In the night I hear them talk

Jag hade en väldigt rolig kväll igår. Härligt umgänge och några incidenter som faktiskt är ganska roliga idag. Det finns ingenting annat man kan göra än att skratta lite.

Idag är det Torsdag och dagen före nyårsafton. Kan ni tänka er.. Om cirkus 32 timmar är det ett nytt år. 2011. Det känns faktiskt grymt bra. Ett nytt år för med sig nya möjligheter. Fast just denna dag gillar jag inte. Jag citerar Fredrik "Det är så överskattat så man vill ju bara gömma sig". Jag håller helt och hållet med. Jag hatar verkligen nyår, det enda positiva med det är att man lämnar ett år och börjar på ett annat. Allt annat kan ta sig. Det är just den anledningen till varför jag ska jobba i morgon. Ha så kul alla idioter som har planer. Dom kommer ändå aldrig fungera...

Nu hoppar jag i duschen.

Tack för den Felix

Felix: Sluta va så jävla mañana taco..


Jag tror jag dog av skratt.

Frukost och lunch

Det är så här man äter varmamackor på riktigt.



Mitten sist alltså.


Kom ihåg var ni såg det först

Ni vet hur locket aldrig går igen på Paradis och Aladdin askar?



Igår blev jag både förvånad och superglad när jag hittade denna!



Och problemet blev löst.



All cred till den som kom på att stoppa en sån där flik där. Lite cred till mig för att jag hittade den. Okej, ganska mycket cred.


Bilder









Nu drar jag in till stan. Ciao.

En härlig dag med Annalie

60 lussebullar rikare, en film mindre att se och med en härlig dag i ryggen går jag och lägger mig. Huvudet dunkar så jag tror att hjärnan vill hoppa ut... En lång skön sömn på det så blir allt mycket bättre. Förhoppningsvis.

Bildregn imorgon. Nå hej.

Jag har ett helt landslag


Den tjugosjunde december tvåtusentio

Jag tycker mest att jag berättar om "gårdagen" hela tiden så jag kan väl lika gärna fortsätta. Jag jobbade ju som sagt från 16 igår. Kanske 20 minuter efter att jag hade börjat kom Salle fram och sa att jag skulle gå upp till luckan och servera mat. Min första tanke var - Fan vad nice! När jag väl kom dit upp kom paniken. Jag hade ingen aning om hur jag skulle göra, hur bordsnummerna var, att vissa beställningar kom från både kall -och varmkök och så vidare. Som tur var fick jag en snabb lektion av Filip och jag klarade mig riktigt bra. Det var roligt också. Kanske borde byta karriär?

Kvällen var inte så stressig i övrigt men båda garderoberna blev fulla. Jag svettades som jag vet inte vad och trodde att jag skulle avlida. Det blev inte bättre av att någon idiot eldade i en papperskorg så att brandlarmet gick. Vilken kväll alltså... Det förvånade mig att jag fortfarande var på bra humör när kvällen var över. Jag är stolt.



En jävligt snygg tavla.


I can live like this

Gårkvällen blev inte alls som jag tänkt mig. Den blev nog inte som någon tänkt sig. Det blev inte alls kaos som vi alla trodde utan det var fruktansvärt lugnt, i alla fall med folk... Att ventilationen inte fungerade är ju en helt annan historia.

Igår bestämde jag att jag skulle gå på hockey idag. Senare på jobbet tog jag dock på mig 16 passet, jag hade alltså på loppet inom några timmar glömt bort mina hockeyplaner. Bra jobbat Maria, bra..

Jag hinner inte skriva något mer nu. Måste hoppa i duschen och göra mig klar för arbete. Ses vi ikväll? Det hoppas jag. Ha en bra kväll!

PS. Jag sitter inne och har på mig mina täckbyxor. Dom är så sjukt sköna. Bara så att ni vet. DS  


Den tjugofemte december tvåtusentio

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om gårdagen. Det var julafton, jag fick fina presenter, hade otroligt underbart sällskap och somnade gott. Det var precis som det skulle vara. Nu går jag bara och väntar på lillajulafton som kommer hållas i Klintsjön den 5 januari. När den är över längtar jag direkt till dagen efter, då jag beger mig till Umeå.

