Lägger mig nog tidigt ikväll

Det är meningen att jag ska åka på kalas klockan 18. Jag vaknade nyss efter att jag lagt mig ner på golvet för att "ta en paus" från datorsittandet (sitter på golvet med datorn på sängen). Jag råkade visst somna. Trött tjej eller vad? Kanske inte är så konstigt eftersom jag inte ens sovit 5 timmar inatt.

Ny sovplats?



PS. Hade inte ens tagit av mig jackan sen jag kom hem från skolan. Bra jobbat Maria. Bra jobbat. DS.

Alla kan få till det

Igår vid efterrätten...

Sara och Maria i kör: Ska vi bara äta vaniljglass?!!!

Pappa kommer till bordet med dessa och säger: Nu bör det väl räcka med såser!

Ja, antar att alla kan få till det ibland.


Två dagar kvar

Idag har jag fått en massa saker gjorda! NKprov bortgjort vilket känns otroligt skönt. Har skrivit klart pitchen till imorgon, pluggat historia, ätit middag hos pappa, övningskört, backat runt ett gathörn (hoppas ingen såg) och det bästa av allt... KÖPT EN PEACE AND LOVE BILJETT! Fan vad bra det känns. Nu kommer sommaren bli exakt som jag planerat och den kommer bli så fruktansvärt rolig. Nu är längtan obeskrivlig...

Kvar att göra innan skolan är slut:
- Två labbrapporter
- Historieprov
- Booktalk
- Entreprenörsnäste

Bäst att ligga i i veckan dårå. Finns orken? Ja, kanske.


Jag ljög

Här är en bild.


You steal my breath

Dagen har bestått av plugg och tillbringat en sväng på stan. Sminkat mig har jag också gjort för jag ska snart åka på säsongsavslutning med laget. Blev två nödvändiga inköp på stan idag. Ett av sommarens hetsate plagg och en kalender inför nästa år (ja, för en gångs skull tänkte jag till).

Efter avslutingen kommer jag inte återvända hem utan kvällen och natten kommer mest troligt att spenderas inne i stan. Därför kommer bloggen bli lidande och ni kommer tyvärr inte få några fler inlägg idag. Ibland har även jag mycket att göra... Hoppas ni får en bra kväll i alla fall och glöm inte att det är morsdag imorgon! Ska ni uppvakta eran mamma? Det ska jag.


Överlycklig tjej



Nytt P&L biljett-släpp på Måndag! Kan knappt vänta.


My favorite song on repeat

Varet i bihålorna tar över och jag har ont i huvudet för fjärde dagen i rad. Det är därför jag inte har bloggat eftersom jag inte har ork att sitta vid datorn när huvudet dunkar så att jag vill spy. Skämt och sido har jag inte var i bihålorna men jag har faktiskt ont i huvudet för fjärde dagen i rad. Vad fan händer? Min näsa och mina bihålor kan ta sig. Halsmandlarna också för den delen. Utgången av det här kommer väl bli att jag betalar någon för att ta ut mina mandlar och går in på apoteket och snor nässprayet jag behöver. Känns som ett fantastisk alternativ just nu.

Slänger in en bild för att visa min (nya) jacka. Köpte den för en månad sen kanske.


En helt vanlig slapp dag

Ställde om klockan typ fyra gånger imorse för att jag hela tiden insåg att jag kunde sova längre. Först tänkte jag åka till skolan till klockan 10 ungefär för att börja plugga och skriva labbrappotrerna, den idén åkte rakt ner i papperskorgen efter Jossan ringt och sagt att hon också var dödstrött. Klev upp klockan 11 istället och kom till skolan lagom till en föreläsnings som jag inte visste att vi skulle ha. Bra tajming Marre.

Dagen har bestått av projektplanering och vise versa. Det har väl gått bra antar jag, vi behöver bara någon som kommer på vårt "Entreprenörsnäste" på tisdag så att vi kan pitcha vår idé. Jossan håller just nu på att ladda upp för att ringa till Cleos nattklubbschef (eller vad han nu är) medan jag håller på att peppa upp mig själv för att ringa till min chef. Varför blir man så nervös över småsaker? Vi är så jävla töntiga.

To do-lista till nästa vecka

- Tre labbrapporter
- Plugga till ett NK-prov
- Läsa klart engelska boken och redovisa den
- Historieprov
- Entreprenörsnäste

Det finns helt enkelt för få timmar på dygnet.. Tiden kommer inte räcka till.


