Pay it forward

Sofie tvingade mig att ställa klockan på tio imorse. Fast det är jag glad över. Vi var framme på storsand strax innan tolv. Där låg vi och solade och spanade på folk till ungefär klockan tjugo i två. Sedan åkte vi hem till mig där jag sitter nu. Sofie åkte just hem och jag ska snart börja bege mig hem till pappa. Där blir det middag och sedan åker jag in till stan igen, då blir det Rix FM och Skaburbian. Det är nu kalaset börjar!

Ta det dock lugnt ikväll allihopa! Jag har dåliga minnen från detta kalas, så ta det lugnt med alkoholen eller skippa den helt. Ha en bra kväll, puss  


True love last forever

Förlåt för en gräslig uppdatering på sista tiden! Jag vet inte vad jag har gjort men det har gjort att bloggen har fått lida iallfall. Jag ska skärpa mig!

Det blev PDOL i lördags. Till mesta del var det grymt roligt men jag har lärt mig att draman ändå alltid dyker upp. Jag förstår inte varför.. Varför kan man inte få ha endast en lyckad kväll? Jag hoppas verkligen att Luleå kalaset blir roligt, annars kommer jag nog aldrig gå på en till festival. Iallafall inte i närheten av Luleå.

Idag har jag gått på stan med Jossan. Hon köpte en massa saker idag! Hon bröt alltså än en gång sitt löfte om att inte handla något innan hon åker till Stockholm.. Haha, hon är rolig hon. Vilken tur att hon åker imorgon då. Kom hem snart! Jag själv köpte ett linne som jag förmodligen kommer att ha en dag i helgen. Sen lånade jag nästan halva Jossans garderob för att slippa ha beslutsångest för de andra dagarna! Får se om den sortens terapi fungerar, jag hoppas verkligen det..

Nu ska jag fundera om jag ska ta moppen in till bergnäset och hämta min tröja hos Nathalie. Om jag gör det ska jag nog svänga förbi Jennifer och hälsa på henne ett tag, det var länge sen vi sågs.. Trist. Det måste jag ändra på! Pusspuss

Taggar

Nu sitter jag hos Sofie, vi har just ätit. Någe kött med makaroner. Ja, ni läste rätt makaroner. Det var tydligen Alex som ville ha det. Fast jag kan berätta att det faktiskt var rätt gott.

Vi ska bara plockan undan allt och sen ska vi börja fixa oss. Vi ska till Per senare och efter det kanske det bär av till PDOL. Hoppas! Nu ska vi skynda oss så inte killarna får vänta för länge.. Puss

Never was and never will be..

Igår gick vi bara på stan i drygt en och en halv timme. Mer hann vi inte eftersom stan stängde. Jag inhandlade två kjolar från Vila till toppen pris! Ord. pris 699.90 (tillsammans) och jag fick dom för endast 150 kronor! Snacka om att fynda..

Sofie missade sin sista upp ut till Rutvik så hon följde med mig hem. Här åt vi, såg på tv, satt vi datorn och spelade kort. Tillslut berslöt vi oss för att åka till henne. Där gjorde vi inte så mycket, bara tog det lugnt. Skönt var det. Vi blev jättetrötta och gick och la oss kring halv två. Sedan vaknade vi klockan nio och jag var förvånadsvärt rätt pigg.. Fast både jag och Sofie somnade om igen efter en stund. Då rann tiden iväg och vi vaknade igen och steg upp 12.25. Tur att det var dåligt väder, annars kan man verkligen snacka om att vi sovit bort hela dagen..

Just nu sitter jag på mjölkudden och väntar på att pappa ska hämta upp mig. Han ville att jag skulle komma till Antnäs en sväng idag så jag beslöt mig för att göra det. Ikväll blir det kanske PDOL. Vi får helt enkelt se.. Puss

Vit sommar kjol. Har trånat efter denna länge, tur att jag väntade!
Rea - 50 kronor.


Top/Kjol. Rea - 100 kronor.


Och så klart måste jag bjuda på en bild från igår. Sofie min moppeflicka.

Hon måste bara älska mina saker alltså! Hon har min (Eriks) hjälm, min tröja,
mina vantar, mina sockar och mina skor. She´s just a wannabe ;)


I´m not sorry for you

Sista dagen avklarad och det känns grymt skönt! Jag jobbade alla 90 timmarna och fick då totalt 3780 kronor. Bättre än ingenting, right?