Idag är det juldagen. Jag ska jobba ikväll och det kommer bli kaos. 600 förköp är sålda och fler kommer komma direkt till enrtén. Fy fan alltså. Jag ber till Gud att jag kommer överleva till morgondagen.



Nu ska jag fortsätta umgås med Jotti och sen åka och äta middag hos mormor och morfar. Efter det vandrar benen vidare med mig Allstar.


God jul!

En trött och nyvaken Maria önskar er alla en riktigt god jul :)




Idag kom den!

Tack Allstar.


My heart will go on

Mamma ringde och väckte mig idag tio i två. Det var bara att pallra sig upp och göra sig klar så snabbt som möjligt och sen åka till Gammelstad för kalas. Min kusin fyller 10 år idag, grattis! Där har jag varit hela dagen fram tills nu och ätit mycket gott fika. Jag behöver nog inte äta något mer på hela dagen.. Så mätt är jag.

Nu är jag hemma i alla fall och funderar på att ta en powernap innan jag börjar jobba. Tror att jag börkar åtta. Kanske borde kolla upp det så att jag är säker, eller vad tror ni? Det kan ju vara en bra idé.

Förresten har mina högtalare gått sönder! Igår. Fan vad less.. Det är ju liksom lite för sent att önska sig nya nu. Julafton är imorgon.. Livet blev plötsligt väldigt jobbigt.

Vår gran.

Suck. Suck. Suck. Suck.

Ännu mer less när jag insett att mitt lönebersked med en julklapp från Allstar innehållande 300 kronor på DIVA inte har kommit... Det är verkligen inte min dag idag!

Något less tjej. Nåå jå

Dagen förstörd. Lika bra att gräva ner mig. Allvarligt.. Taggat i onödan. Så jävla likt. Åh. Fan. Dö.


Julbak i lite bilder

Glömde så klart bort kameran men jag lyckades i alla fall ta lite bilder.











Receptets fel att kakan blev så ful. Jävla recept.


....

Efter att jag hade publicerat det här på Facebook slog det mig.. Var det reflexer i snabbhet eller reflexer så jag syns när det är mörkt jag skulle skaffa? Kanske det är bäst att skaffa båda två då...


Man får inte glömma sig själv

När man är duktig och köper en massa presenter till andra får man inte glömma att köpa något till sig själv också... Dom är snyggingarna följde med mig hem idag.




Den tjugotredje december tvåtusentio

Gårkvällen blev lång då jag gick till Jossan och tittade på Titanic. Jossan somnade dock efter ungefär halva filmen och jag satt och såg slutet själv. Jag blev nästan deprimerad... Jag satt faktiskt och snyftade för mig själv. Den är ju så fruktansvärt jävla bra! Jag älskar den filmen och nog är det inte med att handlingen är skakande och gripande utan Leonardo Dicaprio är så sjukt het! Man vet nästan inte vad man ska ta sig till... Eller jag vet inte det i alla fall. Ge mig.

Sara har just klippt Viktor så nu ska vi åka in till stan och handla lite julklappar. Det är självklart att man ska vara ute i de sista sekunderna, annars försvinner ju spänningen. Ingen jul utan spänning, så enkelt är det.


Have I lost my mind?

När jag tittade igenom gamla bilder tidigare idag hittade jag den här. Jag befinner mig längst till höger på bilden. Problemet är att jag har ingen aning om vem den andra är...


Fy fan vad hemskt

Sånt här gör att man skulle kunna börja gråta.

http://video.se.msn.com/watch/video/man-korde-over-fyra-barn/ahtc1id5


Monday happy monday

Julbordet idag blev faktiskt riktigt lyckat, en golfapplåd till ettorna. Bra jobbat. Efter skolan kilade jag över till Filip där jag blev rasande när han hade tänkt att se Rädda willie 4 istället för Transformers. Han ville inte ens erkänna att Megan Fox är jävulskt het i den filmen. Fast senare när Erik kom, då jävlar vågade han.

