Ny dag.

Idag har jag shoppat lite nya kläder inför skolavslutnigen.Sen har jag varit med jossan och hanna och spelat kubb lite kallt men annars helt okej.Ha det bra puss pussSjukt bra bild på redan söta mig puss puss

This time I know it´s a real thing

Godmorgon på er. Sovit gott? Det har jag, fast i natt konstaterade jag att min nya säng är lite för hård.. Fast det går väl till sig senare.

Det blev en lång natt igår då vi först såg Paranormal activity (skit äcklig film, jag höll på att dö hela tiden. Fullkomligt hatar såna där saker!) och sen Det regnar köttbullar. Den filmen var jättesöt och det är klart att jag älskar den. Tecknat/animerat for life! Jag somnade kring fyra och därmed den enorma sovmorgonen idag. Jag klev upp tjugo i två, så länge har jag inte sovit på väldigt länge.

Jag ska nu styra upp morgonen med att dammsuga huset. Det här kan bli roligt eftersom Erik och Emilia fortfarande sover. Efter dammsugningen ska jag bara invänta resten av familjen. Dom kommer från stan och kommer ha Gullbullen med sig. Hon och jag kommer sen hålla på med ett projekt hela dagen.. See you lateeer! Puss

Don´t just sit and wait for a star to fall

Nu är jag äntligen hemma igen. Jag åkte in till stan så jag var på kulturenshus precis innan två då vi skulle börja med dukningen. Jag tänkte att va fan, det tar ingen lång stund så jag hinner nog hem till mamma och ta det lugnt en sväng. Ack så fel jag hade. Vi dukade fram till klockan var fyra halv fem någon gång. Det blev riktigt snygg och fram till idag har jag aldrig fattat att det är så krävande att duka några bord.

Som en paus gick Anna, Linn, Jossan och jag till Max för att dom två förstnämnda skulle äta. Därefter gick vi raka vägen tillbaka till kulturens för att byta om och börja hjälpa till vid Välkomstdrinken. Med min otroliga "känna på mig" förmåga kände jag på mig att någon skulle tappa ut sina glas och självklart hade jag rätt. Ganska roligt faktiskt. Drink proceduren tog ungefär en timme och efter det skulle vi tydligen plocka undan allt också. Vi bara log och tog order, så att säga.

När allt var klart gick Jossan och jag till Kioskbaren för att gottegrisen skulle köpa en cola. Vi kom ut därifrån med tre. Ingen var min, jag ville bara uppnmärksamma det. Eftersom vi väntade på pappa gick vi tillbaka till kulturenshus där alla satt i stora salen. Vi gick in och som från ingenstans skulle Brolle just börja spela. Mitt hjärta hoppade ut ur kroppen en stund men hittade sin rätta plats igen. Jag älskar den mannen alltså, jag hade svarat ja utan att han ens hade friat. Han är snygg, spelar gitarr och kan sjunga, behövs det något mer? Jag tror fan inte det!

Nu ska jag ta mig något att äta eftersom jag inte hunnit äta middag än. Sen ska jag nog ut på nya äventyr, ses vi? Puss




Sweet dreams






Idag ska jag göra ingenting, gjorde det igår också men blev inte färdig.

Jag är sur, arg, ledsen, besviken och väldigt irriterad. Jag är inte sur för vad som kom fram utan bara på att det hände. Vad skulle ni tycka, tänka och känna om någon tittade igenom era personliga saker såsom datorn och mobil? För mig är min mobil nästan som en dagbok. Inte riktigt, men nästan. Datorn är inte lika farlig men ändå en personlig sak eftersom jag skriver enormt mycket och pratar med mina vänner om allt på msn. Jag tycker alltså att det INTE är okej att titta igenom andras saker.

Hur känner ni? Tycker ni som jag eller har ni en annan åsikt? Skulle ni själva kunna titta igenom någon annans saker eller låta bli, även om dom stod framme? Roligt att veta.

When everything comes to an end

Jag ville inte stiga upp ur sängen imorse, för att inte tala om igår morse. Det måste vara något med att jag har en ny för jag brukar faktiskt kunna stiga upp utan problem. Med låg röst erkänner jag att en viss person hade rätt.. Fan.

