I like nice people who do nice things

Är det fel att vara jätteglad över att ens lärare ligger hemma i magsjuka när vi då fick sluta tidigare? Är det fel att vara jätteglad över att ens lärare har magsjuka för att man då slipper gå till jobbet direkt efter skolan? Nä, det tycker jag absolut inte. Tack Anna S.



En helvetes dag

Idag är en sån där dag då humöret är en berg och dalbana. En helg fylld med massor av jobb och lite sömn gör inte direkt under för kroppen. Jag är väldigt trött och är fortfarande sjuk. Som tur är hade vi en kort dag idag så jag kom precis hem. Jag tänkte därför vila en stund framför TVn innan jag gör någoning annat. Annars kommer jag inte vara rolig att umgås med om några timmar..

När jag är trött tar jag på mig slappa kläder. Idag fick det bli svarta jeans, en svart fleece och så klart en mössa.



Innan jag dör


Fan vad jag längtar till sommaren


Losing my mind on a tiny error

Kom på mig själv att tänka på hur fort dagarna går. Tänk, det är redan fredag idag! Jag har en helg full med jobb framför mig vilket känns både lite jobbigt men också roligt. Jag behöver pengarna. Balklänningen måste inhandlas, studentresan måste betalas, studentklänning måste hittas och köpas, nya skor måste också inhandlas och efter allt detta måste det ändå finnas pengar kvar till en P&L-biljett. Har ni sett vilka artister som ska dit i år? Dom är att dö för.

Ligger för tillfället i en säng och försöker komma på vad jag ska hålla mitt argumenterande eller informerande tal om. Det går väl så där... Jag har kommit på några ämnen men tror att jag måste suga på dom ett tag till innan jag bestämmer mig. Funderar på att ta något riktigt provocerande eller något väldigt känslosamt bara för att fånga upp och få igång publiken. Men som sagt, vi får se... Har ni något förslag kan nu ju alltid slänga in en kommentar i kommentarfältet. Just glad for help liksom.






Peace änd lööööööv 2011


2012-01-27

Jag var så fruktansvärt trött i morse att det inte ens borde vara lagligt att måsta tvinga sig upp då. Visst slog tanken "jag skiter i skolan idag och sover isället" mig men jag tog mig själv i kragen och klev upp ändå. Kände mig jätteduktig.

Nu sitter jag kvar, själv, på skolan och inväntar min lunchdejt. Det blir sushi, jag fick välja. Orkade inte med fläskfilén och kycklingen som vi alltid får på fredagar och dessutom hade jag en thing för sushi idag. Så valet var ganska lätt. Man blir heller inte så där äckligt mätt utav sushi som man blir utav all annan mat. Det gillar jag. Sen är det ju så förbannat gott också! Det är synd att ingen i min familj tycker om sushi. Annars hade jag nog ätit det minst en gång i veckan..



FY FAN VAD VI ÄR BRA

Vi saknar bara 6000 kronor för att kunna genomföra vårt projekt och mitt huvud känns ungefär som den här bilden!!!! Nu börjar det sjunka in att vi verkligen kommer åka.... Herregud. Dör en skvätt.

Jag är rik igen

Visst kändes det evigheter sen man fick lön? Idag kommer den äntligen igen och jag var inte sen med att shoppa någonting! Jag vet att jag ska spara, för jag ska spara, men ett ursnyggt linne för 40 kronor är väl inte så farligt?

Skoldagen har bestått av en massa telefonsamtal. Jag har ringt enormt mycket på grund av projektet och det gick faktiskt helt okej. Ska ringa många av dem imorgon igen. Ikväll är det jobb som gäller och jag ber till gud att det inte kommer bli för mycket folk. Det får gärna blir så där lagom. Fast alltid när man tror att det ska bli lite folk blir det mycket och tvärt om. Dock tror jag inte det i det här fallet.. Vi får se helt enkelt!




Måste man så måste man

Helt slut i huvudet beger jag mig till jobbet. Money. Money. Money.


Alla världens alla rosor kan inte ens mäta sig med hur vacker och fin du är

Min älskade Josefine fyller hela 19 år idag! Så nu ska jag dit och BAAAAAAAKKKAAA! Kanske inviger min muffin & cupcake maker. Hoppas. Hoppas. Hoppas. Hoppas. Grattis igen gullet!


Om de bara visste..

