Ibland kan jag också vara sugen

Jag har varit sugen på tonfisk hela kvällen igår och hela dagen idag. Nu när jag kom hem fick jag äntligen min efterlängtade tonfisk. Jag var lite för glupsk och åt upp halva mackan innan jag hann trycka på avtryckaren på kameran.. Ja, men kan nog säga att jag var gaaaanska sugen.



Nu är magen glad.

Gårdagen

Den började med middag på Allstar med brudarna. Det var jätteroligt och framför allt gott! Efter det var det dax för mig att dra vidare. Till Anna Holmgren närmare bestämt. Där var det en liten förfest och vi stannade där till 22.15 ungefär. Sen drog vi vidare till den riktiga festen, mitt ute i ingenstans. Kallax. Vi hittade i alla fall dit och började festa på allvar. Kanske svepte i mig lite för mycket men kvällen slutade grymt bra ändå och det är jag glad över. Ödet kan vara himla underbart ibland.

Sammanfattningsvis hade jag en fruktansvärt rolig kväll. Det var superkul även fast jag var kvällens "nykomling". Det härliga folket tog bra hand om mig. Det var också roligt att nästan alla kände igen mig från Allstar, det hade jag verkligen inte förväntat mig. Det måste väl betyda att jag gör ett himla bra jobb?! Eller hur? Jag väljer att tolka det så.

Nu ska jag krypa ner i soffan och sova en stund innan träningen. Är jättetrött, fick mig inte så mycket sömn i natt...



Hej Maria heter jag och jag har liksom liiiiite bacillskräck

Här är några ställen jag aldrig sätter mina händer eller ställen där jag sätter mina händer men tänker att jag inte vill göra det.

1. Offentliga handtag, så klart.
2. Smakprov man får på matbutiker m.m. Jag tittar på dom och tänker på hur många som har varit där med sina händer. Säger hoja för mig själv och går sedan där ifrån.
3. Kranar på toaletter. Förstår ni hur äckliga dom egentligen är?
4. SPOLKNAPPEN på toaletten. Fy fan vad äckligt!
5. Skålar med nötter i eller liknande på t.ex krogen. Skulle aldrig falla mig in att ta en.
6. Mögel. Jag tar inte ens i påsen om det ligger ett mögligt föremål i det. Tänker liksom på något sätt att möglet ska hopp över på mig (vet att jag berättat det här förut).
7. Jag sätter aldrig ner min macka eller besticken på bordet i matsalen i skolan. Känns helt enkelt inte okej.
8. Kundvagnshandtag.
9. Offentliga boxningshandskar (om jag inte vet att jag endast ska ha på mig dom ett fåtal minuter och får gå och tvätta händerna direkt efter).
10. Nio ställen räcker för de här gången.

Ja, man kan väl säga att jag har liiite bacillskräck.

Ack, Luleå

Jag förstår inte hur jag kan ha blivit så dålig på att blogga nu för tiden. Jag som alltid brukar vara så flitig och ha någonting att berätta. Handlar det inte om skolan, så handlar det om pojkar och handlar det inte om pojkar så handlar det om pinsamheter eller tabbar och om det inte handlar om det så handlar det om någotning annat. Undrar hur många gånger man kan få in ordet "handlar" i en mening. Jag måste ju nästan ha rekordet..

Eftersom vi blev svikna av männen ikväll blir det myskväll med Jossan och pizza. Men vem behöver män när man har pizza liksom? Jossan, jag och pizzan. Pizzan, Jossan och jag. Klingar fint i mina öron. Och förrsten.. Skrev jag män? Jag menar så klart pojkar. Sorry, my bad.

I morgon blir det dock andra bullar! Men den storyn får ni då. Jag vill ju inte berätta några detaljer i förväg, ni ska få hållas ovetande en dag. Det gör mig gott.



Juste, jag vistas ikväll mellan 22.00-03.00 på Allstar. Ses vi där?

