Ont i kroppen

Då är man officiellt bergnäsbo. Flytten har gått jättebra men nu är allt helt i kaos hemma. Aldrig mer mjölkudden. Vi har fortfarande inget internet, ingen tv för den delen, men i alla fall.. Så jag kommer inte kunna blogga lika mycket under den här veckan. Jag ska också hjälpa till och få i ordning allt i lägenheten så mycket av tiden kommer gå åt till det. Ni får helt enkelt stå ut.

Om jag inte hinner uppdatera ser i alla fall min vecka ut så här:

- Vara Patte vakt (Ja, Patte är fortfarande en hamster)
- Vara med min bästa Sofie.
- Åka till Klövern, umgås med min underbara Amanda och bada batunna.
- Fixa i ordning i lägenheten.
- Läsa svenska klassiker.
- Sakna Jossan.
- Säkert något jag inte kommer på.
- Och det kommer bli time for Africa.

Det är väl ungefär det som händer. Tror jag. Kommer väl på om det är något mer senare. Nu ska jag fortsätta umgås med Jossan så jag slipper sakna henne så mycket när hon är borta. Jag håller tummarna för dig att planet inte störtar. Och juste, du vet ju att jag älskar dig.

Här har ni en bild som ni kan lägga ögonen på under tiden tills nästan inlägg. Ego, jag vet. Pz out.

Den tjugonionde oktober tvåtusentio

Nu är jag officiellt Svenskmästare i att slå in tallrikar, muggar, skålar och sånt i tidningspapper. Borde nästan filmat hur snabb och bra jag var. Ni hade blivit imponerade.

Snart blir jag upphämtad av Jossan och hennes mamma och då beger vi oss hem till dom. Där ska vi tillaga och äta sushi. Fan vad gott! Jag är sjukt hungrig också... Vill dit nu! Det blir massor med mys där och sen bär det av till jobbet. Vet inte hur jag ska orka. Ögonen svider redan nu. Förhoppningsvis blir det bättre då jag fått i mig lite mat och umgåtts med min Jotti-totti. Hon gör mig alltid så glad. Tack för att du finns. 

Nej, nu blev jag för softis. Ha en bra kväll och natt! Hälsa gärna på mig från klockan 22. All love, puss.

 

Du säger att du minns och att det känns som igår

Vet ni vad det är för dag idag? FREEEDAG. Vet ni vad som händer idag?! Okej, tough one. Det händer mycket så det är svårt att gissa. Det jag tänkte på var i alla fall att vi har lov nu. Fan så skönt. Det är behövligt, väldigt behövligt. Nu kommer en period då jag ska umgås med underbara människor och bara njuta av livet. För nu är det verkligen så.. Life is good. So good.

Måste bara tillägga att jag är så otroligt stolt över alla tjejer i min klass som vågade sig upp på äventyrsklättringen idag. Ni var superduktiga! Det känns som att jag i alla fall var till lite hjälp där uppe. Älskar att se när folk övervinner sina rädslor för jag vet vilken känsla dom känner efteråt. Hela min kropp fylldes med värme och glädje. Bra jobbat flickor.

PDOL. Ta mig tillbaka till sommaren, snälla?

Heja heja Luleå!

"När luleå macherar in då blir det jubel i delfinen.
När luleå tar tre poäng då blir det jublel i delfinen.
När luleå till slutspel går då blir det jubel i delfinen.
När luleå tar SM-guld då blir det jubel i delfinen"

TREEEE POÄNG TILLL! Härligt. Så jävla härligt.


Jag kan. Allt.

Sitter som sagt på hockey nu men är bara cool och har ett tidsförutbestämt inlägg att publicera. Helt meningslöst egentligen, jag vet. Ville bara visa att jag också kunde.


You are amazing

Hem till Villavägen blev det efter skolan. Nä juste, bor ju inte där än... Men på lördag! Då har jag lagt Mjölkudden bakom mig för evigt. Jag åkte alltså hem till Gullbullen. Vi tog oss något att äta eftersom båda var grymt hungriga och sen fastnade vi framför tvn i någon timme innen vi kom på vad vi egentligen skulle göra. Nämligen baka. Vi ska sälja fika imorgon på skolan för att samla in lite mer penger till företaget. Fast egentligen säger vi bara så för att ha en anledning till att baka och äta upp halva kakan själv. Jep, that´s us.

Jag har velat lite fram och tillbaka med vad jag ska göra av kvällen. Gå på hockey? Inte gå på hockey? Gå på statistikutbildning? Inte gå på statistikutbildning? Packa? Inte packa? Amanda övertalade mig tillslut att gå på hockey. Så jag ska alltså gå på hockey ikväll. Någon fler?





Glöm inte var ni sett trenden med att visa lite av BH:n först. Vill ju inte att någon annan ska få cred för det liksom.

Fisk är bra för hjärnan

Kristiina Starck föreläste i morse och det var inte så intressant eftersom jag har lyssnat på henne förut så var det om jag ska vara ärlig ganska tråkigt. Nyss betalade vi in pengar för registreringen av vårt UF-företag så nu är allt som har med det att göra klart. Nu är det bara resten som ska göras... Först: Lunch!

Hittade en bild som ser mycket bättre ut än skolans, jag hade hjärna ätit den.


