Varför...

... Har jag världens tråkigaste eller slöaste kompisar? Och varför jag har inte tagit det där jävla körkortet än?!



Cykla är en bra start på dagen

I morse klockan 10 befann Sarah och jag oss på Inpuls för ett spinningpass på 45 minuter. Jag ver helt död efteråt och jag kände att jag faktiskt tagit ut mig mer än vad jag brukar. Nu har jag duschat och slagit mig ner i soffan för en stund sedan. Jag tänkte titta vad platsbanken har att erbjua idag och sedan kolla in lite möbler på IKEAs hemsida.



Idag är det fredag

Efter ett grymt träningspass på gymmet tar jag mig en välförtjänt lunch. Turkisk yoghurt med müsli och äppelbitar. Gotta love.


Power Strike Impact

Jag fixade aldrig till i rummet utan jag tog mig en powernap och sen åkte jag på PSI. Det är fruktansvärt roligt men så otroligt jobbigt. Ännu en sak som jag älskar! Jag ska verkligen försöka börja gå på de två enstaka passen som hålls i veckan.



Riskettan

I morse klev jag upp klockan sju eftersom jag skulle befinna mig på PO's Trafikskola klockan 8. Ja, vi har äntligen tagit steget och gått riskettan. Fy fan säger jag bara vilket slöseri med både tid och resurser. Jävla lag. Jävla skitgrej. Fast om jag ska vara det minsta optimistisk så har jag faktiskt lärt mig ett och annat.

Jag har just ätit sushi med både mamma och Sarah vilket var suuuuuper gott! Det är konstigt hur varken min pappa eller mamma tycker om sushi och att jag älskar det. Nu ska jag i alla fall fixa klart i rummet under tiden som Melissa Horn och Veronica Maggio sprölar ut ur högtalarna. Idag är en bra dag.



Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt

Idag har jag städat rummet. Vilket verkligen behövdes. Jag ska till IKEA nästa vecka vilket betyder att jag var tvungen att röja upp för att se hur jag egentligen vill att mitt rum ska se ut. Nu när det nästan är dammfritt har jag en ganska bra aning om hur jag vill ha det.

Annars har jag blivit helt besatt av Vampire diaries. Tidigare i veckan när jag satt hemma och tittade på TV råkade det vara på och jag började titta. Nu kan jag inte sluta. Det är min nya drog. När jag inte tittar på det suktar jag efter det. Jag kan inte titta på Grey's eftersom sambolambon och jag har börjat se på det tillsammans. Han är dock aldrig på "humör" för att titta på det så jag hittade mig en ny serie. Som jag helt för mig själv kan njuta av. När jag vill.


Datorjävel

Nu vet jag varför jag har blivit då dålig på att uppdatera! När skolan slutade var jag tvungen att lämna tillbaka min dator och nu har jag en som ÄR SÅ JÄVLA DÅLIG!!! Det tar ett år att ens startsidan på internet ska visas. Jag har bara inte det tålamodet så jag blir alltid förbannad, lägger ner och glömmer bort det.

Nu vet ni.


Midsommarfirande

Naglarna tog lite längre tid än väntat så jag missade coren. Jag har dock cyklat in till stan flera gånger idag och alla som en galning. Så jag kan ändå sitta i soffan med gott samvete ikväll.

Förresten, kan ni tänka er att det redan är midsommar imorgon? Var försvann juni? Jag ska upp till Siknäs till sambolambons kompis stuga. Min kopmis stuga också för den delen. Våra kompisar är syskon. Om. Ni. Ville. Veta. Det ska bli super roligt!


Förra midsommar.

Inlägget publicerades för sent på grund av fel på sidan.


Det var onsdag det

Det dåliga vädret gör att jag inte jobbar någonting den här veckan. Det är ganska skönt men problemet hamnar i vad jag ska göra på dagarna. Jag orkar liksom inte städa och tvätta hela dagarna. Även fast det skulle behövas.

Igår sov jag ganska länge för att jag inte hade någonting planerat. Det får man. Jag höll sedan på att fixa och trixa med mitt CV hela dagen. På kvällen mötte sambolambon och jag upp några av hans kompisar på O'learys och bowlade. Jag har inte bowlat på jättelänge så det var himla roligt.

Nu ska jag iväg och ta bort förstärkningen på mina naglar och sen blir det core! C u.



I remember why I know this place

Efter att mina jeans sprack igår beslöt jag mig för att åter igen införa några rutiner i mitt liv. Några bra och nyttiga rutiner. Jag började dagen med turkist yoghurt med äppelbitar i och sedan begav jag mig ut på en 60 minuters lång promenad. Efteråt kändes det otroligt bra och därför tänker jag fortsätta så. Min kropp och jag måste börja må bra igen så jag slår ett slag i saken mot ett nyttigare liv. Igen.




Ten million fireflies

När ni är mig trogna och tittar in även då jag inte skriver är det lättare för mig att säga att det nu ska bli ändring. Jag har haft mycket på gång på senaste angående allt med studenten, jobben och vardagen. För att inte glömma hur många saker som snurrar runt i mitt huvud. Men jag saknar faktiskt bloggandet och tänker därför ta tag i det igen! 

Hittills denna måndag har jag uträttat några ärenden men nu har jag ingen aning om vad jag ska göra av resten av dagen. Just nu spelar det dock ingen roll heller. Jag skulle faktiskt bara vilja ta det lugnt och gå ut på en promenad. Ska titta på ett Grey's avsnitt eller två (eller tre) och sen ta mig ut. Hur som helst kommer det bli en bra dag.


Då var det över

Allt som har med studenten att göra är över vilket både känns skönt men också väldigt tråkigt. Jag har fortfarande inte riktigt insett att jag aldrig mer kommer gå till skolan och träffa min underbara klass. När jag inser det kommer jag dock bli väldig ledsen. Vi har haft såna roliga år tillsammans. Vill liksom inte tänka på att vi aldrig kommer träffas på samma sätt igen.. 

I helgen har jag varit helt utslagen. Igår sov jag i princip hela dagen och idag har jag inte haft någon ork till något.. Skulle allvarligt behöva rehab i minst en månad efter det här. Det blir i alla fall inget drickande på länge och jag änker ta upp träningen igen. Har faktiskt lite ångest över hur dåligt jag har behandlat min kropp dom senaste veckorna. Men vafan, man tar bara studenten en gång i livet!!!




Det var en bra kväll igår

Kommer fler bilder när jag har tid. Nu måste jag sminka mig klar och sen bege mig till nästa fest! Är det studentvecka så är det.


Idag är det bal


Saknat mig?

HEEEEJ IGEEEEN! Visst har jag varit borta länge? I söndags kom jag hem från en oförglömlig vistelse på Rhodos. Jag kan inte ens nästan berätta allt vi har gjort eller varit med om. Det enda jag kan säga just nu är att vi har haft stålande sol varje dag och därför legat på stranden i minst sex timmar per dag. 

Vi kom hem till ett regnigt Luleå men det hindrade inte oss från att inleda vår studentvecka stenhårt. Igår hade vi en hemmafest och framåt småtimmarna gick vi ut och grillade. Detta fick jag dock sota för... Eller snarare min röst. Den är helt förstörd. Men what to do? Jag kan vila efter den här veckan. Nu ska jag ha så roligt som jag bara kan!