Maria i ett nötskal

Självklart glömde jag... GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

Bring me 2010

Äntligen nyårsafton och det är endast några timmar kvar till det nya året. Det känns skönt. 2009 har varit okej, jag har gjort en massa roliga saker och träffat många nya människor. Dock har det här året fört med sig dåliga saker också. Nu hoppas jag på att 2010 ska bli bättre och skapa många minnen som jag kan ta med mig.

Just nu sitter jag nästan klar för kvällen i soffan och känner lugnet för en stund. Det har varit mycket på morgonen. Snart bär det av in till stan för att träffa Sofie, Alex och André. Vi ska därefter gå och äta och sen vidare till våra andra planer. Jag hoppas verkligen att kvällen blir bra, jag orkar inte med ett till misslyckat nyår. Haha. Men det blir vad man gör det till och jag tänker i alla fall göra denna kväll oerhört rolig. Vad ska ni göra? Och kommer ni ha några nyårlöften inför det kommande året? Jag tror att jag ska ha ett. Puss

Nu dra jag ut!

Jepp jepp. Nu drar jag ut! Puss

En sommar glad maria,

I am lost in pain without you

Jag har verkligen inte gjort någonting på hela dagen. Inte ens varit ute! Jag känner mig ganska lat så jag får väl gå ut på en promenad snart. Det känns behövligt. A cinderella story började just på trean så jag kanske tittar på den före. Dock är jag inte på film humör idag. Nej, nu ska jag hitta på något! Vi hörs, puss.


Onödigt konstaterande

För en gång skull har jag haft klart vilka kläder jag ska ha på mig på nyår redan en vecka innan själva dagen! Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv. Jag ville bara konstatera det.


What I have in my mind is you

Nu har jag äntligen fått min julklapp av André och även fast det inte blev det han hade tänkt blev jag jätteglad ändå! Jag menar, vem skulle inte bli det över ett presentkort på Boströms Ur & Guld på 1500 kronor liksom? Ja, ni läste rätt. 1500 kronor, det är helt sjukt! Tack, tack, tack. Jag kommer garanterat hitta något jättefint och eftersom han gav mig det ska han få följa och välja någonting med mig. Det kommer bli bra.

Sängen kallar så god natt på er allihopa. Imorgon blir det mer fix inför nyår. Vad ska ni göra? Puss

Jobba hårt min vän för cashen kommer sen

Det blev en kort sväng på stan idag eftersom jag inte kände att jag orkade köpa något. Jag åkte istället hem igen och fixade klart med Andrés present. Det blev jättebra och jag skulle gärna visat en bild men såklart har jag ingen sladd till lånetelefonen. Ni får helt enkelt vänta. Någon gubbe ringde om mobilen idag förresten! Han sa någonting om att jag skulle få en ny. Nu håller jag tummarna för att det inte är en i samma modell, då dör jag!

Nu ska jag lyssna lite på musik innan det bär av mot Alviksträsk. Nu Maria ha sin present! Puss

Ni får en tuff Maria istället.

 


Kom bara närmre, du ska få mitt hjärta

Jag fixade lite med julklapparna och sen slog jag på en film och nu märkte jag att tiden hade skenat iväg. Tiden är underlig ändå, ibland går de fruktansvärt långsamt och ibland går den nästan snabbare än ljuset (känns det som i alla fall!). Nu blir det Bring it on som slås på på tvn så att jag kan sova i natt. Sovgott, puss.

Where the angels sleep

Jag kom just hem efter en full späckad dag. Klev upp ungefär tjugo över nio imorse för att åka in till stan. Väl där mötte jag upp Sofie och Anton. Sofie som inte visste att hon skulle få en sak av mig blev alldeles till sig och gick och köpte en sak till mig. Jag tror ingen skulle kunna lista ut vad hon köpte. Överraskande och oväntat fick jag en lavalampa. Ja, ni lästa rätt. En lavalampa. Jag tycker att det var hur gulligt som helst. Det är ju tanken som räknas trots allt!

