Nu ska jag inte röra mig ur fläcken

Jag har pluggat lite idag, känner att jag måste ta tag i det imorgon eftersom vi har prov på onsdag. Imorgon blir det skärpning på hög nivå!

Nu ska jag inte göra något annat än att sitta i soffan och vänta på att idol ska börja. Och vet ni vad?! Efter det är det säsongsstart av Gray´s Anatomy! Gud vad jag har längtat efter det. Jag är överlycklig! Det är mitt absoluta favorit program och det ska äntligen börja igen, jippi!

Den nyaste bilden jag kunde hitta...

Onsdag

Dagen har gått ganska fort förutom sista lektionen då vi satt i en och en halv timme och lyssnade på en snubbe. Det var ganska bra i början men efter ett tag kändes ögonlocken tyngre än vanligt..

Jag blev ganska besviken idag när jag gick på stan. Jag skulle testa en klänning som jag har dreglat efter länge. Jag tog en storlek och gick in i provhytten, drog på mig plagget och betraktade mig själv i spegeln. Klänningen satt hur fult som helst! Fan. Jag stog och tittade lite till, kanske den inte var så ful ändå? Jo, det var den. Jag drog av mig plagget och gick besviken ut ur butiken. Vad ska jag köpa nu?

Hm, kan man ha mer tråkigt?

Jag har levt 16 år, 0 månader och 16 dagar. Det är:
192 månader
837 veckor
5860 dagar
140640 timmar
8438400 minuter
506304000 sekunder

Bra att veta, eller hur?

Bra Maria, bra.

Jag såg filmen Män som hatar kvinnor igår. JAG ÄLSKAR DEN! Den var grymt hemsk men på något sätt gillar jag såna filmer. Nu måste jag ju gå och se tvåan..

På tal om igår så gjorde jag självklart något extremt klantigt när vi ligger och tittar. André hade plockat fram lite torkat renkött och jag hade skurit mig några bitar utan problem. Då kommer stunden då jag percis ska säga - Jag har blivit riktigt bra på det här. Jag ska just skära mig en bit till och köttet är mjukare än jag tror så jag slinter och skär mig rakt i tummen! Det börjar rinna blod och såret är djupare än jag tror så innan jag lyckas reagera hinner det komma stora droppar på Andrés vita täcke.. Klantigt eller vad?

Dagens outfit.



Jag tänker inte..

Jag tänker inte skriva ett enormt långt inlägg och försvara mig som vissa gör utan det enda jag menade var att jag trodde att du skulle godta min ursäkt. Jag begär inte att du ska göra det på en gång men jag trodde inte du skulle käfta emot..

Idag har jag...

Vaknat pigg
Blivit överlycklig
Väntat på lunch i 40 fucking minuter
Pratat om sex
Varit på skolan utan att hålla på att somna
Tuggat fyra 1 kronors tuggummin inom loppet av 15 minuter

Idag ska jag...

Äta en jättegod middag
Åka till André
Ta det extremt lugnt
Och se Män som hatar kvinnor!




090927

Då har man hunnit med både ett och annat sen jag skrev sist. Jag har ätit, ränkat matte, läst igenom ett kapitel i ekonomiboken och varit fram och tillbaka till André. Han är ju som vanligt jävligt seg så vi hann inte träffa varandra idag heller. Suck. Aja, vi ska träffas imorgon i alla fall.

Det känns skönt att basketen har kommit igång igen. Jag märkte i helgen när jag spelade att jag har saknat det. Serien börjar snart också, skoj. Nu gäller det bara att vi börjar spela som ett lag, men det kommer nog med tiden. Jag är i alla fall förväntansfull.

Nu är jag grymt hungrig så jag ska ta mig något att äta och sen ska jag nog krypa ner i sängen. Sovgott allihopa, pussar


Funkar det verkligen?

Jag har kommit på en sak. Igår morse (innan alla matcher) hostade jag jätte jättemycket på morgonen och på kvällen. Imorse hostade jag nästan ingenting och nu på dagen (efter jag spelat tre matcher) känner jag en betydligt stor skillnad. Ansträngningen måste ha botat min förkylning! Jippi! Men... Kan detta verkligen vara möjligt? :s

Life will go on

Dagens match gick jättemycket bättre än de andra. Det var som att vi hade ett helt nytt lag idag, eller ja nästan. Vi spelade jättebra och började för första gången spela som ett lag. Nu är det bara mer träning som gäller, det går ju i alla fall åt rätt håll.