Mellistips

Jag försöker leva ett nyttigare liv och varför inte dela med mig av de goda måltiderna? Här är ett gott och nyttigt mellanmål som dessutom är supergott! Det är lätt att göra och den innehåller inte många ingredienser.

Här skulle det stått ett receptnamn som jag inte kommit på ännu

Du behöver:
2,5 dl Yoghurt (mild yoghurt 3% fett från Norrmejerier)
Ett halvt äpple (fungerar med vilken frukt/bär som helst. Ta det du gillar! Blanda gärna).

Blanda ihop ingredienserna och sen är det klart. Tar heller inte mer än 2 minuter att göra. Gott, snabbt och nyttigt! Tre flugor i en smäll.







Har klippt mig och färgrat håret



Vad tycks?

All the way

Vi fick en ledig dag idag vilket känns helt okej. Jag behövde sova ut lite för att halsen ska bli bättre. Ja, den är fortfarande likadan sen jag hade feber. Kan knappt andas genom näsan för att det känns som att jag har något som stockar igen i halsen.. Skär fan snart ut dom själv. Orkar inte längreeeee.

Vaknade för en stund sen i alla fall och nu blir det frukost! Sen ta tag i lite hisoria.


Nu regnar det för faaaaaaaaan igen

FEKprovet är bortgjort och det känns underbart. Dock kommer det inte kännas lika underbart om jag inte får MVG. Då får jag nöja mig med ett VG i slutbetyg... Vilket i och för sig är jättebra men FEK är ett ämne som jag känner att jag faktiskt skulle kunna få MVG i och därför känns det surt om jag inte får det.

På tal om något roligt blåste det jättemycket när jag skulle cykla hem idag (väljer alltid de sämsta dagarna att cykla på). Kände redan vid gymnasiebyn att jag skulle få kämpa på bron. Så idag har jag varit det där liffat som alla som kört förbi skrattat åt för att det ser så tungt ut. Då blev jag lite obevkväm. Jag antar att det är bra att få andra att skratta... Det förlänger ju livet.

Det här gjorde mig också lite obekväm...


Den här bilden tog jag alltså mitt under en kväll på Grönan. Mitt bland allt folk. Mitt under kvällen.

Me and my drum

En grej som är högt uppe på listan "Världens mest irriterande" är när den man SMS:ar med slutar svara. Speciellt när man inte har något för sig och liksom omedvetet eller medvetet sitter och väntar på svar. Speciellt när man frågat något i det senaste SMS:et och verkligen vill veta svaret. Speciellt när personen annars alltid brukar svara snabbt. SPECIELLT NÄR MAN HAR SÅ TRÅKIGT ATT MAN VILL DÖ. Ja, det är helt enkelt jätteirriterande att bli totalt dissad av sin SMS:kompis. Så nu vet ni.

Kött är gott

Steg upp tio i två eftersom Sara övertalat mig att följa med till stan och vara smakråd när hon skulle köpa gladiatorskor. Klädde på mig, åt två chokladbollar till frukost och började cykla in till stan. Vi var där en timme ungefär innan vi begav oss hem igen. Nu sitter jag och väntar på mat. Vi ska grilla och mamma står vid grillen där ute och förbereder allt. Hon är så duktig.

Jag borde förresten plugga FEK och inte sitta här.. Jag har bara ingen ork. Varför kan man inte spola fram tiden?! Då hade jag spolat fram den en månad. Egentligen borde man ha kraft att ta tag i saker nu eftersom det snart är slut.. Eller?


Jobb 23.00-03.30



Tar cykeln. Hoppas bara att det inte börjar regna igen! Ha en jättebra kväll så kanske vi ses på världen bästa sportbar. Pöss.

Våra sista timmar i livet?

Jag förstår inte hur man kan vara så trött som jag är. Vad har jag gjort idag? Inget speciellt. Har jag sovit dåligt? Nej. Har jag sovit för lite? Det tror jag inte. Jag får väl helt enkelt skylla på pollen. Jag kan heller inte gå och lägga mig för tänk om jorden verkligen skulle gå under idag.. Och så ligger jag och sover. Då hinner jag varken göra något coolt innan jag dör eller säga till vissa personer att jag älskar dom.

Fast förresten så vet jag inte om jorden skulle gå under klockan 18 på svensk tid eller amerikansk? Har ni någon aning? Om det är svensk är det ju lugnt. Om det är amerikansk har vi ungefär fem timmar på oss. Jag är fan rädd på riktigt... Jag tror inte att det kommer hända, men tänk om?