Jag har egentligen ingen tid att skriva eftersom mamma snart ska hämta upp mig och skjutsa mig in till stan. Där ska jag möta upp Sofie och titta runt. Det jag spanar på just nu är ett brunt midje bälte. Super snyggt. Nu måste jag skynda mig och lägga på lite smink. Puss

Ångesten som ingen vet

Det känns inte som att det blir att gå på stan idag.. Jag har tyvärr inte nog många vänner för det. Antingen hade de inga pengar, hade planer, skulle inte till stan eller svarade inte. Hm, måste jag skaffa fler vänner? Nej, det tror jag inte. Inte just nu iallafall. Jag är nöjd med dom jag har. Puss på er.

Jag är som vanligt trött och utsliten och vill vila lite. Ska bara vänta på att André ska ringa sen är det bara att bädda ner mig själv och blunda.

Vad har ni gjort idag? Jag hoppas att ni varit ute i solen. Man ska ta vara på den nu när den väl är framme för man vet aldrig när den försvinner. Ha en fortsatt trevlig dag iallafall, puss

Come on!

Imorgon blir det stan, det är en grym rea på gång! Vad kan vara bättre än en dag på stan då man kan hitta sitt livs bästa fynd? Sara kom hem idag med en grymt snygg tröja. Jag måste erkänna att jag blev avundsjuk. Det står nästan skrivet i stjärnorna att jag kommer låna den där tröjan. Ja, jag lovar.. Den var så snygg! Hoppas bara att det blir bra väder..

Puss

It´s not my time

Bara en och en halv dag kvar av sommarjobbet. Det känns grymt skönt men jag har lärt känna de flesta i gruppen och det kommer bli tråkigt att lämna dom. Skönt med sommarlov igen iallafall. Jag ska verkligen ta till vara på de veckorna som är kvar innan skolan börjar. En sak som jag kommer skratta åt om en vecka är att Sara blrjar jobba på måndag.

I helgen blir det antingen pdol, klubbviken, har ingen aning eller vara hemma. Det känns som att jag verkligen vill hitta på något i helgen eftersom jag nästan inte gjort något nu under de veckor som jag har jobbat. Jag får hoppas på det bästa..

Dax för en powernap, vi hörs. Puss

Jag var med Sofie igår och vi bakande en kladdkaka. Gott blev det!

Love and glory

Det har gått flera dagar utan att jag ens känt av att jag haft ont i huvudet men idag har jag faktiskt det. Jag tror att det beror på att jag sovit och ätit dåligt. Jag får skärpa mig!

Sofie ska komma hit efter att hon har tränat klart. Jag har ingen aning om vad vi ska göra men vad som helst är roligt med den bruden, så det är nog inga problem. Jag känner att ögonlocken börjar hänga lite för mycket och jag tror att jag ska vila lite innan hon kommer.

Imorgon blir det att åka tillbaka till träsket och röja sly. Jag är verkligen helt slut och vill ha tillbaka mitt sommarlov. Tur att det bara är tre dagar kvar. Jag måste stå ut.

Har ni gjort något spännande idag? puss


She could be you

Det blev att jag mötte upp Jossan på stan. Vi gick runt utan några som helst planer och tillslut hamnade vi på Kulturens hus trappor med varsin glass i handen och två inköp. Från Gina och på rea till och med. För mig blev det en klänning/tunika och för Jossan en tröja. Hon som inte skulle handla något innan hon åkte till Stockholm, det gick ju bra.. Hm.

Robin och Jeppe kom förbi när vi satt där, dom var på väg till Hälsans för att spela lite basket. Vi lovade att titta föbi lite senare. Sagt och gjort. Hurtiga pojkar det där. Hur som helst när klockan var kring nio trampade vi hem till Jossan. Där satt vi och mös framför tvn och Lipstick Jungle, grymt bra serie för er som missat det. Halv elva åkte jag hem och nu sitter jag här. Trött och utsliten och borde somnat för länge sen. Men sånt är livet, man är faktiskt bara ung en gång..

Sovgott och dröm sött, puss

New (Den gjorde sig verkligen inte på bild!)