..

Juste.. Glömde skriva att jag följde Jossan hem efter vi hade varit på stan för att jag inte hade nykeln hem. Där skulle jag stanna i två timmar tills mamma kom och hämtade mig eftersom jag inte orkade gå de 50 meter som skiljer våra hus. Poängen är att jag somnade och sov de där två timmarna. Social tjej. Ja, Maria heter jag. Hej.


This is my desire

I morse när jag vaknade var jag pigg. Det förändrades på två röda sekunder när vi väl hade börjat vår första lektion. Min lärare var till och med tvungen att säga åt mig att vakna då jag råkat somna på stolen. Aldrig att jag ska lägga mig lika sent som igår mitt i veckan igen.. Hoja.

Efter skolan gick Jossan, Linn och jag på stan en sväng. Jag köpte äntligen en tröja jag gått och funderat på, känns skönt! Jossan köpte också lite prylar så jag var inte ensam om att spendera pengar.

På tal om att spendera pengar ska jag berätta och visa vad jag gjorde igår! Ni vet, det som var så hemligt? Jag gjorde nämligen hål i örat. Jag har gått och funderat på det jättelänge men har aldrig vågat tidigare. Så i måndags bestämde Jossan och jag att vi skulle gå och göra det dagen därpå. Sagt och gjort. När allt var klart ville jag nästan svimma. Mådde dåligt som ett psyk och var tvungen att lägga mig ner.. Hur badass är man då på en skala? -15 ungefär. Nåja, huvudsaken är att det blev skit snyggt! Jag är helnöjd.

Två mindre kulor ska på senare när det helt har läkt.



See you tomorrow

Jag var både badass och mes idag... Berättar i morgon. Nu ska jag umgås med min fina (Nej, Josefine. Det är inte du den här gången)

Let me feel like an angel

Jag har helt glömt bort att man får lön idag!! Fy fan vad underbart. Dock har jag inte kollat hur mycket jag fått än.. Får göra det då jag åker in till stan igen för att göra en hemlis med Jossan. Hon färgar håret och skulle vara klar vid fem och jag orkade inte vänta ensam i stan eller på salongen i en och en halv timme, så jag åkte hem. Åker på en halvtimme igen och då jävlar ska det bli av! Nu har jag väntat nog länge...

Avnjuter detta så länge.



Förresten, jag har klippt mig


Två blossande indianstammar

Gårdagen = Pluggdagen. Och umgåsdagen. Jag hade alltså inte tid att skriva någonting eftersom skolan går först. Eller?

Jag fick också en väldigt fin överraskning igårkväll. Fan vad glad jag blev. Tack så mycket för att du kom! Det var superkul.




I would make time for us

Istället för historia går jag ut och promenerar med Jossan. Vi tar en sväng på isbanan och ser var vi hamnar. Det är precis sånt jag älskar, att vara spontan och inte behöva bestämma allt in i minsta detalj. Det är livet.


If I let you go?

Jag och historieboken. Historieboken och jag. Idag blir vi bundisar. Har prov på tisdag vilket betyder att jag måste tok plugga idag och i morgon. På något sätt är jag ändå taggad på att plugga.. Är det nu som jag äntligen ska ta tag i skolan på riktigt? Tiden får besvara den frågan.

Nu måste jag få i mig någon mat innan jag svälter ihjäl. Slänger ihop något lätt.


Den tjugoandra januari tvåtusenelva

Kvällen blev sjukt lyckad igår och jag tror att alla hade roligt. Det hade jag i alla fall. Det är underbart också när man slipper spendera natten själv..

För övrigt tog jag inga bilder den här gången heller. Jag tänkte inte ens på det en enda gång under kvällen. Vad hände? Jag som älskar bilder. Nåja, jag kan visa bilder från en annan fest istället.

Nu: Slå på TVn och titta på One tree hill.






Kanske en aning stressad..

