Lunch med broder Tuck

Idag hade jag en väldigt kort dag i skolan vilket resulterade i att bror min bjöd på en sen lunch. Jag ville ha någon typ av grillad macka men han hade redan bestämt sig för Kebab huset vilket det också blev. Man kan ju inte lära gamla hundar att sitta liksom. Jag hade i alla fall aldrig ätit där förut men nu när det är gjort, kommer det nog dröja länge innan jag går dit igen. Kebab är gott, men inte något jag ofta blir sugen på.



Det är bara att bita ihop

Träningsvärken är total efter att ha kört igenom det nya passet från PT:n igår på gymmet. Jag blir tårögd när jag tänker på att det kommer vara värre imorgon och att jag då även jobbar från 18. Tanken på att införsakffa en rullstol har korsat min hjärna ett x antal gånger men det tycks inte vara den bästa lösningen... Jag blir åter igen tårögd när jag tänker på att jag kommer vara tvunngen att gå i trappor.

Snälla. Jag. Vill. Inte.

Fick dessutom negativa kommentarer om min morgondag nyss. Tack. Tack. Så. Fruktansvärt. Mycket. Dock behöver jag pengarna så jag tänker bara bita ihop och få jobbet gjort!

Godnatt.


Maria konstaterar

1. Gå inte på stan med världens träningsvärk i låren. Du skämmer bara ut dig.
2. Den tjocka gubben som pratar konstigt på Friends (förlåt) kan inte göra en chailatte.
3. Bada inte i en bassäng efter att det har varit småbarn i den....

Jag tänkte ta en bild för att illustrera att jag skulle se ett avsnitt av Grey's men ingen blev bra så jag ritade en istället. Problemet är att bilden tog så lång tid att rita att jag nu inte hinner se något.. Har träning på 20 minuter så nu är det brååååådis! Bjuder så klart på bilden i alla fall.



Jag kanske skulle ha låtit det vara..

Igår upptäckte jag att jag hade en sticka i foten. En vän hjälpte mig med att få ut den vilket resulterade i att jag istället fick ett hål i foten där stickan hade suttit. Jag vet inte vilket som är värre, stickan eller hålet?



Vem är du, du roliga kommenterare?

Jag har sökt på alla ställen man kan söka någonting på och inte en enda gång har min blogg kommit upp. Min stora fråga är därför: Var fan söker man för att få fram mig på detta underliga sökord?????



Rubrik

Jo, jag lever och jag ber om ursäkt om ni har varit oroliga! Resan till Polen har varit fantastisk och mycket känsloladdad. Den har också varit energikrävande. Vi sov nästan ingenting medan vi var där och på tåget hem i lördags somnade hela bunten innan 21.30. Ingen kunde gå miste om att vi var slitna så att säga. I söndags sov jag också mest hela dagen på grund av uttmattning och på grund av att jag har blivit sjuk.

Info om resan kommer i samband med att jag har fått alla bilder från de andra gruppmedlemmarna. Eftersom jag endast hade med mig en filmkamera har jag nästan inga bilder alls och känns därför tråkigt att lägga upp någon som har dålig kvalité. Dock kan jag väl bjuda på en eller två ändå. Voilá!





I Polen

So far so good. Eller? Jag vet inte hur många saker på en och samma resa som kan gå fel. Hur som helst har vi i alla fall haft turen med oss. Igår kollade vi in stan och idag var vi då i Auschwitz. Gripande och hemskt men väldigt intressant. Ikväll blir det att äta ute för att sedan börja packa och hoppa i säng. 03.30 hämtar bussen oss och tar oss till flyget. Det gäller att vara pigg då vi kommer spendera lördagen i Stockholm.



En uppenbarelse

Jag tittade just på Adam Live där Ulrik Munther gästade. Efter att han sjungit en låt, svarat på några frågor och skrattat lite kom jag på att han är en sån där pojke man bara vill nypa i kinderna (det roliga är att jag skriver pojke när han egentligen bara är ett år yngre än vad jag är). Det enda jag kan tänka på när jag tittar på bilden nedan är hans kinder. Visst ser dom ut som perfekta nypar-kinder??

Ja. Det är klart dom gör.