Dagen har bestått av många skratt och roliga timmar. Efter FEKen åt vi lunch och efter det satte vi igång med filmningen. Dom (Alm, Simon och Johan) röstade och jag förlorade så jag fick agera moviestar. Men eftersom jag inte är så himla duktig på att redigera så tänke jag att jag kunde ställa upp så jag kände att jag bidrog någonting i alla fall. Efter att vi filmat det vi skulle satta vi oss ner och försökte få ihop allting och jag måste säga att jag är riktigt nöjd! Nu är det bara några få ändringar som måste göras sen är den klar. GOO team Powerpuff!

Smältning av maten pågår nu och sen ska jag bege mig till bergnäset för träning. Imorgon har jag som sagt ingen skola utan ska istället jobba på kulturenshus. Vi ska medverka och hjälpa till på Näringslivets pris (tror jag det heter). För mig blir det att duka och servera. Jag ber till Gud att jag inte kommer tappa någonting. Då skulle jag skämmas...

Minne som en guldfisk

Igår köpte jag en ny deodorant. På kvällen när jag skulle använda den var den borta. Jag kommer absolut inte ihåg var jag har lagt den och jag har letat överallt. Känns det som det i alla fall. Den är aldrig använd, har inte ens haft den i 48 timmar och jag har redan lyckats lägga den på ett för bra ställe. Ja, vad kan man säga? Tankspridd, eller...

Imorgon ska vi filma! Godnatt, puss.

Happy face for summer.


I don´t get you

Det blev att vara hos Jossan hela dagen idag eftersom vi började projekt Göra om Jossans rum. Gullbullen började själv medan jag satt och tog det lungt i hennes säng. Efter en stund med många om och men tittade hon på mig med hundvalps ögon och självklart hjälpte jag henne. Med teamwork och med gott humör lyckades vi med det vi skulle göra och resultatet blev riktigt bra. När vi höll på där och gorma blev jag enormt sugen och taggad på att börja göra om i mitt rum så snart som möjligt. Jag kommer gå under om jag ska skjuta upp det nå mer..

På bussen på väg hem träffade jag Maja och Malin vilket var lite snopet. Dom har jag inte träffat och verkligen pratat med på länge så det var enormt roligt! Vi pratade om allt och ingenting och det var skönt. Skönt att man fortfarande kan prata om vad som helst fast man inte träffas så ofta. Tumme upp.

Nu ska jag rensa ur min garderob så mycket jag bara kan innan Grey´s börjar. Önska min lycka till! Puss

Rihanna

Rude boy


Kom inte på någon bra rubrik

Hade sovmorgon idag igen eftersom jag inte behövde gå på svenskan. Dock vaknade jag med huvudvärk så jag skippade sista lektionen. Nu sitter jag hos Gullbullen och äter cheesecake och cockies och lyssnar på musik. Livet leker kan man väl säga. Vädret är fint och jag sitter bredvid en av mina bästa vänner i denna värld. Ja, det är självklart. Livet leker. 

Jossan är äcklig och jag tappde just hela min motivation till att blogga. Hjärnan blev tom. Utpumpad. Fick för mycket information. Sönder bränd. Vi hörs sen.  


Surprice

Jag har gått och hållt på en hemlighet ända sen i måndags och nu kan jag äntligen säga vad det är! JAG HAR FÅTT EN NY SÄNG! Jag har alltså bytt ut min lilla säng på 90 centimeter till en 120s. Jag kan säga att det där var garanterat en spark i baken och ett steg närmare att börja göra om mitt rum. Jag har jättemånga idéer och jag tror att det kommer bli kanon bra! Nu längtar jag så jag håller på att kissa ner mig. TACK PAPPA! <3

Sweet dreams!

I just want you to hear what I have to say

Efter att jag kom på att jag hade en uppgift på två dator skrivna sidor att skriva till imorgon rök all tid för bloggning. Jag har suttit en stund på hålet fast det gick inte så bra eftersom jag mest oroade mig för nationella som för övrigt gick väldigt bra. Tror jag. Nu är jag nästan klar med uppgiften så jag tänkte att jag kunde unna mig några minuter för att skriva ett inlägg.