You said forever

Första dagen på sista veckan är över. Jag känner mig slut i kroppen och det känns som att jag aldrig vill kliva upp ur soffan. Dock så måste jag det för att kunna hoppa in i duschen och sedan ringa till Gullbullen för att bestämma vart vi ska träffas. Det var länge sen jag träffade henne så det ska bli grymt roligt!

Ni vet säkert redan vad jag har gjort idag eftersom jag gjort samma sak i två veckor nu. Och ingenting har ändrats, så jag behöver inte berätta om det. Ska iallafall skynda mig in i duschen nu så Jossan slipper vänta så länge. Ut i solen med er och ha en jättebra dag! Puss

I made you

Ännu en helg har gått utan att jag gjort något speciellt. Jag känner att jag måste ändra på det nu eftersom skolstarten börjar närma sig. Jag har ett mål iallafall. Kan ni gissa vad det är? Precis - Åka till Umeå och min älskade syster. Jag saknar henne och allt där nere något så fruktansvärt. Nu vill jag verkligen åka ner!

Just nu sitter jag hemma på Mjölkudden. Jag har varit hos André hela dagen och vi har tagit det lugnt, varit fram och tillbaka på Storheden och sett film. Vi såg bland annat Disney´s Monsters Inc. Jag hade nästan glömt bort hur bra och gullig den var. Jag älska verkligen Disney filmer. Dom är alltid lika bra och man kan se dom om och om igen utan att tröttna.      I just love it!

Imorgon blir det jobb igen.. Tur att det är sista veckan! Nu ska jag åka till pappa och hämta lite saker inför morgon dagen. Ha en bra kväll och sovgott, puss

Bilder från här om dagen.

Lena och Pappa.


That´s me.

I´ll love you till the day I die

Med mat i magen sitter jag och försöker få tag på André. Han kan väl inte sova nu? Fast det skulle inte förvåna mig.. Som jag sa tidigare så skulle jag ut och sola och det försökte jag verkligen göra, men tillslut gav jag upp och gick in för att den förbannade solen gick i moln hela tiden.. Jag får bättra på solbrännan någon annan gång.

Jag får se vad jag ska hitta på idag. Jag har nästan bara lust att ta det lugnt.. Minns att jag skulle vara med André, fast det går ju dåligt när han inte ens är vaken. Får hitta på något annat så länge. Jag tror att jag ska ringa och kolla vad Jossan gör, kanske hon har lika tråkigt som jag? Puss

Titta bortom det du ser

Igår åkte jag ut med båten en sväng. Gud vad härligt det var! Jag hade nästan glömt bort hur fridfullt och skönt det är. Allt man tänker på försvinner och man blir alldeles lugn inombords. Jag behövde det verkligen.. Vi åkte in till stan en sväng för att tanka och sen till Stensborg. Där la vi till och fikade en stund och sen åkte vi hem igen. En kort tur men väldigt skönt.

När jag kom hem tog jag det lugnt ett tag. Efter en stund kom Niklas och Joel förbi en sväng. Niklas hade ringt innan och sa att jag skulle ta fram "något gott" så jag hade dukat för fika. Sen spenderade vi kvällen med att spela guitar hero och sjunga singstar. Det var grymt roligt och jag tror att jag skaffade mig några fler magmuskler.

Solen har varit framme hela dagen och jag tänkte bra skriva ett enda inlägg och sedan gå ut och sola men så klart går solen i moln under tiden.. Jag hoppas att den kommer tillbaka så jag kan få lite färg på kroppen.

Vad ska ni göra denna lördagkväll?

Someone like you

Äntligen helg! I och för sig har den här veckan gått oerhört snabbt - iallafall jämfört med förra. Tycker inte ni det? För min del har jag verkligen slitit på jobbet idag.. Hm. Vi har bara rensat ogräs, krattat och suttit i en sandlåda. Idag tror jag att det var första gången som jag verkligen tyckte det var roligt att kratta..

Som vanligt har jag ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Fast det kanske beror på att jag inte pratat med någon. Har ni några planer? Det enda jag har koll på just nu är att pappa snart ska hämta mig och vi tillsammans ska åka hem till Antäns. Där ska vi äta och sen ska jag väl hitta på något. Någon där ute som inte har några planer och vill hitta på något med mig? Jag är öppen för förslag.

