Everybody has a breaking point

Nu är det äntligen nyårsafton. Morbror gifte sig idag. Det var hur fint som helst och det var nästan så att det kom en liten tår ner för kinden. Anna var jättefin och hon hade en enormt fin klänning. Man kunde knappt slita blicken ifrån henne..

Jag har ingenting planerat för ikväll men jag håller med Jossan och säger att det inte kan bli sämre än förra året. Det är bara att tänka positivt och göra kvällen så rolig som möjligt. Sitter hos Jossan nu, hon sminkar sig och vi väntar på Klara. Sen ska vi väl dra ut någonstans, men det gäller att hitta någonstans att vara eftersom att det tydligen är stormvarning ute.. Suck! Typiskt att det ska blåsa och vara kallt när man vill vara ute och se fyverkerierna. Men det är ju dock bara för en liten stund, så jag tror att jag kan stå ut. Nu är det ända jag hoppas på är att få en nyårs puss.

The first jump is always the hardest

Hemma igen. Har varit hos farmor i tre dagar, det har varit skönt att vara borta ett tag. Fast det har ändå varit ganska tråkigt att inte haft någonting att göra. Vi hade iallafall "lilla jnulafton" igår. Jag fick kläder, lite pengar och shoklad. Mums! Jag fick några till saker också som jag inte orkar skriva. Under de här tre dagarna tror jag att jag har gått upp fem kilo! Jag har ätit hur mycket som helst.. Men det är väl så det ska vara under julen?
Lovet har varit helt okej hittills, nu får jag väl bara se till att ta mig ner till Umeå en sväng också. Jag hoppas att jag kan det.. Det var så länge sen jag var där och träffade alla.

Imorgon blir det stan igen med älsklings Jossan. Jag får se om jag hittar något, vet egentligen inte var jag ska titta på. Jag köpte ett par skor när vi var hos farmor så det lär jag inte behöva. Får väl se om jag hittar något i kläd väg som jag behöver. Annars är det bara roligt att umgås med Jossan. Nu tänkte jag gå och ringa till André och kolla vad han sysslar med.. Hoppas bara att han inte sover.

                                           
                                           Ny skorna. Lite mörk bild, men det får duga.

I´m lost without you

Det blev stan idag med älsklings jossan. Jag handlade ännu en julklapp till Elvira och en till pappa. Jag köpte en kofta till mig själv som jag troligen ska ha på nyår. Vi gick runt en stund och sprang in och ut på Telia eftersom att mamma och pappa hade lite problem med en "överraskning", men mamma.. pappa.. Jag kan säga att eran överraskning är förtörd. Jossan åkte hem ungefär vid halv 5. Då gick mamma, Sara och jag på Stadium. Jag hittade mig en tröja och ett par nya basketskor. Tack mamma! Nu slipper jag ha ont i fötterna efter varje match..

Nu sitter jag hos älsklings jossan. Vi åt just lite kakor och drack julmust, mums! Gullbullen sitter och ser på tv, något pogram med när folk opererar sig. Ganska äckligt är det faktiskt men hon värgar nyta kanal.. Hon är en konsig prick <3 Måste bara säga att jag fick världens finsate armband av Gullbullen idag också, ett som hon faktiskt hade gjort själv. Jag blev helt till mig och visste inte vad jag skulle säga så jag gav henne bara en kram och sa tack. Vad patetiskt egentligen, hon borde fått en puss också!

Nu måste jag åka hem.. Suck! Jossan som åker imorgon.. Suck! Allt är suck! Nej, nu lät jag väldigt deprimerad.. Jag får tänka positivt, ju snabbare hon åker desto snabbare kommer hon hem. Jag saknar henne redan!

I´m so sick of black and white

Kvällen blev som jag förutspått.. Det blev lite tv och så lyckades jag faktiskt att slå in två stycken julklappar. Joppa kom och hjälpte till att slå in några också.. Vi blev less efter ett tag och gick och sjöng lite Singstar.

Jag har egentligen ingenting viktigt att berätta så jag skriver imorgon om jag har tid, sovgott.

You make my heart race.