Inget speciellt har hänt på skolan idag förutom att vi fick tillbaka våra tyska prov. Det gick enormt mycket bättre än förväntat då jag bara hade fyra fel och fick därmed MVG. Ännu en gång är jag sjukt stolt över mig själv. Men det är klart, att hänga med på lektionerna och plugga lite borde ju faktiskt löna sig. Vilket det har gjort.

Vädret idag har varit fantastiskt fint och jag har njutit av varenda solstråle! Om ni inte har längtat till sommaren förut så måste ni definitivt göra det nu. Själv har jag haft sommarkänslor i över en månad och jag vill nästan gråta av glödje för nu känns det verkligen som att den är på väg. WOHOOO! 

Nej, nu måste jag fortsätta att skriva om mig själv. JAA, vad roligt (y) Puss.


Ännu en måndag har gått

Jag fick just Erik att byta kanal efter att ha sett That 70´s show i flera timmar. Jag vet att han är jättesjuk och jag tror han ha körtelfeber och jag borde vara snäll med honom men jag menar.. Vem fan vill se That 70´s show hur länge som helst? Förlåt, men inte jag i alla fall.

Nu tittar jag på Svenska Hollywoodfruar vilket är mer i min smak. Erik kan typ inte ens röra på sig så han måste också titta. Nej, jag är inte en dum syster men när jag offrat mig för hans skull tycker jag att han också kan offra sig för min. Dock klagar han inte så nog vet jag att han innerst inne tycker att det är bra.


Hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig?

Jag kan bara jag vill. Det är något jag har konstaterat idag. Då jag slutade skolan väldigt tidigt gick jag på stan en stund (inte bra!) och hittade ett riktigt guldkap som jag vara tvungen att köpa! (INTE BRA!) Där efter tog jag mitt förnuft till fånga och åkte hem. Väl hemma tog jag min engelska novell som vi måste läsa från skolan under armen och gick raka vägen fram till soffan. Jag slog varken på datorn eller tvn. Det gick väldigt bra och när jag slutade läsa hade jag läst hela 40 sidor. 40 sidor!! Jag är så sjukt stolt över mig själv, bra gjort Maria. Nu gäller det bara att jag bestämmer mig att inte slösa några mer pengar också...

Jag slog i alla fall ihop boken och tänkte ta mig en powernap eftersom jag fått så ont i huvudet. Men.... Så klart var jag ju tvungen att slå på datorn en liten sväng och här sitter jag nu. Fast. Efter en treo har huvudvärken gått över så det är ju ett plus i alla fall. Snart kommer pappa och hämtar mig och jag beger mig till Antnäs. Där väntar tydligen en överraskning till mig.. Jag är nyfiken så att jag kan dö!

Helgbeskvivning i några bilder.

Fredag blev en lugn kväll.


På lördag blev det hemgjord pizza innan utgång.

Lite vimmel bilder från Albins födelsedagsfest :)





Daanceflooooor.


Än en gång tog jag fram hemmafrun i mig och hjälpte till att servera korv! :D


Före utgång.


Outfit. Det är smuts på spegeln, inte ett hål i linnet.


Ego + Cpryck = Denna bild.

Elvira hade med sig sin kamera så dom flesta bilderna togs med dom, så mer bilder kommer upp senare.

Joshua Radin

What if you



What if you
Could wish me away
What if you
Spoke those words today

I wonder if you'd miss me
When I'm gone
It's come to this, release me
I'll leave before the dawn

But for tonight
I'll stay here with you
Yes, for tonight
I'll lay here with you

But when the sun
Hits your eyes
Through your window
There'll be nothing you can do

What if you
Could hear this song
What if I
Felt like I belong

I might not be leaving
Oh so soon
Began the night believing
I loved you in the moonlight

So, for tonight
I'll stay here with you
Yes, for tonight
I'll lay here with you

But when the sun
Hits your eyes
Through your window
There'll be nothing you can do

I could've treated you better
Better than this
Well, I'm gone, this song's your letter
Can't stay in one place

So, for tonight
I'll stay here with you
Yes, for tonight
I'll lay here with you

But when the sun
Hits your eyes
Through your window
There'll be nothing you can do

Godnatt.


