Melissa Horn

Hon är galet underbar.



Jag ser ljusen som tänts i parken vid Kungsholmens hamn
Jag ser pojkar som gråter och flickor som tar dem i hand
Jag ser mannen på balkongen ta en tyst minut för sig själv
Det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll

Är du en av dem som var där när det hände
Eller saknar du nån du en gång trodde du kände
Är du en av dem som gråter när ingen ser på
Är du en av dem som berörs ändå

Jag ser mig i spegeln med ögon röda av gråt
Jag tänker hur gick det till, hur bar dem sig åt
Min lillebror går ut och vi vet aldrig vart han ska
Jag blir så rädd när jag tänker att det kunde vart han eller jag

Aldrig mer ung, eller aldrig mera fri
När det handlar om barn har vi rätt att ta nåns parti
Men ni vet hur det känns när röda ögon ser svart
Och jag sänder en tanke till dig som ligger sömnlös inatt

Alla som vill ta en stund att fundera
När ska vi göra mod av sorgen och börja agera
Nu städar man gatan och snart försvinner alla spår
Och vi fortsätter att växa fast han förblir sexton år

Jag ser ljusen som tänts i parken vid Kungsholmens hamn
Jag ser pojkar som gråter och flickor som tar dem i hand
Jag ser mannen på balkongen ta en tyst minut för sig själv
Det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll
Nej, det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll

Om morsan kommer på mig blir det utegångsförbud

Juste! Imorgon börjar lovet och det ska bli enormt skönt. Vad ska ni göra? Jag ska åka bort! Jepp, imorgon beger jag mig uppåt i landet till Kotalahti. Jag ska nämligen åka till Gullbullens stuga och det ska bli riktigt roligt. Där ska vi köra massor med skoter, äta enorma mängder godis och snacka grymt med skit. Det ska bli skönt att komma bort från allt och rensa tankarna. Sen känns det alltid lika skönt att komma hem igen. Den här resan är nig inte heller den enda jag kommer göra under mina lovdagar.. Planerna för den andra redan är fortfarande mycket luddiga men jag ska i alla fall försöka få med min syster så jag slipper åka själv den här gången.  

För övrigt så börjar klockan än en gång dra iväg och jag borde gå och packa nu. Men så klart vill jag ju göra allt i sista sekunden så jag kommer väl vänta en stund till.. Ska slå på spotify nu och skruva upp musiken på högsta volym, sen verkligen ta tag i mina måsten.

PS. Jag kommer inte ha tillgång till någon som helst elektricitet i helgen och därför kommer bloggen inte bli uppdaterad. Jag varnar er nu så ni behöver inte skada er själva för att jag inte skriver. Fast det är klart.. Ni kommer ju ha fullt upp med andra roligare, coolare, mer onyktra och olagligare saker så jag tror inte ni berörs av det så fruktansvärt mycket. DS.

Oh, I´m so happy

Idag hade vi ett till tal i skolan. Inför det allra första talet var jag enormt nervös och nu även fast jag inte visste exakt vad jag skulle säga var jag inte det. Jag är grymt stolt över mig själv och känner jag det är ett steg närmare mitt mål.

Som vanligt har jag tänkt och kommit på en sak idag. Det börjar bli en vana nu att jag alltid kommer på knäppa saker som jag gör eller tänker på. Men är men en knepig person så är man. I alla fall så kom jag på en sak idag när det var någon i klassen som skrev på tavlan. Alltid när någon skriver på tavlan och jag vet vad dom ska skriva så bokstaverar jag hela ordet i huvudet medan dom skriver det, bara för att se om dom ska stava fel eller inte. Jag vet inte om alla gör så eller om det bara är jag. Alla kanske gör så, eller? Aja, jag har ingen aning..

Nu ska jag tilla klar på vänner och sen äta. har ingenting vettigt att varken skriva eller göra idag så får se om jag uppdaterar något mer idag eller inte.. Ni får helt enkelt hålla utkik.

Den bjuder jag på. Glada och sjungandes.

Änglar och demoner

Jag såg en grupp på facebook som fick mig att fundera. Gruppen hette "Jag har aldrig sett en mörkhyad med rullator". Jag har faktiskt aldrig gjort det, aldrig någonsin. Inte ens på film eller nått. Jag tycker att det är väldigt konstigt.. Alltså att man inte ens har sett EN. Det måste ju vara diskriminering av något slag, eller hur?

Okej, jag ska inte lägga någon större energi på den här tanken utan bara fråga er.. Har ni någonsin sett en mörkhyad med rullator?

Med den frågan säger jag att jag åter igen är uppe alldeles för sent och hälsar er därmed gonatt och sovgott. Puss

Tisdag

Det har varit en trevlig eftermiddag med mat, skratt, dator, skratt, kortspel och skratt. Självklart vann jag i vänd 10a och självklart förlovade jag i ***** och president. Det är ett spel jag aldrig kommer förstå mig på och jag kommer nog aldrig vinna i det heller.

På tal om spel kan jag inte låta bli att minnas kvällarna på Vallen. Helvete vilka tider det var. Peson och jag sopade mattan med ALLA, utan att överdriva. Spelet vi spelade var Games och jag minns hur jävla roligt vi hade och hur sura alla blev när dom inte kom på vårat tecken. Jag saknar dom stunderna och jag saknar människorna. Fruktansvärt mycket. But life goes on.. Har jag hört.

NU: Träning. 


You won´t sing along

Slutade skolan tidigare än vi skulle idag. Våran engelska var nämligen inställd och jag är faktiskt väldigt glad för det. Det blev ganska sent igår efter hockyn så det var skönt att komma hem.

En sak slog mig när jag loggade in på msn och gick in på min mail. Det är någonting inom mig som reagerar oerhört starkt när jag får mail från nått reklam grej eller liknande där titeln innehåller mitt namn. Fråga mig inte varför men det är nästan som att jag går tillbaka in i trotsåldern och måste med alla medel måste göra tvärtemot det som står, eller så måste jag helt enkelt göra vad dom ber mig om. Det kan till och med vara så att jag börjar tänka på om det är någon jävel som bara skickar såna mail för att provucera mig och jag kan nästan bli lite stridslysten.

Vad är meningen liksom? Det här mailet försatte mig i en djup tankegång som handlade om jag verkligen gillar tävligar eller inte. Hm..

You can´t read my mind

Cha cha blåååååggen. What´s up?

Måndag åter igen då. Det gör mig faktiskt ingenting alls att en ny vecka har börjat. Det betyder bara en dag närmare påsklovet, en dag närmare sommarlovet och en dag närmade Frankrike. Det är sjukt vad tiden går fort! Snart går jag ut ettan och det känns nästan som det var i förrgår jag började. Ibland önskar jag att tiden går att stanna, men det är klart.. Vem gör inte det?