Like whispering you know me

Jag har just varit och tittat på min fyraåriga kusins dansuppvisning. Hon var jätteduktig och de var de andra barnen också! När hon såg att vi satt på läktaren lyste hela hennes ansikte upp. Fast det var väl mest för att mamma var där.. Jag låtsas i alla fall att det var för mig också.

Min mobil hade laddat ur och det går inte att överföra bilder till datorn från Saras telefon så inga bilder inte. Kul inlägg va?

Nu: Väntar på mat och funderar på om jag ska ta tag i FEKpluggandet..

Roasters




Jag har blivit nyttig

Dricker ju vatten liksom.


Vem lämnade vem?

Eftersom Gud straffar mig för någonting (kan nog tänka mig för vad) har jag idag gått och bytt ut min stav till två ringar. Detta på grund av att hålen är så fruktansvärt infekterade! Där av straffar Gud mig... Upptäckte en blåsa på tungan imorse också men det hör inte hit. I alla fall så har jag nu ringar i örat istället för en stav. Jag kände liksom coolheten försvinna direkt. Jag vet inte om jag ska tycka att det är fult eller snyggt. Det är inte snyggt men det är inte jättefult heller. Aja, jag skiter i vilket. Ska ändå bara ha dom så att hålen får läka sen byter jag tillbaka. Men bara Gud vet hur länge det kommer ta...



Kunde heller inte ta mindre ringar eftersom jag inte vill att hålen ska bli böjda innan jag sätter dit en stav igen.

Vad säger man liksom?

I ettan blev vi fotade av rektorn för att lärarna skulle kunna lära sig våra namn fortare. Idag tittade vi på dom bilderna och nästan ingen ser likadan ut! Det är sjukt så mycket man förändras på två år. Till poängen då.. Vi stod ett gäng och tittade på bilderna. Efter en stund kommer Jossan, åskådar bilderna en stund och plötsligt pekar hon på mig och säger "Du ser ut som ett säääääääär!". Jag står liksom bredvid henne.. Vad säger man? Tack? För att citera hennes egna ord ser jag ut som ett litet barn som är sär som har lockigt ljust hår och ofta har glasögon. Hon tycker jag ser på pricken ut så. Det jag vill säga till Jossan just nu är...


Sveriges bästa skola var det ja..

När jag kom till skolan imorse var jag den enda eleven från min klass här. Vi hade i och för sig sovmorgon, eller inte dom som hade rester kvar att göra.. Det vill säga jag. Jag trodde faktiskt att det skulle komma fler eftersom det inte bara var jag som hade saker kvar att göra. Men.. Jag har aldrig känt mig så ensam på skolan förut. Aldrig någonsin. Det var faktiskt lite jobbigt. Dock kom Kruukka efter en stund. Då kände jag gemenskap igen. Läser du det Joakim, jag känner gemenskap.


Without me you got it all

Artisterna jag vill se på Peace & Love är främst Veronica Maggio, The Ark, Timbuktu, Kings of leon, Håkan Hellström, Säkert och All time low. Det suger i magen när jag tänker på att jag kanske inte kommer få se någon av dom. Dock värmer det om hjärtat att jag har hittat ett alternativ ifall jag inte känner att 4000 kronor är värt för en biljett. Det är Way out west och PDOL. Då får jag i alla fall se Veronica, The Ark, Säkert och Robyn. Sen kommer Håkan till LK men vet inte om jag måste jobba då. Det återstår att se.

Känns som att jag har en del att fundera igenom. Å andra sidan har jag längtat till P&L så fruktansvärt länge...


När man slapp alla svåra beslut..


M som i magnifik

Det känns att jag inte är frisk än. Jag bara sover och sover hela dagarna. Jag är trött och slut i kroppen utan att jag har gjort något speciellt. Hatar det. Trotsar dock tröttheten med att jag snart ska bege mig till solarieöarna med Jossan. Det är grejer det.


Vinnaren är


Varför gör jag alltid så här?!

