Something just happened

Jag tror att jag är världens lyckligaste tjej just nu! Eller jag hade åtmnstone varit det om jag inte hade varit så dum.. Det här har aldrig hänt mig förut så jag liksom tappade hakan. Eller blev förlamad i tungan. Varför är jag så klumpig???? Aaaah


Varför händer det här alltid mig?

En fågel viskade i mitt öra tidigare i veckan att hela klassen skulle samlas IDAG onsdag på samhällsen eftersom vår lärare hade sagt det. För SÄKERHETS SKULL tittade jag på schemat igår innan jag gick och la mig och mycket riktigt, vi började 08.15. MEN vad inser jag inte NU när jag REDAN är på skolan? Jo, att vi inte alls har samhälls idag och att jag inte uppmärksammat att det stod Svenska C på schemat vilket är en kurs som vi redan har fått betyg i. Men efter ett halvt år med samma schema så tycker man ju att jag borde kunnat det så jag får helt enkelt skylla mig själv.

Jag är i alla fall uppe och kan fortsätta skriva klart allt som ska skrivas.


New inspiration

Var och tittade på Mode och Design treornas modevisning idag i Lärkans Aula. Jag blir alltid lika uppspelt innan den ska börja (de brukar anordna några modevisningar per år). Det är dessutom lika roligt att se vad det har skapat varje gång! Idag var bland annat Klara och Kevin mina favoriter.


Bilden är tagen från Linna Anderssons facebook och det är lite smått och gått från Kevins kollektion.


Jag och min beslutsångest

Jag har redan en studentklänning sedan länge men jag har känt att det kan vara bra att ha två stycken ifall den första blir smutsig efter att vi har åkt flak. Därför köpte jag en jättefin från ASOS rosa klänning som tyvärr inte var lika fin när jag väl fick hem den. Nu har jag lite panik och klickade därför hem dessa två klänningar nedan bara för några minuter sedan. Jag hoppas hoppas hoppas att någon av dem ska passa!



Så här tidigt...

... Har jag inte varit på skolan på evigheter.


Bild tagen från Google.


Prioriteringar

Jag lever. Lovar. Har bara några saker kvar att göra i skolan så jag har prioriterat det hela dagen. Ska försöka att få in några inlägg imorgon i alla fall. Speciellt på min nya hårfärg! För den är ni väl nyfikna att se? Jag visste det.

Sov så gott.



(Jobb)igt värre

Igår var en väldigt bra dag om man tänker jobbmässigt. Det var jätteroligt att jobba och allt rullade på! Tror inte att jag gjorde några misstag förutom att jag glömde bonga in en dryck. Eller två. Men va fan. Sånt händer!

Annars så slutade jag inte förrän 00.10 igår. Tidsplanen inför kvällen var bara att slänga i papperskorgen och det gällde att omprioritera så att det skulle gå ihop ändå. Jag mötte upp några vänner på Olivers vid klockan 01. Om jag ska vara ärligt hade jag skit tråkigt. Stundvis (ja, det är ett ord) hade jag roligt men trots ett otroligt drag kunde jag inte förmå mig själv att ha roligare. Att jag var både trött och nykter spelade nog en stor roll. Inte för att glömma att man kan ha roligt utan alkohol! Jag har också kommit överrens med mig själv att jag inte ska dricka alkohol förrän vi är på Rhodos. Om en vecka åker vi!!!!! Taggad till 1000000000.



Suddig bild då jag var tvungen att förstora den i Paint. Vårt hotell i alla fall! Bild tagen från apollos hemsida.


Vill du gå före i kön?

Clubline som vi sammarbetar med i vårt nya projekt är ett företag som erbjuder förköpsbiljetter till olika utekvällar. Om du köper en biljett via Clubline får du tillåtelse att gå före i kön. Den tid Du skulle stått i kö, kan du istället ägna inne på krogen!