Idag fick vi lyssna på en mycket roligt föredrag om, tro det eller ej, miljön. Det var nog inte själva innehållet som gjorde det bra utan han som framförde det. Nu tänker ni säkert att han var skit snygg men det är helt fel. Han var personligen väldigt rolig bara. Han stod och skämtade där framme och var helt avslappnad. Nej, jag har ingen liten crush i honom nu eller något utan det jag ville säga var att jag kom på någonting idag. Jag kom på varför jag verkligen har valt rätt linje. Jag vill lära mig att stå och prata inför folk och få det intressant som får folk att lyssna. Jag vill kunna framföra något utan att någon somnar för att jag är tråkig. Och jag vill kunna känna mig mer avslappnad med mig själv när jag pratar inför en folkgrupp eller i mindre sammanhang. Det känns som att allting blir mycket lättare då. Det behöver möjligtvis inte vara så men det är vad jag har kommit fram till idag.. Jag ska verkligen jobba för att bli en bra föreläsare. Det låter töntigt, jag vet. Men utan drömmar här i livet, kommer man ingenstans.

NU: Plugg!

Medan jag pluggar får ni avnjuta den här gamla godingen.

Jag är alltid ute i sista sekunden

Med en grymt bra och spännande match mot Bergviken i ryggen borde jag verkligen börja plugga. Eller åtminstone bara titta igenom allt vi ska kunna. Jag måste skärpa mig. Jag vet att jag sagt det många gånger och det verkar inte som jag gör några framsteg.

Jag är väldigt trött och skulle helst bara vilja gå och lägga mig. Därför ska jag snart stänga av datorn och ta mig an tyskan. Har egntligen ingenting att skriva just nu så jag säger väl godnatt och sov så gott.


Söndag

Nu är jag hemma igen och sitter och avnjuter en portion lasagne. Det blev verkligen en snabb sväng på stan idag eftersom jag har samling på 40 minuter. Det ska bli kul att spela match igen, det känns som att det var evigheter sen. Jag är enormt taggad så nu håller jag tummarna på att resten av laget är lika taggde. Uppkast 16.00 I Pontus B-hall. Om ni har lite att göra kan ni ju titta förbi. Puss

Dessa godingar förljde med mig hem idag.




Och så här gled jag runt på stan.

Even the wrong words seem to rhyme

Vi vaknade för en stund sen och nu tittar vi på Summerland. Om en timme ska vi dra in till stan och spendera våra pengar. Först ska vi göra oss i ordning och äta en stor super god frukost.

Självklart måste jag klaga på vädret igen! Vad händer?! Det skulle ju bli sommar nu. Nej, så klart ska det snöa en decimeter till. Aja, jag får väl vara glad över att det är söndag vilket betyder match och plugg dag. Då slipper jag vara ute eller ens titta ut. Nu ska jag lyfta på min gluteus maximus och fixa lite mat. Ciao!


Sover en timme, vaken en timme

Amanda och jag har haft en jättemysigt kväll tillsammans och jag tycker verkligen synd om dig Victor som inte kom. Vi ska nog gå och lägga oss på en stund eftersom klockan nu egentligen är fem i två. Sommartid vettni. Det kan man verkligen inte tro, eller hur? Jag tror nästan att vintern gör en come back. Ge mig sommar!

Sånt här kan man ha roligt åt då man är trött.
 


I will hold on

Sara kom hem igen men bara för en kort stund innan hon lämnade mig igen. Sitter nu och väntar på Amanda som ska komma och göra Mjölkudden osäkert tillsammans med mig. Är det någon som har tråkigt är det bara att ringa! Hos mig får alla plats.

Förresten är det earth hour nu så ni har väl släckt hemma? Fast det är klart, ni kanske inte bryr er.

Can I come back?

Sara lurade mig just att se Saw 6. Jag har sett 5 minuter och jag håller på att dö... Inte nog med det så bestämde hon just sig för att lämna mig ensam hemma. Jag har slagit av filmen men det känns som att tvn snart kommer slå av och Jigsaw kommer komma fram och säga att jag har 60 sekunder kvar att leva om jag inte skär av mig båda armarna och hoppar ut genom fönstret. Någon som vill komma och vara social? Jag är skit skraj!

Frustrerad tjej, nå jåå

Jag blir så arg! Det är verkligen jättefrustrerande att både se och höra sånt här. Hur kan man ta ett parti utan att höra sanningen? Hur kan man tro på alla rykten? Och hur fan kan man skriva såna fruktansvärt elaka och stötande kommentarer på internet? Jag kan inte ens uttrycka mina känslor i ord. Ni får helt enkelt titta själv. 

http://svtplay.se/v/1939668/uppdrag_granskning/del_9_av_22

Final

Igår var det final i Let´s dance. Mattias vann och ett stort grattis till honom! Detta firar jag med att lägga upp Let´s dance sexigaste dans. Enjoy.


27 Mars

Godmorgon eller godeftermiddag. Jag har inte vaknat så mysigt och härligt som jag gjorde idag på väldigt länge. Ja, jag sov själv och jag fick inte fika på sängen. Jag vaknade av en skoter utanför mitt fönster. Jag älskar ljudet av dom och då förstår ni varför jag tyckte att det var så härligt.

Alldeles nyss kom jag att tänka på en väldigt skön kommentar som jag hörde igår och blev plötsligt på jättebra humör. Man måste göra det bästa av situationen, right? Snart ska jag väl bege mig in till stan för att utöka min garderob. Sen får jag se vad det blir.. Jag ska i alla fall hem och göra hamburgare. Någon som också vill ha? Jag lovar, det blir de godaste hamburgarna ni någonsin ätit. Puss

Jag vill inte spara min längtan

Det är verkligen spännande att se vart en kväll kan ta en. Ikväll blev det inte alls som vi hade tänkt men jag tror den blev grymt mycket roligare. Tillslut hamnade vi på Lövsgatan vilket visade sig vara ett kanonställe. Mycket skratt och roliga kommentarer har utbytts under kvällen och jag kommer garanterat somna gott i natt. Nu laddar jag inför en förhoppningsvis rolig morgondag också. Och kom ihåg, man kan ha roligt utan alkohol! Sweet dreams, people.


Byeee

Tonight is the night. Vi ses i dimman!  


I didn´t slip, I was falling for you

Jag slutade halv ett idag och eftersom vi inte hade någon idrott så fick det bli en sväng på gymmet. Jag gick också en stund på stan och hittade två helt otroligt snygga plagg som jag bara måste ha i min garderob! Jag tror jag måste åka in imorgon igen och köpa dom. Något jag kom hem med idag var i alla fall ett nytt solpuder som kommer bli super snyggt till sommaren.

