Just another day

Jag vet inte hur många gånger jag vaknade i morse innan väckarklockan ringde... Sambolambon lurade mig också att klockan var 12 fast den egentligen bara var 9. Jag fick panik och trodde att jag hade försovit mig.. Han var dock snäll och berättade sanningen innan jag hade klivit upp ur sängen. 

Klockan 12 hämtade han mig och vi åkte och lunchade. Vi åkte även på djurmagasinet där dom hade gjort Luleå Hockeys initialer i tre olika akvarium. Jag tyckte att det var jättefint och var tvungen att fota! Så klart överfördes inte coolheten från verkligheten till min mobilkamera. Jag fösökte i alla fall... 
 
 



Dyraste vattnet i Sverige!

Min pappa var i Frankrike för inte så länge sen och på något vänster så flög han hem vatten dom köpt i Paris till Sverige. Det är verkligen svindyrt att köpa vatten i Paris och den här flaskan med lätt kolsyrat vatten kostar typ 70 svenska kronor. Kanske var därför han kånkade med det hem?
 


 



We are the kids with the hungry hearts

Idag åkte jag hem till John för att börja jobba med ett projekt. När jag vet mer om slutprodukten kommer ni får veta vad det handlar om. Det är jääääääätteeeeeehemliiiiigt. Tills vidare alltså. Vi mötte senare upp min mamma på stan för att uträtta några ärenden. Sedan blev det middag hos kusinerna och den äldsta av dom ritade en jättefin teckning åt mig! Gud vad glad jag blev. Hon är så himla smart och duktig. Måste försöka spendera mer tid tillsammans med dom. Och så klart mina andra kusiner också!
 
Top secret.
 
Kolla vad fin!
 

Mat

Efter att jag röjt undan lite och suttit och försökt få ljudet från datorn in till högtalarna utan framgång i hur länge som helst gav jag upp och lagade mat istället. Tomatsoppa med makaroner och bacon blev det. Det är konstigt att jag lagade det frivilligt när jag är allergisk mot tomater men det är sååå sjukt gott! Och ja, det går att vara allergisk mot det. Det är liksom inget man bara "hittar på" för att verka cool...
 
 

Dansa med mig

Klockan 12 mötte jag upp Josefine inne i stan. Vi hade några ärenden att uträtta och vi hittade nästan allting vi skulle ha och lite till. Jag blir galen när det finns erbjudanden och reor överallt! Det är nämligen så att ett av våra köpcenter här i Luleå har 10 års-jubileum vilket resulterar i Maria-goes-wild-and-carzy. Vi kunde dock tygla varandra och åkte faktiskt hem med välbehövliga saker. 

Nu ska jag röja och städa upp i lägenheten. Det ser ut som tredje världskriget här inne... 
 
Ursnygga jeans från Carlings, bara 299 kronor.
 
 
JC, fem smycken för 49 kronor. Jag valde fem halsband vilka kommer vara snygga att ha tillsammans.
 

Gallerix - 50 % på ALLT. Fick fatet och hjärtat för ynka 32 kronor!
 

All alone

Sambolambon sover hemma hos sin mamma ikväll för att han måste skicka iväg sin lillebror till skolan imorgon. Jag sitter ensam hemma med cola och blåbärsmuffins. Tittar på Pirates of the Caribbean - Vid världens ände också. Det var länge sen jag bara tog det lugnt med mig själv faktiskt. Jag ska göra det snart igen. Fast då med anisktsmask och såna grejer. Och utan cola.
 
 

Inlägget som skulle upp igår

Som ni vet var vi på IKEA i lördags och samtidigt som det var en vi-ska-köpa-en-massa-nya-saker-till-vår-lägenhet-resa för Josefine och Andreas så blev det även en super rolig roadtrip för Anton och mig. På vägen dit lekte vi olika lekar i bilen och skrattade åt varandra. Tiden mellan ditresan och hemresan var hektisk. Jossan tyckte att vi stressade genom IKEA medan Anton inte skulle överlevt en minut till där inne. Alko blev en succé förutom att Andreas hade glömt sin legitimation. Vi var tvugna att titta på kaninerna på Djurmagazinet. Vi provade godiset på Candyworld och gick igenom Rusta. När vi väl rullade hemåt somnade 50 procent av bilen direkt. Man kan väl säga att det var en grym resa. 
 
