Here is a truth about the truth, it hurts.

Just nu sitter jag och är jättehungrig. Alldeles för ett litet tag sedan var jag proppmätt men nu är det precis tvärtom, kroppen är så grymt konstig ibland. Idag var några nior från kören (Peson, Sara, Anna-Mi, Maja, Pillan och jag) och sjöng på Avanskolan. Det var jätteroligt. Det är så grymt mysigt att vara på såna där ställen, det ligger långt borta i ingenstans, det är fridfullt och framför allt är det så fint.

Imorgon blir det en lugn dag, jag slutar tidigt och har inget planerat. Jag kanske frågar om André vill följa med på bio? Jag får se. Nu måste jag gå och göra mig en macka med ost på innan jag svimmar!

I want to spend my time of lovin' you forever

Halloj på er! Idag har mitt humör varit mycket bättre, jag tror att jag var tvungen att få vara sur i några dagar. Skoldagen gick fruktansvärt snabbt för att vara den jobbigaste dagen. Första lektionen var So, där såg vi bara på film. Det var en film om andra världskriget. Jag tycker att det är så oerhört hemskt allt det där, jag förstår inte.. Varför?

Imorgon har vi sista delen på engelska nationella, uppsatsen. Fan vad jobbigt, jag grämar mig verkligen! Jag suger på att skriva engelska, suger på grammatik och jag suger på stavning. Får helt enkelt hoppas på att ett mirakel sker.

Min mage skriker så jag ska gå och gnälla på pappa att han ska göra mat nu.

When it's good, then it's good, it's so good 'till it goes bad

Jadå, måndag igen. I helgen har det varit lite av varje, var hos tobbe i fredags och den kvällen slutade inte så lyckligt. Jag snackar inte om mig själv utan om min kära pojkvän och några andra xD Lördag blev en kväll med tjejerna, åt pizza och lite sånt. Söndag bar det iväg till Övertorneå för att spela match, förlust igen.. Jag fattar inte vad som har hänt? Kom tillbaka våra guardar!

Idag hade vi So prov och det gick bra tror jag. Imorgon ska världskriget boken vara utläst och jag märkte för ett tag sen att jag nog har min i skolan.. Jag hoppas att Peson har den hemma så att jag kan kopiera sidorna av henne. Idag var en sån där dag då allt bara var åt helvete. Fick veta en sak i helgen som jag är lite osäker på, jag är arg fast ändå inte. Något jag hörde stör mig något så fruktansvärt, jag vet att jag inte borde bry mig. Fast det gör man ju ändå, jag har upptäckt en enormt hemsk egenskap som jag har fått.. Jag har blivit svartsjuk! Det är så otroligt jobbigt.

The quiet scares me 'cause it screams the truth

Det blev en lugn dag i skolan idag och slutade fem i två. Skönt. Imorgon ska jag inte till skolan direkt utan till Pontushallen, detta pga att alla i elevensval 9 ska dit och öva danser. Det kommer bli roligt fast det bästa på hela dagen är att vi får två timmar lunch! Då blir det nog att äta på stan och kanske gå och hälsa på min krambjörn ett tag.

Jag måste bara berätta om vad jag gjorde igår. Jag åkte skoter med André för första gången i år! Han fick sin nya skoter för någon dag sedan så jag kände verkligen suget. Han hade kört hela måndagen så jag fick nästan tvinga ut honom för att få åka (han hade spruckna blåsor i händerna och var därför inte så peppad). Vi kom ut iallafall och jag fick till och med köra lite. Det var så jävla roligt! Jag kanske lägger upp någon bild senare.

Jag är jättehungrig så nu tänker jag gå och börja med maten. Pussar

I am not that into you

Ännu en måndag har passerat. Det känns nästan som att alla dagar är måndagar nu för tiden.. Det blev en halvdag i skolan för min och Saras del eftersom att vi igår bestämde oss för att delta i BG-uttagningarna. Det gick väl sådär, jag vet att jag hade kunnat göra bättre ifrån mig, men men.. Det var iallafall träning och fystester från klockan 3 till 6, jag är helt slut i kroppen och mina vader ger snart upp (jag är inte så otränad som det låter) haha. Jag kom hem kring sju och var utsvulten, som tur var stod maten på bodet och det var bara att hugga in!

Efter maten traskade Sara och jag till hallen där killarna mötte Gladan i DM-kval. Det blev en förlust för Antnäs efter en jämn match. Som vanligt sitter jag just nu och gör ingenting.. Jag är trött. Nu när jag ändå känner efter så har jag ont i huvudet också.. Jag kommer att somna fort ikväll.

Om någon timme ska vi åka och hämta mamma på flygplatsen. Hon har varit i Stockholm hos några bekanta. Jag måste erkänna att jag saknar henne. När vi kommer hem efter det ska jag bara sova..