Efter det har jag gått på stan med Sara och Matilda. Hittade en snygg tunika som ni får se senare. Orkar inte röra mig just nu. Är hemma och ska bara ta det lugnt hela kvällen, jag har ju trots allt jullov. Det ska kännas. Idag ska det kännas på ta-det-lugnt-sättet och resten av dagarna ska det kännas på gör-allt-förutom-ta-det-lungt-sättet. Jag längtar. Spelciellt till den 6 Januari, då åker jag ifrån Luleå ner till mina älsklingar i Umeå. Vill inte tänka på det, dör bara av längtan då. 

 

Jag har alldeles för lite bilder på oss!!


Nu tar jag lite Rocky road, höjer volymen och bara njuter. Life is good.


Den tjugonde december tvåtusentio

Jag tog en välförtjänt sovmorgon idag. Nu sitter jag hos Jossan som också sov lite länge. Hon gör sig klar medan jag sitter vid datorn. Borde egentligen träna lite mer på min redovisning, men det kan jag göra senare. Vi ska i alla fall in till skolan snart och äta julbord. Hoppas att ettorna fick ihop det... Dock ska det bli enormt roligt att se hur det har gått till i så fall. Det kommer väl sluta med att alla får gå upp till Staren och äta risgrynsgröt istället. Nåja, dom kan ju inte mer än misslyckas.




Visst har jag det juligt hos mig?


She always belonged to someone else

Jag ska nog sluta lova saker... Har uppdateringen förbättrats? Nej, inte ett jävla dugg. Dock har jag faktiskt en bra ursäkt idag. Direkt när jag gick upp började jag ju med min powerpoint, när jag jobbat på den en stund säger Sara att mamma ska komma på tjugo minuter och hämta oss för att vi ska till Bim på kalas. Jag fick panik, hoppade snabbt in i duschen och åkte sen iväg. Där var jag i någon timme för att sedan åka hem igen och fortsätta med skolarbetet. Jag har helt enkelt inte haft tid. Men ni förlåter mig nog... Hoppas det.

Ni undrar säkert varför jag är uppe så här sent men vet ni vad? Det kommer ni inte få veta. Mystik. Finns det ens det ordet? Nu gör det det i alla fall. Det jag ville få fram är att jag vill vara lite hemlighetsfull. He he. Nu är jag trött. Sista skoldagen imorgon förresten. Skönt! Nä, fan.. Måste träna på min redovisning nu. Godnatt.



Visar väl upp mina fina ringar eller nått..

Looking back making me stronger

Att jobba på Olivers är nog bland det värsta jag har gjort. Inte för att gubbarna var sliskiga, det klarade jag mig ifrån igår. Men för att det är fullkomligt kaos där. Jag letade efter en jacka i en och en halv timme för att det inte fanns någon galje till den nummerlappen en man hade. Jag letade igenom alla 800 galjarna två gånger! Jag blev både panikslagen och frustrerad. Det visade sig senare, som jag hade anat, att nummerlappen hade hängt på fel galje.. På 592 istället för 492. Jävla skit.

Jag har hört att man brukar få jättemycket dricks på Olivers också (därav det jag skrev i förra inlägget). Igår fick vi ingenting. Inte en krona, noll. Då blev jag också lite lätt frustrerad men senare kom jag på mig själv med hur mycket jag egentligen tjänade i helgen. Det går fan inte att klaga.

Nu ska jag leka vidare med min powerpoint och den redovisning jag ska hålla imorgon. Vad ska ni göra idag?


C u

Inga med inlägg idag. Nu åker jag och jobbar! Kommer ta alla fulla odrägliga gubbar och tanter med storm... Ikväll ska jag ha dricks! Mohaha.


Together we can be alright

Från och med igår hatar jag taxi. Det skulle ta 20-25 minuter för dom att komma till Allstar, det tog minst 40. Som tur var somnade jag en stund i sofforna. Det värsta var dock att när vi väl skulle gå ut och hoppa in i taxin ÅKTE DEN IVÄG! Äckel. Fy fan vad less jag blev. Tillslut kom jag hem och klockan han bli halv sju. Skönt att jag inte hade något jag behövde göra idag för jag klev just upp.

Idag ska jag bara ta det lugnt tills jag börja jobba igen. Jag börjar klockan sex och det blir min första gång på Olivers. Kan bli spännande. Efter vad jag hört om att jobba i garderoben där är jag inte alls taggad, men va fan... Det blir vad man gör det till! Plus att Sara kommer ju in klockan nio också. Det blir roligt. Så nu vet ni, om ni är på Olivers vid stängning eller innan... Ni ser inte dubbbelt.

