Sommar tider hej hej

Det blir inget långt inlägg nu eftersom jag ska upp klockan sex imorgon och följa med Elvira till hennes skola. Tyck vad ni vill att jag frivilligt stiger upp när jag själv har lov för att gå till skolan. Men jag är INTE dum i huvudet.

Det blir ungefär en sömn på sex timmar för mig och jag känner att jag skulle behövt lite mer. När jag hittills redan skrivit ett informations inlägg så kan jag lika gärna fortsätta. Det har blirvit lite ändrade planer så jag kommer åka hem tidigt på tisdag istället för sent imorgon. Tänkte bara berätta det så att ni som hade tänkt göra en överrasknings "Välkommen hem" fest kan flytta fram den en dag.

Nu ska jag sova! Sweet dreams people, kisses.

Glömde berätta att det kommer upp några videobloggar senare också. Awesome huh?

Grattis på namnsdagen mig själv

Dålig uppdatering, jag vet. Jag kom i alla fall hem för någon timme sen efter en jättebra gårkväll @ Nordmaling. Kvällen började på badhuset och sedan gick vi till en husfest. Jag hade det jätteroligt och vi dansade och sjöng så i natt var jag alldeles hes. Vi var tvugna att övernatta hos Tunnan då vi inte tog oss hem, men det gick ju också bra.

I fredags hade Lodin födelsedagsfest så vi gick dit och var sociala. Jag hade faktiskt glömt hur roliga vissa personer är när dom dricker, det var länge sen jag såg den sidan hos dom. Jag hade en jätterolig kväll då också och den slutade med en god natts sömn.

Juste! Igår körde vi skoter också. Det var däremot höjdpunkten på den här helgen. Fan vad jag älskar att åka skoter! Det gjorde min helg och jag kommer leva på det enormt länge.

Nu: Återgå till kortspelandet.

Massa bilder kommer upp när jag kommer hem.

Hemma i Umeå igen!

Bussen kom fram på utsatt tid, 14.00. På busstatioen stod Elvira, Samuel, Tunnan och någon som jag inte vet vem det var. Roligt att se dom igen. Efter en liten tripp på stan begav vi oss hemmåt. Nu sitter jag STARVING och väntar på att maten ska bli klar. Jag funderar också på om jag ska ta ut dessa bög linser ut ögonen och dissikera dom och sen posta dom till Arktis så jag aldrig mer behöver se dom. Nej, nu blev jag för irriterad. Vi hörs efter att jag har ätit. Puss

It's the wrong kind of place to be thinking of you

Jag har varit på jättebra humör idag eftersom jag bara tänkt på imorgon! Jag åker nämligen ner till Umeå då, igen. Det känns helt sjukt att för något år sedan hade jag inte träffat Elvira på över ett år och nu ska jag träffa henne för tredje gången på tre-fyra månader. Det känns enormt bra.

Jag hade extra roligt på musiken idag. Jag tyckte att det var lite folk när jag kom upp till lärkan tio i tre. Det visade sig också att vi bara var tio stycken där (när lektionen började) från TRE grupper. Då gjorde vi en stor grupp av alla + tre musik lärare. Jag har nog inte haft så roligt på länge. Herregud vad jag skrattade. Alla världens tummar upp!

Jossan följde med mig hem efter skolan och hjälpte till LITE med att välja kläder inför resan, men för det mesta satt hon vid datorn och kollade säkert in facebook. När hon åkte hem taggade jag med ett varm bad. Där började jag än en gång läsa boken Pojken som kallades Det. Enormt hemsk och gripande bok men ändå så oändligt bra.

Nu ska jag bara kolla en LLT buss som ska ta mig in till busstationen imorgon eftersom mamma jobbar. Sen ska jag gå och lägg mig så jag orkar den fyra timmar långa bussresan. Jag kommer ta datorn med mig så självklart kommer jag blogga där ner ifrån. Jag har jättemycket att skriva men får behärska mig och avsluta nu. Här kommer i alla fall några roliga bilder från idag. Puss

För visso är den här bilden från igår. Men tyckte att den var värd att lägg upp.


"Kan inte du betala om du får låna mitt kort?" Söt.


JOSSAN KOMMER DÖDA MIG! Men vänta, det är ju
pinsammare förmig eftersom det är mina trosor.. Hm.



Jag hade beslutsångest.. En stund.


Såhär laddade jag upp inför badet. Mums

100225

Igår = Ingen tid, ingen dator och inget internet. Därmed den dåliga uppdateringen. Förlåt. Dock har det ändå inte hänt någonting märkbart de senaste dagarna. Förutom att igår jobbade Jossan och jag som två svin för att göra klart en NK uppgift som vi hade fått. Lite glass, en bulle och två stora juice glas senare var vi klara. Två stjärnor i himlen till oss var.

