Allt var en dröm, eller?

Kvällen igår blev lugn. Jag var hos André tills klockan halv 8 ungefär och sen åkte jag på träning. Det var skönt som fan, men inte riktigt lika skönt idag eftersom att jag har träningsvärk. Efter träningen åkte jag hem och la mig nästan direkt.

Idag blev det ingen sovmorgon! Det var bara att kliva upp 0840 för att äta och sen åka till Ikea. Vi skulle dit för att köpa saker till lägenheten. Vi var där från klockan 12 till 1620, efter det var jag less. Jag hade ont i benen och ryggen efter allt springandes fram och tillbaka + att jag hade träningsvärk. Men det gick väl ingen nöd på mig, jag som är så ung och smärt.
Men iallafall så kom vi hem med en massa saker, tex byråer, speglar, lampor, badrumsskåp mm. Om man glömmer bort hur mycket vi har gått och sånt så har dagen faktiskt varit jättebra!

Jag och Jossan smet iväg och såg Rallybrudar på bio också. Den var grymt rolig! Jag befinner mig faktiskt hos Jossan nu. Jag ska hem på ett tag men just nu så ska vi äta! Jag är jätte hungrig.. Hade bäst!

Puss&Kram

Catch me when I fall

Jag vaknade imorse och blev oerhört chockad när jag upptäckte var jag befann mig. Jag låg i Jossans säng.. Nej, jag skojade bara ;) Fast jag låg i Jossans säng när jag vaknade, jag sov hos henne. Vi kom hem från Klara kanske vid 1.
Vi låg och drog oss ett tag, sen gick vi upp och åt. Sen hoppade Jossan in i duschen, vi skulle nämligen bege oss till La Stada. 
Det var inte jättemycket folk på stan, så det var skönt. Vi tittade inte på något speciellt med efter ett tag kom på vi på att det är Halloween i helgen och började undra vad vi skulle ha på oss. Vi kom inte fram till något vettigt så vi började kolla efter något till det, men såklart utan framgång. Man får väl leta fram något från garderoben.. Fast å andra sidan har man ju 4 dagar kvar på sig att hitta något.

Min vanliga otur gjorde så att jag fick åka många gånger fram och tillbaka idag, men det är väl sånt man får ta ibland xD Det jag skulle göra sket sig och allt gick åt skogen men det kan jag återgälda imorgon. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, André skulle komma fast jag vet inte när. Jag skulle iallafall ringa honom halv 7, så det är väl bäst att jag ringer nu då. Han hatar att jag sitter vid datorn och pratar samtidigt så jag skriver imorgon. Hade bäst!

Puss&Kram 


Just because I'm losing, doesn't mean I'm lost

Det känns som om den här dagen har varit fruktansvärt lång. Dagen började faktiskt inte så bra med att hela familjen glömde ställa om klockan så att vi steg upp klockan 7 (egentligen 6), gjorde oss iordning för att åka till Alvik för att samlas och sedan därifrån åka till Arvidsjaur. Som ni säkert har listat ut så stog vi där en timme för tidigt. Typiskt oss.. Men iallafall så åkte vi till Emma, medans Sara och mamma gick in sov jag i bilen. Det var grymt skönt! 

När vi äntligen gav oss iväg var klockan halv 8 (den rätta tiden). Jag sov nästan hela vägen dit :D F94 hade match först, klockan 11. Vi tittade på den och sen åkte vi och åt lunch, det blev pasta med köttfärs för min del. Mycket gott! Killarna spelade klockan 1 och efter det hade vi match klockan 3. 
Matchen började med att Arvidsjaur gjorde 2 poäng, men sen kom vi igång. Vi vann matchen med 101-51. F94 och killarna vann också sina matcher. Det var bra stämning på bussen på vägen hem, då sov jag inte. Vi var framme i Alvik ungefär vid 7, kanske.  Jag åkte hem, kikade lite på tv med mamma och pratade med André och Jossan i telefon.

Nu sitter jag mest och väntar på att klocken ska bli nog mycket så att jag kan gå ner till bussen och åka in till stan och sen kila iväg till Klara. Jossan och Klasson är där, jag tror att vi ska se på film :) Sen bär det av mot Jossan för att nanna kudden.
Imorgon ska jag och Jossan gå på stan och sen hittar vi väl på någonting, har inte planerat något än förutom att André ska sova hos mig. Vi får väl se vad som händer.. Men sovott och hade bäst!