Obligatoriska köttbulle-menyn + deras cheesecake.
 
Vagnen blev faktiskt full.
 
Alko står inte längre för alkohol.
 

Massor att göra

Igår klev jag upp 07.30 för att göra mig klar för IKEA. Jag bestämde mig att följa med Jossan, Andreas och Anton dit klockan 01.00 på fredagsnatten då jag hade slutat jobba. Jag hade ändå inget annat för mig liksom. Jag ska skriva mer om det senare samt lägga upp några bilder. 

Just nu tänkte jag bara säga att jag lever och att jag ska iväg till Alexandra eftersom vi ska fixa inför plåtningen. Ha en bra dag!
 
Inget smink eftersom Alexandra ska sminka mig. Ska bli spännande att se vad hon hittat på!
 
 

Har suttit inne...

.... Hela dagen. Jag är lat det vet jag. Dessutom blir jag depprimerad när alla jag känner jobbar och jag gör inte det. Vad kan jag göra? Egentligen vad som helst men idag är en sån dag då jag inte orkar ta tag i mitt liv. Har handlat lite på internet i alla fall. Det fick mig på lite bättre humör. Jag blir dock nere igen när jag tänker på att jag inte har gjort någonting och ändå ska gå till jobbet klockan 18. 

Jag får fortsätta tänka på den otroligt snygga väskan i mockaimitation som jag köpte idag. Den gör mig glad.
 
 

Samma plats, samma känsla

Nu får jag lugna mig! Har suttit och tittat på tradera hela kvällen.. Jag kom ju så klart på fler saker som jag "behöver". Fast jag behöver dom faktikst. Jag har gått ut skolan och ska börja ett nytt liv. Tills jag fått ett nytt jobb kan jag väl lika gärna börja med klädstilen. Jag har så många olika visioner i huvudet om vad jag vill ha på mig i höst så att mitt huvud håller på att sprängas! Varför inte börja nu när lönen kommer? Jag ska spara några tusen och kommer ändå få pengar över till att shoppa. Jag får ju ändå grejerna billigt! I alla fall billigare än om jag hade köpt det i butik och därför tänker jag att jag liksom sparar några kronor. Make sense?

Jag har mailat olika säljare om deras produkter så om jag får de svar jag vill ha kommer jag även att buda på dessa underbara skor nedan. Det är precis så här jag vill se ut i höst, kombinerat med mina kamoflagejeans och en stor tröja. 
 
 
 

Budar på Tradera

Efter att jag köpt en del nya jeans och att hösten börjar närma sig fick mig att komma på att jag behövde några stickade tröjor. Jag älskar att handla på internet och har börjat gilla second hand mer och mer. Därför kikade jag in på Tradera.com och hittade faktiskt ett par stycken! Nu budar jag för fullt och hoppas att jag vinner alla. Är kär i den sista. Älskar såna tröjor och att den var grå var bara en bonus!

Stickade tröjor kommer dessutom fortsätta vara hett i höst så varför inte passa på att köpa snygga tröjor till ett otroligt bra pris?
 
 
 
 

Ska jag falla, ja då ska de finnas tid att falla fritt

God eftermiddag! 

Idag har jag gjort lite körtkortsteori och fortsatt skriva några personliga brev. Jag skulle mött upp John också men det ställdes in. Om en stund ska jag dock in till stan för att hjälpa min mammas moster att bära upp några saker från hennes förråd. Hon ska flytta vid jul och behöver hjälp och självklart ställer jag upp. 

Nu ska jag forstsätta skriva.
 
Ligger i soffan som jag har gjort heeela dagen....
 