I can't find a good reason

Jag har en konstig känsla i hela kroppen.. Det känns inte bra. Det känns som att allt har glidit bort, är det sant eller är det bara jag? Känns som att det bara är jag som existerar i hela världen. Alla andra har någon eller flera.. Jag vill bara veta om ni finns där.. Gör ni det?

I don't wanna be the girl that has to fill the silence

Hallå igen. Idag har det varit match mot Avan, en tung förlust kan jag säga! Ibland kan man undra vart våra basket talanger har försvinnit? Vi spelade inte bra i första och andra men vi kom igång i tredje men spelade inte så bra som vi borde ha gjort.. Blev förlust iallafall.

Snart ska jag äta så det är bäst att jag går och dukar. Jag måste ju bidra lite till middagen iallafall..

No one's gonna care when you are gone

Idag hade jag nationella prov i engelska. Det gick sådär, eller det känns som att det gick ganska bra men jag orkar inte förvänta mig något för då blir jag bara besviken senare. Dagen för övrigt har varit kanon bra fast jag har varit grymt trött eftersom att jag satt uppe till två imorse för att göra klart en hemuppgift i So, som skulle lämnas in idag. Typiskt att jag alltid ska göra allt i sista minuten. Jag måste skärpa mig!

Ikväll ska jag åka in till stan och titta på basket. Det låter inte så lovande för en fredagkväll, jag vet men det är ju SM i helgen så man får väl offra sig. Jag tror att det kommer bli roligt.

Pappa ropade just att det var mat så det är nog bäst att jag går dit innan han blir arg.

A fun day

Här kommer lite bilder från golfen som jag lovade :)


Älskar verkligen den här bilden, mamma trodde att hon inte syntes! xD Haha


Jossan var duktig!


Sara var lite lika bra (a) höhö

I hate to be lefted out

Dagen i Kåbdalis var mycket härlig. Det var riktigt roligt att åka eftersom att det var så fint väder men efter lunch kom molnen fram och jag blev less. Det gick faktiskt mycket bra att åka för att vara första gången i år fast så skicklig som jag är så lyckades jag trilla redan i första åket.. Smidigt.. Hm.

Jag kom hem för ett tag sen, utmattad och trött. Det kommer verkligen bli skönt att sova ikväll! Har som tur är ingen träning som jag måste gå på så ikväll blir det väl bara att ta det lugnt.

Helgen var det då.. Hm, jag har allvarligt inte pratat med någon så det lär ju bli att få sitta ensam hemma.. Suck! Jag hatar verkligen när andra har roligt medan jag sitter och har tråkigt.. Det är nog bland det värsta som finns. Iallafall så tror jag att jag ska ta mig en dusch nu, hade.

You better die young

Just nu sitter jag och har väldigt ont i huvudet och måste verkligen gå och göra iordning alla saker för imorgon. Det blir nämligen Kåbdalis med skolan. Det ska bli roligt, eller det blir det om jag inte slår ihjäl mig. Det blir faktiskt första gången jag åker i år, jag hoppas att talangerna sitter i (a)

Nu ringde André så jag ska gå och göra en macka till imorgon och sen ska jag gå och lägga mig. Sovgott.

Ändå sen dagen vi träffades har vi varit dom

Nu har halva veckan gått och det har inte varit så jobbigt som jag hade tänkt mig. I måndags somnade jag framför tvn efter skolan, igår var jag med André och idag har jag match. Vad som händer resten av veckan, har jag ingen aning om. Får ta det som det kommer helt enkelt. Jag tror faktiskt att det ska bli mitt nya motto.. Ta allt som det kommer, japp där har jag det! Det är så fruktansvärt jobbigt att måsta veta allting. André kanske har rätt ändå?

Jag måste bara berätta om mitt inköp här om dagen. Det är en jättesöt klänning från Stylebystars.com, längtar tills den kommer. Jag är verkligen jättenöjd, hoppas att den kommer väl till användning! Här kommer en bild:


Jag är en av dem som aldrig kommer hem

Jag är jättetrött men tänkte bara berätta att vi vann matchen, fast det var med nöd och näppe. Jag fattar inte vad vi höll på med men vi spelade inte vårat bästa iallafall. Skit samma vi vann ju, eller hur? =)

Nu ropar sängen att den saknar mig så det är väl bäst att jag går dit innan den väcker familjen under. Godnatt på er allihopa.

Vad har du gjort av dig, för dig och med dig själv?

Lovet är slut och jag har blandade känslor. Veckan har varit bra och jag jag gjort ganska mycket. Varit och badat, varit på stan, åkt skoter, golfat och varit ute såklart. Det har varit grymt kul, fast det jag mest är onöjd över är kvällen igår. Det är inte roligt att sitta och vänta i mer än två timmar på någon, kan jag berätta. Nog om det!

