Den vackraste stunden i livet var den när du kom

Kom just hem från Råneå. Matchen som skulle varit imorgon blev flyttad till idag.. Vi vann. Det kändes skönt eftersom att vi aldrig vunnit mot dom förut. Hela laget spelade super bra, en del hade bara lite otur med skotten. För min del gick försvaret mycket bra och skotten sämre.. Idag blir det nog bara att sitta nertryckt i No böckerna.. Eftersom att går dagen blev allt annat förutom en pluggdag.
Älsklings Jossan kom och vi började plugga No lite smått. Vi hade bestämt att vi skulle baka och äta vårat års första lussebullar. Efter att vi gjort ungefär en fråga gick vi till köket och började baka. Medans degen jäste började idol. Det betydde att när degen hade jäst klart var vi tvungna att springa mellan köket och tvn i pauserna. Jag kan lova att det såg väldigt flummigt ut.
André ringde mitt i idol och när Johan Palm sjöng hörde jag både Jossan och John (i Andrés bakgrund) klaga och skratta. Jag tror att vi alla fick ett gott skratt när den där tjejen började skrika.. Haha, snacka om att göra bort sig. Till och med kompisen bredvid tyckte att det var pinsamt eftersom att hon stoppade sina händer för kompisens mun.

Iallafall, när lussebullarna var klara fick vi knappt i oss en. Det kändes som att magen skulle sprängas.. Jag tror att vi råkade äta lite för mycket godis innan (a)
Det blev iallafall inget gjort och därför har jag inte tid att sitta här och lata mig. Nu måste jag verkligen plugga om jag överhuvudtaget ska klara provet. En sak som känns skönt är att veta är iallafall att vi ska göra provet två och två.
Önska mig lycka till..

When you’re loving me, I’m loving you

Jag har pluggat hela dagen och känner mig verkligen jätteless.. Fast jag är ändå på jättebra humör. Det är nog bara för att André ska komma. Jag blir alltid så glad när jag är med honom. Fast det är ju inte så konstigt, han är ju charmknutten nummer 1,  tihi.
Mitt i allt pluggande kom Sara på att hon var tvungen att åka in till stan, som tur var var det ju kvällsöppet idag. Jag och mamma åkte också dit. Det blev inköp av ett linne och lite underkläder. Sen åkte vi hem och jag tog en lång varm dusch, det var enormt skönt!

Nu tror jag faktiskt att jag ska gå och lägga mig, får väl se när mannen dyker upp..

I taket lyser stjärnorna

Våran dag var ovanligt kort idag, slutande faktiskt halv 12. Lärarna hade så mycket att planera så därför blev det så. Det märks att de inte har planerat det här terminen så bra, det är ytterst få veckor kvar till jullovet och vi har en massa prov och inlämningar kvar, plus att vi ska börja med ett nytt område i SOn och sedan skriva en rapport om det.. Jag känner att jag ligger dåligt till. Så idag blir det bara att plugga, det känns ganska tungt med det måste verkligen göras. Helgen är också fullt inbokad med plugg, får se om jag ens tar mig ut någon gång denna helg. Det blir isåfall för att åka på match i Råneå..

Men nu har jag ingen tid för att sitta här. Böckerna väntar..


I just can´t sit back and watch you waste your life away

Det blev som jag trodde. Idag kändes allt bra igen, jag var inte hängig eller allmänt less. Det är faktiskt skönt, det blir så jobbigt att gå runt och vara sur hela tiden. En del av att mitt humör var så bra var nog att jag satt och tänkte på André hela dagen, eftersom att jag skulle vara med honom efter skolan. Träningen igår gjorde nog också susen. Det gick så himla bra och allt bara flöt på, plus att Joel och Fredrik satt och skrattade åt mig och då vara jag bara tvungen att skratta själv. Det är skönt med såna där "humör kickar" om jag säger så, de där personerna eller händelserna som bara gör en glad.
Självklart finns det "humör kickar" nästan överallt, men det är väl så att man väljer vilka man ska se och inte se.

Äntligen har snön kommit. Alltså snön snön. Fan vad roligt! Jag tror faktiskt att jag ska gå och snöbada André, om jag kan.. Hm.. Det lär nog bli jag som ligger bedjande i snön sen och nästan skriker att han ska sluta.. Men det är ändå värt ett försök...

I know that goodbye means nothing at all.

