Någon borde byta stad

Ni vet Maggio texten jag hade som rubrik för något inlägg sen? Skrev flaskan för att jag tyckte det lät bättre. Ni vet, när man är full vågar man ju allt! Tänkte så liksom.. Självklart visste jag att det skulle stå väskan egentligen.

(Nej, jag visste inte.. Okej. Trodde verkligen att det var flaskan. Det låter helt enkelt bättre på grund av min anledning ovan. Nåja, jag bjuder på den).


Inget nattdopp idag heller..

Det är inte smart att slå på datorn när man kommer hem kvart i fem och ska upp innan halv tolv. Det är verkligen inte smart när man ska ha energi till att repa också. Morgondagen kommer bli tuff och lång. Sov gott. Puss. Kram. Peace. Out.

Måste rota i flaskan efter mod

Besökte stan med mamma idag efter att jag sovit till klockan två ungefär. Jag var helt förstörd. Sov dåligt natten till igår vilket gjorde att jag var hur trött som helst på jobbet. Därför tänkte jag att jag skulle sova länge så att jag är piggare idag. Börjar sju så det är några timmar kvar. Hoppas jag får köra servis idag igen som jag fick igår. Det var första gången och det gick faktiskt jättebra! Så idag hoppas jag. Jag hoppas, hoppas, hoppas.



Dina händer ber mig att sova över

Dagen har spenderats i Antnäs och det enda jag har gjort är att städa. Har städat ut all skit och möblerat om. Jag kan säga att fy fan vilken förändring det blev! Skönt att det som jag har tänkt göra i några månader äntligen är gjort. Nu behöver jag inte ha ångest över det nå mer.

För övrigt kom just hem ifrån träning. Det var jobbigt vill jag lova. Jag hatar att jag inte har någon kondition kvar... Måste verkligen ut och springa lite mer.
Börja springa överhuvudtaget kanske är en bra börjarn. Kom igen nu Maria, diciplin. Eller vänta.. Vad var det det ordet betydde nu igen? Hm. Äh, åker till Jossan och bakar en fet kladdkaka medan jag funderar. Kanske dricker två liter cola också när jag ändå håller på.




The list goes on and on

Innan jag åker till jobbet tänkte jag visa vad jag klickade hem i måndags. 70 % rea och alltså bara 119 kronor! Dom borde komma imorgon. Lääääängtar.



Autumn leaves under frozen souls

Blev att vara hemma idag. Det gick inte att ordna med bussarna så att jag skulle hinna hem i tid. Tråkigt.. Hade verkligen velat följa med.

Sitter i alla fall i mitt flickrum på Bergnäset nu och funderar på om jag ska sätta mig ute på balkongen och sola lite innan jag måste äta och sen göra mig klar för jobb. Eller om jag ska ligga inne och ta skydd från solen och värmen? Lär ändå få nog med det ikväll. Kan inte alla dansa regndansen för mig så att jag inte svättas ihjäl ikväll? I alla fall en halv regndans så att det blir lite svalare. Tack på förhand.




När hjärnan håller på att sprängas

Tanken var att hela morgondagen skulle spendreras i Skellefteå.. Nu är tanken ändrad. Gick in till jobbet idag och upptäckte att jag skulle jobba imorogn. Alla planer sket sig liksom då. Har kollat bussarna och det kanske fungerar.. Orkar inte ens fundera på det här just nu. Vi får helt enkelt se imorgon. Nu vill jag sova, Nu måste jag sova.


En tragedi

Anledningen till varför jag inte skrivit något om Norge är för att jag anser att mördaren Andreas Behring Breivik inte förtjänar mer uppmärksamhet. Det står ändå i alla tidiningar och på alla sidorna i tidningarna. Självklart är det fruktansvärt tragiskt det som har hänt och det finns ingen tvekan om att alla mina tankar ständligt går till familjerna i Norge och deras anhöriga. Jag vill bara inte att han ska få den uppmärksamhet som han vill ha. Han vill hellre bli hatad än glömd. Därför glömmer jag honom nu. Jag kommer hellre ihåg dem som förtjänar att bli ihågkomna.


Kiiiilar

Går in till stan en sväng för att hämta min cykel som vi inte hämtade igår. Ber ännu en gång om att den ska stå kvar! Hoppas, hoppas, hoppas.


