I remember you face

Jag blir galen på mig själv när jag är så dålig på att uppdatera. Idag klev jag upp ganska sent och sen var det bara att hoppa in i duschen och börja sminka sig. Jag skulle på en dans föreställning klockan tre. Emil och Jocke kom förbi en sväng men vågade inte komma in så dom åkte igen. Dans föreställningen var ungefär 40 minuter och efter det åkte jag hem och åt och nu sitter jag här. Visste låter det som att jag har haft en rolig dag?

Ikväll ska jag vara med Amanda. Jossan har blivit förkyld men hon kanske skulle möta upp oss senare. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något blir det i alla fall. Jag vill jättegärna klä ut mig ikväll men har ingen aning om vad jag vill vara. Någon som har en idé? Något som går snabbt och med såna saker man har hemma?

Nu ska jag bara ta det lugnt och vänta på att Erik och Emilia ska bli klara så vi kan bege oss mot stan. Let´s get the party started!


Det är nu det känns..

Det är nog värst nu. Jag kände det inte först, chocken tog över. Jag kunde nog inte tro att det var sant, inte på riktgt. Jag väntade på att någon skulle säga att det var ett skämt, jag väntar nog fortfarande. Det är en obeskrivlig känsla att mista en vän. Att man plötsligt måste tänka att han inte finns längre. Det går inte att prata med honom. Man får inget svar, inte ett enda ord får man tillbaka. Aldrig någonsin...

Vila i frid Niclas Norgen *1992-01-31 - 2009-10-28*
Livet är inte rättvist! Du åkte ifrån oss alldeles för tidigt.. Du var en sån grym människa. Du hade alltid ett leende på läpparna och du hade en så underbar personlighet. Varför? Varför just du? Det är något jag aldrig kommer få svar på eller kommer att förstå. Du borde fått bli gammal tillsammans med dom du älskade. Det borde inte blivit så här.. Jag kan knappt fatta att jag pratade med dig för tre dagar sen. Kan ni fatta? Tre dagar! Det är helt overkligt att du verkligen är borta. Jag kan inte fatta det! Du blev bara 17 år.. Det är inte rättvist. Jag kommer att sakna dig, så som många andra också kommer att göra. Jag hoppas att du är på en bättre plats nu, att du har det bra. Du kan väl hälsa på ibland? Bara ge mig ett tecken? Jag ångrar verkligen att jag inte frågade om vi skulle träffas den där gången. Då kanske jag skulle fått träffa dig, träffa dig, bara en gång till...

Stort fjasko!

Nu sitter jag efter idol och funderar på hur fan svenska folket röstade! Jag blir nästan förbannad när inte den som verkligen är sämst och klart har den dåligaste sångrösten åker ut. Nej, för istället ska en person som är så grymt mycket bättre åka ut. Jag blir faktiskt förbannad. Ja, det blir jag! Det är sånt här som nästan gör man man vill sluta titta på idol.... Vad tycker ni?

Jag håller i alla fall inte med Katrin! Jag tycker att det var extremt gulligt att han friade i tv. Nog finns det grymt många sett som är mer romantiska och jag skulle nog inte vilja att min kille friade i tv. Nu vet du André, mohaha ;) Nej, nu måste jag fortsätta titta på Idol eftersnack. Puss

Hon skulle inte åkt ut!

This can´t be it

Jag har ont i huvudet... Igen. Därför blir det inte något längre inlägg. Jag har inte gjort så mycket idag förutom att dega hos André, jobbat matte och övningkört. Ja, jag har faktiskt övningskört! Det var jätteroligt och det gick jättebra. Innan vi började fattade jag ingenting om hur man kör bil men efter har massor av polletter trillat ner i huvudet. Känns skönt. Jag som alltid brukar vara sist med saker... Nu kan jag väl inte vara sist med att verkligen fatta hur man kör en plåtlåda på fyra hjul? Nej, nu är jag fan inte sist!

Ikväll blir det bara att sitta hemma och ta det lugnt. Jag ska se idol och bara mysa på, självklart skulle det varit mer mysigt om älsklingen var här men det får vänta tills nästa helg. Då har vi stora planer! Puss

Anmäl dig nu!

Juste! Jag har anmält mig till en tävling där man är garanterad ett pris. Gör det du också, HÄR! Lycka till :)

I know that goodbye means nothing at all

Synundersökningen gick jättebra och linserna är betsällda. Jag hade till och med fått lite sämre syn på höger öga.. Jag hoppas det går bättre den här gången så jag slipper ha så ont i huvudet.

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Jag vet att jag borde ha några enorma Halloween planer men der har jag inte just nu. Jag får ta det som det kommer, det finns alltid något att hitta på när det är såna här högtider. André åker till Gällivare idag för att se Ruff riders, som vanligt. Själv kunde jag inte följa med eftersom det är åldersgräns på efterfesten... Fan att man inte var några år äldre!

Nu måste jag ta fram matte boken ett tag, har prov efter lovet. Jag ska också färga håret på Sara, bara hon kan vakna och orka stiga upp från sin powernap. Vad ska ni göra ikväll? Puss


Nu drar..

Nu drar jag och kollar ögonen!


Kanske ska skaffa ett par? Haha...


Punkt

Det värsta av allt är ändå att jag pratade med honom för två dagar sen... Det här känns fan inte verkligt.

R.I.P

Jag sitter just nu helt chockad och kallsvettas. Är det sant? Hörde jag rätt? Jag vet inte om jag ska gråta eller vad jag ska göra.. Allt bara sjönk på två snabba, blixt snabba sekunder. Det kan inte vara sant! Inte du. Jag minns när vi köpte kläder åt dig som om det var igår. Det var ju igår vi satt i matsalen på skolan i Hörnefors och åt. Varför? Är det sant? Det är sant. Nu är du död. En biltur och sen var du borta från livet. Shit! Inte du, med din humor och personlighet. Jag blir verkligen tårögd bara när jag tänker på det. Och den gången du kom med mopeden, när du aldrig ville åka. Jag minns dig Niclas. Jag kommer alltid minnas. Vila i frid.