Nu måste jag gå på toa innan jag kissar på mig, puss

Me like

Jag hittade lite snygga saker på och tänkte dela med mig, allt finns på Nelly.se. Varsågoda :)


I´m taken

Jag sitter i soffan och väntar på att en liten flygande fé ska komma och vifta med sitt magiska trollspö och vips så ska mitt ryggont försvinna. Det går inget vidare. Jag har grymt ont i ryggen efter att ha suttit hela dagen på asfalt och dragit bort gräs som växt efter väggarna på Tunaskolan. Det här jobbet kommer pensionera mig i förtid...

Idag ska jag bara ta det lugnt och hoppas på att det ska sluta regna så att André kan komma. Han vägrar tydligen köra moppe i regnet.. Jag tror att jag har gudarna med mig för det slutade just regna.

Här är mina älsklingar från Stockholm!



Did I trow it all away?

Nu äntligen har jag tid att skriva.. Eller egentligen inte för att jag måste hoppa in i duschen och sedan gå och lägga mig. Men jag kände att jag var tvungen att skriva några rader eftersom jag inta skrivit något idag.

Dagen började med att vi samlades på Tunaskolan. Där rensade vi rabatter, vände sand och lite annat. Det gick bra och det var roligare än att röja sly. Roligare blev det sen när vi fick musik! Jag tror att det tändes en extra jobbarglöd inom oss alla just då. Fast sen började det regna.. Då blev jobbet skit igen. Hoppas att det är bättre väder imorgon för vi ska vara på samma ställe...

Jag måste få säga att jag än en gång är stolt över mig själv. Tycker att det börjar bli ofta nu för tiden. Iallafall så rullade jag iväg på en basket träning idag. Fan vad jag är duktig! Jag som inte egentligen vill erkänna det men jag har inte tränat på ungefär två månader känns det som.. Fy skäms på mig själv! Fast nu ska jag verkligen ta tag i träningen och den här träningen kändes som en bra start. Hoppas bara att jag fortsätter att vara så här duktig..

Nu ska jag glida in i duschen och sen slänga mig ner i sängen och slå en signal till André. Gud vad jag kommer sova gott i natt. Hoppas att ni gör det också, sovgott puss 

Här får ni en härlig basketboll bild.

Glad!

Jag måste bara berätta att Amanda, Maja, Sara och jag ska sjunga på våran gamla musiklärares (Helenas) barns dop. Jätteroligt! Iallafall så övade vi idag, utan Sara eftersom hon är i Göteborg. Det gick jättebra och efter vi sjungit sa Helena att det var många som frågade om hon ville sjunga på deras bröllop eller dop. Då frågade hon om det var okej att hon rekomenderade oss till dom eftersom hon inte orkar just nu (hon har ju just fött barn). Vi sa självklart ja. Jag menar, gud vad roligt! Någonstans innerst inne hoppas jag på att vi får göra det, att någon vill ha oss. Men det kanske är lönlöst? Inte vet jag. Men man kan väl få hoppas iallafall? ;)

Would you cry if you saw me crying?

Fy fan vad jobbigt det var att jobba idag! Det var varmt, klibbigt, fuktigt, mycket småkryp och massor med äckliga spindlar. Det här är verkligen inte jobbet för mig, men förutom alla dessa motgångar har det gått rätt bra. Vi har röjt enormt mycket och det är så roligt när man ser att det blir skillnad. Jag måste säga att jag är stolt över mig själv som har stått ut i en och en halv vecka. Trodde nästan att jag skulle ge upp efter en dag..

Imorgon ska lådan med alla saker flyttas till Tunaskolan. Jag har ingen aning om vad vi ska göra men det måste väl betyda att vi ska vara där ett tag? För varför flytta hela lådan om vi bara ska vara där en dag? Det vore inte klokt, bara idiotiskt och en massa arbete i onödan. Hoppas att vi får rensa rabatter och plocka skräp. Jag vill inte se ett enda träd till på väldigt länge..