Aabel, aabenraa, aabye, aachen

Nationalencyklopedin är himla bra. Tänkte om någon hade missat det.


Känns bra att ha fått någonting sagt

Det är tydligen något som heter bär lila-dagen idag. Jag har alltså gått runt med ett lila linne och stöttat dom som är homosexuella hela dagen utan att ens vetat om det. Bra Maria. En klapp på axeln till mig.




Se facebook-evenemanget HÄR och läs mer HÄR.

Everyone ends up alone

Det är nog första gången jag varit kvar på skolan till klockan fyra på en onsdag. Det kanske bevisar att vi faktiskt fick någonting gjort idag? Jag tror faktiskt det. Har loggan klar (BRA JOHN!), vi har kontakt med ett bra företag där vi får både muggar och tryck ifrån till ett bra pris dessutom. Frakten är också otroligt bra. Jag har en härlig magkänsla över det här. Vi får se hur det går.

Efter skolan gick Sara och jag på stan en sväng. Jag köpte en stickad svart tröja. Enkel men väldigt fin, den blir snygg nu till hösten och vintern. Jag kom hem för en stund sen och tänker nu börja med en svenskauppgift innan jag fortsätter packa. Musiken får fortfarande vara på medan jag försvinner in i källkritikens värld. Det här ska bli kul.


Off to school

Ha en bra dag solstrålar!


Lyckan finns på annat håll

Det blev ingen lugn dag idag som jag trodde utan nu tar jag med syrran och sticker och kollar på basket. Sen blir det mer basket i form av träning! C u


Dra

Blev på dåligt humör plösligt. Jag hatar så lätt jag har att tycka om folk. I guess that´s life.

I am happy for you. I really am

Packandet är klart för idag och det börjar se riktigt tomt ut i rummet. Det är beräknat att vi ska ha alla grejer på Villavägen på lördag. Kommer dock få sova med öronproppar eller nått på fredag eftersom det ska bäras och lastas tidigt på lördagmorgon. Den som stör min skönhetssömn ska dö.

Jag ska slänga mig i soffan och ligga där resten av kvällen. Jag ska också äta glass i stora stora lass. Om jag orkar hämta någon. Jo, det kommer jag nog göra. Glass och choklad är den bästa trösten. Efter idag är det bara att tagga om... It´s your loss så att säga ;)

Tog på mig hatten vid städningen och vips så tog mobilen en bild av sig självt. Måste glömt att slå av snygg-sensoren.

One good thing about music, when it hits you, you feel no pain

Dagen började bra i alla fall. Nej, nu ska jag inte vara pessimistisk och klaga på massa saker. Även fast jag vill. Jag är bara trött och på dåligt humör. Vill nästan gå och lägga mig nu så att det så fort som möjligt blir en ny dag. Det finns ju en del tankar i huvudet..

Från och med du


It´s a little bit of hope

Moster var här för någon dag sen och jag fick min födelsedagspresent. Gissa vad det var? DET VAR PARFYMEN JAG VELAT HA JÄTTELÄNGE. Fan vad glad jag blev. Tack tack tack.



Så nu behöver ni som funderade på att slänga ner den i min brevlåda som en överraskning inte fundera på det mer.

...

Det längtar i mig. Min längtan är du.

Like these autumn leaves

Mycket jobb igår och stället var smockat. Hatar när folk är för tröga att förstå att även fast det finns galgar kvar få vi inte in några fler jackor på stången. Idioter. Trots det gick det hur bra som helst. Allt blev så mycket roligare också när en 27 åring kom fram och raggade på mig jättemycket. Han tyckte att vi skulle gå och ta en fika. Jag tyckte nästan synd om honom när han inte förstod att jag inte ville följa med. Det fanns massor med ögongodis också. Som vanligt men igår var det en speciell kväll..

Självklart sov jag till tio över två idag och klev inte upp förns Erik kom hem med mat. Detvar gott. Tack bror, jag älskar dig. Nu dunkar jag musik för fullt och ska precis börja packa ner lite mer. Måste ju skynda mig nu. Kan knappt fatta att det är imorgon vi får börja flytta in! Känns overkligt. Efter packningen tar jag nog en paus och glider till hälsans en stund för att kika basket. Men som sagt... Nu: Packa.

Innan Eiffeltornet och Moulin Rouge.


Nej, Sara är inte naken.


..

Ändrade planer. Chefen ringde nyss och frågade om jag kunde komma in tidigare. Börjar därför klockan 18 istället för 20. Sweet. C u there.




What´s the point of doing anything?

Jag vet att jag var himla tråkig igår men jag hade helt enkelt inte tid att blogga. När klockan var slagen för jobb igår ville jag nästan inte lämna Gullbullen, vi hade så mysigt. Som tur var var det en jättelugn kväll igår men på något sätt var jag enormt less. Jag ville sluta rent av. Sen tog jag en Dextro och allt blev sjukt mycket bättre.

Nu är jag på väg till Bergnäset för match. Idag möter vi Dundret. Vi ska tamejfan vinna den här matchen! Jag är sjukt taggad. Efteråt blir det att åka hem, kanske sova lite och packa vidare. Ja, tro det eller ej men jag har faktiskt redan börjat. En låda är full och mer lär det bli. Håll tummarna och heja på oss nu. Måste kila. Stora blöta pussar.