Nu håller vi på att installera något program på FEKen och det verkar bara tjorva. Självklart vill jag bara skratta ihjäl mig. Skadeglädje, oh yeah that´s life! Senare blir det tyska och efter det estetiskt. Jag har visst lovat att sjunga.. Vi får väl se hur det går. Nu måste jag hänga med och höra vad Sture säger. Ha en jättebra sista skoldag innan lovet! Puss

Tisdag

Svenska prov, redovisning och NK uppgift till imorgon då. Svenskan är pluggad, nu är det bara redovisningen och NK uppgiften kvar. Det är bara det att jag har ont i huvudet (som vanligt) och orkar verkligen inte ta tag i det nu. Redovisningen får jag inprovisera på om jag inte väntar till veckan efter lovet med den och NK gör jag nog imorgon.

Nu ska jag vila fram till träningen. Får se hur det går, det blir nog att skjuta en hel del för mig idag. Träna med extrem huvudvärk. Två tummar upp. Puss

Jag vet vem jag är när jag är hos dig

En härlig sömn, en skoldag och en sväng på stan senare sitter jag här igen. Lyssnar på Melissa Horn på högsta volym och känner mig oslagbar. Det här är en bra dag, en riktigt bra dag.

Jag har märkt en del kontiga saker idag. Den första är att Jossan rör ovanligt mycket på sina fötter när hon sitter still. Det ledde till en väldigt irriterad Maria som såg detta i ögonvrån i en ja, nästan en hel timme. Det andra jag märkte eller kom på är att jag alltid glömmer saker då jag som mest behöver dom. Gick på stan en sväng medan jag väntade på bussen och hittade ett jättekap! En snygg kofta för endast 49 kronor. Jag blev alldeles till mig och skulle absolut köpa den. MED DÅ insåg jag just att jag lämnat plånboken hemma. Mitt humör gick från toppen till botten.

Den sista saken jag märkt idag är att det är riktigt roligt att sitta i sin egna värld på en buss och titta på alla människor. Man kan hitta en del roliga typer då faktiskt. Det gjorde jag idag. Min själ höll på att skratta ihjäl sig kan jag säga. Jag tänker inte berätta vad jag såg eftersom det kan finnas någon som tar illa upp. Jag säger bara att det är grymt roligt. Testa själv.

 

NU: Svenska grammatik plugg!




Nu måste det fan vara min tur!

Ja, here we go again! Än en gång har jag gått med i en tävling för att se om turen någonsin kommer vända. Jag håller båda mina tummar, inklusive alla tår för att det ska gå vägen den här gången. Då skulle jag bli oerhört glad!

Tävlingen hittar ni HÄR och om ni inte vill vara med, besök gärna deras hemsida www.dalala.se för att kika runt på deras snygga sortiment. Kanske det just finns något som faller dig i smaken?

 

This is it

Kom nyss till mamma och nu sitter jag avslappnad i soffan framför CSI. De enda hjärncellerna jag använder nu är dom som gör att jag skriver och dom som hjälper Linn med samhällsen. På tal om det så gjorde jag världens goda gärning i fredags! En kille som heter Carl tränade med oss och efter träningen insåg jag att han hade två stora väskor med sig. Jag frågade om han hade någon skjuts men det hade han inte. Då kopplade mig hjärna - ALDRIG att jag skulle låta grabben gå hela vägen hem i -25 grader och två väskor. Därför erbjöd jag honom skjuts hem och han svarade tacksamt ja. Bra gjort Maria, en stjärna i himlen till dig.

Var i skolan max tre timar idag. Skönt! Och imorgon slutar jag 11, jag vet att ni är avundsjuka men det finns inget att göra åt det. Nu ska jag testa mina shorts som kom med posten idag. Puss

Så här man kan också se ut.



Bah baha bhaa

Jag anlände just till skolan efter en härlig sovmorgon. Nu är det en lektion som gäller och sen bege sig hem igen. Fast jag kanske ska åka förbi Saras skola och titta in deras nya place.

Nu: Entreprenörslektion.

Kom på att jag inte sagt eller visat vad jag gav Annelie i present. Eftersom hon önskade sig en biobiljett så fick hon det men jag kände att det var lite tråkigt så jag gjorde en kaktus åt henne också.


En sak om mig

Jag hatar att lyssna på låtar som påminner mig om dåliga saker eller dåliga beslut.

Christina Grimmie - Unfaithful

Ja, jag förstod budskapet

Jag till Alex om att bada bastu.