Personliga brev hit och personliga brev dit

Idag har jag sökt jobb. Flera stycken, eller det känns i alla fall så. Jag tror att jag har skrivit två eller tre olika personliga brev och jag börjar bli lite utmattad. Det suger att söka jobb! Det gör verkligen det, om man inte har någon som kan rekommendera en vilket jag inte har. Eller jo, typ halvt på ett ställe. Det är bara att hålla tummarna medan jag fortsätter att söka. VERO MODA har då inte hörs av sig så jag antar att det tåget har gått. Synd.. Kunde verkligen se mig själv i den butiken. 
 
Annars har jag inte gjort någonting idag. Jag ska dock, efter middagen, följa med och hämta upp Sarah på jobbet och sen ska vi åka och hämta ett barbord som hon har köpt. Hon tittar på en massa nya saker nu till hennes lägenhet. Det kommer bli jätteroligt att se hur hon inreder den, jag är så nyfiken!
 
Lika knäppa som vanligt
 

Dagens outfit

 
Skräddarsydd jacka, Kevin Mukuri. Linne Bikbok. Jeans Cheap Monday. Skor Sixtyseven. Silverringar.
 

Skolstart

 Jag kunde inte känna mer lycka än den som strömmade genom min kropp när jag inte behövde kliva upp till skolan idag. Det går inte att beskriva känslan av frihet samtidigt som frågan "vad fan händer nu?" ständigt dyker upp i huvudet. Dock vet jag att jag är väldigt glad över att skolan är slut. Något som jag också vet är att den känslan kommer att försvinna om ungefär 1-1,5 år. 
 
Vårt svåra och spännande projekt som vi verkligen seglade i hamn. Jag är stolt (klass)kamrater! 
 

Nytt

Jag hittade några plagg i butiken som var slut på hemsidan. Militärjeansen skulle troligtvis komma in imorgon eller på onsdag så jag ska gå in och kolla då också. I höst kommer militärmönstrade kläder fortsätta vara inne och jag föll pladask för jeansen som syns på bilden i förra inlägget. Därför känner jag att dom är ett måste i min garderob i höst. 

Förutsom de två plaggen från Gina Tricot hittade jag även ett ursnyggt linne på Bikbok (sista bilden). Nu måste jag bara hitta mina tygkängor som hade varit snyggt att matcha till alla tre.

 
 
 

Gina Tricot

Tidigare i veckan hittade jag jättemycket fina kläder på Gina Tricot. När jag väl skulle beställa hem allting idag var hälften av det jag tittat på slut. Hur typiskt? Jag blir så arg. Ska därför göra mig i ordning nu och cykla in till stan för att se om de har kvar kläderna i butiken istället. En del saker måste jag bara ha. 

Klickade i alla fall hem några saker. Bland annat några plagg från bilden nedan. 
 
- Bilden tagen från Gina Tricot facebooksida -
 

Från och med nu kommer texten vara ovanför bilden

När sambolambon kom hem igår beställde vi hem en pizza. Jag hade längtat efter en hela dagen så när den äntligen kom till dörren väntade jag inte en sekund på att hugga in. Det blev en amerikansk hawaiipizza men eeeextra ost. Sjukt gott!
 
 

Kom igen nu...

- Har ingenting med texten att göra. Bara en outfit från en kall sommardag -
 
... Statistiken sviker mig lite grann vilker betyder att ni sviker. Jag vet att det inte är mer än rätt.. Men ni stannade kvar under den tiden då jag inte skrev någonting alls så varför inte stanna nu när jag börjat igen? Kom igen you guys. Jag behöver er. Jag har till och med vridigt tillbaka dygnet så att jag inte sover bort dagarna vilket betyder mer bloggande! Jag försöker verkligen att komma tillbaka och tro det eller ej men jag behöver er. Fast ni inte är 100 000 stycken så är det väldigt mycket värt för mig att ni ändå hänger kvar. Tack för det. Fortsätt bara nu. Jag lovar att det kommer bli roligare. Har några saker på gång!