Jag har bäddat ner mig i soffan och sitter och blippar mellan Idol repriser och The biggest loser. När jag orkar ska jag ta tag i lite frågor som jag fått från skolan. Det är bara fyra stycken så det kommer nog gå snabbt. För övrigt väntar jag på att André ska ringa och säga att han är hemma så att jag kan åka dit. Ska bli skönt att bara få ta det lugnt och vara med honom. Känns som att det var länge sen fast det inte var det.

På tal om idol, har någon av era favoriter gått vidare? Puss


The time is now

Äntligen hemma efter sista matchen för idag. Det blev en till förlust men den här gången med bara tre poäng. Vi hade nog i alla fall spelat lika om det sista anfallet inte blev ett totalt fiasko. De två som verkligen betydde något i systemet ställde upp på fel sida! Hur tänkte dom kan man ju undra? Aja, förövrigt spelade vi bra.

Ikväll blir det att ta det lugnt med Maja och Sara här hemma. Får se var vi hittar på, kanske spelar lite kort, ser på tv och förhoppningsvis bakar (a) Jag hoppas att André kommer lite senare också men får se. Han är ju i Boden och kanske ska stanna där i natt. Hoppas han inser ur mycket han egentligen saknar mig och kommer hit.

Vad ska ni göra eller har gjort ikväll? Puss

So close you can almost taste it

Det var bara att kliva upp när klockan ringde imorse, på något sätt kom vi ändå lite försent. Haha, är men en Burstörm så är man.

Matchen började nio och jag har verkligen inga kommentarer om den förutom att protokollet måste brännas och hela matchen raderas ur mitt minne. Fast vi kan i alla fall skylla på att den var våran andra match tillsammans.

Om jag fortsätter lite med hur jag mår så kan jag säga att det inte är så bra. Jag hostar fortfarande som ett as och min röst håller på att spricka varje gång jag säger något. Näsan är snorig också, men det går absolut ingen nöd på mig! Jag ska ändå spela de två matcherna som vi har kvar. Det är bara att bita ihop, man ska ju offra sig för laget. Eller hur? 

Nu ska jag äta och sen är det bara att tagga till matchen. Vad ska ni göra ikväll? Puss 


Kärlek.


Ett högt asgarv

Idag hände det en extremt rolig sak. Pänt och jag var på väg in mot stan efter idrotten, hon hade cykel så jag åkte på pakethållaren. Vi kom och åkte från kungsfågeln mot hermelinsparken och vi hade nästan passerat hela korsningen, när Pänt upptäcker en hög trottoarkant och får panik. Jag som sitter med båda vantarna i en hand och mobilen i den andra är helt omedveten om vad som ska komma. Plötsligt känner jag att jag sakta med säkert håller på att trilla av cykeln! Jag grips av panik och har ingen aning om vad jag ska göra. Då kommer jag på att jag bara kan sätta ner foten, sagt och gjort. Jag återfår balansen, puuh. Både Pänt och jag får där efter var sitt skratt anfall och skrattar en lång stund. Sen upptäcker vi att det såklart blivit punka på bakdäcket. Suck. Aja, vi oss fick i alla fall ett gott skratt.

Har ni varit med om något enormt roligt idag?


Fruktansvärt irriterande

Jag är så fruktansvärt less på att alla snackar så mycket skit! Jag tror verkligen att jag måste granska de människor jag har i min omgivning och kolla vilka jag verkligen kan lita på. Blir så less när jag hör att någon jag litar på ljuger och hittar på saker till en annan som jag litar på.

Varför inte säga det direkt till mig om det är något problem? Varför snacka skit om en kompis? Då måste man antingen ha väldigt dåligt självförtroende om man tror att man måste konkurrera mot sina vänner om en annan vän eller så måste man vara allmänt störd i huvudet och verkligen gilla att såra människor.

Det enda jag kan säga är att om ni har ett problem med mig så kom och säg det till mig, om ni inte vågar det kan ni lika gärna hålla käften.

Torsdag

Träningen var rolig idag eller den var åtminstone roligt att titta på. Ingenting gick någons väg och alla blev allmänt less. Alla sa en massa saker när de missade och det kom några skrik då och då. Haha, jag och Anderas fick då en rolig konversation:

Andreas: Varför skriker tjejer när dom missar?
Maria: Jag vet inte, det är nog en reflex.
Andreas: Ja, det måste vara så. Det är ju inte så att en kille skulle ge ifrån sig ett skrik om han missar.
Maria: Nej, det är klart...

(Han går iväg en stund och dricker vatten och kommer sedan tillbaka och säger med en bekymrande röst..)

Andreas: Jag måste nog googla det..

