En Twilight Saga, Eclipse. Check!

Jag har stört mycket att göra inför resan och bloggen blir lidande. Förlåt. Dagen har spenderats i stan med favorit Jossan och sedan i en mörk biosalong framför filmen och premiären av Eclipse. Den var så sjukt bra!!! Jag rekommenderar den verkligen. Jag blir mer förvirrad för varje film för nu har jag ingen aning om jag vill att Bella ska vara med Edward eller Jacob. Absolut ingen aning. Något som jag vet är att jag själv blir mer och mer förälskad i Jacob. Jag hade ju dödat för honom alltså. Grr. Ge mig!!

Väskan är packad och just nu sitter jag med färg i håret. Jag kunde inte stå ut med min gräsliga utväxt nå mer. Jag måste kunna visa bilderna vi tar där borta för allmänheten. Någon måtta måste det ju ändå vara. Det blir bara en enkel blondfärg nu så får slingorna glida i när jag kommer hem. Det kommer bli jättebra.

Bilder från dagen och en liten berättelse får ni senare. Berättelsen handlar om ett konstigt sammanträffande.

I´ve always wondered if you would miss me

Hej och hå. Jag är fortfarande inte rikigt klar men jag behövde en paus. I söndags sov jag bara bort hela dagen, tränade och åkte till pappsen. Resten kom jag på att ni redan vet. Måste ha skrivit inlägget i lördags i någon form av trötthetstrans. Hade absolut inget minne av att jag redan delat med mig av vad som gjordes. Igår tog jag det fruktansvärt lugnt på Björks/Golfängen/Någonting. Jag vet inte ens vad stället heter.

Idag fick jag veta att jag kommer ha en systemkamera med mig på min utlandsresa. Jag är så himla glad för det kommer att bli så jävla fina bilder!! Tack så enormt mycket för att jag får låna den. Du vet vem du är. Du är guld.

I love the way you lie

Låten fungerade tydligen inte så ni kan tyvärr inte höra den nu. Försöker igen senare eller när jag kommer hem från Frankrike. Nu är det bara tre dagar kvar! Galet, galet, galet. Jag ska packa nu och efter det får ni en uppdatering om helgen. Fick en timme på mig av pappa.. Nu har det gått 20 minuter. Får se hur jag klarar det här.. Önska mig lycka till.

Jag är så hungirg att jag inte orkar skriva

Förlåt för dålig uppdatering! Sammanfattning av helgen sommer efter middagen. Ni får en låt så länge.. Jag bara älskar låtar som stämmer in på ens liv.


Life i goooooooooooood

Tänkte bara säga hej så ni vet att jag lever. Hej. Och jag lever.

How can I get you alone?

Jag tänker inte skriva något långt inlägg då jag verkligen inte orkar. Jag är förbannat trött och ska nog hoppa ner i sängen snart. Jag tänkte bara berätta att jag har det grymt mysigt just nu. Jag sitter i soffan framför tvn och fotboll (absolut inte det som är mysigt!), pappa sitter bredvid mig med gitarren i handen och resten av familjen sitter i köket. Självklart sjunger man med sin vackra stämma och gänget hänger på. Det enda som kunde varit mysigare nu är om vi hade suttit ute vid en brasa. Men man ska vara glad ändå. Jag är glad. Livet leker.

Packing time

Jag håller på att packa. Ska vidare till pappa snart och packa ner det som behövs. Här ifrån tar jag bara allt jag kan hitta.. Det blir lättare så.


When I´m speaking it´s the voice of someone else

Godmorgon. Snacka om att ha vänt på dygnet. Jag klev upp för 45 minuter sen och det värsta av allt är att jag fortfarande är trött. Jag skulle nog gått och lagt mig direkt när jag kom hem igår. Men så klart var jag tvungen att både blogga lite och se på tv.. Fast egentligen gör det ju ingenting, för jag har ju sommarlov! Dock måste jag vända tillbaka dygnet innan fredag, då vi lyfter från Kallax klockan 06.00.

Förstår ni att det är sex dagar kvar tills jag lämnar Luleå? Okej, ni kanske förstår det men jag gör det inte. Det är galet.


Jag behöver lite kärlek från fel sort och sympatier från fel håll

Nu är jag hemma efter en chillkväll hos Svenne. Vi har sett Shutter Island och jag måste säga att jag tycker inte att den var så bra. Jag har hört jättemycket om den men den höll inte måttet om man jämför med kommentarerna den fått. Jag hade högre förväntningar. Nåja, trevligt hade jag i alla fall.

Tidigade idag var vi på tivoli och åkte en sak innan vi åkte därifrån igen. Så ovärt var det att åka dit. För den delen märks det att man blivit äldre. Jag klarar verkligen inte av när det snurrar för mycket men har alltid klarat av det lite. Men nu... Nu klarar jag knappt det. Ville nästan spy efter karusellen vi åkte idag.. Var nog därifrån jag fick huvudvärken som dunkar innanför skallbenet just nu. Jag måste verkligen gå och lägga mig. Sova. Sängen. Skönt. Hejs.