R.I.P Niclas Nordgren

Smiling back at me

Sara ringde och väckte mig för 50 minuter sen, fast det behövdes. Jag borde egentligen plugga matte men jag måste få vakna till lite först. Det är Las Vegas på tv och jag sitter som klistrad, minns att jag alltid såg på det förut. Det är faktiskt ett mycket bra program.

Idag ska jag på den efterlänktade synundersökningen. Hoppas det går bättre den här gången så att jag får ett par fungerande linser. Efter det åker jag nog till André eftersom han åker bort imorgon. Snart är det Halloween, det ska bli jätteroligt! Vad ska ni göra idag? Puss

You are everything I need and more..

Nu är jag äntligen hemma efter många om och men. Jag har varit på bio med Jossan, vi såg The surrogates. Jag tyckte den var jättebra och jag tror att Jossan tyckte det också. Jag hade tänkt att skriva innan jag åkte men med min vanliga otur så ska internet sluta fungera.. Så jag hann inte.

Jag måste bara berätta en ganska rolig men ändå enormt irriternde sak! Erik och Emilia kom hem idag från Kungsör och pappa skulle hämta dom på flygplatsen innan han hämtade mig, Jossan, Johanna och Sara (som också hade varit på bio) i stan. När vi släppt av Jossan ringer det plötsligt i Eriks telefon. Efter en stund säger han att vi måste stanna så han kan kolla så att han har rätt väska med sig eftersom personen i luren påstår at han tagit fel. Mycket riktigt är det inte Eriks väska som ligger i bagaget utan någon total främlings. Det visar sig att denne person bor i Gammelstan och självklart glider vi dit. Som om vi inte redan haft nog med oflyt visar det sig att personen inte ens är hemma. Vi står en stund utanför huset och tillslut dyker hon upp. Som pricken över i:et måste vi också åka till Kallax flygplats för att hämta den rätta väskan. Låt mig säga så här, det var i alla fall den längsta resan jag åkt för att ta mig från Luleå centrum till Antnäs och jag gör helst aldrig om det..

Nu ska jag gå och lägga mig så jag tar mig upp i någorlunda tid imorgon. Det blir ju optikerna också, jippi! Sovgott, puss

Kvällens outfit.


Close up


Ny tävling!

Jag har såklart spånat fram en ny tävlig att delta i. Jag tycker att det är roligt eftersom jag vill se om jag är fördömd till att aldirg vinna eller att någon högre makt någon gång, kanske bara en endaste gång kan göra så att jag vinner. Jag håller i alla fall tummarna, igen!

Denna tävlig hittade jag på Fokis blogg som jag ständigt läser nu för tiden. Tycker att den är grymt underhållade och bra. I alla fall, den här gången handlar det om att man kan vinna två valfria hårvårdsprodukter eller en plattång från Forhair.se. Här är desas blogg Forhair.nu. Jag väljer två hårvårdprodukter eftersom jag inte använder plattång.

Produkt 1

Dualsenses Ultra Volume Gel Shampoo - Milt shampoo med ultralätt gelékonsistens och multimineraler för märkbart ökad volym som ger en känsla av att ha "mer" hår. För fint till normalt hår.

Produkt 2

Osis Upload Volume Cream - En kräm med kontroll som ger volym, glans och flexibel stadga.


Om ni missade det ovan så kommer ni till Fokis blogg genom att trycka här ---> Fokis.se

I may not fallow

Nu får jag verkligen skärpa mig med uppdateringen! Fast nu när jag är hemma och har min dator lovar jag att det blir ändring.

Jag åkte till André igår. Vi såg bland annat Harry Potter och halvblodsprinsen. Den var ganska bra, jag trodde att den skulle vara bättre eftersom jag tycker att alla andra Harry Potter filmer är grymt bra. Aja, jag hoppas på att nästa film är bättre. Blir det den sista?

Idag klev jag upp klockan 10. André skulle klippa och färga håret och jag hade inget annat för mig så jag följde med. Resultatet blev grymt bra! Fast slingorna han gjorde syntes inte riktigt, men jag tycker att det blev bra ändå. Jag ska snart åka in till stan och sedan ta en buss ut till Antnäs. Fast jag orkar inte riktigt än.. Tror att jag ska vila en stund först. Puss

My weekend in pictures.

Kärlek till dig (:


Folk ;>


Här väljs det musik.


Bigsiz :*




Sameul och jag med fin hatten!


Haha, den bjuder jag på ;)


Lite av folket.

091027

Nu är jag hemma, bussresan gick jättebra men den var långtråkig. Jag började läsa en verklighetsbaserad bok - 14 år till salu. Den verkar bra men fruktansvärt hemsk. Jag kommer nog bo i den där boken ett tag och jag som inte ens brukar läsa. Jag hinner inte skriva så mycket nu, måste packa ihop lite saker för att pappa ska hämta upp mig. Jag kanske åker till André ikväll men får se om pappa orkar skjutsa mig.

Varför blir det alltid såhär?! Jag blir fan galen.

Byebye

Nu har jag packat och gjort mig i ordning för att bege mig mot busstationen. Vi ska stanna i Hörnefors en stund innan för att gå in på butiken där jag proade (stavning!). Sen bär det av mot stan där bussen går 14.15. Ja, och sen har jag då än en gång en bussresa på fyra timmar framför mig. Hoppas jag inte gör något pinsamt den här gången också..

På tal om pinsamt så har jag kommit fram till att bussar och jag inte är en bra kombination. Igår när Elvira och jag skulle kliva på bussen till Hörnefors, skulle jag då säga - Barn och vart jag skulle. Sara hade ringt precis innan så jag tror att det blev kortslutning i hjärnan när jag sedan skulle prata med busschaffören. Elvira gick in och jag kom efter. Jag tittade chaffisen i ögonen och råkar sedan säga fel destination! Jag säger Holmsund istället för Hörnefors. Bussen var fullpackad och de som sitter längst fram börjar skratta och sedan säger en kvinna medan hon skrattar hejvilt - Hon sa Holmsund. Jag skäms och går snabbt längre bak i bussen till där Elvira har satt sig. Jag tror att jag ska sluta att åka buss...


You can´t change me

Nu har jag både kommit hem (till Elvira alltså), gått på toa och ätit. I stan köpte jag inte alls något av det jag egentligen måste köpa utan det blev en kofta och ett par leggings, allt som allt endast 200 kronor. Jag är i alla fall nöjd över mina inköp. Vad har hänt i Luleå idag? Har det snöat något?