Nu ska jag krypa ner i sängen med sambolambon. Han kom ju hem idag efter en dag och natt med grabbarna. Hörs imorgon! Jag lovar. 
 

En del av mig försvinner

 
Som ni alla kanske redan vet är min syster frisör och har börjat som lärling eftersom hon har gått ut skolan. Nu har hon fått ett erbjudande från en salong som hon bara inte kan säga nej till så om en veckan flyttar hon till Boden. Vi har ALLTID bott tillsammans och alltid varit nära varandra. Att hon nu ska flytta känns väldigt tråkigt. Vad ska jag nu göra? Vem ska jag nu umgås med när jag bara är hemma? Självklart var det här bara en tidsfråga men va fan.. Så snart? Jag är inte beredd på det här. Dock upphör ju inte vår kontakt bara för att hon flyttar till staden bredvid men jag kommer liksom inte kunna känna hennes närhet hela tiden. Det kommer kännas så konstigt... 

Jag vet i alla fall att hon kommer att trivas och älska sin arbetsplats så jag är glad för hennes skull. Vi kommer ändå träffas varje träning och när jag VÄL skaffar körkort kommer jag att hälsa på henne. Ofta. Förhoppningsvis. Det jag egentligen vill säga är att jag kommer att sakna dig. Min älskade syster. Du är så fin. 
 

Fortfarande lite trögt

 
Det går fortfarande lite trögt med inläggen och motivationen, men erkänn att jag har blivit lite bättre? Idag är dagen fullspäckad med planer. Ska fota nya jackan (som jag inte har visat än) och Sarah ville se någonting på Musikens Makt. Jag hade velat gå på röda korset och en second hand butik också men vi får se vad vi hinner med! 
 

Håller tummarna så att det gör ont!

Sökte ett jobb idag på VERO MODA. Jag hoppas verkligen att jag får det. Jag kan se mig själv arbeta där och tycka att det är hur roligt som helst! Jag längtar verkligen tills jag får ett nytt jobb. Jag kan inte leva som en nattmänniska längre.. Det är inte jag. Inte innerst inne. Håll tummarna åt mig också va? Jag håller mina så att det gör ont.
 

Någon annan som känner igen sig?


Jag har fotsvamp

 

Jag är såååå exalterad

 
 
Kom just hem från en tripp inne i staden med Alexandra. Vi har varit på röda korset och handlat alla möjliga olika saker för att fixa de perfekta kläderna och accesoarerna till vår plåtning. Eller ja, hennes plåtning. Om allt går som planerat kommer den äga rum i veckan och jag är såååååååå taggad! Det ska verkligen bli jätteroligt. Vi har samma visioner nu när hon har berättat sin idé men det ska bli spännande att se vad hon tillslut hittar på! Temat är i stil med bilderna ovan (tagna från spelljewellery.blogspot.se).
 

Luggen gör sitt

 
Sängen fungerar bra som sminkbänk när man aldrig sover i den. Nu drar jag iväg på ladufest. Ja, ni läste rätt - LADUfest. Haha. Western Farm efter det. En sista kväll med alkoholen som dejt ska jag unna mig innan det blir andra bullar. Ha en jättebra kväll! Det tänker jag ha. xoxo
 

Jag kan tänka tills det knappt finns något kvar

 
 
Jag trodde att jag hade hittat motivationen i veckan. Jag var ute och gjorde saker hela dagen och tänkte att det är så här det ska vara varje dag. Har har sökt några jobb nu så förhoppningsvis får jag ordning på vardagen. 

Annars var Luleå Kalaset helt fantastiskt roligt. Den roligaste helgen på hela sommaren faktiskt. Har dock lite ångest för att jag var så full. Jag var inte mig själv. Men va fan, ibland får det bli så. I torsdags var jag och hälsade på några vänner på Moderna. Det var faktiskt roligt. Inte för att jag gjorde så mycket egentligen utan bara hälsade på och tittade på när dom arbetade. Jag vill så hemskt gärna ha ett jobb jag också!