Söndag. Sista dagen då man verkligen kan vila ut innan den nya veckan börjar. Det är precis det jag har gjort idag, klev upp omkring tjugo i två, sen har jag bara suttit framför tvn och gjort lite svenska. Det är väl det söndagar också är till för, att man ska kunna göra bort lite skolarbeten. Träning har jag varit på också, det var skönt att träna igen eftersom att träningen i torsdags var inställd.

Jag är inte så laddad inför skolan imorgon, jag har liksom kännt mig hängig i helgen. Fast det kanske beror på att jag inte har gjort någoting, det kanske vänder när jag kommer igång med vardags rutinen igen. Det ska ju förstås bli roligt och träffa alla igen, jag som har varit en riktig tråkmåns hela helgen. Bara suttit hemma och inte gjort någonting vettigt. I och för sig har jag ju färgat håret, men det är ju inte så mycket att komma med.

I need to hear you say it.

Idag väckte Maria mig, det tog ett tag men vi pallrade oss till stan tillslut. Vi köpte faktiskt hårfärg, jippi! När vi var klara hämtade vi Erik som just hade spelat klart sin hockey match, dom förlorade. Sen åkte vi förbi Bil tema, jag skulle stanna kvar i bilen men pappa fick med mig in iallafall. Tur var väl det eftersom att vi stötte på Brolle där inne. Jag själv som tycker att han är skit bra var ju självklart tvungen att ta en bild. Ganska nöjd blev jag ändå, jag som inte ens hade tänkt att följa med in först.. Vad besviken jag hade blivit när jag insett vad jag hade missat.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, det blir väl bara att sitta hemma idag också.. Trist. En positiv sak är att jag ska färga håret, så jag har längtat och äntligen blir det av. Gud, vad skönt det ska bli!

Det blir aldig som man har tänkt sig. Alltid är det något som går snett. Ska det verkligen vara så här? 

Don´t be hasty

Då har man suttit framför tvn hela kvällen, kan inte säga att jag har fått mycket gjort direkt.. Jag har sett Idol, det är väl det jag har gjort. Jag skulle egentligen till Jossan idag men klockan blev mycket och jag hade ingen skjuts, synd. Det hade nog varit roligare än att sitta här. Det får bli en annan gång. Det var länge sen jag var med henne, jag vet inte vad som har hänt. Vi som var mycket med varandra förut.. Aja, det är väl bara en period.
Nu låter jag deprimerad men det är jag verkligen inte. Jag är bara enormt trött efter veckan som gått.. Jag ska sova ordentligt inatt så är jag som ny igen imorgon, haha.

Imorgon ska jag kanske köpa hårfärg, jag vet inte riktigt vad det blir för färg men inte ljus blond som jag har just nu. Så en lite förändrig blir det nog. Jag längtar eftersom att jag måste få bort den fruktansvärda utväxten som jag har råkat spara ut. Det är hemskt det där med utväxt, det är så fruktansvärt fult. För hoppningsvis så slipper jag det snart.

Klockan är inte mycket och jag håller redan på att somna, men trött får man vara ibland. Det är ju som sagt helg.. Nu ska jag vara tråkig och sätta mig framför tvn igen. Kanske slå en signal till André också, om jag inte somnar.

Love dosen´t make the world go ´round

Äntligen kväll. Jag har nästan längtat tills den här dagen skulle ta slut. Idag har det varit en sån där dag då jag bara blir less på allt.. Brukar ha såna dagar, ibland börjar dagen bra och sen blir jag trött och less och sen blir allt bra igen. Jag brukar försöka klura ut vad det beror på, men jag har inte kommit fram till något vettigare svar än att jag är trött.
Imorgon får jag hoppas att jag är på bra humör hela dagen, fast det brukar jag oftast vara.

Planeringarna inför morgon dagen är dåliga som vanligt. Om inte Maria hade kommit hit så hade jag förmodligen åkt till Elvira. Jag ville verkligen det, har inte träffat henne sen Luleåkalaset.. Jag saknar henne. Det skulle vara skönt och bara få komma bort ett tag för att känna hur mycket man saknar alla och sen inse att man längtar hem. Det är nog det bästa med att åka bort, att komma hem igen.

Be in the moment.

Det blev en mysig bio kväll i lördags. Vi såg Saw 5, den var bra men enormt äcklig. Jag undrar om man kan vara riktigt frisk om man kommer på en sån där film? Efter filmen åkte jag och André hem till mig, sen orkade han inte åka hem så han stannade och sov över.

