Vart jag än går

Vid lunchtid tog jag en promenad in till stan för att delta på menyprovningen på jobbet. Solen sken och luften var frisk. Nu är jag hemma och ska slå på en serie. Vilken det blir har jag inte riktigt bestämt än. Även fast allt i mitt liv inte är så bra just nu har jag faktiskt haft en väldigt bra dag och det är jag glad för.


Nu hoppas jag på en förändning

Det har gått över en veckan sedan jag var på min anställningsintervju för Telia. Visst att de skulle höra av sig inom två veckor men hur länge ska man behöva plågas? Jag vill verkligen ha det här jobbet vilket gör mig jättenervös och otålig. Jag vill verkligen verkligen ha den här tjänsten. Hoppas bara att jag slipper vänta en vecka till, några dagar är dock helt okej. Fast helst imorgon. 
 
 

Detta är en enorm svacka

Bloggen håller inte måttet. I alla fall inte det mått som jag vill att den ska hålla. Den ser heller inte ut som jag vill att den ska göra och jag tror att det är en stor anledning till varför jag inte skriver. Dessutom känner jag mig trött heeeeeela tiden vilket minskar motivationen till allting. Jag har dock fått bra nyheter idag så förhoppningsvis kommer denna tid vara över snart. Jag hoppas det. Jag vill det så gärna. Visst håller alla tummarna?

Jag saknar mina tjejor!