Lever Mr Jackson?

Nu börjar jag fan undra alltså... Läskigt.

Titta på det här.

She cant say all the things she wanna say

Var det bara jag som glömde lägga blommor under kudden igår? Nu måste jag vänta ett helt år till för att få veta vem min blivande man blir... Hade varit bättre om jag fick veta det nu, då hade jag sluppit lägga energi på att leta. Jobbigt läge liksom.

Deep inside I´m growing strong

Jag vaknade och så var den här dagen förstörd. Bokstavligt talat. När jag legat vaken en stund började det klia överallt. Det var då jag märkte hur många myggbett jag egentligen fick igår. Vid såna här tillfällen är det dåligt att ha långa naglar. Jag kliar alltid sönder alla myggbett och får fetaste såren.. Sen måste jag alltid stoppa på Salubrin så att det svider så där skönt. Jag gör alltid så. Jag lär mig inte.

Förutom myggbetten hade jag en jättetrevlig kväll igår. Det var skit roligt att umgås med dom från klassen och alla andra som var där. En helt perfekt midsommar.
















Let´s have some fun


?

Jag har alltid undrat om förhoppningsvis är ett eller två ord. Jag vet fortfarande inte om det stavas förhoppnings vis eller som jag skrev tidigare...

Have to stop what I`m doning so I can pull up close

Står och lagar Midsommar middag. Sara och jag har en date.

Förrätt: Bullängd.
Varmrätt: Fläskytterfilé med Potatisgratäng.
Efterrätt: Vaniljglass och ballerina kladdkaka.

Note to all: Maten blir godare om man lagar den i pyjamas.


Förstör inga minnen

Glad midsommar på er allihopa. Har ni varit ute och solat något idag? Det har inte jag. Jossan och jag vaknade ganska sent, trots att vi ställde klockan. Så typiskt oss. Sen har vi ätit, jag har städat lite och vi har tittat vad kvällens outfits blir. Jag har panik över vilka skor jag ska ha! Killar, JA det är svårt att välja.

Ikväll blir det utgång som gäller och jag är grymt taggad. Ikväll ska vi ha roligt och göra början av den här sommaren enormt bra. Det här är min sommar. Fan vad roligt jag ska ha. Om en vecka bär det av till Frankrike också. Jag längtar ihjäl mig.. Jag vill dit NU.

Sitter forfarande i pyjamas.


But I´m still being cute.


Åtta dagar kvar!

Kläder till imorgon, basketturnering och träning fixat och avklarat. Jag har full koll på var vi ska befinna oss imorgon också. Fy fan vad skönt det känns. Jag kan alltså bara ta det lugnt ikväll och inte oroa mig för någonting. Just nu sitter jag på Mjölkudden och har besök av stjärnorna Josefine Hjorth, John Hedman och Johan Björn. Sara är såklart också hemma och ska hänga med oss ikväll. Riktigt roligt.

Nu ska jag sluta vara så osocial. Talk to you guys later. Bye.

Middag på Statoil och efterrätt(er).







Allting som jag kommer på det låter bara bajs ändå

Jag tycker att det är jättekonstigt men bra att jag inte blivit sjuk. Jag som har umgåtts med sjuklingar i flera veckor nu, känner absolut ingenting alls. Jag är frisk. Helt frisk. Det känns så underbart bra eftersom jag hade dött om jag blev sjuk till Frankrike resan. Jag småskrattar lite åt min bror som just nu håller på att bli förkyld. Ja, det är faktiskt lite roligt. Ni känner ju mig, skadeglädje är ju som min syster. Och jag älskar henne. Jag är glad att jag är frisk i alla fall.

Peppar peppar ta i trä.

I´m gone


You will remember me

Jag steg alldeles just upp och sitter nu och funderar om jag ska ta tag i att klä på mig och göra mig klar för att sen åka in till stan. Gullbullen är ju trots allt på väg, men jag kan vänta en liten stund till. Idag skiner solen som bara den! 21 grader och nästan inga moln på himlen. Fan vad jag älskar såna här dagar. Man blir på bra humör och det är omöjligt att bara arg, ledsen eller på sånt skit humör. Me like it.

Senare idag ska jag till hälsans och titta på Basket tuneringen. Det ska bli kul. I alla fall att se dom som inte spelar basket och hur mycket dom kämpar. Det är alltid lika roligt. Jag säger lycka till till alla som ska vara med. Lycka till.