Jag har klantat till det igen. Jag är så jävla arg just nu och har varit det enda sen söndags. Det enda jag har längtat till i sommar och har längtat till enda sen i vintras är Peace & Love. Skulle köpa biljett i lördags eftersom jag fick veta att det bara var 10 % av biljetterna kvar. Dock blev det inte av eftersom jag inte kunde överföra pengar och tror ni inte att biljetterna är SLUT nu?!!!!!!!! Jag skulle kunna strypa någon. Jag måste ha en biljett. Jag måste ha en. Fast jag vill inte ha en så mycket att jag kommer betala 4000 kronor för den. Eller vill jag? Jag vet inte än....


Just nu...



Sista rycket mattelugg.

Du är det finaste jag vet. Du är den vackraste i världen.

Dagen har gått åt till att förbereda mammas kalas. Hon fyller år idag. Jag har rullat chokladbollar (läs bara rullat dom i pärlsocker och kokos), städat en svinstia så det äntligen ser ut som mitt rum igen, plockat ur och i diskmaskinen och det viktigaste av allt.. Lyssnat på superhög musik medan jag gjort allting. Jag vet... Inget att ta cred för.

Släkten åkte för någon timme sen och Jossan åkte nyss. Vi har pluggat lite matte, har nationella imorgon och jag är livrädd. Det känns på något sätt lugnt nu men tänk om jag får hjärnsläpp? Vad fan gör jag då? Pratade i och för sig med min lärare idag och det kommer lösa sig. Så på ett sätt tror jag att allt kommer gå bra. Jag håller i alla fall tummarna för mig själv. Håller ni era?

I alla fall.. Grattis världens bästa mamma!



Observera att bollen i mitten har både socker och kokos. Coolt va? Det var mitt påhitt..





Självdör.... Igen.

Varför glömmer jag alltid bort att göra de vitigaste sakerna? Nu har jag glömt gå förbi min chef och fråga om mitt schema i sommar. Bra jobbat Maria. Bra. Tror till och med att det är menyprovning idag, imorgon och på onsdag. Härligt. Bra koll jag har. Jag är så jävla dålig.

Känner mig ungefär så här...


Och så här..



Städar rummer förövrigt.

En helt vanlig söndag

Jag har inte haft någon direkt blogglust de senaste dagarna. Eller ingen lust för någonting om jag ska vara ärlig. Antar att det blir så när man är sjuk.. Som tur är håller jag på att bli bättre. Tacka Gud för det.

För att det här inlägget inte ska bli exakt lika tråkiga som de senaste lägger jag in lite bilder från gränsen. Det ska väl göra det hela liiite roligare.



















Grattis till andraplatsen John!!!

Febern och jag

Tack Felix för den underbara Ben&Jerry's:en. Den kommer göra min kväll.

Att ligga i en skinsoffa när man har feber är inte att rekommendera

Det var absolut inte så bra att träna igår. Fick feber inatt och har mått jättedåligt sen dess... Har i princip sovit hela dagen och inte orkat göra något. Nu orkade jag dock slå på datorn men det är i och för sig bara för att jag inte klarar av att ligga i soffan längre.. Kände svetten rinna på ena benet när jag hållt dom mot varnadra en liten stund. Ändå låg jag bara i shorts och ett slappt linne. Mysigt va? Inte om ni frågar mig.

Hörs senare om jag orkar. Nu måste jag kurera mig, jobbar ju imorgon. Då måste jag vara frisk!

Känsliga personer, titta bort!

Skulle nog inte ha tränat med ond hals, täppt näsa och huvudvärk... Nu mår jag som jag förtjänar. Halsmandlarna ser ut som hjärnor för att citera Matilda. Dom är stora som meloner ungefär och jag har svårt att andas. Jag förstår verkligen inte varför jag inte får ta bort dom jävlarna?! Blir snart förbannad alltså. Som pricken över i:et känns huvudet som en stor tjock deg också. Och ska upp om sju timmar. Great.

Är det här normalt eller?

Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart

Idag har vi haft temadag i skolan -  Do hugs, not drugs. Har hört allt jag redan vet om cigaretter och snus, fått en personlig historia berättad och gett förslag till vad som kan förbättras för ungdomar här i Luleå. När dagen var slut gled Jossan och jag in till stan. Där tittade vi först på jeans men efter många misslyckanden satte vi oss på Roasters, drack en latte, snackade och gjorde lite skolarbeten. Eftersom det blåste lite kallt där gick vi och satte oss i Fritz Olsson-parken istället. När vi suttit en halvtimme kände jag att det var dumt att jag tog både dom svarta jeansen och en svart T-shirt imorse. Gick därför och köpte en vit tröja. Det fungerade bättre.

