Följ mig även på Luciabloggen!

Var och en av oss Luciakandidater har idag fått en Luciablogg på Kurirens hemsida. Jag skrev mitt första inlägg tidigare och många fler kommer det bli! Där kan ni lära känna oss kandidater lite mer ingående då det inte kommer stå så mycket om oss i tidningen. Trots att det inte kommer vara någon folkomröstning i år kan det var roligt att veta vilka vi är och vad vi har för intressen. Självklart kommer jag skriva mest om mig själv och vad jag tycker och tänker vilket de andra kandidaterna också kommer göra om sig själva. Det ska verkligen bli jätteroligt att lära känna de andra kandidaterna bättre och jag ser fram emot nästa gång vi ses! 
 
Min Luciablogg hittar ni HÄR.
 
 

Catch me if I fall

God eftermiddag läsare!
 
Idag klev jag upp innan klockan 11 och satte mig direkt med körkortsboken framför mig. Jag läste tills jag kände att koncentrationen sjönk så mycket att jag inte förstod vad jag läste. Då gjorde jag mig lite frukost och satte mig i soffan där Sarah såg på The Vampire Diaries (hon är sjuk idag så hon är här i Luleå). Hon har blivit lika besatt av den serien som jag var! Eller fortfarande är. Varje torsdag kommer ett nytt avsnitt ut på den fjärde säsongen och så klart måste jag se dem på en gång! Imorgon kommer ett nytt vilket är lika med glääädje. 
 
Nu ska jag börja laga mat. Idag står det kycklingfajitas på matlistan. Gud vad gott det ska bli! 
 
Eftersom jag inte gjort maten än får ni en bild tagen från Google. Bättre än inget!
 

Jag tappade bort rubriken

Drömde i natt att jag fick jobbet på Teknikmagasinet. Jag blev jätteglad men trodde att det var ett skämt (i drömmen) men han som berättade det för mig insisterade att det var sant. Jag kan säga att de lovorden gjorde ont när jag sedan vaknade och insåg att allt faktiskt var en lögn... Jag har en sorts hat-kärlek för drömmar. De kan få en att känna saker man inte trodde att man kunde känna, både i positiv och negativ bemärkelse. Jag drömmer heller nästan aldrig verklighetstrogna drömmar så när jag väl gör det tror jag av hela mitt hjärta att det är sant. Det är inte roligt att bli besviken så fort man slår upp ögonen på morgonen. Tur är det i alla fall att jag inte drömmer varje natt. Det hade ju varit ett helvete att vakna upp på ett sånt sätt varje morgon.
 
 

When your legs won't move

När jag kollade min mail idag såg jag att jag fått ett presentkort från Nelly som ett sorts förlåt för att det har varit struligt med leveranserna under deras lagerflytt. Jag sitter därför just nu och kikar på deras nyheter. Hittar en massa fint och jag önskar att jag kunde köpa allt! Men är man bara extra-anställd har man inte så himla mycket att spela med...
 
Här är i alla fall några av mina favoriter från Nelly just nu. Vissa av dem klickade jag faktiskt hem. Tänk att så lite internetshopping kan bringa en sån stor lycka!
 
 
 

Det här är bara början

Idag tillkännagavs det i Norrbottens Kuriren vilka 10 ljusspridare som blivit utvalda i år. Vi syns på förstasidan och sedan ett stort uppslag i mitten. Eftersom det inte kommer vara någon folkomröstning i år finns endast en kort beskrivning om varje kandidat. Vi kommer under dagen eller morgondagen få tillgång vill våra luciabloggar och där kan ni följa oss kandidater mer ingående. Vi är ett otroligt härligt gäng och det känns i maggropen att juryn kommer få det tufft när de ska välja ut vem av oss som blir Norrbottens Lucia 2012. Det kan bli vem som helst!
 
 
 
 Det är så roligt att Sarah också är med!!
 