Idag är det fredag, vilket betyder helg. Ikväll ska vi slå klackarna i taket och ha enormt roligt! Nu måste jag göra mig klar och sedan bege mig in till stan. Var syns vi ikväll? Puss

I have lost myself in the world of emotions

Har just sett klart ett avsnitt av Ghost whisperer och jag är så lycklig! För deras skull alltså. Man måste ha sett serien för att förstå vad som händer just nu och det är alldeles för komplicerat för att berätta men fan vad glad jag blev. Jag tycker så mycket om när huvudpersonen får den den älskar. Jag får rysningar över hela kroppen och alltid ett jättestort leende på läpparna.

För övrigt går livet vidare i sin egna takt och jag kämpar på som vanligt. Imorgon är det fredag och helgen väntar. Jag ska göra den så jävla bra att jag sent kommer glömma den! Jag ska leva i nuet. Eller i alla fall försöka. Framtiden eller det som varit kan man ägna sig åt på söndag. Sweet dreams.



Förresten. Kuk för att det snöar.

...

Så här roligt ha jag just nu. Jag lyssnar oavbrutet... Hm, kul liv.


I won´t bleed now

Äh, jag skiter i powernapen... Jag slår på en film istället!

Miss you.


Old.

Alldeles för lång dag

Jag hade inga som helst förväntningar på hur det skulle vara på UF mässan. Vi började i alla fall dagen med att åka till Polaris glasögonfabrik i Sävast på morgonen. Där fick vi en snabb föreläsning och sen gick vi en rundtur i fabriken. Jag tyckte att det var mycket givande och ganska roligt faktiskt. Det var kul att se hur dom gör allt och få veta hur snabbt tekniken verkligen går framåt.

När vi åkte därifrån var klockan ungefär 11, då begav vi oss till Boden arena och mässan. Vi hade fått information om att vi skulle få "fri tid" klockan ett men fick det alltså 11. Självklart blev vi hysteriskt glada och tänkte att nu jävlar. Visst det var väldigt roligt till en början och gå runt och titta vad alla hade för företag och produkter, men när vi hade gått ungefär 20 varv var man gode less. Det värsta var att då var klockan inte ens 1.

Som ni kanske förstår kom jag just hem och om ni inte kunde ränka ut det så gick vi alltså i ungefär 4 timmar och gjorde absolut ingenting. Ingenting mer än att äta godis och fika som man fick ta gratis. Om godsakerna inte hade funnits hade jag nog dött. Eller ja, i alla fall lagt mig ner på golvet och aldrig mer ställt mig upp.

NU: Powernap! Kisses.


BESÖKS REKORD

WOOOHOOOO! ENORMT BESÖKS REKORD IDAG! :D Fan vad läckert! Det här hade jag aldrig väntat mig. Säkert är det en och samma person som gått in jättemånga gånger, men jag väljer att inte tro att det är så! Det här gjorde min morgondag! Tusen tack till alla som kikat in idag, jag hoppas att ni gärna kommer tillbaka. Puss på er! Sweet dreams.

Back to town

På denna lillelördag drar jag mig nu mot stan! See yah later, kisses.






Simply the best

Nu har jag äntligen gjort klart Fan fiction uppgiften. Gud så skönt! Nu slipper jag oroa mig för den eller något annat för den delen.

Under min tid framför datorn har jag såklart fått ont i huvudet igen. Därför ska jag nu gå och ta mig en treo och sedan unna mig lite ben -och hårvård. Det känns verkligen som att det behövs just nu. Vädret har varit fantastiskt idag och jag kan verkligen inte tänka mig att det är lovat snö till helgen! Varför varför varför?! Jag som just hade fått den riktiga vårkänslan. Jag tjuter ju nästan av glädje bara när jag ser lite asfalt. Snälla sommar, kom nu.

Fotografen i mig.


Tre korta

Jag bjuder lite på mig själv och lägger upp tre saker som jag stör mig på.

1. När men inte fäller ner toalocket när man varit på toaletten. Vad är grejen med det liksom? Jag ska nog inte ens gå in på alla bakterier som flyger omkring och sätter sig på tandborstarna när man spolar med locket uppe... Usch.

2. När jag ser någon på stan som har sin luva på jackan ut och in eller någon som går med en öppen väska. Då vill jag bara gå dit och fixa till det. Finns det något värre? Jag tror inte det.

3. När folk klagar att det gick jättedåligt på något fanns den vet att det gick sämre för kompisen bredvid. Varför ens öppna käften när man själv sett/hört att det gick mycket sämre för kompisen? Hallå?! Kan man vara mer självisk eller?

Det finns jättemånga såna där småsaker som jag stör mig på. Det behöver inte vara något som gör mig arg eller irriterad utan det är nästan lite mer som tvångstankar. Kalla det charmigt, pesonligt, stört eller vad ni vill. Jag säger jobbigt.

Mars 100324

Amanda och jag lekte just dektektiver men utan resultat. Jag som verkligen trodde att vi var vårat mål på spåren men icke, jag måste erkänna att jag blev lite besviken.

Nu ska jag återgå till matten. Fast det kommer nog bli lite svårt eftersom jag fortfarande drömmer om att hitta den vi sökte. 

Jag är fängslad i min fantasi

Jag hoppas att ni aldrig tar mig på allvar när jag säger att "imorgon ska jag gå och lägga mig tidigt. Jag lovar!" Det är lika bra att inse sanningen nu, det kommer aldrig att hända.

Jag ska i alla fall stänga av datorn nu, borsta tänderna och tvätta bort sminket. Sen får jag se vad klockan blir men en sak som är säkert är att det inte kommer bli tidigt. Jag måste verkligen skärpa mig med mina sovtider. Men varför är det så svårt?

Jag hoppas personen som skrev att det kommer komma mer snö skömtar. Annars börjar jag gråta...


I´m happy, I´m so glad

Maten gjorde susen och min huvudvärk lättade från jordens yta. Idag har jag varit på jättebra humör förutom då när jag fick mitt huvud ont.. Då drogs energin automatiskt ner till noll. Men en vilostund på tre minuter, en massa mat och en treo senare är batteriet uppladdat igen till 100.

Det känns som att jag har enormt mycket att säga men jag vet inte hur jag ska uttrycka mig i ord. En sak jag kan berätta är att jag är oerhört glad för mina vänner Krille och Linnéas skull! Dom förlovade sig nämligen för några dagar sen. Grattis grattis grattis till er och jag önskar er all lycka som finns. Jag måste erkänna att jag är lite avis också.. Det är ortoligt att dom har hittat sitt livs kärlek så tidigt i livet. Självklart syftar jag också på Alexander och Sofie. Jag kan nog leva hur länge som helst på deras lycka, jag tycker att det är så otroligt roligt.