När Jossan åkte hem mötte Filip upp mig och vi fortsatte sitta där mot väggen, i stekhet värme. Det kändes verkligen som sommar och det var så otroligt underbart! Det mest frustrerande är dock att jag, trots att jag satt där i flera timmar, inte har fått någon färg... Eller jo, mellan ögonen efter solisarna. Kul. Jättekul. 


 


Tyck inte illa om mig

Igår natt somnade jag för att jag var söndergråten. Ikväll kommer det bli svårare. Blicken spelas upp på min näthinna om och om igen. Den ilar genom mig. Ingen har tittat på mig med den besvikenheten och ilskan i blicken som bara skriker "Du är äcklig, dålig och idiotisk". Det är den värsta jag har fått i hela mitt liv. Jag vågade knappt titta dig i ögonen idag.. Ville bara krama om dig och säga något men jag visste inte vad, därför lät jag bli. Jag kommer tänka på det här tills den dagen vi träffas igen. Vare sig jag vill det eller inte.

Men... Tack för det lilla ordet. Maja. Då kändes allt mycket bättre.

Jag lever

Sitter på tåget hem. Vi är en timme försenada. SJ kan ta sig..

I have the time of my life

John har varit i duschen hur länge som helst nu och han började för en minut sen. Det ser inte bra ut alltså. Nåja, jag är klar så han får skylla sig själv.

Jag tänkte lägga upp en bild på mig själv och visa hur jag ser ut ikväll men så klart är alla USB-uttag på datorn upptagna och jag vågar inte dra ut någon. Då kanske jag sabbar något och det vill jag ju inte. Ni vet, jag är inte direkt vän med Mac. Så jag håller mig undan.. Det är nog lika bra.

När John är klar ska vi glida ner till Grönan, han ska väl försöka lära mig DJ:a ikväll igen och sen ska vi spela biljard. Igår när vi spelade så vann ju jag och nu vill han ha revansch. Något som han dock aldrig kommer få men det är väl snällt att ge honom ett försök i alla fall? Ja, det tycker jag. Ha en jättebra kväll allihopa!! Det ska jag ha. Puss.

Har man lite att göra så har man

Idag har vi varit en sväng till Kiruna för att John da man skulle gå på systemet. Vi gjorde några ärenden också till folk här i barren som inte tar sig här ifrån så ofta. Vi skulle ju ändå dit så varför inte vara snäll på samma gång?

På vägen dit såg vi enormt många döda lemlar på vägen så på vägen hem var jag tvungen att räkna dom. Jag fick ihop det till 210 döda små kroppar. Då har jag säkert missat några också. Jag ville bara kolla om jag hade rätt, alltså att det lätt var över 100. Och det var det.

Nu ska vi vila en stund och sen göra oss redo inför kvällen. Hoppas att den blir minst lika rolig som den igår. Dock kan jag helst slippa dom äckliga och sliskiga gubbarna... Fast vem försöker jag lura? Det kommer ju så klart aldrig hända.

Ha en jättebra fredagkväll

Spinner plattor med John på Grönan för tillfället (läs sköter ljuset). Det är ganska chill. Får stå i DJ:båset och se cool ut liksom. Jag dansar, får lite blickar, jag tittar tillbaka, dom tittar bort. Jag dansar, får lite blickar, jag tittar tillbaka, dom tittar bort och så håller det på. Jag lever loppan kan man nog lika gärna säga. Om jag hade haft sladden till kameran med mig hade jag lagt upp en bild där ni sett exakt hela förloppet men tyvärr glömde jag ju den i Luleå..             Så typiskt mig.

Problem

Nu är jag äntligen framme, har packat upp och ligger och tar det lugnt i Johns säng. Musik på högsta volym och livet är bra. Livet är jättebra. Dock har jag ett litet problem.. Ni vet maskeradfesten? Jag har på något sätt helt förträngt att det är SERIEFIGURSTEMA! Hur fan kan jag vara så dum? Så nu vänder jag mig till er.. Vet ni någon seriefigur som är en amerikansk fotbollspelare? Vem som helst? Snälla hjälp mig nu.

Allt kom liksom på samma gång

Sista gången på flera dagar som jag säger godnatt Luleå. Jag har haft stress huvudvärk sen sju så det ska bli skönt att få gå och lägga sig snart. Har bara något små detaljer kvar av packningen att fixa innan jag kan krypa ner under täcket. 