Efter stan bar det iväg till Maja. Där åt vi, såg en jättebra film och fikade i mängder. Det var grymt mysigt och det är härligt att laget kommer närmare varandra. Nu ska jag fixa klart Andrés julklappar eftersom han ska få dom imorgon. Förresten, jag lämnade in min mobil i dag för tredje gången. Nu ska dom reklamera den och förhoppningsvis får jag en alldeles ny! Hoppas hoppas hoppas. Puss

Now I fight alone

Nu har jag tränat och all julmaten kändes. Jag kände mig nästan tung och inte som den lätta fjäder jag brukar vara. Det är vä sånt här som tillkommer med julen, men det får man ta. Det är ju mat. Och det är gott!

Nu sitter vi hela familjen Flodin framför tvn och ser Junior VM i hockey. Sverige spelar mot Österrike och för tillfället står det 3-3. Kom igen nu Sverige! Ni som inte har en hockey intresserad familj kan ju få njuta av dom här bilderna. Puss


Det syns inte så bra men det var en enorm bilkö på vägen ner.


Framme.


Erik hade tagit med sig Luleå Business.


Pappa dominerade. Notera att de svarta sedlarna inne i ringen är 60 miljoner kronor.


Julklapps högen :)


Öh.. ja.


Hm..


Jag tror det var maten.. :O


Julklapps utdelning.


Sara med den skit snyggt inslagna julklappen från mig.


Farmor fick den största present högen.


Hoppas Erik förstod vad Sara och jag ville ha sagt ;>


Sara fick Lindor i mängder!


Jag fick det största paketet :D


Jag fick en alldeles egen!

Nu strejkade hela Blogg.se så ni får nöja er med dom bilderna så länge.


Back home

Nu är jag äntligen hemma igen efter att ha spenderat och haft en underbar jul hos farmor. Såklart skulle internet bugga upp sig precis innan jag skulle åka, var av därför inget hejdå. Hoppas ni hade över seénde med det. Hur har ni haft det? Fick ni det ni önskade er?

Själv har jag haft det grymt mysigt och fick nästan allt det jag ville ha (jag är inte bortsämd, hade bara önskat mig si så där tre saker). Nu hoppas jag bara att jag får klockan som jag önskat mig på lilla julafton med mamma. Bilder och någon video kommer upp senare. Måste äta nu och sen dra iväg på träning. Många kul pussar från mig! Hejdå.

Nu är jag jävligt skoter sugen!


Det här funkar inte, jag vill tillbaka

Imorse kom pappa in i mitt rum för att väcka mig. De första ord han fick höra var - Pappa, jag ska inte till skolan idag! Men en bestämd röst. Pappa tittade konstigt på mig och sa att klockan var tjugo över tolv och att vi skulle in till stan. Vad hände där egentligen? Jag måste drömt något konstigt...

Väl inne i stan mötte jag upp Sara, Lina och Sofie. Sara och jag fixade de sista julklapparna, gick runt lite och sen åkte vi hem. Nu när allt är fixat och klart känner jag mig lättad. Är det någon annan än jag som blir stressad över julklappar? Just nu sitter jag mitt på golvet i vardagsrummet och pysslar lite. Jag slår alltså in julisarna, dom blir jätte fina! Jag älskar att gör dom extra fina. Även fast dom en sekund efter man har gett bort dom är sönder slitna. Jag tycker helt enkelt att det är roligt. Men visst är det roligare att få ett snyggt paket? Det tycker i alla fall jag.

Juste, jag skulle åkt till farmor idag men det blir inte så. Detta betyder att jag stannar i Luleå en dag till! Nu ska jag fortsätta att slå in paketen. Andreas Grega på högsta volym och sen är det bara att köra! Puss

Jag har på något sätt en väldigt bra känsla i kroppen

Idag (igår) var sista dagen jag åkte till skolan det här året. Hur härligt lät inte det?

Dagen i bilder.

Vi började med att duka.


Sen gick vi till Allstar för att tillaga maten. Potatis!

Två av sammanlagt fyra skinkor, prinskorvar och köttbullar. Mums.

Tog mig en titt (a)


Malin vid körrbulle-stekning.

Och Jossan hittade sitt kall med prinskorvarna.