Använd din mobil eller din datorn för att surfa in på Clubline.se. Där följer du några enkla steg och köper biljetten. När Du köpt en biljett visar du upp den i entrén till krogen tillsammans med ditt legitimation. Biljetterna är alltså personliga och kan inte förfalskas! Detta sätt är snabbt och smidigt och gör att du aldrig mer behöver stå i kö till krogen.





Nu är vi på G


Studentklänning nummer två

Fick denna i brevlådan i onsdags och hämtade ut paketet idag. Jag ska testa klänningen så fort jag orkar röra mig från soffan. Den var ovanligt skön så här på fredagseftermiddagen.



Utflykt

Hej hej hej hej. Idag har jag varit på Dödlarsberget hela dagen med klassen. Berättar mer imorgon och har även lite bilder att visa. Vi hari alla fall haft riktigt roligt och riktigt tur med vädret! Solsken heeeela dagen. Alla åkte rödrosiga om kinderna därifrån.

Nu ska jag nanna kudden som mina föräldrar alltid sa när jag var liten. Natti natti.



Många bollar i luften

Jag vet att jag har varit dålig på att berätta om mina projekt som jag håller på med.. Men idag blir det ändring! Idag har jag nämligen haft möte tillsammans med en av mina projektgrupper. Vi hade introduktionsmötet till ett projekt där vi främst kommer att arbeta med marknadsföring. Det jag kan avslöja nu är att vi kommer sammarbeta med ett företag som heter Clubline och med Olivers/Allstar/BBB. Jag är riktigt förväntansfull och kommer lägga ner min själ i det här! Jäklar vad roligt det ska bli.



Idag...

.. Var jag på stan med mamma en stund och köpte lite saker inför bal och student. Har också varit i Sunderbyn och fikat en snabbis och sedan har jag jobbat. Just nu sitter jag och väntar på att Jossan ska sluta jobba så att vi kan hänga.


Så här knatade jag runt idag.


Shadows of you

Igår befann vi oss på Vardia igen och fick en säljarutbildning. Efter det var det After Work och jag fick min premiärkväll på O'learys. Jag hade jätteroligt tills jag blev less på allt jobb-snack. Då mötte jag upp Petter och så gick vi in på Olivers istället. Det är verkligen en fröjd att titta på de äldre människorna när de dansar och dessutom är onyktra. Min själ fick ro.


....................

Utbildningen idag gick lika smärtfritt som igår. Tänker inte gå in mer på det just nu för jag är på så sjukt dåligt humör. När jag blir riktigt arg, alltså riktigt riktigt arg vet jag inte vad jag ska göra och börjar därför oftast gråta. I det stadiet är jag nu. Jag vill gråta. Gråta floder. I flera timmar. Det blir värre för att det är mitt eget fel. Och det blir ännu värre att jag ens gör en grej av det.

Gonatt.


Hatar att jag bryr mig så mycket

Ni vet resan till Cape East jag berättade om? Jag har ångest. Imorgon är det sista dagen för de som är kvar och det har faktiskt gått riktigt bra för dem vilket så klart är jätteroligt! Men jag blir så arg på mig själv... Varför gav jag upp när jag hade gått om han som ledde med en lead???? En enda jäkla lead. Nu kanske någon av dem slår mig och då dör jag. Okej. Inte dör. Men jag kommer bli så fruktansvärt arg på mig själv för att jag kunde gjort bättre. Sån är jag. Prestationsprinsessa ända ner till tårna. Ibland hatar jag det. Nu hatar jag det.

Bild tagen från Google.



Som hittat

Var på Myrorna igår. Hittade dessa otroliga fynd!




Idag är det onsdag

Idag har jag varit på en utbildning gällande ansvarsfull alkoholservering. Den pågick från 08.30 till 16.00 så jag har alltså varit där i princip hela dagen. Jag måste säga att det faktiskt var riktigt intressant och givande. Imorgon är det andra och sista dagen på utbildningen vilket betyder att jag kommer sitta i ett och samma rum i 7,5 timmar igen. Det är i alla fall tur att jag har gott sällskap.