(Jag skrattar för mig själv)

 


Jag skippar den

Det blir ingen träning för mig idag.. Min förkylning har blivit värre och jag hostar ännu mer. Ska det aldrig försvinna?! Aja, så länge jag inte har feber är jag inte orolig.

Jag har inte tid att skriva nå mer nu utan ska åka till träningen och titta. Vi hörs senare, puss

Jag blev kär i den här killen och i låten också för den delen..

090924

Hade redovisning idag i skolan. Det gick jättebra och det känns grymt skönt att ha gjort bort det. Nu kommer jag bara ha mer självförtroende nästa gång jag ska stå framför klassen. Vad är det som egentligen är så jobbigt? Det är ju inte så att alla tycker att du är en idiot när du står där framme. Dom vill bara lungt och stilla lyssna på vad du har att säga..

Ikväll har jag träning men jag ska ta det väldigt lugnt. Jag vill inte direkt förvärra min förkylning. Jag hatar verkligen mornarna och kvällarna nu för tiden. Jag håller ju fan på att hosta lungorna ur mig! Som tur var fick jag lite host medicin av Andrés mamma igår kväll, dock hjälpte den inte så mycket..

Nu tror jag att jag ska ta och vila en stund, kanske tappa upp ett bad om jag orkar, och hinner. Blir nämligen upphämtad kring fyra för att bege mig till André. Jag kan vila en stund och sedan bada, om jag tar till mina superkrafter så hinner jag.. Ja, då hinner jag nog. Puss


Jag älskar den här tjejen, visste ni det? <3


Jag är med i Fokis tävling!

Jag har anmält mig till en tävling som Foki har på sin blogg, man kan vinna valfritt smycke från Cocoo.se - Sveriges största smyckesbutik på internet. Om ni inte har anmält er, så gör det nu! Vinnaren presenteras imorgon, lycka till.

Detta skit snygga armband vill jag ha.




Suck suck suck

Jag har blivit sjuk och inte bara förkyld utan jag hostar också. Fan fan fan, vi som har match i helgen. Aja, får se hur det bli med det.

Haha, allt som var en liten grej blev plötsligt så stor. Du tycker att jag är patetisk, bryr jag mig? Nej. Det enda jag ville säga var förlåt men om det inte uppskattas så kan det lika gärna vara.. Nu ska jag försöka sova, vi hörs. Puss

Bergnäs hallen väntar

Nu ska jag och träna. Meee like! Hade bäst, puss



Jag talar ut

Jag måste ekänna att jag har betett mig oerhört illa mot en person. En person som jag inte ens känner. Därför vill jag be om ursäkt för att jag varit enormt omogen och barnslig. Jag har absolut ingenting emot henne och jag vet att jag har överreagerat. Jag lyssnade för mycket på folk runt omkring och där igenom skapade jag mig en bild av henne. Jag brukar vanligtvis inte döma människor jag inte känner, men den här gången gjorde jag det. Det är inte rättvist, jag vet. Jag vill personligen be om ursäkt och jag hoppas verkligen att den bild hon har av mig går att ändra. Jag har låtsats som att jag inte bryr mig om vad hon tycker men det gör jag. Jag brukar ge varje individ en chans, för jag är ingen dålig människa. Fast i den här situationen har jag varit det. Jag gav inte den här personen en chans och det var fel av mig. Än en gång, förlåt mig...

Jag hoppas du vet vem du är. Jag vill inte ha några frågor om vem det här inlägget handlar om, utan det är mellan mig och den här personen. Jag erkänner mitt misstag eftersom jag skäms över hur jag har betett mig, men ingen är perfekt och så är det bara.


Puss puss

Sovgott :*

Old.

En viktig fråga

En tanke slog mig idag när jag satt vid Jossans matbord. Hon läste från ett kort hon hittat på bordet - Jag tar ställning! Ja, jag vill donera mina organ efter min död.

Jag, Sara och mamma har faktiskt pratat om det. En dag frågade mamma om jag ville donera mina organ efter jag dött. Först svarade jag bestämt nej, men efter att ha tänkt på det ett tag så är jag inte lika säker. Jag skulle självklart vilja hjälpa någon som behöver hjälp men jag vet inte om donation är rätt väg. Om jag skulle donera mina organ finns det några som jag absolut inte skulle kunna ge bort och det är ögon, hud, hjärta eller lungor. Dom organen känns för personliga.

Vad tycker ni om denna fråga? Skulle ni gjort det eller skulle ni inte?


090921

Jag är på bättre humör idag men jag har ändå kvar känslan i kroppen från igår. Jag är nog egerntligen lite irriterad men ändå vill jag bara skratta och flumma mig. Det är en ganska rolig känsla faktiskt. Någon som vet vad jag menar?

