Stjärnorna de säger vad du är för en individ

Idag är det lördag. Vaknade hyfsat tidigt och har bara tagit det lugnt. Efter att jag jobbat lite matte (förvånade mig själv att jag skulle ta upp matteboken och jobba redan första dagen på lovet) hoppade jag in i duschen. Sen dess har jag fixat mig, för vad vet jag inte? Jag hade bara väldigt tråkigt! Sara och pappa jobbade på biltema och Erik var hos Emilia så jag har varit hemma själv inprincip hela dagen, skönt!

Jag vet inte vad som händer ikväll men det hinner jag säkert lista ut.. Kvällen är ju ung än så länge. Nu ska jag gå och göra Sara sällskap framför tvn. Hon har slagit på en film, Camp Rock tror jag att det är. Den verkar vara bra så jag lär inte dö iallafall.. Huj. 


I can never let you go

Fick just veta att jag inte är fri på lovet, Jossan har tydligen paxat mig. Söt hon är gullbullen! Jag tror att jag ska ringa till Elriva idag eller imorgon och kolla om jag kan komma. Förlåt Jossan men du kan faktiskt åka till Kiruna.. Haha. André har tydligen mycket att göra... Så Jossan jag tror att jag är ALL YOURS TONIGHT. André har fått en ny skoter som jag för övrigt måste se! Det verkar som att mina drömmar kommer slå in iallafall (a)

I am free fallin'

Hej vänner... Eller ovänner! Idag hade vi klassiker (skidor) på skolan. Det gick bra, förutom att jag hade för korta skidor och stavar, var hungrig, hade för mycket kläder på mig och fick skavsår på BÅDA fötterna. Fast det var ju sista året så det är väl sånt man får ta med antar jag.

Iallafall så hade vi kördag igår, det var grymt kul och det gick jättebra! Det var nästan fullsatt i stora salen på kulturenshus och jag förstår inte hur solisterna vågade sjunga. Jag hade svimmat av nervositet, så skicklig är jag.

Imorgon är det fredag, det här veckan liksom alla andra veckor har gått enormt fort. Dock har jag ingen aning om vad jag ska göra i helgen, det enda jag vet är att jag ska vara med Jossan och Jennifer, Pillan och Isa. Jag har ingen aning om vad vi ska göra med det löser sig säkert^ Sportlov blir det imorgon också, fan vad skönt! Jag vet som vanligt inte vad jag ska göra, kanske åker till Elvira i några dagar. Jag hoppas iallafall att André får fingrarna ur röven och tar med mig på en skotertur!

Some of these times

Blev som tur var klar igår med materialet till tidningen. Har skickat det till Simon så jag hoppas att han får ihop det, men det tror jag nog. Dagen har varit lugn men har varit jävligt less på vissa personer, det är nästan sorligt att de inte förstår själv hur dem beter sig. Orkar inte ödsla energi på dem mer..

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska kanske vara med André eller ska kanske vara med Jossan. Jag tror att Jossan ska komma till mig senare iallafall och så får jag se om André är upptagen. Har som vanligt match imorgon och på söndag, plus att jag har utvärdering på tidningen på måndag.. Suck! Ja, helgen är iallafall räddad.. 

Nu ska jag ta mig något att äta innan jag svälter till döds. Bye

Thank you for everything

Det går tydligen både mig och Jossan på nerverna att jag inte har någon dator hos mamma. På grund av det har jag inte lyckats skriva på en hel vecka, jag menar det händer ju så grymt mycket på en hel vecka! Jag har dock inte tänkt att skriva allt som har hänt under den senaste veckan, men kan iallafall berätta att vi har sjukt mycket i skolan för tillfället. Håller på att göra en tidning för "Den nya tiden", det är ganska tråkigt. Hoppas att resultatet blir bra..

Måste lägga till att jag hade världens bästa alla hjärtans dag/två års dag i lördags. Det blev inget gå ut och äta tjafs eller bio. André kom till mig vid sju tiden och var jättetrött. Vi tog beslutet om att vi bara skulle ta det lungt, så vi beställde en pizza och såg på film. Det var grymt mysigt och jag skulle inte velat göra det på något annat sätt! Är bara glad att jag har fått tillbringa två år med älskling, jag älskar dig! <3 

Me and you <3

 Nu har jag äntligen tillgång till en dator igen! Allt har flytit på som vanligt, fick nästan panik igår på skolan när jag insåg att jag måste börja jobba hårdare på lektionerna för att inte måsta få jobba hemma allt för mycket. Det kommer nog gå bra. Imorgon är det Alla hjärtans dag och jag längtar! Inte bara för att det är Alla hjärtans dag utan mest för att det blir två år med Älskling! En hel skopa kärlek till dig <3 Jag och André ska ut och äta och sen ska vi gå på bio, efter det blir det väl att åka till André och ta det lungt. Eller så hittar vi på någoting kanske åker och grillar. Det ska bli grymt kul!

Just nu sitter jag på skoan. Vi har lång lunch så jag, Sara, Joppa och Peson sitter vid varsin dator. Joppa och Peson kände för att göra något busigt och vände en dator upp och ner. Haha, gullflickor! Nu ska jag spela, goodluck to me!