Vi är bäst

Imorgon åker vi. Jag är så sjukt nervös så det inte är sant. Ingen vuxen har vi med oss heller vilket faktiskt ska bli skönt. Tänk - Snart står vi där nedanför skylten. Så som vi har jobbat för det här! Det är sinnes. Jäklar vilken upplevelse det ska bli! Jag är grymt glad att vi valde att satsa på detta projekt trots de negativa kommentarerna vi fick i början. Vi gjorde vår grej och nu ror vi i land båten. Ja, jag är jättestolt.



Något nytt

Blev tipsad om något som heter Nail ring idag. Kollade upp det och jag fick verkligen blandade känslor. De flesta nagelringarna såg ut som gigantiska lösnaglar vilket jag personligen inte alls tyckte om. Dock, i all förtvivlan om att denna nya trend (eller är den gammal och det bara är jag som har missat den?) inte var något för mig, hittade jag dessa nedan. Eftersom jag har långa naglar naturligt var dessa helt i min smak. Både snyggt och enkelt! Ormringen på den andra bilden skulle jag endast använt en av tillsammans med andra enkla silverringar.

Detta kommer bli hett i vår. Vad tycker ni?





(Bilder tagna från Google)

Ibland sviker hjärnan

Äntligen är det dax! På torsdag bär det iväg till Polen och jag är hur taggad som helst!! Det var dock kanske inte så smart att se en flygplans-krasch-film igår.... Nu är jag livrädd för att planet ska störta och att vi ska bli uppätna av vargar.



Angående denna kategori

Många av er undrar kanske varför jag har en kategori som heter "Kost och Träning" när jag aldrig skriver om sånt. Jag förstår er. Tanken är i alla fall att jag ska börja skriva om det. Just nu ser min träning inte så rolig ut utan det är mest basketträningar och gym som gäller. När jag får mindre att göra i skolan kommer jag kunna fokusera mer på träningen och därmed också mer på att skriva om det. Så ha tålamod. Det kommer!

(En bild från arkivet)


Rubrik

Nu är jag inne i det stadiet igen att jag får ångest och faktiskt lite dåligt samvete när jag inte bloggar. Eller i alla fall inte lägger upp ett inlägg/dag. Ibland har jag bara inte tid och det måste jag leva med.

I helgen har det dock inte hänt så mycket. Jag har jobbat både fredag och lördag och i går följde jag med Sarah till Piteå när hon skulle prova några balklänningar. Efter det åkte vi ut till Antnäs där vi åt middag och såg på hockey. Luleå förlorade och säsongen är därmed över för deras del. Fan vad dåligt.









Ibland är jag snäll

Idag lagade jag frunch åt gubben då han kände sig lite hängig. Blev ni läskade nu?







En skidutflykt

Idag hade vi en liten friluftsdag med klassen. Vi åkte skidor till Gråselören, åt lunch och åkte hem. Anna frös och Nikko hade tygskor. Bra dag.




Bio

Har man varit normal alldeles för länge, kommer utbrottet någon gång.











Nu drar vi på bio. Tudiluu!


Början på någonting

Jag har haft så mycket i huvudet och inte mått alltför bra hela tiden de senaste dagarna. Halsen har blivit bättre men huvudvärken tränger sig fortfarande på.

Idag har jag varit på en streetstyle-fotografering inne i stan. Det var jätteroligt men fruktansvärt kallt. Det kommer bli fler såna här fotograferingar och det kommer förhoppningsvis vara varmare då. Vi fick välja kläder helt själv så jag tog någonting som jag tyckte var både bekvämt och snyggt.





(Ni får se bättre bilder när jag får bilderna från fotograferingen)

Random

Om man har tråkigt en dag kan man kolla upp att sniglar kan sova i tre år och att varje snabbrepris i Meldodifestivalen är 10 sekunder/låt.



Var stolt över den du är


Världens sötaste och charmigaste varelse

Kolla vad glad han ser ut på sista bilden!!!! Gulle hund.


En lördagkväll

Halsen började kännas bättre redan på fredagkväll och igår hade jag inte ont alls. Efter att Jossan hade slutat jobbet bestämde vi oss för en spontan utgång. Jag tog det dock väldig väldigt lugnt eftersom jag är varsam om halsen. Drack en drink och sen var det bra. Jag hade jätteroligt ändå! Tack för igår snygging.