Nu ska jag gå på toa innan Elvira och jag ska gå ut med Bosse en sväng. Puss

Nu drar jag

Jag duschade för en stund sedan eftersom vi ska åka in till stan på ett tag. Det ska bli roligt och ni förstår säkert varför. Jag kanske träffar/ser någon kändis, Foki till exempel. Blir ni avundsjuka då? Nej, skämt och sido. Nu måste jag börja göra mig klar.

Det känns tråkigt att åka hem imorgon. Dagarna har gått så fort, jag vill stanna längre! Jag får helt enkelt åka hit snart igen eller så får Elvira komma upp. Men nu ska jag ta vara på varje sekund, hejdå.

Vad ska ni göra idag? Puss


When I grow up

Jag vet att jag har sagt det förut men söndagar måste ju vara den mest ovärda dagen av alla. Man ligger antingen hela dagen påklädd sin pyjamas i soffan och tittar på tv, äter onyttiga saker och blir jättetrött. Eller så pluggar man och sen åker och tränar. Fast det kan man ju se som positivt egentligen, det beror kanske på vilket humör man är på?

För mig har den här dagen gått oerhört långsamt så jag tänker ta slut på mitt lidande och gå och lägga mig. Imorgon blir det att åka in till stan. Jag måste inhandla ett hårspray och en rouge men jag får se om jag orkar, kanske gör det när jag kommer hem istället. Nej, nu väntar sängen och det jättesköna täcket. Sovgott, puss

Varför bryr jag mig? Jag vill inte göra det! Jag vill inte. Men ändå på något sätt är det något som kokar upp inom mig. Varför? Egentligen kan jag nog svaret. Det är för att vi haft det som vi haft det och du inte lyssnar...


This is all I have

Alla tre, Elvira, Samuel och jag har bara legat framför tvn hela dagen. Vi har inte ens tagit av oss pyjamasarna. Det har alltså varit en deg dag. Vi har tryckt i oss allt möjligt och det var inte nyttiga saker kan jag säga. Men det får man faktiskt unna sig ibland.

Jag måste bara berätta en pinsam grej som jag gjorde när jag satt på bussen på vägen hit. Jag somnade ju såklart efter ett tag och sov lite till och från. Bussen var en dubbeldeckare och jag satt högt upp längst fram. Jag satt inte med någon men däremot satt det en kille på andra sidan gången. Som sagt så hade jag somnat och tror ni inte att jag vaknar av att jag snarkar till. Jag tittade snabbt på killen bredvid mig och ser att han sitter och glor på mig. Jag måste alltså ha snarkat till ganska högt. Det uppstod ett pinsamt ögonblick och jag tittade snabbt ut genom fönstret. Är man pinsam så är man.

En ny dag, nya tag

Jag vaknade för ett tag sen i hopp om att klockan snart skulle vara 11 (så att jag kunde se idol reprisen såklart!). Jag blev förvirrad när klockan på mobilen och klockan på datorn visade två olika klockslag. Jag var tvungen att fråga en vän. Då visade det sig att det har blivit vintertid eller något så klockan bara är tio! Fan fan fan, jag kunde alltså ha sovit lite längre. Nu är det ju omöjligt att somna om. Aja, det är väl bara att bädda ner sig i soffan framför tvn och vänta.

Jag hade jätteroligt igår! Fast en del kunde jag nog levt utan, haha. Bilder kommer när jag kommit hem, i all stress innan jag åkte glömde jag ju sladden, typiskt. Vad gjorde ni igår? Puss

I had a good time

Nu är jag hemma igen efter en jättetrevlig kväll i Nordmaling. Har bland annat träffat Jesper, Anton och deras flickvänner och sen såklart ett gäng med massa annat folk. Vi har egentligen inte gjort så mycket mer än att åkt bil och varit hos en som heter Hampus. Det var grymt roligt! Nu ska jag försöka få tag på André och sen sa jag sova, sovgott. Puss

Lördag

Äntligen har alla pallrat sig hemåt efter kalaset. Det blev mycket, eller väldigt mycket fika och nu sitter jag som en palt i sängen. Vi ska snart börja med maten.. Det känns faktiskt inte så lockande, kanske skulle jag ha skippat den där sista kakan?

Ikväll åker vi nog till Nordmaling. Får se vad som händer där, förhoppningsvis hittar vi på något roligt. Fast det är klart, att bara vara med Elvira och gänget räcker egentligen för mig. Klart man hoppas på lite party men om det inte blir så blir jag knappast ledsen. Vad händer hemma i Luleå ikväll? Blir det en lugn kväll framför TV400 och Blog Awards eller är det partii som gäller? Puss


Det är sjukt hur mycket folk kan förändras. 

Luleå-Umeå

Förlåt för dålig uppdatering igår! Efter skolan var det bara att stressa och duscha och sånt (hade idrott sista lektionen). Därifrån åkte jag direkt till busstation och sedan dom närmsta timmarna efter det åkte jag buss. Om jag inte har sagt det så är det till Umeå jag har åkt. Jag kom fram igår vid 21.00. Det var grymt roligt att se Elvira igen! Jag har saknat henne.

När vi kom hem till Norrbyn såg vi en film och sedan blev vi så trötta så vi gick och la oss. Jag hade tänkt skriva ett inlägg innan men jag blev alldeles för trött. Nu måste jag skynda mig in i duschen! Maria, Elviras mamma, fyller år idag och gärsterna kommer klockan ett. Jag måste stressa alltså, men vadå? Det har ju nästan blivit min vardag.. Puss

091022

Kvällen igår gick åt att mysa och umgås med André. Jag åker ju bort imorgon så var tvungen att pussa på honom riktigt ordentligt. Idag vaknade jag halv 12, jag skippade alltså skolan. Jag vet, förlåt men jag orkade verkligen inte gå. Jag missade i alla fall ingenting..

Jag kom just hem från spelad match på bergnäset. Vi spelade mot BG, tror ni att det gick bra? Svaret är nej och mer vill jag inte säga. Tragisk match är nog mina enda ord.