Ge mig sommar igen.


P.S. Ni som undrar.. Som den snälla syster jag är så var det jag som fixade jobb åt Sara. Ville bara klargöra det D.S.


I'm awesome

För att citera Emil "Jag ska nu åka och avverka många timmar på världens grymmaste sportjävlabar". Okej, jag citerade honom inte rikigt. Men nästan.

Den sjuttonde december tvåtusentio

Eftersom blogg.se hade något bugg igår har jag varken kunnat berätta om snöstormen eller den bästa match jag spelat i hela mitt liv. Antar att jag fåt göra det nu istället då...

Igår morse när Sara och jag gick till bussen kom de ljuvliga orden "Det var ju ganska skönt ute ändå" ur min mun. Sara svarade med att vädret hade sagt att det skulle bli snöstorm. Aldrig, tänkte jag. Schi fick jag på den. Senare på dagen kunde man ju fan knappt gå ut.

Angående matchen igår finns det väl egentligen inte så mycket att säga förutom ATT JAG GJORDE MIN LIVS MATCH!!! Jag var inte alls taggad innan matchen och kände att jag var ofokuserad så jag trodde att det skulle gå åt helvette. Så var inte fallet utan det gick sjukt bra. Med allt. Försvaret, anfallen, skotten, lay-upsen. Visst missade jag också lite grann men vad gjorde det? Vi vann ju. Allt som allt gjorde jag 31 poäng och det är jag sååååå grymt jävla nöjd med. Jag hade ett stort leende på läpparna hela kvällen och jag tror nästan att jag vaknade med ett idag. Varför kan det inte alltid gå så där bra?



Eftersom jag bytte pass ikväll med Sofia så börjar jag 16 istället för 22. Så nu finns det ingen annan tid än för svenskan. Den MÅSTE bli klar idag. Nu har jag såsat på alldeles för mycket. Ciao.

I hear your voice

Kvällen har gått åt till att lämna lillkusinen hemma i Sunderbyn, pluggat och umgåtts. Jag är absolut inte klar med texten som jag ska skriva till skolan än... Något som skulle gå på ett kick i början av teminen går trippelt så långsamt nu. I guess that's life.

(Insåg nu att datumet och tiden är fel)

Ett gott nytt jul

Bästa vinterplågan på fruktansvärt länge!


Den femtonde december tvåtusentio

Jag är så fruktansvärt skoltrött att det är helt sjukt. Jag har ingen ork eller motivation till någonting. Jag har två saker kvar i skolan, en till på fredag och en till måndag. Problemet är bara att jag orkar inte ta tag i det. Visst, jag har börjat men jag kommer ingen vart.. Jag kan inte fokusera på att göra klart det heller. Det finns alltid något som är roligare att göra... Jullov nu tack.


Man kan ju inget annat att bli glad av det här

Jag går i alla fall och lägger mig glad. Och med en annan känsla som inte kan nämnas här.





Puss på dig sötunge!


...

Den här tisdagen kan köra upp sig själv i röven.


Pinsamt

Mikael: Förlåt för mig sega svar. Jag gjorde en julskinkamacka.
Maria: ÅH, FY FAN VAD GOTT!
Mikael: Ja, det var underbart. Orregarre på det!
Maria: Det har jag aldrig smakat.. Lät inte så gott faktiskt.
Mikael: Det är en förkortning på orgasm.
Maria: Jaha..

Det blev lite pinsamt och jag kände mig dum. Tur att ingen såg att jag rodnade. Jag satt i Jossans säng med lampan släckt, puh.

Jag älskar rykten

Vad tror ni om rykterna att kronprinsessan Viktoria är gravid? Skulle inte förvåna mig faktiskt, känns nästan som att det vore på tiden.

 

Den trettonde december tvåtusentio

Dagens tankar och "To do"-lista.

