En lördag full av arbete

Igår jobbade jag hela dagen och då menar jag verkligen heeeela dagen. Jag skulle egentligen inte jobba natt men de var för få i garderoben och jag insåg att det bara var den 28 april. Detta skulle alltstå innebära att detta pass skulle komma med på min lön nästa månad. Jag kunde liksom inte säga nej.

Förutom att jag serverade Joe från Big Brother igår så hände... Nej, ingenting hände förutom det. Jag hade kunnat träffa Jill Jonsson men jag kunde inte ta mod till mig att gå in i vippen. Det hade förövrigt varit ganska oförskämt att bara klampa in. Men jag serverade faktiskt Joe. Den hesa och känslosamma Big Brother-deltagaren från Norrbotten. Det är coolt. Att han kommer från Norrbotten alltså.



Flickan med guldbyxorna


Gina Tricot 129;-


Gina Tricot 149;-


Gina Tricot 79;-


Gina Tricot 299;-


Bikbok 199;-


Bikbok 199;-
(Bilden gjorde inte detta linne rättvisa. Ska visa er det på någon gång soon så ni får se hur fint det egentligen är)


Lindex Tag 3 betala för 2 119;-


Sambolambon sa "Lär dig det utantill"


Tur att han skojade.


Random

Några i min klass hade en tjejkväll igår på skolan (de var deras projekt). Det blev massor med mat över så jag fick en tallrik med guacamole som jag tänkte avnjuta tillsammans med ett par morötter ikväll. Tur att det inte var så många på bussen när jag åkte hem.



Björkliden


Ibland går det trögt

Jag är inne i en sån där period där jag helt enkelt inte orkar eller alltid har tid att blogga. Jag hittar ingen inspiration någonstans och varje inlägg känns bara krystat. Ni får stå ut med att det är lite glest mellan inläggen just nu men jag lovar att det kommer bli bättre. Måste bara få ta en lite paus så att jag kommer igång igen.

Ni får stirra er blinda på denna bild så länge.



En onsdag som denna

Jag är hemma från Björkliden sedan två dagar tillbaka och jag har inte bloggat en enda gång. I och för sig kom jag hem sent på måndagkväll och igår var jag så trött att jag inte ens visste vad jag hette. Idag är jag i alla fall pigg och fräsch och har faktiskt just varit ute på en promenad i det fina vädret.

Nu ska jag göra mig klar eftersom jag ska på bio om någon timme. Hunger Games, jag och popcorn. Kan det bli bättre liksom? Juste.. Sambolambon ska med också.


När man sitter gisslan

Jag ansåg att SJ hade oss som gisslan igår när vi var fast på tåget. Konduktören sa faktiskt i högtalarna att det var absolut förbjudet att lämna tåget med egen fri vilja. Gisslan alltså. Utan tvekan. Vi fördrev tiden på lite olika sätt..

vissa sov...



vissa såg ut som troll...



vissa åt kesella...



vissa lekte med brats...



Att vi lekte lekar, skämtade med varandra, spelade kort och sjöng högt så att den ende stackaren som satt i samma vagn som oss lämnade den behöver jag inte gå in djupare på.


Dagen har bara börjat

Nu har vi just kommit tillbaka till stugan efter att ha ätit en senare lunch på Snöbaren och gått en liten promenad. Jag ligger i sängen och försöker koppla av tills vi måste vara igång igen. Klockan 16.00 ska alla samlas för lite lekar med mera utanför stugan. Det kommer bli jätteroligt!



Björkliden

Tjabba tjena hallå! Jag hann varken skriva i fredags eller igår morse att vi skulle åka till Björkliden i helgen för att fira min mosters födelsedag. Vi klev på tåget 06.15 igår och skulle vara framme innan 12. När vi var så nära så nära (en bit utanför Abisko) stannar tåget. Vi får inte veta exakt var det är för fel men allt som allt står vi still där i 5 och en halv timme! Det är tur att jag hade släkten med mig för annars hade jag aldrig orkat stå ut. Då hade jag lämnat tåget trots att vi blivit informerade om att det var förbjudet. Vi kom fram i alla fall men missade after skin. Fan också.