I need you to need me

Idag vaknade jag 10.10 utan att klockan hade ringt. Det var nog lika bra för när jag steg upp kom jag på att alarmet bara slår igång måndag-fredag. Jag gick iallafall och duschade eftersom att jag skulle till stan men Joppa och Sara. Jag inhandlade några julklappar och en macka på Dagobert, enormt gott! Jag och pappa har varit en sväng till boden också. Ikväll blir det bara att ta det lugnt, sitta framför tvn och kanske slå in några julklappar. 

Igår var Niklas och Joppa här. Vi myste framför tvn, det var Saw 5 som visades. Joppa och Sara skrattade som vanligt och jag och Niklas tittade på varandra och såg ut som två stora frågetecken. När filmen var slut gick vi en trappa ner och började spela en tunering i Guitar Hero. Medans tuneringen varade började jag och Niklas också bli trötta och enormt fnittriga. Tillslut skrattade vi allihopa.. Joppa och Niklas åkte hem ungefär vid 23.30, kanske? Jag var jättetrött så direkt efter att det gått ut genom dörren gick jag och la mig. Jag ringde till André och efter att vi hade lagt på somnade jag på 2 sekunder.

Nu ska jag gå och se på Gossip girl.. Bye bye!

Close your eyes and dream away

Jullovet är äntligen här, gud vad jag har längtat! Skönt det ska bli att kunna sova länge på mornarna. Idag spelade vi finalen i vollyboll mot 9E. Vi vann för tredje året i rad och fick spela en match mot lärarna. De kämpade tappert men kunde varken mätas med Martins otroliga smashar eller Joels enorma skuvar. Vinst till 9B. Fick betygen idag och Sara bjöd hela klassen på fika som hon bakat igår. MUMS!

Kom hem för ett tag sen, visade mamma betygen och ett litet kramkalas bröt ut.. Jag har ringt till André ett x antal gånger nu för att försöka få honom att vakna, men han hör som vanligt ingenting.. Ska faktiskt åka till honom nu, min bror står och väntar på att vi ska åka. Så det ända jag har kvar att säga är väl - God Jul och Gott Nytt År!


You don´t have to be beautiful, I love you anyway

Idag var nästan dagen sämre än den var i måndags.. Jag är inne i en ny period av lesshet, antar att det beror på all stress från den senaste tiden. Det har inte heller precis "gått min väg" de senaste dagarna heller, men det är inte bara mitt fel. Hoppas att lessheten försvinner samtidigt som skolan, men det tror jag nog. Den är jag också grymt less på! Det har varit alldeles för mycket i skolan de sista veckorna och nu håller vi på med en energirapport och min grupp ligger inte alls bra till.. Det värsta är att jag kommer säkert att behöva jobba på lovet. Fast det kommer väl ändå sluta med att jag tar hem alla saker men glömmer att jobba.

På tal om ingenting så var jag jätte peppad på att ha musikal redan igår efter att vi hade sett Mamma Mia på engelskan. Var faktiskt jätteglad och Sara och jag började sjunga på Abbas Super Trouper. Jag sjunger refrängen och just i slut klämmen när jag sjunger "Cause somewhere in the crowd there's you" vänder jag mig om och pekar lite halvt på Natalie. Lite bakom Natalie står Niklas Bodin, jag upptäcker det och börjar as garva, vänder mig om och går en bit. I samma ögonblick säger han "Åh, vilket vackert slut! Jag tror att jag måste gå och snyta mig". Efter en stund går tillbaka till de andra och säger "Vad taskigt!" Sara säger "vadådå?". Jag ser förvånande på henne och säger. "Men han sa ju - Åh, fyfan vilket slut. Jag tror att jag måste gå och strypa mig. Sara, Natalie och Linn börjar skratta och talar om för mig vad han egentligen sa. Då börjar jag själv skratta ännu mer och inser att jag gjort bort mig.

Nu ska jag gå och äta, känns som att jag håller på att svälta ihjäl!


