I need to feel your hans all over me

Kvällen lider mot sitt slut och jag har hunnit både det enda och det andra. Jag har varit på ett möte i två timmar om frankrike resan, där inräknat att jag åt två bitar smörgåstårta. Mums! Sen kände jag att jag var tvungen att titta igenom i alla fall tyska glosorna eftersom jag kom på att jag aldrig tog hem engelskan. Jag har såkart tittat på xgames också! Fan vad jag älskar det. Ingn kommenta till er som inte vet vad det är.

Nu ska jag kila till sängen. Ett av mina nyårlöften är faktiskt att jag ska lägga mig tidigare på kvällarna. Det gick bra i början men nu måste jag ta tag i det igen! Hoppas ni haft en bra söndag. Sovgott, puss

Bjuder på en bild från i sommras.



The best of you

Hej på er!

Jag vet att jag inte uppdaterat så flitigt på sista tiden men jag har sagt det förut och kan säga det igen - Jag har haft så mycket att göra. Nu är det äntligen söndag och det känns som att jag riktigt bara kan slappna av. Självklart finns det ju lite tyska och engelska läxor som borde tittas på men får se om jag orkar öppna böckerna.

Information om går dagen då. Jag hade tänkt mig en skön lugn kväll med bastu och dylikt men det blev istället att först vänta ungefär en och en halv timme på potatis André, bajs Viktor och cool Kalle och sen sitta i ett garage med dom i två timmar. Sen åka runt i stan och äta på Max (två gånger!!!). Ja, har man mycket att göra så har man. Juste, vi åkte en sväng på isvägen också. Men om jag tänker efter så var det faktiskt ganska trevligt, dom är roliga dom där pojkarna. Puss

Why did he take you away?

Idag skulle Niclas Norgren fyllt 18 år. Jag saknar dig grabben, hoppas att du får en fin första födelsedag där uppe <3




Världens gladaste pojk! Många tårar fällda för dig...

"God took a love from us, he needed a angel so it seems.
We miss your love so much, and we..
Can´t keep on living this way, we need you here with us.
Why did he take you away?

It´s hard for me to tell you I miss you, as I´m standing over your grave,
when I know I never hear your voice again.
Why did you live me? Why couldn´t you just stay?
Because my world meens nothing without you,
now I don´t now what to do.."




I can´t go on living this way

Denna fredag har också varit stressig. Nk provet gick bra tror jag. Den här gången vågar jag säga så eftersom jag nästan är säkert på att det gjorde det.

Ikväll blir det en hemmakväll. Jag orkar verkligen inte resa på mig just nu.. På idrotten fysade vi och sen sprang vi enormt mycket på basketträningen. Jag som inte har tränat på ungefär två veckor är som ni förstår helt slut. Det ska inte bli roligt att vara jag imorgon.

För tillfället sitter jag med hela familjen bredvid mig och tittar på Mina, jag och Irene. Sara klagar på att jag ska gå och baka så jag får väl göra det då. Banankaka på menyn! Ha en bra kväll, dansa åt mig. Puss

Irriterad börjar bli mitt andranamn...

Ingen uppdatering igår för att jag var så enormt stressad! Jag slutade halv fyra och kom hem kvart över fem. Sen var det bara att göra mat eftersom jag hade match klockan sex. Självklart hade både jag och Sara uppfattat att matchen var i Antnäs fast den var på Bergnäset så det blev bara att slänga i sig maten och vänta på att pappa kom hem. Jag kan säga att jag inte stressat så mycket på väldigt väldigt länge.

Nu måste jag få säga en sak igen. Jag loggade just in på Facebook och självklart ser jag att Niclas skulle fyllt år på söndag. Jag blir så irriterad att inte någon kan skriva till Facebook så att dom tar bort hans profil. Jag hade gärna gjort det men då kanske JAG får skit för det av hans nära och kära i Hörnefors. Dom kanske vill ha kvar den. Fast det skulle jag inte förstå. Visst jag kanske inte kände honom så jättebra och inte träffat honom på länge men vi fick jättebra kontakt när vi träffades. För tre år sedan. Gud, jag orkar inte ens tänka på det. Alla minnen kommer bara tillbaka och jag vill bara bryta ihop. Tyck vad ni vill men ni vet inte hur det känns förns det drabbar er.

Nk prov nu. Jag ska försöka koncentrera mig. Puss

Underbar nyhet!

Jag har väntat med att säga det här tills jag visste om det blev så eller inte. Nu är det bokat och bestämt i alla fall att jag åker till Frankrike den 2 Juli! Det var år och dar sen jag var utomlands och det här ska bli så enormt roligt! Jag kan berätta mer om resan senare när det börjar närma sig så ni får veta vad jag kommer att göra där o.s.v. Ville bara berätta den underbara nyheten för mina underbara läsare! Puss

Jag hittade ingen bra bild men hit ska vi i alla fall :D

Hej plugg, hej en less Maria

Idag har jag haft väldigt dålig uppdatering med det beror på att jag kom hem vid halv sex, gjorde mat och sen har jag suttit med Nk böckerna hela kvällen. Det beror nog också på att jag är så grymt jävla less att ska skulle kunna strypa någon just nu! Det var meningen att jag skulle få besök ikväll men så blev det ju inte.. Jag trodde verkligen att vi hade kommit över det här men tydligen inte. Jag vet inte hur många gånger jag sagt det här till dig. PICK UP THE PHONE AND CALL! Får väl börja med teckenspråk eftersom du inte verkar förstå vad jag säger...

Imorgon blir det andra musik passet och jag längtar verkligen! Det ska bli jätteroligt, fast jag hoppas att jag hamnar i en bra grupp som jag trivs med. Annars är det kört. Helt jävla kört. Fast som jag alltid brukar säga, om det inte är roligt så får man göra det roligt. Det är precis vad jag ska göra. Allt går så enormt mycket lättare då.

Nu ska jag återgå till Nkn och försöka lära mig det till på fredag. Önska mig lycka till för jag håller då tummarna för mig själv. Puss

I've got a confession to make

Jag måste berätta en sak om mig själv som faktiskt är rätt så sjuk. Nästan varje gång jag åker bil och det inte samtalas om någonting börjar jag fundera på vad jag ska säga till 112 om vi krockar och jag på något sätt lyckas få fram telefonen och ringa. Jag börjar alltid fundera på vart vi är och vilka platser jag ska säga att vi är mellan och på vilken väg vi kör.