Söder var med som bärhjälp!

Alm också.

Nästan klart.

Otåliga ENP elever väntar på mat!


Efter vi ätit fick vi nästan tre såna här fulla med potatis kvar, vi slängde allt.

Nu ska jag sova. Det blir att åka in till stan imorgon och fixa de sista julklapparna innan jag beger mig till farmor. Godnatt


Julpyssel

Jag och Sara har pysslat idag och det var jätteroligt! Så här blev det.


Först lite blommor.


Sen lite pynt.


Den första.


Den andra.


Den tredje.


There´s no need to pretend

Vissa dagar känns livet inte värt att leva. Det här är en sån dag. Alla mina känslor flyger huller om buller inne i kroppen och jag känner bara att jag vill ligga ner i sängen och stirra in i väggen. Jag är som alldeles tom och slut, vet som inte riktigt hur jag ska känna mig. Men jag antar att det är såna här dagar man får räkna med när man gjort slut.. Jag får inte ens ut mina känslor i ord för att mitt huvud är så överbelastat. Ska vila en stund. Hejs

Det känns ungefär så här...

ENP!

Nu är jag äntligen hemma efter en underbar ENP kväll! Jag har haft jätteroligt och lärt känna mycket nytt folk. Sånt här borde vi göra oftare, inte sant? Bilder och videos kommer upp imorgon om jag hinner! Sovgott, puss.

Jag älskar dig så jävla mycket!


How can you do this to me?

Morgonen började inte heller bra. Är inte på bättre humör ens.. Drar till stan nu och sen hoppas jag på att kvällen blir roligare. Hejdå


Verkligheten kan ta sig

Fy fan vad jag är less just nu. Jag är faktiskt så less att tårarna bara skulle kunna tränga ut ur ögonen. Varför måste du snacka en sån jävla massa skit? Är något av det du säger ens sant? Hur fan ska jag kunna veta?! Jag vet att jag egentligen inte kan bry mig men jag blir fan ledsen. Riktigt jävla ledsen. Fattar du inte hur jävla förnedrande det är att du ljuger mig rakt upp i ansiktet?! Jag fattar inte vad du håller på med..

Jag skulle kunna skriva en hel uppsats om hur jag känner mig just nu men det orkar jag inte. Ska sova så jag får slut på den här dagen så det fort kan bli en ny och sen söndag. Då ska vi prata ut! Riktigt jävla ordentligt! Tror det är första gången jag verkligen längtar till en söndag... GODNATT

That´s not my name

Äntligen har jag gått igenom den sista skoldagen innan lovet, det känns underbart! Nu är det bara jullunchen som är på måndag.. Sen är jag helt ledig. idag har jag absolut inte gjort så mycket mer än att träna, det var grymt skönt eftersom jag inte tränat på ett tag på grund av halsflussen.

Just nu sitter jag med tjejorna i Rutvik. Vi spelar guitar hero och bara myser. Senare tror jag att jag kommer befinna mig under saxen.. Jag undar egentligen vad jag har gett mig in på. Jag hoppas bara att det inte blir katastrofalt.. Jag kanske borde vänta till morgondagen är över? Vill ju inte se ut som kobajs på lokal festen med skolan. Haha. Vi kanske tar en tripp in till stan också.. Fast vem, vet? Puss

Never let me go

Jag hatar när jag har saker och göra så att jag inte hinner gå och träna. Idag var det engelskan som plågade mig. Jag är nästan klar, pappa ska hjälpa mig med det sista. Härligt att snart ha sista inlämningsuppgiften klar. Tänk att det redan har gått en hel termin! Helt sjukt.. Ska försöka göra klart det här nu. Godnatt, puss

Det är ju du som gör mig hel


I want to hear you say it, just one more time

Vaknade fruktansvärt trött, hängig och med -19 på termometern, jag tänkte: Kan det bli värre? Den här gången kunde det inte det. Dagen har flytit på bra och jag har varit på ganska bra humör. Det börjar nästan kännas som att det här kommer ordna sig.