Nu ska vi ut i backen. Men först lunch på Snöbaren. Vad ska ni göra idag?



Idag är det fredag

Idag har jag varit i skolan, pratat med en tandregleringsspecialist och testat en balfrisyr på Sarahs praktik. I helgen ska vi fira min moster som fyller år. Det ska bli jätteroligt att träffa henne igen. Eftersom hon bor i Stockholm blir det extra speciellt när hon väl är här.




Om man är (o)säker så är man

Idag ringde någon med dolt nummer till mig så jag svarade med mitt namn. Personen i andra änden frågade om den hade kommit rätt. När den senare sa att den skulle till någon Maria som hade med björnar att göra förstod jag allting. Det var ju min vän Amanda som tjuvringde till mig! Jag brister därför ut "DET ÄR JU DU AMANDA" i telefonen och det blir alldeles tyst på andra sidan. Fem sekunder senare lägger vi på.

Det var alltså inte Amanda på andra sidan luren. Fan. Också.



Färgade håret igår

FÖRE


EFTER



Hög(st) osannorlikt


Äntligen!

Hittade ett par svarta pumps på Scorett förra veckan men eftersom jag för otur med mig var jag än går så var så klart min storlek slut. I hela Sverige. Jag har gått och suktat efter dem sedan dess och tänkt att jag aldrig skulle hitta ett likadant par. MEN VAD TROR NI ATT JAG GJORDE JUST????!!!! Jo, klickade hem ett par svarta pumps från have2have!! Hoppas de är sköna och sitter bra. Håll tummarna nuuuu läääääsare!




Träning

Idag har jag varit på Core30 och sedan var jag ute och gick 8,25 kilometer. Det känns fruktansvärt bra och det känns verkligen som att jag på gång nu. För en gång skull känns det också som att det kommer hålla i sig.

Jag laddar om inför imorgon med ännu fler Grey's Anatomy avsnitt.



En slö söndag

Idag har jag bara tagit det lugnt eftersom 13-timmars passet igår tog ganska bra död på mig. Har myst i soffan framför Grey's Anatomy större delen av dagen. Jag har ätit sushi och sett LF matchen också. Vi har bestämt att deffningen börjar imorgon så vi bunkrade upp med alla god- och sötsaker vi kunde hitta. Popcorn, chokladmousse, cola, öl, glass och chokladbollar. Det enda jag lyckades frånga på bild var chokladmoussen, det andra försvann innan jag ens hann lyfta upp kameran.

Nu blir det att än en gång mysa ner sig i soffan och titta på Grey's Anatomy. Natti natti.



Hur säger ni?

Heter det klackskor eller klackiskor? Vill liksom inte skämmas lika mycket som jag gjorde när jag fick veta att det heter lillördag och inte lillelördag.






Aprilväder åt helvete

Man blir så bortskämd när skolen och värmen har tittat fram en hel dag. Man tror att sommaren är på väg och livet blir lite lättare att leva. Hoppen om att sommaren snart är här, försvinner dock nästa dag när det är snöstorm utanför fönstret. Detta aprilväder alltså... Varför finns april ens? Alla som tycker att vi borde hoppa över april och gå direkt på maj, räcker upp en hand.



Smått och gott av det jag vill ha just nu



Om solen inte tog...

Blir jag ledsen. Är så äcklig och blek i ansiktet just nu att min hud behöver all sol den kan få. Resten av kroppen fick dock täckas med en filt för att vi inte skulle frysa när det kom några vindpustar.