Vad har ni gjort idag? Puss

Ser ni vem det är? ;>


Nu, äntligen

Vet ni vad jag gjorde idag? Jag tog mig äntligen i kragen och gick och fixade en tid för synundersökning. Torsdag nästa vecka, skönt.

Luggen behövde..




Luggen behövde klippas, så jag tog saken i egna händer.

Nu håller jag tummarna!

Nu har jag anmält mig till ännu en tävling och denna gång är det för att ha chans att vinna en skinnjacka från Kenzas Jofama-kollektion! En så sjuk snygg jacka att man nästan svimmar när man tittar på den. Nu håller jag tummarna och hoppas att jag vinner!


091921

Pänt, Jossan och jag sitter just nu och försöker klura ut lite svar på några företagsekonomi frågor. Några är faktiskt riktigt kluriga, men så smarta som vi är är ju det här en lätt match för oss. Vi kommer nog bli grymma ekonomer!

Idag händer inte så speciellt mycket. Jag håller tummarna för att André kan komma till mig efter han varit på sitt teori pass. Han håller ju på att läsa till körkortet nu, JIPPI! Äntligen säger jag bara! Vi kanske är lediga imorgon också, HOPPAS HOPPAS HOPPAS!

Nu ska vi göra klart det här, puss.


What have I done?

Först och främst vill jag säga förlåt för dålig uppdatering, men vissa dagar orkar man bara inte skriva. Jag gjorde inte något speciellt igår utan tog det bara lugnt. Fick tillbaka mitt samhällsprov och blev extremt nöjd! Fick VG+. Nu blir det att kämpa till mig det där MVGt.

Idag slutade vi en timme tidigare eftersom vi inte hade någon engelska och det behövdes verkligen. Jag somnade direkt när jag kom hem, snacka om att vara trött. Nu blir det mat! Puss

Detta är egentligen inte min grej men nu måste jag bara säga någonting. Du "S", jag kanske säger en hel del saker. Jag säger inte att jag snackar mycket skit för det gör jag inte. Men det är en jävla skillnad att säga en sak och sprida ut rykten. Jag är absolut inte en sån person som sprider ut rykten.. Det är bara idiotiskt och onödigt. Och förresten, om du inte vågar säga vem du är behöver du inte ens skriva någonting.

Bilder från helgen.












 

There you have it.


Jag är helt slut..

Nu är jag hemma från träningen och jag är så slut att jag måste sitta ner i sofffan och vila ett tag innan jag hoppar in i duschen. Det var länge sen jag var så trött men det betyder ju bara att jag har jobbat hårt. Vi var tre stycken för den delen så det blev inget spel utan bara fys och skott. Fast det behövdes.

Imorgon hoppas jag att vi kommer få reda på resultatet efter samhällsprovet. Jag tror att jag minst får G så jag är inte så nervös. Men man hoppas ju alltid på det bästa och på höga betyg. Har redovisning i morgon också.. Jag glömde alla saker jag på skolan över helgen så jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men det ordnar sig säkert. Annars är det bara att improvisera. Nu väntar duschen, puss

En slapp söndag

Ännu en söndag då man inte gjort någonting. Jag tänkte göra klart samhälls frågorna men insåg att jag hade glömt boken i skolan. Får göra dom imorgon på lunchen. Pappa håller på med maten och på menyn står taccos. Ska bli gott, var enormt länge sen jag åt det. Jag har träning ikväll och i Antnäs den här gången. Skönt!

Nu är det mat. Vad har ni gjort idag? Puss


Från och med nu

Jag har lärt mig att man aldrig ska längta för mycket till något. Allt blir bara skit då, ta det som det kommer och tänk inte på det hela tiden. Då hinner man inte föreställa sig hur allt kommer bli. Från och med nu tänker jag följa mitt egna råd!


Det var skönt att få ha dig i mina armar igen.

Dra åt ********

Kvällen igår blev inte alls vad jag hade tänkt mig. Till en början var det jätteroligt men sen ska ju en "vän till André" ringa André och berätta saker han TROR han såg. Jag blir så jävla less på att folk inte han hålla igen käften! Jag förstår inte. Om man har ett problem eller tror att man har sett någonting, varför går man inte och pratar med personen innan man börjar snacka skit? Det är så grymt irriterande. Alltid finns det folk som ska förstöra ens kväll och genom att förstöra min, förstöra andras. Grymt less. Aja, DU står i alla fall långt ifrån högst upp på min lista.

I´m lost without you

Jag steg upp för ungefär en timme sen men har inte lyckats åstakomma någonting. Eller jag har lagt fram det jag behöver inför ikväl på sängen. Jag har en del andra saker jag också måste göra, om jag orkar. Drar in till stan vid två då Sara ska fixa några strumpbyxor tror jag. Sedan är det samling 15.15 då matchen börjar 16.00. Efter det blir det stessa, stressa, stressa till Jossan och duscha. När det är klart kan jag pusta ut och bara umgås med brudarna. Ikväll gäller det.

Ha en jättebra kväll och sköt om er! Puss

Hiss/Diss

 

Åka buss på morgonen - Det måste ju nästan vara det skönaste som finns! När man är lite så där halv trött och degig och speciellt när det är lite kallt i luften. Då står man där och fryser på busshållsplasten och bara längtar tills bussen kommer. Som tur är är alla på bussen lika degiga som jag så det är tyst och lugnt. Då kan man tänka och fokusera på vad man vill. Jätteskönt!

Nysa - Om inte åka buss på morgonen är skönast så kommer ju att nysa på första plats! Finns det ens något att säga? Alla som har nyst vet nog hur det känns och vad jag menar. Det är ju bara så otroligt skönt och befriande.


 

Sånt här mellan väder - Man vet som aldrig hur mycket eller lite kläder man ska ta på sig. Om man ska ta den tunna jackan eller den tjocka. Det kan vara kallt på morgonen och sedan bli varmare på dagen. Det är så fruktansvärt jobbigt! Antingen svettas man eller så fryser man. Man kanske borde börja kolla på vädret och bestämma kläder efter det?


091016

Nu är jag hemma igen och har just sett vem som åkte ut ur idol. Som tur var det Camillas tur den här gången! Jag gillade verkligen inte henne.. Innebandyn var rolig, Hertsön vann med 8-5 mot Notviken. Heja heja!