Vill tillbaka.

Hon är fin den där Josefine

Idag hade vi nog det jobbugaste idrottspasset hittills. Som pricken över i:et gick jag på gymmet efteråt. Jag blir jävligt besviken om jag inte har mycket träningsvärk imorgon. Jag har helt slut när jag åkte hem.

Det blir ett kort inlägg idag eftersom idol har börjat. Jag sitter hos den bästaste Jossan och myser för fullt. Senare glider jag in till jobbet och myser ännu mer. Det här kommer bli en lång dag... Ciao.

En svag vinägerdoft fyller min näsa

Det var en ganska tråkig match med lite mål, nämligen inte mer än ett. Dock var det rätt lag som gjorde det och jag stod och hejade och viftade med min halsduk (läs Emils). Det var faktiskt roligt att stå på ståläktaren för en gång skull. Det är härligare stämning och man blir mer exalterad. Det kommer jag nog göra fler gånger. Måste bara lära mig alla ramsor först... Några var ju riktigt kluriga.

Förresten så har jag en jätterolig sak att berätta! Vi får börja flytta in redan på Måndag. Äntligen är dagen kommen. Fy fan så skönt. Jag är så jävla lycklig. Life is good. Nej, förlåt. Life is helt okej.

Mina nyklar + Nalle blev rent av våldtagna av Jonatan tidigare i veckan... Nu genomgår dom rehabilitering.





Somewhere far along this road

Jag känner stressen krypa upp i nacken. Hockeyn börjar snart och vi måste vara ganska länge innan för att hinna köpa en biljett. Stressen ligger i att jag la i färg i Saras hår för en stund sen. Den ska värka i 30 minuter och sen måste hon fixa sig och allt... Förstår ni mitt problem? Jag söker sympatier. Jag har nästan ont inuti mig för att jag är så stressad. 

Jag ska i alla fall gå och borsta tänderna nu så jag att är helt klar för att åka (läs: cykla). C u



Are you in the mood?

Sitter på skolan och har just skrivit klart ett personligt brev. Ska söka in till ett projekt som heter Norbottens nästa stjärnskott. Ska skicka in den precis. Nu håller ni väl tummarna?

Killarna sitter och tittar på några fula videos och skrattar som bara den. Dom sjunger också, det låter himla fint faktiskt. Lina sitter och spelar gitarr vilket låter jättebra! You go girl. Frida sitter vid datorn och gör något och Jossan sitter och spelar på mobilen. Ja, vi har mycket att göra på skolan.

France.










Den svenska benämningen för den här mannen är Tomte.



Besvikelsen är total

Det var den sämsta teatern jag någonsin har varit på. Om man ens kan kalla det teater. Det var mer sketcher, eller det var sketcher. Less att lärarna eller framför allt rektorn lurat i oss att det var en teater vi skulle se. Jag var ju faktiskt riktigt peppad..

...

Nu drar jag iväg på en obligatorisk teater med skolan. Seee you.


Jag flyttar snart

Nu mera står det en flyttlåda i mitt rum. Snart en vecka kvar och jag har inte ens börjat packa...


Sweet dreams

 
   



Just as I like it

Ni har ingen aning om hur snäll jag var idag. Vi började 11.40 idag och nästan hela klassen måste ha glömt bort att äta eftersom alla var extremt hungriga. Alla började prata om att gå och äta någonstans och efter många om och men bestämde dom sig för pizza. Pepperoni som ligger några hundra meter från skolan fick bli den lyckliga platsen för ENP09:s pengar. Problemet var bara att ingen orkade gå dit. Nu kommer hela poängen. JAG och Amanda sa att vi kunde gå även fast vi inte ens skulle ha någon själva. Dock behövde jag frisk luft och dock så visade det sig att Amanda skulle ha en i alla fall. Vi knatade i väg och kom tillbaka med tre stycken pizzor. Ägarna till dom blev mycket glada och öste lovord över oss. I alla fall över mig. Jag var visst en ängel... Tihi.

Stor och fluffig. Min prins.

......

Natti. Går och lägger mig irriterad. Inte bra men jag gör det ändå.

Robyn

Hang with me



If you do me right
I'm gonna do right by you
And if you keep it tight
I'm gonna confide in you
I know what's on your mind
there will be time for that too
if you hang with me

Från och med nu

Jag kan lika gärna börja skriva om veckans tabbe eftersom jag börjat göra så fruktansvärt många. Senast för 20 minuter sen på bussen satte jag en äppelbit i halsen. Självklart börjar jag hosta som ett psyk eftersom jag inte får någon luft. Jag höll alltså på att kvävas. Jag hostar och hostar. Tanten några säten framför vänder sig om och rå glor på mig. Sara tittar konstigt och Kevin bara skrattar. Tur att vi just var vid busshållsplatsen där jag skulle hoppa av. Dock när jag vänder mig om och ska gå ut ur bussen märker jag att alla andra i bussen också tittar på mig. Då ville jag sjunka genom jorden...