Om Norrbottens lucia

Som ni vet var jag på Lucia-uttagning i lördags och som ni också vet var min syster också med på det. Vi var där från klockan 10 på förmiddagen till klockan 15. Det blev en jättelång dag men det var värt det för BÅDE Sarah och jag blev uttagna till de tio kandidaterna!!!!!!! Vi båda har alltså chans till att bli Norrbottens Lucia 2012! Jag blev så glad att jag bara ville hoppa upp och ner men höll mig i skick av respekt av de flickor som inte kom med. De ska dock vara nöjda över sig själva för att de kom till topp 20 av över 80 sökande! Att just jag får vara med är en ära. Det ska bli en sån härlig och rolig upplevelse och det bästa av allt är att jag kommer att få dela den med min älskade syster!
 
Då jag fortfarande har problem med kameran och inte kan lägga upp bilderna jag tog tillsammans med Luciagänget... Försöker jag nedan visa hur glad jag blev. Det gick väl så där.
 
 
 

Jag behöver hjälp

Som jag nämde tidigare har det blivit problem med min kamera. Någon inställning har ändrats och eftersom jag inte använde kameran då det hände har jag ingen aning om vad som kan ha hänt eller vilken knapp som har tryckts på. Därför vänder jag mig till er. I normala fall brukar min kamera fotografera alla bilder i filformatet JPG/JPEG men nu blir det ett format som heter CR2... Vet någon hur jag ska göra för att få tillbaka det vanliga filformatet? Behöver verkligen hjälp. Har kollat in varenda inställning men hittar ingenting. Hittar inte ens instruktonsboken... 
 
Så snälla ni, hur ska jag göra? :)
 

Möter upp en vän

Nu blir det att åka in till stan för att möta upp Josefine och hjälpa henne med några ärenden. Skönt att komma ut i den friska luften. Det är -8 grader idag. 
 

Tema: 50-tal

Hej och god måndag allihopa!
 
Har ni haft en bra helg? Det har jag. Eftersom jag precis upptäckte ett litet fel med min kamera kan jag tyvärr inte lägga upp några eller berätta en nyhet då jag gärna vill lägga upp bilderna som togs till den. Jag få helt enkelt berätta att jag hade superroligt på 20-års festen i lördags istället! Den var helt klart över förväntan och jag var helt slut dagen efter. Jag hoppas att födelsedagsbarnet hade lika roligt som jag om inte roligare! Jag tror inte att det hade kunnat gå på något annat sätt. Det var perfekt. Jag säger tack så mycket för att vi fick komma till värdinnan! Jag kan inte riktigt beskriva hur roligt det var!
 
 

We live in a beautiful world


Another day

Idag har jag umgåtts med Viktor hela förmiddagen. Han ringde mig och var klar hos läkaren redan klockan nio (har inte vaknat så tidigt på jäääättelänge) så det var bara att kliva upp och göra sig i ordning. Vi lunchade på Ban Sai, har aldrig ätit sushi där förut men det var riktigt gott! Absolut ett ställe att rekommendera till er sushi-älskare. 

Jag hade några ärenden att uträtta så Vikke fick helt enkelt hänga på. Köpte bland annat en present till imorgon då det faktiskt är en födelsedagsfest vi ska på. Jag längtar jättemycket! Det kommer bli otroligt roligt. Jag är dock lite orolig att vi inte kommer hinna fixa våra utklädnader ordentligt då vi kommer befinna oss på Mediahuset för intervjun hela dagen. Vi får lösa det. Vi är ju två brudar med huvudet på skaft så någon lösning ska vi nog komma på. 
 
Bångstyrigt och flygigt hår idag resulterade i att jag tillslut tog på mig mössan. Vissa dagar är det det enda man kan göra.
 

I choose to be happy

Idag har jag lagt alla "måsten" åt sidan eftersom jag varit så himla stressad inför igår. Jag har ägnat dagen åt att sova länge, titta på andra säsongen av Awkward, lagat mat och tränat. Jag mår helt sjukt jäkla bra(!) fast är väldigt trött. Träningen bestod av 40 minuter kondition och 30 minter fys. Samma sak nästa onsdag. Fy fan vad skönt!
 