Har gjort:
- Duschat
- Rakat benen
- Valt kläder

Måste göras:
- Städa undan
- Åka in till stan för sminkning
- Åka hem
- Laga mat
- Äta
- Börja dricka
- Städa ännu mer
- Blåsa ballonger
- Göra i ordning Jossans present
- Prata med folket

Ja, Jossan födelsedagsfest ska alltså hållas hos mig. Jossan är ansvarig för allt och om någonting händer kommer jag bara peka på henne. Det är ju faktiskt hon som är 18 nu och inte jag..


Bring your best english..

"Hello Sarah! It's nice to hear that you are coming to Sweden..." No, it's NOT!! TAAA DIG. Jävla uppgift.

Längta tillbaka eller?

Grattis älskning!

Idag är äntligen dagen kommen! Jossan fyller 18 år vilket är årets händelse, i alla fall tills jag fyller år. Då blir det andra bullar... Idag är det fika för hela slanten och i morgon, som sagt, då jävla ska vi fira! Klackarna ska verkligen upp i taket då. Det är liksom allt eller inget.

Grattis på din dag Isa Josefine Hjorth!


Kan inte släppa tanken

Om ni bara fick säga tre ord i resten av era liv. Vilka skulle det vara?

Ingen fantasi, därför bara en sjukt tråkig rubrik

Igår bokade Jossan och jag spinning till idag klockan fyra. Det är en timme kvar tills passet ska börja och jag är absolut inte taggad! Jag är helt enkelt för trött.. Jag har sovit lite i två nätter nu och det är ju inte det smartaste jag gjort. Jag ska ändå gå dit, sätta mig på cykeln och köra gärnet! Det är alltid lika skönt efteråt. Plus att jag i så fall kommer somna som att jag tagit ett sömnpiller ikväll. Skönt.

Nu fortsätter vi beställa våra visitkort och arbeta med UF på hög nivå!


Fall head first like paper planes in playground games

Min älskling fyller 18 år i morgon. Så fruktansvärt roligt! I morgon fikar vi och på fredag firar vi. Det kommer bli så jävla kul. Jag är taggad till 1000.


Sover för lite om nätterna-syndrom

Trött. Ont i huvudet. Sliten. Träsmak i rumpan. Snurrig. Ja, det borde förklara det mesta. Godnatt.

Den artonde januari tvåtusenelva

Det var otroligt jobbigt att stiga upp i morse och jag tänkte nästan skippa första lektionen men jag släpade mig upp ändå, en halv timme innan bussen gick. Då var det snabba puckar som gällde. Dagen har varit grymt lugn men lång. Jag måste erkänna att jag somnade på FEKen... Bra Maria, bra.

Ikväll blir det hockey i Coop Arena och jag håller tummarna på att Andres ska få göra ett till mål. Då hoppasr stora feta stolta släkten av lycka då. Även fast morfar inte ens kan lyssna på matchen på radion utan att få en hjärtattack.. Han får alltid höra resultaten efteråt, men mår han dåligt för det? Nej, absolut inte! Jag älskar min släkt. Längtar till nästa stora släkt middag.

Borde göra mig klar. Måste ju se snygg ut om man kommer med i tv, vilket jag har förmågan att göra. Det är för att jag är kändis om ni inte visste det. Det skadar inte att jag får tro det i alla fall..

Den artonde januari tvåtusenelva

Det var otroligt jobbigt att stiga upp i morse och jag tänkte nästan skippa första lektionen men jag släpade mig upp ändå, en halv timme innan bussen gick. Då var det snabba puckar som gällde. Dagen har varit grymt lugn men lång. Jag måste erkänna att jag somnade på FEKen... Bra Maria, bra.