Breaking me down

Dagen började dåligt och jag trodde att allt skulle gå åt pipan, men så blev det inte. Jag har varit i skolan och vi hade en väldigt lugn dag. Det var skönt, så det har egentligen inte hänt så mycket idag.. Jag fick iallafall veta att jag har VG i musik som jag blev mycket glad över. Det känns lite surt att jag fortfarande bara har G i fysik även fast läraren säger att jag ligger på VG nivå. Får hoppas att jag höjer mig till våren.

Jag sitter ensam hemma och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. André skulle egentligen varit här nu, men han är ju så fruktansvärt seg så jag får se om han dyker upp.. Jag tvekar starkt. Jag har redan städat mitt rum så jag får väl fortsätta att se på tv.. Eller så kanske jag sätter mig och tittar på en film. Hur som helst så ska jag gå och ta mig ett glas vatten nu, eftersom att jag har ont i huvudet.

I got kicked out

P utmanade mig och jag har grymt tråkigt så here we go..

1. Tre namn jag lyssnar till:
Maria, Marre och ?
2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Att jag är glad.
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Att jag har förmågan att trycka ner mig själv när det går dåligt.
4. Detta är jag rädd för:
Spindlar och trånga utrymmen
5. Tre saker jag vill ha av varje dag:
Mat, umgås och vara i Andrés sällskap.
6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Hoppa höjdhopp, krocka med ett tåg och överleva och raka huvudet.
7. Detta tycker jag om att göra:
Sova, umgås med pojkvännen + kompisar och spela basket.
8. Detta vill jag göra just nu:
Sova, det är alltid skönt med lite sömn.
9. Bästa känslan:
När man varit borta ett bra tag och sen kommer hem igen.
10. Värsta känslan:
När jag bråkar med André.
11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:
Omtänksam, vågar bjuda på sig själv och glad.
12. Är jag kär just nu?
Jepp.
13. Jag vill gifta mig...
Självklart.
14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
Hoppa bungyjump och fallskärm, gifta mig och leva livet.
15. Min käraste ägodel:
My honeybunny <3
16. Något jag vill ha i present:
En mobil, en parfym och en laptop.
17. Detta har jag på mig just nu:
Underkläder, leggings, en hög kjol men en svart t-shirt under, en huvtröja utanpå och knästrumpor.
18. Favoritkläder:
Leggings och jeans med en huvtröja.
19. Favoritdjur:
Hund.
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Bror på vilket humör jag är på.
21. Favoritlåtjust nu
Lars Winnerbäck - Under månen
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
Roligaste: Elevensval (Musikal) Tråkigaste: So
23. Stjärntecken:
Jungfru.
24. En bok jag älskar:
Stämplad, helt klart bästa boken jag läst.
25. En film jag älskar:
A walk to rememver & The notebook och liknande filmer.
26. Tv-program jag gillar:
One three hill.
27. Favoritdoft:
Kommer inte ihåg namnet.
28. Detta äter jag gärna:
Det som är gott.
29. Dricker helst:
Vatten om jag är törstig.
30. Favoritgodis:
Helt klart choklad (a)
31. Hit vill jag gärna åka på semester:
Rom, dit har jag velat åka ända sen jag var liten (vet dock inte varför)
32. Färg på mina ögon:
Blå.
33. Min längd:
170 cm.
34. Jag tror på:
Allt för mycket.
35. Jag spelar:
Basket.
36. Person jag beundrar:
Mammi.
37. Så här bor jag:
Lägenhet och hus.
38. Antal döda krukväxter i hemmet:
Noll.
39. Det här tänder mig:
En smickrande kommentar och ett par heat ögon.
40. Det här gör mig avtänd:
Vita kalsonger är det osexigaste som finns!
41. Favoritfärg:
Röd och grön, tror jag.
42. Favoritcitat:
"Du är en tvär och bitter liten man, jag tycker synd om dig"
43. En hemlighet jag vet:
Hemligheter berättar jag aldrig.
44. Bästa present jag fått:
Allt som jag blivit nöjd över.
45. Senast köpta skiva:
Jag köper aldrig skivor.
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Mina händer.
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
Näsan och låren kanske. 
48. Udda förmåga/egenskap:
Har ingen aning.
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
Jag vet faktiskt inte.
50. Vad lyssnar du på just nu?
Massa tangenter som åker upp och ner.
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
Varit i skolan och jag ska vara med André.
52. Var är dina föräldrar från?
Norrbotten och Västerbotten.
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
Ett pogram till mobilen tror jag.
54. Vilken är din favoritrestaurang?
Jag tror inte att jag har någon.
55. När badade du i en pool senast?
I somras.
56. Har du varit med i någon skolpjäs?
Absolut.
57. Hur många barn vill du ha?
Minst 2.
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
Musik där man inte hör vad de sjunger och inte heller skrikig musik.
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
Nej, antar jag xD
60. Vad har du för TV-kanaler?
Många.
61. Har du åkt moped någon gång?
Många gånger.
62. Har du busringt någon gång?
Vem har inte gjort det? ;)
63. Har du fått felparkeringsböter?
Nej.
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Har aldrig gjort men vill hemst gärna göra båda två!
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Rhodos.
66. Har du en egen trädgård?
Absolut inte, jag har inte "gröna fingrar" om jag säger så.
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
Jag har ingen aning.
68. Kan du alla orden i nationalsången?
Jag tror det.
69. Badkar eller duschkabin?
Badkar.
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Madagaskar 2, kanske?
71. Favoritpizza?
Bror på vad jag känner för.
72. Chips eller popcorn?
Popcorn.
73. Vilken färg på läppstift använder du?
Jag använder i läppstift.
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
Självklart inte.
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
Nej.
76. Apelsin- eller äppeljuice?
Äppeljuice, helt klart.
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Helt ärligt så minns jag inte.
78. Favoritchoklad?
Har ingen favorit.
79. När röstade du senast?
Jag vet inte.
80. När åt du en hemodlad tomat sist?
Aldrig, tror jag.
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
Jadå, med laget.
82. Är du bra på matlagning?
Det bror på vem man frågar.
83. Klarar du att tanka själv?
Jag vet inte, har aldrig provat.
84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?
Nej, det har jag inte.
85. Pepsi eller Coca Cola?
Coca Cola.
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
Nej.
87. Vad var det senaste du handlade?
En nyckelring till Cecilia för att jag hett sönder hennes för 2 år sedan.. (a)
88. Har du kräkts offentligt?
Jepp.
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Hitta den sanna kärleken.
90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
Ja, jag tror det.
91. Har du ringt något betalnummer?
Allt för många för att räkna upp.
92. Kan man vara vän med sitt ex?
Självklart.
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
Jag har ingen aning.
94. Hade du mycket hår som liten bebis?
Jag vet faktiskt inte, får nog fråga mamma..
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Välkommen till röstbrevlådan, tala in ett meddelande efter tonen. Pip.
96. Vad har du i din väska?
För det mesta smink, pengar och hårspray.
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Nej.
98. Vad är du tacksam för idag?
Att jag fick så bra betyg i teknik.
99. Var hittade du den här listan?
På Amanda Petterssons blogg.
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
Josefine, Isa och Cassi.