Som jag sa igår gick antsällningsintervjun bra och han skulle höra av sig så snart som möjligt. IDAG ringde däremot en kvinna vid namn jag inte tänker nämna och sa att jag har klarat mig till första gallringen av Norrbottens Lucia. Det ska blir hur roligt som helst! Ungefär 80 personer sökte, 20 stycken ska komma till intervjun och i slutändan kommer det bara vara 10 stycken. Det roligaste med det här är ändå att Sarah, min syster, OCKSÅ är uttagen!!! Tänk om vi båda kommer med till the final 10!?? Åh, vad glad jag äääääääär!! Intervjun är på lördag så det är bäst att ni håller tummarna. Jag vill verkligen vara med. 
 
Slutsats: Just nu är jag lycklig och mitt liv är i princip perfekt. För ja, om jag får jobbet OCH blir uttatgen som kandidat till Norrbottens Lucia... Då kan jag ta bort "i princip", för då är det fan i mig helt perfekt!
 
Förra årets ljusbärare. Bild tagen från Google.se.
 

I'm close to the clouds

Intervjun kändes bra och all nervositet släppte direkt när jag mötte butikschefen. Han sa också att det hade gått bra vilket känns skönt. Nu håller jag bara tummarna för att jag stack ut nog mycket och för att de vill ha mig som sin anställd.
 
Min kusin fyller år idag så mamma och jag ska dit på middag och lite fika. Därför har jag bara tagit ett litet mellis och tittat på ett avsnitt av Awkward efter att jag kom hem. Ett paket har jag också slagit in. Nu sitter jag bara och väntar på att mamma ska plocka upp mig. 
 
En smoothie på kvarg, mango och lite light-saft med smak av persika/parssionsfrukt. Två mackor och ett vattenglas till det.
 

Rota i väskan efter mod

Nu åker jag in till stan för lite ärenden och en anställningsintevju. Sjukt nervös är jag. Fast det kommer nog släppa lite när jag väl har kommit dit. De är också människor och vill bara lära känna mig precis som jag är. Det kommer gå jättebra!
 

Ny färg på håret

Kom hem sent igår då jag varit i Boden hos min syter och färgat håret. Jag trivdes verkligen inte i det där mörka som Joe-Yves förägade på mig inför hårvisningen. Nu är jag i alla fall nöjd och kan känna mig bekväm när jag visar mig ute igen! 
 
Före:
 
Efter:
 

Du är finare än du någonsin vart förut

Hej och god eftermiddag! På morgonen har jag pratat med min vän från Umeå om eventuella kläder till några festligheter som hålls i helgen. Det gick bra och hon ska skicka upp några alternativ från sin garderob. Temat är nämligen 50-60 tal.
 
Just nu sitter jag i soffan och är jättenervös inför imorgon. Jag ska på min första anställningsintervju någonsin då. Jag håller också på att kika på internet efter hjälp så att jag ska känna mig förberedd. Jag ska läsa på om företaget, veta vilka mina styrkor och svagheter är, kunna berätta det relevanta om mig själv på ungefär 2 minuter och så mycket mer. Lika bra att sätta igång nu på momangen! 
 
Jag kommer troligvtis ha på mig en kjol, ett linne, pumps och en blomma eller ett band i håret.
 

Tala är silver, dutta är guld

Match- och myssöndag. Matchen vann vi och nu sitter vi hela bunten i soffan hemma hos pappa och förbereder oss för bingolotto. Till och med Sambolambon har köpt lotter! Det måste betyda vinst. Vi har dessutom dukat upp bordet med äppelpaj, godis och chippas. Blir en bra kväll!
 
Bäst att värma upp dutten nu. 
 
 
 

We live in a beautiful world

Rainbow Leaf Beetle (Chrysolina cerealis).
 