Jävla äpple

I don´t wanna be sombody else

Sovmorgon gillar vi. Matte som vi kan, gillar vi. Engelska grammatikprov gillar vi inte. Vi gillar heller inte pantomital och en lektion full av pinsam tystnad. Det är ungefär vad dagen har bjudit på hittills. Men det är ju bara början.... Jossan och jag sitter nu på Kulturenshus igen och gör klart vår Nk-uppgift. Senare ska jag hem titta på när Sara klipper Petter. Efter det ska jag nog äta lite och efter det göra något väldigt viktigt. Och då menar jag väldigt väldigt viktigt.

Nu måste jag knyta upp mina skor som Niklas hjälpte mig knyta innan mina fötter är helt bortdomnade. Jag vill ju kunna gå här ifrån också.  

Don´t look back in anger

Sitter hemma på Mjölkudden och gör en naturkunskapsuppgift med Jossan. Det är ganska roligt. När det går dåligt blir båda två fullkomligt galna och funderar allvarligt på att hoppa från balkongen. Den här gången är det dock bara Jossan som är out of her mind. Jag skrattar faktiskt bara åt henne. Och skämtar på hennes bekostnad. Det får mig att må bra. En väldigt härlig känsla..

Nej nej, back to work.


Leka följa John

GAAH! John ringde mig nyss! Han är på Volbeat konserten. Dom spelade soulweeper. Fan vad bra dom är! Jag kan inte säga att jag är jätteavis men avis är jag, det är då ett som är säkert. Han skulle ringa upp igen senare.. Han är ju fan inte frisk.

Vila i frid

Allt gick bra idag. Det var en jättefin cermoni och jag tror att jag kan prata för alla när jag säger att vi hade trevligt vid middagen. Maten var sjukt god och sällskapet var gudomligt. Alla var grymt trevliga.

Jag sa ju tidigare att jag skulle gråta sönder på begravningen. Minns ni det? Jag grät inte en enda droppe. Inte en enda. Självklart vattnades det i ögonen hela tiden men ingen tår ville falla. Jag blev förvånad men efter en stund kom jag på varför. Jag gråter ju inte inför folk. Det är inte det att jag inte vill utan jag kan bara inte. Hur mycket jag än försöker. Jag tycker till och med att det är jobbigt att gråta inför familjen och mina närmaste vänner. Därför kunde jag den här gången inte gråta inför totala främlingar. Det känns så fel. Eller inte fel, men jag gillar inte att folk ser mig "svag". Svag. Ja, det är nog det rätta ordet.


Ä som i älskling

Tack för kommentaren Gullbullen. Jag älskar dig. Inte bara för att jag är snygg utan för att du är du. Big heart. Puss.



Many of your friends did cry

Matchen igår var hur läcker som helst. Det var mycket fram och tillbaka och där ett tag vad jag riktigt nervös men självklart styr Luleå upp det och vinner slutligen med 7-4. Bra jobbat killar.

Jag kanske inte har berättat men i morgon är det begravning för farfar. Vi ska åka ner redan idag för att hjälpa farmor med förberedelserna. För att variera mig lite får ni min dag i punktform:

- Göra klart min argumnterande text.
- Skicka in den.
- Äta.
- Packa klart.
- Sätta mig i bilen.
- Sova.
- Komma fram.

Jag vet inte riktigt hur helgen i övrigt kommer se ut. Jag känner bara på mig att den kommer bli jobbig. Inget smink på lördag då? Det är nog en bra idé.


Nu kör vi /Serieledarna

Självklart var det inte en jävel kvar på skolan när jag skulle dit för att hämta lite böcker. Kul. Skit kul. Får pigga upp mig med hockey. Börjar promenera nu. Ciiiao.





Off too school





#&%#@#""#

Note to myself: Smörj aldrig in händerna för att sedan försöka lyfta datorn i skärmen. Och när du tappar den.. Fånga den aldrig med stortån igen. Det gör ont.

The Fray

Heartless



You wait a couple months then you gonna see
You'll never find nobody better than me


You don´t know what you got til you´re missing it a lot

Jag stannade hemma från skolan idag också. Eller också kanske är att ta i. Jag var ju faktiskt både på vårdcentralen och på skolan för att skriva ett matteprov igår. Halsen känns lite bättre men jag hoppas att dom ringer och säger att jag ska få penicillin igen. Näsan är dock lika täppt (KOLLA JOSSAN! Jag säger täppt nu).

Eftersom jag vaknade nyss upptäckte jag ungefär tre timmar efter alla andra att det hade snöat. Och inte lite. Fan att jag skulle missa när den första snön föll. Det brukar man aldrig göra. Nåja, det kommer ju ett nytt år. Jag är glad i alla fall! Får se om jag tar mig an och brottas med lite skolarbeten om en stund. Det skulle verkligen behövas. Fast prio 1 är att hoppa in i dushcen. Har allvarligt inte duschat på tre dagar. Jag luktar ändå bäst i världen. Konstigt va?





Gott på tre minuter

Minns ni efterrätten eller det är egentligen bara en kaka som jag gjorde förra veckan? Jag lovade ju att lägg ut receptet om den blev god. Den blev god. Jag hittade det för övrigt på Johannas blogg. Here it goes:

Tre minuters chokladkaka, 1 portion
1 Kaffemugg eller skål
4 msk mjöl
4 msk socker
2 msk kakao
1 ägg
3-4 msk mjölk
3 msk olja
3 msk hackad choklad (frivilligt)
Ett litet stänk av vaniljsocker.