I´m screaming out my frustration

Är det bara jag eller finns det någon där ute som också längtar till skolan imorgon? Självklart finns det en orsak til varför jag lägtar så mycket och jag vet inte om jag har sagt det men vi håller på att göra film på skolan. Klassen är indelad i olika grupper och varje grupp ska göra en film var. Det ska vara en slags reklamfilm för skolan så att fler elever ska välja just Entreprenörs programmet.

Alm, Simon, Johan och jag är i en grupp och började förra gången spåna i hur vi skule lägga upp allt. Jag måste säga att vi kom på en sjukt bra idé och jag älskar det vi har kommit fram till! Alm har till och med börjat sätta ihop filmen lite redan. Jag fick rysningar när jag såg den.. Jag tyckte den var underbar och den var ändå långt ifrån klar. Så anledningen till att jag längtar till imorgon är att vi kanske ska fortsätta att arbeta med filmen.

Juste. När alla filmerna är färdiga ska vi ha en tävlig om vilken som är bäst. Håll tummarna för oss! Puss

Kvällsmys

Det är klart.. Istället för att övningsköra kan man sitta i soffan med reclainern uppe, äta chokladbollar och titta på wipeout och ballar av stål. Det är ju nästan ett självklart val om man är en lika stor gottegris som mig. Sjukt underbart.

!!

JAAAAAAA! BROLLE ÄR KLAR FÖR LULEÅKALASET!!!! TJOOHOOOO

Sensuella Isabella

Det blev inte många timmars sömn för mig i natt. Kom hem till Elvira ungefär vid två efter en trevlig kväll i Håknäs. innan vi gick och la oss åt vi och en massa så klockan blev närmare tre innan jag somnade. Kvart över sex ringde klockan och jag steg upp tjugo i sju. Nu sitter ni säkert och tänker att jag är världens idiot men bussen hem gick 08.00. Och nu tänker ni säkert att jag blev en ännu större idiot och undrar varför jag tog en sån tidig buss på en söndag. Svaret är enkelt. Jag hade match. Den gick jättebra och vi vann faktiskt! Sjukt underbart.

Jag har nyss tryckt i mig lite pizza och nu ska Sara, mamma och jag ut och övningsköra! Om jag vore ni skulle jag stannat hemma och inte åkt ut någonstans nu. Hej svejs!

Fredag kväll

Jag kom hem (till Elvira) för en stund sen och nu sitter jag och vräker i mig godis medans dom andra har somnat. Det blev en lung kväll idag men det var ändå fruktansvärt roligt. Tack till alla som gjorde min kväll. Vi hörs imorgon. Då tar vi nya tag! Sovgott people, puss.


I will give you hell

Det blev en lång natts sömn och när jag väl vaknade orkade jag inte stiga upp, så jag låg kvar där i sängen i över en timme. Säg vad ni vill, det var skönt i alla fall.

Jag antar att det blir middag här om någon timme så jag sitter och väntar på den innan kvällen ska ta mig vart den vill. Bara för att retas med en viss person så kan vi väl säga att vi ska dricka vin och äta kex. Haha, jag vet att jag är rolig ibland.

Vad händer hemma i Luleå en fredag som denna? Puss.

Why can´t I make you understand?

Jag har absolut inte haft tid att berätta att jag åkte till Umeå idag. Igår kom jag på att jag skulle packa när klockan var 22.30. När jag väl börjat insåg att jag hade glömt saker i bilen som jag skulle ha med mig. Det var bara att gå ut och promenera i det väldigt säkra området Mjölkudden. Okej, det finns värre ställen men jag var ändå så rädd att jag nästan kissade på mig! Och det dåliga vädret gjorde inte saken bättre.. Som tur var fanns min vän John i närheten och gjorde mig lite sällskap. Tusen tack!

Jag anlände till Umeå klockan fyra idag och sen dess har jag bara varit hemma hos Elvira. Vi har ätit, spelat kort och jag har klippt hennes lugg. För att vara en som inte ens borde få hålla i en sax lyckades jag grymt bra. Bra jobbat Maria.

Nu ska vi slå på spotify på högsta volym, låtsas att vi är 13 bast och lyssna på fjortisdunk!! See yah, bitches.


Onsdag

Jag har legat helt utslagen på soffan ända sen jag kom hem från backen. Det var inte särskilt jobbigt att åka utan jag måste nog skylla på luften. Den friska luften kan faktiskt göra en trött, för det har mamma sagt. 