Hokkus pokkus

Så var man på G igen. Om en liten stund åker jag in till stan för att möta upp en fin vän.





När...

.... Ens planer går i stöpet får man göra sin egna gormémiddag!



Godnatt

Vill egentligen inget viktigt. Tänkte bara säga godnatt och sov så gott. Nu ska jag krypa ner ensam i sängen. Mannen har fått en ny älskling som han inte kan slita sig ifrån....

Pz

Dagen i text och bilder

Eftersom ingen på skolan ville äta lunch med mig ringde jag min gode vän John och vi gick till Sushibar. Det var inte dåligt må jag säga. Och mätt blev jag. Idag också.



Såg en parkering som inte var den bästa. Till och med jag som inte har körkort än vet att detta är strängt förbjudet!



Hämtade upp två paket som jag väntat så ivrigt på!



ÄNTLIGEN HAR DEN KOMMIT! Inget i världen kan göra mig på dåligt humör nu.



Allt som allt på min säng full med kläder.



Dagen är dock inte slut än! Rapporten ska in och jag inväntar besök. Kvällen kommer bli väldigt lugn.. Halsen spökar igen. MEN... Talk to u later bitches.

Typ en helt vanlig onsdag

Sambolambon spelar TV-spel medan jag ligger i sängen och kollar in Facebook. Tror ni bra häng? Förutom att jag har taggtråd i halsen är allt perfekt.





Snart är vi i Polen

Vi har endast haft entreprenörstid hittills på schemat och vi har hunnit med jättemycket. Har strukturerat upp både vår film och föreläsning. Vi har varit superduktiga. Tänk att vi åker om två veckor!!





Från mobilen

Eftersom min syster är i Stockholm och har tagit med sig kameran har det inte blivit många dagens outfit den senaste veckan. Här kommer en från mobilen i alla fall.



En rolig grej

Jag sträcker på mig och lämnar liksom kvar min arm uppe i luften mot väggen.

John: Vad gör du?
Maria: Vadå? Ingenting. Det är någon som håller i min arm.
John: JO visst. Du ser skönt handikappad ut.
Det blir tyst.

Vi vänder oss om och där sitter en tjej i rullstol. Awkward. Hoppas hon inte hörde. Oops.

Dagens lärdomar

- Sitt synligt på basketmatcher (om du vill bli sedd)
- Mackor med frön på är NYTTIGA men inte alltid så jättegoda
- Håll koll på dina hemmanycklar. Någon som har sett mina?
- Måla inte naglarna om du ändå har tänkt klösa bort det 10 minuter senare. Det är bara slöseri med tid.

OCH FRÄMST:
- Reta inte en dålig förlorare när han håller på att förlora och har en X-box-kontroll i handen! Det står liksom skrivet i stjärnorna att det kommer att sluta illa. Synd att jag inte kan läsa i stjärnorna bara...

P.S Ingen bild lyckades tas på/i någon av dessa situationer. Om jag hade haft en bild, speciellt på det sistnämnda, hade jag varit den lyckligaste i världen D.S

Man måste få unna sig

För någon dag sen gick jag för första gången in genom dörrarna på Candy World. Det var magiskt fast jag blev ändå lite beskviken.. Stället såg så tråkigt ut när man kom in. I alla fall gick vi lös på godiset. Vi råkade dock gå lite för löst... Tror att vågen stannade på 2,5 kg.





En solig dag

Idag är en sån där dag då jag önskar att jag hade en skoter eller om man får drömma i lite mindre skala, en altan fri från snö. Då hade jag i alla fall kunnat sitta ute och sola. Matteboken hindrar mig dock från att gå ut. Fast snart skiter jag i den... Jag förstår ändå ingenting. Jag hatar matte. Matte hatar mig.



Dagens sysslor

Idag var det uppstigning 08.30 för att sedan träffa PT:n (eller vad jag nu ska kalla honom) klockan 09.30. Fick ett nytt träningsschema men massor av nya övningar. Är supertaggad på att börja köra det!

Dagen har också bestått av matteplugg och bilkörning. Pappa tar det här med övningskörning väldigt seriöst vilket är toppen! Nu jäklar är jag igång med det också. Gud vad bra det känns!