+ Jag slapp beteendevetenskapen idag
+ Jag jobbar inte Julafton
+ Jag fick Allstar-tröjan idag som jag tjatat efter
+ Ted är här

- Jag har jättemycket att göra till skolan
- Jag har stört ont i huvudet
- Jag har inte läst klart min bok
- Jag hörde en enormt bra låt idag och jag vet inte vad den heter
- Jag måste köpa nya jeans
- Jag måste handla julklappar
- Jag vill mysa med en person men han jobbar
- Jag måste städa mitt rum
- Jag är jätteful i håret

För att sammanfatta det hela är det här ingen bra dag.


Jag är för trött för datorn och datorn är för trött för mig

Datorn eller internet eller båda två vill inte att jag ska ladda upp några bilder ikväll. Försöker igen imorgon istället. Haha, den där meningen var jätteroligt att säga. Tre i ord på rad. Snyggt!

Dagen och kvällen har varit jättebra och vi har haft enormt trevligt. Jag är alldeles för trött just nu för att ta någonting seriöst så det är lika bra att jag hoppar ner i sängen på en gång. Har en engelska redovisning imorgon som kommer gå åt helvette.. Fast allvarligt talat bryr jag mig inte ett smack just nu. Jag behöver sömn. Godnatt.

Bilderna som egentligen skulle upp igår

Bara för att bilder säger mer än tusen ord får ni en liten bildbomb som beskriver min helg.




























Jag kom hem 07.00 imorse

Jag har uppdaterat sjukt dåligt i helgen. Jag ska bättra mig.

För informationens skull har det absolut inte hänt någonting out of the ordinary. Jag har varit extremt glad hela helgen, även på jobbet. Jag tror att det här var den bästa helgen på länge, fast jag inte egentligen gjorde något speciellt. Jag tror att det berodde på folket som var ut. Det måste det ha varit. Jo, det var det.

Igår hade jag beställt bord på Allstar för Jossan, Jossi, Linn och mig. Alla utom Jossi åt en Allstar plate och hon åt någon jättegod macka. Till efterrätt åt jag självklart en cheesecake. Allt var hur gott som helst och jag lovar, det där var första men absolut inte sista gången jag åt där.

Nu har jag inte tid att skriva mer. Måste göra mig klar för att åka till Tuna, jag ska bowla med laget. Efter det bär det av till Örnäset för att tillaga och äta en lagmiddag. Det ska bli jätteroligt trots att jag egentligen inte har tid. Har upp över öronen för mycket plugg. Hoja, blir nog inte en tidig kväll ikväll... Fast det skulle behövas.

Andreas hade lite att göra efter jobbet.

Den tionde december tvåtusentio

Idag stod simning på idrottsschemat. Det var roligt och jobbigt. Självklart ska jag få ont i huvudet vid lunchtid så jag tog det ganska lugnt. Nej, jag är inte lat. Inte när det gäller sånt där i alla fall. Dagen har flytit på bra förutom vid lunchen. Det är nästan skamligt så dålig skolmaten är ibland. Allvarligt talat. Jag vet att jag ska vara glad för att ens få mat och kunna äta mig mätt varje dag men seriöst... 40 kronor för det där. Såg ut som en nylagd spya.

För tillfället sitter jag här medan John sitter och... Jadu, frågan är vad han håller på med? Jag ser i ögonvrån att det blixtrar och har sig men jag har ingen aning om vad han gör. Enklast skulle vara om jag bara frågar vad han gör men jag orkar inte öppna munnen. Jag går och äter istället. Potatis och prinskorv. Mums.

I sommras. Bror min tar det extremt lugnt.


Jag är så dunder dum dumkåt

Träningen idag var rolig. Även fast det inte gick bäst i världen var det ändå roligt. Självklart blir jag förbannad när inte bolljäveln gör som jag vill! Dock är det något säger mig att det inte är bollens fel.

Jag sitter och lyssnar på gamla låtar och hittade en riktigt charmig en. Eller några stycken faktiskt. Självklart fanns ingen av dom på Youtube. Fast när jag tänker efter kanske det var bra.. För låtarna hade bara namn som "Dumkåt", "Du smakar bäst i munnen på mig" och "Vill du fortfarnade leka". Nu börjar tankarna snurra om vad dom handlar om va? Bra. Det gjorde dom på mig också.

Jag hade nästan vad som helst för ett bad just nu.


Blir en dusch istället. Godnatt.