Jag vet varken hur jag kommer in på det eller varför jag tänker på sånt men tankarna brukar ändå åka iväg dit. Jag antar att det är för att om vi krockar och jag eller någon annan i bilen är nära på att dö ska det gå fort att få dit en ambulans. Jag kan tänka på så mycket sjukt under en bil färd och det här är en av tankarna. Ni får nöja er med det till vidare.

Har ni några "sjuka" vanor? Sovgott, puss.

Jag räknar alla tårar

Jag sitter hemma i sängen och försöker få ihop min argumenterande text som ska vara inne på torsdag. Självklart har jag tappat bort pappret där jag skrivit allt på innan och måste därför komma på allt en gång till. Det är sjukt störande och jag vet ju att jag och papper inte går att lita på. Ändå fortsätter jag skriva på lösa blad och ändå fortsätter jag att tappa bort dom.

För att byta samtalsämne fick jag min alldeles första IG-varning idag. Kan ni tänka er? Jag? Det är så löjligt att jag nästan börjar skratta. Det handlar helt enkelt om städveckan. På entreprenör städar vi elever själv vilket jag tycker är jättebra eftersom det är därför vi får äta på teaterrastaurangen varje dag. I alla fall måste man lämna in en skriftlig utvärdering veckan efter man städat vilket jag då inte hade gjort. Därmed IG-varningen. Dock fixade jag det direkt jag kom hem så nu borde det inte vara något problem längre. Jag tyckte i alla fall att det var värt att nämna.. Nu blir det käk! Tschüss.

Inte mycket för världen men ni får en dagens outfit ändå.

Tisdag

Nu beger jag mig mot tyskan, Auf Widersehen!

Jag tror jag dör!

Niklas visade en video och jag skrattar fortfarande. Man börjar ju undra vad den här tjejen håller på med? HAHAHHA, precis min humor!


En irriterad Maria

Ja, då har man svenska och ska skriva en argumenterande text. Förra lektionen började jag skriva för hand eftersom jag inte hade datorn med mig. Nu har jag självklart glömt det där pappret hemma! Jag blir tokig. Jag orkar inte börja om så just nu sitter jag och gör ingenting. Det känns inte för bra eftersom texten ska vara inlämnad på torsdag. Fast det finns inte så mycket jag kan göra åt det nu.

MARIA GOES MAAAD!
Jag måste bara berätta en sak som gör mig grymt irriterad som jag kom att tänka på igår när jag åkte buss. Dryga busschafförer. Jag hatar dom! Jag som passagerare ska väl inte bemötas av en gubbe som blir less om jag inte vet hur mycket bussen kostar, eller om jag inte hör vad han säger så han måste upprepa sig. Om jag inte har koll på läget kan dom i alla fall vara trevliga! Jag tycker också att det är dåligt att dom inte frågar hur gammal man är och sen tar för mycket betalt. Jag kan väl omöjligt veta om jag fortfarande klassas till kategorin Barn eller inte när jag nästan aldrig betalar bussen med kontanter utan har ett busskort. Sen är det ju olika på olika bussar också. På LLT är man Skol ungdom och på Norrlandskusten tydligen Barn. Hur fan ska jag kunna veta det om inte busschaffören säger det? Dryga gubbar som inte verkar veta hur man är trevlig borde inte få köra buss, så enkelt är det.

Ha en bra dag, nu ska jag gå på lunch. Puss

What can I say?

Nu är jag hemma i Luleå igen. Bussresan gick bra men jag var verkligen inte taggad på att åka hem. Eller rättare sagt sitta i en buss i fyra timmar. Kvällen igår var rolig till en början men sedan gick det utför. Behöver jag säga nå mer? Jag hatar när man är riktigt taggad på något eftersom det nästan alltid går åt skogen då. Jag börjar inse och förstå nu när André alltid säger att det löser sig. Ja, det löser sig och det blir bäst då.

I alla fall så kommer några bilder upp imorgon. Träffade lite människor igår också som jag inte träffat på enormt länge så det var jätteroligt. Nu ska jag bara slänga mig i sängen. Är grymt trött. Vi hörs imorgon, puss och sovgott.

Har ni gjort något roligt i helgen?

For one night only

Hej allihopa!

Jag kom fram i säkerhet igår och resan gick jättebra. Jag sov nästan hela vägen så det gick ganska fort. Väl framme i Norrbyn åt vi en jättegod middag och sen åkte vi ut till Nordmaling. Där träffade vi bland annat Tunnan som senare på kvällen var nära på att tappa körkortet. Alla tyckter att det var lite skrattretande och han kom undan med bara en varning och inte ens en böter. Ni som känner mig förstår att jag höll på dö av skratt vid detta tillfälle.

Ikväll ska vi ut och busa igen. Några från Nordmaling har hyrt en stuga i Levar som vi ska till. Fast först blir det att hänga och umgås hos Lodin. Jag tror att det kommer bli en kanon kväll men om det inte är roligt så får man göra det roligt, right?

Nu ska jag börja göra mig klar så att jag slipper stressa senare. Jag hatar verkligen att stressa! Vi hörs eller syns i dimman, people. Puss


I´m gone

Jag klarade mig ifrån att inte blogga på samhälls lektionen. Jag kunde faktiskt koncentrera mig ganska bra den här gången. Det börjar ta sig, bra Maria. 

Om ungefär fyra timmar beger jag mig till Umeå. Alltså ni förstår inte hur skönt det ska bli att åka ner dit! Bara lämna allt och alla här uppe för några dagar. Kanske kan jag få tänka på något annat än de tankar jag haft den senaste månaden. Det skulle vara enormt skönt eftersom det suger krafterna ur mig.

Vi har i alla fall sjuka planer inför helgen och det kommer bli så enormt roligt! Jag kommer ju dö på bussen för att jag kommer längta så mycket, fast det kommer vara värt det. Allt som kommer efter den där långa bussresen, det kommer vara värt det. NKn knackar på dörren och jag måste ta tag i det här eftersom vi har prov om en vecka. Ha en jättebra helg och ta hand om er!



Nu lämnar jag mina älsklingar hemma! Puss


Godnatt

Nu är jag hemma igen från hockeyn. Luleå spelade mot Rögle och efter en enormt DÅLIG match vann Luleå med 3-2. Bra kämpat pojkar. Nu är jag grymt trött, enormt less och jag måste packa klart inför imorgon. Blev ännu mer less för en stund sen också... Jag borde egentligen gå och lägga mig direkt så att jag inte förpestar min familj med ilska. Men nu kan jag ju inte det... Ni får sova gott i alla fall. Jag skriver imorgon, då har jag samhälls... Hehe.