Just nu sitter jag och skriver en inlämningsuppgift till engelskan imorgon. Det går inte så bra, fast det kunde ni ju lista ut med lilltån eftersom jag sitter här. Dock måste jag ta mig i kragen och fortsätta. Puss

Juste. Rektorn från filmerna Eva & Adam äter på min skola varje dag.. Coolt va?

 


Bad, nu sängen

Nu har jag badat och det var grymt skönt! Jag gjorde det lite mysigare med levande ljus också... Godnatt

Jag fick något fnatt och tog en bild.


Some day it´s going to be okey

Hade matte prov idag och som vanligt säger jag ingenting om det eftersom det alltid går åt helvette om jag säger att det gick bra... Efter skolan gick jag på stan en stund med Jossan och Jennifer. Jag köpte ingenting men tittade på en klänning jag kanske ska köpa som RESERV till nyår om den jag beställt bestämmer sig för att inte komma. När jag kom hem började jag fixa med lite julklappar, det var roligt. Jag har bara några klappar kvar att köpa. Har ingen aning om vad pappa vill ha.. Vet någon vad man kan köpa till en vuxen man i sina bästa år?

Jag är enormt trött och innan jag går och lägger mig ska jag hoppa ner i badet en sväng. Känns som att jag skulle behöva det. Puss


Kämpar på

Det känns som att det har snöat mer än en decimeter idag och nyss körde det förbi en skoter utanför mitt fönster. Det fick mig bara att tänka på dig ännu mer..

Är du en av tusen små?

Jag ska försöka hålla igång bloggen även fast jag helst bara vill krypa ner i sängen och aldrig stiga upp.

Slutade tidigt idag så jag tog mig en tripp ut till Porsön eftersom Sara och Sofie ville det. Jag hade hoppats på en klippning men det får väl bli någon annan gång. Efter dom hade slutat åkte vi in till stan. Jag köpte yttliggare någa julklappar och kom även hem med en underbar tröja. Nu sitter jag hemma helt slut och måste slå upp matteboken. Fast inte nu...

En jättegullig Ge bort-korg från Tiimari. Jag fullkomligt ÄLSKAR såna här nallar.
Fast själv skulle jag dö för en sån där jätte jättestor!


Så här såg skönheten ut..




Älskar axlarna.


Jag kan inte ens säga det..

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Som ni märkt mår jag inte bra och det beror bara på en enda sak och jag kan inte ens säga det. Det känns för hemskt. När jag är redo får ni veta, om ni är otåliga får ni väl titta på facebook eller något. Det syns ganska tydligt där...

Så här nära julafton borde man väl vara glad?

Jag är tom. Helt tom.


...

14/2-2007 - 13/12-2009 <3 Jag kommer alltid älska dig. Imorgon hade det blivit 2 år och 10 månader.. Det blir bara tyngre.

Tankar

Jag älskar julen, det gör jag... Men ändå är det alltid något med den som gör att allt går åt helvette.

It is to lonely

Då var det lördag. Jag har just ränkat lite matte eftersom vi har prov på onsdag, det gick ju inte alltför bra kan jag då säga. Någon i ENP09 som fattar något?

Just nu sitter jag och lyssnar på en grymt bra låt och är faktiskt lite irriterad. Det blir ingen ändring fast vi vill det. Vad är de för fel? Jag ska snart hoppa in i duschen och sen hoppas på att någon vill hitta på något! Jag tänker fan inte sitta och vänta på någon ikväll... Puss


Higher

JAAAAAAAAAAA! Det var verkligen en toppen kväll, nu kommer jag sova gott. Men vad hände med Eriks flickvän? Snälla, det var Eriks kväll, hon hade inget på scenen att göra! Pinsamt.

Nej, jag är ingen idolfjortis men jag grät nästan...

Idol finalen

Hela familjen sitter bänkad framför tvn och idol finalen. Jag älskar ju bara Erik och tycker att han måste vinna men nu efter Calle sjungt vinnarlåten så tycker jag att han nästan är lika bra och har stor chans att vinna. Fast innerst inne vill jag att Erik ska stå som segrare i slutet. Nu vill jag bara höra honom sjunga sista låten.. Sen är min kväll fulländad!