Mer jobbeli jobb jobb

Det gick himla bra på jobbet igår, lite missförstånd med några desserter men det var allt. Nu sitter jag och äter frukost och ska snart börja cykla in till jobbet. Idag tar jag på mig ordentligt med kläder! Tänker absolut inte frysa. 
 
Ha en bra dag!
 

I could live like this forever

Jag blev klar med alla saker jag skulle göra igår och hann till och med se lite av Hela Sverige bakar! I dag har jag bara pluggat teori, gjort mat och fixat mig inför jobbet. Jag börjar alldeles strax och jobbar till 23. Vi får se vad det blir efter att jag har slutat. En myskväll med Sambolambon? Eller kanske till och med en spontan utgång med fina tjejer? Vi lär ju märka.
 
Ha en jättefin fredagskväll allihopa!
 

Fart och fläkt

Har just varit på en rekryteringsdag på Coop Arena. Jag blev besviken på företagen som var där då de flesta sökte högutbildade personer och resten var utbildningar. Jag fick i alla fall one-on-one-time med en CV-expert som i princip sa att mitt CV och personliga brev var felfritt. Det kändes verkligen jättebra!
 
Nu måste jag forstsätta med det jag ska göra. Fullt upp idag! Det gillar jag. 
 
 

We live in a beautiful world

Blue Morpho Butterfly (Morpho peleides).
 

Vara som fisken i vattnet

Här sitter jag och hänger med fiskarna medan jag väntar på att pappa ska hämta upp mig. Vi ska till Boden och äta middag. Fråga mig inte varför. Vi ska bara det. 
 
 

Drömmar kan göra en förvirrad

Som ni vet har jag börjat drömma väldigt mycket på senaste. I natt drömde jag att en vän till mig och jag själv var gravid och väntade barn. Det var inte i det ögonblicket då vi just hade blivit det utan vi fick veta att vi var gravida när det nästan var dags för att föda. Jag vet inte hur jag ska beskriva hur jag kände mig men det var ingen trevlig känsla. I början ville jag ha barnet men mot slutet av graviditeten kom jag på mig själv att jag inte alls ville ha det. Jag ville inte förstöra min ungdom, offra allt eller glida ifrån mina vänner... Ni vet allt det där de pratar om i "Teen Mom". Man kan lugnt säga att jag blev lättad när jag vaknade och insåg att ingenting av det jag drömt var sant.
 
Så..... På grund av detta vill jag påminna alla: Använd alltid kondom eller någon annan typ av preventivmedel! Annars kan man gå miste om underbara upplevelser i sin ungdom. Bra. Då har jag sagt det. Over and out.
 
 
 
 
 
 

Catch me every time I fall

Sarah kom hem idag för att delta på träningen. Vi lagade mat tillsammans innan det var dags att åka ut till Antnäs. Träningen gick så där. Jag hade ingen energi och som grädden på moset fick jag en lårkaka. Eller fick kanske en lårkaka. Kollisionen var inte så allvarlig som den först verkade, så jag tror faktiskt inte att det kommer bli något. Vi får helt enkelt se imorgon.
 
Nu blir det natten. Jag kommer somna direkt. 
 
Förstklassig mobilbild. Got to löv.
 

Eye to eye

Efter en hel dag med snö som fallit ner från skyn fick jag tillslut mitt snötäcke på marken. Trots att det inte kommer att ligga kvar tills imorgon känns det förvånadsvärt bra.
 
Annars... 15 och en halv handsrivna sidor senare så har jag lagt ner teorin för idag. Jag inte går på körskola utan gör allting hemma (vilket är en stor faktor till varför jag har varit så seg på att börja). Jag lär mig bäst genom att skriva ner allting och sedan plugga på det, då jag har någon förmåga att vid provtillfället se exakt hur jag har skrivit allt på pappret fast i mitt huvud. Därför sitter jag och sammanfattar allting som jag tycker är viktigt. Jag vet att det blir mycket mer jobb men som sagt, det är så jag lär mig bäst. Det finns inga rätta metoder. Det här är min. 
 