Jag kommer inte blogga någe mer förns ikväll då jag kommer hem från träningen. Så att ni inte tror att jag blivit överkörd av en lastbil eller något. Nu ska jag äta frukost och den ta det lugnt innan min skjuts kommer. Ha en jättebra dag i solskenet! Ciao

Fan vad jag är coooool!!! NOT! (A)

Det har varit en sjukt rolig dag. Dock vaknade jag vid två och hade sovit bort halva dagen men ändå lyckades jag hinna med en motorcykeltur på lite mer än fyra timmar. Det var helt enormt roligt! Det måste vi verkligen göra fler gånger. Fast då ska vi ta med lite fika så att vi kan stanna för en picknick.

Vi åkte förbi Antnäs en sväng också. Där pratade vi med pappa om Frankrike. Jag kan knappt fatta att det är NIO dagar kvar tills jag åker!! Det är galet. Idag när vi pratade bestämde vi att vi skulle kolla biljetter till en helkväll i Paris med bland annat tre rätters middag i Eiffeltornet. Ni får veta mer om det senare om det blir av.

Nu: Precious.

Motorcykelbrud.nu





En gång i tiden var jag din, nu är jag bara en dröm

Jag har alltid tyckt att det ser så roligt och maktfullt ut när en anställd skäller ut sin chef, säger upp sig och aldrig med går tillbaka till det arbetet. Därför blev jag riktigt besviken i veckan när jag fick veta att uppsägningsprocessen inte går till som på tv. Hur kan den inte liksom? Svaret på den frågan är nog att verkligheten är så himla mycket tråkigare än tv-världen. Måste tv göra så att verkligheten ser så trist ut? Jag tycker att vi som lever i verkligheten kan göra så att tv ser tråkig ut istället. Jag frågade min vän som skulle säga upp sig om han inte kunde testa den där metoden som alla använder på tv. Som svar fick jag ett nej. Jag gav mig inte och frågade igen. Och igen. Varje gång blev svaret nej.

Tänk om alla skulle tänka som jag. Fy fan vad världen skulle bli rolig då.


Bildbomb bigtime



@ Gäddvik


Bara för att ni är så jävla snygga <3


Bartender for the night (y)






Vi tog säkert 10 såna här bilder och den här blev bäst.. Haha.


DJ!!


Han vill att ni ringer. Och om ni undrar så har han kvar ALLA fingrar
på vänster hand.


Hade tråkigt.


Don´t ask....


Godis är gott ;PPPpppPP


@ Björks








Kärlek.


Strike a pose, bitch.


@ Mjölkudden
















Lika?




Och det var allt för den här gången. Sovgott!

Life was good, now it´s better

Det har varit en händelserik dag som först började hos Jossan. Vi gick vid fem tiden över till Jennifer för att umgås och ge henne vår present. Som hon för övrigt blev extremt glad över. Bara för att förstå hur glad hon blev citerar jag henne "Det är nog den bästa present jag fått!". Så lite så gumman.   

Vid åtta tiden frågade mamma om jag ville följa med till mina kusiner och vem säger nej till det? Inte jag, så jag åkte dit, fikade och gosade lite med Ted. Han är så otroligt gullig! Och blickarna han gav mig, jag tror att han är kär. Men jag är ju oemotståndlig så jag förstår honom. 

Nu ska jag hoppa i badet och efter det lägga upp lite bilder från alla möjliga tillfällen som jag inte delat med mig av än. Det kan bli roligt. See you. 

Du är ett glashus och jag är en sten

Igår fick jag en strålande idé. Jag ville spela brännboll och spontan som jag är tog Sara, Joppa och jag tag i det. Men det som började med "vi ska spela brännboll" slutade med att vi stod ett helt gäng på hälsans och spelade vollyboll istället. Det var grymt roligt och jag skrattade så fruktansvärt mycket, men hur kan man inte när man är med det där gänget? Jag hade i alla fall enormt roligt. När jag tänker på igår blir jag sugen på att grilla. Det får bli nästa gång jag vill känna mig spontan.

Kvällen slutade hos John med en film jag inte ens vet namnet på. Jag var för trött för att fråga också.. Men det är okej, för jag hade trevligt ändå. 

Jag måste att bli bättre på att ta bilder. Jag har ingen från gårdagen. Haha, så typiskt mig. 


??

Kan någon förklara poängen för mig? Jag fattar den inte.


I´m gone



Innan jag går vill jag bara DISSA kaoset på McDonalds. Man kan komma dit ohungrig och hinna bli hungrig medan man väntar på maten.. Jag blir tokig.

Dinner is served


..

Nae, ni får en gammal design att titta på. Jag orkar inte börja med någon ny.

Bloggrenovering!

Jag steg upp för drygt en halvtimme sen och tänkte att jag äntligen skulle börja göra om bloggen.. Igen. Jag ska snart in till stan så jag får se hur mycket jag hinner. Ni får helt enkelt ha översende med utseende tills jag säger att jag är klar. Nu ska jag ta mig lite frukost, eller kanske lunch.. Och sen fortsätta.

När jag gick och la mig sken solen grymt mycket och nu syns den inte ens... Kanske är nu jag skulle gått och lagt mig istället. Jag vill ha sol.