Sommar -09 <3


Torsdag

Två ord. Dålig uppdatering. Jag vet! Jag har bara inte hunnit idag. Slutade klockan fyra och då bar det av hem på stört. Väl hemma pratade jag lite med Sara och sen började jag packa. Jag kom just på att jag har glömt att säga det men jag åker ner till Umeå imorgon. Det har faktiskt varit planerat sen förra helgen, konstigt att jag inte nämt det. I alla fall så packade jag, jag slog på tvn och råkade se att Grey´s var på femman. Så klart fastnade jag ju där en timme.

Jag har fortfarande inte packat klart och ska på hockey om en halv timme. Plus står maten på bordet och mamma ropar. Var bara tvungen att slänga upp ett inlägg så ni vet att jag lever. Vi hörs ikväll när jag kommer hem! Puss

Krya på dig Jottan.

Dagens goda gärning

Har ni gjort någon god gärning idag? Det har jag. Jag skänkte pengar till Rädda barnens/UNICEFs arbete i katastrofdrabbade Haiti. Om du också vill vara med och rädda liv så ska du göra så här:

Smsa "10katastrof" för att skänka 10 kronor eller "50katastrof" för att skänka 50 kronor till - 72950

Varenda krona spelar roll.

Jag tyckte...



Jag tyckte att en så alldeles speciell vän behöver ett alldeles speciellt inlägg. Så min knubbis får en bild och några snälla ord.

Du är bäst. Du gör mig glad. Du är nästan lika söt som choklad. Hm, ja.. Du har redan fått några dikter idag så jag tror att jag skippar det. Men du vet ju redan att du är min ögonsten. Jag hoppas du haft en bra dag och att du fick ha mycket sex. Puss på dig gumman.


I´m missing you

Nu är jag äntligen hemma efter en full späckad dag. Direkt efter skolan åkte jag till Jossan som fyller hela 17 år idag. GRATTIS GUMMAN! Där hjälpte jag till att vispa grädde och lite sånt till tårtan som blev grymt god! Fast det var ju säkert bara på grund av min grädde.. Amanda och Jennifer var också där och efter vi fikat satt vi länge och snackade lite skit. Av Amanda och mig fick Jossan en sån där massage grej för huvudet om ni vet vad jag menar. Jossan och jag gav en precis likadan till Amanda när hon fyllde år. Så om Amanda eller Jossan läser det här så förstår ni väl att ni måste ge mig en när jag fyller år?

Imorgon blir det en välbehövd sovmorgon och träning på Inpuls på mitt 2,5 timme långa hål. Vi har estetisk verksamhet för första gången imorgon också. Jag har valt musik men har ingen aning om vart jag ska gå. Om ni ser någon som ser oerhört förvirrad ut på lärkan imorgon så är det förmodligen jag. Ja, ni får lov att skratta.. Men kom gärna fram till mig och säg vart jag ska sen.

Outfit of the day, bitches.
´

Faceloooooook.


Nya mobilen

Hämtat den nya mobilen, den gamla skruttiga W760 blev utbytt mot en W715. Är grymt nöjd och jag tackar Niclas för det här. Min ängel i himlen.

Min nya kompis.


JAAAAA

MIN MOBIL HAR ÄNTLIGEN KOMMIT! Nu undrar jag bara vad det är för någon.. Jag dör om det är en likadan. Håll tummarna för mig?

Tisdag

Första lektionen är avklarad för dagen. Vi såg lite på filmen Amarican history X, om ni inte sett den har ni verkligen missat något. Den är grymt bra och fängslande. Man blir rent av tagen på sängen, om man kan säga så..

Så klart kan jag inte koncentrera mig på dagens samhälls lektion. Det snackas alldeles för mycket för att jag ska orka försöka. Jag har inga hörlurar heller så jag kan inte gå in i min egen lilla bubbla. Om jag nu har någon. Okej.. Bättre att ta tag i det här på skolan är hemma. Puss

Girls night.

Tre saker som stör mig

1. När folk skriver en massa saker på sin status på facebook bara för att få kommentarer antingen om att dom är smala, snygga, vältränade eller duktiga. Okej, visst är det okej om man gör det ibland. Men när det är varje gång blir det ganska irriterande.

2. När man får tillbaka ett sms med bara en smile gubbe i. Varför ens bry sig om att skriva ett sms då?

3. När bussen är sen på morgonen då man både är enormt trött och fryser som bara den. Det är okej på sommaren men på vintern vill man ju bara ta livet av sig...

Mysig middagsstund

Sitter och äter min underbart gjorda middag. Till detta lyssnar jag på musik också, Kim sitter bredvid och både spelar gitarr och sjunger. Mycket vackert!







Att jag är duktig!

100118

Jag sitter och pluggar engelska glosor med John via msn, vilket är mycket effektivt. Jag hatar verkligen att plugga själv så det är ju perfekt. Det var ju alldeles underbart förut när Sara och jag gick i samma klass då vi kunde hjälpa varandra med pluggandet. Nu måste jag ju alltid läsa själv och jag gillar det inte! Någon som har ett bra tips på hur man koncentrerar sig lättare? Jag skulle verkligen behöva det...

På sidan av sitter jag också och tittar på Tjocka barn - för feta för lek. Det är första gången jag ser det och det är jättehemskt! Idag handlar det om två barn som har fel på ämnesomsättningen och har gått upp enormt mycket i vikt på kort tid. Ett av barnen är 7 år och väger 60 kg. Det är ju för fan lika mycket som jag! Och jag är 16 år och 170 cm lång. Det är fan stört sjukt... Jag tycker synd om dom, speciellt när dom inte kan göra något åt det.

Nu ska jag gå och laga lite mat eftersom jag kom på att jag glömt bort att äta middag. Hur fan kan man glömma bort att äta middag?! Ja.. Bra Maria, bra.


Jag försöker i alla fall

Måndagar kommer bli mina favorit veckodagar från och med nu. Vi har inga jobbiga lektioner och nu har vi börjat med ett projektarbete. Vi har fått välja själv vad vi ska arbeta om så det kommer bli roligt. Och när något är roligt så går ju tiden snabbare.

På skolan idag var det full rulle då nior från olika skolor kom och tittade runt. Vi fick veta att det kommer komma elever från nian hela veckan. Det kommer säkert gå bra.. Bara inte någon snor mina saker. Då är den fan död! Jag menar allvar.. Så passa er.