För er som vill, HÄR har ni Linnéas blogg. Nu ska jag träna och sen blir det hockey! Puss


Everybody's tryin' to get in my head

Hemma igen med en energi debatt mindre men en huvudvärk mer. Mina linser funkar ju inte för fem öre! Jag blir både tröttare i ögonen av dom och det känns som att jag måste anstränga ögonen mer än när jag inte har dom. Jag måste nog försöka med brillor i alla fall. Eller helt enkelt stå ut med att ha ont i huvudet ibland.

Inget speciellt har hänt idag, alla killar i klassen har bara suttit och webbat med folk från hela världen. Gamla gubbar och gummor, män, kvinnor, pojkar, flickor ja you name it. Och vadå? Nej, inte är det något speciellt.

Förresten. Har ni tänkt på att idag var det första dagen som man verkligen tänkte på att snön har börjat smälta? Eller.. Det var första dagen för mig i alla fall. Nu är det verkligen inte länge kvar tills sommaren är här. Det är väl inte bara jag som längtar?

Kan ju hoppas att min "nya" skotermössa används mer nästa år.


Jag ser mina drömma sakt lossna från mitt liv

Jag somnade såklart efter skolan så det har inte blivit så mycket nk plugg för mig idag. Jag känner med absolut inte förberedd inför morgondagens debatt.. Aja, det är bara att gilla läget. Har bara mig själv att skylla.

Imorgon har jag sovmorgon och det ska bli enormt skönt. Men det är klart, då kanske jag borde gå och lägga mig nu. Fast jag orkar inte. Jag orkar ingenting.

Försöker den säga mig något?

Jag hade lite att göra så jag gjorde detta "test" på facebook. (Egentligen tog jag en paus i energi helvetet..) Undrar om det finns någon som helst tanke bakom allt? Haha.

Spåkulan säger: Har du haft sönder något? Du bör varva ner och inte ligga vaken och tänka på nätterna. Inför en kvällsrutin med t.ex. rogivande te.

Jag tyckte i alla fall att det var roligt..



I want to be forever young

Lyssnade just på en mycket intressant redovisning om Systembolaget. Ta er i brasan alla ni som vill ta bort monopolet!!

Just nu sitter jag och lyssnar på när hela klassen sitter och skrattar. Jag vet inte riktigt vad som hände men hela klassen bröt helt plötsligt ut i skratt. Jag satt för en stund förvirrad men nu sitter jag också och skrattar hysteriskt, varför vet jag inte ens. Nej, livet är inte alltid så lätt.

..

Godnatt och hej, leverpastej!


I keep keep bleeding love

Jag har övningskört idag. Eftersom jag fyller år så sent på året hann jag inte köra så mycket förra året eftersom det belev halt. Så jag har bara kört i snigel fart väldigt många gånger för att lära mig hantera bilden. MED IDAG.. Körde jag verkligen bil för första gången. Jag körde 70 km/h och jag är himla stolt över mig själv! Det var till och med lättare än jag trodde. Så nu ALEXANDER ERNEBORG behöver ingen vara orolig när jag finns på vägen!

Kanonkul!

Dagen börjde tidigt idag med att pappa kom in med fika på sängen tjugo över nio. Efter frukosten gjorde jag mig i ordning för att åka till Arcus och se Sara spela fotboll. Fan så tråkigt det var! Jag förstår inte varför jag följde med, jag vet ju hur tråkigt jag tycker att det är. När matchen var slut skyndade vi oss hem och tog oss en skotertur. Väl ute åt vi middag - Pitabröd och souvas (stavning). Enormt gott. Självklart lekte Sara, Kim och jag lite i snön också. Det har varit en enormt rolig och skön dag (förutom fotbollen dårå).

Nu ska jag ta tag i mitt pluggande så jag hinner klart innan Wipeout börjar. Ett stycke redovisning och en debatt, here I come! Kisses.




JA, DET BLEV LITE FEL!

(Och NEJ, vi är inte seriösa för er som tror att vi är efterblivna)

Jurassic park kväll

Oj såg att inlägget jag skrev för tre timmar sen las upp nyss. Sen dess har jag lyssnat på kim och sjungt lite, bastat med Erik, Emilia och Kimpan och snackat en massa bajs. Nu ska vi se Jurassik park, det var år och dar sen jag såg den filmen så det ska bli riktigt spännande. Jag minns knappt hur den är.

Ville egentligen bara säga... JAG HAR FÅTT HEM ÄNNU NÅGRA KLÄDER SOM JAG BETÄLLT + SKORNA! Nu vet ni. Puss

When it´s cold around me

Gårdagen var grymt stressig och påfrestande. Efter skolan var det bara att skynda sig till Jossan och sen springa till träningen. Efter träningen fick jag åter igen stressa för att åka tillbaka till Jossan, duscha och göra mig i ordning för att åka in till Lillan. Där spelade Stolen deer och Hamngatan, båda var grymt bra men jag gillade Stolen deer var mycket bättre. Det var exakt min stil av musik. Efter det stora intaget av musik åkte vi hem till Jossan åter igen efter att ha varit på kvantum och handlat godis. Väl på bergnäset slog vi på Filmen The ugly truth. Såklart somnade Gullbullen men jag höll mig vaken till klockan 01.30 jag åter igen skulle åka in till stan.

Då skulle jag nämligen till Helex och och träna spinning. Jag orkar inte skriva hela historien om varför här men det jag kan säga är att jag var med på Spinn för livet. Om ni inte vet vad det är så kan ni gärna kolla upp det för det blir så mycket att skriva här. Passet började 02.00 och höll på i 50 minuter, efter passet vann jag en mixer. Två tummar upp!

Idag har jag bara tagit det lugnt eftersom det inte blev någon skotertur. Imorgon är det dock säkert att vi ska ut. Jag längtar. Nu ska jag stänga ner datorn och bara njuta av när kim spelar för mig. Ha en jättebra kväll, puss.

Baka baka liten kaka Del 2

Titta, det blev kakor även fast jag vägde upp smöret! Nu ska dom bara in i ugnen.