Var just inne i stan och gjorde några ärenden. Var bland annat på banken och skaffade mig ett VISA-kort. Finally. Jag var också på Apoteket eftersom jag skulle köpa ricinolja. Ni vet laxeringsmedlet man använder i håret för att det ska växa snabbare? Ja, jag har gått på den grejen. Jag tänkte: Om alla säger att det fungerar, varför inte lika gärna prova? Jag kommer ju liksom inte dö av det.

I alla fall, det jag skulle berätta var.. Jag visste att oljan fanns bakom kassan och att man måste fråga någon för att få en flaska, så det gjorde jag. När affärsbiträdet gav mig flaskan i handen, blinkar hon och säger "använd den med måtta". Jag måste fråga mamma vad hon menade med det och grejen är att jag skämdes inte innan eftersom jag tänkte att alla visste att jag skulle ha den till håret. Men efter den kommentaren var jag faktiskt lite illa till mods när jag väl satte upp flaskan på disken och skulle betala.





Är man snabb så är man

Idag gick jag äntligen in på Olivers och hämtade mina lönespecifikationer som jag inte fått på ett tag på grund av att att min eftersändning har strulat och för att jag har varit lat. Adressen är i alla fall ändrad sen en månad tillbaka men breven jag hämtade var inte mindre än 10 stycken. Det var faktiskt lite pinsamt..



Spenderar tid i köket

Lagar mat i min sköna one piece! Muuuuuums!!!!!!! Men paltnacke vad det är varmt....


I am a creature of habit

I'm finally back!

Fast det borde jag inte vara efter resan med jobbet. I söndags var det äntligen dax att åka till Kittelfjäll. Jag har haft så fruktansvärt roligt att jag aldrig skulle kunna beskriva det i ord. Inte ens om jag försökte. Det var en sjuk resa och jag kommer aldrig glömma den. Inte bara för att det var min första personalfest utan för att brandlarmet gick första kvällen och hela hotellet var tvugna att utrymma stället, för att jag inte hade någon tidsuppfattning alls, för att Mika och jag råkade ut för ett missöde när vi skulle åka sista åket i skidbacken, för att jag blev sparkad i ansiktet och så klart för att jag var omringad av massor med människor som jag tycker om!













Pluggar redan för fullt

Skolan började med en rivstart. Eller första dagen var ganska lugn. Att jag satt där från 10-17.25 är ju en annan sak. Kan ju dock påpeka att jag skrev prov klockan 16 och att det var anledningen till att jag var på skolan så länge.

Idag har jag däremot inte varit i skolan. Har pluggat hela dagen istället. Psykologiuppgiften som alla trodde skulle in på fredag ska in idag. Jag sitter fortfarande med den och ska fortsätta sitta med den tills jag är helt klar och den är inskickad. Sen är det träna till samhällsredovisningen som gäller. Men det bör nog gå ganska fort.



Det här är jag

Jag är väldigt morgontrött. Jag har lätta tvångstankar. Jag gillar vårdagar. Jag har bara fått IG på ett prov en gång. Jag gillar att somna om på morgonen. Jag tycker det är pinsamt att kroppen rycker när man håller på att somna om man till exempel har somnat på en filmkväll med kompisarna. Jag kan aldrig komma ihåg namn på filmer jag tycker är bra. Jag har jättebra lokalsinne.

Lasagne är inte längre min favoriträtt. Jag dras till killar som kan laga mat. Jag älskar doftljus. Jag gråter oftast inte för att jag är ledsen utan för att jag är arg. Jag kan verkligen inte baka. Jag fryser otroligt lätt. Jag gillar inte förråd. Jag älskar att titta på stjärnorna. När jag var liten fick jag mardrömmar av Herkules. Jag älskar spontana människor. När jag var liten tyckte jag att färgen gul var ful men efter jag sagt det ångrade jag mig och fick dåligt samvete.

Jag tycker om att titta på nyheterna på TV. Jag skulle vilja lära mig mer om politik men tycker det är tråkigt att läsa om det. Jag älskar att min syster är frisör. Jag har alltid velat bli inredare men nu vet jag inte längre. Jag vill börja rida igen. Jag är ganska bra på att rita. Jag tycker om överraskningar.



Äntligen är det vinter

Idag är det -17 grader ute och det är den kallaste dagen på hela vintern. Än så länge i alla fall. Det känns ändå skönt på något sätt. Vet dock inte varför. Luften känns annorlunda när det är så här kallt. Jag älskar den stickande känslan i näsan när man tar ett djupt andetag och när men blir så där rödrosig om kinderna när man varit ute en längre stund. Synd att vädret under lovet har varit så tråkigt.. Annars hade jag tagit betydeligt fler promenader än vad jag gjorde. Okej, jag tog ingen alls om jag ska vara ärlig. Men om vädret hade varit bättre.. Då... Då hade jag gjort det.