Blanda de torra ingredienserna.
Sätt i ägget och blanda grundligt.
Häll i mjölken och oljan och blanda igen.
Lägg i chokladen och vaniljsockret.
Ställ muggen i micron och "grädda" den i tre minuter på 900W eller 1000W.
Låt svalna lite och sedan ät.

(Jag har översatt receptet från engelska men jag tror att allt ska stämma. Google translate = Hjärta) Tog tyvärr ingen bild.

I just need you now

Livet är jobbigt att leva när man är sjuk. Har fortfarande ont i halsen och nu känns det också som att huvudet kommer sprängas när som helst. Jag får hoppas att det inte kommer hända.

Igår pratade jag om fjällräven och jag tänkte att jag skulle fortsätta med det. Ni vet jackan jag berättade om? Den är min!! Den var sjukt fin och precis vad jag ville ha. Lovely. Fast jag får den inte riktigt än, den ska kemtvättas först. Men snart, snart, snart.

Streckgubben är jag. Minns ni?

Så här i oktober

Jag hatar när det luktar gott i vårt trapphus för då vill jag bara slita upp alla dörrar och kolla i vilken lägenhet doften kommer från. Jag vill ju självklart veta vad det är som luktar så gott.

....

Jag ångrar det jag gjorde nyss. Killar kan ta sig.


Thank you, thank you very much

Med en skål yoghurt sitter jag och funderar på hur mycket jag kan i matten egentligen. Jag vet inte riktigt vad jag kommer fram till. Är nog för hungrig för att tänka. Eftersom jag inte kan tugga, eller snarare svälja är det svårt att hålla sig mätt. Det blev en jätteliten tacopajbit till middag med en skål youhurt till efterrätt. Tur att man älskar det då. Annars hade jag inte överlevt natten.

Imorgon ska jag och titta på en fjällrävenjacka som jag hittat på blocket. Den såg jättefin ut på bilden så jag hoppas det är lika fin i verkligheten. Den är röd. Är ni förvånade? När vi ändå pratar om fjällräven kan jag ju berätta att jag fick en fjällrävenryggsäck idag. Det var en försenad födelsedagspresent. Tack så jättemycket Bim.

Nu: Duschen.
Snart: Plugga matte en sista gång.
Senare: Sova!

Alm matchar omedvetet.


Söta pojkar.






Ska kanske byta färg. Har inte bestämt mig än.



I can´t believe that you did this

Nu är det argumenterande talet bortgjort, det gick så där. Bättre lycka nästa gång.

Jag har fått jätteont i mina halsmandlar.... IGEN. Jag orkar inte! Det känns som att jag har svalt tusen rakblad. Det känns som att mina halsmandlar plötsligt består av taggtråd. Det känns som att jag har fått hundra knivstick. Det känns som om någon spikat in arton spikar  och det känns också som att allt jag äter och dricker har enormt stora och vassa kanter. Om det ska bli så här varje gång jag blir förkyld hugger jag fan snart ut dom själv.


The best days of my life

Juste! Jag fick också veta på skolan idag att Laila Bagge ska komma och föreläsa för oss den 11 November. Nice! Det som är mindre nice är att alla som kommer på föreläsningen får en inbjudan till genrepet inför fredagsfinalen. KUL att JAG redan har köpt en biljett. Eller som ni kanske minns så tvingade Sara mig att köpa en för någon månad sen. Funderar på att kanske sälja den. Någon som är intresserad? Bara att säga till. Vi ska tydligen jobba i Arcus hela veckan också. Inte med skolan dårå. Jag hoppas på att få mingla med idolerna. I alla fall Daniel och Olle. Ögongodis. Ögongodis. Ögongodis.


Melissa Horn

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen

Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen

Jag gav upp för länge sen

Jossan är bäst (Hon tvingade mig)

HALLLLÅ. Fortfarande less sen gårdagen. Alla killar är fan skit, lika bra att bli lesbisk. Allvarligt talat.

I alla fall så försov jag mig i morse och kom försent till Nkn. Var med på halva ungefär, vi labbade. Det var rätt kul faktiskt. Fick ju hålla på med eld. Hade sista mattelektionen innan provet idag också. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Jag håller tummarna för ett G. Om ni är snälla så håller ni med mig. Vi har också fått veta att lärarna är på kurs torsdag och fredag den här veckan så vi kommer ha det ganska chill. Sweet. Dock är kommer jag inte befinna mig i Luleå på fredag då jag åker ner till Farmor för att sen vara på begravning på lördag. Farmor vill att Sara och jag ska sjunga Halleluja. Då kommer jag gråta sönder....

Fortsatt matteplugg hos Jossan nu. Talk tooooo you later. Ciao.

Björkliden. Trött Mary? Svar ja.

Hur gammalt som helst

Jag har tråkigt så tänkte visa upp några jättegamla bilder. Så här såg jag och mina vänner ut förut. Borde nästan göra en tidslinje av något slag så både jag och ni får se hur jag har förändrats. Ganska roligt, måste nog göra det! Här är lite bilder i alla fall. Njut en minut.