Nu taggar jag som fan inför imorgon. Det ska bli så jävla roligt! Fast jag känner att jag kommer vara grymt stressad eftersom jag har match och den börjar klockan fyra. Stressa stressa stressa! Men det ska nog gå bra.

Det är just fredagar som denna då man ska ligga hemma på pojkvännens arm och titta på en film. Bara mysa och ha de fruktansvärt skönt. Jag saknar det. Känns som att det var grymt länge sen.. Fast det ska jag snart ändra på! Puss

Tack

Jag somnade framför tvn och pappa kom nyss med mat till soffan. Tack! Det behövde jag. Kärlek.

Fredagsmys

Jag kom till skolan idag och när våran matte lärare kom in i klassrummet blev jag alldeles förvånad. Vi skulle tydligen se en film. Vad händer?! Se film på matten och när alla ligger efter planeringen.. Han måste ju ha tappat förståndet. I alla fall så var det för att han har kommit på en idé om att vi (entreprenör09) ska "tävla" mot Spetsmatte programmet (dom som är grymma på matte!). Han tror alltså att vi kan få bättre betyg än dom på matte nationella proven och nu försöker han få hela klassen att tro det. Tyck vad ni vill, en bra idé eller helt idiotiskt? Själv vet jag inte riktigt vad jag ska tycka..

Skippade idrotten idag på grund av huvudvärk. Jag får verkligen ta och skärpa mig med vatten drickandet nu, jag kan faktiskt inte gå och ha ont i huvudet varje dag! Jag snubblade runt en sväng på stan och hittade faktiskt lite underkläder, på rea dessutom. Prefekt, precis vad jag behövde! Nu hade jag tänkt att ta mig en lite powernap så jag överhuvudtaget orkar göra något ikväll.. Puss


Stort misstag!

Jag måste bara säga att alltid när jag försöker vara gullig så blir det något fel.. Okej, inte alltid men ofta. Igår hade André och jag varit tillsammans i två år och ÅTTA månader, inte nio som jag skrev. Förlåt mig för att jag luras.

Jag älskar dig, min lilla hallonbåt <3

Can you feel me?

Du sitter jag nyduschad och nerkrupen framför tvn. Jag sitter och ser på Singing bee celeb och det är så himla roligt! Det är typiskt att jag ska sitta och skratta på andras bekostnad. Alltid ska jag skratta när andra skämmer ut sig.. Men okej, vem gör inte det?

Idag har jag gått på stan i drygt tre timmar. Efter skolan mötte jag upp moster hos mormor och morfar för att få min födelsedagspersent. Det blev TVÅ hela Dust it burkar. Tack tack tack! Jag har också köpt ett par skit snygga skor, ett linne till helgen och tagit en fika med moster och Sara. Jag kan tyvärr inte lägga upp bilder eftersom jag inte vet vart sladden är.. Tror den är hos mamma.

Kom i alla fall inte hem förns klockan var tjugo i fem och jag hade träning klockan sex. Snacka om att jag var trött men det fanns ingen tid för vila. Var bara att trycka i sig mat, byta om och sedan åka iväg. Nu är jag enormt trött så jag tror att det blir en väldigt tidig kväll ikväll.. Puss


Snart så..

Jag ska äntligen åka! Det gjorde helt och hållet mig dag! Pratade för ett tag sen länge om det, det ska bli så jävla roligt! Nu har jag ännu mer att längta till! MJAAAU! Nu ska jag sova, ville bara dela med mig av min glädje :D Pusspuss

Jag vill krama dig. Jag vill pussa på dig. Jag vill mysa med dig. Jag vill bara ligga och titta på dig. Det jag vill säga är att jag saknar dig. Jättemycket.

Du HJÄRTA Jag

2 år och 9 månader idag, älskling! Jag saknar dig <3


En lång dag

- Jag har varit i skolan.
- Mött upp Pernilla och tagit en fika.
- Har gått lite på stan och hittat massor med saker! Jag köpte dock bara ett halsband eftersom jag fick beslutsångest om kläderna och la undan allt till imorgon (a)
- Träffat Jossan och Jennifer
- Träffat Isa och Natty och sedan Jossan och Jennifer (igen) plus Jossi.
- Åkt hem till Jennifer.

Nu är jag äntligen hemma, eller har varit det ett tag. Jag har redan gjort bort glosorna så ligger jag bara och inväntar Gray´s. Vad har ni gjort idag? Puss
 

HJÄLP!

Och JAAAA jag blir galen på att texten ändras hela tiden! Man ser ju inte ens vad det står! Någon som vet hur man ändrar? Snälla, jag behöver hjälp.

You don´t know us, you don´t belong

Jag vet att jag har uppdaterat dåligt på sista tiden. Jag har haft så mycket att plugga så jag har helt enkelt inte hunnit. Nu har vi ingenting på ett tag så nu blir det skärpning!

Träingen gick bra men skotten från min sida sög helt och hållet. Korgen var inte riktigt min vän idag.. Och på tal om vän så upptäckte jag en sak på idrotten i fredags. Vi spelade innebandy och det gick skit bra! Jag liksom flög fram på planen, dribblade, sköt och gjorde faktiskt mål. Jag frågade mig själv vad som hade hänt?! Förra gången jag spelade innebandy kändes det som att jag knappt kunde hålla i klubban. Är det någon dold talang som plötsligt dykit upp? Jag kanske ska satsa på en karriär inom sporten innebandy istället..?

Nu ska jag sova, pussar



We are happy together

Hej allihopa! Nu är jag hemma igen efter en extremt bra dag. Det har inte hänt något speciellt utan jag är bara glad. På något känns allt så bra just nu, okej inte allt men nästan. Jag har nästan fixat klart allt inför helgen också och det känns jättebra, skönt att inte behöva ha allt kvar till sista sekund.

Jag har träning ikväll så just nu väntar jag på att maten ska bli klar så vi sedan kan åka. Jag har dock lite ont i huvudet men jag ska ta en tablett och hoppas på att den hinner gå över så att jag kan köra järnet på träningen. Nu måste jag kila på toaletten innan jag kissar på mig, haha. Puss

I will forever be by your side

Nu är samhälls provet ur vägen och det känns som att en tung börda lyfts från mina axlar. Det känns jättebra och nu kan jag äntligen andas ut. Eller egentligen inte, måste få veta resultatet på provet först. Men det är i alla fall minst ett G så jag är nöjd.