Karatefylla

Imorse när jag vaknade var jag inte den fräschaste och definitivt inte den piggaste. Det var utgång igår och det blev en hejdundrande kväll! Jag hade så otroligt roligt att jag knappt minns vad som hände. Det kan dock också bero på diverse förfrisknigar som rann ner i strupen timme efter timme. Minut efter minut. Sekund för sekun... Nej, riktigt så roligt hade vi inte. Vi kan ju inte shota varje gång!

Med tre timmars sömn i bagarget klev både Jossan och jag upp. Vi var fortfarande inte i skick när vi vaknade men båda var tvungen att åka till jobbet, jag dock några timmar senare än Jossan. Jag har jobbat tolv timmar och är öm i hela kroppen. Speciellt fötterna trots att jag haft bra skor på mig. Måste köpa nya med bättre dämpning. Just nu sitter jag hemma, själv, i soffan med täcket runt om mig. Jag älskar livet. Och jag menar det.

Nyttigt och suuuuuupergott fyllekäk!


Stolt svensk

Bästa matchen jag någonsin har sett! Ni som inte såg den missade något. JVM-GUUUUUUUULD!!!



En helt vanlig fredag

Det har blivit mycket jobb på sistone. Och mer kommer det bli. Jag är schemalagd i servisen nu och har fått många pass. Det är verkligen jätteroligt! Idag börjar jag klockan fem och slutar nog undefär som igår, alltså vid 22-23. Igår gick vi ut en stund, nyktra. Vi hade fruktansvärt kul ändå! Äntligen har jag insett att det faktiskt är sant det mamma har sagt åt mig i alla dessa år - Man kan ha roligt utan alkohol.

Jossan ska på personalfest ikväll och ville att jag skulle hänga med ut efter jag har slutat. Det hade varit roligt men jag får se var klockan blir.

Middagen är snart klar (tror inte ens att mamma har börjat men jag vet inte hur jag annars ska kunna avsluta det här inlägget) så jag ska finslipa lite på sminket, fixa håret, äta och sen bege mig till jobbet. Det känns som att det kommer bli en bra kväll ikväll. Jag känner det på mig.



May angels lead you in

Har inte hunnit klippa håret än och trots tvätt luktar det fortfarnade... Varje gång jag känner lukten blir jag påmind om vad jag faktiskt råkade göra. Hur fan kan man vara så dålig? Jag antar att med lite alkohol i kroppen är allt möjligt.

Det var meningen att jag skulle plugga idag men istället har jag bara legat i sängen. Och pratat. Och myst. Det var värt den förlorade pluggtiden. Plus att det är trots allt bara tisdag idag. Jag har ju halva veckan och hela helgen på mig! Dessutom är jag sämst på att plugga när jag har lov. Men med tre olika saker jag måste plugga till eller göra klart till första veckan måste jag verkligen göra det. Jag har dock räknat ut att om jag kliver upp tidigt och pluggar hela förmiddagen har jag hela eftermiddagen på mig att göra annat. Det gäller då bara att jag orkar kliva upp. Det ska jag göra imorgon. Jag lovar.



(Kan inte göra bilderna större längre.... Det stör mig något så in i bänken)

Den andra januari tvåtusentolv

Gott nytt år på er!

Hoppas ni hade en fantastisk nyårsafton. Det hade jag! Vi började med middag hos Felix där vi befann oss till tjugo i tolv. Då åkte vi in till stan och tittade på fyverkerierna och ropade in det nya året. Efter det gick vi vidare till Olivers. Jag hade velat skriva att vi dansade hela natten lång tills fötterna värkte men det vore en lögn. Det vore dock ett bra slut på det gamla året och en underbar början på det nya. Istället satt vi och pratade och jag eldade upp mitt hår. För spänningens skull liksom. Nä, jag råkade helt enkelt. Enligt Amanda hade jag flames på hela huvudet. Men riktigt så farligt var det nog inte. Jag tror inte att jag har skrattat så mycket i hela mitt liv. Inte hon heller för den delen. Att jag skämdes var jag än gick senare på grund av lukten behöver jag inte nämna. Hela Olivers luktade bränt hår. Kan ni tänka er? Tur att ingen visste att det var jag!