Nu ska jag ringa André och sen göra mig klar för sängen. Jag är helt utmattad eftersom jag sov så lite i förrgår. Sovgott, puss

I never make promises lightly

Just nu sitter jag och väntar på att ugnen ska bli varm så jag kan sätta in min pizza. Det är min frukost/lunch. Jag vaknade klockan tolv så tro inte att jag sov så här länge. Det ska krävas mycket innan jag gör något sånt. Och för den delen skulle det inte kännas rätt eftersom jag senast som igår klagade på att André sov länge..

Jag undrar om jag drömde det eller hörde fel igår om att det skulle vara bra väder idag? Vart är solen? Det skulle ju minst vara 20 grader. När jag tittade ut för ett tag sen så regnade det. Men det är väl lika bra att det blir dåligt väder nu innan jag ska börja jobba igen. Det ska inte regna, bara vara så där lagom varmt. Annars blir det för jobbigt. 

André är på jobbet och sa att han skulle komma hem vid tre. Klockan är kvart över nu så jag får väl se när han dyker upp.. Kanske kring fem? Iallafall så ska jag nu sätta mig framför tvn och titta vidare på Cougerclub och bara vänta på att min pizza ska bli klar. Puss

Sometimes I cry and you don´t even know it

Ska precis ta mig upp ur soffan och åka till Sofies kompis Evelina. Sofie är där och ville att jag skulle komma. Jag skulle egentligen åka till Björn där André är med jag vill inte. Förut ville jag men inte nu. Hatar att det alltid ska bli en massa gorm. Lika bra och gör något annat. Vad ska ni göra denna fina lördagkväll?

På tal om ingenting så fick jag upp André runt halv fyra idag, jippi! Jag fick faktiskt nästan bli lite arg. Förstår inte hur han kan sova så där länge.Nu sa jag kila innan Sofie ringer och säger att jag är seg. Puss


Slapp kläderna.


Jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns

Jag är vaken och har varit det ett tag och André ligger som vanligt fortfarande och sover.. Han är så grymt tråkig. Det är ingen idé att ens försöka väcka honom, han har så fruktansvärt dåligt morgon humör så ni kan säkert lista ut resten.

Det är jättebra väder ute och jag måste bara gå ut och sola! Jag måste iallafall ut hur som helst, för ni minns väl vad som händer om jag sitter inne när det är fint väder? Haha. Emil undrade om jag skulle med och bada men jag är ju i träsket så det gick lite dåligt. Det får bli en annan dag.

Jag måste bara berätta att här om dagen var jag på bio med min mamma och såg The proposal. Jag måste säga att det är en av de bästa filmer jag sett! Den är rolig, romantisk och innehåller så klart lite drama. Det är en sån där film jag skulle gråta för i slutet om jag satt hemma i soffan och inte på en biograf. Jag vill verkligen rekomendera den! Se den med en kompis, killen, familjen eller med vem som helst. Jag tycker att det absolut inte spelar någon roll för den passar för alla. För mig kommer det att bli den nya "Se på myskvällen filmen". Den var verkligen superbra..

Vädret väntar och jag ska försöka en gång till med att väcka André innan jag går ut och jobbar på solbrännan. Jag önskar er en jättebra dag, puss

There's just too much that time can not erase

Maten var underbar och sällskapet också. Jag kan inte minnas när jag träffade Amanda senast? Jag åt "Stekt kyckling med cashewnötter". Det var så otroligt gott! Och för den delen var det länge sen jag var ute och åt så det var jättetrevligt. Tyvärr tog jag inga bilder så det blir inga såna. Så istället för bilder får ni njuta av en underbar låt, som jag förresten vill ha sjungen på min begravning.



Nu ska jag åka iväg till André och mysa med honom. Ha en fortsatt trevlig kväll! Pusspuss

You can´t control me

Äntligen helg! Gud vad jag har längtat, vad som än händer ska jag sova länge imorgon. Att jobba idag gick bra men detär fortfarande lika tråkigt. Vi hade en lite tävling också, vi var tvugna att göra om båda våra högar med sly och tävlade om vem som gjorde hägen snyggast. Självklart vann mitt lag på grund av min super insats och mina stora biceps.