 
 

Walking in a winter wonderland

Snö blandat regn faller här uppe i Luleå. Trots att det inte lägger sig som ett tunt täcke över marken kan jag inte säga annat än äntligen. Hösten får gärna försvinna lika fort som den kom. Nu ska jag sätta mig vid fönstret och plugga lite körkortsteori med min nya app. Hoppas den är lika bra som alla säger!
 
Vad ska ni göra idag?
 
 

Party like there's no tomorrow

Vi (gamla klassen) delar bilder på vår facebook-sida från vår studentresa på Rhodos och jag hittade den här!! Skrattar ihjäl mig när jag tänker på det. Denna bild togs efter en kväll full av dans och efter ett x antal shots. Kommer ihåg att den enda som var med på att ta bilden tillsammans med mig var Jonatan. Jag vet inte vad som händer med mig när jag träffar kändisar!? De behöver inte vara speciellt kända utan jag vill alltid ta en bild med dem men brukar oftast inte våga. När Jonatan frågade, hängde jag liksom bara på. And voilá.
 
 

This is not the new me

Såna här dagar får jag ångest. När det finns så mycket jag borde göra men både kroppen och huvudet avger ett bestämt nej. Jag vill vara mer aktiv än vad jag är i dagsläget, jag vill ha en heltidstjänst, jag vill plugga teori till körkortet, jag vill umgås mycket mer med mina vänner. Jag vill så många saker men när ingenting riktigt fungerar är det svårt att hitta motivation till någonting. Att hösten står och stampar utanför fönstret gör inte saken bättre. 

Jag hatar deprimerande inlägg men ibland blir det så. Jag är ändå bara människa. Det jag ska göra är i alla fall att tänka positivt. Jag måste sluta tycka synd om mig själv och ta tag i det jag måste göra. Allt behöver inte ske samtidigt utan en sak i taget. Jag ska fokusera på en sak tills den är utförd och sedan gå vidare. Jag ska göra delmål och strukturera upp hur jag ska nå dem. Det är inte så här jag vill leva mitt liv. Men ingen kan ta tag i det förutom jag. Jag börjar idag. 
 
 

We live in a beautiful world

Apennine Colossus by Giambologna, Tuscany, Italy
 

Nu ska jag jobba


Köpmangatan 16

I går begav vi oss till Övertorneå för att spela match. Detta betydde att nästan hela dagen gick åt till att åka dit, spela match och åka hem. När vi väl kom hem gjorde jag mig i ordning för att gå ut och äta. Sambolambon skulle äntligen ta ut sin födelsedagspresent som bestod av en tre rätters middag med mig som sällskap. Vi gick till Köpmangatan 16. Det var ett jättemysigt ställe med underbar mat! Efter middagen var det tänkt att vi skulle åka till några av Sambolambons vänner men så blev det inte. Av någon konstig anledning fick jag världens magknip eller vad jag nu ska kalla det och vi var tvugna att åka hem. Jag var arg för att kvällen inte blev som jag hade tänkt men Sambolambon försäkrade mig om att det blev jättebra ändå. Så vi satte oss i soffan och såg en film som gick på TV istället.
 
 

Fredagsmiddag

Jag är allmänt dålig på att laga mat och eftersom jag inte bor fullt ut hos Sambolambon, lagar vi väldigt sällan middag tillsammans. Det tycker jag är synd eftersom det kan göra en dålig dag bättre när man får spendera tid med varandra och ha roligt samtidigt. Idag bestämde vi att vi skulle laga något som ingen av oss provat tidigare. Det var en sån där "tillsätt bara lax" sås. Vi valde smaken fetaostpesto och gissa om det blev gott?! Till det åt vi en (viktväktar)sallad som mamma hade gjort. Ett smart tips om man vill piffa upp vardagsmaten eller laxen med något enkelt och gott! Den ska bara vara i ugnen 15-20 minuter.
 