I keep dancing on my own

Just hemkommen från mammas jobb där vi skulle flytta om en massa bilder i ett bildspel. När vi kom dit gick vi genom pysselhörnan där dom har massa kottar, bomull, pärlor, tapeter, tandpetare och sånt där ni vet. Självklart såg jag allt det där och blev alldeles till mig. Jag skyndade mig tillbaka för att hämta material till en pärlplatta. Snacka om att det var länge sen man gjorde det! Jag älskar att pyssla så där satt jag i min egna värld medan Sara fick göra om bildspelet (Förlåt mig). Jag hade hittat en häftig form som såg ut som en gubbe men när jag hade lagt klart alla pärlor såg jag var det verkligen skulle föreställa... Nämligen en kyckling. Nåja, man ska ha sin personliga touch på allt. Jag tyckte i alla fall att den blev fin...

 



Sara var också tvungen att göra en tillslut.


Resultat.


Jag pluggade så klart lite matte också. Betoning på lite.


Sen blev jag uttråkad och gjorde en mördarhäst. Fin va?

Den tionde oktober tvåtusentio

Hockeyn igår var ap bra. Jag fick rysningar, det var bara så himla vackert. Sen är det ju inte fel att få spana på alla snygga killar som spelar. Träffade Amanda också och pratade lite med henne. Om ni inte redan visste det så vann Luleå med 3-0 (jag gissade på 3-1!!!!!!!). Det var himla läckert. Fan vad jag älskar det ordet.

Resten av kvällen var jag ju då på Allstar. Det var jättestressigt där ett tag när alla skulle hem men vi fixade det bra. Det är tur att alla var så glada. Dock var det en kvinna som ville hänta ut sin jacka med hjälp av ett bankkort och sin legetimation. Jag försökte förklara för henne att hon var tvungen att ha sin nummerbricka eller vänta till senare när det var mindre jackor kvar. Hon var ju så klart för full för att förstå. Efter 15 minuter hittade hon i alla fall sin nummerbricka och kunde få ut jackan. Good work!

Jag klev upp för 45 minuter sen, så trött var jag. Nu måste jag plugga matte som ett psyk. Önska mig lycka till.

Jag tror att jag fotade henne på en av hennes "snygg dagar" He he


What a wonderful night

Natten blev inte lång och speciellt inte när man vaknar och på något vänster bestämmer sig för att svara i telefonen och sen prata i över en timme. Bra Maria. Bra. I alla fall...

Första dagen på jobbet gick jättebra. Förutom ett litet missöde med en jacka men det var inte vårt fel. Vi skyller på Emil för att han är minst (läs kortast). He he. Dricksen var rätt nice och jag kom hem ungefär vid fyra. Ikväll blir det jobb igen. Så om ni ska till Allstar, kom och säg hej!! Börjar klockan 22 och skulle verkligen behöva ta en powernap idag igen men jag måste plugga matte och sen ska jag på hockey. Får se hur jag gör. 

Juste. Jag är extra trött idag också för att vi just hade match. Vi förlorade, men vi spelade grymt bra! Jag är nöjd.

NU: Ducsh.





 

Waka waka eh eh

Jag somnade i Jossans säng medan hon epilatade (i min ordlista är det ett ord) sina ben. Jag sov cirkus en timme och vaknade av att jag kände något på huvudet. Jag fick panik. Första tanken var att jag skulle flyga upp ur sängen eller slå mig själv med all kraft på huvudet. Sen kom jag att tänka på att det nog var Patte som satt på mitt huvud. Då verkade inte min första tanke lika bra.

Nu är vi hemma hos mig och har just ätit en jättegod middag. Vi samlar kraft för att ställa oss upp, gå två meter och börja med efterrätten. Recept kommer upp senare. Om kakan blir god vill säga. Nu fick Jossan plötsliga magkramper så det ser ut som att jag kommer få göra allt själv... Bra taktik Jossan. Bra.



Cash is king

När jag satte mig ner i morse med provet framför mig och tittade på första frågan fick jag panik. Jag tittade över på Jossan för att försöka få lite medlidande men hon svarade inte min blick. Jag gick direkt vidare till andra frågan. Så här i efterhand känns det ganska bra. Men vi hade så klart pluggat på HEL FEL saker. Inte vårt fel dock, Johan sa att vi skulle läsa på det han hade tagit upp på lektionerna och det gjorde vi. Nu får vi bara vänta och hoppas på det bästa.

Ligger för tillfället i Jossans säng och halvsover. Jag är jättetrött, måste ta en powernap snart så jag orkar med kvällen. FÖRSTA DAGEN PÅ JOBBET! (Jättenöjd gubbe). Jossan ligger bredvid och tittar på något matlagningsprogram. Eller jag vet inte ens om man kan kalla det det. Dom tillagar djurhjärnor, testiklar, lever och såna saker. Fruktansvärt äckligt. Enormt äckligt. Sjukt äckligt. Jag vill spy.

A big heart



Som jag hade dig förut

Ja, jag har haft viktigare saker för mig idag än att plugga. Efter den otroligt goda lunchbuffén på Waldorf begav Jossan och jag oss till KH igen. Där har vi suttit från halv ett till halv åtta. Efter 7 timmars plugg känner jag ingen panik alls. Jag känner mig helt lugn. Jag vet att jag i alla fall kommer klara provet. Dock blir jag besviken om jag får mindre än VG. Ja, faktiskt efter alla dessa timmar jag offrat för att plugga. Efter alla träningstimmar jag offrat för att plugga! Jag blir ju tårögd bara jag tänker på det.. Vi blir ju matchade efter träningstimmar så för min del ser det inte ljust ut just nu...