Baka baka liten kaka Del 1

Det var en gång en söt flicka som hette Maria som skulle baka en kaka. Hon började med att titta på receptet och såg att hon var tvungen att springa till affären för att inhandla några ingredienser. Det gjorde hon och skuttade sedan hem igen. Väl hemma satte hon igång sitt bakande. 1 dl hit, 2 dl dit, 1 msk här och 1,5 cl där. Hon tyckte att det var mycket roligt och skrattade för sig själv. Tillslut kom hon till smöret. 300g skulle det vara. Hon tog fram en våg (JA, EN VÅG!!!) och la upp en bit smör. Sedan ännu en och ännu en. Efter det la hon upp några till tills hon kommit upp till 300g. Hon kände sig väldigt duktig och gav sig själv en klapp på axeln... Innan hon hunnit klappa den sista klappen upptäckte hon hur dum hon varit! Det finns ju nämligten utmärkt på smörpaketet hur mycket smör hon skulle tagit.. Bra Maria, bra.

RÄTT!!


FEL!


Trots denna miss fick Maria ihop degen. Starkt jobbat! Nu ska den ligga
i kylen tills hon kommer hem från träningen..


I see those tears and it hurts so much

Det blev en tidig dag idag eftersom jag inte hade någon musik. Dock blev jag inte gladare för det eftersom vädret är så jävla pissigt! Vad händer? Hallå, är det oktober eller?! Känns verkligen inte som mars.

Hur som helst är jag inte på dåligt humör, utan jag är jätteglad idag! Lite trött är jag också men det är jag ju alltid så.. Hela dagen idag har jag suttit och drömt om att det är sommar eller att jag är i Frankrike. Hur jag går omkring med sommarkläder och barfota med solglasögonen på. Längtar ni också? Jag längtar så fruktansvärt mycket nu! Jag är less på snön.. Varför kan det inte vara sommar större delen av året istället? Det hade varit så mycket skönare..

Dagens.

You've got the beauty inside

Jag ligger helt utslagen på soffan och kan knappt hålla ögonen öppna. Men jag måste.. Grey´s börjar om en kvart och som sagt så måste jag se det! Det är mitt absoluta favorit program för er som har missat det.

Sen blir det en tidig kväll och det lovar jag den här gången! Bloggen kommer inte uppdateras något mer idag så nu säger jag godnatt. Sweet dreams, kisses.

Det är ganska höga plogvallar här ute i Antnäs. Haha.

Onsdag

Jag kom just hem, eller för tjugo minuter sen. Det blev alltså en väldigt sen dag och jag är grymt trött! Jag har haft fullt upp hela dagen. Har det inte varit engelska så har det varit matte. Nu är jag dock otroligt lättad eftersom nu kan jag slappna av några dagar innan jag sätter igång med nästa ämne.

Nu ska jag äta och sen bara ta det enormt lungt! Får se om jag ta ett varmt bad eller hoppar in i bastun en stund senare. Klockan nio ska jag i alla fall sitta redo med Ballerina kladdkaka och ett glas mjölk framför tvn för då börjar Grey´s. Det får jag bara inte missa! Puss


You know it's far from over

Jag sitter fortfarande och pluggar och det har jag gjort det sen jag kom hem. Jag börjar faktiskt få lite ont i huvudet nu. Matte prov imorgon och det handlar om funktioner och grafer. Jag måste säga utan att skryta att jag brukar vara bra på matte och förstå allt men det här var tame fan svårt! y= kx + m och bla bla bla.. Jag kommer hålla båda mina tummar för mig själv imorgon och jag ber er göra detsamma.

Efter imorgon kommer jag kunna andas ut. Då har vi ingenting förns lite veckan efter, tror jag. Aja, orkar inte tänka på det nu.. Tillbaka till matten och engelska redovisningen. Sweet dreams, puss.  

Nu vill jag fan ha sommar!!!

?!#!?#(!

Biobränslen hit, biobränslen dit. Jag kan verkligen inte koncentrera mig! Hjälp? Någon?

Jag ska ge allt jag säger att jag har

Jag skrev aldrig det tidigare när jag var sjuk men jag kan göra det nu. När jag var förkyld för ett tag sen kändes det precis som att jag hade en allergisk reaktion hela tiden, som om det vore pollen ute eller som att jag precis hade varit i stallet. Jag ville nysa hela tiden och det bara rann från näsan.. Jag trodde nästan att jag var döende.

Det jag ville få fram med det här är att det måste vara något allvarligt fel på mig! Eller så hittar alla sjukdomar mig just nu.. För idag har det kliat under mitt öga hela dagen och jag börjar bli rädd för att jag ska få ögoninflamation. Någon som vet hur man vet om man kommer få det? Finns det några tecken och kan man förhindra det? Jag tänker fan inte gå runt med ett svullet och varit öga.. Hur fräscht är det liksom? Nej, juste. 

Nu ska jag snabb duscha och sen snubbla ner i sängen. Sweet dreams people, you know I love you. 

Och Linnéa, tur att någon håller med mig!!! :D (y)

Det bästa jag vet

Jag kom just hem till pappa och vet ni vad jag kom på? Jag kom in genom dörren på mitt rum och slog en snabb blick över skrivbordet. Då kom jag på att jag saknar jättemycket att komma hem till en öppnad Merci ask! Jag vet att det låter konstigt men detta kan förklaras. Varje jul brukade vi få en Merci ask av Marias (pappas föredetta) föräldrar men nu eftersom dom har gjort slut (om man nu gör slut när man är vuxen) så får vi inga choklad askar mera. Ja, det är konstigt att man kan sakna de allra minsta sakerna ibland. Men dom var ju faktiskt tillsammans i 13 år så jag tycker att det är okej att sakna chokladen! Plus att det är det bästa jag vet..

I can´t be no one else

Jag kom just hem från skolan och en massa bus. Herregud vad alla skulle jävlas med mig idag! Jag vete fan vad dom tyckte att jag som ut som.. En slagpåse? Ett mobboffer? Ja, något måste det ha varit i alla fall.

Efter skolan gick Amanda och jag på stan en sväng. Jag inhandlade ett jättesnyggt linne. Det stod Maria all over it! (inte bokstavligt talat) Nu har jag faktiskt bestämt mig att det inte blir nå mer stan för min del på väldigt väldigt länge. Jag måste verkligen börja spara till Frankrike nu.. Åh, gud hjälpe mig.

Eftersom jag äntligen gjorde chokladbollar igår ska jag gå och ta mig några och sen börja packa lite smått för att bege mig till pappa. Medan jag packar får det bli lite plugg också. Och musik så klart. Okej, jag får väl se hur det går med pluggandet. Ikväll är det Frankrike möte och jag hoppas att vi gör något roligt den här gången! Jag längtar verkligen tills vi åker. Men jag får längta i ja.. Hm, ungefär fyra månader till. Suck.



You gotta love the back!


Juste jag har ju köpt en sommar väska också.