Förövrigt var det en stor dag på jobbet idag. Jag, Eva Maria Therese Burström Flodin, tog min första beställning! Allt flöt på bra och jag tappade ingenting. Eller jo, bara en tomat. I huvudet på en kvinna. Heheheh. Nä, hon fick den inte i huvudet! Hoppas jag i alla fall...

Nu ska sminket bort och allt ska göras klart. Natti natti.

Pyssel





Böjde lite...



... Och vips så hade jag mig en halsring!



Rotade fram ett gamalt diadem som jag inte använt på flera år, använde händerna och en tång för att böja till den lite och så inom loppet av några minuter hade jag en halsring utan att ha spenderat en enda krona. Både snabbt och enkelt att göra. Snyggt blir det också! Testa själv och var inte rädd att använda fantasin.


The botten is nådd

I natt drömde jag att jag höll på att bli besatt av djävulen. På något sätt kunde jag stänga honom ute och han "gick in" i en kompis istället. Det är den värsta drömmen jag har haft på så fruktansvärt länge! Jag grät genom hela drömmen. Eftersom jag tror på sånt där, alltså andar och sånt, så kändes drömmen så verklig. Jag är typ fortfarande rädd. Det här är anledningen till varför jag aldrig kommer se Paranormal Activity 2... Eller någon film som har med sånt att göra.


Jag måste nog säga att jag har blivit en hurtbulle

Har just varit ute och sprungit 5-6 kilometer vilket kändes både behövligt och uppiggande. Nu ska jag hoppa in i duschen, läsa lite på svenskan och sen hoppa i säng. Ikväll ska jag gå och lägga mig i tid.


Ingen vet ifall det verkligen hänt

Jag har äntligen förstått den irritation som mina föräldrar har känt varje gång vi inte kommit direkt när de ropat att det är mat. Det hände ofta att vi fastnade i tvn eller i en lek när vi var små. Förlåt mamma och pappa. Jag var ung och dum.



Om jag får höra "Nu är ju maten kall" blir jag galen. Då tappar jag det.

Kalla kårar över hela min rygg

Då sitter vi än en gång med den förbannade Årsredovisningen. Som tur är är vi snart klara, har i stora drag bara jämförelsen mellan budgeten och resultatet kvar. Vi har Sture att tacka för att han har lärt oss använda Visma (ett bokföringsprogram) så att vi slapp göra allt för hand eller försöka på ihop det i ett dokument på datorn. Så det kommer gå snabbt, vi ska liksom bara skriva kommentarer till det och helt enkelt jämföra.

John gör något läskigt test på internet där man ska tänka på en kändis, sidan ställer några frågor och sen gissar den på en kändis. Det sjuka är att den har rätt i 99% av fallen! Hur sjukt är inte det? Jag måste tänka på en kändis till... Och sen kanske en till efter det. Jag kommer fortsätta tills den har fel.

Vill ni prova själv. Gå in HÄR.


Jag är ännu bättre

Puh, jag tappade inte en enda tallrik. Med gud ska veta att det var nära ett par gånger. Skönt att kunna grunderna nu i alla fall så nu är det bara att öva, öva, öva. På torsdag jobbar jag igen men då ska jag fokusera mer på att bära ut dricka. Alltså drink-runner. Visst har dom snajsiiiiga namn? Det tycker jag.

Nu blire bums i säng. Klockan är redan alladeles för mycket. Laddar om för imorgon och en ny skoldag vilket betyder en dag närmare gränsen. Vilket betyder att det är mindre än fyra och en halv dag kvar. Vilket betyder att det är två nätter kvar tills jag sitter på tåget. Snart är jag där!

Jag är bäst

Nu är jag stressad igen. Kom precis hem från skolan och har gjort mig en hampis. Var tvungen att göra min egna middag eftersom jag ska iväg och jobba klockan 18. Mitt första pass som Food-runner. Jag har ju sprungit ut med mat förut men det var bara för att jag var tvungen att hjälpa till. Nu ska jag få lära mig innan jag börjar vilket känns jätteskönt. Förra gången sprang jag ju bara runt som en yr höna.

Måste kasta i mig hampisen nu och sen slänga mig in i duschen. Stressa, stressa, stressa. Önska mig lycka till.



Man tager vad man haver.