Nu kan du få mig så lätt

Jag mådde betydligt bättre idag så det blev att åka till skolan. Redovisningen bortgjord redan första timmen och sen gick dagen av bara farten. Nu sitter jag här ensam i mitt lilla flickrum och taggar inför ikväll. Som sagt blir det att sjunga på Luleåbasket. Egentligen finns det inte så mycket att tagga till och jag heller inte är så spciellt peppad på att stå mitt på planen i mina matchkläder och sjunga med min sjuka och bräckliga stämma. Nej, egentligen hade jag nog velat stanna hemma.. Men hur är det man brukar säga? Man får väl offra sig för laget.

Nu ska jag prata träning med min "personliga tränare". Haha.

Never back down

Hemma igen efter en.. Hm, vad ska man säga. Spännande match? Den slutade 3-3 men borde i mina ögon slutat 3-0. Av någon anledning får Modig börja stå. Efter 18 minuter, 6 skott på sig och 3 insläppta blir han utbytt. Om ni inte har insett att han är usel, så hoppas jag att ni har det nu!

En till sak som jag kan klaga på, som direkt hamnar på min dissar lista! Kan ni gissa vad det är? Självklart, denna lag/regel som säger att man måste vara myndig för att köpa energidrycker. Det är ju absurt. Vad kommer härnäst liksom? Det är ju ett skämt..

Nu drar jag..


Nu drar jag på hockey :D

Ännu en torsdag

Jag stannade hamma idag också eftersom jag var så hängig igår. Lussandet gick faktiskt bra. Vi behöver inte ens diskutera min insats, fast jag tyckte ändå att den var väldigt bra för att vara sjuk. Nu har jag i alla fall fått penicillin så förhoppningsvis mår jag bättre imorgon!

Nu hade jag tänkt ta fram min svenska bok och läsa lite eftersom den ska vara utläst till veckan. Hör ni? Äntligen låter jag bli att spara det till dagen före!!

Ett besök hos doktorn och sen har man halsflus..

Idag var jag hos doktorn och kollade halsen, det var halsplus.. Medan jag väntade på bussen gick jag till bergskolan för att hälsa på Maja. Träffade även några gamla lärare, grymt roligt! Efter det åkte jag till stan och gick in på skolan en stund och pratade med min sahällslärare, först efter det åkte jag hem. Jag kände att det nästan var mer än vad jag orkade. Jag sov i fem timmar efter det.

Nu är jag uppe, nyduschad och lagar mat. Snart bär det av mot Frimurarna, jag vet inte om jag ska sjunga. Om jag bestämmer för att göra det är det bara på grund av mormor. Hon ska nämligen titta när vi lussar och har ingen aning om att Sara och jag kommer vara med. Vi har hållit det hemligt jättelänge och jag känner nästan att jag måste vara med... Jag får väl offra mig.

Omkastade bokstäver

Vet ni att man kan läsa ett bord där bokstäverna är omkastat om bara den första och sista bokstaven är på rätt plats? Det är ganska fascinerande tycker jag.

"Enilgt en usedknnröing på ett elkensgt uevisteirnt så slepar det ignen rlol i vliekn onnridg bvsknroeäta i ett ord såtr, det enda som är vitkigt är att ftsröa och stsia bkoatsven såtr på rätt palts. Rtseen kan stå hellur om blluer och man kan ädnå lsäa txeetn uatn pelborm. Dttea breor på att vi itne lsäer vajre bstokav var för sig, utan oedrn som hleeht."

Jag knaske ska bröja srkiva alla mnia inälgg så här? Lite rloigt hdae det nog vrait ädnå. Puss

Tisdag

Inatt har jag vaknat jättemånga gånger av en att jag har haft grymt ont i halsen. Jag steg upp när klockan ringde och märkte att jag fortfarande hade ont.. Tänkte fan, ska jag bli sjuk nu? Frukosten åkte ner i halsen som ett par spikar och mjölken kändes inte bättre. Jag tänkte stanna hemma men kom på att jag hade en redovisning idag. Så klart hade jag oturen att Pänt var sjuk så det blev ingen redovisning.. Typiskt.