Puss&Kram

I'm waiting for some kind of a miracle

Det blev en väldigt rolig kväll med flickorna igår! Det började med att vi alla hjälptes åt att laga mat hos Peson, det var tacos på menyn. Efter att vi hade ätit spelade vi lite giutar hero. Ungefär vi halv 6 tiden åkte vi in till stan för att se High School Musical på bio :) Den var faktiskt bra, fast själv tycker jag att det kunde ha varit ett lite bättre slut. När filmen var klar skulle vi hem till Sara och mig, vi fick dock vänta på bussen i 25 minuter xD Men det gjorde ingenting för vi hittade förstås något att skratta åt, den här gången var de Saras flummighet vi skrattade åt. (Fast det brukar det ju vara) haha. Vi kom hem till oss hyfsat snabbt och såg slutet på Idol. Loulou åkte ut, det var dåligt tyckte jag! Men hon åkte väl för att hon slängde ut sig en onödig kommentar om att Abba var töntigt.
Sara och Peson sprang till köket och skar up gurka och morötter och gjorde dip till. MUMS! Det blev en lugn kväll framför tvn, fast såklart skrattade vi så grannarna måste ha hört. 
Allt eftersom blev klockan mer och mer och vi alla började bli ganska trötta, vi gick och la oss kanske vid 1. 

 Dagen idag började bra, jag vaknade och gick upp och åt frukost. Jag hade ingen aning om att det här skulle bli den mest dramatiska dagen på länge. Vid halv 1 tiden packade vi (Mamma, Sara och jag) in oss i bilden för att åka till Kalix, det var dax för borta match. Matchen började och vi spelade bra till en början. Sen började vi släppa efter i difens för att vi klagade på domarna. Vi är ett lag som aldrig brukar klaga på domarna, men när det är en domare som inte kan reglerna och blåser för allt och en domare som aldrig blåser, då blir vi fan förbannade! Vi började spela bra igen efter att ha sanast oss, men det räckte inte till en vinst. Vi förlorade med 8 poäng. Vi anser inte att det var en vinst för Kalix utan en vinst för domarna.
Skit samma, ingen idé att tänka på det nu. Vi har en ny match imorgon, då ska vi till arvidsjaur. Hoppas att det går bättre.

Vi kom hem vid halv 6 tiden och åt en hempizza, det var gott som fan. Efter det blev det bara att sitta framför tvn och dega. Senare ska jag kanske till tädd för att tröffa Jossan, Jennifer och Pillan, det är tydligen fest där. Jag ska nog lägga mig ganska tidigt idag eftersom att vi ska upp tidigt imorgon för att åka buss till arvidsjaur. Det ska bli ganska roligt, ska förresten samåka med killarna och F94. Ska vara borta hela dagen. Så det blir roligt att gå ut en sväng idag :)

Nu ska jag sätta mig framför tvn igen tills jag kanske ska bege mig ut. Hade bäst!
Puss&Kram


Easy now, watch it go

Idag har jag bara varit allmänt less. Jag har egentligen ingen andledning till det men jag antar att man har såna dagar ibland. Förutom det dåliga humöret har dagen varit ganska bra, den började med slöjd och sen har det bara flytit på med sv, so och matte. Hade kör och elevensval musik också, sammanlagt blev det 3 timmar musik >.< Det var faktiskt roligt, blev på mycket bättre humör då iallafall :) Fast nu känner jag att jag bara tar ut min lesshet på alla i min omgivning så jag tror att jag ska gå och lägga mig ett tag. Skönt!
Hade bra.

Puss&Kram

More and more, I start to realize

Dagen har varit väldigt slapp. Det förta vi gjorde var att gå på en föreläsning på kulturenshus, den var faktiskt intressant :) Efter det gick jag + några til på stan och sen gick vi och åt på max xD Vi började igen 1120, vi hade muisk ;P Efter musiken hade vi engelska prov, jag tror att det gick ganska bra (eller jag hoppas på det iallafall). På spanskan  såg vi bara film, Amores Perros. Den är väldigt bra, men rätt hemsk :O Den handlar om hund slagsmål och sånt.