Stay with me

Sitter på skolan och har enormt tråkigt.. Tur att jag bara har två lektioner kvar. Dagen har gått jätte sakta och det är nog för att tisdagar är våran jobbigaste dag. Igår såg jag Andrés rum för första gången sen han gjort om, det blev jättefint. Jag måste fakstiskt säga att det nästan är finare än mitt :O

Nu ska jag gå på spanskan, hoppas att vi ska se film.

Make my day

Den sista veckan började bra men idag är det en mindre bra dag. Är allmänt less igen.. Alla ska kommentera allt hela tiden, herregud vad less man blir. Man kan inte göra eller säga något utan att någon slänger in en onödig kommentar, skönt att det bara är fyra dagar kvar och sen jullov!



Hold on, be strong

Kan man ha haft en mer misslyckad helg än den jag hade.. Jag tror inte det. Har suttit hemma hela helgen, som jag brukar säga: Ingenting blir som man tänkt sig. Jag orkar inte skriva om vad som hände men det var nog den mest misslyckade helgen på enormt länge. Idag har jag varit på stan och inhandlat lite julklappar, det börjar vara dax nu.. Det var faktiskt de första julklapparna jag har köpte i år. Jag känner att jag är lite sent ute, som vanligt.. Men det brukar ju lösa sig till sist.