Anna till Oslo

Såg ni melodifestivalen? Det gjorde inte jag men jag fick höra resultatet och tittade faktiskt på reprisen idag. Jag tyckte ändå vinnarlåten var bra. Det var roligt att Anna fick vinna, fast jag tror Salem Al Fakir skulle haft större chans i Oslo.. Men vi får väl se och vi får hoppas att det går jättebra för Anna!

Nu: SÄNGEN! Sweet dreams

This is my life VS. Keep on walking


Blä

Jag har just laddat upp med en kexchoklad inför säsongs premiären av Wipeout.

Från igår. 

 



Är förresten grymt irriterad. Varför måste all den här draman alltid hänga kvar?


Keep on walking

Gårdagen var helt okej. Det var inte tråkigt men det kunde nog ha varit roligare. Det kom i alla fall jättemycket folk men trots det gick Jossan och jag runt och frågade oss själva hela kvällen "Varför känner vi ingen?". Jag gick nästan runt och skrattade för mig själv. Men jag vet ju egntligen att alla som jag kände satt och gömde sig i ett hörn.

Idag måste jag plugga. Har matte prov på onsdag och troligtvis en energi debatt på tisdag så det är bara att slå upp matteboken och läsa allt om bio bränslen. Det är nämligen det jag ska debattera FÖR. Nej, nu måste jag sätta igång innan jag blir för trött. Ha en bra söndag, puss.

Jag vill sänka farten

Jag kom just hem från en dåligt spelad match. Men vi mötte ju BG så vad ska man begära? Jag ska hoppa in i duschen nu och sen blire go palt. Efter det måste jag skynda mig att hitta något att ha på mig ikväll och sen bege mig till bergnäset. Jag börjar känna stressen redan nu så det är väl lika bra att sätta igång nu då.. Vad ska ni hitta på ikväll? Puss

Ny design

Jag fick för mig att byta design. Dock har inte datumet på första bilden en enda siffra rätt men jag orkade inte kapa av den så ni får leva med det. Jag kanske byter tillbaka till den gamla senare om jag inte trivs med den nya. Ni får gärna säga vad ni tycker, älskar feedback. Men nu, sovgott!

No one is completely on your side

Jag är en dålig bloggare jag vet så i behöver inte säga det till mig. Igår hade jag inte tid att sitta vida datorn och idag fuckade internet upp sig. Där har ni förklaringen, enkel och inte så detaljerad.

Jag kom just hem till mamsen efter att först haft träning, sen åkt till Gammelstad och sett på en innebandy match för att sen åka vidare till Rutvik och Sofie. Det har varit en grymt rolig kväll och jag säger bara TACK Sofie för att du förstår. Och JAAAA, jag hade velat följa till IKEA imorgon!

På tal om imorgon så ska jag gå en snabb sväng på stan med Gullbullen och sen har jag match. Efter det blir det bara att fixa inför kvällen som kommer spenderas på bergnäset. Jag är taggad till 100! Nu ska jag lägga mig i sängen och slå på en film och drömma om att någon ligger bredvid mig. Puss

Allting var enklare då

Alltså hur fan lyckas jag?! Jag har försovit mig.. Och vi hade redan sovmorgon idag. Jag gick och la mig ganska tidigt igår också! Min kropp behövde väl sömnen antar jag. Aja, nästa buss går 43 så jag får ta det lugnt tills dess. Det är var ju en bra start på dagen... Puss

Sweet dreams people

Nu går jag och lägger mig. PÖSSS


Nya kex (y)

Jag har smakat de nya Ballerina kexen - Ballerina kladdkaka. Jag måste erkänna att jag var enormt skeptisk mot dom men efter att ha smakat en och doppat den i mjölk var jag såld. Dom smakar inte direkt kladdkaka men påminner om det. Av mig får dom 4 av 5 toasters, som Björn Gustavsson skulle sagt.






Mums

Jag har gjort det igen! Smaklig måltid.






Why don´t you believe in me?

Vi fick en sovmorgon imorse så den här dagen har gått väldigt fort. Nätet på skolan ligger fotfarande nere, dock var det inte lika stor kalabalik idag. Fast det kanske berodde på att de flesta i klassen satte sig/la sig ner på golvet vid skåpen och drog lite skämt. Eller ja, okej... Drev med folk.

Jag har varit sugen på milkshake hela dagen så jag gjorde mig just en och tänkte avnjuta den till plugget. Jag är fruktansvärt trött så jag får väl se vart det här slutar.. Puss

Har fått bilderna av Elvira nu! Alex och jag.



Jag, Elvira och Anton tror jag ;P

Jag kommer lägga ut bilder i omgångar så ni får helt enkelt hålla utkik.

You don´t know how much it hurts

Nu har jag suttit och fin justerat på vår rapport och måste bara rådfråga mina gruppmedlemmar om några saker imorgon. Sen är den klar. Härligt! Som jag skrev förut är det bara att börja plugga NK efter det. Det känns bara som att vi hoppar från det ena ämnet till det andra hela tiden.. Anledningen till att jag håller mig positiv är att det bara är fyra veckor kvar till nästa lov. Efter det är det bara åtta veckor kvar av hela ettan, hur skönt känns inte det på en skala? Oerhört mer än 10 av 10 pinnar i alla fall.

Té är gott så jag ska ta mig en kopp innan jag går och lägger mig. Sovgott, puss

Jag fick den här bilden av någon som ville retas för att han har sportlov.
Jag satt och hade Svenska, så ja jag blev ganska irriterad.

When do you want to talk to me?

Idag när alla fick veta att internet låg nere på skolan blev det stor kalabalik. Nu när vi är så vana med att alltid kunna surfa ut på nätet blev alla som handikappade.. Haha, det var faktiskt ganska roligt.

Vi blev klara med rapporten som skulle lämnas in idag och det känns jättebra! Nu behöver jag bara oroa mig för NK provet på fredag, förhoppningsvis kommer det gå bra. Jag är alldeles seg i huvudet så jag ska nog vila en stund men först ska ni få se ett litet klipp som jag filmade idag. Den som är med i leken får leken tåla...



Efter att han blivit utslängd genom fönstret gick han runt till dörren. Där snubblade han in snöig och jävlig och möts direkt av Stures kommentar - Har du mjäll Fåhraeus? Han märkte säkert inte ens att han kom in utan skor. Haha.


Pinsamt

Hemma. Duschad. Grymt trött. Ser Wallander. Godnatt. 