En mycket bra dag

Idag klev jag upp ganska tidigt och åkte in till stan för att uträtta några ärenden. Det är sjukt bra väder ute så nu är jag på väg till Jossan för att sola och ta det lugnt på hennes altan. Först måste jag äta upp min frukost/lätt lunch. Kesella med bär. Tycker ni att det set gott ut? Det är det inte. Ska börja med att ta en shake till frukost igen istället. Måste bara köpa en ny burk först.


Here we go

Nu har jag börjat mitt nya liv på riktigt. Jag har tränat eller varit ute och gått (vilket i och för sig också är träning) varje dag den här veckan. Har till och med skaffat en kaloriapp till telefonen där jag ska skriva in allt jag äter. Juste, kanske har glömt att säga att jag börjat deffa? Varför inte hänga på sambolambon när han kör liksom. Vi ska bli fit tillsammans! (Och ja mamma, jag skriver sambolambon fortfarande eftersom det är ett så roligt ord).



Myskväll

Kom just hem från en jättetrevlig kväll hemma hos Sofie. Där har vi lagat mat, pratat om allt möligt och hållt på i cirkus 30-40 minuter med att ladda hem en film (inte en och samma). Sofie bakade också en super god hallonpaj som vi senare åt upp tillsammands med vaniljglass. Toppbetyg på denna kväll! Nu ska jag kolla säsong 2 av Grey's Anatomy. Gonatt.

11/4-2012

Då har man sett klart hela säsong 1 av Alcatraz. Varför gjorde jag det? Varför? Vad fan ska jag nu sysselsätta mig med varje måndag klockan 21? Tanken om att säsong 2 säkert inte ens är påbörjad äter upp mig innifrån.

För övrigt kom jag just hem från en promenad med Jossan. Skönt att röra på sig och göra något. Har faktiskt blivit lite av en soffpotatis under lovet. Inte bra. Inte bra alls. Fast det är väl ändå det lov är till för.. Att man ska vila upp sig för att orka med skolan igen?


Förra gången vi var ute och gick var det så här bra väder.



Kvällen till ära

Har just kommit hem och duschat efter basketträningen. Det var en bra träning. Lite fys, lite kondition och lite basket. Gillar gott-och-blandat-träningar.

Kvällen till ära ska vi se några fler Alcatraz avsnitt. Kommer nog hinna se klart säsongen idag... Dock kanske jag ber om att få spara det sista till ett senare skede. Man vet aldrig när man behöver ett bra serieavsnitt att avnjuta!




Alcatraz

Jag har längtat efter premiären av Alcatraz i en vecka och igår ver det äntligen dax! Mannen sa att han kunde ladda hem allt förra veckan men han fick ett bestämt nej tillbaka. Jag skulle minsann vänta till på måndag. Efter att vi sett de två första avsnittet igår på TV har det eskalerat. Vi laddade hem hela säsongen och nu har vi bara tre eller fyra avsnitt kvar... Vet någon när säsong 2 kommer ut? Bliiiiiiir gaaaaaaleeeeeeeen så braaaaa det äääär!





Dröm

I natt drömde jag något hemskt. I drömmen klippte jag mig så längden på håret mätte lite över axlarna. Håret färgades också i två olika nyanser av lila. Jag kan medge att frisyren var snygg vilket jag också kunde erkänna i drömmen. Men när jag tänkte på att håret aldrig skulle hinna växa ut till balen brast jag ut i gråt och grät en hel dag. I drömmen alltså. Jag vaknade i panik och förde direkt handen till håret för att kolla om drömmen var sann eller inte. Jag pustade ut och somnade om när jag märkte att allt var som det skulle.


Tänk er denna frilla fast lite längre. Och lila.

God morgon

Då har jag stoppat i dagens första tvättmaskin. Tills den är klar blir det att mysa framför TV:n men lite frukost.


En av alla högar...


Glad påsk

Tänkte bara passa på att hälsa er alla en glad påsk så här på påskafton. Bilden nedan visar hur påhittig jag kan vara ibland. Fick faktistk höra att det var världens bästa påskägg. Hur glad blir man inte då liksom?