Ikväll blir det hockey i Coop Arena och jag håller tummarna på att Andres ska få göra ett till mål. Då hoppasr stora feta stolta släkten av lycka då. Även fast morfar inte ens kan lyssna på matchen på radion utan att få en hjärtattack.. Han får alltid höra resultaten efteråt, men mår han dåligt för det? Nej, absolut inte! Jag älskar min släkt. Längtar till nästa stora släkt middag.

Borde göra mig klar. Måste ju se snygg ut om man kommer med i tv, vilket jag har förmågan att göra. Det är för att jag är kändis om ni inte visste det. Det skadar inte att jag får tro det i alla fall..

Stjärntecken hit, stjärntecken dit

Alltså det här med stjärntecknen... OFTA DOM BARA KAN BYTA SÅ HÄR?! Idiotiskt. Jag har varit jungfru i hela mitt liv och nu helt plötsligt är jag lejon. Det känns inte helt okej.. Därför har jag bestämt att jag absolut inte kommer byta! Född jungrfu, alltid jungfru. That's it.


Du är kvar i något jag lämnat för länge sen

Jag har varit på mitt livs första Afro power dance pass och det var så sjukt jävla roligt! Jag hade verkligen inte förväntat mig att det skulle vara så roligt och jobbigt. Tur att jag blev överraskad på ett bra sätt. Det ska jag absolut gå på fler gånger! Och snart börjar Zumba. Jag kommer ju bo på gymmet. Dock gör det ingenting, för i år ska jag bli fit.

Jag hatar att vänta....


Summerar helgens bravader

Då har ännu en vecka börjat. Helgen har gått alldeles för fort men jag har haft sjukt roligt. Matchen gick bra och för första gången kände jag att alla ville vinna och alla kämpade för det. John har fyllt 21 och därför var det kalas. Jag åt världens godaste tårta och massor med kakor. Man måste ju passa på när man väl får.. Jag har också sett två filmer som jag inte sett förut och pratat i massor. Gårkvällen blev lång, men det var de värt.

NK nu. Jeeeeeeeeey!



Så här vill jag göra med Virpi just nu...


GRATTIS SOM FAN!

På ett litet tag åker jag och fikar hos John Hedman! Han fyller år idag, GRATTIIIIIIIIIS SOM FAAAAAN!


This years love

I den oändliga kylan (-30 grader) åker jag till Överkalix för att spela match. Träningsvärken i benen bränner värre idag.. Hur ska detta gå? Får väl springa dit så kanske jag är tillräckligt uppvärmd. Hoppas ni ligger skönt och sover i era underbara sängar. Och ett tips, gå inte ut idag. Bra, då hörs vi.

Fråga inte.

Bananer är gott

Jag åt just en banan till mellis. Gott som satan vad det om jag ska vara ärlig. Bananer är väldigt underskattade. Jag har och kommer fortsätta vara duktig idag. För en stund sen diskade jag bort massor med saker som stod på diskbänken och nu hade jag tänk dammsuga lite. Både i köket och i mitt rum. Fast först måste jag röja undan från golvet. Sen måste jag duscha också.. Hur ska jag hinna det här? Bäst att börja nu då.

Sommar igen, tack.


För er som inte visste det var jag jävligt snäll igår.

Jag dog av skratt

Patrik: Vill inte du köpa en sån här buffel av mig?
Kvinna: ??
Patrik: Ja, ja säljer såna och tycker att du ska köpa en.
Kvinna: ??
Patrik: En sån här buffel är jättebra.......!!

Maria: Patrik, det heter buff...
Patrik: Jaha..

(Något i den stilen)

Belöna dig själv

Jag belönade mig själv idag med två nya klädesplagg. Det känns fruktansvärt bra.

Carlings 199;-


Bak.


Carlings 399;-


Har köpt ett par nya Cheap Monday-jeans också. Hel svarta. Därför lägger jag inte upp någon bild. Den skulle bli så tråkig..

I want your arms around me

Alltid efter ett lov så sjunker antalet läsare. Jag har två alternativ på varför.