Nu måste jag återgå till mina studier. Har två läxor till imorgon.. Puss

Jag försvann men mitt unga hjärta lever kvar

Gårdagen blev grym lyckad. Det kom mycket härligt folk och jag hade jätteroligt. Fast med min så klart vanliga otur blev jag av med min kamera. Tittade bort i max 10 minuter och så var den borta. Det är så likt att jag bara vill skratta men jag är ändå så fruktansvärt less! Vem är så dum att den snor en kamera? Ja, en som vill ha en såklart men ni förstår vad jag menar. Det är så grymt dålig stil. Så om någon vet någonting om den så var jättesnäll och hör av er.. Det skulle uppskattas.

Jag spanderade natten hos Jennifer och det var enormt mysigt att äntligen få dela säng med någon. Som jag har längtat! Idag bar det av till Hälsanshus för att se laget möta BG, jag kan fortfarande inte spela eftersom jag har fått hosta. Min otur igen som spökar. I alla fall så såg jag 15 minuter av matchen innan jag var tvungen att följa med till akuten. Efter att ha suttit där i en och en halv timme fick vi diagnosen att Sara hade en rejält stukad fot och sen åkte vi hem.

Nu sitter jag och ska just trycka i mig några våfflor med nutella på och ett glas mjölk till. Mums.






I´m out

Nu drar jag till Jossan.


Det är lättare att falla med ena foten utanför

En ny dag och jag har tagit nya tag. Kvällarna är som sagt värst..

Idag får jag nog inte så många lugna stunder. Tänkte snart äta lite, hoppa i duschen och sen fixa lite saker inför ikväll. Efter det bär det av till Jossan för att även där fixa lite och sedan vidare till Jennifer där kvällen ska spenderas. Det kommer bli en grymt rolig kväll. Jag har lokaliserat kameran så nu kan jag äntligen både ta och lägga in bilder. Den kommer vara med hela kvällen så gott det bara går. Nu ska jag rosta några mackor så att jag slipper vara hungrig. Puss

Ibland måste man tala ut..

Tankarna rent av äter mig inifrån. Jag hatar dessa kvällar/nätter då jag inte kan hålla känslorna i styr. Jag måste släppa ut dom, men jag vet inte hur! Därför skriver jag lite här. Det känns alltid lite bättre efteråt.

Jag vet inte vart jag ska börja. Alla fattar ju ändå vad det här handlar och jag orkar inte ens neka det. Det är så jävla svårt och så jävla jobbigt. Kärleken är skit. Eller inte kärleken och inte skit. Det är bara när man inte längre är två utan sitter ensam kvar som man börjar fundera. Och när man väl börjat, kan man aldrig sluta.. Varför måste man känna alla dessa känslor och ha alla dessa tankar? Jag skiter i om du inte tycker samma sak. Jag kan bara inte sluta tänka på alla bra stunder vi haft. Hur bra våra skratt lät tillsammans och hur bra min hand passade i din.

Jag vet att man aldrig ska visa sig svag, men det gör jag nu. Fast så har det alltid varit, jag är svag för dig. För dina ögon, dina läppar, ditt skratt. Ja, allt. Om två människor älskar varandra, varför kan det inte bara vara bra då? Varför måste det ske drastiska händelser för att kunna förstå? Varför, varför varför? Det är sjukt hur ett enda ord kan få en att bli galen. Du finns i allt jag gör, ser, hör och säger. Jag kan inte sluta påminnas av dig. Det är nog det som är det jobbigaste. Att vi har upplevt så mycket tillsammans att minnen finns i allt.

Jag vill säga så mycket men ändå inte. Men det jag helst vill säga mest av allt är att jag saknar dig oerhört mycket! Jag älskar dig och jag längtar tills jag får ha dig i mina armar igen. Jag måste hålla ut. Jag ska hålla ut.


Du är mitt hjärtas låga

Kom hem till Emil för en stund sen. Han är dock inte hemma utan Jossan och jag ska ha filmkväll här och mysa alldeles för oss själva. Det låter konstigt men det gör ingenting. Tidigare var vi som sagt i pontushallen och tittade på innebandy. Emils lag vann med 12-3. Grattis.

Just nu står Jossan inne i köket och sorterar Emils reklam (att hon är en bra flickvän!). Hon gör pannacotta också. Hon tvingade mig att vi skulle testa och när hon viftade med ögonfransarna och såg på mig med sina stora valpögon kunde jag bara inte säga nej. Ni märker väl om det blir tyst här.. Då har jag nog dött av matförgiftning.

Fuck fuck fuck!

Jag har varit på enormt bra humör hela dagen men nu blev jag grymt nere... Vi fick inte lägenheten. Fan fan fan. Så nu måste vi väl vänta i tio år innan det blir någon till ledig. Fuck.

För mig kommer det alltid finnas ett vi...

Äntligen fredag och äntligen är första skolveckan avklarad. Den har faktiskt gått förvånadsvärt fort men det kanske beror på att vi inte riktigt gått efter schemat någon dag. Dagens idrottslektion bestod av massage. Alltså, det var så grymt skönt att jag skulle kunna somnat om inte killarna levde om så mycket. Jag ville aldrig att det skulle ta slut. Men när alla killarna gick en halvtimme tidigare och det vara var Pänt, Sten, Jossan, jag och våran vikarie kvar kändes det bara obekvämt så då vi gick också.

Ikväll ska jag mysa med Jossan i pontushallen. Jag ska faktiskt baka chokladbollar och ta med mig bara för att fresta Jossan som inte äter söt saker (VARFÖR!!!). Aja, det ska bli roligt och se om hon kan hålla sig. Nu ska jag hoppa in i duschen. Puss

Lasse i action November -09

You make me cry

Jag sitter och har samhälls och jag tror inte att jag har lyckats åstadkomma någonting den här lektionen. Eller jo, jag har skrivit ut några sidor från internet. Vi håller på med ett stort enskilt arbete och jag arbetar om Drogmissbruk bland ungdomar. Jag tycker faktiskt att det ska bli rätt roligt. Fast jag kan nästan aldrig arbeta på skolan.. (se vart jag hamnade). Jag kan koncentrera mig mycket bättre hemma. Jag försöker jobba på skolan också så klart men det går verkligen inte! Ja, jag blir lätt distraherad. Nu ska jag försöka göra någonting de sista minuterna. Vi hörs senare, puss.