Jag var som sagt på bio igår med min mamma. Vi såg The ugly truth. Den var jättegullig! Fast jag måste säga att jag på något sätt började jämföra den med The proposal och då tyckte jag att den blev lagen med hästlängder. The ugly truth var ändå grymt bra och Katherine Heigl är ju så enormt snygg men ändå kände jag ingenting för filmen. Det enda jag kan säga är att The proposal har satt sig i mitt hjärta, så enkelt är det.

Den här filmen var bra..


Men den här är grymt mycket bättre!

Avreagerar mig

Jag måste bara få avreagera mig lite och Gullbullen kom på en lysande idé om att jag skulle skriva hur underbar hon är och då tänker jag så här - Hur många inlägg har du någonsin skrivit där det står att jag är underbarast i hela världen? Hur många är det nu? Nej, juste.. Inga. Men okej jag ska göra ett undantag bara för att du är rätt underbar ändå.

Gullbullen och jag har nu varit vänner i tre år och hon har alltid ställt upp för mig. Hjälp mig om jag behövt hjälp (vilket inte är särskilt ofta (a)). Man kan alltid skratta med dig och du är värdens lättaste att prata med. Ja, för att sammanfatta det hela kan jag bara säga en sak - Tack för att du finns där för mig och inte slår mig varje gång det går bättre för mig i matten. Du är verkligen någonting du, jag älskar dig <3 Puss

Gullis <3






Älskar dig gumman :) <3


Jävla skit

Är det någon mer än jag som har problem med bloggen? Jag håller på att bli galen för att ingenting går min väg. André kunde inte ta sig till stan heller, jävla skit. Jag har bestämt mig för att gå och sen min romantiska komedi ändå. Nej, jag ska inte gå själv utan med min kära mamma. Jag älskar dig mamma, dig kan man alltid lita på!

I have to let it go

Då har man varit så duktig att man gjort klart läxan som ska vara inne imorgon. Med lite hjälp av gullbullen gick det faktiskt lätt som en plätt. Nu är det bara själva talet jag måste koka ihop, men om jag känner mig själv kommer det nog gå ganska smidigt.

Jag vill jättegäna gå på bio ikväll och se The ugly truth, det är en romantisk komedi och som ni kanske vet älskar jag såna filmer. Är det någon som har sett den? Nu är min fråga vem jag ska gå med. Kanske André om han har någon skjuts, hoppas hoppas hoppas! Annars får jag väl sitta själv där i mörkret med en tom plats bredvid mig och låta alla andra tro att min kavaljér inte kom. Hur roligt är det? Nej, då tror jag att jag går någon annan dag istället.

Ska ni göra något extra mysigt ikväll? Puss  

Äntligen!

Jaaaaa! Äntligen har Blogg.se gjort om statistiken! Någon annan än jag som är enormt glad? :D


Nu drar jag

Jag skulle lägga upp en bild med det kronglade så mycket så ni får njuta av den här istället. Puss


If you break my heart..

Jag vaknade för ett tag sen. Steg upp och gick ut i vardagsrummet och möttes av två främmande typer. Okej, så främmande var dom inte eftersom det var Pierre och Ludwig från min klass. Lite roligt var det ändå.

Sara har match om ungefär en timme så hon och mamma är i full gång. Själv sitter jag bara och tar det lugnt. Jag funderar på vad jag ska hitta på tills klockan är fyra. Då ska jag nämligen på lagkväll. Nu tänker ni säkert - Men du var ju på lagkväll förra helgen. Då svarar jag - Det var för mitt gamla lag och nu är det för det nya laget. Det kommer nog bli riktigt roligt, hoppas jag. Efter det kanske jag åker till träsket där det är grillning idag. Jag fullkommligt hatar när dom alltid planerar in saker då inte jag kan vara med. Men sånt är väl livet, fast då måste jag ha ett jävla oflyt.

Nu ska jag inte sitta här och fördiva tid längre. Det är bättre att jag gör svenska eller någonting så får jag inte det så jobbigt på söndag. Eller så tar jag mig något att äta, fixar mig och åker och tittar på fotboll. Det lär som ett bättre alternativ. Vad ska ni göra? Puss

I will always get back up

Idag har jag hunnit med enormt mycket! Fast så klart skulle ni somna innan jag berättat klart allt, så ni får bara veta det allra roligaste.  