- Antingen för att jag är så sjukt dålig på att uppdatera då.
- Eller för att ni helt enkelt har bättre för er.

Jag väljer fullhjärtat att tro att det är det förstnämnda.



Kul att ni börjar hitta tillbaka i alla fall. Och så här glad är jag över det.

Jag kommer aldrig kunna ta med dig på den DJ-fest hör jag ju...

Nu är UF-företaget på rull igen! Fy fan vad bra det känns. 110 procent är det nu som gäller.. Eller hur gänget?

Efter skolan åkte jag och tittade på tapeter och färg. Jag ska göra om i mitt rum hos pappa. Jag vill bara börja på en gång men innan jag kan göra det är det en hel del saker som måste fixas först. Att slänga ut en massa skit till exempel. När vi hade tittat klart bjöd jag hem John på middag och slängde ihop gårdagens spaggetti och köttfärssås. Snällt va? Han behöver ju inte veta att den egentligen var en vecka gammal...

Igår bokade Sara och jag spinning-core pass på Inpuls. Idag säger hon att hon har något i halsen och inte kan följa. Kul. Nu ska jag alltså sitta mobbad på spinningen, ta ut mig som en idiot och sen skämmas genom att inte kunna gå därifrån sen. Fast det kommer ändå kännas så otroligt skönt efteråt. Sara kommer ju fasktiskt att gå på coren, så jag slipper vara själv där i alla fall. Kan det finnas något tråkigare än att träna ensam? Jag tror inte det.

Nä. Nu fan måste jag väcka Sara.


Hahahah

- Hej hopp, vad gör alla killar i topp?
- Suger snopp? Tränar kropp? Rensar avlopp?

                                                                                                                           Natthumor!

Grattis. Jag älskar dig!

Stressa. Stressa. Stressa. Jag har verkligen inte tid att blogga så det får bara bli några korta rader. Har haft en jättebra dag i skolan och nu ska pappa snart hämta upp mig för att sen hämta nyklippta Sara i stan och sen bege oss hem till Antnäs. Där ska vi äta födelsedagsmiddag och fika. Pappa fyller nämligen år idag! Senare ikväll har jag träning också.. Full fulle kan man alltså säga. Hoppas ni har haft en bra dag. Jag är tillbaka i morgon..

Gratttis på födelsedagen pappa! Jag älskar dig.


Plikten kallar

Med symbolen troget på min tunga räddar jag nu världen. Eh, ja.. Lite i alla fall.




Oh hot damn

Jag orkade verkligen inte blogga när jag kom hem igår. Hade både annat för mig och var jättetrött. Att sitta över fyra timmar i en smockfull buss är fan inte roligt alltså...

Idag har jag avklarat första skoldagen för terminen. Vissa säger att man borde fira och hade gärna gått ett år till på gymnasiet. Själv vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Klassen är ju underbar och jag har alltid roligt där, så det var väl helt okej antar jag. Nu är det bara sju veckor kvar till nästa lov. Börja räkna dagarna nu då?

Nu måste jag kissa.


Tänk om, tänk rätt

Jag tog inga bilder igår. Vad tänkte jag med? Kul att göra massa saker om man inte ens tar bilder som man kan visa upp här sen... Jag måste nog börja tänka om och hålla i kameran när jag är ute på äventyr. Ja, så får det bli. Då kanske jag i alla fall tar en bild.

Jag måste göra vad som känns rätt för mig

Internet går så fruktansvärt segt att jag inte har orkat blogga. Men nu vet ni att jag lever i alla fall. Ikväll slår vi klackarna i taket i Nordmaling. Vi hoppas på det bästa och att vi ska ha en jättebra och rolig kväll. Fast jag tvivlar inte. Vi brukar alltid ha roligt. Det blir vad man gör det till helt enkelt.