Jag är fiskvakt


En helvetes påsk

Jag befinner mig inte i någon stuga och åker skoter. Jag befinner mig inte ute i naturen och grillar. Jag befinner mig inte i en backe och åker snowboard. Jag befinner mig dessutom inte med någon. Det här är ingen bra påsk. Har nästan en känsla av ångest i kroppen... Dessutom har jag blivit mer sjuk. Jag mår illa och kan inte äta något. Därför sjukanmälde jag mig från jobbet idag också. Vilket gör att jag får ännu mer ångest eftersom jag verkligen hade behövt timmarna. Jag tackar ironiskt högre matker. Vad fan han jag gjort för att förtjäna detta??

Perfekt bild för att visa hur jag känner mig.



Vi kanske har tagit det där med TV-bord lite för långt



En liten uppdatering

Det blev en spontan utgång igår så denna lång fredag har bestått av endast soffhäng. Och en tur till Pontushallen för att titta på när LF spöade Södertälje. Eftersom jag börjar 11 imorgon tänkte jag gå och lägga mig nu. Skönt att vara pigg imorgon. Jag kommer somna fort också, jag är så sjukt jäkla trött.

PS. Förlåt för att jag uppdaterar så dåligt. Har ingen inspiration just nu bara. DS

Very modelicious

Igår hittade jag dessa underbara armband på Glitter för endast 20 kronor styck! Det kallar jag kap.




Något som inte går att ångra

Nu åker vi in till stan och gör något spännande. Ciiiiaao.



Då är man en expert då

Idag har vi haft vin- och menyprovning på jobbet. Det var väldigt lärorikt och faktiskt rätt roligt. Att jag inte är någon direkt fantast av vin, speciellt rött, brydde jag mig inte om. Nu gäller det bara att plugga på det jag har lärt mig och bli bäst på det. Det ingår ju faktiskt i mitt jobb att kunna sånt här. 

När vi var klara gjorde Sarah och jag några ärenden på stan. Nu sitter jag och halvsover i soffan och tänkte vila lite innan jag måste göra mig redo inför jobbet.




Då var man expert då

Idag har vi haft vin- och menyprovning på jobbet. Det var väldigt lärorikt och faktiskt rätt så roligt. Att jag inte är någon direkt fantast av vin, speciellt rött, brydde jag mig inte om. När vi hade provat vinerna och ätiti klart gjorde jag några ärenden och sen åkte jag hem. Nu sitter jag och halvsover i soffan och tänkte vila lite innan jag måste göra mig klart inför jobbet. 

Ciao. Ciao.

 


Bara man är snäll

Fick hoppa in och jobba idag vilket jag trodde skulle bli en mardröm. Detta visade sig vara helt fel aningar. Det har varit jättelugnt. Har inte åstadkommit någonting annat idag. Eller jo. Jag har städat lägenheten. Inte hela men det var en bra början. En klapp på axeln och en sjärna i himlen till Maria. No applause needed.

Som en liten notis i hörnkanten. Bara man ber snällt får man såna här på jobbet också. Tack Patrik.





Första april

Det är första april idag också och jag har inte jävlats med någon..... Kan ni tänka er, inte en enda. Jag är besviken på mig själv. Jag har haft så otroligt elaka spratt i huvudet under hela dagen men inte utfört något. Varför undrar ni då? Varför undrar jag också.

Jag har i alla fall just bakat en kladdkaka. En extra kladdig en vill säga. Känner ni hur det vattnas i munnen? Bra. Det var meningen.



Helgen i ord och bilder

Fredagen tillägnade jag åt jobbet. Lördag blev en matchdag och en festkväll. Jag drack inte en enda droppe men jag har ändå ont i huvudet idag. Konstigt... Idag har jag bara tittat på när LF Future spelade mot Nässöj och sen bara tagit det lugnt. Huvudet värker som sagt. Godiset är slut också. Fan. Körkoret, var är du när man behöver dig som mest?