Jag lägger mig än en gång i en tom säng

Kom just hem från att ha varit i hallen och en snabbis hos Emil. Jag tog mig just något att äta och nu blir det sängen. Vi hörs imorgon! Puss


Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls

Ännu en dag då vi inte följde schemat, vi slutade 12.30 idag istället för 17.00. Det var skönt men jag känner att nästa vecka och alla veckor efter den kommer bli oerhört jobbiga. Men det är bara att tänka positivt och tänka att det kommer bli roligt. Allt blir så mycket lättare då.

Jag ska just laga lite nudlar eftersom jag ska spendera kvällen i bergnäs hallen. Vi har match och även fast jag inte ska spela så ska jag ju såklart vara där och heja allt jag bara kan. Om ni är sugna på att komma är det bara att kika förbi, det kommer finnas jättegott fika på plats också! Uppkast 18.30 Brooklyn/Antnäs - Bergviken. Välkommen. Puss

Sleepy

Nu ska jag ta mina tankar och gå och lägga mig..

Ni nattugglor kan få njuta av lite sommar bilder.

Gölle kusinerna.




Den bästa bilden jag fick av Stockholmarna :P



Godnatt, puss.


Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Jag har grymt tråkigt och har ingen som vill komma hit och spara mig min ensamhet. Jag hatar att inte ha pojkvän längre! Det blir så många timmar över då man absolut inte gör någonting. Eller då man inte orkar göra någonting för att man skulle legat i en säng och myst..

Tom mig en titt i frysen om det fanns något ätbart där. Kan kakor mögla i frysen? Om inte så har jag beskådat det omöjliga.



I want it all to be just like before

Det var underbart att få sluta 45 minuter tidigare idag. Om gud finns måste han ju älska mig. Det känns som att 2010 är mitt år. I år ska jag tamejfan ha roligt. Eller om jag säger så här.. Roligare.

Idag sa Jossan en ganska rolig grej. Jag berättade att jag hade sett en kille med en puckel på ryggen när jag var nere i Västerbotten. Felix fastnade för det där och fortsatte prata om Ringaren i Notre Dame, alltså Disney filmen. Då helt plötsligt från ingenstans kommer Josefine in i samtalet och säger - Vadå verklig Quasimodo? Han fanns väl på riktigt? Det är ju honom filmen handlar om.

Ja, Josefine en ringare fanns det men inte fan hade han en sån där stor puckel på ryggen!


I can´t deny what I am feeling inside

Dagen idag var som send från ovan. Min första tyska lektion var inställd så jag fick ett tre timmars långt hål. Jag tog mig friheten att gå på stan en stund där jag köpte två nya tröjor. På REA! Sen gick jag hem till mormor och morfar och åt lunch och bara tog det lugnt. Därefter blev det att kila tillbaka till skolan för en NK lektion. Nu undrar ni säkert varför jag inte bara struntade i den sista lektionen. Mitt svar på det är att det var vårat alldeles första NK pass och det kunde jag bara inte missa. Det skulle varken varit schysst mot läraren (som jag för övrigt aldrig haft!) och inte vara entreprenöriellt. Så det så.

När jag kom hem slängde jag mig på soffan och fick sova en halvtimme innan pappa väckte mig igen för att vi skulle äta. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma. Vi ska nämligen till henne idag. Det kommer bli en tidig kväll ikväll så jag orkar morgon dagen till 16.30. Visst tycker ni synd om mig? Bara lite? Puss

Måndag

Pappa tvingade i mig mat också. Nu är jag över mätt. Bläää..

All I can say is that I miss you

Vi fick ännu ett nytt schema idag och det är fan inte helt okej. Alldeles för långa dagar och alldeles för jobbigt. För övrigt så jorde vi ingenting alls, slutade ungefär halv två. Efter det bardet iväg på stan en sväng för att köpa en present till pappa eftersom han fyller år idag. Grattis till honom! Är det någon som vill komma på fika är det bara att komma!

Ni vet lägenheten jag pratade om tidigare? Vi gick på en liten visning idag och jag är fullkomligt kär! Jag älskar den! Den var grymt fint och helt perfekt. Jag vill ha den så mycket att jag får ont i magen alltså. Nu kommer jag bli jättebesviken om vi inte får den. Jag vet att jag inte ska hoppas för mycket men det gör jag ändå. Jag kan inte hjälpa det...

Jag fikade just i alla fall och nu är jag både mätt och enormt trött. Jag tänkte försöka hålla mig vaken några timmar till så jag kan lägga mig tidigt istället för att jag ska somna nu och vakna igen klockan nio. Då är det kört. Sappade just fram Grey´s på tvn så ska titta på det en stund. Pussar

Lite bilder från idag.

Mördar schemat.


Jag designade en tårta med center, non.stop, blåbär och after eight.




Sara gjorde också en med non-stop och blåbär.


Våran present till pappis.


Han blev jätteglad!


It´s to much, it´s a lot

Med städningen klar beger jag mig mot sängen. Jag får hoppas att jag kan sova trots att jag inte är trött.. Ja, skola imorgon dårå. Jag nästan hackar på mig själv för att jag var tvungen att spendera min sista lovdag ensam.. Haha, vad tragisk jag är. Jag skulle dö för att ha någon att krama om just nu. Puss

Har ni någonsin saknat någon så mycket att ni inte vet vart ni ska ta vägen? Det har jag. Det gör jag nu.

Ville bara konstatera

Duktig som jag är städar jag mitt rum. Jag tjänar in vuxenpoäng enligt min pappa. Bra Maria!

Jag gav din min kärlek men du tappa kontrollen

Hemma igen från hockeyn och kissnödig som tusan sitter jag och redigerar lite bilder på datorn. Jag tror att det är något dolt intresse jag har hittat. När jag väl har börjat kan jag inte sluta! Om jag inte suttit mycket vid datorn innan så kommer jag definitivt göra det nu. Ni får se några bilder senare för nu måste jag gå på toa innan det händer en olycka!

Händet det något roligt ikväll? Puss

I´m out

Nu åker jag in till Coop och ser på hockey :) Ses vi där?


Där går någon för att bara vara utan att förklara varför kärleken tar skada

Jag sitter nerbäddad i soffan och tittar på The Hillas maraton. Jag känner mig helt slut i kroppen men det är sista dagen på lovet och jag tänkte definitivt inte bara sitta här. Om jag skyndar mig och gör mig klar kanske jag hinner in till stan en stund.