 

En bra start på dagen

Som jag har sagt förut har jag väldigt svårt för att hitta några runtiner i min vardag då jag ännu inte lyckats hitta något dagsarbete. Jag har i alla fall försökt att börja äta bättre vilket jag tycker har gått bra. Här om dagen blev jag less på min "vanliga" frukost och gjorde därför några ändringar vilket visade sig att bli jättebra! Jag gjorde en smoothie på kvarg, en banan, linfrön och lite fun light. Självklart kan man göra det på vad som helst men jag var tvungen att ta det jag hade hemma. Nästa gång jag handlar ska jag definitivt tänka på denna underbara frukost (eller mellis) och handla olika sorters bär och frukt. Alla kompinationer är tillåtna. Låt fantasin flöda!
 
Självklart glömde jag att fota den innan jag började dricka. Så typiskt mig...
 

Jag önskar...

... Att jag var bra på att rita/måla. Jag beundrar människor med den talangen. Det är många gånger jag har suttit med ett vitt ark framför mig och inte haft en aning om vad jag ska göra. Det har också funnits tillfällen då jag vetat exakt vad jag velat göra men inte vetat hur. När jag ser vad andra har gjort önskar jag alltid att jag kunde göra samma sak själv. Då hade jag gjort precis såna tavlor som jag velat ha hemma. När det kommer till tavlor ändrar jag mig väldigt ofta och vill byta ut dem hela tiden. Detta visar sig vara svårt eftersom jag aldrig hittar något motiv som liknar den bilden jag har i huvudet. Om jag hade haft denna talang hade det problemet helt enkelt varit löst. Då skulle jag göra mina egna tavlor efter min egen sinnesstämning eller efter vilka visioner jag har till ett rum. 
 
Denna bild är från en utställning några vänner arrangerade. Älskar de bruna åt höger!
 

Godmorgon eller god förmiddag

Låg kvar i sängen ett bra tag efter att klockan ringde. Det är så skönt att lägga sig på Sambolambons sida eftersom den är sval då han klivit upp ännu tidigare för att åka till jobbet. Jag ska möta upp Josefine lite senare men nu ska jag se mitt efterlängtade avsnitt av The Vampire Diaries! 
 

We live in a beautiful world


Nu är det...

... HELA SVERIGE BAKAR!! Följer ni det? Det gör definitivt jag. Inte bara för att det är ett program fullt med godsaker utan också för att Emelie från Piteå är så fruktansvärt skön. Fast det är mest för godsakernas skull. Så klart. 
 
 

Dagens

Idag hade jag på mig mina nya boots som jag fick hem från Dinsko.se i tosdags. Jag älskar dem och har bokstavligt talat bott i dem sen jag hämtade upp dem på Konsum. Dem är såååå jäkla snyggaaa!! Till det hade jag skinjackan + håliga jeans. 
 
 

On my way

Nu åker jag in till stan för att möta upp världens bästa Josefine. Ha en bra dag!
 
 

Vampire Diaries

IDAG kommer första avsnittet på säsong 4 ut av min älskade vampyrserie!! Eller imorgon kanske det blir. Men vem bryr sig?? Jag är lika glaaaaad ändåååå. 
 
 
 

We live in a beautiful world

 Amazing ice sculptures in China.
 

Bohem plåtningen

Nu har äntligen Alex lagt upp bilderna på sin blogg så jag tänkte att det var okej för mig att göra likadant. Det är alltså bilder från plåtningen jag gjorde med henne för några månader sen. Det var sensommar men solen lyste och värmde fortfarande lite grann. Vi befann oss på Niporna och getingarna jagade oss. Minns ni det? 
 