Efter skolan kom Sofie hem till mig för att födelsedagsfika eftersom hon inte har gjort det. Jag fick en present av henne också, det var ett grymt snyggt armband. Tack gumman! Sen följde Sofie och jag med hennes pappa till stan eftersom han behövde smakråd när han skulle shoppa. Jag tror han var nöjd med våran hjälp eftersom när vi var klara hade han inhandlat två par jeans och två eller tre tröjor. Bra jobbat, shoppingpanelen!

När alla ärenden i stan var uträttade åkte vi till Rutvik och åt middag på Pizzerian. Jag tog Sofies favorit - Lövbiff. Det var jättegott. När vi äntligen kommit in hos familjen Sundberg bestämde Sofie och jag att vi skulle basta. Sagt och gjort. Det var fruktansvärt skönt och avslappnande. Efter det tog vid det lugnt framför idol och båda höll på att somna.

Har ni gjort något speciellt idag? Och vad händer imorgon? :)

Visst är hon söt? :]


Jag älskar den här mössan!

You know I love you

Då har än en gång en dag passerat. Jag har bara tillbringat min tid till att ta det oerhört lugnt. Tyvärr hann jag åka hem innan André kom tillbaka från jobbet. Fast det gjorde inte så mycket eftersom jag hoppas att vi ska grilla imorgon. Det skulle vara grymt mysigt. Speciellt nu när det blir så mörkt ute, fast neckdelen är att det blir så farbannat kallt! Fast det är ju bara att klä på sig. Lager på lager, tänk att man kan ha nytta av idrottsteorin ibland. Duktig jag är som hänger med.  

Nu ska jag gå och lägga mig. Har sovmorgon imorgon så jag ska gå och lägga mig tidigt så jag får en ordentlig sömn. Och så får jag förhoppningsvis inte ont i huvudet imorgon.. Sovgott, puss

Här har ni norrbottensringen :) Tack älskling <3


Faithful disgrace

Då har jag vaknat, ätit frukost och tro det eller ej räknat matte. Jag ska ränka mer senare, har bara tagit en paus för tillfället. Man måste ju få känna att man är ledg när man väl är det, eller hur? Jag har ingenting planerat inför dagen mer än att träna och sen se idol. Det känns som att jag planerar mitt liv efter idol nu. Har ni också den känslan? Men det är ju faktiskt så att alla auditions är roligast..

På tal om idol så har jag hittat mig två favoriter till! Det känns som att det kommer bli fler också, men det är ju lika bra så man inte blir besviken om ens enda favorit inte kommer med, right? Här har ni dom i alla fall..

Killen med det konstiga vibratet hejar jag starkt på!


Jag gillar även denna brutta ;> (Ljudet är ganska dåligt..)

Jag svär livet blir bättre när man vet var man ska

Onsdag var det då. Vi har inte gjort något speciellt i skolan idag och det var ganska skönt. Vi hade en rolig svenska lektion, vi hade ingen lärare på matten och sen spelade vi ett spel på entreprenörs timmarna. Visst låter det roligt? Nu förstår ni att ni har valt fel linje..

Jag vet att jag sa att jag skulle säga igår vad jag fick av André i födelsedagspresent men tyvärr hann jag inte. Så ni får veta det idag istället. Jag fick en norrbottensring i silver! Nu undrar ni säkert hur i hela världen André skulle komma på att köpa något sånt till mig. Men lösningen är enkel, jag hade önskat mig det. Logiskt va? Jag hade tänkt att lägga upp en bild till alla er som inte vet hur en sån ser ut, men jag vet inte vart sladden till kameran är. Så bilder kommer upp senare. 

Just nu sitter jag hos pappa. Jag skulle hämta moppen här så att jag kunde ta mig till André och från honom imorgon. Eftersom jag är ledig så hade jag tänkt att sova hos honom men jag får se när han kommer hem. Han är ute och äter med sin pappa som fyller år idag. Grattis till honom! 

Vad har ni gjort idag och vad ska ni göra ikväll? Puss 


090915

Jungfrun - Du har under en lång period varit upptagen med meningslösa problem. Försök prioritera bätte.

Vissa tror att horoskop inte är sanna. Jag tror att dom är det, i alla fall ibland. När jag läste det här idag blev jag lite häpen och började tänka efter lite. Det som stod var faktiskt sant. Det är sant. Jag tror att jag slösat tid på att vara sur och förbannad över småsaker. Över saker som egentligen inte kräver så mycket energi. Jag ska ändra på det. Jag ska slösa min energi på något som är värt det istället, något som är stort och inte någon småsak.

Hur är det med er? Tror ni på horoskop?