Maria: Man kommer ju in i en helt ny värld!
Alex: Aa, om du är hög eller vilken värld snackar du om?
Maria: Den värld man själv vill komma till.
Alex: Du är fan sjuk. Du har uppenbarligen inte alla hästar hemma.
Maria: Det har jag visst!
Alex: Hissen går inte hela vägen upp.
Alex: En skruv lös.
Alex: Inte alla möbler på vinden.
Alex: Inte den vassaste kniven i lådan.
Alex: Inte alla bestick på bordet.
Maria: Du kan sluta nu, jag förstår ditt budskap.

I want to have a snowball fight

Först vill jag bara säga att jag fullkomligt älskar att basta. Man känner sig så fräsch efteråt och när man kommer ut är det som att man varit i sin egna lilla värld. Det går inte annat än att älska.

För det andra gick träningen bra och jag har varken slagit upp eller tittat på grammatik boken. Jag borde ha gjort det, jag vet. Jag ska plugga stenhårt imorgon och på tisdag istället. Jag lovar.

För det tredje så BRA Amanda att du tagit ditt förnuft till fånga och ska göra det efterlängtade videoinlägget SNART! Hur snart det kommer att läggas upp vet jag inte men jag har mina föraningar om att jag kommer få påminna henne ett x antal gånger till. JAG ÄLSKAR DIG OCH DITT SKRATT FÖR DEN DELEN! Jag ville bara få ut det...

Bastutime.

Titta hit!

AMANDA! Jag vet att du läser det här. Vad hände med video inlägget va? ;D

GÖRDET.NU

You can light up the dark

Tro det eller ej så har jag varit vaken sen klockan elva. Vaknade dock inte av mig själv eller att väckarklockan ringde utan av att telefonen vibrerade av en helt annan anledning. Det ringde. Fast det var ändå lika bra, för jag blev pigg och steg upp.

Jag har just sett på den enormt spännande dubbel-jakts tävlingen som inträffade igår. Fan vilken insats! Jävlar vilket teamwork, säger jag bara. Ni som inte såg det har verkligen missat något. Guldet gick till Hellner och bronset till Ohlsson (stavning!). Jag fick ju rysningar! Och sen intervjun från Per efteråt. Jag började nästan också gråta..

Idag blir en väldigt lung dag. Kanske tar mig an grammatik boken och börjar plugga lite till provet. Det skulle ju faktiskt behövas men jag får se om jag tar en bastu istället. Maria HJÄRTA Bastu = Sant. Nu blire käk. Hur ska ni spendera eran söndag? Puss

A long time ago

Klockan är 02.40 och jag borde verkligen inte vara vaken nu. Jag tänkte bara ge er några livstecken och bevisa att jag fortfarande lever. Jag kom i alla fall just hem från Annelie med en jättebra kväll bakom mig. Tack till alla som gjorde den här kvällen. Nu ska jag snabbt som ögat, hur snabbt nu ett öga är, gå och lägga mig. Vilken tid jag orkar kliva upp imorgon är en helt annan historia. Godnatt people, puss

Non stooop

Just precis nu sitter Jossan och jag utmattade i soffan hemma i Antnäs. Vi har verkligen hunnit med mycket idag. Jag är faktiskt stolt över mig själv och över Jossan, fan att vi lyckades!
 
Efter skolan tränade vi, jag basket och Jossan på gymmet. Halv åtta hämtade vi upp Jossan på bergnäset och åkte ut till pappa i byn. Direkt vi kom innanför dörren slet vi av oss kläderna och ramlade in i bastun. Okej, vi slet inte av oss kläderna och ramlade inte in. Jag tyckte bara att det var roligt att skriva.

Medan vi bastade hjälpte vi varandra att stoppa på ansiktsmasker och skrubbade in oss i någon "scrub-hudkräm". Man blir jättelen av den och det var enormt skönt! När jag kom ut kände jag mig som en ny människa. Fräsch i både hud och hår. Man borde verkligen basta oftare och jag förstår inte varför jag inte gör det när jag har bastu hemma. Jag är väl lite dum, I guess.

I alla fall. Efter bastun tog vi tag i bakningen. Vi började lite före 22 och blev klara för ungefär en halvtimme sen. Som jag skrev igår stod det cupcakes på menyn och jag är verkligen nöjd över att vi orkade göra dom. Fast det är klart, om vi visste att det skulle vara så mycket jobb och ta så lång tid, hade vi nog aldrig gjort det. Nu kommer det säkert ta vääääldigt länge innan vi gör detta projekt igen.

Nu har jag skrivit alldeles för mycket och börjar dessutom bli väldigt trött. Jag tror att Jossan ska åka hem på en stund och då ska jag gå och sova direkt. Ögonlocken känns verkligen 10 kg tyngre. Har ni haft en bra fredagkväll? Det kanske ni haft, men jag tror inte att ni sagit min. Det kan inget ha gjort. Tacj tjockis för att du förgyllde mig kväll. Puss på dig och puss på er. Godnatt.