Nej förresten. Jag måste bara berätta om när vi var i backen idag. Första gången vi skulle åka upp i liften Sara och jag blev det lite strul så vi missade en pinne. Nästa gång vi skulle åka höll vi på att trilla. Den tredje gången ställde Sara foten fel så det blev strul igen. Fjärde gången vi kom ner och skulle ta pinnen tittade jag upp på liftvakterna. Då såg jag deras miner. Det såg exakt ut som att dom tänkte "NEJ, FAN! Inte dom igen..(Jättesuck!)" Dock klarade vi liften felfritt den gången. Varje gång efter det såg det ut som att dom tänkte samma sak. Jag höll på att skämmas ihjäl. Ville bara dela med mig om det.

HAHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! DEN HÄR VIDEON GJORDE MIN DAG! Jag kan inte sluta skratta... Och jag kan inte sluta titta på den!


Fem saker ni inte visste om mig

1. Jag kan inte stava ordet "diskussion" utan att fråga någon eller titta upp hur det stavas. På något sätt verkar inte den ordföljden sätta sig i huvudet. Och jag är inte dålig på svenska..

2. Jag är ganska svartsjuk av mig. Jag var inte det tidigare men på senare år har jag blivit det.. Hm.

3. Jag är rädd att Scream, ni vet vit mask med stor mun, ska finnas på riktigt och komma en dag och mörda mig. Allt jag kan säga om det är att ett dåligt barndoms minne har gett mig denna fobi.

4. Jag hatar korta fingernaglar. Långt är skit snyggt!

5. Jag fullkollmig älskar att grilla bullar! Bullar eller gifflar är ett MÅSTE i min picknick-korg både på vintern och på sommaren.

You can´t change what I feel

Premiäråket är nu gjort! Det gick enormt bra och jag är fullkomligt förälskad i brädan. Den glider så lätt över snön, fast det är klart.. Kanske därför den heter "The feather".

Jag har egentligen inte så mycket att säga förutom en grej till Jossan. JAG SKRATTAR FORTFARANDE! Tack för att du berättade så jag kunde må lite bättre själv. För övrigt är jag på bättre humör nu, inte mycket men lite. Fast jag kommer nog må ännu bättre när jag fått allt det här som jag tänker på ur världen. Hoppas det blir snart, jag väntar bara.

Just på momangen prick nu ska jag börja göra taccos. Sara och pappa ska också hjälpa till så det kommer ju bli riktigt trevligt. Ett litet familje projekt så här på en söndag. Ja, varför inte? Jag är grymt hungrig så det är väl bäst att jag sätter fart nu då. Puss


When all went wrong

Sista dagen på lovet har börjat och jag är inte alls nöjd. Jag är fortfarande irriterad sen igår men jag ska försöka göra den här dagen så bra som möjligt. Jag borde verkligen plugga men just nu tänker jag åka till backen istället och testa den nya brädan. Jag kan inte bara sitta inne och göra ingenting. Jag får plugga ikväll, det måste jag göra.

Vi ses i dimman. Hoppas ni får en jättebra sista dag på lovet, eller erat lov kanske just har börjat? Hur som helst, ha en kanon härlig dag! Puss

Idiot

Jag har försökt. Om inte du börjar försöka nu så pallar jag inge mer.

Jag är så grymt jävla less just nu. För fler än EN anledning. Om jag inte hade varit hemma hade jag nog flygit på första bästa person bara för att få ut min ilska. Aja, jag ska inte skriva nå mer här. Ingen ska få må bra över att jag har en dålig dag. Hejs


Hold me in yous arms and don´t let go

Förlåt för min dåliga uppdatering. Men när jag skulle publicera ett inlägg igår innan jag gick och la mig buggade internet upp sig och så har det varit hela dagen idag också. Nu hoppas jag att det fungerar i alla fall.

En snabb summering från gårdagen kan i få. Jag åkte som jag skrev in till stan för att titta på en snowboard, jag hittade en och nu står den för tillfället bredvid mig lutad mot garderoben. Efter stan ville jag inte åka hm och göra ingenting så jag åkte hem till Sofie. Där lagade vi mat (läs Sofie lagade mat), skrattade åt saker på internet, spelade kortspelet 500, tittade på serien Solsidan och bara tog det lugnt. Juste, vi åt kakor också. Ovanligt va? Jag kom hem ungefär vid 00.00.

Idag skulle vi ut med skotern men solen var inte ens uppe imorse så vi orkade inte. Därmed har jag endast spelat match idag. Inga kommentarer om den mer än att jag aldrig mer ska spela match när jag är förkyld och inte tränat på ett tag. Ingen bra kombination.

Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen och sen äta. Efter det ska jag ringa några samtal och sen se vart kvällen tar mig. Jag vill inte ens tänka på att vi börjar skolan på måndag men måste ju njuta av den sista tiden av lovet. Puss

Dålig bild men så ser den ut. Jag är hel nöjd!


Sofie hade gjort jättefint när jag kom.


För tidigt med skinjacka? Jag hade i alla fall en igår.

När man väntar alltför länge blir ingenting som man tror

Godmorgon. För visso har jag inte klivit upp nu men bättre att säga det sent än aldrig. Jag kom nyss hem ifrån en härlig skotertur. Det märks att man inte kört på ett tag men jag körde faktiskt bara fast en gång. Bra Maria. Imorgon åker vi ut igen.

Nu ska jag duscha och sen bege mig in till stan för att titta på snowboardar. Dom har visst extra pris på Stadium. Jag hoppas att jag hittar en så jag slipper oroa mig för det. Vad har ni gjort denna soliga fredag? Säg inte att ni har suttit inne, då måste jag nog tyvärr slå er. Peace and Love

I melt like ice

Kim ha varit här hela kvällen och vi har haft så enormt roligt. Jag behövde verkligen det. Sara, Kim oh jag har flamsat omkring på Saras rum med gitarren, pianot och mickarna. Jag får se om jag vågar lägga upp en video på det imorgon. Men en video kommer i alla fall! Jag har filmat en duett. Den är skit jävla bra och jag börjar nästan gråta varje gång jag verkligen börjar fundera på texten och vem den är skriven till och av. Aja, nu ska jag inte vara uppe längre. Sovgott sockertoppar, puss 

Jag gillar gifflar. Mycket

Att jag är förkyld är inte bra. Pappa skrattade just åt mig för att jag är så täpp (ja, Jossan TÄPP) i näsan. Att ens pappa skrattar åt en är verkligen inte bra. Inte ens lite.


Hela dagen ute i det fria

Nu har jag kommit hem igen och jag är helt slut. Premiär åket för både skorna och byxorna gick bra. Inte dåligt utan faktiskt helt okej. Men jag hatar verkligen hyresbrädor! Dom är klumpiga och bindningarna är ju rent åt helvette. Trots det fick jag styr på det hela efter några åk.