Tack för en bra dag

Dagen har gått och den enda jag saknade att få se var Sofie såklart. Var inte ledsen gumman, du ska självklart få komma och fika du också. Pillan fattades också men ska nog träffa henne imorgon.

Jag har haft en jättebra dag verkligen. Tack till alla er som har gjort den så underbar! Jag fick min present från André också, kan ni gissa vad det var? Ni får till imorgon på er att klura ut det. Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna som jag ligger. Alltså med håret uppsatt i en handduk, sminket kvar, oborstade tänder och fullt på klädd. Fast jag måste ändå gå på toa så det är väl lika bra att jag gör allt annat också. Godnatt på er, puss

Grattis till mig!


Jag älskar dig enomt mycket <3


Puss!

You found me

Nu har brudarna varit över på fikat. Det är bara André jag väntar på nu. Jag är så himla nyfiken på vad jag ska få! Jag har inte ens en aning om vad det kan vara. Jossan och Sara vet tydligen.. Jag längtar verkligen.

Hittills har jag haft en jättebra dag! Vad har ni gjort?

Grattis till alla som heter Ida eftersom ni har namnsdag idag ((:

Happy birthday

Godmorgon!

Vad har ni gjort idag hittills? Jag har haft svenska och nu har jag företagsekonomi. Det är ganska tråkigt men väldigt nyttigt. Fast det jag har åstadkommit den här lektionen vill nog inte min lärare veta. Jag har mest suttit och varit irriterad på min dator. Jag fattar inte vad den håller på med! Istället för att lyda mig har den skapat ett helt eget liv på de fyra ynka dagar jag har haft den. Hur går det till egentligen? Svaret måste vara att jag absolut inte är en dator människa!

Nu ska jag snart gå på lunch, ha en bra dag. Det ska jag ha, så här på min födelsedag! Puss

(Sen ville jag bara säga att Josefine Hjorth är världens sötaste också.)

Favorit*

Det här är en av mina favoriter. Har ni skaffat någon? ;)


One day left

Det har varit en bra dag. Jag har varit på jättebra humör hela dagen och jag har fått massor av det jag ville ha. Tro inte att jag är bortskämd och får allt jag vill utan det var rätt små saker. Imorgon kommer det lite kompisar på besök och ska fika. Jag ska nog ha en middag för brudarna också, det var så länge sen. Det passar ju bra nu eftersom jag fyller år och allt.. Jag måste bara hitta en dag då alla kan.

Nu ska jag titta vidare på reprisen av Top Model 12. Jag älskar såna program! Eller i alla fall när dom visar hur bilderna blev. Haha, puss.


Allt är hembakat förutom tårtan :P




Inte så bra bild men den är jättefin!




Jag vann 50 kronor! Haha

Imorgon blir jag stor :$

Right here with me

Jag är redan i full gång, eller det har jag varit sen halv 12. Vi håller på att förbereda allt innan släkten kommer över på fika. Igår hade vi bakstuga. Mamma bakade rutor med havregryn, Sara bakade chokladbanan kaka och jag gjorde chokladbollar. I år har vi satsat på hembakat, det kan jag lova!

Igår hände också något historiskt! Jag - Maria Burström Flodin gjorde en Facebook profil. Jag måste ha varit den sista levande organismen på hela jorden som inte hade en. Nu har jag i alla fall tagit mitt fönuft till fånga och skaffat en. Nu kan ingen klaga på att jag är efter eller ute. För nu är jag lika inne som resten av världen. Haha, fast det finns dock ett problem.. Jag förstår ingenting!

Nu har mormor och morfar kommit. Vi får höras senare. Stora blöta pussar


A night full of memories

Gårdagen var hur rolig som helst. Mycket skratt och dans. Jag tävlade i Guitar Hero också och efter jag hade spelat låg jag etta! Man kunde vinna ett X-box 300 någonting.. Hoppas att jag har turen med mig den här gången! Natten spenderade jag hos André, det var hur mysigt som helst, som vanligt.

Idag har jag varit på lagträff med mitt gamla lag. Vi käkade pizza, drack massor med cola och såg på gamla matcher. Det var enormt roligt och jättetrevligt. Våran gamla tränare var också med, det var roligt att se henne. Kommer inte ihåg sist jag träffade henne. Många minnen dök upp under kvällen också, jag saknar dom faktiskt. Alla cuper och alla resor vi har spenderat tillsammas. Det kommer kännas konstigt när vi åker någonstans med mitt nuvarande lag, fast det kommer säkert bli jättebra det också.