Idag köpte jag tunikan jag pratade om tidigare. Jossan bidrog lite och det var som hennes present till mig så tack för det gumman! Efter vi varit på stan följde Jossan med hem till Antnäs. Det var roligt eftersom det var fruktansvärt länge sen hon var här. Nu fick hon både se våran nya tv och soffa. Dock fick hon uppleva ett extremt stökigt rum också, men det får hon leva med..

Imorgon ska jag möta upp Pernilla efter skolan för att ta en fika. Ska bli sjukt roligt eftersom det var oerhört länge sen vi gjorde något bara hon och jag. Jag längtar jättemycket. Nu ska jag gå ner till min syster och sjunga lite. Puss


Nattinatti

Efter många om och men kanske jag fick in lite samhälls i huvudet ändå. Jag kan ju hoppas att det sitter kvar tills imorgon. Men det är ju faktiskt vetenskapligt bevisat att det är bra att plugga precis innan man ska gå och lägga sig. Nu är jag döds trött i alla fall och det enda som snurrar runt i mitt huvud just nu är att jag måste få minst G på provet imorgon! Sovgott allihopa, puss

Jag saknar dig. 

Do you want what I want?

Helgen har varit fantastiskt rolig. Jossan och jag gjorde fredagen rolig på vårt alldeles egna lilla sätt och gårdagen blev extremt lyckad och det tackar jag för! Jag hade jätteroligt och träffade många människor jag inte sett på länge. Det är alltid lika kul. Som jag sagt förut så gömmer sig alltid Mr Drama på något bra ställe, redo att titta fram. Jag var inte inblandad igår i alla fall.. Skönt.

Tack till alla mina underbara vänner som gör mina dagar roliga. Tack för att ni får den här tiden att gå fort. Jag älskar er så fruktansvärt mycket!

Puss


+

Lost and insecure

Jag kom just hem efter att ha spelat metch på bergnäset. Den gick bättre än väntat men det slutade ändå med förlust. Trist men sånt får man ta. Jag är i alla fall nöjd med min insats!

Min söndag kommer endast bestå av plugg. Men det är väl det söndagar är till för? Jag tror det. Det finns ju ingenting annat man kan göra på söndagar förutom att ligga framför tvn. Söndag är egentligen en ganska meningslös dag. Vad ska ni göra idag?

Nu ska jag duscha och sen vräka i mig lite mat för att sedan ta mig an samhällsböckerna. Puss


Hemma igen

Nu är jag hemma och är dödstrött! Bir nog sängen direkt! Sovgott, vi hörs imorgon :) Puss

I miss you

Jag sitter fortfarande och pluggar. Tycker ni att jag är tragisk? Gör inte det. Jag har minsann planer för kvällen. Hoppas det blir roligt och kidnappar mina tankar så jag slipper tänka på allt det jobbiga.

Jag har varit på stan idag igen och nu har jag bestämt mig, jag måste ha den där tunikan! Tur att jag la undan den till på måndag. Det blir nog att gå dit direkt efter skolan eller till och med på lunchen om jag hinner. Jag låter galen, jag vet..

Nu ska jag nog lägga ifrån mig samhällsböckerna eftersom jag känner att jag verkligen inte får någonting gjort. Mitt intresse för att lära mig något är som bort blåst. Ha en jättebra kväll! Puss

Allt blev så mycket jobbigare nu. Men kom igen Maria, bara några dagar till!

En Maria.


Du gör mig så fruktansvärt arg

Jag bryr mig egentligen inte, det gör jag inte. Men just nu. Just under den här tiden då vi inte pratar eller umgås, då bryr jag mig. Jag bryr mig så jävla mycket. Jag blir arg på dig! Efter allt jag sagt till dig, du kan inte ha lyssnat . Du gör det ändå. Du gör det och det gör mig arg. Just nu, under den här tiden gör du mig arg. Varför lyssnade du inte? Jag vill inte vara arg. Det gör verkligen inte saken bättre...

The way you make me feel

Godmorgon. Jag har sovit länge och som en stock men ändå var jag fruktansvärt trött när jag klev upp. Hur är det möjligt? Hur mycket sömn kan en människa möjligen behöva?

I alla fall börjar jag bli riktigt hungrig och bad pappa väcka Sara så att vi kan äta lite frukost, det är så tråkigt att äta ensam. Pappa tjatar också om att vi måste köra hit moppana idag för annars blir det för sent. Jag kan inte, jag måste plugga. Det är samhälls som står på schemat och jag fattar fortfarande ingenting. Det ser inte lovande ur inför provet på måndag. Jag har panik!

Som ni kanske förstår kommer nog min lördag tragiskt nog bestå av en massa plugg. Gullbullen kanske ska komma hit och hjälpa mig, då blir det mycket roligare. Jag kommer nog inte sitta hemma hela kvällen och plugga, så tragisk kan jag inte vara. Så tragisk är jag inte. Vad ska ni hitta på ikväll? Hör gärna av er! Puss

Jossan och jag var på Donken igår.

Hon köpte en jättegod paj!


Jag köpte glass (a)


MUMS!


The things we used to do

Nu sitter jag hos mamma och bara tar det lugnt. Väntar på att Gullbullen ska äta klart så att vi kan hitta på något. Om hon inte redan hade ätit hade jag tvingat med henne på donken. Fast det kanske jag ändå gör om jag är hungrig..

Jag gick på stan en sväng innan och det blev inte alls det jag hade tänkt mig. Jag hittade en jättesnygg svart kjol istället för tunikan jag skulle köpa. Fast jag vet inte om jag ska köpa tunikan imorgon i alla fall, jag fastnade lite för den. Ni får se hur kjolen ser ut senare eftersom jag inte orkade ta på mig den och bilderna gjorde den igen rättvisa. Ni får helt enkelt vänta.

Jag saknar våra myskvällar. Jag saknar hur vi brukade prata. Jag saknar de saker vi brukade göra. Jag saknar allt. Jag saknar dig.

This piece..

Nu är jag äntligen hemma men jag stannar inte länge. Ska snart åka in till stan igen för att byta en sak jag köpte igår till en sak jag hittade idag. Bild kommer självklart senare!