Idag är det ingen vanlig dag. Kan ni gissa varför? JOHANNA FYLLER ÅR!! GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Snäll som jag är har hon såklart fått en present av mig. En inte så genomtänkt och väldigt improviserad sak. Nämligen en dammsugare. Ingen riktig så klart utan en punschrulle. Jag såg att hon blev jätteglad eftersom hennes ögon sken upp och ett stort leende bildades i hennes ansikte. Hon blev nog gladare än vad hon ville visa, men med mina superkrfter genomskådade jag henne direkt. Varsågod Joppa.

DU Ä SÅ SNUGG!

Godnatt

Powerpuff Maria tar sin snygga kropp och går och lägger sig. Peace out!

How can you save me?

Emil och Jocke åkte just. Emil har blivit klippt och jag har bjudit på glass. Dom har varit på väg att åka i 20 minuter och vi har suttit i hallen i 10. Dagens kommentar denna gång kommer därför från Jocke - Jag ligger vid dörren, är på väg mot bilen. Man kanske måste ha varit här för att förstå, men det var i alla fall sjukt roligt.

Nu ska jag börja mitt Disney maraton med filmen Mulan. Jag har laddat upp med det sista från mitt påskägg som jag ännu inte ätit upp, glass och saft. Let the night begin!


I will try to fix you

Det blev ett skönt magpass idag på gymmet. Hann inte göra så mycket mer eftersom Sara och Mamma hade så himla bråttom. Tumme ner för det! Jag hatar verligen att stressa. Men jag fick ju lite gjort i alla fall.. Halv åtta drar jag till bernäset för en efterlängtad basket träning. Efter det har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Lugn filmkväll hemma? Kanske.


Dagens fundering: Varför smakar Alvedon så mycket äckligare än de andra huvudvärkstabletterna?

I don´t understand you

Jag har haft jättekostiga och några obehagliga drömmar på senaste tiden och det var inte något undantag inatt. Inatt drömde jag nämligen på engelska. Det var ganska roligt faktiskt. Förra veckan drömde jag på tyska så nu undrar jag vad som kommer här näst. Drömmar verkar ju inte ha några gränser så jag är öppen för allt.

Nu ska jag kila iväg till Inpuls och jobba på mina enorma biceps.

Demi Lovato

Hon är grym och enormt sexig i den här videon!



Did you forget
That I was even alive
Did you forget
Everything we ever had
Did you forget
Did you forget
About me

Did you regret
(Did you regret)
Ever standing by my side
Did you forget
(Did you forget)
What we were feeling inside
Now I'm left to forget
About us

But somewhere we went wrong
We were once so strong
Our love is like a song
You can't forget it

So now I guess
This is where we have to stand
Did you regret
Ever holding my hand
Never again
Please don't forget
Don't forget

We had it all
We were just about to fall
Even more in love
Than we were before
I won't forget
I won't forget
About us

But somewhere we went wrong
We were once so strong
Our love is like a song
You can't forget it

Somewhere we went wrong
We were once so strong
Our love is like a song
You can't forget it
At all

And at last
All the pictures have been burned
And all the past
Is just a lesson that we've learned
I won't forget
Please don't forget us

But somewhere we went wrong
Our love is like a song
But you won't sing along
You've forgotten
About us

You know me the best

Nu är jag hemma igen efter en grymt härlig dag i Sunderbyn. Idag har jag tagit fram den riktiga hemmafrun inom mig och stått och strykt hela dagen. Sofie och jag stoppade upp gardinerna klart i deras kök och det blev riktigt snyggt och mysigt. Efter det bakade vi muffins som Victor skulle få i present men han dissade dom och kom inte ens in och smakade.. Dock har han sina själ så vi kan inte vara arg på honom. När vi gjort det klippte Sofie mig och ytterligare en stund efter det gick jag till min morbror och tittade på hockey. Sofie hade jätteont i huvudet så tro inte att jag bara dissade henne!

Sen när jag åkte hem tyckte jag så synd om Victor som inte fick sina födelsedags-muffins så jag åkte hem, slängde ihop en choklad-banankaka (läs tog en bit från den mamma gjort men det är tanken som räknas!) och åkte till Bergnäset. Där lämnade jag över min present och såg hur hans ögon växte. Varsågod Victor, det var du värd.

