Don´t give up on me

Hej alla glada vårpaltar! Idag är det valborg och det är jättefint väder. De senaste dagarna har det bara varit grått och kallt, så det är skönt att det äntligen kunde bli lite sol. Efter skolan, som jag slutade halv 12, gick André och jag hem till Viktor för att sedan åka in till la stada. När vi väl var där hände något som inte fick hända..

Viktor hjälpte sin pappa med något så medans vi väntade satte André sig på deras staket. Jag satte mig bredvid men fick taggar i rumpan så jag gick runt André och för att sätta mig på andra sidan. När jag nästan satt mig ner upptäckte jag att staketet såg lite förfallet ut och beslöt mig för att ställa mig upp igen. Just i detta ögonblick tappade jag balansen och föll handlöst baklänges. I samma stund gick staketet sönder och jag låg på backen inom några sekunder. André gick därifrån och skyllde allt på mig. Viktors pappa kom och sa att vi var tvugna att laga det. Inget sas men jag vet att både Viktor och André blev less. Hela historien slutade iallafall med att "vi" (okej, Viktor och André) lagade staketet och vi begav oss tillslut in till stan. Jag säger bara förlåt Viktor och det är lugnt om du är grinig på mig, jag förstår helt och hållet. haha.

Ikväll blir det bara att ta det lugnt med André & CO. Nej, nu måste jag ta mig något att äta innan jag dör!

I can´t get enough of you, baby

Söndagar brukar alltid betyda ligga länge i sängen och sedan kliva upp och göra ingenting. Idag var det ändring, kanske inte med att ligga länge i sängen.. Iallafall klev jag upp någon gång vid halv ett. Jag fikade och satte sedan direkt igång med pluggandet eftersom vi har prov på tisdag. Tio i fyra gick Sara, pappa och jag till hallen eftersom vi hade basketavslutning med ABK. Den var klar ungefär vid halv sex, så vi begav oss hem igen.

Snart är det Valborg, vad roligt det ska bli. Inte för att jag har några planer än så länge men det ordnar sig säkert och blir kanon kul i slutändan. Det är ju nästan en hel vecka kvar så vad som helst kan hända. Jag orkar faktiskt inte bry mig just nu, det är bara jobbigt att planera allt in i minsta detalj.

Jag har ont i huvudet igen.. Det börjar bli en vana nu, jag måste verkligen kolla synen snart! Klippa mig måste jag också göra.. Hoja, kändes mycket nu. Nu måste jag se klart det lilla som är kvar av Söndagsparty med Filip och Fredrik. Charmiga typer det där.. Dröm sött.

I pray you

Jag har en väldigt bra känsla i magen efter att ha gjort No provet idag. Det kändes jättbra men alltid när man känner så går det åt helvete. Fast den här gången känns det annorlunda, nu jävlar ska jag bryta trenden! Förutom det så har jag inte gjort så mycket idag, varit på den där föreläsningen. Det var faktiskt roligt och man fick mycket information. Det var inte bara folk från Norrbottens entreprenörs gymnasium som pratade utan ävan Isabella Löwengrip, kanske mer känd som Blondinbella. Hon pratade om sin blogg, från hur hon startade den till att bli en största bloggen i Sverige. Det var faktiskt rätt intressant, tro det eller ej så lärde jag mig mycket.

Ikväll har jag träning men jag vet inte om jag ska gå eftersom jag har grymt ont i huvudet just nu. Jag vet att jag inte borde sitta vid datorn då men jag måste ju slänga in ett litet inlägg iallafall. Magen kurrar så nu ska jag gå och ta mig något att äta. Hoppas huvudvärken går över..  

Inget steg tillbaka

Sitter just nu jättetrött och sliten i våran sköna soffa. Första skoldagen efter lovet har gått och jag är helt slut. Inte nog med det så har jag fruktansvärt mycket träningsvärk från träningen igår. Jag vill inte ens tänka på hur mycket det kommer kännas imorgon.. Det är nästan hemskt hur otränad jag känner mig, men har som sagt inte tränat på två veckor så det kanske inte är så konstigt att det gör ont.

Imorgon har jag No prov och jag vill inte ens kommentera det.. Hoppas att det går bra bara. Jag ska också på någon föreläsning om entreprenörs programmet på SF. Det kan nog bli roligt. Sen blir det att vara med André förhoppningsvis, har inte riktigt bestämt något än men det blir troligtvis så. Jag känner att jag har lite ont i huvudet så jag ska nog krypa ner i sängen innan det blir värre.. Sovgott, önska mig lycka till inför imorgon!

Nothing is what it used to be

Kom just hem från träningen, den första på ungefär två veckor och det kändes kan jag då säga! Ändå gick det ganska bra. Wipeout är i fullgång på tvn och äntligen är det en svensk tjej med i finalen! Jippi, hoppas att hon vinner.

Idag har jag bara pluggat.. Det gick faktiskt bra. Jag tror att jag fick in lite iallafall. Nu blev det jätte spännande i Wipeout så jag måste lägga ner skrivandet ett tag. Hörs!