Ännu en dag som har gått oerhört fort. Man kommer till skolan, gör det man ska och har lite roligt och sen åker man hem. Men det är bra, då kommer den här tiden ta slut fort.

Jag har egentligen inte tid att skriva nu, kanske skriver senare. Ska nog titta förbi mamma en sväng innan jag gör någonting. Vi hörs då! Vad ska ni göra ikväll? :)

Äntligen!

JAAAAA! Äntligen är busskort, gymkort och bytet av norrbottensringen fixat!

Nu drar jag



What can I say, what can I do?

Nu sitter jag nästan död i soffan, jag känner hur mycket ögonlocken gärna vill stängas. Men jag måste hålla ut eftersom jag snart ska till stan med mamsen.

Hade engelska grammatik prov idag. Jag säger ingenting om det eftersom det kanske ändå kommer gå åt pipan. Jag slutade klockan ett idag eftersom vi hade slängt in en extra samhälls lektion för att vi har prov på måndag. Tror ni att jag kan någonting? Svaret är nej. Jag har hängt med på lektionerna och jag har frågat när jag varit osäker på någonting men jag fattar ändå ingenting. Någonting måste ju vara fel på min inlärningsmekanism eller så är inte samhälls mitt starkaste ämne..

Efter skolan gick jag en snabbis på stan och köpte en mössa jag trånat efter länge.
Visst är den snygg?

Smutsigspegel.com!



Vi fick våra kommentarer och betyg idag från talet vi höll för någon vecka sen.
Jag fich ett VG+! Men vänta nu, skulle jag egentligen fått ett MVG? Hm..




You know I love you

Jag sitter just nu bänkad framför tvn med ögonen rejält uppspärrade och tittar på Gray´s. Det måste ju faktiskt vara det absolut bästa programmet som finns! Det pbev paus och reklamen dök upp så jag tänkte att jag kunde skriva några rader.

Jag har inte gjort någonting idag förutom att plugga (väldigt) lite och varit fram och tillbaka till Sunderbyn och hälsat på morbror med familj. Snacka om att Alicia är söt! Jag skulle lätt kunna kidnappa henne. Hon har blivit jättestor nu och fyller snart två hela år. Det jobbiga är att hon bara blir sötare och sötare för varje dag också, man vill ju bara äta upp henne. Jag ska ta en bild någon gång så ni får se lill stumpan. Jag lovar ni smälter!

Det här var jättelänge sen.
 

Do you want to share your dreams with me?

Jag brukar alltid bli på dåligt humör när det regnar men den här gången rycktes jag inte med. Jag har varit på bra humör hela dagen. Trots att mina tankar flygit iväg till annat ibland. Första provet på gymnasiet har jag gjort också. Det kändes bra men varje gång jag känt så har allt gått rent åt helvette så jag säger: Jag hoppas det gick bra.

Jossan, Pänt och jag upptäckte en sak idag! Vi gick in på teaterrestaurangens toalett. Jossan och Pänt gick på toa och efter det stod vi alla och sittade oss i spegel som hängde på väggen. Vi trodde att det var en helt vanlig spegel men när vi tittade närmare märkte vi att det inte var vilken spegel som helst.. Det var en komplex spegel! Haha, den är grymt rolig. För att kunna se sitt huvud måste man huka sig. Man ser alltså bara axlarna, brösten, magen och låren när man står vanligt. Snacka om en riktig komplex utlösare!

Förlåt Jossan och Pänt för denna bild men jag var bara tvungen..
Förresten är det en dålig bild eftersom jag håller cameran för långt ner!

Allt eller inget

Det är nu det gäller, prov om en kvart. Önska mig lycka till!


This is it

Idag har jag med datorn till skolan och det ser inte bra ut. Vi har hål till klockan 12 och jag är rädd att jag inte kommer kunna hålla mig från att spela Mario. Jag vet att jag låter som världens största nörd just nu, men der skiter jag i. JAG MÅSTE SPELA MARIO!

Företagsekonomi provet som jag pluggat till som en galning infaller idag. Klockan 12. Det känns rätt bra fast ändå inte. Jag är nervös.. Jag hoppas att det kommer gå bra och att jag inte kommer få totalt hjärnsläpp. Fast det har ju bara hänt några enstaka gånger förut så varför skulle det hända just idag?

Morgonfrillan är på topp! (Minen gjorde att jag såg vädligt rund och go ut)


Godnatt

En sista grej innan jag lägger mig. Dagens kommentar är:

Gullbullen - Är jag en utbetalning?

(Lättare att förstå om jag har koll på lite företagsekonomi) Hahaha, jag höll på att skratta ihjäl mig!

Sovgott, syns vi imorgon? ;) Puss


Tisdag

Förlåt för grymt dålig uppdatering idag, jag har helt enkelt inte haft tid. Hade inte med datorn till skolan, därifrån åkte jag direkt till Jossan för att plugga! Vi pluggade faktiskt men stora delar av tiden gick åt att spela Super Mario. (Jag har blivit beroende! GAAAH) Sen var det träning. Så förlåt, jag ska skärpa mig!

Annars har det inte hänt så mycket idag förutom att vi skippade restaurangen idag för att gå till Läkans matsal och äta palt. Kan ni tänka er? Vi hoppade frivilligt över den jättegoda restaurangmaten för vanlig skolmat. Någonting måste ju vara fel på oss. Fast det är klart, det var ju faktiskt palt..

En till sak som är värd att nämna att Jossan höll på att få mig att trilla av stolen idag. Vi pluggade och hon skulle gå igonom "inköpsprocessen", jag har nog inte haft så roligt på väldigt länge. Tur att hon är lite trög så att jag kan skratta åt henne ibland. Oj, sa jag åt? Jag menar ju med..

Jag vet att du älskar mig!




Can you change?

Nu har jag lyckats plugga lite och när jag gick igenom allt så kunde jag så enormt mycket mer än vad jag trodde! Jag är faktiskt stolt över mig själv och min hjärna.

Det är bara jag och pappa hemma. Just nu sitter jag själv inne eftersom pappa är ute och byter däck på bilen. Det är faktiskt lite ensamt här inne.. Jag funderar på om det är något bra på tv ikväll eller om jag ska slå på en film. Någon som vet om det finns något värt att titta på?