Just nu håller jag på att göra mig klar för att gå ut och äta med Sara och Amdanda. Det blir mysigt. Jag får se vad som händer efter det. Skulle gärna vilja träffa André men får se om det sker ikväll. Sara springer runt här hemma som en dåre! Hon åker till Gothia imorgon och håller på att packa. Jag förstår henne, jag hatar att packa när man inte riktigt vet vad man ska göra. Jag tar alltid med för mycket kläder..

Nu måste jag skynda mig. Vi ska tydligen vara på väg klockan fem, om en halv timme alltså. Jag står i blött hår, osminkad och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig! Gaah, puss

Hjälp!

Jag har märkt att texten på mina inlägg ändras från inlägg till inlägg. Personligen tycker jag att det är grymt irriternade eftersom den lilla texten är så enormt ful och man ser knappt vad det står.. Jag gör det inte själv och jag vet inte hur jag ska göra för att det ska bli en enda text. Någon som är expert på dessa stilmallar och kan hjälpa mig? Snälla.

Let me hold you

Idag kändes det som att jobbet aldrig skulle ta slut. Gud vad dagen gått långsamt! Idag blev det att rensa rabatter HELA dagen.. Ett ord passar bra och det är LÅNGTRÅKIGT. Jag som trodde att detta skit göra skulle vara roligare än att röja sly men jag hade fel. Det är precis lika tråkigt.. Lite variation skulle bli perfekt.

Jag åt just och det var palt som låg på bordet. Jag känner att jag har lite ont i huvudet så jag tror att jag ska gå och vila mig en stund innan jag åker till stugan, om jag ens ska dit. Vi får se. Det låter frestande eftersom Erik fyller år och det serveras tårta, gottegris som jag är. Och på tal om gottegris, jag måste börja träna! Jag säger inte att jag är tjock eller någonting för det är jag verkligen inte men på något sätt känner jag mig äcklig när jag hela tiden trycker i mig en massa onyttiga saker och inte tränar. Är det okej att tänka så?

Nu kommer Sara snart hem och jag måste hinna vila lite innan hon börjar tjata om att vi ska åka. Jag ska tydligen färga hennes hår också.. Fast det är jag ju bäst på så varför vara orolig? Hej så länge, puss

One day at the time

Än en gång hemma efter kommun skit jobbet. Dagen började med att det regnade och vi stog som vanligt och röjde sly. Efter lunch blev det ändring. Då skulle jag och elva stycken till samlas vid Barnenshus. Vi skulle rensa rabatter. Ja, tänkte jag. Äntligen lite omväxling och något roligare.. Men efter tre timmar är det faktiskt inte så roligt att stå i en rabatt. Det blir samma imorgon, resna rabatter. Det positiva är att jag nu är hemma och kan vila och hämta nya krafter inför imorgon.

Resten av dagen ska jag spendera i soffan, igen. Annat orkar jag inte. Eller jag kanske flyttar mig till sängen om alla kommer hem. (Jag har nog inte sagt det men några bekanta till mamma bor hos oss nu, så det är en full lägenhet nu för tiden!) André slutar klockan fyra och jag hoppas på att han orkar pallra sig hit sen. Hoppas att han sover hos mig då, eller det vet jag att han gör om han kommer. Jag sover inte lika bra utan honom så det är bäst att han kommer!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen leta fram något att gnaga på och slänga mig på soffan. Gud vad skönt det lät, måste skynda mig nu innan jag blir allt för trött. Puss


I hope it's gonna make you notice

Dag två är slut and so am I. Skitjobb! I och för sig var det lite roligare idag, det gick bättre också för att jag slapp klippa såna där jävla små pinnar hela tiden. För er som inte vet sommarjobbar jag åt kommunen, alltså parkarbete. Fan, ni vet inte hur mycket jag ångrar att jag inte sökte något annat! Är det verkligen försent nu? Jag kanske borde gå runt och kolla, jag kan ju ha tur..

Idag tänkte jag bara ligga och tjocka antingen i sängen eller i soffan, precis som igår. När jag kom hem efter jobbet igår la jag mig i Saras säng och somnade direkt. Sen vaknade jag för att äta. Jag somnade sedan för natten vid tio-halv elva och André blev arg för att jag inte svarade när han ringde.. Haha, nu fick han allt smaka på sin egen medicin. Mohahahahaha. 

