jag mig inte om just nu. För att Sofie har köpt någonting till mig från Polen så det enda jag tänker på just nu är vad det kan vara.. Jag har tänkt och tänkt men jag kommer verkligen inte på det. Jag får helt enkelt vänta tills imorgon..

Even if it kills me

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg om att jag just nu håller på att plugga in min text inför imorgon. So redovisningen, you know. Det går faktiskt jättebra och jag hoppas att det går lika bra imorgon och att jag inte blir alldeles för nervös. Skaffade förresten sommarkort på Inpuls idag också, så för mig blir det inga bilringar i sommar! Tjooho. Nu ska jag dra med mig Jossan och Pillan och träna som bara den, dom kommer inte ha något att säga till om.

Nu ska jag fortsätta, pussar 

Just live your life

Jag har glömt berätta om att jag faktiskt gjorde mitt första dopp i Söndags. Jag kan meddela att det var 14 grader i vattnet och svin kallt! Det var tur att det var varmt i luften. Vi hade jättetrevligt och middagen var enormt god. Hoppas att det kommer fler såna här underbara helger i sommar.

  
Snodde bilden av Sara. Ja, jag var lite seg på att slänga mig i.. (a)


Min skit söta kusin!

Det kallas uppgradering

Sitter just nu och jobbar lite So. Jag har ju som sagt redovisning på torsdag men är nästan klar. Det känns grymt bra och för någon dag sen kom jag att tänka på att det här arbetet är det sista vi gör i hela nian. Det är ganska skrämmande, men ändå så fruktansvärt skönt. Känns som att jag bara vill ställa mig ocg skrika - Äntligen!

Jag tog mig tid och beställde löshåret idag. Nu längtar jag till det kommer och jag håller tummarna för att det ska passa. Det blev en ganska sen kväll igår så nu ska jag lägga i en högre växel så att jag blir klar med detta So arbete, så jag kan gå och vila en stund sen. Kände just att ögonlocken kändes oerhört tunga..

I will be stronger

Skoldagen är äntligen över och jag har ont i huvudet, som vanligt. Vi fick tyvärr inte tillbaka våra engelska prov idag men dom kommer väl senare till veckan. Jag tror att det gick hyfsat, jag orkar inte tro på någonting bättre eftersom då kommer det visa sig att det gick jättedåligt..

Idag har det inte hänt någonting. Det har varit en tråkig dag, iallafall hittills. Om en stund ska jag packa mina kilon på moppen och åka iväg till Träsket. Undrar hur länge det tar? Får hoppas att det går fort så jag kan vila ett tag när jag kommer fram, är faktiskt grymt trött. Jag hoppas också att André inte ska ha hunnit hem så jag kan överraska honom. Nu ska jag äta någonting och sendan bege mig. Hade bäst, puss och kram