Mamma har fått ett erbjudande om en lägenhet på Varvet som vi antingen ska kolla in idag eller imorgon. Jag hoppas att den är fin och att vi får den i så fall. Jag skulle dö för att bo på Varvet! Det skulle bli mycket lättare och då har man nära till exakt allt. Håller ni tummarna för oss? Det gör jag. Lunch nästa, puss.


Det är dags att lägga på men att stanna känns så rätt

Jossan åkte just hem och jag är riktigt trött faktiskt. Trots det kommer jag inte ifrån alla tankar som hela tiden tränger sig in och cirkulerar i mitt huvud. Jag hoppas att jag kan somna inatt i alla fall..

Imorgon är det sista dagen på lovet och det svider verkligen när jag skriver det. Det är ju typiskt att jag skulle bli sjuk just nu då man kan göra precis vad man vill. Min vanliga otur, I guess. Aja, om jag får ta bort halsmandlarna kommer det lätt vara värt det.

Nu ska jag sova för att kunna gå upp tidigare imorgon än jag gjort på två veckor. Det kanske blir stan imorgon eftersom jag inte har något annat för mig. Kan ju inte anstränga mig på något sätt så träning är det inte ens värt att lägga en tanke på. Om någon vill hänga med på stan så är det bara att ringa. Puss



"Allt var så jävla mysigt..."

Kvällen hittills har bestått av bowling med Sara, Johanna, Kim och Josefine. Självklart vann jag! Nu sitter jag hemma i soffan men Jossan och Sara bredvid min sida medan Hundtricket går för fullt på tvn. Här ska vi mysa hela kvällen. Vad ska ni göra? Puss 


100109

Hej allihopa. Jag är verkligen inte på bra humör idag. Jag vet vad det beror på och jag kan inte göra något åt det. Ibland får man ha dåliga dagar. Dock känns det som att jag har haft många såna på senaste tiden. Jag är inte ens på humör för att skriva något... Vi hörs senare, puss

Penicillin = Bra skit

Har inte haft lust att blogga idag (igår). Var helt slut när jag kom hem och sen fungerade inte internet. Det märks verkligen att jag är sjuk, jag orkar nästan ingenting. Det visade sig trots allt att jag hade streptokocker.. Det betyder alltså att jag går på penicillin igen.

Jag pratade med mammas moster idag vid middagen (som har varit sjuksöterska). Hon sa att när jag är frisk ska vi prata med någon doktor och disskutera om jag får operera bort halsmandlarna. Har också hört att man enklare får ta bort dom om man snarkar mycket. Enligt André göra jag det. Kanske det hjälper mig i det här fallet... Jag måste få ta bort dom!

100108

Har just gjort mig klar för att åka in till stan och möta upp Jossan. Vi ska titta runt en stund och sen åker vi vidare till Amanda som fyller år idag. Grattis gumman! Efter det ska jag till mormor och morfar och ha lilla julafton. Ni hör av mig efter det. Puss

Min 17-åriga snygging ;)

Natt mys

Jag äter julskinka och tittar på Freestyle motorcross. Jag får rysningar i kroppen, behagliga rysningar. Det är helt otroligt så bra det är! Me like, rauuur. This is as good as it gets... Almost. Puss

Ma boy Travis Pastrana gör en Lazyboy backflip. Sjukt!


Ensam framför tvn

Den nya säsongen av Glee har börjat och jag såg andra avsnittet idag. Den här låten gjorde mig nästan rörd. Tycker ni om Glee? Jag älskar serier/flimer där det ingår mycket sång. Det har jag alltid gjort.

Den var bättre med dansen men jag hittade ingen video när den var med.

Fan.

Fan för bilder. Fan för facebook. Fan för internet. Fan för att inte veta. Fan för att inte vara 18. Fan för att avsluta förhållanden. Fan för att alltid vara den sista som får reda på något. Fan för att känna sig ensam. Fan för att jag måste skriva ett inlägg för att få ut min känslor. Fan för allt.

Dagens..

Låt: Latin Kings - Cashen dom tas



Bild: Antnäs BK. Jag saknar det här laget oerhört mycket!




Mening: Det är ju samma sak som att läsa fast man hör.     Erik


I am here to stay

Det blev uppstigning 10.20 idag för att vara hos läkaren klockan 11. Självklart visade det första provet ingenting så jag var tvungen att ta ett nytt och måste nu vänta på svaret i några dagar. Om det inte visar något måste jag vänta till halsontet antingen blir bättre eller värre... Det känns ju verkligen jätteroligt. Doktorn sa även att det här kan utvecklas till halsböld. Nu tror ni skäkert att jag är dum i huvudet men jag hoppas nästan att jag får det så jag kan operera mig. Det skulle vara otroligt skönt!

För övrigt så somnade jag när jag kom hem och har sovit i några timmar. Pappa håller på att göra risgrynsgröt åt mig just nu som jag ska försöka få i mig. Har bara kunnat få i mig en drick yoghurt än så länge så det skulle vara gott med lite mat. Sen ska jag nog bara ligga hemma och låta de andra ta hand om mig. Puss


Buurrrrrr

Hemma igen efter en hel lyckad kväll. Vi hade dricka och frukter med oss i bastun så det var jättemysigt. Där emot närmare mot kvällen fick jag ännu mer ont i halsen och jag tror att jag börjar få feber. Halsflussen som spökar? Kanske.

Just nu är det -29 grader här! Kan ni fatta? Det är ju hur kallt som helst. Plus att morgondagen inte ska bli bättre.. -28 klockan 13.00. Det är nästan tur att man är sjuk så man inte får ångest av att sitta inne hela dagen. Men som sagt - Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder. Om jag mår bättre kanske jag klär på mig varmt och tar mig en prommis. Dock tror jag inte att jag kommer orka. Nu ska jag försöka få ner någonting i magen innan jag går och lägger mig. Har ni haft en bra kväll? Puss

Så här såg vårat fruktfat ut (Bilen snodd från Annelie)


För första gången i mitt liv smakade jag denna frukt.
Vad heter den? Stjärnfrukt? (a)

BYE!

Kvällen planer: Bastukväll hos Annelie! Vi syns i dimman, puss





Where I belong

Jag har just konstaterat att det är skrämmade hur mycket låtar kan stämma in på ens liv. Eller på ens förhållande till någon..

Det här är bara en av enormt många...