John visade mig och jag var såld

Cartoon, Disney.. Same shit, different name. Jag gillart.



Han är svensk dessutom. Heja lilla landet lagom!

Vi ses snart. Ja, vi syns sen.

Ses och syns. Har de två orden samma betydelse eller är det olika? Och är det bara jag som aldrig vet när jag ska använda vad? Ändrar mig alltid 1000 gånger innan jag väl bestämmer mig för vilket som låter bäst. Hjälp? Någon?

Godnatt Luleå

Kvällen har bestått av soffmys i en grå enormt skönt soffa, med en enormt skön person och en sådär bra film. Så klart har jag sett Grey's också. Det är ju ett måste. Speciellt nu när det inte verkar vara något avsnitt nästa vecka. Fan också! Det som slutade så sjukt spännande idag... Nu vet jag inte hur länge jag måste vänta innan jag får de vad som händer. Det äter upp mig innifrån. Nästan.

Sweet dreams.

Dagens föreläsare - Lasse Gustavson

Lasse Gustavson är en fd brandman från Göteborg som hade turen att överleva en svår olycka. Efter att ha bearbetat sin situation förändrade han sitt liv radikalt. Resultatet blev ett nytt liv med en ökad livsglädje. - ett levande bevis på att mental träning kan åstadkomma underverk. 

Idag ser han ut så här och texten nedan är tagen ifrån hans hemsida.

"Ett eldhav stort som Globen omger oss. Det är 800° grader varmt. En människa självantänder vid 600°. Håret och skägget knastrar när det brinner av och det bubblar i hörselgången när öronen smälter. Fingrarna brinner utan att det känns. Mina värderingar brann upp tillsammans med mitt ansikte den där natten. När jag vaknade var det till en ny värld. En värld av skönhet."



Jag avundas honom. Att ens tänka tanken att vilja fortsätta leva efter något sånt där är underbart. Han är en otroligt stark människa med en livsglädje man inte kan beskriva. Han är har hittat den tygghet inom sig själv som många inte hittar på en hel livstid... Det är stort. Jag är enormt glad att fått chansen att lyssna på honom. Om ni får samma chans, ta den.

Inte för att skryta.. Men jag är en superhjälte

Jag såg den här bilden för ungefär ett år sen och nu hittade jag den igen! Jag skrattar lika mycket nu som jag gjorde då. Jag tror inte att det kan bli mer min humor.. Herregud, min mage.


Några olika typer av fyllor..

Askungen-fyllan:
Du kommer hem vid midnatt. Du har tappat en sko och kläderna hänger i trasor.

Törnrosa-fyllan:
Du slocknar i, vad som verkar, hundra år. När du väl vaknar är det tyvärr inte drömprinsen som väcker dig.

Snövit-fyllan:
Du vaknar upp med sju främmande män i sängen. Hoppsan!

Lilla Sjöjungfrun-fyllan:
Du är våt när du vaknar och dina fötter har klibbat ihop. Du luktar också fisk.

Lilla Rödluvan-fyllan:
Du vaknar upp med din gamla mormor. Av den stygge, stygge vargen syns tyvärr inte en skymt.

Kejsarens nya kläder-fyllan:
Du vaknar helt naken i rännstenen. Sedan upptäcker du en pekande ocj småleende folksamling.

Fula Ankungen-fyllan:
Du vaknar upp med en äkta hälft, men det är inte din. Fast den här är i alla fall snyggare.

Nalle Puh-fyllan:
Din mage har svällt till dubbel storlek och din mun är kladdig. Din första tanke är "Vad hände igår egentligen?".

Pippi Långstrump-fyllan:
Du vaknar upp i sängen mellan Tommy och Annika. Du tittar ner på golvet och finner hela väskan full med massora av guldpengar.

Bambi-fyllan:
Dina ben vägrar lyda dig och glider bara omkring på golvet. Allt medan ditt huvud känns stort som en badboll.

Hans och Greta-fyllan:
Du kan i alla fall hitta till toaletten, det är bara att följa spåret av nattens uppkastningar.

Kanske inte riktigt så som i sagorna förstås...