FÖRSTA DAGEN IMORGON! Gött.

Har alltså spenderat kvällen med min älskling

Eftersom blogg.se har laggat hela dagen och legat nere eller något har jag inte kunnat berätta att GREY'S BÖRJADE IDAG!!! Äntligen. Fast jag grämar mig över att jag fortfarande inte sett sista avsnittet från förra säsongen. Det fanns inte på internet heller. Mamma fick i alla fall berätta vad som hänt, men det är liksom inte samma sak. När jag har skaffat mig lite pengar på kontot ska jag köpa alla säsonger. Det är ett måste.

MARIA HJÄRTA GREY'S ANATOMY

Looking at you makes it harder

Efter skolan gick Jossan och jag och satte oss på KH. Vi var fast bestämda om att vi skulle plugga arslet av oss och visste att det inte gick om vi åkte hem till någon av oss. Vi gjorde oss hemmastadda och då menar jag verkligen det. Vi drog fåtöljer närmare varandra, flyttade på bord och tog av oss skorna. Där satt vi i vår lilla hörna i ungefär två och en halv timme. Dock känns det fortfarande som att jag inte kan någonting. Jag undrar hur det här kommer sluta... Vi ska i alla fall dit imorgon också. Göra oss lika hemmastadda och plugga ännu mer.






....

Hittade just det här klippet. Jag fick rysningar över hela kroppen. Shit. Det där ska inte ens få hända...

http://video.se.msn.com/watch/video/multiple-lions-attack/1jj3mq9f1

!#@#!""!#!"!@##!

Jag vaknade och så var den här dagen förstörd. Bokstavligt talat. Jag sitter på skolan och fick veta NU att jag inte börjar förns 11.25. Alltså, ta mitt liv. Fan vad arg jag är. Det här förstörde hela min jävla dag. Vad gör jag nu då? Sitter som ett liffa? Nae, fan. Jag sätter mig i ett hörn och ruttnar bort. Helvettes jävla satan.

Tid är inte pengar. Tid är tid

Vi satt i skolan idag och jag berättade att jag inte kunde berätta för min mamma var en boost var. Vi spann vidare på samma samtalsämne och kom fram till att ingen av oss riktigt kunde förklara det. Alla visste vad dom ville säga men ingen fick ut det i ord. Sen sa Fanny den briljantaste mening jag hört på länge. Det lät något i stil med:

"Ja, det är som en kick. Men ändå en boost..."

Hon kunde alltså inte heller förklara begreppet.


Nu är jag verkligen lyckligast i världen

JAAAAAAAAAAAA! ÄNTLIGEN HÄNDER DET NÅGOT. Jag har pratat med en tjej om ett jobb nu i mer än en vecka och ingenting har hänt. Så ringer jag till chefen och jag får 15 minuter på mig att ta mig till Allstar. OCH nu är man fullbokad ända fram till jul. Hur nice är inte det?! Fan vad jag är nöjd. Penki, penki, penki. Jag börjar fan snart gråta alltså....




Jag har skyddsväst

Ingen NK idag. Jag beger mig hemåt lycklig.

I´m going in...

Medan jag lägger ifrån mig historieböckerna för den här kvällen kan jag ju passa på att berätta om vår extremt, otroligt, grymt roliga brandövning idag. Förra veckan visade rektorn tillsammans med några lärare en hemsk film om hur snabbt en brand kan sprida sig. Då gick vi också igenom vår utrymningsplan och såna saker som hör till. Han sa också att det skulle utövas en brandövning inom en snar framtid.

Självklart hade i en idag. Eftersom vi tar av oss skorna på vår skola så var ciruks halva skolan tvugna att springa/gå ut i sockarna. Inte nog med det utan vi var tvugna att stå på iskall jävla asfalt i 20 minuter också innan vi fick gå in igen. Juste, dom hade ju slängt in en rökbomb i skolan för en verkligare effekt. Det var därför det tog så lång tid, för att räddningstjänsten var tvungna att pumpa ut röken.

Det är helt klart rektorns fel om jag blir sjuk igen! Jag skulle inte palla med det. Har jättemycket i skolan nu också. Jag säger som Alm "Om jag blir sjuk så klappar jag till honom". Bra sagt Andreas. Jag är på.


Så här pluggar man bäst


Ompa lompa

Kom på att jag inte berättat om den omtalade ENP-festen. Vi gled in ungefär vid halv nio och då var redan alla ettor snorpackade. Säkert några andra också. Allt var lugnt och kvällen flöt på tills den fuckade ur med att alla orutinerade 16-åringar spydde både ute och inne. Gode äckligt om ni frågar mig, klarar verkligen inte av spyor. Ettor hit och ettor dit. Det värsta var när vi var tvugna att ringa deras föräldrar som fick komma och hämta dom för att dom knappt visste vad dom hette. Okej, lite roligt var det ändå. Ni känner ju mig.. Skadeglädjen bubblade faktiskt lite inom mig.