Sista veckan i skolan närmar sig med elefant kliv. Det är helt sjukt hur snabbt den här terminen har gått. Det ska bli skönt med jullov, få sova ut på mornarna. Äntligen säger jag bara! Jag känner hur slut jag är i hela kroppen efter all stress nu på slutet. Ska lämna in den sista uppgiften imorgon, skönt! 
Nu ska jag gå och byta om och börja bege mig till hallen. Ajösss

Jag hoppas att du gottgör mig. 

My beautiful winter wonderland

Äntligen slut på allt slit! Sista skolveckan närmar sig och det känns fruktansvärt härligt. Igår var vi och lussade med kören hela dagen, det var roligt men ganska jobbigt.. Det var roligast att lussa på älderboendet, för att man ser verkligen hur glada de blir! Vissa började tom gråta, då ville jag också gråta.. Men jag tog mig samman. 

Kevin vann idol, fast det var ju inte så oväntat. Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på.. Kanske åker till André om pappa kan skjutsa mig. Han har gjort om i sitt rum och jag kan knappt vänta tills jag får se hur det ser ut! 

Nu är det 11 dagar kvar till jul, jag längtar! 




Älsk och jag <3

Jag älskar dig!

"If tomorrow is judgement day
And I'm standing on the front line
And the Lord asks me what I did with my life
I will say I spent it with you

If I should die this very day
Don't cry, cause on earth we wasn't meant to stay
And no matter what the people say
I'll be waiting for you after judgement day"

André <3




Honestly, what will become of me?

Det blev ingen bio med varken André eller Jossan i helgen, vi bestämde att vi skulle gå någon annan dag istället. Idag hade vi matte prov, fy vad dåligt det gick! Jag är säker på att jag kommer att sänka mig.. Suck!

Ikväll ska jag, Sara och mamma faktiskt gå på bio. Vi ska se Madagaskar 2, skönt och äntligen göra något istället för att sitta och plugga jämt. Som tur är det snart jullov och vi slipper alla prov och tidiga mornar..

It´s very cold outside, just like the way I´m feeling inside

Idag var nog den mest nervösaste dagen på länge! Vi hade match mot Råneå igen, vi spelade skit dåligt och låg under med 22p i halvlek. Med bara 20 minuter kvar att spela började den tredje perioden. Jag vet inte vad som hände med vi tog igen de där 22 poängen och när preioden var slut stod det lika, 44-44. Vi vann tillslut matchen. Så där bra har vi inte spelat på länge, vi har aldrig lyckats ta igen så många poäng någonsin förut. Snacka om att jag var nervös!

När jag kom hem satte jag mig ner och gjorde lite matte. Vi har prov imorgon, jag hoppas att det går bra. Ikväll hade jag och André tänkt att gå på bio, men vi får se om han lyckas pallra sig in till stan. Annars hade jag tänkt att fråga Jossan om hon vill gå och se Twilight med mig.

På lördag är det Lucia, det betyder att vi ska lussa på fredag med kören. Hoppas att jag har lärt mig alla låtar tills dess..

Love kills slowly

Datorn kraschade, därför har jag inte kunnat skriva på länge. Förlåt för det.

Idag var det öppet hus i gymnasie byn, var där och kollade in ledarskap, SPIN och hälsade på André på media. Jag vet fortfarande inte vad jag ska söka.. Får väl fundera under julen. Ikväll blir det nog en lugn kväll, ska kanske till André och vara barnvakt åt hans lillebror. Eller så blir det att sitta hemma och kanske plugga lite matte..?  

På sista tiden har det inte hänt så mycket, har haft skit mycket i skolan så jag har mest pluggat. Suck, det känns som om jag inte varit ute på evigheter. Jag saknar Elvira och hoppas att jag snart kan åka och hälsa på henne. Det var grymt länge sen jag var där.. Det är synd. Jag gillar verkligen det stället, det känns som att jag kan slappna av där och inte behöver tänka på skolan och allt som hör till.. Skönt att det snart är jullov!