Bilderna talar för sig själv




Lite ingredienser.


Man använder inte datorn när man bakar! Men det är inte den ni ser i bakgrunden. *Host*


Smälta choklad.






Livet går ju ut på att man ska bjuda på sig själv så..






Jag försökte i alla fall ta en fin bild.


Här är Jottan duktig.


Här är jag duktig och Jossan... Öhm.. Eh, ja. Fråga inte ens.



It´s the wrong time and place

Jag kom just hem från Gullbullen. Vi har bakat, skrattat, sett på hm.. ja en grej och pluggat. Och JA vi har pluggat! Den efterlängtade musik lektionen idag gick jättebra och det börjar faktiskt bli roligt även fast jag inte känner någon. Hör du det Emmelie? DET ÄR ROLIGT :D

Även fast vädret inte vill bli varmare så har jag varma planer inför helgen. Imorgon har jag bjudit hem Jossan på en bastu kväll -och baka cupcakes kväll. Jag vet att hon riktigt ser fram emot det eftersom hon älskar kakor. Men hon älskar ju mig också så jag vet att hon inte bara kommer för kakornas skull. På lördag bli det KANSKE en skotertur (om vädret unnar mig det) och senare på kvällen en födelsedagsfest. Jag längtar och det ska bli riktigt roligt.

Mer om helgen senare. Nu måste jag göra lite skolarbete innan jag går och lägger mig. Hade tänkt att ta en ganska tidig kväll ikväll. Vi får väl se hur det går... Kisses.

Dagen i bilder.
Duktiga Jottan




Tjockisen kunde inte hålla sig. Nej, jag menar inte mig själv..


Dagens outfit. Nytt linne

I´m on fire

Jag såg för en stund sen när Anja Persson skulle åka slalom. Jag hade nästan på känn att hon skulle krascha. Sa det till Sara innan - Det skulle fan vara likt om hon åkte ut. Men jävlar vilken vurpa det blev! Jag hade gåshud 20 minuter efteråt, men det var nog ingen nyhet. Hatar ju sånt där, ni minns väl när jag hade varit och sett innerbandy? Herregud. Dock är nog alla svenskar lika glada som jag att hon klarade sig utan någa större skador.

Förresten, vad händer med att jag är helt inne i OS? Kanske något dolt intresse som kommit fram eller så tycker jag bara det är roligt när någon svensk är med. Ja, så måste det vara. Varför titta om man inte ens kan heja på sitt eget land? Slöseri med tid liksom.

Sängen nu hurrni. Är grymt trött efter allt jag lyckats hinna idag. Ni får en sumé (eller vad alla smarta personer säger) imorgon. Sovgott and sweet dreams, puss

Back home

Hemma igen - Nu friterade bananer!



Här är mappen, någorlunda klar.


Ich mag meinen Freunden

Ich studiere Deutsch und es gehe sehr gut. Ich fühle mich wie kann ich richtig viel. Ich kann Ihnen ein wenig über mich.

- Mein Name ist Eva Maria Therese Burström Flodin.
- Ich komme aus Schweden und wohne in Luleå. 
- Ich bin sechzehn Jahre alt.
- Ich bin lang und blond.
- Ich habe grosse blaue Augen.

Hm, ja. Enligt mig glänser jag med min tyska, jag bryr mig inte om vad ni tycker. Även den här dagen har gått oerhört snabbt och nu är klockan redan kvart över sju! Jag sitter som ni kanske förstår och pluggar tyska och det känns väldigt bra. Jag hoppas bara jag har kvar den känslan till på fredag. Då är det prov time.

Nu ska Sara och jag gå till Ica och köpa bananer. Sen ska pappa få fritera dom åt oss och skopa upp lite vanilj glass. Det tycker jag att vi är värda, så som vi har pluggat idag. Was haben Sie heute gemacht? Kiss.

I can´t explain

Jag kom hem till pappa för en stund sen och gjorde just klart mitt collage. Eller klart för tillfället, måste fixa till den lite senare. Ni får kanske se en bild sen när den är helt klar. Jag hinner inte skriva så mycket eftersom jag är så trött och klockan är mycket. Dessutom har jag ont i huvudet.

Öhh, hm. Juste.. Glad alla hjärtans dag. Bättre sent än aldrig, visst?


Nu längtar jag till sommaren!!

Helt okej

Dagen har varit helt okej. Inte bra och inte dålig. Jag berättar mer senare, nu drar jag iväg och tränar!