Måste bara säga att Pänt hade en rejäl otursdag idag! Haha, gud vad roligt vi hade åt henne på lunchen. Hon tappade både det ena och det andra på golvet, spillde gjorde hon också. Fast när jag tänker efter så är det ganska synd om henne. Förlåt Pänti.

Här sitter jag och myser :)




Oops!

Okej, det är väl närmare två månader än tre månader (a) Men vad spelar det för roll egentligen? Poängen är ju att det snart är jul! :D

091005

Nu sitter jag hemma i våran nya jättefina sköna soffa. Jag ska plugga på en stund men jag är så grymt trött (somnade sent) så jag tror att jag måste vila en stund före. Dagen har gått fruktansvärt snabbt, liksom alla andra dagar. Det känns som att dagarna bara rusar förbi just nu. Tänk det är bara tre månader kvar till jul!

Nu har jag fått ännu ett anfall av Umeå-sjukan. Jag vill dit nu, nu, nu, nu! Jag kan inte vänta längre. Men då är det bra att jag har kollat mitt schema (över matcher) och det ser fruktansvärt lovande ut!

Nu ska jag ta en POWERNAP med enormt stora bokstäver. Puss

This is going to be hard

Jag trodde inte det här skulle bli så svårt. Efter en dag vill jag bara lägga ner. Jag kan inte isolera mig från omvärlden bara för att inte få höra eller se saker om dig. Jag skiter i vad jag hör och ser nu, du får förklara dig senare. Jag ska inte gå under under den här tiden. Jag kommer inte gå under.


Vad tänkte jag?

Godmorgon kära läsare!

Nu sitter jag på skolan och ja, gör ingenting. Absolut ingenting. Jag frågar mig själv varför jag är här? Jag kunde haft sovmorgon till 09.10, vad tänkte jag med? Ja, det är klart. Tänkte ju att alla i klassen skulle göra sitt förbannade bildspel idag och att jag skulle få hjälp med mitt. Alla bilder är klara men det är ljudet som krånglar. Jag får bara inte till det! Någon som vet hur man får en låt att spelas genom alla bilderna? Programmet heter Open office - Presentation.

Jag skulle ju så klart kunna plugga lite företagsekonomi.. Eller vänta, jag orkar inte.

There's just too much that time cannot erase

Jag är korthårig igen!!


Grattis på Kanelbullens Dag!

Idag är det Kanelbullens Dag om ni inte visste det. Så alla ni som inte ens tänkt på att äta en bulle idag får tänka om och springa till närmaste affär och köpa en och stor ska den vara!

Jag sitter just nu och försöker plugga men jag får verkligen inte in någonting, kanske beror på att jag har annat att tänka på. Vad min hjärna bara fokuserar på orkar jag inte gå in på just nu. Ni förstår säkert.

Vad ska ni göra denna tråkiga söndag?



Jag tror till och med att pappa håller på att göra en bulldeg!

Jag ska inte..

Jag har kommit på en sak. Jag ska aldrig mer slå vad om någonting, det slutar bara med att jag förlorar och måste bjuda min motståndare på middag. Jag är nu efter idol (slog vad med Sofie om att Eddie skulle åka ut och hon trodde Jon) skyldig henne en middag. Jag är skyldig André suschi och snart kommer jag väl förlora ett till vad så att jag måste bjuda på en till middag.

Bra Maria, bra.

Vad händer?

Jag har just sett vilka som gick vidare i idol och vad händer?! Vad händer med att Camilla gick vidare? Hon är ju ur dålig. Varför måste hon göra jättefin låt så att det låster som en schlager? Det är som att hon misshandlar låten sedan mördar hon den med en kniv i hjärtat. Sen drar hon sakta ut kniven och hugger några stick och några till så hon är säker på att den är helt död. Sen dumpar hon den någonstans så att ingen någonsin ska kunna hitta den. Exakt så känner jag om henne. Nu vet ni.


DAAAAAAH!

Jag har blivit kär! Lätt min favorit. Kär kär kär.


Nu tar jag helg

Nu sitter jag här med företagsekonomi boken uppslagen och är redo för att börja plugga. Dagen har varit lugn och vädret har varit fruktansvärt kallt! Okej, förutom på eftermiddags kvisten då solen faktiskt värmde. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får se. Det känns inte bra att plugga en fredagkväll så där är ett alternativ borta.. Vad ska ni göra? :)

Tack gode gud! Jag älskar verkligen när bussen är full och när den person som sitter bredvid en ska av på samma busshållsplats. Finns det något skönare? Jag tror inte det.

Blä.


..

Jag är extremt ledsen, besviken och less. Tankarna snurrar runt i huvudet, vad ska jag göra? Jag har sagt det förut, har du gjort ditt val nu? Känner mig helt tom..


Friluftsliv på Ormberget

Nu är jag hemma igen efter en härlig dag ute i det fria. Har varit på Ormberget hela dagen. Det började med en timmes orgentreing, sen gjode vi upp eld för att börja laga mat. Det blev pinnbröd med bacon (låter inte gott men det var det!), korv och potatis och banan och choklad till efterrätt. Såklart åt jag mig mätt på pinnbrödet så jag måste nog testa banan och choklad någon annan gång. Efter vi ätit gjorde vi lite annat, det var faktiskt grymt roligt fast lite smått kallt..

Jag måste bara berätta. Alltid ska jag lyckas när vi gör någonting! Vi hade gjort upp elden och jag satt på marken alldeles bredvid och grillade mitt pinnbröd. Det sprättar till i elden och glödbitar flyger ur den. Jag tänkter inte så mycket på det men när jag ser att jag har glöd på mig försöker jag genast skrapa bort det. Jag skrapar och skrapar, glöden vill verkligen inte åka av mina byxor! När jag äntligen fått bort det från byxan märker jag ett hål. Jävla glöd. Ett tag senare inträffar samma sak. Suck, typiskt mig. Fast då kan jag ju trösta mig med att Jossan nästan smälte sönder främre delen av sin sko. Dock hittade jag ett ännu större hål i byxan när jag kom hem.. Eldning kanske inte riktigt är min grej?

Visst såg jag allt lite friluftsaktig ut? ;>


Nu blire plugg!