I alla fall ville Alex inte ha några direkta poser utan att allt skulle vara naturligt. Det förklarar mitt minspel på vissa bilder. Jag gillar resultatet och det var jätteroligt att bli fotograferad! Hon är duktig hon Alex. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag

Dagen D. Vi åkte 05.30 från Luleå för att vara i god tid till samlingen på Piteå Havsbad. När alla modeller hade anlänt knatade vi iväg till mässhallen där vi skulle bli sminkade och stylade. Jag var först ut med både hår och smink vilket betydde att jag fick sitta och vänta i oändligheter senare. Klockan 10.00 övade vi på showen på catwalken så att alla visste vad som gällde när vi väl skulle börja. Visningen skulle börja 15.30 så vi hade god tid på oss. Eller ja, modellerna satt mest och väntade på deras tur att få håret färdigfixat. Mitt blev klart klockan 12 och det var inte den lättaste skapelsen jag hade på huvudet. En lunchpaus var behövlig klockan 14 och alla högg in i de stackars pizzorna som om vi aldrig hade sett mat förut. 

Mätta och belåtna satt vi ytterligare och väntade. Klockan närmade sig showtime och alla blev smånervösa. Vi, Avantgarde-gruppen, var sista gruppen i visningen vilket betydde att vi satt och väntade på att alla andra skulle gå up, gå ett varv och gå av. När det tillslut var vår tur och jag fick upp på scenen trodde jag att hjärtat skulle hoppa ut. Jag kände hur det dunkade i hela kroppen men när jag väl började gå gick det jättebra. Alla var superduktiga. Detta är definitivt någonting jag hade kunnat göra om! 
 
 
 
 
 
 
 
De två sista bilderna är tagna från pitea-tidningen.se.
 

We live in a beautiful world


Fredag

I fredags var det meningen att alla personer som anmält sin som modeller till Grazette of Sweden skulle träffas på Arctic Academy för en casting. Jag tror inte att det kom så många som dom hoppades på så ingen casting hölls. Joe-Yves började titta, tänka och välja ut modeller utifrån hans visioner. Jag ingick i en grupp om fyra som kallades Avantgarde. Alla modeller blev färgade, klippta och stylade. Vi tränade sedan in koregrafi till catwalken och gick igenom hela showen. När allt detta var klart fick vi gå hem. Då hade vi varit där i ca 10 timmar. 
 
Tog ingen bild på fredagen men så här såg deras monter ut på mässan i alla fall.
 

Random rubrik. random bild.

Jag förstår inte hur jag kan vara så trött på dagarna när jag ändå nästan inte gör någonting. Idag tror jag att jag har somnat i soffan typ sju gånger. Har försökt installera körkortsfrågor på min dator också men det har inte gått något vidare. Den har bara stått och gått utan att jag har kunnat göra något. Tillslut fick jag nog och avslutade installatonen på något sätt. Jag berättar om Norrland Hair Show imorgon istället. 
 

En händelserik helg

Efter en helg full med roligheter och en söndag spenderad med min kärlek och delvis också med mamsen känner jag mig redo för en ny vecka. Jag har haft jätteroligt hela helgen och träffat underbara människor! Visningen var helt fantastik. När jag gick upp på scenen trodde jag att mitt hjärta skulle hoppa ur kroppen! Så hårt bultade det. Herregud vilken upplevelse. Jag tänker berätta mer om allting imorgon. 
 
Just nu tänkte jag bara säga att jag har varit så trött efter allt som har hänt i helgen att jag absolut inte ens har orkat starta datorn. Ni förstår säkert och eftersom jag inte kan blogga från mobilen får det se lite tomt ut här på bloggen. Jag ska fixa till det när jag köper en ny mobil. 

Nu har sambolambon och jag hällt upp varsin öl och ska mysa några minuter tillsammans innan vi går och lägger oss. Godnatt på er.
 
 

Kanelbullensdag

Glad kanelbullensdag! Jag sa det till sambolambon imorse och han sa det tillbaka. När jag väl konfronterade honom om att han sagt det, blånekade han. Det hade han bestämt inte sagt! Jag förklarade att han verkligen hade sagt det men han trodde mig inte. Men det är ju inte första gången han säger något utan att veta om det. 
 