Jag är huvudrollen

Nu sitter jag ensam uppe vår lägenhet. Tystnaden är fan total. Okej, tvn är på och jag lyssnar på musik men ändå. Det kanske beror på att jag är så fruktansvärt trött. Jag hör som allt i slowmotion eller något. Typ som han som har huvudrollen i filmen Wanted. Allt är som tyst och sakta.. Nej, jag är inte hög. Jag är trött, bara trött. Jag skulle kunna somna sittandes.. Ett bra tecken på att det är dax att hoppa i säng. Sweet dreams, ciao.





Så long, på vår lokal

Nu kom jag på att jag skulle berätta klart om i förrgår. Jag var som sagt först med Jossan och sen mötte jag upp min syster, Johanna, Josefine och Matilda på udden. Därifrån cyklade vi in mot stan för att snabbt stanna på Max. Efter det åkte vi vidare till Kronan där dramat utbröt och sen hamnade vi tillslut på Golfängen. Mycket händelserik kväll må jag säga.

Igår hade vi fullt hus! Det blev en myskväll med film. Vi såg Närkontakt - The fourth kind. Jag tyckte att den var bra, lite läskig ibland. Vi hade jätteroligt och jag ska inte ens prata om det som nämndes vid middagen. Herregud så mycket fantasi det kan finnas i en och samma människa. Jag fick till och med lämna bort sista biten av min hamburgare.. Haha, roligt var det i alla fall.

Bilder får ni upp senare när jag fått dom. Vad ska ni göra idag i survädret? Ciao.


Några funderingar

Nu efter att ha sett bröllopet har några tankar dykt upp i mitt huvud.

- Varför kan alla präster sjunga?
- Varför kysstes inte brudparet i kyrkan?
- Varför blir ett gift par lika varandra i utssendet efter några år?
- Varför var alla hästar bruna förutom 4 vita?
- Kommer Viktoria slänga sin bukett senare?
 Och slutligen..
- Varför hade inte Daniel linser på sig istället?

Något jag bara kom att tänka på.

Sen vill jag ge en stor eloge till dom som sprang bredvid vagnen i 7 kilometer. Kunde dom inte ens fått en cykel eller nått? Fast det är klart, det hade ju inte sett så snyggt ut.

Det kungliga bröllopet

Jag sitter och tittar på Det kungliga bröllopet och jag måste säga att jag inte är speciellt intresserad. Visst, det är jätteroligt för Viktoria och Daniel och för hela vårt land (i alla fall de som är intresserade). Jag tycker att det ska bli roligt att se hur hon ser ut i sin klänning och att de äntligen gifter sig men jag känner som ingenting annat. Fast det kanske är för att jag aldrig riktigt har brytt mig.

Jag såg en intervju nyss på tv där jag märkte att Daniel måste kalla Viktoria för Kronprinsessan när han pratar om henne offentligt. Är det bara jag som tycker att det är löjligt? Jag menar, visst om jag inte får kalla henne Viktoria men Daniel.. De har känt varandra väldigt länge nu så jag tycker att han borde få kalla henne Viktoria när de pratar i intervjuer och liknande. Nae, I don´t get it.

I alla fall, kul att de gifter sig. Grattis.

KJfka

Hemkommen efter en sväng över jag tror nästan hela Luleå. Det har varit kallt, blött, enormt roligt och mysigt. Kvällen också involverat lite drama (som jag sagt en miljon gånger, drama hänger alltid med). Jag har jättedåligt samvete över det eftersom det känns som det var mitt fel. Jag ber om ursäkt för det. Hoppas allt löser sig i alla fall.

Efter jobbet gick Jossan och jag på stan och jag upptäckte att byxorna jag tittat på i snart ett halvår fanns på REA! Självklart var jag tvungen att köpa dom. Jossan och jag har pysslat lite också. Bilder på det kommer upp senare. Vad som hände resten av kvällen får ni reda på imorgon för ni dör snart batteriet på datorn. Sovgott, ciao.

 

Fredag den artonde Juni tvåtusentio

Jossan och jag har gjort vår goda gärning idag genom att städa hela ENP. Vi har sopat och skurat golvet, ställt i ordning alla stolar och tömt papperskorgar. Jag måste bara säga: Fy fan vad vi är bra. Jobbet är i alla fall helt slut nu och jag kan känna i hela kroppen att jag äntligen är avslappnad och redo för sommerlovet. Så jäkla härligt. 

Jag är enormt hungrig både efter vår insats på skolan och efter att ha sett Topchef och en kladdkake reklam flera gånger nu. Så jag snubblar in i köket och tar min något att äta. Ciao


  

Off to work

Nu drar jag och gör det allra sista innan jag får sommarlov på riktigt! Ciao

When you are long gone, I´m happy

15 DAGAR KVAR TILL FRANKRIKE!! FAN VAD JAG LÄNGTAR!


Dagens

Det enda i byxväg mitt knä tilllåter.
 