Den här veckan har gått nästan lika snabbt som den förra. Det blir måndag och innan man vet ordet av det så är det fredag igen.. Det går sjukt fort, men det är ganska skönt så blir det fortare jullov. Jag längtar jättemycket tills man kan äta sån där mat som man bara kan äta vid jul. Det är så fruktansvärt gott! Självklart längtar jag också tills snön kommer, alltså den riktiga snön. Om det nu kommer någon sån i år.. Jag hoppas!

Nu ska jag kila iväg och äta. Vi hörs!

The dock of the bay

Ännu en seger och en skön en. Matchen var jämn men vi vann tillslut, fruktansvärt skönt! En stund in i matchen trodde jag verkligen att vi skulle förlora, men än en gång hade jag fel. Det börjar nästan bli en vana nu, haha.

Hockey har det också blivit idag. Första matchen i år (för mig), så jag är ganska stolt. Dom spelade mot serieledarna Lindköping och vann faktiskt, 3-1. Heja Luleå!
Jag tror att kvällen blir ganska lugn, det blir kanske att gå på bio med Snell, Sofia och André men inget är bestämt ännu så jag vet inte. Annars blir det väl att hitta på något med flickorna.

Vi har SO prov på måndag så jag måste gå och plugga lite och hoppas på att jag får godkänt, det känns verkligen inte som att jag kan någonting..

Bring it on home

Idag var sista dagen på MR-dagarna. Det har faktiskt varit roligt och arbeta om det, fast samtidigt jätte hemskt. Man börjar inse hur jävla bra vi i Sverige egentligen har det.

Efter skolan åkte André och jag hem till mig. Han såg på tv och jag pluggade lite. Jag trodde att han skulle åka hem ungeför vid 6-7 (eftersom att han sagt det), men så fel jag hade. Han stannade hela kvällen, fast det var nog mest för att Snell hade sovigt. Vi såg idol och jag trodde verkligen att Johan skulle åka ut, men så blev det självklart inte. Robin E åkte ut i stället och han är ju minst dubbelt så bra som Johan.. Jag säger bara svenska folket? 
Nu vet jag inte vad jag ska göra, det blir nog bara att sitt framför datorn och lägga mig tidigt eftersom att jag har en ganska tidig match imorgon.
Imorgon har jag som sagt match, efter den ska jag väl ta det lugnt ett tag och efter det ska jag antingen vara med André eller med Jossan och alla flickorna. Roligt roligt! Det var länge sen vi hittade på någonting.

Nu har jag slut på fantasi, skriver mer senare om det ploppar upp något i huvudet.

I´m yours

Hej mina trogna bloggläsare, som kanske inte är så trogna för tillfället.. Orsaken till att jag inte har bloggat på länge är att förra helgen var jag helt enkelt på för dåligt humör för att ens fundera på att skriva och sen har det bara inte blivit av. Men nu har jag äntligen tagit mig tid!
Min helg var inget att komma med direkt, om jag säger att det inte blev som jag hoppats på så omfattar det nog det mesta. Den här veckan som vart har gått oerhört snabbt, fast jag har varit på dåligt humör.. Jag vet inte varför men det har mest varit på mornarna och har gått över på dagen. Idag har jag faktiskt varit på bra humör. I helgen vet jag inte riktigt vad som händer, jag ska kanske vara med André imorgon iallafall. Hoppas!

Nu väntar snarklådan, vi hörs!

All the things that you´ve seen, will slowly fade away.

Jag kan ju börja att berätta att kvällen igår blev jätterolig, även fast vi fick vänta på maten för att vi var äldst. Tacosen var faktiskt enormt god. Efter att alla hade ätit klart skulle alla tränare gå upp på scenen för lite tävlingar, det var b.la att dom skulle trycka in så många marshmellows i munnen de kunde och sedan säga: ABK 10 år. Carro och jag tyckte att det var skit äckligt och det blev ännu äckligare när några tränare råkade spotta ut marshmellowsarna för att dom började skratta. Fast det var faktiskt roligt att titta på hur alla såg ut med ungefär 7 st marshmellows i munnen. Nog om det..
Ungefär vid 2100 hade illusionisten Peter Varg anlänt. Han började med några trick. Jag kan ju säga att han var då inte dålig! Han var otroligt bra och jag tror att alla satt och funderade på hur han gjorde. Jag ville aldrig att han skulle sluta, det var så fruktansvärt bra att för mig hade han gärna fått hålla på i en timme till. När trolleriet var slut gick alla ut för att titta på fyverkerier, det kändes nästan som nyårsafton..