Jag längtar efter en jämbördig kärlekspartner

Jag hade jättegärna velat kunna tyda drömmar. Bara kunna veta varför man drömmer vissa saker och kunna förstå vad det betyder så att man kan ta med sig det i sitt verkliga liv. I natt drömde jag bland annat om tennis vilket betyder att jag längtar efter en jämbördig kärlekspartner. Drömmar är något som ofta för oss till det vi inte är fullt medveta om eller inte vill känns vid när vi är vakna. När man tyder drömmar har man chansen att få reda på dolda eller förnekade känslor. Så ja, jag kanske längtar efter någon. Frågan är bara vem?


Nu kan du få mig så lätt

Vilken dag. Vilken dag. De blev ingen ringåkning eftersom det blåste så fruktansvärt mycket. Dock bestämde John sig för att testa åka vattenskidor ändå vilket gick himla bra! Han var jätteduktig. Kusinerna har varit extra gosiga vilket har varit superroligt. Det är verkligen inte ofta dom är det så det var bara att ta tillvara på det. Maten var god och det finns ingenting att klaga på. Möjligtvis bara på att jag missade bilbingot..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen hämta min cykel i stan. Snälla Gud, låt den stå kvar! Ska kolla lite andra saker också om det hinns med. Börjar i alla fall med en varm dusch.








Hundvakt

Igår fanns det ingen tid för att blogga. Klev upp kvart i elva och åkte direkt ut till Antnäs för att börja repa. Vi repade ungefär till klockan fem, efter det var det middag och sen bums iväg på det sista frankrikemötet. Dom kommer nästa måndag. Vad roligt det ska bli!

Just nu är vi hundvakter till lille Leo. Han och jag var just ute på en promenad och innan det kissade han på min nya matta. Valpar alltså.. Nåja, jag är bara glad att han är här. Han är så himla söt!

Nu drar jag ut till stugan och åker ring och solar. Senare blir det grillning med släktingar från Stockholm. Det kommer bli en bra dag idag.


Finns det en så finns det flera

Gled in hemma tjugo över fem imorse. Hade en jätterolig kväll igår faktisk. Även fast den började med att folk var otrevliga och att mina kollergor lurade mig några gånger så att jag gjorde bort mig (tack) så slutade kvällen bra. Många roliga människor var ute och dom som jobbade natt med mig är så härliga! Dom är en stor anledning till varför jag tycker att det är så roligt att jobba. Jag tycker om er även fast ni luras.

Lunch nu skulle sitta fint. Jo, lunch blir det. Stora blöta pussar tills vi hörs nästa gång.




Don't judge a persons journey until you've walked in their path

Har precis sminkat mig klart så nu går jag över till håret. Rakt? Lockigt? Hästsvans? Slarvigt uppsatt? Halvt uppsatt? En boll? Jag har inte riktigt bestämt mig än... Får se vad det blir.

Börjar i alla fall klockan 18 idag så får fixa håret snabbt för att hinna äta. Jag måste hinna äta. Jag ska hinna äta.


Igår

Hela dagen spenderades hos Jossan och eftersom hon är min alldeles egna sushimaster gjorde vi sushi och drack smultronvin till. Går inte ens att beskriva med ord hur gott det var! Hemma gjord sushi, gott vin och enormt trevlig sällskap gjorde min dag igår.

Senare på kvällen åkte vi till Kvarnträsk och badade. Det var jättevarmt i vattnet och till och med Jossan badade!! Jag är stolt. Johan och jag vann simtävlingen då vi simmade längst ut. Vi visste att vi skulle få simma över hela sjön eftersom båda är så envisa, så vi bestämde att båda skulle vinna om vi vände samtidigt. Sagt och gjort. För att sammanfatta allt hade jag en underbar dag och det är sånt här som gör sommaren så speciell.
Tack alla som var med går.




Kan vi inte vara nära bara en minut?

Istället för att åka till Udden blir det Jossans baksida. Där blåser det inte lika mycket, lika nära till stranden och man kan gå in till köket när man vill. Heeeeeelt okeej för mig.

 


Gårdagen

Det blev en båttur men inte så långt som vi trodde, vi gick nämligen i land på Gråsjälören. Där fick vi en perfekt kväll med solen som lyste ända in på midnattstimmen. För att inte nämna dom grillade gifflarna var det här lätt en av dom bästa kvällar på hela sommaren. Hoppas på att en repris inte är allt för långt bort.












Hejpa

Eftersom det är så frukansvärt fint väder ute åker Sara och jag till stranden i några timmar. Nu ska vi steka, svettas och bada. Fy fan vilken härlig dag!