Tisdag

Jag har just gjort mig klar och ätit frukost. Bussen går på en halv timme så just nu sitter jag bara och tar det lungt. Det var enormt skönt att ha en lång sovmorgon för en gångs skull, men självklart har jag vaknat flera gånger innan klockan ringde. Det är ju typiskt. Aja, jag känner min utvilad i alla fall.

Ha en jättebra dag! Puss

Klick klick

Dessa snyggingar blir snart mina! *Längtar*



 

 




Det blir vad jag gör det till

Jag har ingen aning om vad som händer. Är det vår tur? Vår tur att glida isär.. Jag ber för all min makt att det inte är så.

Det har inte hänt så mycket idag förutom att vi, (inte för att skryta) Enp09 har fixat så att vi har sovmorgon till 11.10 imorgon. Bra jobbat girls and boys. Nu ska jag klicka hem lite mumsigheter från internet. Kyssar

Frukost. Inte nyttgig men jävligt gott.

Take a chance and walk with me

Dagen började bra. Nu är den skit. Jag orkar inte, vill bara hem och lägga mig i sängen. Det bli inte bättre av att vi har jättemycket att göra i veckan. Man kanske ska ta ett för tidigt sportlov?

Gårdagen blev absolut inte som jag tänkt mig. Ni vet killar och deras planerning?! Som tur var slutade dagen bra ändå. Garderoben är ihop skruvad och klar nu också, vad skönt. Nu är det dax att dyka ner i mitt projekt och försöka få någonting gjort. Puss

Alltså skjut mig

Klockan är tjugofem i fem, det har blivit mörkt och jag sitter fortfarnade hemma. Visst kunde ni ha ränktat ut det här med lilltån?

Aja, garderoben är i alla fall snart klar.

Jag har försökt att fånga den andra men jag har aldrig nått ut

Jag är helt slut i hela kroppen efter gårdagens bravader. Tack Frida för den underbara träningen! Nu har jag fler övningar jag kan göra, plus att jag vet att dom fungerar. Underbart.

Idag hoppas jag att André vaknar någon gång snart så jag kan bege mig ut till träsket för mig första skoter tur. Vädret är underbart och perfekt så om jag inte får åka idag blir jag riktigt arg. Amanda ska ringa senare också och berätta hur håret blev. Vi fick lite bråttom i natt då hennes mamma ringde och var på väg, så hon fick åka hem med färgen i håret. Jag hoppas att det blev bra. Juste, jag ska skruva ihop garderoben en gång för alla också. Mamma måste bara vakna och hjälpa mig.

Nu tror jag faktiskt att jag ska sitta och tycka synd om mig själv en stund. Sen ta mig något att äta och sen hoppa i mammas säng så att hon vaknar. Vad har ni för planer för dagen? Jag hoppas att ni inte ska sitta inne i alla fall. Puss

Andra serien av tre.





Picture you're the queen of everything

Bowlingen gick jättebra! Eller i alla fall för mig. Ett x antal gånger under spelets gång fick jag höra antingen "Jävla fitta", "Du är ju störd" eller "Vad fan håller du på med". Jag tyckte det var ganska komiskt. Som ni kanske redan listat ut vann jag ganska stort och Jossan började undra om jag hade tjuvtränat. Det hade jag inte.

Förresten. Allt händer på väg till Mjölkudden. Idag när jag kom från skolan såg jag två unga tjejer, max 14 år som antingen var jättehöga eller jättefulla. Det är ju helt sjukt! Klockan var bara fyra och där vinglade dom runt som virvelvinden på ett nöjesfält Jag blev målös, glodde på dom och gick förbi. Herregud, vart är världen på väg egentligen?

Från en sak till en helt annan ska Jossan och jag färga och slinga Amandas hår nu. Hon har nämligen bestämt sig för att bli blond igen och idag är det första steget till hennes nya hårfärg. Vad gör ni ikväll? Umgås ni också med några älsklingsflickor? Puss

It´s amazing how you can speak right into my heart

Dagen har tagit med mig på ett enormt äventyr och till nya platser. Okej, inte riktigt men jag har hunnit med mycket. Jag har tränat två gånger och gått igenom ett idrottspass. Nej jag har inte blivit träningsnarkoman, jag hade bara lite att göra. Om några minuter bär det av till bowlinghallen på Tuna för att göra den osäker. Där ska jag möta upp Jossan och Amanda. Skynda skynda skynda! Jag tänker verkligen inte gå i det här vädret så ska försöka passa in någon buss.

Nu ska jag göra mig klar, puss

Fredag

Nej, självklart hann jag inte redovisa idag. Det får vänta tills på tisdag istället, tur att jag inte tränade som en tok på vad jag skulle säga. Då skulle jag varit på riktigt dåligt humör just nu. Dock är jag faktiskt lite irriterad. På vad, vem eller varför kan jag inte säga. Jag orkar inte ha en massa prat om det senare, jag vill inte heller för den delen.