Jag har i alla fall varit på stan idag (köpt lite till imorgon) och varit och hälsat på min syster i Boden. Mamma och jag tog med oss mat och köpte så klart bullar på vägen dit. Vi åt och hade mysigt en stund och Sarah klippte min lugg. Sen var det bara att stressa iväg till jobbet. Slutade inte för allt så länge sen och ska gå och lägga mig väldigt snart. Har en del saker att göra på morgonen imorgon innan jag åker. Jag är nervöööööös. Önska mig lycka till är ni snälla. 
 
Orkar inte vara seeeriiiööös. Hehe. Natti natti.
 

We live in a beautiful world


We live in a beautiful world

Från och med nu kommer jag börja med att dagligen försöka lägga upp en bild med rubriken "We live in a beautiful world". Bilderna kommer vara såna som symboliserar allt vackert runt om i vår värld. Ibland kommer det vara platser och ibland något helt annat. Idag får ni den första bilden...
 
 

Norrland hair show

Jag har anmält mig som modell till Norrlands Hair show som hålls i Piteå i helgen. På fredag kommer en uttagning att ske och de utvalda modellerna börjar klippas, färgas, prova kläderna och öva på catwalken redan då. Jag hoppas verkligen att jag blir vald eftersom det hade varit så jäkla roligt. En fågel viskade också i mitt öra att jag passar in i ramarna för vad de söker vilket känns jättebra! Men ingenting är säkert än, det beror också självklart på vad jag är villig att göra med mitt hår. Jag kan tänka mig vad som helst förutom att klippa av det. Toppa går bra men längden vill jag behålla. Hoppas Joe-Yves har planer för mig ändå!
 
 

Rätt beslut?

Frågan är "Tog Andreas Carlsson rätt beslut?". Nej. Att Awa gick vidare vad det inga tvivel om, hon är otroligt talangfull. Men att Sara Nutti åkte ut förstår jag inte. Jag blir nästan arg när jag tänker på det. X-Factor handlar om att hitta någon speciell och som sticker ut. Det tyckte jag verkligen att Sara gjorde. Hennes röst är egen och hennes charm har nog redan förtrollat hela Sverige. Hon var en av mina absoluta favoriter och jag ville verkligen att hon skulle gå vidare. Visst att hon kanske var nervös men det går att öva på. Jag tyckte definitivt att Andreas gjorde fel som skickade hem henne. Om Sara nu utom all förmodan skulle komma i kontakt med det här inlägget tycker jag att du ska söka nästa år igen. Eller satsa på någonting annat. Något större än X-Factor. Du kommer gå långt om du vill. 
 
Bra. Nu är det sagt. 
 
Bild tagen från google.
 

1:a oktober

September månad fick ett bra slut då jag har haft en otrolig helg. Jag har visserligen jobbat både fredag och lördag men fick sluta tidigare och kunde umgås med någa vänner. I fredags stannade jag kvar på jobbet en stund och tog ett glas vin med några kollegor. Plötsligt kom några gamla klasskompisar in genom dörren och vi slog oss ner tillsammans i en soffa. Efter en stund kom fler av mina gamla klasskompisar in och kvällen blev som en liten mini klassträff. Vi hade jätteroligt och supermysigt men jag åkte hem tidigt då jag skulle börja jobba 11.00 morgonen därpå.
 
Lördagen såg nästan likadan ut förutom att sambolambon hämtade upp mig efter att jag hade slutat och vi åkte till hans vän som hade födelsedagsfest. Där drack vi några drinkar och gick sedan ut. Vi avverkade två av uteställerna i Luleå och jag träffade även denna kväll några gamla klasskompisar. Denna kväll slutade definitivt inte lika tidigt men det gjorde ingenting. Jag hade haft jätteroligt och smärtan jag kände i fötterna när jag kom hem var så värd.
 
Kruukkas drink försökte säga någonting. Frågan var bara "Vem var denna L.H?"