....

Juste, jag glömde nämna att jag var så trött imorse att jag somnade sittandes på sängen... Lyckat eller vad?

Bye bye Digigirlz

Sista dagen på jobbet är avklarad och det känns så enormt skönt. Äntligen sommarlov!! Är ni förvånade över att jag försov mig idag? Säkert inte. Jag hann i alla fall till jobbet i tid vilket är det viktigaste. Dagen började med att vi fick testa en applikation på mobilen. Den hette Voxduell och var i princip samma sak som ett singstar, fast i mobilen. Det var ganska roligt faktiskt, dock var låtarna sämst.

Dagen fortsatte med en god lunch och sedan gick vi hela gänget till udden för att spela kubb, brännboll, bada, spela gitarr och umgås. Väl på udden såg jag en kvinna som stod under ett parasoll och först trodde jag att hon var en massör (heter det så om det är en kvinna också?). Det förvånade mig när jag fick reda på att hon spådde folk! Hm, spännande tänkte jag och självklart var jag tvungen att prova. Det var helt galet alltså. Allt hon sa stämde så fruktansvärt bra och jag blev riktigt imponerad. Jag förstår inte hur hon kunde läsa av allt det där bara av att hålla händerna på ens axlar. Helt sjukt fränt! Det var lätt dagens höjdpunkt.

Utdelning av diplom.


John råkade illa ut..


Så var det bara jag som skar melon ;PPPPppPP


Inte för att skryta... Men Jossan och jag vann ganska överlägset (a) Vår sida


Några deltagare badade.


Jottan frös. Haha.




Det är inte bara jag som är klantig!!! Sofie skar sig när vi plockade ihop..



Sweet dreams

Tidig kväll, my ass. Nåja, jag går och lägger mig nu i alla fall. Kisses.



P.S Portello är bland det godaste som finns!


Uppdatering

Såret idag. Inte ser det så äcklig ut? Naaaaaae.


You drive me carzy

Hemma igen efter bowlingen. JAG VANN! Vi spelade om en glass och självklart gjorde jag allt för att få den och jag lyckades. John var nära att komma ikapp men det räckte inte riktigt. HAHA, IN YOUR FACE! Nee, det var bara ett roligt spel. Eller?

Om några minuter börjar Glee och jag hoppas verkligen att det är ett program jag inte har sett för jag orkar inte titta på ett gammalt och det finns ingenting annat bra på tv att titta på. Gullbullen ligger bredvid mig som en halvdöd palt och är jätteförkyld. Jag tycker synd om henne.

Medan jag taggar inför sista dagen på jobbet ska jag hämta och äta ännu mer glass. Jag kan aldrig få nog av det.

Cool4school.




Come here rude boy

Jag sitter och lyssnar på Cool4school och alla deltagare sitter klistrade vid sina datorer. Jag vet inte om de tycker att det är roligt men det ser då ut så. Vi åt för en stund sen en kycklingsallad som var grymt god. Jag åt mig nästan för mätt. Det är det som är nackdelen med god mat, jag kan inte sluta äta. Jag har kommit på mig själv på senaste tiden att jag typ måste äta tills allting är slut. Det är en dålig vana. En mycket dålig vana.

Ikväll blir det bowling med hela gänget. Eftersom det var länge sen jag bowlade ska det bli enormt roligt. Idag låter jag inte John vinna. Det kan bli vem som helst men inte John. Det är bara för att han inte så få en till glass. Tjejerna blir så ledsna då (läs jag blir ledsen).

Nu somnar jag snart på stolen. Går och tar en glass. Ciao.

Bilder från lägret.









John övervinner mig

Blogg torka innan jag ens har kommit igång igen.. Vad händer? Nej, det är så här att jag har inte haft tid de senaste dagarna. Jag har jobbat fram till klockan fyra och efter det har jag antingen varit för trött eller så har vi haft kvällsaktiviteter med jobbet. Så jag har helt enkelt inte hunnit. Ni får en väldigt kort sammanfattning av de senaste två dagarna..

Måndag: Jobbet började och vi hade jätteroligt. Vi gjorde en massa lära känna lekar med alla deltagare och jag tror att de flesta känner varandra någorlunda bra nu. Vi gjorde också fler lekar som tex, Hela havet stormar vilket var enormt kul! Jag skrattade så jag nästan tappade andan... Ingen kvällsaktivitet men jag somnade på soffan och sov i två timmar.

Tisdag: Andra dagen på jobbet och vi hade fortfarande lika roligt. Deltagarna fick både prova på Automatisk bilddagbok vilket jag tror att dom tyckte var både kul och spännande. Vi fick en jättegod lunch (min favorit) Lasagne och senare på dagen fick de testa att göra sina egna applikationer till mobilerna. Alla hade bra idéer och jag blev riktigt imponerad. På kvällen åkte vi och spelade minigolf på Golfängen och satan vad mycket mygg det var! Jag kom trea av sju spelare och är nöjd med min insats. Det var komiskt att vinnaren var den enda killen som var med, alltså John. Grattis till dig.