På lunchen blir det att åka och träna en stund innan idrotten. Då kan jag springa bort alla mina tankar och bli på bättre humör. Jag blir galen på såna dagar som den här. Nu ska jag i alla fall ha NK. Vi hörs senare, ha en bra dag solstrålar!

Can you imagine?

Samhällsen sitter nästan i huvudet så jag unnade mig ett äpple och sitter just nu och tittar på Glee och Vinterspelen. Båda programmen är enormt bra och om ni inte vet vad det är så har ni verkligen missat något!

Jag måste berätta om min hemresa idag från skolan. Jag satt redan på bussen när det kom in en kille som satte sig framför mig. Jag fick världens chock när jag såg honom. Han såg precis ut som att han hade suttit på en öde ö i minst 20 år. Ni vet såna som man ser i filmer med axellångt hår och skägg i hela ansiktet. Jag blev nästan mörkrädd. Dessutom tror jag verkligen på att han suttit på en öde ö eftersom han hade tappat alla sina hjärnceller. Det säger jag för att han inte förstod skylten i bussen med en gubbe som brutit benet. Han trodde att det var ett träben eller en jättestor rumpa. Hur tänker man då liksom?  

How to save a life

Vi har hål och för 50 minuter sen tänkte jag att vi började igen klockan två men nyss innan jag nästan fick panik över att jag inte börjat gå mot musiken insåg jag att vi börjar tre. Haha, så jäkla likt att jag tar fel på klockan en hel timme! Fast det var lite positivt ändå eftersom nu får jag mer tid till att träna in samhällsen. Den ska ju redovisas imorgon. Jag har precis gjort klart min powerpoint så nu måste allt bara sätta sig i huvudet.

Nu samhälls, samhälls samhälls. Puss

Busschafför á la komiker?

Bara så att ni vet så såg busschaffören som körde bussen jag åkte med i morse ut som Magnus Betner. Jag tyckte att det var ganska coolt.


Onsdag

Med mat i magen har jag just slagit mig ner i soffan framför Grey´s. För visso är det repris men jag kan aldrig titta mig less på det. Det är bara ett program som jag fullkomligt älskar och hatar när det är säsongsuppehåll. Därför hoppade jag nästan upp till taket när jag såg att det ska börja igen 1 mars! Jag orkar knappt vänta, men tiden kommer gå fort. Jag vet det.

Förresten blir jag galen på mina ögon! Varför kan jag inte ha normala ögon så jag slipper krongala med linser? GAAH, hjälp mig!

Nu måste jag fokusera på samhällsen innan jag dra iväg till Björks för match. Jag kom på att jag vill göra en powerpoint också. Puss

100210

Nu har jag gjort klart alla svenska uppgifter och kan därmed sitta och ta det lugnt en stund. Skönt. Jag funderar på att bojkotta allt som heter facebook eftesom jag fullkomligt hatar den nya designen! Jag vet att det är fler än jag som tycker så här så är det inte lika bra att alla bara slutar logga in? Då kanske facebook tar tillbaka sin förra design. Fast dom flesta är väl för beroende för att kunna genomföra detta, så det är inte ens någon idé att jag funderar vidare på det.

(Skolstyrelsen hör till kommunen och om inte det så finns dom i den, så varför inte klaga på kommunen direkt? Jag tänkte nog ett steg längre utan att jag själv visste om det)


Som om det inte redan vad nog

Vi har NK och Jossan, Pänt och jag sitter och noppar varandras ögonbryn. Fråga mig inte varför men det blev bara så. Förresten så har Sten just upptäckt att hans mening med livet är att dissa mig. Nu sitter han bredvid och dissar mig hela tiden och det verkar inte som att han kan sluta. Måste jag kanske göra något åt saken?

Och som att veckan inte kunde bli sämre fick jag just veta att vi inte kommer få åka till Björkliden. Jävla skit! Vad fan vill kommunen våran skola?! Om jag inte redan var irriterad innan så är jag det definitivt nu. Alltid ska allt gå åt helvete. Fuck kommunen. Fuck beslut. Fuck Björkliden. Fuck allt.

..

Sitter och försöker få ihop garderoben och jag kom just på att jag har engelska läxa till imorgon. Jippi! Ännu en grej som tynger ner mig dag..

För bra för att vara sant

Jag fick just veta att vi fått lägenheten på varvet. Jag vet att jag borde vara jätteglad och exalterad men det är jag inte, eftersom det inte är säkert att vi ska flytta. Självklart blev jag enormt glad när mamma sa att dom som fick den först hade tackat nej, sen när hon sa varför sjönk humöret till botten. Fan fan fan. Som jag sa igår, åt fanders med hela bunten!