If you mess with me, I mess with you

Tisdagar är de absolut tyngsta skoldagarna, men idag blev jag förvånad... Den började med att jag somnade och sov hela svenska och engelska lektionen. Vi såg film och då vet alla att det är omöjligt att hålla ögonen öppna. Speciellt när man ska se direkt på morgonen och speciellt när man hjälpt en vän i nöd hela natten. Du vet att jag gör det mer än gärna. På de övriga lektionerna gjorde vi ärligt talat ingenting. Med det jag vill säga att dagen som brukar vara så jobbig inte blev så jobbig. Den har gått ganska fort och den har varit bra. Det enda dåliga är att jag fortfarnade är sjukt trött... Måste helt enkelt lägga mig tidigare på kvällarna.

Snart: Träning.





Hon är ju underbar

"Min talang för inredning måste ha varit något jag fötts med" 

                                                                                                 - Maria Montazami

Kan man tro att en 17 åring bor här?



Klart man kan!

I'm awake in the infinite cold

Det här verkar vara en skit dag. Inte för att det har hänt något men för mina vänner är det en skit dag och då är det det för mig också. Dock har jag ett litet bekymmer.. Fast om man tänker på kompisarnas problem känns mitt inte ens värt att nämna. Ibland måste man faktiskt tänka på någon/några andra än sig själv... Jag är ju så egotrippad annars så.

Något som är värt att nämna är att jag hade en otroligt mysig dag igår. Lång blev den också. Nästan alldeles för lång... Jag var sjukt trött när jag klev upp i morse, jag var sjukt trött när jag gick på lunch idag och jag är fortfarnade sjukt trött. Det kommer jag också fortsätta vara när jag kommer hem. Måste. Ha. En. Powernap.

Har nog glömt att säga tack. Tack för igår, tack för förra gången och tack för gången före det. You know who you are.

Den femte december tvåtusentio

Jag beger mig in mot stan för söndagsmys! C u.

Den fjärde december tvåtusentio

En Aladdin ask på Willy's kostar lika mycket som en ögonskugga på H&M. Hur värt är det inte då att köpa chokladasken!! Den som ens överväger detta måste ju vara dum i huvudet...



Ja, jag knopade ihop en bild själv. Jag tyckte ändå att den blev ganska fin.

Sara är min ängel

Än en gång är det lördag. Härligt. Om en timme blir det hockey och jag har redan tagit på mig den röd, svart, gula haldsuken. Jag är taggad till 1000. Känns som att det var alldrles för länge sen jag var på en match. Nu tar vi dom jävlarna.

Efter hockeyn blir det så klart jobb. Börjar 22 idag vilket känns jätteskönt. Fick jätteont i ryggen igår och hoppas att den orkar med ikväll. För att påminnas om kvällen igår var den toppen. Det var ganska roligt folk ute och jag blev bara kallad "svin" en gång på hela kvällen. Som ni kanske förstår får man höra ett och annat när man är omkring fulla odrägliga människor. Men självklart finns det några riktiga stjärnskott under varje kväll som göra att man står ut. 

Nu: Sminka mig och dricka 2 liter vatten.

Burra burra burra. Nu gör du mig stolt.

Jobb jobb jobb



Afasi & Filthy


Allting kommer lösas och bli bättre igen
Om du har pengar i fickan eller ett ess i din ärm

Dusch 1 Maria 0

Meningen men powernapen jag tog nyss var att jag inte skulle vara trött och bli grinig ikväll. När jag klev upp och hoppade in i duschen märkte jag att det helt var bortkastad tid. Jag är nog ännu mer less nu än vad jag bara hade blivit av tröttheten.. När jag precis stoppat in balsam i håret och lagt tvål på kroppen försvinner varmvattnet i duschen. Great. Jag svor i hopp om att värmen skulle komma tillbaka. Förgäves. Som tur var hade mamma just kommit hem och började värma vatten åt mig istället. Jag svor lite till och ännu lite till.

Jag sa till mamma att jag aldrig skulle duscha hemma igen förns Henrik har fixat det där med ledningarna. Jag tror inte jag kan hålla det... Fy vad illa jag skulle lukta. Jag menar, jag kan ju inte låna Jossans dusch flera gånger i veckan... Hon hade ju trott att jag var knäpp.