Maybe I, maybe you could need this change

En ny dag med nya möljigheter. Hur skönt vore det inte att åka ut på en skotertur idag?! Jag nästan avlider av längtan efter att få känna en iskall vind mot mina kinder, bara flyga över snön och ha någon varm person att hålla om. Ja, jag tycker faktiskt att det är roligt att ÅKA skoter också.

Jag har inga planer inför dagen men jag får se vart den tar mig. Ska i alla fall snart hoppa in i duschen och sen kanske jag tar mig en promenad. Det verkar skönt i det här vädret. Puss


No time to think, it´s my turn to go

Den här texten hittade jag på min bästa ungdomskompis Cassis blogg. Texten är ärlig och helt sann. Jag var tvungen att publisera den här. För att besöka hennes blogg, klicka HÄR.

Människor kommer in i ditt liv av en orsak. För en period, eller för resten
av ditt liv. När du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur du skall
förhålla dig till denna person.

När någon kommer in i ditt liv av en orsak, är det oftast för att fylla ett
behov du har uttryckt. De har kommit för att hjälpa dig genom en period,
för att ge dig vägledning och stöd. För att hjälpa dig fysiskt,
känslomässigt och spirituellt. Det kan verka som om de är sända från
himlen, och det är de.

De finns där för det du behöver dem till. Så plötsligt, utan att du gör något
fel eller på en till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga
eller göra något som gör att ert förhållande tar slut.

Ibland dör de, andra gånger lämnar de dig. Ibland provocerar de dig och
tvingar dig att fatta ett beslut. Det som är viktigt att förstå är att ditt
behov är mättat, ditt öde är fullbordat och att
deras arbete är slutfört.



Det fick gå över som ingenting alls

Jag har så tråkigt att jag, Maria Burstöm Flodin, sitter och tittar på jvm. Sverige spelar mot Schweiz och dom leder med 5-0 efter första perioden. Väldrigt tråkig match må jag säga.

Jag har haft en tråkig dag som jag sa förut och den kommer nog sluta lika tråkigt. Funderar faktiskt på att gå och lägga mig snart så jag orkar kliva upp tidigt imorgon. Orkar inte sova bort hela dagen. Någon som vill hitta på något imorgon? Eftersom att mina planer gick upp i rök är jag helt fri. Är sugen på en bastukväll så nu måste jag bara ha någon att dela den med. Nyfiken? RING MIG :D Puss

Min snygging som en mumie :D Ser ni vem det är?


If I let you go, I will never know..

Idag har jag varit död. Allvarligt död. Jag har inte gjort ett skit och jag böjar typ bli sjuk igen. Har fått jätteont i halsen och halsmandlarna är lika stora som två meloner. Jag hoppas att jag får halsflus igen så jag får operera bort dom någon gång! Är jävligt less på mina halsmandlar just nu...

Ändrade planer inför morgondagen också. Snyggt. Tur att allt ska gå min väg. Tankar berörda Dig spränger i mitt huvud också om vi nu ska gå in på hur bra min dag är. Jag kan inte få ut dom, jag bara tänker och tänker. Måste allt det här vara så svårt? GAAAH! Nej, jag hoppas på att min älskling från Umeå kommer i helgen. Då skulle jag nog må lite bättre faktiskt.

Mat nästa. Puss


Nu är jag en i mängden

Nu är jag hemma igen och jag måste få säga att filmen var AS JÄVLA BRA! Innan hade jag inte några egentliga förväntningar på filmen eftersom man oftast blir besviken då. Fast det är klart, jag visste inte så mycket om vad den handlade om förutom att det var blåa gubbar som sprang runt. Jag tyckte i alla fall jättemycket om Avatar. Helt klart en film värd att se! Jag brukar alltid ha den förmågan att leva mig in i filmer och tänka att det som händer där kan hända på riktigt. Jag vet att det kan låta löjligt men sån är jag. Självklart ville jag också kunna flyga runt på enorma drak liknande varelser och kunna hoppa runt högt uppe i träden. Dock fick jag ta mitt förnuft till fånga och komma tillbaka till verkligheten. Jag lovar er att det här är en film jag kommer att se på enormt många gånger. Godnatt, pussar


I am on my way

Jag drar på bio ikväll med brudarna. Vi ska se Avatar, hoppas den är lika bra som alla säger!

Jag har på min min svarta blommiga tröga idag och ett par mörka jeans till.
(kan fortfarande inte ladda upp bilder från mobilen så därför får ni en sån här)