Idag ska jag nog bara ta det lugnt. Har match ikväll klockan sex, får ladda till den. Det är DM-kval så vi måste vinna, fast det gäller att inte bli stressad som vi alltid brukar bli. Vi får helt enkelt intala oss själva att det är en helt vanlig match. Det kommer nog gå bra.

Sara kom just och störde mig, tror att jag ska brotta ner henne. Hoppas att André ringer mig sen.

It's not hard to see through the thickness

Det är näst sista dagen på lovet och jag sitter hemma och att det är lördag gör ju inte saken bättre! Dock sitter jag och väntar på att André och Snell ska komma och plocka upp mig. Det enda problemet som finns just nu är bara att dom är så fruktansvärt sega!

Igår kväll var en av de bästa kvällarna jag har haft på länge. André, Jennifer, Johannes och jag åkte till Carro. Där stannade vi tills natten blev dag. Bokstavligt talat. Vi spelade Guitar Hero, lyssnade på musik och var sociala med varandra. Jag skulle sova hos André och Johannes hade sin bil i träsket så vi behövde skjuts dit. André fick tag på en kille som kom och plockade upp oss ungefär när klockan var halv sju på morgonen. Vid det laget hade jag redan somnat några gånger och var därför ganska pigg. Vi kom till André ungefär klockan sju och vi somnade ganska omedelbart. Idag vaknade jag ganska tidigt men somnade om och steg upp vid tre, André steg faktiskt upp halv fyra. Idag har vi bara varit sega och legat och kollat på tv och ätit och nu sitter jag som sagt hemma och väntar på att pojkarna ska komma. Gäsp, ju ska jag ta en filt och lägga mig framför tvn, bye.


I´m working on it

Nu sitter jag här igen och har ingenting att göra. Mamma och Sara åkte just så jag sitter alldeles ensam. Jag är proppmätt eftersom att jag åt just så jag kan inte sitta och små äta för att få tiden att gå.. (a) Jag har bestämt mig att sitta framför tvn, som tur är så började just The Hills. Jag kanske lyfter luren och ringer my boyfriend eftersom att jag inte gjorde det förut. Puss

I'll be just fine pretending I'm not

Hallå där. Den här morgonen var det Sara som väckte mig, klockan var ungefär halv 11. Jag klev upp och gjorde mig iordning för träning. När klockan var 20 i 12 skjutsade mamma Sara och mig till Pontushallen där vi skulle ha skotträning. Om man sammanfattar träningen gick den grymt bra och jag fick ett bra tips som jag ska tänka på. Jag får öva, öva, öva så sitter det nog.

Jag vet inte rikigt vad jag ska göra ikväll, det blir väl alltid något. Ska höra med lite olika om det händer något roligt eller inte, kanske Emil vet något? Det löser sig.

Nu ska jag se klart på Vänner och sen ska jag ringa och väcka André. Så han inte sover bort hela dagen, önska mig lycka till..


I had to ask myself..

Ibland vet jag inte vad jag ska göra.. Allt är så komplicerat. Vad har hänt med mig?



Det finns inte ord för hur mycket jag älskar dig!


My life would suck without you

Idag väckte mamma mig vid 12, eftersom att hon tyckte att klockan var mycket. Till min förvåning var jag ganska pigg och gick upp. Jag åt frukost och ringde till Jossan. Vi hade bestämt att vi skulle golfa på Golfgarden. Mamma och Sara följde också med. Vi var där ungefär vid halv tre och vi satte igång direkt. Det började bra med sen gick det bara utför för både mig och Jossan. Det slutade med att Jossan kom sist och jag näst sist. Jag blev så klart sur eftersom att jag hatar när Sara vinner över mig.. (a)

Efter golfandet gick Jossan och jag på stan, det blev inget inköp idag. Nu ska jag snart på träning så jag hinner inte lägga upp bilder från golfen nu. Jag lovar att det kommer senare =) Huj!

Maybe I was stupid for telling you goodbye

Idag har jag hunnit med massor. Dagen började med att Pappa, Sara, Erik och jag åkte och badade i Boden. Det var roligt eftersom det var evigheter sen jag badade. Sen begav vi oss till Luleå igen och gick och åt på Waldorf. Herregud vad gott det var! Mätt blev jag också, enormt mätt. När vi hade ätit var det bara att åka till Pontushallen för att se på Plannja. Efter en spännande match vann tillslut Plannja med tre poäng. Svettan rann nästan!

Nu sitter jag äntligen hemma och tar det lungt, helt utmattad av dagens äventyr. Det är bara att hoppa i sängen nu på momangen för att imorgon blir det att gå upp tidigt och åka ut på en skoter tur. Det blir första gången jag åker skoter i år så jag längtar verkligen! Jag kanske ska passa på att träna så att André blir förvånad. Se upp alla tallar och granar för här kommer jag!


Lite bilder från Waldorf.

Pappa =)


Systeryster ;>