Vi åkte till Peson direkt efter det. Det var Joppa, Sara, Micke, Nicke och jag som åkte + att Amanda B redan var där. Vi började med att sjunga Singstar. Efter några minuter slog vi över på 4an för att se vem som åkte ut ur idol. Den här gången var det Lars tur. Sedan fastnade vi i en film som gick på tv, jag tror att det var: Och så kom Polly. Peson sprang ner och gjorde popcorn, så satt vi alla där ihop kurade framför tvn. Vi kom på att vi hade sjungt Singstar och började med det igen efter filmen. När vi tröttnade på Singstar tog Peson fram ett spel: Snabb & Smart  (tror jag att det hette). Det var jätteroligt! Alla var jättetrötta och efter spelet drog sig alla tillbaka hemmåt.
Jag somnade nästan direkt när jag kommit hem.

Idag händer väl inte så fruktansvärt mycket. Jag har match klockan halv 5 så fram tills dess ska jag väl plugga lite matte. Efter matchen så hoppas jag att jag kan vara med André. Jag har ju inte fått pussats på hela veckan! 
Nu ska jag äta frukost. Vi hörs! 

I can´t read your mind

Jag hatar när man kommer hem och dörren är låst och man tror att det inte är någon hemma, fast när man kommer in inser man att det visst är någon där.. Suck! Det är precis vid såna här tillfällen jag önskar att mamma bor kvar i Antnäs, så kan man smyga dit och få vara i fred. Aja jag får väl hålla ut, ska ju ändå bort om några timmar.. Tacos kväll, remember? Det ska bli skönt att komma bort och göra någoting efter den här hemska plugg veckan. Jag gillar verkligen inte att plugga..

Idag är jag verkligen inte optisistisk, jag vet inte varför men allt började väl efter att jag pratat i telefon. Jag hatar att prata i telefon eftersom att allt kan misstolkas och då kör allt ihop sig. Varför ska livet vara så komplicerat?
Nu ska jag iallafall försöka styra upp det här och rädda min dag från att bli totalt misslyckad. Hoppas bara att det inte gör saken värre..

I love you to much

Låt det förflutna vara förflutet och lämna framtiden i fred

Kan inte den här veckan bara vara slut? Jag är skit trött och det känns som att det ända jag gör är att plugga. Som tur var kändes dagen idag inte lika lång som dagen igår. Jag har inte så mycket att berätta egentligen.. En bra sak är iallafall att vi har flyttat fram vårat So prov. Nu känner jag mig inte lika stressad och jag hinner plugga!

Imorgon har vi 10 års jubileum med basketen. Vi ska b.la äta tacos, jummi! Jag har egentligen ingen aning om vad vi ska göra där men jag antar att bara är en rolig grej. Det är tur att vi slutar tidigt imorgon så kanske jag hinner sova lite innan.
Förresten har jag inte varit med André sen i måndags och det känns som en evighet. Fan vad jag hatar när vi inte är med varandra, men nu är det för att jag måste plugga så mycket. Jag hatar det verkligen! Menmen sånt är livet, man får väl inte alltid vara med den man älskar..

Nu ska jag se One Three Hill klart och sen ska jag plugga, igen.

Don´t look back in anger

Som vanligt efter skolan är jag dödstrött. Jag vet inte vad det kan bero på, jag antar att det är för att jag inte kan gå och lägga mig på kvällarna. Tur att vi hade en slapp dag idag, annars hade jag väl somnat på bussen hem (det brukar faktiskt hända).
Just nu håller Sara på att baka den där jättegoda chokladbanankakan igen! Jag hoppas att den blir lika god som förra gången, fast det tror jag eftersom att Sara är så bra på att baka. För min egen del så ska jag väl hålla mig utanför köket, man vet aldrig vad som kan hända när jag är där och håller på att pyssla.

Iallafall så ska jag plugga nu, jag måste bli klar med HKn så att jag ska börja med Matten och SOn. Suck! Jag får se hur det går. Jag kommer förmodligen att somna men jag ska försöka att hålla mig vaken, så kanske hinner lära mig något idag också.

There's nothing here to run from

Nu är jag jättetrött i alla muskler i kroppen. Vi hade fys på träningen och det gick segt att gå hem kan jag säga. Jag duschade just och det känns faktiskt lite bättre. Fast en bra grej är ju att man blir så jävla trött efter en fysträning så att man sover gudomligt efteråt!
Det känns fortfarande som att jag hade jättemycket kvar att plugga.. Fast jag fick bort musiken och halva HKn idag. Jag hoppas iallafall att morgon dagen inte känns lika oändlig som idag..