Efter skolan åkte Pillan och jag in till stan och tittade lite =)) Jag hittade mig en tröja som var enomt snygg! Vi gick sedan till Blå gåsen för att Pillan var sugen på en milkshake, jag tog en glass ;b André och Viktor kom dit och jag följde André hem :)

Just nu håller han på att göra mat åt mig :) Jag kan meddela att jag är extremt hungrig. Jag vet inte riktigt vad han gör men han mixtrar på :P Det blir säkert jättegott :)

Morgon dagen blir nog också ganska slapp, vi har ingen jobbig skoldag och jag kommer ha musik i 3 timmar :D Det ser jag fram emot! På fredag blir det iallafall tjejkväll med flickorna (Sara, Joppa, Peson och jag). Vi ska först vara hos Peson och laga mat och sånt senare på kvällen ska vi se på High School Musical 3 och sedan åka vidare till mamma för att där göra ansiktsmasker och fransk manikyr mm :) Det ska bli enormt roligt! Det var så grymt länge sen jag gjorde någonting sånt med dom. Det är väldigt synd :( Men det är väl så, people change och vi håller väl på att växa ifrån varandra.. Vilket jag absolut inte vill! Men sånt är väl livet..
Nu är det mat som gäller! :D Hade bäst!

Puss&Kram

I can reach my tomorrow,

Om 5 dagar är det lov, jag längtar! :) Jag har inga planer än, så det lär väl inte bli en så planerad vecka xD Jag hoppas att det blir ett roligt lov. Jag vill åka till Umeå, iallafall några dagar men jag tror inte att det blir av >.< Det får bli någon annan gång :)
Just nu har jag tagit en paus i mitt engelska pluggande ;b Vi har prov imorgon och jag är jättenervös! Håll tummarna för mig.
Idag klippte jag mig och det blev ganska bra ;> Efter lite fix blir det säkert bättre, men så är det ju alltid (eller?). Nu tror jag nästan att jag ska gå och lägga mig xD På skolan imorgon ska vi på någon föreläsning som heter Exit, den handlar b.la om rasism. Det ska bli välidigt intressant :) Men nu väntar Snarklådan ;P Godnatt!

Puss&Kram


Inga toner kan förklara hur jag mår

Jag är jätteglad idag! Det beror nog bara på två saker, att jag var med André igår och att jag ska klippa mig idag! ;> Jag har funderat länge på hur jag vill ha det, men utan framgång. Jag tror iallafall att jag ska klippa ganska kort :) Resten får frisören avgöra ;P
Efter klippningen ska jag på 1 års kalas. Det är minsta kusinen som fyller år :) Det ska bli jätteroligt, hon är så enomt söt att man bara vill smälta :O

Jag har funderat på hur skönt det egentligen ska bli med vinter. Visserligen är det kallt och mörkt men det kanske ändå är den mysigaste årstiden? :) Man måste alltid ta på sig flera lager kläder när man ska gå ut så man ser ut som om man lagt på sig ett tiotal kilon xD Fast det gör ingenting, alla ser ändå så gulliga ut med sina mössor och en halsduk som omger hela ansiktet ;P När man åker på skoter utflykter och det blir kallt kan man bara göra upp en eld och sitta och kramas framför den. Efter att man har varit ute har man alltid stora röda fläckar på kinderna och man ser ut som en påskkärring :) haha, en liten rolig tanke det där. Vintern kanske inte är den vackraste årstiden enligt alla med träden som är kala och det är så tråkiga färger. Men den är ändå fin på sitt sätt, det är ändå mysigt med kyla ibland :)

Puss&Kram

just one more night.

Det blev en lyckad helg trots allt ;D I fredags blev det en lugn kväll. Jag satt bara framför tvn med resten av familjen och såg på idol :) Det blev ingen lång sovmorgon på lördag, vi skulle nämligen upp för att åka till våran match på björx. Vi vann så det var det värt det ;> Efter matchen åkte jag till André. Jag blev inte förvånad när jag hittade honom fortfarande liggandes i sängen :p Vi försökte kolla om det gick någon bra film på tv, men det gjorde det inte. Efter ett tag orkade vi kliva upp ur sängen och hämta några filmer ;b Det blev - Mirrors, disturbia, P.S I love you och wanted. Den första filmen vi såg var Wanted och efter den såg vi Mirrors, men den vågade jag knappt se på så jag somnade. Jag vaknade efter ett taf av att André hällde vatten på mig :O Det var fortfarande Mirrors som visades på tvn, vi såg slutet och sen slog vi på Mamma Mia men då somnade jag igen. Dagen därpå soc ju André som vanligt dubbelt så länge som jag xD Jag åkte hem vi 4- halv 5. Jag kom hem och åkte på träning :)
Nu ska jag ringa till André och sen ska pappa hjälpa mig med att plugga No. Lycka till till mig!