De flesta drog hyffsat tidigt, cirkus 23, vilket jag också gjorde. De som drack fick ta sitt egna ansvar och när vi till och med bad vissa sluta dricka och de inte lyssnade fanns det inte mycket mer vi kunde göra. Bara att hoppas att nästa fest blir mer lyckad. Om det ens blir någon vill säga.





Dörren är väl för mesar? Jo, men vänta nu.



It only hurts when I laugh

Trött och sliten efter en dag full med saker. Började som jag skrev med match. Vi är experter på att hålla ledingen i matchen enda fram till sista perioden. Sen fuckar vi upp det och förlorar med några poäng. Inget undantag idag. Tung förlust men vi kommer igen till nästa match.

Efter matchen åkte vi ut till stugan för att äta middag. Nästan hela släkten var där och det var himla mysigt. Det bjöds på skinkrullar och rabarberpaj som efterrätt. Mycket gott, 10 pinnar av 10 möjliga till mormor. Väl där lekte vi och hade oss med kusinerna och jag mös med Ted jättemycket. Han är såååå söt! Luktar gott gör han också. Jag ville aldrig lämna ifrån mig honom. Det är nästan så att jag kommer bryta mig in hos Anders och Anna och tjuva honom. Lill knutte man.

Jag har sålt nästan alla riskkapitalsedlar till vårt UF-företag också. Många av familjen Burström är nu delägare. Nu jävlar måste det gå bra! Jag har också övningskört idag. Körde för första gången genom stan och är sjukt nöjd. Jag trodde att jag skulle kissa på mig under hela tiden. Men jag klarade det bra.

Mycket information att ta in så nu säger jag bara att jag ska hoppa tillbaka i historien och plugga lite Antiken medan jag väntar på att Johanna och Sara ska baka bullar. Energipåfyllare x1000. 



 

Borttappat inlägg publiceras nu. Bra Maria

Jossan och jag har hjälpt mamma med att laga mat. En stjärna i himlen till oss. Nu sitter vi och väntar på att få äta genom att titta på Superstars. Det är ganska bra faktiskt.

Har ingenting vettigt att säga förutom att vi har vår första seriematch imorgon. Jag är enormt taggad men jag vet inte riktigt hur det kommer gå med tanke på det jag berättade tidigare. Jag ska i alla fall kämpa och göra vad jag kan. Tid: 14.00. Plats: Bergskolan. Vi kanske ses där.

Det är i alla fall gametime nu! See yah.


Björkliden del 2






















With or without you

Jag har sovit som en stock i natt, alltså otroligt skönt. Ikväll taggar vi ENP-fest vilket kommer bli så sjukt roligt. Jag kan inte ens berätta vad som kommer hända. Det enda jag kan säga är att vissa kommer bli överraskade. Hoppas allt går som planerat. Kameran är en hög prioritet den här kvällen. It´s going to be sweet.

NU: FRUKOOOST!

Me and my mammi

Nu ska jag fan gå och sova!

Ah, shit. Jag är helt utslagen och vad har jag gjort idag? Ingenting. Eller inte allt för mycket i alla fall. Jag tror att det var fek:en som tog knäcken på mig på riktigt. Egentligen var det meningen att vi skulle gå på bio ikväll men vi blev alldeles för trötta och somnade i Gullbullens säng. Det var så otroligt skönt! För att göra en rolig kväll kort får ni den punktvis:

- Vi har lekt och jag har hållt i Patte 1,5 (Uttal: Patte ett komma fem).
- Jag pratar om en hamster i punkten ovan om det var lite oklart.
- Jag har kommit över min hamsterfobi (Jag blev biten pretty bad när jag var liten).
- Vi hade mys framför idol.
- Kvällen förgylldes när Olle gick vidare!
- Vi somnade i sängen.
- Vi blev alldeles för trötta.
- Vi struntade i bion.

Skratt, blod och tårar har skvittrat ikväll men vi har i alla fall haft roligt. Okej, det där med blod kanske var lite överdrivet men det lät så mycket coolare.

Nya halsbandet är på!



Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut

Jag har absolut inte gjort mycket idag men timmarna har ändå bara flugit förbi (Hm, flugit? Flygit? Flugit? Flygit? Flugit? Flugit, helt klart). Var på skolan till halv två, gick sen på stan med Sara och Jossan. Efter det träffade vi en massa folk på stan och var bara tvugna att stanna och surra lite. När klockan var cirkus fyra hade vi snubblat bort till gymmet. Inte jossan då så klart, hon skulle ju hem och äta godis. H e h e. Sara och jag körde ett intensivt magpass och sen fick vi nog. Vi var så fruktansvärt hungriga. Väl hemma väntade maten på bordet. MUMS. Nu blir det att hoppa in i duschen och sen glida vidare till Gullbullen. Vi får se var kvällen tar oss men den börjar i alla fall med massor av idolmys!

Vi spelade för övrigt golf på idrotten idag. Jag var rena naturbegåvningen och Jossan höll på att döda bollen. Jag tror inte att hon var lika nöjd med sin insats som jag var. Fick också veta att ordet"golf" står för - Gentlemen only, ladies forbidden. Jag håller inte med, jag lovar att jag var lika bra eller till och med bättre än halva killgänget. Minst.