2007 eller 2008 (den enda vatten/strand bilden jag hittade)


Jag vet att du har tänkt men berätta hur du mår

Jag lyser ännu en gång med min frånvaro. Jag är sämst. Jag vet. Har haft all tid i världen imorse att blogga med då förmådde jag mig inte att flytta mig från soffan in till mitt rum för att hämta datorn. Slö som ni minns.

Har i alla fall varit i stan en sväng och tränat på en hemlig grej. När jag kan det och är helt klar ska ni få se. Allt ni kan göra just nu är att vänta. Jag har precis ätit middag och nu tänkte John och jag åka ut med båten. Vi har väl ingen direkt bestämd destination eller så där.. Vi får helt enkelt se var vi hamnar. Kanske slår av motorn mitt ute på vattnet och låter vågorna föra oss någonstans bara för att göra det hela lite mer spännande. Får se om John gå med på den idén eller inte. Jag tror inte.


It's a long way down but I am closer to the clouds up here

You can take everything I have,
You can break everything I am,
Like I'm made of glass,
Like I'm made of paper.
Go on and try to tear me down.
I will be rising from the ground..

Like a skyscraper.
Like a skyscraper.



Man måste dö många gånger innan man kan leva

Ni får ursäkta min frånvaro. Jag är för det mesta jättetrött på dagarna och ligger mest i soffan och dör.. Om jag inte gör det, ligger jag ändå i soffan fram tills jag måste göra något annat. Som dag. Var på kalas i stugan, var så trött att jag gick och la mig i bilen utan att säga hej då. När jag kom hem la jag mig i soffan och låg där tills vi skulle åka på träning. Slö tjej? Jag skyller på gräset. Och att jag sover så dåligt.

För att krydda på latheten ännu mer kommer kvällen bestå av soffligg och Harry Potter tittande. Precis som igår. Precis med samma sällskap. Jag klagar inte.
  


Do you have to make me feel like there's nothing left of me?

Fick fyra timmars sömn i natt och sen spenderat dagen i Antnäs med micken i högsta hugg. Vi har sjungt, sjungt och sjungt! Det har varit jätteroligt och hur mysigt som helst. Jag älskar att vara där ute när man kan äta lunch, fika och äta middag ute på altanen. Det måste ju vara bland det bästa som finns. Att somna i en solstol när man knappt orkar sitta upp måste nog också hamna i den kategorin..

Imorgon fyller morfar år så vi ska ut till stugan en sväng för att fira honom. Har inga andra planer så jag hoppas att det är bra väder så att jag kan sola och bara ta det lugnt i solen.

Jobbet i helgen gick jättebra! Fy fan vilket härligt gäng vi är. Råkade starta ett isbitskrig också (jag började förra helgen men alla fortsatte nu). Absolut inte meningen.. Eller så var det det och sjukt roligt att jag ler så fort jag tänker på det. 

Dör av trötthet snart, ändå är jag fruktansvärt rastlös. Hur fan kan dom två sakerna gå ihop?





Lillvargen var så klart också med! Vi gosade jättemycket idag. Herregud vad glad jag är att jag inte är allergisk mot honom. Då hade jag dött..

Kan inte tänka jag står bara här och ler

Powernapen blev en lång vilostund istället. Nu måste jag skynda mig lite om jag inte ska behöva stressa ihjäl mig innan jag börjar. Idag har jag planerat att äta middag också vilket jag varken hann fredag eller lördag förra veckan. Hej, tjejen med framförhållning.. Jag är hopplös ibland. Tidsoptimist är precis vad jag är! Där har vi det. Nä, nu ska jag fortsätta sminka mig med min turban på skallen. Vad ska ni göra ikväll?




Knyter mina skor och går tillbaka in igen

Klev upp tjugo i nio, åkte och tränade och cyklade hem igen. Functional moves var nog ingenting för mig.. Det är jättebra ben -och rumpträning men jag tyckte inte att det var speciellt roligt. Trist det. Gjorde en rejäl lunch när jag kom hem och nu tänkte jag ta en powernap så jag orkar jobba ikväll och sen hela natten. Börjar redan klockan 18 så.. Är ni vakna än? Ligger ni på stranden och glassar? Det hoppas jag.

Omelett och smoothie. Muuuuuuums.

När solen inte skiner

Har spenderat kvällen på Roasters med brudarna. De va ruskii trevligt. Nu tänkte jag bädda ner mig i sängen eftersom jag ska upp och träna tidigt imorgon. Functional moves var det ja.. Oh, herregud. Vad har Maja lurat med mig på?