Nu ska jag hoppa in i duschen innan alla kommer hem. Sofie ska ju trots allt komma förbi senare. Gud vad roligt! Jag som saknat henne, har fortfarande inte träffat henne sen jag kom hem från stockholm.. Nej, det här funkar inte.. Nu måste jag duscha! Hoppas ni haft en bättre dag än vad jag har, puss

Bara för att jag är så snäll får ni njuta av lite bilder från stockholm :)

Kupén ;P Jag sov i mitten.


Smalaste gränden.


Hahahaha, jag fick inte ta bort lappen :(


Vila i frid Michael.


Sara, Olle och Alex. Natural Pose! Jag fick inte vara med :(


Dag på stan ;>


Påväg till Arlanda. Me and Pappi ((:

This was a nightmare

Hemma igen för cirka en timme sen. Jag tänker inte låtsas att jag är på bra humör för det är jag verkligen inte. Att jobba idag har väl gått bra med det var garanterat det tråkigaste jag gjort i hela mitt liv! Jag funderar fan redan på att hoppa av.. Orkar inte skriva något mer nu. Varför försökte jag inte hitta ett bra sommarjobb medan jag kunde?!

Efter 100 mil känner jag mig..


Stolt, precis som en äkta moppeflicka!

Skratta på ni.. Hade mormors täckbyxor och mammas jacka xD

You shake my world

Hallå allihopa. Nu sitter jag på min säng och funderar på att gå och lägga mig. Jag har min första arbetsdag imorgon och börjar 08.00. Tur att det är nära så att jag tidigast behöver stiga upp kvart över sju.

Min dag har varit jättebra. Började kanonbra eftersom jag vaknade med André bredvid mig. Sen följde jag med honom en sväng till träsket för att hämta moppen och sen bar det av ut till stugan. Där åt jag god middag och bara tog det lugnt. Jag tror att jag var trött redan vid halv åtta..

Nu vill jag bara säga lycka till till alla er som har sin första arbetsdag imorgon och hoppas att det går bra. För min egen del är jag lite nervös eftersom jag aldrig sommarjobbat förut och jag har absolut ingen aning om vilka jag kommer få jobba med. Hoppas att det iallafall finns ett igenkänt ansikte. Sovgott på er, puss

Only in your dreams

Jag kom på att jag inte sagt en sak om stockholms resan. Jag mötte en kändis ocn vem var inte det om inte Veronica Maggio! Jag stod och tittade efter henne en lång stund och Sara frågade - Vem var det? Jag blev nästan lite arg på henne för att hon inte visste (a) haha. Jag ångrar verkligen att jag inte bad om att få ta en bild.. Men ni får en låt istället. 


Have faith

Nu sitter jag yrvaken framför tvn medan André ligger och sover. Han sover alltid längre än mig och jag måste nästan bli arg för att försöka väcka honom.. Haha. Är alla killar så här?

Iallafall så hade vi en ur mysig kväll igår. Vi åt middag, satt framför tvn och läste en massa bloggar. Det var faktiskt jätteroligt, att höra hans kommentarer och allt sånt. Idag har jag ingen aning om vad vi ska hitta på. Det är folksamling i stugan och dom ska äta middag, undrar och jag får med André dit? Det tror jag inte, men det är värt ett försök.

Nu skriker magen efter mat så jag får väl försöka väcka min ängel och sen ta mig något att äta. Ha en jättebra dag, allihopa! Man kan faktiskt ha roligt utan att solen lyser...

Bal -09

Här kommer flimerna jag lovat :)



Everyday I want you more

Tänkte bara snabbt skriva ett litet inlägg eftersom André sitter bredevid mig i soffan.

Helgen har varit och kommer fortsätta att vara en myshelg. Igår låg André och jag och tittade på film hela kvällen tills vi båda var trötta och somnade. Idag har han jobbat så jag har i och för sig legat själv i hans säng i ungefär åtta timmar.. Hm, det tråkigaste jag har gjort på länge. När han kom hem åkte vi hem till mig för att jag skulle laga middag. Detta gjorde jag på grund av ett vad som jag förlorat. Det blev Lax och potatisgratäng. Det var hur gott som helst och jag är riktigt nöjd eftersom det var första gången jag prövade på att laga denna maträtt. En klapp på axeln till mig..