A fun night with great people

Söndag ännu en gång. Veckorna bara flyger förbi och innan man vet ordet av det så kommer man gå ut skolan. Skönt, äntligen får man lämna bergskolan.. Fast man kommer självklart ha väldigt många minnen därifrån. Både bra och dåliga. Hur som helst sitter jag just nu vid köksbordet och försöker plugga. Det går absolut åt skogen! Jag orkar bara inte, om jag inte kan det nu kommer jag inte kunna det imorgon heller.. Har So redovisning imorgon och det känns som att jag inte kan något av det jag ska säga, men jag ska iallafall försöka få in det :)

Förresten tog jag fram moppen igår. Gud så härligt det var fast väldigt kallt. Jag och Sara åkte från Antnäs till Mjölkudden. På vägen hämtade vi upp Emil, Strand och Felix och åkte sedan förbi Hemmakväll och hyrde två skräckisar som vi sedan såg hemma i våran mögliga soffa. Det var grymt roligt och jag vet inte hur mycket vi skrattade?! 

Nej, nu måste jag plugga! Njut av lite bilder från igår..


Emil och Olle ockuperade soffan.


Strand ville inte vara med på bild men tillslut fick jag en xD

Life has killed a dream... My dream

Klockan är redan halv åtta och jag har ingen aning om vad som händer ikväll! Jag känner paniken i halsgropen, vad ska jag ta mig till? Jag orkar inte sitta hemma en kväll till, det orkar jag bara inte..

Dagen har gått åt till att plugga So och varit en sväng till Tunavallen och sett på fotboll. Jag fick klart en till fråga i Son vilket känns bra men jag har ändå ganska mycket kvar.

Nu ska jag ta mig något att äta och sen måste jag hitta på någonting! Pallar verkligen inte att sitta hemma.. Om ni vet något roligt som händer ikväll är det bara att höra av er! Pussar

I´ve been waiting a lifetime for you

Datorn har blivit dator igen och jag sitter fortfarande i min ensamhet. Jag hör svaga röster från Saras rum och lite fnitter då och då. Joppa ska sova över. Emilboi Helander är den enda som är social på msn och jag är kissnödig. Jättekissnödig. Jag borde ha gått på toa för länge sen men det har bara inte blivit av. Varje gång jag rör mig känner jag att det svider till under tröjan. Det påminner mig om att jag ska berätta vad som hände igår..

Jag och André skulle laga mat då jag gjorde något klumpigt, fast det var egentligen inte mitt fel utan Andrés (a) Eftersom det var han som sa åt mig att steka korven. Iallafall så skulle vi steka korv och koka makaroner. Han hade satt jättemycket fett i stekpannan och jag ville verkligen inte bränna mig på handen så jag som slängde i korvarna. Tror ni inte lik förbaskat att det sprättar upp margarin lite nedanför det högra nyckelbenet på mig! Det sved till som bara den och jag gick genast till kranen och sätte kallvatten på. Jag tänkte inte mer på det mer än att det blev en stor röd fläck. När jag vaknade i morse såg jag förödelsen. Jag hade fått två blåsor och de såg grymt äckliga ut! Nu har jag stoppat två plåster för så man inte ser det äckliga små sakerna.. Usch.

Gud straffar somliga genast, frågan är bara: Vad har jag gjort?...

 


Ingenting är rättvist - men ingen orättvisa består

Varför väntar man med allt till sista sekunden? Visst har jag pluggat lite men långt ifrån så mycket som jag borde. Aja, jag får skärpa mig och kliva upp tidigt på mornarna och försöka få någonting gjort. Jag hade inte tänkt göra det på kvällarna iallafall.

Igår vad jag på stan ett tag och sen åkte jag till André. Där spenderade jag dagen och natten. Jag älskar verkligen och vakna upp och se att han ligger bredvid mig. Sen när jag kan ligga och titta på honom hur länge som helst medan han sover, det är nog den bästa känslan som finns. Okej, ja bort nog.. Det är den bästa känslan som finns. Jag älskar dig, André Engberg!

Idag har jag och André bara tagit det lungt. Mamma hämta oss lite efter klockan fem, André tumlade ut ur bilen på Smedjegatan för att träffa Björn och hans Papi. Jag åkte hem för att plugga, det gick inte så bra. Jag drog ut lite fakta och sen gjorde jag absolut ingenting mer. Nu sitter jag och tittar på gamla avsnitt från Big Brother 2003. Det är faktikst rätt bra, speciellt när en jag känner är med.