Maria gooooes boored

Vilken svordom använder du mest? Kuk (om det nu är en svordom?) 
Äger du en iPod? Nej.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? På helgerna, ingen tid alls. På vardagar 06.40 eller 06.10.
Använder du flip-flops? Det är klart jag gör! Det är typ Guds gåva till människan.
Var köper du dina matvaror ifrån? Jag köper aldrig mat, det gör mina föräldrar.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Vara med på bilden såklart! Bilder skapar minnen.
Vilken var den senaste filmen du såg? Mr & Mrs Smith 
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Om det var mycket skulle jag spara dom till det jag kanske ska göra i sommar!! :D
Har någon någonsin kallat dig lat? Lat ja. Det är ju mitt andranamn..
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Jag har ingen aning men tror att det är Eva & Adam.
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Hm, jag vill säga många men kanske... Melissa Horn.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Nej, eftersom det är måndag och jag har inte ens tagit mig ut ur mitt vardagsrum.
Använder du huvtröjor? Ja, men bara hemma som myströjor.
Kan du vissla? Ja :D
Vem var den senaste som ringde dig? Sofie.
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Allt som får det att pirra i magen!
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Ja, det tror jag.
Vilket riktnummer befinner du dig i? 0920
Tittade du på tecknat när du var liten? Det var nästan det enda jag tittade på!
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Jag vet inte, men inte tillräckligt stort.
Hur många syskon har du? Två.
Är du blyg inför det motsatta könet? Ja, ibland :$
Vilken film kan du alla replikerna till? "Livet är en slager" och "Fucking Åmål"
Äger du några band t-shirts? Nej, inte vad jag vet :)
När flög du senast? I somras, minns inte riktigt när.
Hur många stolar står kring ditt köksbord? Fyra.
Läser du för skojs skull? Ibland när jag har lite att göra.
Pratar du några andra språk? Självklart kan jag engelska och lite spanska sen lektionerna i skolan (a)
Diskar du din egen disk? Ja, hos mamma eftersom vi inte har någon diskmaskin.
Har du gråtit offentligt? Det har jag absolut. Om jag blir sårad kan jag inte hålla tillbaka tårarna.
Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop!
Försöker du alltid lära dig nya saker? Ja, i alla fall när jag är på humör och tycker att det är roligt.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Det tycker jag helt klart!  
Kan du kasta macka? Nej, absolut inte.
Har du någonsin varit på Jamaica? Har inget vidare svar på den här frågan så det får bli ett enkelt nej.
Vad har du med dig in på bion? Någon jag tycker om och oftast en cola och popcorn.
Vem var din favoritlärare och varför? Skulle nog säga Petra. Jag vet egetligen inte varför, hon var alltid så snäll och hjälpande. Jätterolig också för den delen!
Har du dejtat någon av en annan religion? Nej.
Vad har du för väder? Snöigt och kallt :) 
Har du en blogg? Hehe, jao ;>
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Har inte haft alla ämnen än så jag har inget svar ;P
Gillar du att flyga? Njaa, inte tycker om men jag hatar det inte heller. Det är okej.
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Jag vet inte.. Typ omtänksam. Och så måste jag få slänga in humor också!
När sov du senast på golvet? Jag vet inte, men gjorde nästan alltid det när jag var liten. Jag tyckte det var skönt.
Gillar du din boende-situation? Jag ska inte klaga.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Som minst 7, men då måste jag anstränga mig för att inte somna.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ibland och ibland inte. Jag tycker det är skönt att ta det lugnt också.
Vilken är din favoritfrukt? Mandariner, klementiner, satsumas. Kalla det vad ni vill :)
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Nej, verkligen inte.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? Ynka 17 år. 
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Njaa, i alla fall hur folk pratar.
Tror du på liv på andra planeter? Ja, faktiskt.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Riktigt arg? Det vill jag inte säga.
Tror du att Gud är man eller kvinna? Gud är väl som man vill att Gud ska vara.
Vad var det senaste du åt? En full skål med nudlar ;)
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Jag skulle nog säga båda :)
Hur valde dina föräldrar ditt namn? De ville ha ett namn som man inte kunde rimma så mycket på, tror jag ;P
Gillar du senap? Det bror på vad man ska äta det till.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Något i stil med "Kom igen, du klarar det här!"
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? ABSOLUT, WOOHO!
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Jag har ingen aning, kommer inte på någon nu.
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nepp.
Tycker du om att krama folk? Ja, jag är riktigt kram sjuk av mig.
Skulle du säga att du är trendig? Ja. 
Äger du en digitalkamera? Njaa, det är mer hela familjens.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Haha, jepp! När jag var jätteblond blev jag alltid jämförd med Amanda Jenssen. 
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Nej, inte riktigt. Det är bara att ringa upp själv, inte sant?
Tycker du att du är attraktiv? Ja, det tycker jag.
Vad är du allergisk mot? Hundar, katter, kaniner, pollen, kiwi och färska tomater.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Det måste jag fråga mamma om :P
Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? Alla som vill :D

I mitt huvud - ett frågetecken

Just gjort mig lite nudlar. Nu är frågan vad man ska göra resten av dagen? Jag är öppen för förslag so... CALL ME!

I dream a dream that can't come true

Äntligen uppstigen för dagen. Jag klev upp klockan 11 för att Sofie skulle komma förbi en sväng, efter hon åkt gick jag raka vägen tillbaka till sängen igen. Gud vad jag hatar att vara trött. Fast nu är jag pigg som en nötkärna, nu hur pigg en sån kan bli. Jag känner att jag borde börja vända tillbaka dygnet nu så här en vecka kvar till skolan börjar. Ja, det är faktiskt en vecka kvar. Men man får se det från den positiva sidan att efter skolstarten är det ungefär 6 veckor kvar tills det är lov igen. Nu siktar jag dit!


Det står frukost på schemat och jag funderar på att göra något riktigt mumsigt. Puss


JVM, eller?

Jag är svin trött och jag fattar inte varför jag inte gått och lagt mig. Jag tänkte väl helt enkelt vara lika coola som alla andra och stanna upp till JVM men nu är det så här... Jag orkar knappt hålla upp huvudet längre. Jag ber efter sängen. Nu skuttar jag dit. Sov gott, puss

Mina puddingar. Sommaren -09

This will be good, and I will be fine

Det kändes som en befrielse att träna. Det var skönt att vi inte var så många eftersom det blev jobbigare då. Nu är jag som en ny människa.

Förresten glömde jag säga att eftersom jag har lånetelefonen går inga bilder att ladda in på datorn så jag har tyvärr inga bilder från nyår att lägga upp. Fast jag tror att Sofie har några som jag kan sno senare. Jag längtar tills min nya telefon kommer. Men det lär ju dröja ett tag, det har ju inte ens gått en vecka sen jag lämnade in den. Hur ska det här gå? Jag som har så dåligt tålamod.. Aja, nu blir det filmtajm. Pusspuss

Don´t forget about us

Dålig uppdatering, jag vet. Har inte orkat och när jag väl ska skriva så har Blogg.se buggat upp sig. Men nu fungerar det äntligen så ni kan ju få höra lite om vad jag gjort de senaste fyra dagarna.

Torsdag - Nyårsafton. Sofie, Alex, André och jag gick och åt på Ban Thai vid sex tiden och tog det lungt där någon timme. Sen bar det iväg till Alex och sen spenderade vi största delen av kvällen där. Vi spelade lite spel och myste på. Självklart gick vi ut vid tolv och såg raketerna.

Fredag - Då gjorde jag absolut ingenting. Låg i sängen nästan hela dagen och bara tog det lugnt.

Lördag - Jag sov ganska länge och låg kvar i sängen en lång stund efter att jag hade vaknat. Var otrevlig och bråkade lite med en av mina bästa vänner, men det är som tur löst. Puss på dig gumman <3 På kvällskvisten åkte jag till Per med honom och André. Sofie, Alex och Björn kom också dit. Som tur är hade vi sån bra fantasi och kom på att vi skulle åka och äta på Max. Efter det åkte vi Björns raggningsrunda på stan. Det blev ungefär, ja sådär kanske 9 mil. Sen blev det hem och sova.

Idag har jag gjort ungefär lika mycket som de andra dagarna. Alltså inte alls mycket. Det enda märkvärdiga är väl att jag blev bjuden på pizza, tack min vän. Det var gott, mycket gott. Nu sitter jag och väntar på att Winter X games ska börja, sen blir det träning. Det ska bli roligt. Hoppas ni haft en enormt bra start på 2010. Puss