Kolla förresten in www.yousofiine.blogspot.com också! :D Josefine Hjorth har äntligen fått fingrarna ur och gjort en blogg, grattis jossan! ;)

Puss&Kram


Jaa!

Jag kan ju också passa på att säg att jag klarde moppekursen! :D Med alla rätt på provet och en godkänd uppkörning :) Så nu blir det bara att börja köra, eller kanske nästa sommar eftersom att det börjar bli så kallt nu .. Men jag ser väl ;P
Fan vad gott med godis förresten xD haha.

Puss&Kram

Det bara regnar..

Orgenteringen idag gick faktiskt förvånadsvärt bra, jag orgenterade med Sara, Joppa och Peson :D Vi gick hela rundan och tog alla kontroller på 1 timme 10 minuter :) Ganska bra gjort av oss kan jag då säga. Det regnade hela morgonen och redan efter första kontrollen var alla genom blöta i skorna.. Det var inte så skönt men men. När vi kom tillbaka till skolan tog vi alla en lång varm dusch.. Eller vi hade iallafall velat det (a) När vi blev klara hade vi hål i 1 timme 40 minuter, Peson och jag gick till SOn och gjorde klart våran rapport om religioner. Efter det gick vi och åt =)
Efter lunchen hade vi matte och sen elevensval, musikal för mig del :) Herregud vad alla skrattade xD Roligt var det iallafall även fast alla var jätte trötta efter orgenteringen ;P 

Nu är jag hemma och det känns som att jag måste sova ett tag innan träningen för att orka. Jag måste plugga lite också :P Vi hörs. 

Puss&Kram 

Jag sover hellre!

Hallå. Idag är det onsdag och jag har inte gjort så mycket. Har varit i skolan och sen gick jag ett tag på stan men Pillan och Jossan :) Jossan skulle titta på jackor och hittade faktiskt en! Jag fick en ny vinterjacka förra veckan och jag hoppas att jag inte ser allt för konstig ut i den :P Imorgon har vi orgenteringsdag med skolan, det känns jävligt jobbigt + att vi har träning på kvällen >.< Men jag tror nog att jag kan stå ut :)
Jag pratade med Elvira idag, som jag inte pratat med på jättelänge :O Det fanns mycket och säga kan jag lova! Jag hoppas att jag snart kan åka ner till henne, det var skit länge sen!

Nu kan jag inte skriva någe mer för att då kommer André lägga på för att jag är så osocial :P Men vi hörs.

Puss&Kram


Alla rätt?

Hej igen! :D Moppe kursen blev av och är i full gång :) Imorgon är det prov och uppkörning.. Hoppas att det går bra! Hela världen kommer skratta åt mig om jag inte klarar det, så jag känner verkligen pressen xD haha.
Jag har inte varit med André på fyra dagar och det håller på att ta död på mig. Jag förstår inte hur pappa kan klara av att ha ett lång distans förhållande! ;O Vi skulle vara med varandra idag.. Men det blev inte så. Fan vad jag saknar honom! <3

Idag är det faktiskt kanelbullens dag, Sara och jag ska snart baka kanelbullar! :D Det ska bli väldigt gott (a) Vi har för den delen tillbringat halva dagen nere i ett rum och fått kunskap om hur man kör i trafiken ;P Hoppas bara att det inte är bort blåst imorgon när vi ska skriva provet..

I torsdags var vi i gymnasiebyn hela dagen ;> Det var ganska roligt, fast det var jävligt mycket gå! xD Trots all information vi fick vet jag inte vad jag ska gå eller vad jag vill bli. Fast jag har ju tänkt mycket på det där och jag tror att det kommer bli bra när jag väl ska välja ;p Nu ska jag gå och läsa lite mer till provet imorgon :)) Vi hörs!

Puss&Kram