Jag har ätit fullt med godis nu i min ensamhet så nu fick jag godiskoma och tangentbordet har omvandlas till en jättestor chokladkaka. Så innan jag äter upp hela datorn ska jag nog sluta skriva. Det är just vad jag ska göra, lägger upp ett inlägg lite senare. Adjö

I will fight for my love story

Idag blev jag väckt av Sara ungefär vid 12, då hon tyckte att det var dax för mig att kliva upp. Efter frukosten duschade jag och gjorde mig i ordning för att åka och bowla. Innan vi åkte fick jag tid till lite plugg också. När vi väl tagit oss till bowlinghallen hade jag en seg start. Jag låg sist en lång stund men tillslut lyckades jag skärpa mig och komma tvåa. Pappa vann med ett poäng och Sara kom olyckligtvis sist. Efter bowlingen åkte vi och tittade på bilar eftersom pappa kanske ska köpa en ny.

För tillfället sitter jag och mamma och tittar på Navy CIS, det är ganska bra faktiskt. Fast jag måste medge att det finns bättre program. Om tio minuter är det Desperate Housewives som jag nog måste titta på. Jag tror att jag ska krypa ner med ett täcke och mitt påskägg i soffan och bara mysa. Det lät skönt så jag gör nog det nu på en gång.

Deras öde är deras, mitt öde är mitt

Nu skämms jag igen.. Riktigt mycket för att jag inte har skrivit på ett bra tag. Dock har jag en väldigt bra förklaring till detta! Först åke jag till DM, sen åkte jag direkt till pappa där datorn har invarderats av virus så internet funkar inte... Ja, och där var den förklarningen.

Det är iallafall lov nu vilket känns oerhört skönt! Helgen var varit lugn och jag har inte gjort så mycket. Sett Fast and Furious på bio med Joppa och Sara, varit med André en sväng och åkt till farmor och kommit hem igen (kommer bilder senare). Lite plugg har jag fått bortgjort iallafall, men inte var det mycket. Måste verkligen ta mig tid att försöka förstå Non.. Även fast det känns omöjligt för tillfället.

Just nu sitter jag hos Jossan och vi tittar på Ballar av stål. Det är nog ett av det knäppaste programen som finns, man måste ju bara skratta lite. Vi ska nog bara ta det lugnt ikväll, hon kanske ska till Emil senare och jag kanske åker till André. Får se hur det blir under kvällens gång. Nu ska jag snubbla ner i Jossans säng och vara allmänt trött.

Some nights are better then others

Imorgon bär det av och jag tror att jag är lite nervös faktiskt. Det ska bli så grymt roligt att åka bort från allt ett tag. Har tagit ledigt imorgon så ingen skolan för mig. Istället ska vi som tidigare sjöng på Avanskolan åka till Måttsundskolan och Alviksskolan och sjunga igen. Har packat klart allt redan ikväll så jag slipper ha panik imorgon. Eftersom jag åker bort under helgen kommer jag inte ha tillgång till någon dator. Så några inlägg blir det inte, bara så ni vet. Mina ögonlock känns tyngre än någonsin nu så jag tror att jag ska hoppa i säng.

En sak till. Alla har sina upp och nedgångar i livet och jag tror inte det går att göra någonting åt. Jag råkar ha en nu och sånt är livet. Tro inte att jag är en sån som vill ta livet av mig, för så är det verkligen inte! Jag älskar livet och skulle aldrig utsätta de jag känner för något sånt. Det känns bara bättre när man har fått skriva av sig lite..

"Anonym" du har ingen aning om vad som händer i mitt liv just nu så håll dina tankar för dig själv och ödsla inte tid på något du inte har med att göra. Puss och godnatt.

You don´t see me like i wish you would

Det här är fanimej helt otroligt...

Kärleken kan ta slut, döden varar för evigt

Det ska bli fruktansvärt skönt att åka bort imorgon! Det skulle ha varit grymt roligt om Umeå var min slut destination men det är det tyvärr inte den här gången. Ska till Arvidsjaur och spela DM. Jag tror nog att det kommer blir roligt. Skönt att komma bort och slippa tänka på skolan och allt annat. Just nu sitter jag bara och väntar.. Väntar och väntar.

Ingenting är som det var, ärligt vad har jag kvar nu?

Världen är så full av hat. Jag förstår inte hur man kan vilja såra någon så mycket? Om du har något att säga kan du säga det direkt till mig, istället för att gå bakom ryggen på mig. Om du inte vill säga vem du är så skulle du ha tänkt på det innan öppnade käften. Jag blir så jälva förbannad! Fattar du inte att du förstör?! Gå inte runt och snacka en massa skit. Man måste tolka det man hör också, jag antar att du aldrig har hört - Tro inte på allt du hör.


I need you much more this time

Jag har funderat. Nian måste fan vara den värsta perioden som man måste genomgå. Jag fattar inte vad som har hänt? Allt känns bara så.. Jag vet inte ens hur jag ska beskriva det. Skolan är jobbig och jag har tappat all motivation till att plugga. Det känns inte så lovande kan jag säga. Det är ändå inte det enda problemet.. Nu behöver jag er mer än någonsin.

Vad var det med dig idag? Har det hänt något? Jag hoppas att du ringer om det är något, så som du gjorde förut. Det känns som att jag håller på att förlora dig..