I morgon kommer jag hem och dagen efter det börjar skolan. Är ni taggade? Det är verkligen inte jag. Jag skulle behöva ha lov i en vecka till. Det finns så mycket som jag vill hinna med. Det finns för lite timmar på dagarna..

Nu måste jag börjar göra mig i ordning. Annars gnäller boysen på att det tar för lång tid. Som igår. Idag ska dom inte behöva vänta mer än nödvändigt. Ha en jättebra kväll hemma och drick inte för mycket. Då blir morgondagen inte lika rolig.

Gaffel-tricket

Jag hatar att äta middag med äldre människor. Det tar så jävulskt lång tid! Visst är det mysigt att inte stressa genom middagen men när man är rädd att det ska hinna bli istid igen innan man får gå från bordet.. Ja, då är det något som är fel. Vet ni varför det tar så lång tid? Det vet jag. Jag hade nämligen otroligt mycket tid att spekulera i det härom dagen..

1. De håller gaffeln fel! Den är liksom åt fel håll.. Istället för att ha den som en sked, så vänder de på den och trycker dit maten med kniven. Nackdelen med det här är att när de redan har gaffeln full med mat ska de alltid på något sätt försöka få dit lite till... Och då, trillar ALL mat av och de får börja om.

2. När de inser att det inte går att trycka upp så mycket mat på gaffeln börjar de ta mindre mat varje gång istället för att vända på gaffeln och skyffla upp mer mat än de någonsin kunde förut.

3. De förbereder en tugga, sen helt plötsligt lägger de ner gaffeln, så att allt trillar av, för att delta i samtalet som pågår vid bordet. Därefter får de åter igen börja om men att trycka upp all mat på gaffeln.

4. De pratar så klart. Alla tror att detta är den fräsma orsaken, det tror inte jag. De tre första punkterna tar mycket längre tid och är mycket mer frustrerande att titta på.

Lärdom av detta: Tänk på hur ni håller i gaffeln.

PS. Man kan äta snyggt med både gaffel och kniv utan att det tar 100 år. DS.

With or without you

Äntligen har jag lämnat "inget-internet-träsket" och befinner mig cirkus 10 mil längre ner. I umeå. Jag har haft det jättelugnt och skönt hos farmor men nu är det slut med det. Jag vet att jag kommer ha the best of time. Och det känns fruktansvärt skönt att äntligen vara här igen. Jag kommer njuta av tiden så mycket som möjligt och därför kommer inte bloggen komma i första hand. Ni får helt enkelt leva med lite färre inlägg.

Nu kom Elvira med en macka till mig. Tack gullet.


Jag är inte så säker längre

Jag lever men är nästan för trött för att göra det just nu. Somnade kanske vid 06.00 imorse och vaknade sex timmar senare. Sen dess har jag gått på stan alldeles för länge, köpt presenter, tryckt i mig massor med bullens varmkorv och sett för lite One tree hill avsnitt.

Dax att plugga in högtalarna, skruva upp volymen och lyssna på sjukt bra musik. Under tiden packar jag klart väskan. Underbart.

 

Lite kläääääääder..

Off to work

Nu åker jag iväg och jobbar några timmar för att sen spendera natten någon annan stans än hemma. Lovely.


I'm happy for you. I really am.

Jag lyssnar på musik och packar för att bege mig mååånga långa mil ifrån Luleå. Det ska bli så fruktansvärt jävla skönt så ni förstår inte. Slippa alla, okej det flesta. Bara komma bort från allt. Och framför allt, rensa skallen. Alldeles för mycket pågår där uppe i min lilla (intelligenta) boll. Fast det är skönt, då vet jag att den fungerar.

Ikväll är sista kvällen på jobbet på över en vecka. Jag har tagit ledigt för att som sagt åka ner till Umeå. Först åker vi ner till farmor, firar pappa, har lilla julafton och sen, den 6e beger jag mig till min slutdestination. Umeå. Det längtar i mig. Så otroligt mycket.


Pappa köpte ut åt mig igår