Aja, jag hoppas på det bästa i alla fall.

Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Då var det måndag igen. Jag är på enormt bra humör och har haft jätteroligt på skolan. Jag sitter nästan och skrattar för mig själv just nu för att jag är på så bra humör. Jag har inte kännt mig så här på väldigt länge och det är verkligen skönt att känna att jag är jag igen. Jag är glad ända in i själen och jag tänker fan inte gå tillbaka till att vara sur och irriterad hela tiden! The old Maria is here to stay.

Just nu har jag laddat upp med blodapelsin och ska ta tag i samhällsen innan jag får panik. Jag tror att det ska gå bra, bara jag koncentrerar mig. Senare ikväll ska mamma och jag nog försöka få ihop i garderoben, nu måste den upp! See you later, kisses.


You are yes and you are no

Jag är så trött efter dagens bravader så jag vet inte vad jag ska skriva. Vi förlorade matchen men jag spelade jättebra. Det var synd att vi hade sån otur och missade enormt mycket. Elvira, Samuel och Mange var där och det var en energikick att se dom. Jag tyckte att det var jätteroligt att dom orkade komma. Tunnans tabbe skrattar jag nästan åt än, ingen skulle ändå tycka att det var roligt så jag orkar inte skriva vad han sa.

Nu ska jag se Spiderman och sen gå och lägga mig. Eller om jag går och lägger mig och sen ser Spiderman. Svårt val.. Men godnatt i alla fall. Puss

Away till Umeå

Nu är jag hemma igen och ska snabba mig i säng. Ska upp jättetidigt imorgon för att åka till Umeå och spela en match. Sen åker jag hem igen.. Onödigt, jag vet. But that´s life. Sovgott!

Tog några snabba. Man ser verkligen inte bra.. Jag lovar, det är skillnad! Bättre bilder kommer upp senare.



I´m coming back for more

Nyklippt, med ny hårfärg och jättefräsch åker Sofie och jag in och gör stan osäker. Ni får bilder sen eftersom jag inte hinner ta några nu. För alla er som tar det lugnt ikväll, började just Melodifestivalen på kanal 1. Kanske något att se? Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll! Vi syns i dimman, puss.

Jag var nära en hjärtattack

Nu är jag i Rutvik för ett snabbt stopp hos Sofie innan vi beger oss in till stan för att köpa hårfärg och sen vidare hem till mig. Sofie ska både få klippa och sätta i lite slingor på mig. Det känns bra, ska bli skönt att få bort den fula utväxten som mina vänner säger inte finns. Jag vet att dom bara säger så för att jag inte ska bli ledsen. Det är lugnt flickor, jag klarar av sanningen.

I alla fall så vann fel lag idag. Jag tror nästan att det där var första och sista innebandy matchen när Sofie spelar jag såg. Jag håller andan precis varje gång två spelare kommer springandes mot sargen eftersom jag tror att en av dom ska flyga över den och bryta nacken. Om det inte är nog med det så får jag gåshud också. Och jag kan säga att den satt i länge efter själva matchen var slut. Herregud. Maria + Innebandy = Aldrig mer.

Nu ska jag äta köttsoppa! Puss

Jag beger mig..

Nu beger jag mig till Porsön för att titta på en innebandy match. Har ni sovit gott?

Det är riktigt soligt ute idag. Jag tror att våren är på väg på riktigt nu!


Fool me once, shame on you

Är ni bra på något speciellt? Jag är bra på att öppna mjölkpaket. Ville bara få det sagt.

I can do this!

Jag kom just upp ur ett oerhört efterlängtat bad. Varmt och skönt var det också, speciellt när jag dum som jag är hade ställt värmeljusen presic bredvid mitt huvud. Som tur är fick jag en snilleblixt och flyttade dom till ett annat ställe. Bra Maria. Som om inte det var nog så skulle jag ju så klart somna också. Vaknade efter 40 minuter med ett enormt ryck så jag tror att jag blötte ner hela badrummet. Lyckat..

När jag har hämtat mig från mina dramatiska upplevelser hade jag tänkt att börja med projekt Få ihop ny garderob. Det ska bli mycket spännande. Jag är ensam hemma och ska alltså försöka mig på det här helt ensam. Ha mobilerna redo, om jag ringer så är det antingen för att jag inte alls lyckat få ihop en enda del. Eller för att jag fått hela garderoben över mig. Om ni inte tänker komma med en gång innan jag börjar kan nu väl i alla fall hålla utkik på dom? 