Imorgon kommer släkten på kalasfika och därför ska jag nu släpa mig upp ur soffan och göra cholkadbollar. Visst lät det gott? Jag vet och därför kommer säkert hälften av dom vara uppätna redan ikväll.. Jag ska försöka behärska mig. Puss

Så här såg jag ut igår.



Jessica, Stina och Ida


Lisa(?), Johanna, Iluta och Maj ;>


Jessica xD Ojojoj..


Älskar dig gummis :) <3

Laget


Nu drar jag

Jag slutade kvart över tre idag och sen dess har det varit fullt upp. Det började med att bussen krånglade så alla var tvungen att byta buss. Sen visade det sig att jag inte skulle hinna till Sofie där jag skulle äta middag. Jag duschade snabbt som bara den när jag kom hem och började genast fixa mig. Så klart tog det typ mer än en halv timme för mig att välja vilka kläder jag skulle ha. Typiskt.. Just nu sitter jag och snabb äter. Jag får ta mig något rejälare i stan.

Vad ska ni göra ikväll? Det blir nog fiskekyrkan för mig ikväll i alla fall. Tror faktiskt att det kommer bli roligt, även fast det inte riktigt är min grej. Vi kanske syns! Nu måste jag kila, puss på er.


Kulturnatten

Jag har inte så mycket att skriva så ni får suga på en video istället. Jag filmade lite när Maja dansade på Kulturnatten. Det är lite annat i början och några är faktiskt riktigt duktiga! Titta och njut..


Maja dansar med grön tröja och blå byxor till vänster närmast kameran.
Visst är hon duktig?! :D

I am sleepy

Jag fick min dator idag och såklart fick jag inte en av dom nya. Det är min vanliga otur men det blir nog jättebra, nu slipper jag i alla fall bråka om mammas.

Skolan har absolut inte varit jobbig idag men jag är ändå fruktansvärt trött! Jag ska slå på en film på datorn, lägga mig i sängen och vila en stund innan Sofie kommer. Hon slutar klockan tre så jag har en stund på mig.

Vad ska ni göra idag? :) Puss


?

Den här jävla skiten sliter mig i stycken! Varför ringer du inte?! Jag väntar, väntar och väntar. Hur länge ska jag göra det? Vad gör du som är viktigare än mig efter det vi pratade om? Jag behöver ju dig! Det är så grymt jobbigt.. Allt jag vill är att höra din signal.


..

Two days without you.. It sucks.

I can never say goodbye

Jag fick en kommentar om att idol inte skulle vara i Luleå i år, det visste jag inte. Jag trodde verkligen att det var här ifrån men då får jag hoppas att vi får se många ansikten från Luleå i Skellefteå eller vart det nu var! Missa inte idol ikväll också, 21.00.

Idag slutade vi ungefär vid ett men duktig som jag är satt jag kvar och jobbade matte till klockan nästan var tre. Kan ni fatta?! Jag? Fast det fanns ju faktiskt en anledning. Jag skulle gå på stan med Sara och hon slutade inte förns halv tre och jag hade absolut ingen lust att gå på stan själv. Så jag bestämde mig för att slå upp matteboken och räkna några tal så det skulle bli mindre att jobba hemma i helgen. Vad smart jag är!

Jag sitter och funderar på vad jag ska göra i helgen. Ska ni på den där gymnasie grejen? Jag kanske ska. Om ni inte ska dit, vad ska ni då hitta på? Hör gärna av er! :) Puss

Jag älskar stickat till vintern! Den här köpte jag idag..


Men en söt luva bak ((:





090908

Ja, då var första idol avsnittet sett. Vad tyckte ni? Åt vissa skrattade jag som bara den och vissa var ju riktigt duktiga! Jag längtar tills man får se alla auditions från Luleå, hoppas att det är många här ifrån som kommer med.

Jag har egentligen ingenting att skriva eftersom jag har haft en tråkig dag. Sovgott allihopa, vi hörs imorgon. Puss


Oj texten blev lite liten..

Du och jag

Jag har inte pratat med dig på en hel dag och jag tänker redan på dig varenda sekund, vad jag än gör och vart jag än är. Jag hoppas verkligen det här funkar.. Jag älskar dig <3

It´s just a part, right?

Det var en tråkig dag i skolan idag, den enda roliga lektionen var sista och det var samhälls. Jag hatar verkligen att bara sitta och lyssna. Jag måste skriva samtidigt, då lär jag mig bäst. Har ni gjort något roligt i skolan idag?

Jag orkar inte ta någon mer skit och jag har gort någonting åt det!