Girls just wanna have fun

Allt löste sig igår men jag hade för bråttom för att skriva det. Maja kom hit vid halv tio vilket var mycket tidigare än vi hade planerat. Så det var jättebra! Vi cyklade några hus bort till Felko för att förfesta lite grann. När klockan slog 12 cyklade vi in till stan och Kafelino. Trots den glesa folkmassan hade vi sjukt roligt ändå. Träffade lite roligt folk och så där, dansade gjorde vi också. Dock kunde vi ha dansat mer. De sista låtarna stod bara Maja och jag på dansgolvet. Pinsamt? Nä, inte så värst.

Tvingade mamma och Sara att köpa hem sushi till mig idag. Det var det bästa jag ätit på hela dagen! Kan ju vara för att det är det enda jag ätit..


Nu känns skiten sur

Jag hatar hur allt kan gå från jättebra till jättedåligt på en sekund. Varför var jag så taggad igår? Allt skiter ju sig alltid ändå liksom. Dör en skvätt. Det luktar blöjor i mitt rum också. Kul. Vad fan ska jag ta mig till? Försöker tänka positivt men hur det går vill jag helst inte kommentera..


Då kilar jag iväg då

Åker till Seskarö för att äta lunch och umgås i några timmar. Efter det blir det IKEA igen för att köpa hem den där förbannade spegeln vi inte fick med oss sist. Om den inte ryms i bilen vi har nu skulle jag helt enkelt börja gråta..

Vad ska ni göra denna soliga onsdag? :)


I know an angel was sent just for me

Har varit på alla affärer som finns på Storheden idag känns det som. Är alldeles trött i kroppen och i huvudet även fast jag sovit bra i natt. Jävla gräs. Jag låter som att jag har en melon i näsan också.. Läckert som fan. Inte. Nåja, följer mamma och hjälper hemma återvinna en massa kartonger så att jag inte längtar ihjäl mig till imorgon. Förstår inte varför jag blev så taggad.. Känner på mig att det kommer bli sjukt roligt!

PS. Gjorde en perfekt parkering första gången jag försökte parkera i ett P-hus. Jag blev jättestolt och var tvungen att ta en bild. DS.





Jag är högt över molnen

Idag är en sån där värdelös dag. Jag sov alldeles för länge, har inga planer för dagen, har ingen ork, är matt och det är dåligt väder. Mina timmar på spotify är snart slut också! Måste verkligen skaffa premium, men jag orkar inte. Inte nu. Inte idag. Dessutom försöker jag slå på en film men inte ens det fungerar. Idag var det nog inte ens meningen att jag skulle kliva upp..

Men hey, vem deppar för det? Inte jag. Inte idag. Humöret är trots allt det här på topp och jag är jättesugen på att hitta på någonting! Åker nog ut och övningskör en sväng med mamma när hon är klar med det hon håller på med.
Åker kanske ut till Alvik senare också och fixar lite saker så att jag kan bli klar i rummet. Nu är det inte mycket kvar! Snart. Snart. Snart.



Peace and love var det ja..

Ingen miljonär idag

Har varit på bilbingo sen halv sex och kom hem för en stund sen. Jag är så trött att jag nästan somnade sittandes på bingon medan vi spelade. Läckert or what? Fast jag förstår mig själv, efter så lite sömn som jag har fått inatt borde jag gå och lägga mig nu. Istället slår jag på en film och hoppas på att jag kanske somnar i soffan. Det är skönare.


Kom ihåg mig

När varje dag känns likadan
och när det skymmer över stan
Kom ihåg mig

När du har varit i alla vrår
och du har testat allt som går och
när du tröttnat
Kom ihåg mig då

För här finns du kvar

Kan det finnas någon sötare?

Min bror och hans flickvän har köpt hund och jag blir bara mer och mer kär. Han är så underbart söt att jag tror att jag längtar lika mycket som dom. Vet ni vad det bästa är? Att dom jobbar så skumma tider båda två så förhoppningsvis kommer han och jag spendera mycket tid ihop. Jag längtar. Jag längtar. Jag längtar. Till helgen smäller det, då blir jag faster för första gången.


Låt det va' som i en film

Var som sagt på bio igår och såg Transformers 3. Den är precis lika bra som ettan och tvåan. Om jag inte hade sett den på bio hade jag börjat gråta. Megan Fox är ju dock inte med i den här filmen men jag måste säga att det inte gjorde någonting. Det var inte så att en annan tjej bara kommit in och tagit hennes plats utan det fanns en förklaring. Annars hade jag blivit arg.