Pillan kommer hem imorgon också! Fan vad roligt, det känns som att hon har varit borta alldeles för länge nu. Jag blir nästan arg när jag tänker på att hon har varit utomlands. Hon kommer säkert vara brum när hon kommer hem och då ser man ut som en blekt papperslapp, som vanligt i och för sig. Iallafall så saknar jag henne!

Nu ska jag ringa till pojkvännen och höra vad han har för sig. Sovgott bäst allihopen, fast jag kommer nog ändå sova bättre. Hade!

Åter till livet

Jag kom just hem från skolan för ett tag sen och nu är jag enormt trött. Imorse vaknade jag alldeles för tidigt och ända sen dess har dagen varit oändlig. Det kändes som om den aldrig skulle ta slut. I och för sig är det många timmar kvar innan jag kan gå och lägga mig. Ikväll har jag träning och innan det måste jag plugga. Vi har en jättejobbig vecka och jag måste plugga mycket eftersom att nästa vecka minst är lika jobbig + att jag har två matcher i helgen. Jag orkar inte! Någon fritid måste jag ju också ha.
Nu tror jag att jag ska slå upp böckerna och börja plugga. Det är lika bra att göra det innan jag blir för trött. Hade bäst!

Puss&Kram

Dreams can't take the place of loving you

Nu känner jag mig inte som en trogen bloggare, ni får förlåta mig. Jag har haft fullt upp hela helgen, eller så har jag inte orkat skriva. Har varit sur och less över en sak.. Det är ingenting jag kan göra något åt jag får väl lära mig att leva med det, men det kommer bli jävligt svårt för att jag har så svårt för **.
Iallafall så var det Halloween i fredags. Det blev mys med tjejerna, först hemma hos oss och sen gick vi ut. Det var enormt roligt iallafall den första delen av kvällen xD När vi gick ut var det så jävla kallt och stället där vi var gick det ju inte att vara på (eftersom att det var en lokal på mjölkudden och vakter kom dit hela tiden). Vi gick runt på mjölkudden och efter ett tag bertämde sig Jossan och "gånget" för att gå till varvet. Då ringde jag Sara och vi gick hem efter nårga minuter. Kudden fick sällskap en stund senare.

Dagen efter (lördag) var det efterskotts kalas för Sara och mig. Några släktingar kom på besök, det blev skälvklart tårta och Sara hade bakat en jättegod chokladbanankaka som vi också åt. Det blev lugnt ungefär vid 4 halv 5. Sen pratade Sara, mamma och jag om gymnasiet. Jag har fortfarande panik över var jag ska välja, eftersom att jag inte har någon aning.. Jag får läsa och tänka igenom vad jag vill göra med resten av mitt liv. Det är faktiskt en skrämmande tanke..
Jag ringde André och sen till Jossan för att höra vad som hände på kvällen. Jossan skulle vara med Jonna så André kom till mig. Mamma skulle åka till mormor och morfar, så vi följde med. Vi bestämde oss för att vi skulle sova där så vi köpte cola, några billyspizzor som vi skulle ha till frukost och hyrde film. Det blev "Number 23", "Vad kvinnor vill ha" och "Step up 2 the street". Jag tog också med "The Happening" hem ifrån. Mamma hade köpt godis så vi snodde lite från henne.
Vi tillbringade kvällen framför tvn och jag somnade mitt i tredje filmen. Sen vaknade jag av att André försökte kyssa mig, jag blev skräckslagen eftersom att jag just slog upp ögonen när han hade sitt huvud alldeles intill mitt. Fast jag somnade igen lika fort som jag hade vaknat. 
Nästa morgon vaknade jag såklart före André. När han vaknade såg vi ännu en film. Efter det började vi bädda ihop och skulle äta. André hade ändrat sig och ville inte alls ha billyspizza till frukost/lunch så han sprang ner till Dagobert och köpte mackor till oss, fast jag hade protesterat. Söt han är! Efter det åkte han hem till sig och jag åkte hem till mig.

Jag kom hem och tog det lugnt ett tag men sen bar det iväg till Antnäs för träningsmatch mot killarna. Vi förlorade, ganska väntat. Fast jag tycker ändå att vi spelade bra! Efter det blev det duschen och sen hem.
Imorgon börjar skolan igen och jag känner mig inte peppad. Får väl bara bita ihop och gå dit, det känns ju bara tungt de första dagarna eller veckan. Snart är det ju lov igen, jullov! Förresten så snöade det idag.

Puss&Kram