Livet är fult, du är fager

Dagen har varit otroligt givande. Vi hade FIFA domaren, entreprenören och mångmiljonären Jonas Eriksson på besök. Hans föreläsning var sjukt bra och mycket intressant. Det är nästan så att jag måste se matchen han ska döma på tisdag.. Hör ni? Jag se på fotboll! Han måste haft ett jävla inflytande. Något som jag däremot är säker på att jag ska göra är att kolla in ett klipp på youtube där han dömer en match som slutar i kaos.. Han berättade om den idag och det lät roligt, har ändå inget annat för mig liksom.

Ikväll börjar jag jobba klockan 20 vilket betyder att jag inte hinner se Idol. Pänt har dock lovat att smsa vem som åker ut. Jag hoppas det blir Minna. Vem vill ni ska åka ut?

Nu: Stekt palt till lunch igen.

Jag vill explodera, lite till och lite mera

Jag är faktiskt lite less. Dagen har varit bra och allt har gått bra. Träningen gick bra och vi hade ett grymt häng efteråt. Det var sen allt gick fel. Sara sa att hon skulle duscha först, sen skulle hon inte duscha först och sen skulle hon göra det ändå för att jag skulle ta så lång tid på mig att raka mina enormt håriga, björnaktigt håriga ben (hoppas ni fick groteska bilder i huvudet nu). I alla fall... När vi väl bestämt att hon ska duscha först kan hon inte lämna datorjäveln. Hon sitter kvar i ungefär 20 minuter så jag hade kunat duscha först ändå. Nu kommer jag inte somna innan halv ett... Fy fan vilka problem man har. Det är nästan pinsamt.


Muffins är överskattat

Jag tänkte skriva ett inlägg om hur bra det var att jag inte hade något skolarbete att göra idag men det tänker jag inte. Dels för att jag kom på att jag egentligen har det och dels för att det är skit tråkigt att läsa.

Jag har i alla fall just bakat muffins och måste faktiskt tycka att det är himla överskattat. För det första är det inte ens roligt att baka dom och för det andra blir dom inte heller särskilt goda. Visst finns det muffins som är sjukt goda men dom måste ju vara gjorda på något professionellt fik, av en proffsbagare alltså. Med typ världens fyllning och hur saftiga som helst. Sånt kan man inte göra hemma. I alla fall inte jag. Och om man kan det, smakar det ändå långt ifrån likadant. Överskattat alltså. Därför måste jag säga att det här är nog sista gången jag bakar muffins. -5 av +5 på en skala.





Lunchen är serverad

Jag är en mästerkock! Har till och med lagt upp det snyggt, jag har visst hört att det är det roligaste.


Dax att göra klart önskelistan

Hur fan kan det vara lagligt att behöva gå till skolan när man är så trött som jag är? Eller som jag var när jag klev upp. Min mobil har fått någon slags bokstavskombination också så den är helt knäpp.. Alarmet gick inte att ställa igår och jag kunde inte se några sms alls. Klockan hade ställt om sig själv också, men den kunde jag som tur var ställa tillbaka. Hoja, nu är jag jävligt less på den där apparaten. Jag vill ha en ny! Ny mobil på önskelistan, check.


Life is good

Jag har haft ett stort léende på läpparna enda sen jag gick hem från dig.

Det här är lycka!

Kom just på att jag fick öppna första luckan i min chokladkalender idag!!!!!!


Den första december tvåtusentio

Kan ni tänka er att det är första december idag? Fan vad tiden har gått snabbt! Det känns som det var igår jag började jobba men det var över två månader sen och det känns som att vi flyttade förra veckan men det är snart fyra veckor sen. Tiden bara rinner iväg. Snart är det jul också. Längtar ni? Det gör jag. Jag älskar stämningen som kommer kring den här tiden, snön och jag ska väl inte ens tala om alla julklappar. Det är så himla mysigt. Plus att maten man äter är så grymt god. Har längtat hela sommaren till att få äta fil med pepparkakor i... Så sjukt gott.

Skolan är slut om några minuter (kanske 20) och efter det ska jag möta upp en person i stan för en fika. Sen bär det av till honom för att laga middag. Jag och mat.. Den kommer vara slut innan maten ens är klar. Det här kommer bli en rolig eftermiddag...