Asså denna förbaskade gräspollen! Håller på att avlida. Näsan och ögonen rinner hela tiden och nysandet vill inte upphöra. Har aldrig reagerat så här på gräspollen förut.. Det är tur att jag har bunkrat upp med mediciner (som egentligen var till P&L men aldrig användes där). Hoppas dom hjälper, inte så kul att vara förkyld på sommaren liksom.


Coolaberoende?

Var på bio igår. John köpte den störsa coolan han kunde, jag tog en vanlig.


Innerst inne kommer vi alltid att vara lika

Min efterlysning fungerade! Jag vet vem den mystiske giffellämnaren var. Han fanns betydligt närmare än vad jag trodde.. Bokstavligt talat.

Är uppe sen två och en halv timme tillbaka och jag jobbar inte ens. Skulle gått ut och lagt mig i solen om jag hade haft en bra solstol eller sol på balkongen. Fast efter en natt med tre timmars sömn och massor med kvällsplaner borde jag nog gå och lägga mig igen. Jag tror att jag ska göra det. Jag gör det. Godnatt. Godmorgon. Hej.

Randombild.


Om man blir bjuden på middag kan man inte säga nej

Ciao.


Kvittar vad som väntar

Är det bara jag eller blir man inte hungrig när det är så här varmt? Det enda jag har ätit idag är tre gifflar och jag är inte ens på gränsen till hungrig. Jag hatar att trycka i mig något fast jag inte är sugen, men man måste ju liksom.

 


Giffellämnare sökes

Mysteriet är fortfarande inte löst. Mamma hittade ett giffelpaket utanför vår dörr i fredags, hon frågade mig om jag visste vem som lagt det där men så klart hade jag ingen aning. Det var varken hon eller jag som lagt det där och vi har inte fått något meddelande om att någon skulle komma och fika och därmed lämnade bullarna eftersom vi inte var hemma. 

Så nu undrar jag vem du är. Snälla kontakta mig eller min mamma om det var du eller om du vet vem det var. Om det var någon som ville fika med oss eller om det var av någon annan anledning. Skulle vara tacksam för svar. Tack på förhand. 
 




Jag har försökt tänka bort dig på alla sätt

Skön sovmorgon det här. Klev upp för 60 minuter sen efter att ha jobbat hela natten och suttit och pratat egentligen alldeles för länge. Kul var det i alla fall så det var värt det.

På jobbet igår tyckte jag att det var sjukt varmt.. Idag är det ännu vamare och jag börjar en timme tidigare... Hoja. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.
Även fast vi jobbar i shorts och en vit T-shirt är det olidligt varmt. Hoppas att det blåser mycket idag! Då skulle jag tacka Gud.


Har du en famn för mig?

Ojdå, såg att förra inlägget publicerades för bara en timme sen. Blogg.se kan ju bängla till det ibland..

Idag försov jag mig... Igen. Men John försäkrade mig om att det var lugnt då dom ska ha ska ha visning på huset och han var tvungen att städa undan lite grann. Puh, jag som vaknade i panik! Solen skiner högt på himlen och jag får se om jag hinner sola innan jobbet. Det ska bli super skönt att börja jobba igen. Jag har faktiskt saknat det. Dock oroar jag mig för en del saker men jag hoppas det löser sig bättre än jag tror.. Annars vet jag inte vad jag gör.

I väntan på Joni tar jag och äter frukost. Eller dricker frukost rättare sagt.




IKEA

Då behöver jag inte åka till IKEA på ett bra tag. Eller jo, för att köpa spegeln som vi inte fick med oss. Jag behärskade mig och köpte faktiskt bara det jag behövde! Jag är stolt. Brukar alltid komma hem med alldeles för mycket onödiga saker.. Men inte den här gången! Wiiiihhooo. Sen jag kom hem har jag monterat ihop det som behövde monteras ihop och sen har jag städat upp lite i rummet. Nu är det bara tavlorna, spegeln och en text som ska upp innan det är helt klart! Klarar knappt av att vänta... För att fördriva tiden går jag och tar mig en brownie. Sara bakade igår. Faaaarligt.
















Man är fredlös när man älskar

Varför drömmer man alltid drömmarna man inte vill drömma? Varför drömmer man såna drömmar man aldrig vill vakna upp ur? Ibland hatar jag drömmar. 