När vi åkt klart grillade vi hamburgare (inte ens i närheten av så goda som mina blev igår!) och bara tog det lugnt. Det var jätteroligt att Joppa och Sofie kunde följa med, många pusar till er flickor.

Förresten har jag blivit förkyld. Fan så typiskt. I natt/imorse kom jag faktiskt på varför jag blivit det också. Det är från i lördags när vi var hos Hampus. Både Elvira och jag blev efter ett tag iskalla och genomblöta om fötterna och det säger väl allt? Iskalla fötter = Väldigt förkyld. Bra, nu fick ni veta det också. Jag hoppas att Elvira också blir förkyld! Peace and love.


Emot våran vilja fick vi sitta 50 minuter på pappas jobb innan vi kom iväg






Fråga inte.






JA, VI ÄR COOOOLA!



 


Nu åker jag..

Nu åker jag och gör Storklinten osäker. Sara, Joppa och Sofie ska också följa med så om ni hade tänkt att åka dit är det nog lika bra att ställa in den resan nu. Ha en jättebra dag mina underbara bloggläsare! Okej, den där meningen passar verkligen inte mig... Kisses.

Bastutime

Nu ska Sara och jag hoppa in i bastun och snacka en jävla massa skit! Puss på er


Klar!

Inte värdens snyggaste men den duger. Här får Fettacrew en länk.

Klicka HÄR.

When I was young

Jag kom just till pappa och har testat min "snowboard outfit". Nya skor har jag och det såg riktigt bra ut, inte för att jag bryr mig. Eller vad säger jag? Det är klart som fan att jag bryr mig! Man måste ju se proffsig ut. Nu är det bara brädan som fattas eftersom den gamla är för liten.

Imorgon blir det kanske att åka till Storklinten om det är bra väder. Jag hoppas! Dock kan jag inte bestämma mig om jag vill åka slalom eller bräda. Det lutar mot bräda men eftersom jag är så ringrostig kanske jag tar skidorna ändå. Kluven tjej hära.

Aja, jag sitter just nu och håller på att designa om Antons och Tunnans blogg. Får se hur resultatet blir, kanske inte orkar göra så mycket nu.. Hur mår ni idag förresten? Kisses.

FÖRRESTEN ÄR DET GREY´S NU!!!!!


Beauty by nature

På min namnsdag i söndags fick jag den här underbara lotionen av Maria (Elviras mamma). Den innehåller naturlig papayaolja och vårdande sheasmör som smälter in i huden. Den ger huden mjukhet med en sammetslen känsla. Dessutom luktar den gudomligt gott! Eftersom jag blir oerhört torr om knogarna vid den här tiden på året så passade den här perfekt. Båda mina tummar upp.



Nu: Följa med mamma till konsum.


I'm terrified but I'm not leaving

Jag såg ju klart filmen Prinsessa. Det var enormt bra och jag rekomenderar den hjärtligt till alla!

Har fortfarande inte klivit upp ur sängen men vad gör det när man ändå inte har några planer för dagen. Dom kommer senare. Det är ju faktiskt skönt att bara ta det lugnt också. Fast jag kom att tänka på en sak igår.. Fan vad skönt att åka till kobdalis eller bjlrkliden fast måttsund skulle faktiskt också gå bra. Bara ta brädan och komma ut i den friska luften och swischa ner för backen. Tänk så fruktansvärt härligt! Jag måste nog ta med mig syrran (eller någon frivillig?) till de snöiga kullarna någon dag. Eller varför inte redan idag? Det är en idé värd att fundera på.

Nu ska jag hoppa upp ur min enormt sköna och stora säng och ta mig något att äta. Tror det blir kräm med kalaspuffar om det inte finns några goda mackor.. Och det gör det säkert inte. Kisses.

Jag saknar resan.

Vad håller jag på mig...

Nu måste jag verkligen ta mig något att äta...

.

JAG MÅSTE HA MAAAT! NU

Videoblogg

Fan vad det är kallt ute! Därför tycker jag att jag ska värma upp tillvaron med den här undebara videoinlägget. Kan inte få nog av det.



Aktörer:
Främst Anton.
Viktor
Linus


Everything I do, I do it for you

Bussresan hem gick väldigt bra och smidigt. Jag sov mycket och läste ut en bok. Jag är faktiskt väldigt imponerad av mig sjäv att jag lyckades läsa ut en bok på fyra timmar, det har aldrig hänt förut. Aldrig någonsin.

Jag sitter just nu i min säng och njuter av vårat nyinstallerade trådlösa nätverk. Äntligen slipper man gå runt med den förbannade sladden överallt. Eller vänta på att någon haft internet klart så man själv får använda det. Jag har egentligen inte så mycket att skriva eftersom jag skrev allt vi gjort i helgen igår. Och jag vet själv att ni inte vill läsa ett helt inlägg om en bussresa. Så vi hörs senare, puss.

Ingen ville sitta still så ha överseende med dom suddiga bilderna.
Fredag.

Samuel, Crille och Bullen.




Jesper on the dancefloor!




Outfiiiiiiiit.

Lördag.

Jag fullkomligt hatar dessa glasögon! Så enormt fula. Ville bara bevisa att
jag är snygg i dom (H)




Han gjorde hål mellan tummen och pekfingret. Jag fattar inte vinkeln..


Jerry ville inte sitta still.


Anton dansar.


Gillade Viktors dans med händerna så var tvungen att lägga ut den här bilden.


Här dansar dom ännu mer.


Ännu mer.


Ännu mer.


Och lite till.


Tills Elvira bytte skiva.


Anton, Viktor, Sanna?, Linus, Alex, Adam och någon till.

Måndag.

Elvira skulle lacka.


Duktig flicka.


Anton slipade innerlister. Eller nått..


Fordonsprogrammet @ Liljaskolan.

Idag.

En lastbil hade kört av vägen när vi var på väg mot busstation.

Fler bilder kommer senare + videoblogg!




I dont care what you heard, I´m telling you what really happened.

Nu har jag äntligen krafter till att hålla upp ögonen. Efter att ha klivit upp tjugo över sex i morse och tillbringat min dag med eine rundfahrt i Vännäs, raggat runt på Liljaskolan och ätit på Frasses har jag verit helt död sen jag kom hem. Men nu när jag har fått i mig mat är jag fit for fight igen.

Jag har intagit soffläget för kvällen och det enda jag MÅSTE göra är att packa eftersom jag åker hem imorgon. Det ska bli roligt fast ändå enormt tråkigt. Har haft det himla bra här nere och nu väntar jag bara tills dom har tänkt att komma upp till mig och hälsa på. Jag hade då inte tänkt komma ner igen förns dom kommer upp. Nu vet ni my Umeåhomies. (Nej, jag är inte töntig).

Peace.