I really don´t care

Bla bla bla. Jag orkar inte skriva något vettigt för att jag är så irriterad. Vi hörs imorgon! Någon som vill hitta på något då? Call me. Godnatt

Idag är det någons födelsedag

Skoldagen började men en underbar sovmorgon och slutade med en faktiskt ganska rolig musiklektion. Jag hinner absolut inte skriva något mer nu eftersom jag måste äta och sen dra iväg till bergnäset där det ska spelas match. Kom gärna och kolla! Uppkast 18.00.

Skulle i alla fall bara säga att min vän Emmelie fyller år idag. GRATTIS TILL DIG! :D


Puss

Sjukt lika!

Jag måste bara lägga upp en bild som Jennifer just skickade till mig. Det är sjukt!

Jag och Jossan?

This is the start of something good

Dresscode för dagen. Och Amanda, självklart menade jag ju engelskan i förra inlägget! Skulle bara kolla om du hängde med...



...

Nu börjar beteendevetenskapen och som ni vet höll vi tal förra lektionen. Jag kanske inte har nämt det men  våran lärare filmade oss och nu ska hela klassen titta på varje inspelning! Jossan håller på att flippa ur bredvid mig och snart kommer väl jag också komma in i det stadiet. Fan vad jag hatar det här! Kommunikation - MY ASS!

Förklaring följer..

För alla er som tror att jag skrivit fel när jag skrev fyra låtar igår så tänkte jag förklara. Den första låten Fuck it & Fuck you right back är två olika låtar men i den jag la upp är dom sammanflätade. Förlåt om jag var otydlig.

Nu tillbaka till Svenskan och börja kritisera någons uppstats. Vad har ni för er just nu? Puss

Memories, hell yeah!

Lyssnade på en jättegammal bränd skiva i bilen på väg hem från träningen. Det fick mig att tänka på alla skratt och minnen om dessan fyra låtar. Det är låtar jag inte hört på jag vet inte hur länge! Lyssna och njut.

Eamon Vs. Frankee - Fuck It & Fuck You Right Back


Daniel Lindström - Sarah


Emma Varg - So easily



Nu ska jag titta igenom matten en sista gång och sen bär det av till sängen. Har varit enormt trött hela dagen så det ska bli skönt att äntligen få lägga sig ner. Jag kommer somna direkt. Sovgott, puss


Dagens outfit



Dagen låt: My saviour - Dead by april


I'm not easy to please

Jag kom nyss hem från skolan och jag fullkomligt HATAR när det inte är pligat på vägen. Det är ju hundra gånger så mycket jobbigare att traska hem då! Plus att man blir blöt om fötterna, förstår inte kommunen det? JA, till att plogbilen borde komma lite oftare.

Jag har en fråga.. Jag använder ju månadslinser, alltså att man tar nya varje månad. Är det faligt om man råkar använda linserna i lite mer än en månad för att man glömmer byta? I så fall är det kört för mig. Jag kom just på att jag hela dagen haft på mig linser som jag öppnade för över en månad sen. Fast det kanske är därför jag ser suddigare än vanligt. Nu när jag tänker efter så är bilderna som nuddar min näthinna lika suddiga som om att jag skulle hålla två isbitar för ögonen. Jag tror jag går och byter linser... Puss

Maria + Skadeglädje = Sant

Jag inväntar Nkn och sitter bredvid Jossan som olyckligtvis städar toaletterna. Hon tycker att det är jätteäckligt och gör konstiga läten då och då och ger ifrån sig några kommentarer. Självklart sitter jag och håller på att skratta ihjäl mig! Jag älskar skadeglädje och tycker att det är något av det bästa som finns i hela världen. Jag kan aldrig sluta skratta! Dock kommer jag väl få igen det här när det blir ombytta roller.. Men det ögonblicket kommer då, nu ska jag njuta för stunden och skratta lite till! Puss

Ich verstehe nicht

Skoldagen är över men jag sitter faktiskt med engelska och tycka glosorna framför mig. Jag tänkte att jag skulle börja i tid så det inte blir som förra måndagen då jag rent av satt i panik för att jag insåg att det var hur mycket som helst vi skulle kunna till dagen därpå. Nu känner jag i alla fall att jag har någorlunda koll på läget och kan nog slappna av ikväll.

Och på tal om att slappna av så är det är helt sjukt. Jag har varken åkt eller kört skoter någonting i vinter! Jag har faktiskt inte ens suttit på en skoter.. Detta känns inte bra alltså. Verkligen inte nu när snön vägrar sluta falla ner. Det känns nästan som att himlen kompencerar för förra vintern då vi nästan inte hade någon snö alls. Jag tror jag måste höra av mig till min vän potatis André och tvinga honom att åka ut med mig. Hehe.

Nu tillbaka till glosorna. Puss