Mamma tror att jag har halsflus och ska ringa och boka en tid hos doktorn imorgon. Snyggt att jag ska få något sånt här dagen före lagets luciatåg! Fan, aja det finns inget att göra åt det..


Änglarna ger oss hopp och tro

Vi fick sluta tidigare idag så jag tog tid på mig att gå och köpa en julklapp till Sara. Den är inte riktigt klar än utan måste inhandla en sak till. Jag tror att hon kommer bli jätteglad över min påhittiga present! Ska köpa en till Erik också. Vi har egentligen bestämt att vi syskon inte ska ge presenter till varandra men jag kände mig tvungen ändå. Det blir roligare tycker jag. Det behöver ju inte var något stort och dyrt utan något roligt och personligt.

Just nu sitter jag oh övar på Luciasånger. Mamma påminde mig för en stund sen att vi skulle sjunga på onsdag och jag kan inte alla låtar.. Jag kan inte ens den låten vi ska skrida in till, hur illa är inte det?! Tur att man kan skriva upp lite fusk på ljus grejen. Där har jag min räddning. Nu måste jag koncentrera mig, sovgott. Puss

091206

Det är ingen bra bild med så här blev naglarna. Jag är faktiskt grymt nöjd!



Och så här såg Sara ut idag när vi var på Inter Sport.


Klart vi kan

WOOHO! Äntligen visade laget lite vilja och vi vann faktiskt! Faktiskt lät som att vi aldrig brukar vinna, fast vi brukar ju inte göra det.. Så det är ju sant.

Jag är grymt trött och jag snart lägga mig framför tvn och sen inte röra mig ur fläcken. Nu ska jag äta. Puss

Så här på..


Så här på andra advent måste man få mysa lite. Jag sitter och ser på tv och fixar naglarna.

En bra kväll

Äntligen hemma och jag är trött som bara den! Jag har haft en jättebra kväll och nu är jag så trött att jag skulle kunna somna på fläcken.. Godnatt folket, nu sover jag! Puss

Avslöjad

Sara avslöjade mitt kodspråk för pappa...

Jag: Jag ska vara med Kossan, Jenfan och Pilsner.
Sara: Det betyder egentligen - Jag ska mjölka en kossa, dricka jin, pilsner och svära som fan.

Haha.

 

 


I will make this happend

Det gick jättebra att öva med luciorna idag och efter det tog jag en promenad till B-hallen där Sofie väntade på mig, henns lillebror hade match. Varför börjar man alltid leva sig in i såna där situationer? Tänk att man verkligen sitter där på läktaren och ropar och håller på. Oftast så hör inte ens dom som spelar vad man säger så varför hålla på att göra sig till när det enda som händer är att man får en massa blickar från folk som sitter bredvid? Det är en ganska bra fråga tycker jag.

Efter hockeyn och vinst till det rätta laget tog vi oss en tripp till stan. Det var femte eller sjätte dagen den här veckan.. Nu är jag verkligen spy less. Fast jag hittade faktiskt ett par täckbyxor som jag jättegärna vill ha och så lite små saker. Gud vad det är härligt med jul! På tal om jul håller jag på att klä julgranen inne nu.. Den kommer bli underbar. Vänta bara...

Krimskrams.




Jag idag.


No more hard feelings, okey?

Nu är jag hemma igen och redo för sängen! Hoppas att ni haft en bra fredgaskväll, det har jag haft. Imorgon blir det uppstigning senast halv nio för att sedan vara på plats utanför NSD tio i tio. Vi ska öva att sjunga med Luciakandidaterna.. Vet ni vad vi övar till? Om inte, får ni veta det när det närmar sig. Puss på er, godnatt.

Jag bjuder på en gammal bild, saknar min lugg...

Mina tankar och minnen står mig upp i halsen

Det blev inte den tidiga bion utan den som går halv tio istället. Det var länge sen jag var och såg en film så det ska bli mysigt nu och ja även med min mamma. Sen jag skrev sist har jag ätit och sen bara suttit, tagit det lugnt vid datorn och haft lite roliga konversationer på msn och så vidare. Alex kokade ihop ett litet rim som jag bad om. Kan ni gissa vad julklappen är? Haha.