Just nu sitter jag på jobbet och väntar på att vi ska börja. Får se hur den här dagen slutar eftersom jag vaknade i förvirring imorse och trodde att jag hade försovit mig.

Never set me free

Hej allihopa.

Min bror fyller år idag så jag har inte hunnit uppdatera någonting. Men visst är jag ursäktad? Jag höll i alla fall inte på att ta mig ur sängen i morse och höll därmed på att komma försent till IT läger mötet. Vilken tur att jag bad mamma komma in och väcka mig innan jag gick och la mig igår. På mötet pratade vi lite om vad som skulle hända imorgon och så monterade vi upp en jäkla massa datorer. Hur många sladdar som helst och det skulle inte förvåna mig om jag har kopplat någon fel. Nåja, det lär vi ju se imorgon...

Efter det bar det iväg hem med enorma hästkrafter för att äta lite tårta. Sen blev det middag i Antnäs och ännu mer tårta! Och det var nog den godaste tårta jag någonsin har ätit!! Pax att äta den när jag fyller år.

Jossan är här och jag har tänkt att hoppa in i duschen i flera timmar. Jag vågar fan inte! Efter att jag har tagit bort plåstret och tittat på såret på min "knäbåge" (Asgarv) så vet jag att det kommer svida så fruktansvärt mycket. Jag måste fan duscha nu. Eller nej, jag väntar nog lite till förresten. Då har jag blivit några minuter äldre och skaffat mig lite mer förstånd. Då kommer det gå lätt som en plätt!

Datorer och sladdar överallt.


Komiska vänner man har.


Konstnären John ritade lite på Jossan också. Mycket fint.


Jummi!!


Så här skuttade jag runt idag.

Hold your head up high

Jag kom just på en fruktansvärt rolig sak. Både Sara och jag ska jobba åt kommunen i sommar. Jag kommer jobba en vecka och Sara kommer jobba tre för samma lön. Hur underbart är inte det? Ni förstår inte hur arg hon kommer bli när jag nu måste reta henne för det. Jag och skadegläjde går hand i hand. Så är det bara.

Sweet dreams.

Tur att folk har höga tankar om mig

Jag hade just berättat för Johan om missödet som inträffade igår och det som hände förra helgen. Han säger efter ett tag..

Johan: Haha. Haru inge mer skoj att bjuda på?
Maria: Vadå? Tror du att jag gör såna här saker hela tiden eller?
Johan: Ja.

Det känns alltid lika bra när folk har så höga tankar om en.

Inte min grej

Det där var seriöst det äckligaste jag har gjort i hela mitt liv! Blod, var, smuts = Maria mår väldigt dåligt. Jag har aldrig vetat att jag har svårt för sår men nu vet jag. Huvvaligen! Jag höll på att svimma också.. Haha, tur att man har en mamma som kan hjälpa till.

I will try to fix you

Jag är trött. Jag har ont. Jag är hungrig. Jag måste rengöra alla sår. Och jag måste gå på toa. Det kan inte bli bättre.

Som ni redan har märkt var kvällen igår galen. Helt sjuk. För festen hos mig var enormt rolig, det var kul att nästan alla brudarna kunde komma! Det borde vi göra om, vi gör det verkligen allt för sällan. Klockan tickade iväg och vi gled vidare till malmudden där vi såg många bekanda ansikten. Och då menar jag verkligen många. Kvällen slutade inte där utan vi begav oss in mot stan. På vägen dit lyckades jag få min första smäll på käften. Komiskt. Kvällen slutade ganska dramatiskt men trots det hade jag jätteroligt.

Nu ska jag ta mod till mig och rengöra och plåstra om mina sår. Hovva.

Är huvudet dumt

Jag och cyklar går verkligen inte ihop.









Sår överallt.

Let´s get this party started

Idag har jag verkligen inte haft tid till att blogga, egentligen har jag inte det nu heller men bara för er skull tar jag mig tid. Idag har alla som gått ut gymnasiet tagit studenten och självklart har jag varit där och tittat. Det började med att vi såg hela ENP 3 springa ut. Vi stannade kvar, tog massor med bilder och såg när dom hoppade upp på deras feta flak. Och då menar jag verkligen FETA. Dom hade ju för fan till och med DJ. Efter det gick vi till Språklådan och tittade när bland annat Jossi sprang ut. Grattis till alla er som tog studenten idag!

Här hemma har vi redan laddat upp med musik på högsta volym och jag ska just börja fixa mig. Det kommer tas jättemycket bilder ikväll (om vi inte glömmer bort som vanligt). Ni kommer alltså att få följa min kväll i bilder imorgon om allt går som det ska. Nu inväntar vi bara flickorna och sen kan festen börja. Den här kväll kommer att bli galen.