Stå upp för vad ni tycker och känner. Gör inte något för någon annan utan gör det för dig själv. Det är inte meningen att du ska gå under på kuppen utan gör då något åt situationen. Det kanske inte alltid är det du vill göra men tänk alltid - Det kan bli bättre. Om det inte blir det är det inte "ment to be". Jag tror att allt händer av en anledning så var egoistisk och tänk på dig själv men var inte för egoisktik om det t ex gäller ett förhållande. Kom ihåg att båda måste anstränga sig för att ett förhållande ska fungera och då kan man absout inte vara ego. Var egoistisk vid rätt tillfällen.

Nu ska jag varva ner framför tvn till Lipstick Jungle. Puss på er

The sex is on fire

Hallå, har ni haft en rolig kväll hittills? Inte jag. Jag har suttit hemma och väntat på att André och Jens ska hämta upp mig. De verkar inte gå så bra eftersom dom inte har kommit än.. Vet inte vad dom håller på med.

Hur som helst ska jag berätta en rolig grej. Jag får min dator på torsdag och snart är det bara sju dagar kvar tills jag fyller år! Det här året har verkilgen gått fort.. Och sommaren bara försvann. Utan att man vet ordet av det kommer det snart vara julafton. Fast det är väl lika bra för det betyder att det snart blir ett nytt år och om jag inte får en bra nyårsafton i år så är jag tamefan cursed!

I can´t do this anymore

Idag har jag stått och sålt fika i Stadsparken mellan klockan fyra och klockan fem. Försäljningen gick bra och Sara och jag drog in en massa pengar till laget. När vi satt där och sålde kom det en man fram till oss. Han mumlade något och mamma frågade vad han sa. Han svarade något i stil med - Ja, varför är det så här? Varför ska man vara så alkoholiserad? Då gick det upp för mig att det egentligen är rätt synd om dom. Alkoholister alltså. Inte att dom är alkoholister eftersom det är deras eget fel utan att det är så svårt för dom att sluta. Den här mannen var otroligt snäll och trevlig och det kändes som att han inte var nöjd med det han var. Om jag blir rik ska jag donera lite pengar så alla alkoholister kan få någon slags hjälp..

Ikväll tror jag att jag ska vara med André, fast han sa att han inte ville vara med mig för att jag är lite förkyld. Haha, fast det är ju otur för honom att jag inte accepterar ett nej (a). Nu ska jag äta, ha en bra kväll vad ni än ska göra! Pusspuss

TITTA HIT! Om ni hör ett rykte om att jag har svininfluensan så är det en lögn!!

Pojken som gråten blod

En tonåring från U.S.A gråter blod minst en timme om dagen.. Fruktansvärt hemskt. Jag vet inte om det går att se, men försök.

http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=eb12798f-cd6d-440a-890b-046ccb06d746&from=SVSE_WOWTV&tab=m1229508539077

Once upon a time..

Nu är jag tillbaka igen efter en hektisk lördag och en alldeles helt okej onsdag. Igår vad jag som sagt på Kulturenshus. Vi fick egentligen inte göra så mycket utan vi satt mest och åt godis, kändes det som iallafall. Jag och Denise fick hälsa alla välkommna vid entrén. Efter det skulle vi vara värdinnor för några Workshops men det blev ingenting av med det så vi satt bara och tog det lugnt. Alla andras dag såg också ungefär ut som våran. Det var dock en bra upplevelse!

Jag kom fram till André ungefär vid fem, där möttes jag först av Andrés pappa som satt på bron och skrämde mig genom att ropa hej (Jag hade inte sett honom när jag körde förbi med moppen). När jag kom in kändes det som att hela släkten satt där. Av mig fick han en parfym och en stor klubba där det stod - Puss och Kram. Jag hittade tyvärr ingen där det stod - Jag älskar dig. Så det fick bli den det blev. Jag tror att han blev glad, han som har tjatat så mycket om en ny parfym.

Jag la mig utslagen i sängen klockan kvart i nio och somande inom en och en halv timme till filmen Twilight.

Idag på lunchen var jag förbi Porsön och kikade. Det såg verkligen förjävligt ut.. Tur att det inte är deras riktiga lokaler. I så fall hade jag tyckt rejält synd om dom. Var med på en mattelektion och spelade "gångertabells bingo". Sofie blev ledsen att hon inte vann, söt hon är. Efter det cyklade jag tillbaka till tuna och bowlinghallen. Där var vi på en "föreläsning" och sen gratis bowling. Hur kul som helst, dock vann jag inte..

Gud vad jag skriver mycket! Skärpning.... Puss

Bowling klassen ;) (Hela hallen för oss själva!)




Det blev något krongel med uppladdnings mokajengen så det får räcka
med två bilder..