Som en ny människa

Nu är jag nyscannad och premiären för mitt första Zumbapass är bortgjort. Jag kroppsscannade mig på Aktiv Livsstilcenter här i Luleå. Det ligger på järnvägscentralen och är ett litet mysigt kryp in. Jag åkte dit med laget men tyvärr kunde inte alla komma så vi var bara sju stycken, men vad gjorde det? Mer av det goda till mig liksom. Vi fick bland annat smaka på de olika mellanmålen (små bars) och två shakear. Det var förvånadsvärt gott. Shakearna smakade som milkshake! Vi fick också en genomgång om kolhydrater, proteriner, fett och blodsocker. Det behövdes kan jag ju säga... Nu vet jag vad jag absolut inte ska äta till frukost!

Jag har bokat en personlig behovanalys också där jag kommer få hjälp med att lägga upp en hälsoplan för att få mer energi, må bättre och maximera mina träningsresultat. Alltså inte för att gå ner i vikt. Det tycker jag är viktigt att punktera. Jag är nöjd med min kropp fast skulle gärna vilja bli mer vältränad på ett par ställen vilket jag hoppas jag kommer bli med hjälp av det här.


Det är kö från gatan upp till hallen

Jag älskar Veronica Maggios nya album. Jag kan inte sluta lyssna på det! Det är sjukt. Hon är också ett måste på P&L. Om jag missar henne börjar jag gråta. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag uppskattar hennes musik. Minns när jag lyssnade konstant på till exempel "Måndagsbarn" och "17 år" när dom kom ut. Jag har alltid drömt om att få stå längst fram på hennes konsert och nu kommer det äntligen hända. Jag spricker av längtan.



Du kommer nog aldrig mer vara min vän

Minns ni att jag sa att jag snart skulle åka till gränsen igen? Jag åker om en vecka. Söndag den 8 Maj. Jag köpte hemresan idag och tänkte att jag skulle vänta och köpa en sista minuten resa upp. Hur många åker till Rikgränsen på en helt vanlig söndag liksom? 

En av anledningarna till att jag åker upp då är att det är en maskeradfest. Jag fick ju inte klä ut mig på halloween så jag tänkte passa på nu. Har bollat idéer på outfits hela helgen och nu har jag bestämt mig. Tror jag. Vem vet, jag kanske ändrar mig till veckan..

Här är i alla fall en sneak peak på det jag har tänkt. Kan ni gissa vad jag ska vara?


Jag är inte den som är den

Gårkvällen blev oerhört lyckad, enligt mig. Grillningen gick jättebra och det var super gott! Vi satt och småpratade, spelade "Jag har aldrig" och sjöng för fulla muggar (med fulla muggar också för den delen). Halv nio gav jag mig av för att börja mitt arbetspass. När jag kom dit var det så fruktansvärt lugnt att jag blev tillsagd att komma två timmar senare, alltså klockan 23. Jag åkte tillbaka till festen där alla hade börjat komma igång. Jag är ju inte den som är tråkig och torr så jag stod också där på dansgolvet, bland alla fyllon, och dansade arslet av mig. Det var så sjukt roligt. Dock.. När alla började prata allvar (som man alltid av någon konstig anledning gör på fyllan) satte jag mig och åt en stoooooor bit kladdkaka. Kvart i elva tog jag farväl av alla, tackade för mig och cyklade till stan igen. Imorse när jag kommit hem och la mig i sängen somnade jag på fem röda. Det kallar jag lyckad kväll. Eller för lite sömn natten innan.

Lyckades inte fota en enda bild med min kamera så.. Ja, ni vet vad.

Gick omkring i ditt kvarter tills det blev för kallt

Bergnäsbron kan vara den jävligaste bron i hela världen. Det är bara den som är mellan där jag bor och stan så den måste korsas om jag ska dit. Problemet är bara att det alltid är motvind på den. Det spelar ingen roll vilken tid man cyklar, alltså om man cyklar in och cyklar tillbaka efter en halvtimme har man ändå motvind båda vägarna. Idag funderade jag nästan på att hoppa av cykeln och gå istället för att jag praktiskt taket stod still. Fast jag gjorde inte det. Jossan väntade i stan och jag kom fram till att cykla gick snabbare. Det var bara att använda benmusklerna som för övrigt lider av extrem träningsvärk. Jag fick i alla fall ännu mer träning vilket är mega positivit! Jeeehhy.



Jag vet att jag har visat den här bilden allt för många gånger redan men den ligger mig så varmt om hjärtat och är det jag tänker på när jag pratar om att jag har bajkat. Därför får ni stå ut ännu en gång..