Är det party på fler håll ikväll? (Man frågar, så vet man redan svaret ;PPPpppPP) Haha. Kisses.




Gone

Nu drar vi ut och gör Luleå osäkert. Ciaaao

Små äckliga kryp

Det blev ingen powernap utan jag har stressat runt som en galning med allt hemma. Okej, kanske inte men det kändes som att jag hade bråttom i alla fall. Jag ankom just till Villavägen och möttes av en smutsig Jossan som skulle duschat för flera timmar sen. För er som inte visste det är hennes mellannamn Snigel.

En sak jag tänkte på när jag var ute idag, eller tänker på varje gång jag är ute är att undvika alla björkar. Nu tänker ni "Fan vilken idiot". Men det är så enkelt att jag hatar alla dessa bladlöss som trillar ner som regn från björkarna. Dom är små och äckliga. Fast om jag ska vara ärlig så vet jag inte ens om bladlössen kommer därifrån eller inte. Jag har bara alltid hatat björkar och därför är det lättast att skylla på dom.

Någon annan som lagt märkte till detta? Kisses.


Det är tid för dom galna och månen är full

Jag har städat hela lägenheten, plockt undan och slängt en massa kläder i tvätten. Gissa vad Jossan gjorde under tiden. Alla ni som gissade på att hon somnade hade helt rätt! Fast jag klandrar henne inte, jag är själv helt död och hade inte sagt nej till en powernap. Men om jag somnar nu kommer jag aldrig orka upp senare när vi ska hem till Jossan. Därför får den vänta.

Jag är helt slut i huvudet och kommer inte ens på något att skriva om. Jag lovar att jag hade något jag tänkte kladda ner för fem sekunder sen men nu är det borta.. Snacka om trött tjej. Jag ska nog försöka väcka Jossan nu så vi kan börja bege oss hem till henne. JAG VILL SOVA!

På LTU.


Något coolt rum.



Sommarlov, solen lyser skönt

Då har man sommarlov då. Jag har en skön känsla i hela kroppen både om vilka betyg jag fick och över att den här sommaren kommer bli så grymt rolig! Har en massa sjuka planer, det kommer att bli galet.

Idag spelade vi brännboll som jag sa igår. Det var ettorna mot tvåorna. Vi ettor gjorde bort oss med en dålig taktik i slutet som kostade oss vinsten men roligt var det i alla fall. Efter bränbollen blev det fika på skolan. Det var jättemysigt och nu sitter jag på Mjölkudden och försöker få motivation till att börja städa inför imorgon. Jag måste verkligen göra det, aldrig att jag släpper in folk i mitt hem när det ser ut så här!

Aja, nu måste jag sätta igång. Jag har ju faktiskt andra planer inför dagen också. Kisses

Det som har en bra början, har ett bra slut.

Jag är just hemkommen från det näst sista franska mötet och jag känner hur nära det verkligen är nu! Jag längtar så mycket att jag skulle kunna spricka. Det ska bli så fruktansvärt roligt och en sådan enorm upplevelse. Jag vill dit NU NU NU! 23 dagar kvar.

När jag gick på stan idag köpte jag äntligen någonting för presentkortet jag fick i julas. Jag förstår inte hur jag har kunnat hålla mig så länge som jag har gjort med att inte köpa något. Eller jo, jag har ju faktiskt väntat på att få kvittot och dessutom inte hittat någonting förän nu. Det är konstigt att dom inte känner igen mig inne på Boströms efter att jag har varit inne och kollat där hur många gånger som helst. Det roliga är att jag måste gå dit några gånger till.

Imorgon är det skolavslutning och jag är väldigt taggad på brännbollen faktiskt. Det är så roligt att "leka" med min klass för att nästan alla tar allt på blodigt allvar och kallar varandra öknamn hela tiden. Ingen verkar riktigt veta vad "vara med för att ha kul" är. Nåja, jag skrattar i alla fall.

Datorn vill inte det jag vill med inläggningen av bilder så därför får ni avnjuta denna.

You can´t stop me

Jag började dagen med att ta en välbehövlig dusch och putta Jossan ur sängen. Hon klagade på mig senast igår om att jag är seg på morgonen men idag var det hon som låg i min säng som en palt. Dock lyckades hon på något sätt ta sig upp ändå.

Vi har hittills spenderat dagen på LTU och omformaterat datorer, på stan och nu är vi hemma. Vi tyckte så synd om John som fick sitta själv på LTU medan vi var på stan så vi åkte hem och bakade chokladbollar. Så nu ska vi snart dit igen och sprida glädje. 

Förresten så måste jag bara påpeka vad skönt vädret har varit idag! Hoppas bara att det håller i sig till på fredag, det skulle vara helt gudomligt. 

NU: Diska.