Om bara några minuter åker jag till Happis och IKEA. Vi ska spendera hela dagen där och på Seskarö. Det ska bli jätteroligt och sjukt mysigt. Äntligen kommer rummet bli helt klart! Eller ja, i alla fall om IKEA har allt jag ska ha. Jag har gjort en inköpslista men vad jag behöver och vad jag kommer hem med är ju två helt olika saker.. Idag måste jag behärska mig. Vad ska ni göra idag?



I lost a friend

Will you say that you're just not the same and will I begin to wonder why I came? Where did I go wrong..


Möter upp brudarna på Roasters


Visst finns det dagar

Ni vet när man följer med sina föräldrar och handlar bara för att man ska hjälpa till.. Och när man går förbi godiset och blir jättesugen och måste köpa lite.. Och när lite blir ganska mycket och man tänker för sig själv "Jag behöver ju inte äta upp allt ikväll".. Och skyfflar ner lite mer i påsen.. Och sen någon timme senare ligger man ändå där i soffan med två tre godisar kvar.. Känner ni igen det? Försök inte ljuga. Jag vet att det inte bara är jag.




Jag gick omkring i ditt kvarter tills det blev för kallt

Fan vad det är härligt med bruna ben! Jag som aldrig brukar bli brun har verkligen lyckats den här sommaren. Jag är inte längre den blekaste bland vänskaran utan faktiskt riktigt brun. Det är så snyggt och jag är så stolt. Dock nöjer jag mig inte här... Varenda soltimme ska ta tillvaras på! Solen har dock gått i moln för dagen och jag ska hoppa in i duschen för att tvätta av all sand jag har på kroppen. Ikväll blir det kanske att sitta på en uteservering med vännerna. Hoppas alla hänger med.


Drar till la playa


Egotrippade midsommarbilder








You will never follow me

Var less och började möblera om i mitt rum. Tänkte eftersom vi ändå ska till IKEA på torsdag så kan jag fixa till det lite. Behöver inhandlas några saker så ni får se resultatet när det är helt klart. Åh, hatar när jag måste vänta på att göra någonting.. Jag vill ha det klart nu!

Jag blir jätterastlös när det är så fint väder ute så jag vill bara kasta mig ut genom dörren och hitta på någonting. Det skulle räcka med att bara sitta på en strand med en brasa eller på ett fik och snacka en massa skit. Liksom göra vad som helst med vem som helst. Tror att jag måste göra något sånt. Först rocka loss till Martin.


Blod, svett ocg tårar

Tavlan får vänta. Har tydligen träning om mindre än en timme. Sitter i min ostädade svinstia, med frisyren från inatt, i äckliga kläder och med ett humör som bara lyser igenom på bilden. Bäst att ta sig något att äta innan mamma blir arg också.


If I could just find the time

Efter drygt 13 timmars sömn är jag som en ny människa igen. Vaknade dessutom klockan fem i morse för att jag mådde så dåligt att jag trodde att jag skulle kräkas. Som tur var gjorde jag inte det utan kunde gå och lägga mig igen efter 40 minuter. Fy vad jag hatar att må dåligt...

Sara och jag skulle egentligen sola på någon strand idag men eftersom jag sov så länge skippade vi det. Imorgon ska det bli 22 grader så vi satsar på imorgon istället. Nu ska jag skriva ut lite bokstäver och göra en tavla. Ha en bra dag.




I'm only 18

I'm definitely waiting for you to smile and change your mind
Then I'll say I'm sorry and I'll wrap my arms 'round your body
I really hope that you forgive in a hurry and don't just ask me to leave

You said you'd marry me


I don't have nothing to hold

Jag är hemma efter en av de bästa veckorna i hela mitt liv! Jag har haft så sjukt roligt och sett artister som jag aldrig trodde att jag skulle få se. Visst har vi missat mycket också vilket var synd. Men är men fem stycken med olika viljor är det svårt att tajma in allt.. Dock är alla nöjda ändå hoppas jag. Det är jag i alla fall! Den enda jag verkligen ville se men inte hann till var Paolo Nutini men jag har intalat mig själv att det kommer fler chanser.

Det går inte ens att förklara hur mycket och vad vi har varit med om där borta. Därför kommer jag inte försöka berätta det för er heller. Bilderna vi tagit får tala för sig själv och inte ens dom berättar allt. Vad mer kan jag säga? Det här är ett minne för livet.





















To be continued.