Nu ska jag äta upp mitt påskägg och se på American Idol. Sen lägga mig ensam i min stora säng och tycka synd om mig själv. Det känns så bra efteråt.





SÅ HÄR FINT GJORDE VI!


Min present :D


Jag skrev ett kort också!


Älska lite grann, som bara kära kan

För att beskriva helgen i Kotalahti behövs egentligen inte så många ord. Vi kom dit (torsdag), gjorde oss hemmastadda och tig det lugnt. Gjorde upp en eld och bara hade det mysigt framför den. På fredag vaknade vi hyfsat tidigt och steg upp för att åka ut med skotrarna. Det såg inte allt för lovande eftersom det var mulet och snön var alldeles för blöt. Vi åkte en tur på kanske en och en halv timme. Och när vi inte tog oss till någon grillplats bestämde vi oss för att åka med bilen till en sjö och grilla istället. Det var enormt mysigt.

Resten av kvällen satt vi inne i stugan och spelade kort, Geni och åt godis. Här kom vi fram till att jag förmodligen är en Woododocka eftersom jag har ont i huvudet så ofta, att Jan Guillou & CO avslöjade en IB-affär någon gång för länge sen, att en ö i Vättern heter Visingsö och att en kanot kallas för Kanadensare. Juste, vi bastade också. 

På lördag åkte vi inte ut med skotern utan Jossan och jag åkte en sväng till Haparanda. Vi gick in på Candy World (såklart!), Skopunkten och IKEA. Jag slår vad om att vi gjorde historiens snabbaste besök på IKEA där att se hela butiken är inräknat. Den här dagen kom vi fram till att man absolit INTE får ha bråttom när man är på IKEA. På kvällen gjorde vi som tidigare kväll och bara hade det mysigt. Vi bastade även denna kväll. 

Söndag var packa ihop och åka hem dagen. Och det var precis vad vi gjorde. Självklart åt vi en massa godis också. Helgen var med andra ord enormt skön och avslappnade. Tack familjn Hjorth för en fin påsk.

NU: Äta.! Sen åka till Sunderbyn och titta in Alexs och Sofies nya place. Puss 


Från mitt hjärta, till ditt hjärta

Ja må han leva, ja må han leva,
ja må han leva uti hundrade år!
Javisst ska han leva,
javisst ska han leva,
javisst ska han leva uti hundrade år!

Och när han har levat,
och när han har levat,
och när han har levat uti hundrade år!
Ja då ska han skjutas,
ja då ska han skjutas,
ja då ska han skjutas på en skottkärra fram!

Och när han ska skjutits,
och när han har skjutits,
och när han har skjutits på en skottkärra fram!
Ja då ska han hängas,
ja då ska han hängas,
ja då ska han hängas på en åsna bakåfram!

Och när han har hängits,
och när han har hängits,
och när han har hängits på en åsna bakåfram!
Ja då ska han dränkas,
ja då ska han dränkas,
ja då ska han dränkas i ett bad utav champagne!

Och när han har drunknat,
och när han har drunknat,
och när han har drunknat i ett bad utav champagne!
Ja då ska han begravas,
ja då ska han begravas,
ja då ska han begravas i en kista utav GULD!

Hurra hurra hurra! GRATTIS PÅ DIN DAG VICTOR! :D



Jag skrev faktiskt ner allt själv från mitt eget huvud så det är verkligen från mitt hjärta till ditt. Och tro inget annat!

Mums

För alla er (läs oss) som tycker om snyggingen Robin Bengtsson, sätt er nära tvn och slå på kanal 5!

Inga kan ta fel på varann som vi

Det här är bara en snabb uppdatering för att säga att jag är hemma igen efter en sjukt mysig helg med familjen Hjorth. Trots att vädret har varit grymt dåligt tycker jag att vi gjort det bästa av situationen och haft jätteroligt. Bilder och en sammanfatting av helgen kommer senare. Förlåt, men om ni redan har väntat i tre dagar kan nå vänta en dag till. Eller i alla fall några timmar. Hoppas ni haft en skit bra påsk, för det har jag. Puss