Nu sitter vi som sagt i soffan och tittar på tv. Någon film med Lasse Åberg, ganska rolig faktiskt. Nu känner jag mig fruktansvärt osocial och ska gosa ner mig hos hallonbåten min. Vi hörs, puss

Home sweet home

Äntligen hemma! Jag kom hem igår kring 19.00. Möttes på flygplatsen av mamma och min bror Erik. Ingen André.. Vi åkte hem direkt och sen någon timme efter det åkte jag till André. Gud vad skönt det var att träffa honom igen, så som jag har saknat honom! Vi såg på film och jag somnade ganska snabbt.

Resan då i stora drag:

Lördag - Tåget anlände i Stockholm ungefär klockan 09.00. Det första vi gjorde var att åka till lägenheten på Söder och packa upp våra saker. Vi tog det lugnt i cirka en timme tills klockan var ett då vi drog ut på stan. Vi gick och gick och gick. Sara inhandlade två tröjor och för min del blev det ett par jeans shorts. Vi kom tillbaka till lägenheten kring 20.00. Vid den här tidpunkten vad jag helt slut och somnade på soffan.

Söndag - Steg upp kring 10 och vi gjorde oss i ordning för att åka ut på Drottningholm. Pappas kompis "Falkis" och hans sambo hämtade upp oss vid 12 och vi åkte mot slottet. Vi gick först runt i trädgården som var grymt tjusig och sedan gick vi en rundtur inne i slottet. Det var riktigt fint! Sedan gick vi upp till Kina slott och fikade. Kring tre åkte vi mot city igen. Vi blev avsläppta vid Åhlens och gick på stan ganska länge. På kvällen blev det middag på Pizza Hut för att sen bege oss ut till Liljaholmen och träffa en kompis, Alex. Vi gick till en udde och satt där och tog det lungt tills vi skulle hem, kring 00.00.

Måndag - Steg upp tidigt denna dag också för att börja packa ihop för att flytta till en annan lägenhet på Östermalm. Alex kom förbi en sväng och hjälpte till. Pappa kom hem från jobbet och vi gick ut på Söder centrum (eller vad det nu kallas). Där hittade vi ingenting så vi åkte tillbaka till lägenheten och sedan åkte vi med alla väskor till Östermalm. Vi gjorde oss hemmastadda och sedan någon timme senare begav vi oss än en gång ut på stan. Vi gick runt och kikade lite och sedan på kvällen blev vi bjudna på bio av Alex och hans kompisar. Vi såg Transformers. Jag personligen tyckte att den var rätt bra faktiskt. Jag som inte har sett ettan förbluffades över hur verkligt det såg ut. Sen blev det sängen.

Tisdag - Jag minns inte riktigt men jag tror att vi gick på stan den här dagen också.. haha. Jag och Sara köpte varsitt par skor. Jag blev förälskad i mina och tycker att det är dom finaste skor jag någinsin ägt! Jag köpte även en väska och tre armband. På kvällen skulle vi ut och äta på restaurang, men att efter gått till fyra stängda eller nästan stängda restaurager blev det tillslut Pizza Hut igen. Fast jag klagade inte. Dom har så sjukt goda pizzor och då ska jag inte ens nämna efterrätten.. Ett ord räcker - mums! Efter middagen åkte vi hem och somnade ganska snabbt.

Onsdag - Steg upp 08.10 för att packa ihop alla saker. Kring 10 åkte Sara och jag till ett köpcentrum där vi varit dagen innan för att jag skulle lämna tillbaka ett par skor. Men klantig som jag är kom jag på precis när vi skulla hoppa av bussen att jag glömt påsen med skorna i lägenheten. Jag blev idiot förklarad och vi blev tvugna och åka tillbaka. Tillslut lyckades jag iallafall lämna tillbaka skorna. Efter denna händelse åkte vi än en gång ut till Liljeholmen för att säga "Hejdå" till Alex. Vi tog en fika och sedan åkte Sara och jag tillbaka till lägenheten där pappa låg efter att han jobbat klart. Vi packade ihop de sista sakerna och åkte ut till Arlanda. Planet gick 17.35. Ankomst Luleå 19.00.

Det var skönt att komma hem, fast jag kan inte neka att vi haft väldigt roligt! Bilder kommer upp senare, puss