Älskling hör på jag tar steget ut vår sista dans

Jag mår dåligt över att bloggen ser ut som skit. Jag kan heller inte fixa designen tills jag kommer till pappa.. Alltså imorgon tror jag. Det är verkligen grymt tråkigt att blogga när bloggen är ful. Den är säkert inte så rolig att läsa heller. Jag lovar er i alla fall att jag ska fixa det så fort jag kan!

Förresten måste jag berätta en sak min knäppa syster helt plötsligt sa idag. Vi båda hade sovmorgon imorse och satt på bussen på väg in till stan. Hon vräker ur sig "Jag undrar hur det skulle kännas om vi bytte armar". Förvånad över vad jag just hört tittar jag på henne med stora ögon och vrålar "Usch!". Hon börjar gapskratta och säger till sitt försvar något i stil med "Förlåt för att jag filosoferar men jag undrar bara om det skulle kännas konstigt". Nu kan jag inte sluta fundera över vad hon brukar sitta och tänka på.

Dagens



Hemma igen efter att ha sett alla fina par på balen. Nu ska jag och Jotta mysa hemma hos mig. Eller rättare sagt Jag ska mysa och Jotta ska sticka klart sina sockar så att hon inte får IG i slöjd. Haha, ha så kul med det. Jag är redan jättetrött och kommer väl somna så fort jag slappnar av. Ont i huvudet har jag också. Därför ska jag värma mig lite mat, ta en huvudvärkstablett och sen krypa ner i soffan under ett varmt täcke. HÄJ DO

Tisdag

Det var ingen idé att gå till skolan idag egentligen. Jag började 09.40, fick veta mitt Samhälls A betyg och sen slutade vi. Efter det drällde jag bara runt och gjorde ingenting tills jag tog bussen hem till Antnäs klockan 13.10.

Imorgon ska jag till LTU och greja inför sommarjobbet. För er som inte vet det ska jag vara lägerledare på ett IT läger. Nu tänkter ni säkert "Maria B Flodin på ett IT läger.." Och skrattar lyckligt för er själva. Men gör det ni, skratta så mycket ni vill för att jag tycker också att det är rätt roligt. Nåja, det kommer bli skit kul!

Nu ska jag ta mig något att äta innan jag åker in till stan igen för att titta på balen. Det är så roligt att se hur fina alla är! Två hela år kvar tills man själv står där.. Men det kommer att gå fort. Vad har ni gjort idag? Kisses and hugs. 

Jag gör som jag vill för jag fattar ändå ingenting

Ny klippt och överlycklig att bloggen fortfarande fungerar hoppar jag i säng. Sovmorgon imorgon så det blir någon timmes längre sömn inatt.. Jag måste verkligen skärpa mig. Eller vänta nu, det måste jag ju inte. Det är ju sommarlov om två dagar!

För ferre fixat till på fredag i alla fall. Nu är bara frågan var man ska bege sig senare. Jag är inte speciellt orolig eftersom det alltid kommer finnas något. Det blir vad man gör det till och om kvällen spenderas med mig kommer den bli AWESOME. Jag får ha sånt där självförtroende då jag lyckats skaffa tillbaka bloggen. Haha.

Nu ska jag sova "stain hard". Puss

Random bild.

The greatest fan of your life

Det här kände väldigt trögstartat. Förut bloggade jag flera gånger om dagen och helt plötsligt blev jag tvungen att sluta. Nu ska jag verkligen försöka ta upp det igen så att ni kan läsa vad jag sysslar med. Det kanske inte var den perfekta tajmingen nu när sommarlovet börjar men men.. Det är sånt man får leva med.

Just nu ligger jag på Villavägen med en sovandes Jossan bredvid mig. Hon har sovit ganska länge. Hon bad mig väcka henne klockan 13, så jag kanske borde väcka henne nu? Dock tror jag att jag låter henne sova lite till, hon var så himla trött innan. Och vi har ändå inte bråttom till något.

Det var synd att vädret var dåligt för annars hade vi kunnat ligga ute och dega istället. Kan ni fatta att det är Juni och skolavslutningsvecka och vädret ser ut så här? Sjukt. Det borde vara som på den där reklamen när man får pengarna tillbaka om det regnar på midsommar. "Få dubbelt studiebidrag om det regnar på studenten". Kanske måste maila till kommunen eller något.

På tal om mail ska jag skicka ett mail till min arbetsledare nu. Hade, puss.


Back in business!

Nu jag ÄNTLIGEN tillbaka efter mycket tjafs, bortglömda mail och sura miner. Designen får vara som den är för en stund eftersom min "hackare" gjorde om den. Haha, mäktigt att säga att jag har en hackare.

I alla fall har jag hittat hit igen och nu hoppas jag verkligen att mina kära läsare också hittar tillbaka! Som jag har saknat er och bloggen. Äntligen har jag någonstans där jag kan skriva av mig.

We will talk to each other later. Kisses.