"You get home lonley from a girl-night
Close the curtains so there's no sight
everybody's gone and it's all up to you
I's late so you know just what to do
There's no time limit
Twist it, turn it, spin it
Lay down in your bed and make yourself comfortable
Nothing can stop you to make this evening unforgetable
Just use this one little thing
And after that you are free to sing"


Jag kan inte sätta ord på det som inte går att förklara

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag. Fredagar brukade inte vara så jobbiga men sen vi bytte flyttade bak idrottslektionen så är den bara blä.. En sak som livade upp dagen var en liten överraskning på lunchen. Vi fick faktiskt efterrätter idag! Vilken lycka. Sen slutade vi lite tidigare också men det gynnade inte mig. En buss hade precis gått och sen var jag tvungen att vänta i 40 minuter till nästa buss gick. Det är alltid lika roligt att bo i byn...

Ikväll tror jag att jag ska gå på bio med mamma. Ska se Flickan som lekte med elden.. Bättre sent än aldrig, eller hur? Nu ska jag snabba mig i duschen och sen försöka hinna gå på den tidiga förställningen. Puss

Fotade och hade mig lite på skolan idag..



FEK








Sen började Jossan leka lite xD Men jag tycker tt jag blev ganska cool
med mitt bling smycke


Sån här mysfaktor har vi på ENP


This can never change

Idag har jag lärt mig:

1. Att Max gör maten med kärlek men donken gör det inte.
2. Att mjölkhyllan på butiker kan vara hur lång som helst (och ja Emil, hur lång som helst!)
3. Att länstrafiken har tagit bort två bussen till Ersnäs.
4. Att Guldfynd inte har några snygga läder armband och...
5. Att man verkligen inte ska lägga sig ner även om man bara är en gnutta trött.

Har ni lärt er någonting idag? Puss 

Innan partidebatten i onsdags.. Stiglund och Alm var väldigt seriösa.


Bra jobbat pojkar!

Håll tag i alla lösa trådar

Jag köpte ingenting på stan idag men jag har hittat en massa saker och fått en massa idéer. Fast känslan är väl den samma som förut.. Jag är fortfarande inte säger på vad jag ska köpa. När vi gick in på Lagerhaus höll vi på att skratta ihjäl oss. Där hittade vi så mycket roligt att jag nästan ville köpa hela butiken. Jag förstår inte hur man kan komma på allt och då menar jag verkligen allt..

En sak som jag verkligen fastnade för och som jag nog alltid ska börja ha hemma är denna produkt:





Då kanske man någongång får ha sitt favorit godis för sig själv!


Don´t let your mind stop you from having a good time

Jag har slutat för länge sen och nu sitter jag ensam på skolan. Jag väntar på att Joppe ska sluta, hon ska hänga med på stan och checka in lite julklappar. Jag kände att det var tid att börja tänka på det nu.. Jag har några idéer på vad jag ska köpa men jag är inte riktigt säker. Jag tycker att det är så himla svårt att komma på något finuligt och bra.. Man vill ju inte ge bort en tråkig sak. Jag tycker att det är bäst när det är något personligt och unikt.

Vad tycker ni och har ni börjat tänka på julklapparna än? Puss



Jag längtar!!!

Första december

Självklart försov jag mig i morse.. Jossan ringde mig 08.03 och mina ögon spärrades upp till max! Jag slängde mig ur sängen och frågade Erik och Emilia i panik om klockan verkligen var så mycket. Så klart blev svaret ja. Humöret sjönk ännu mer när jag kom på att nästan buss gick 09.10. Dock började jag le när jag tittade ut, det hade ju kommit hur mycket snö som helst!

När jag kom till skolan fick jag en riktigt julkänsla. Det var mörkt och det var bara värmeljusen och jukstjärnorna som lös. Det var jättemysigt! Nu längtar jag verkligen till julafton... Första dagen på en ny månad och jag skulle inte vilja göra om den på något annat sätt. Puss