Snart är det sommar

Vill ni veta hur jag vet det? Jo, det är så här att jag dödade en mygga igår förstår ni. Jajamensan. Årets första mygga! SOMMAREN ÄR PÅ VÄG! Nu är det bara värmen och gröna gräsmattor som fattas!


Bild tagen från Google.


Handy girl







I Antnäs

Vi har just kommit till pappa och nu håller vi på att göra frukost. Det blir varmamackor med korv och ost på. Måste ju passa på för imorgon kör jag på deffning igen!



När man inte har någonting att göra...

... Ja, då bakar man en kladdkaka och överraskar grannen.



Tappade förtroendet för ICA MAXI


Nytt


En bra kväll

Det blev ingen bowling igår utan vi åkte istället till Friends och sen spelade vi biljard på Alla stjärnor. Det var mysigt det också!


Bilden snodde jag från Sarahs Instagram.


Projektarbete

På tal om Vardia tidigare så handlar det om ett projekt i skolan. Vår uppgift är att göra en marknadsundersökning angående en husvagnsförsäkring. Den person som samlat in flest leads under tre dagar vinner en resa till Cape East över en helg för två personer. Jag leder än så länge men det är en till omgång nästa vecka. Jag vill verkligen dit och om någon slår mig nästa vecka börjar jag fan gråta. Jag för det. Seriöst.

Så bara för därför tycker jag att ni ska hålla tummarna för mig. Det är väl det minsta ni kan göra liksom?



Idag har jag...

... Varit på studiebesök på SSAB. Jag har också varit tredje och sista dagen på Vardia. Det har varit en jättebra dag och bättre ska den bli. Ska troligvis till O'learys ikväll för att hänga med lite sköna brudar och kanske bowla lite.


Man var tvungen att ha på sig en röd rock där det stod "BESÖKARE" över hela ryggen och ett par sjukt fula skyddsglasögon.


Guiden Janne gav oss kapsylöppnare också. Det var ju snällt av honom.


Min lilla (stora) inredare

När jag kom hem från Vardia hade Sambolambon vänt upp och ner på hela lägenheten. Han möblerade liksom om. Vi har snart fått bukt på allting och jag hoppas att vi hinner se ett Grey's avsnitt innan vi måste sova. Imorgon ska jag upp tidigt för att gå på ett studiebesök på SSAB. Det ska faktiskt bli intressant.

Hörs imorgon! Gonatt.



Då kör vi igen

Då åker jag in till Vardia Försäkring för andra dagen i rad. Önska mig lycka till!



Biken

Tog fram cykeln idag och vad händer inte precis när jag ska börja trampa in mot stan? Jo, det börjar regna. Typiskt. Som tur var slutade det fort som attan och jag kunde fridfullt cykla över bron.


Punktering förra sommren.


Jag hatar matte

Jag har matteprov imorgon och gissa om jag har pluggat? Nej. Jag har inte ens lyft upp boken förän nu. För visso har jag räknat ganska bra på lektionerna. Jag får hoppas att det har tillfört mig nog mycket kunskap för att klara provet. Plus dessa få timmar jag faktiskt pluggar idag. Snälla håll tummarna för mig.



Valborg

Jag firade valborg på samma sätt som alla andra. Jag umgicks med några vänner, grillade och tog något glas vin. När de andra var som gladast i hatten åkte vi in till krogen. Att vara nykter bland en massa dyngraka människor och dessutom vara tvungen att trängas med dem, är inte riktigt min grej. Men jag höll ut ändå. Näsa valborg ska jag spendera på det traditionella sättet. Grilla, hänga med familjen och stå och svettas bredvid en majbrasa. Det är så det blir som bäst.




Så här såg jag ut igår.